Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE

Έτοιμο για άμεση αποστολή, χρόνος παράδοσης 24 ώρες

  • SW10107
  • 9EM-00118
  • Μόνιμα έγκυρο
  • Όλες οι γλώσσες
  • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
247,90 € * 274,90 € * (9,82% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 16 Core 
Συσκευές 1x
Εικονικές μηχανές 2x
Μεσαίο Λήψη
Χρόνος εκτέλεσης Απεριόριστα
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες
Πεδίο εφαρμογής της παράδοσης Λήψη + Άδεια χρήσης


Η έκδοση Windows Server 2016 Standard προσφέρει ένα σύγχρονο, ισχυρό Server λειτουργικό σύστημα, το οποίο είναι επίσης Cloud-ικανό και έτσι ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των μικρότερων επιχειρήσεων, οι οποίες λειτουργούν εικονικά περιβάλλοντα μόνο σε μικρό βαθμό ή χρησιμοποιούν κυρίως φυσικά Server. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό της, αυτή η έκδοση προσφέρει πολλές νέες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για τη μετάβαση σε περιβάλλον που βασίζεται στο Cloud, καθώς και πολλά χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια της υποδομής - μέσω βελτιωμένης προστασίας από βλάβες δικτύου και αποθήκευσης.

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2016 Standard 16-Core 

Το Microsoft Windows έχει πλέον καθιερωθεί στην αγορά των υπολογιστών εδώ και τριάντα περίπου χρόνια ως το λειτουργικό σύστημα Standard και χρησιμοποιείται όχι μόνο από ιδιώτες, αλλά και στην ανάπτυξη και την έρευνα. Εκτός από τη συνηθισμένη έκδοση του Microsoft Windows, ο χρήστης έχει στη διάθεσή του και τη λεγόμενη έκδοση διακομιστή: Microsoft Windows Server 2016 Standard. Αυτό το άρθρο εξηγεί τι ακριβώς είναι αυτό το λογισμικό και πού μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Τι ακριβώς είναι το Microsoft Windows Server 2016 Standard 16-Core και για ποιες ανάγκες μπορεί να χρησιμοποιηθεί το λογισμικό

Το Microsoft Windows Server είναι ένα λειτουργικό σύστημα για υπολογιστή από τον κατασκευαστή Microsoft. Πρόκειται για το λεγόμενο λειτουργικό σύστημα διακομιστή, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να ρυθμίσει και να παρακολουθεί έναν διακομιστή. Το ίδιο το λειτουργικό σύστημα εγκαθίσταται συνήθως σε έναν υπολογιστή, ο οποίος λειτουργεί ως διακομιστής και πρέπει να ρυθμίσει μεγάλο αριθμό συνδέσεων με άλλους υπολογιστές ή συσκευές. Από την έκδοση 2012, ο Microsoft Windows Server έχει επίσης προσαρμοστεί σε οθόνες αφής, έτσι ώστε να μην απαιτείται η σύνδεση πρόσθετης οθόνης ή ποντικιού και πληκτρολογίου στον ίδιο το διακομιστή. Επιπλέον, ο Microsoft Windows Server μπορεί επίσης να εγκατασταθεί ως έκδοση καθαρού πυρήνα. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει γραφική διεπαφή χρήστη και όλες οι είσοδοι πρέπει να γίνονται μέσω του τερματικού. Αυτός ο τύπος εγκατάστασης είναι κυρίως χρήσιμος για προχωρημένους χρήστες.
Μεταξύ άλλων, ο Microsoft Windows Server διαθέτει επίσης τον διαχειριστή εργασιών και επιτρέπει έτσι την παρακολούθηση και τον έλεγχο όλων των διεργασιών που είναι ενεργές στον διακομιστή την τρέχουσα στιγμή.
Αυτό το λειτουργικό σύστημα δεν είναι κατάλληλο μόνο για τη δημιουργία ενός διακομιστή για τη φιλοξενία ενός δικτυακού τόπου, αλλά και για τη δημιουργία ενός νέφους σε μια μεγαλύτερη εταιρεία ή για τη δημιουργία ενός διακομιστή που είναι προσβάσιμος σε μια ομάδα ατόμων σε μια μεγαλύτερη εταιρεία, ώστε να μπορούν να αποθηκεύονται εκεί αρχεία. Όσο πιο ισχυρός είναι ο ίδιος ο διακομιστής, τόσο περισσότερα αιτήματα μπορεί να διαχειριστεί και τόσο πιο γρήγορα θα λειτουργεί η φόρτωση και η λήψη αρχείων

Πώς έχει εγκατασταθεί ο Microsoft Windows Server στον υπολογιστή

Η εγκατάσταση μπορεί να γίνει είτε από CD είτε από στικάκι USB. Αυτό γίνεται με την εισαγωγή του CD στον υπολογιστή, ο υπολογιστής θα πρέπει να εντοπίσει άμεσα και να ξεκινήσει την εγκατάσταση. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, το CD πρέπει να έχει προτεραιότητα στο BIOS, ώστε να μην εκκινείται αμέσως από τον σκληρό δίσκο. Ένας βοηθός καθοδηγεί τον χρήστη κατά την εγκατάσταση, η οποία μπορεί να διαρκέσει έως και μία ώρα. Μετά την εγκατάσταση, πραγματοποιείται επανεκκίνηση και ο Microsoft Windows Server είναι έτοιμος για χρήση.

Ποιες είναι οι απαιτήσεις υπολογιστή για να λειτουργήσει ο Microsoft Windows Server 2016 Standard

Ο υπολογιστής πρέπει να διαθέτει επεξεργαστή με ταχύτητα ρολογιού τουλάχιστον 1,4 GHz και να υποστηρίζει λειτουργίες 64-bit. Επιπλέον, απαιτούνται τουλάχιστον 512 MB μνήμης, αν και μεγαλύτερη μνήμη ή καλύτερη ταχύτητα ρολογιού του επεξεργαστή μπορεί να επιταχύνει σημαντικά την εργασία του συστήματος. Ομοίως, απαιτούνται περίπου 32 GB χώρου στο σκληρό δίσκο, αν και και εδώ ένας SSD μπορεί να επιταχύνει τις εργασίες του Microsoft Windows Server. Για τη σύνδεση με το δίκτυο απαιτείται επίσης ένας προσαρμογέας Ethernet, ο οποίος συνήθως είναι ήδη εγκατεστημένος στο υλικό.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες