ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΈΝΟ ΑΡΧΙΚΌ ΠΡΟΪΌΝ
ΝΑΥΤΙΛΊΑ ΕΝΤΌΣ 24H
ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΜΈΣΩ CHAT, EMAIL ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΏΝΟΥ
ΔΩΡΕΆΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΉ ΓΡΑΜΜΉ +4969 - 173261340
 

Σχετικά με εμάς

Μερικές φορές οι απλές ιδέες είναι οι καλύτερες.

Στη σημερινή οικονομία των υπηρεσιών, σχεδόν κάθε επιχείρηση βασίζεται στη χρήση κοινού λογισμικού. Ταυτόχρονα, οι τιμές για τις κοινές μορφές αυξάνονται κάθε χρόνο. Δεν είναι περίεργο, διότι στο παρελθόν οι προγραμματιστές και οι κατασκευαστές ήταν σε θέση να επιτύχουν μονοπωλιακή θέση, όπου δεν υπάρχει σχεδόν κανένας ανταγωνισμός. Αυτή η αρχική θέση επιτρέπει στις μεγάλες εταιρείες να προσαρμόζουν τις τιμές κατά βούληση. Εμείς στη Wiresoft έχουμε μια απλή ιδέα για το πώς να αντιμετωπίσουμε τη μονοπωλιακή θέση των παρόχων λογισμικού.

Οι εταιρείες που βασίζονται στο λογισμικό Standard μπορούν να μειώσουν σημαντικά το κόστος τους αγοράζοντας και πουλώντας άδειες χρήσης που έχουν ήδη αγοράσει. Επιπλέον, η πρακτική αυτή θέτει νέα πρότυπα στην απελευθέρωση της αγοράς λογισμικού και ένα θαυμαστικό απέναντι στις αυξανόμενες τιμές των παραδοσιακών παρόχων.

Αυτό το εμπόριο με μεταχειρισμένο λογισμικό δεν έχει μόνο οικονομικό νόημα, αλλά βασίζεται επίσης στη συνεχή ανάπτυξη των εταιρειών. Επειδή το λογισμικό δεν είναι ένα τυποποιημένο εμπόρευμα για το οποίο υπάρχει ήδη ένα ζωντανό εμπόριο μεταχειρισμένων προϊόντων. Τα συστήματα και τα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών υπόκεινται σε μεγαλύτερη ευελιξία, πρέπει να ενημερώνονται συνεχώς και να προσαρμόζονται στις ανάγκες της επιχείρησης. 

Από εδώ θα θέλαμε να ξεκινήσουμε. Κατά τη διάρκεια εξαγορών, συγχωνεύσεων ή πτωχεύσεων, οι άδειες που έχουν ήδη αποκτηθεί παραμένουν συχνά αδρανείς. Η εταιρεία μας αποκτά το αχρησιμοποίητο λογισμικό, συμπεριλαμβανομένων των αδειών χρήσης, και το μεταβιβάζει σε άλλες εταιρείες. Με αυτόν τον τρόπο, τόσο οι εταιρείες πώλησης όσο και οι εταιρείες αγοράς επωφελούνται από την ανακύκλωση του χρησιμοποιημένου λογισμικού.

Τελευταία προβολή