Magazin
Legal
Επιχειρηματικοί πελάτες
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
0800 - 20 44 222
 
Trustmask

header_wiresoft

ΠΟΙΟΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΆΝΟΥΜΕ

Wiresoft είναι μια νέα, διεθνής εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου που λειτουργεί το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα της Ευρώπης για τη λήψη λογισμικού από γνωστούς κατασκευαστές. Ως νεοσύστατη εταιρεία που ιδρύθηκε το 2010, έχουμε πλέον εδραιωθεί με επιτυχία στη Γερμανία με επαγγελματικές υπηρεσίες και ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο προϊόντων. Με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δραστηριοποιούμαστε στους τομείς B2C και B2B. Στο πλαίσιο των εξωτερικών και εσωτερικών συμβουλευτικών υπηρεσιών μας, παρέχουμε επίσης έγκυρες συμβουλές σχετικά με επερχόμενους ελέγχους, μοντέλα αδειοδότησης, θέματα βελτιστοποίησης διαδικασιών και πολλά άλλα. Εν τω μεταξύ, ο Όμιλος Wiresoft έχει εξελιχθεί σε μια μεγάλη εταιρεία και έχει εδραιωθεί διεθνώς - σε περισσότερες από 27 χώρες. 

 

ΤΙ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΜΕ?

 
about-us-1

χρήματα

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΈΣ ΤΙΜΈΣ

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας ευνοϊκές τιμές αγοράς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Εξυπηρετούμε πελάτες B2C και B2B.

υπηρεσία

ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Παρέχουμε συμβουλές εμπειρογνωμόνων στους πελάτες μας μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας, κοινής χρήσης οθόνης ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά τις ώρες λειτουργίας του γραφείου από Δευτέρα έως Παρασκευή (8:00 π.μ. έως 16:00 μ.μ.) - βοηθάμε επίσης στην εγκατάσταση του λογισμικού που αγοράστηκε από τη διεύθυνση Wiresoft.

για-μας-2

about-us-3

απόσπασμα

"Χάρη στην 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων μας, οι πελάτες μας δεν χρειάζεται να ανησυχούν μήπως μείνουν μόνοι με το θέμα τους κάποια στιγμή!"

Διευθύνων Σύμβουλος - Soheil Hosseini

ποιότητα

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Wiresoft σημαίνει δοκιμασμένη ποιότητα σε λογική τιμή. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας ελέγχει εκ των προτέρων αν τα προϊόντα προς πώληση πληρούν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας. Αυτό διασφαλίζει ότι το προϊόν είναι ένα πρωτότυπο προϊόν αφιερωμένο στον αντίστοιχο οικονομικό τομέα. Τα εμπορεύματα τοποθετούνται στην πλατφόρμα πωλήσεών μας μόνο μετά από επιτυχή έλεγχο. Με αυτόν τον τρόπο, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών ικανοποιημένων πελατών σε όλο τον κόσμο. Με το λογισμικό από το Wiresoft είστε στην ασφαλή πλευρά.

about-us-4
about-us-5

 βιωσιμότητα

ΒΙΩΣΙΜΌΤΗΤΑ

Η βιωσιμότητα αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την εταιρεία μας. Ως εκ τούτου, έχουμε λάβει περαιτέρω μέτρα τα τελευταία χρόνια για να διασφαλίσουμε μια πιο υπεύθυνη χρήση των διαθέσιμων πόρων: Για να αντισταθμίσουμε την υψηλή κατανάλωση χαρτιού, σχεδόν όλες οι διαδικασίες στο Wiresoft ελέγχονται ψηφιακά. Για χάρη του περιβάλλοντος, οι συνάδελφοί μας έχουν επίσης τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για ένα μειωμένο εισιτήριο εργασίας για να μεταβούν στη δουλειά τους με τα μέσα μαζικής μεταφοράς - για χάρη του περιβάλλοντος.

b2b

B2B

Στο κατάστημά μας B2B, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων λογισμικού για τον εμπορικό και τον δημόσιο τομέα. Προσφέρουμε ειδική εξυπηρέτηση πελατών για πελάτες B2B. Εάν απαιτείται, η ομάδα Business παρέχει επίσης επιτόπια υποστήριξη για επερχόμενα έργα και προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές αγοράς, καθώς και ολοκληρωμένη υποστήριξη για θέματα αδειοδότησης και επερχόμενους ελέγχους. Εξωτερικά, οι τεχνικοί μας σύμβουλοι είναι υπεύθυνοι για προ-ελέγχους και τεχνικές συμβουλές - όπως η βελτιστοποίηση της διαδικασίας. Εσωτερικά, διαχειρίζονται το περιβάλλον δοκιμών και διεξάγουν εσωτερικές συμβουλές, εργαστήρια και άλλα. Ακόμα και μετά την αγορά, σας προσφέρουμε εντατική επαγγελματική υποστήριξη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.

about-us-6