Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 

header_wiresoft

ΠΟΙΟΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΆΝΟΥΜΕ

Η Wiresoft είναι μια νέα, διεθνής εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου που λειτουργεί το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα της Ευρώπης για τη λήψη λογισμικού από γνωστούς κατασκευαστές. Ως νεοσύστατη εταιρεία που ιδρύθηκε το 2010, έχουμε πλέον εδραιωθεί με επιτυχία στη Γερμανία με επαγγελματικές υπηρεσίες και ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο προϊόντων. Με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δραστηριοποιούμαστε στους τομείς B2C και B2B. Στο πλαίσιο των εξωτερικών και εσωτερικών συμβουλευτικών υπηρεσιών μας, παρέχουμε επίσης έγκυρες συμβουλές σχετικά με επερχόμενους ελέγχους, μοντέλα αδειοδότησης, θέματα βελτιστοποίησης διαδικασιών και πολλά άλλα. Εν τω μεταξύ, ο όμιλος Wiresoft έχει εξελιχθεί σε μια μεγάλη εταιρεία και έχει εδραιωθεί διεθνώς - σε περισσότερες από 27 χώρες. 

 

ΤΙ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΜΕ?

 
about-us-1

χρήματα

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΈΣ ΤΙΜΈΣ

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας ευνοϊκές τιμές αγοράς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Εξυπηρετούμε πελάτες B2C και B2B.

υπηρεσία

ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Παρέχουμε συμβουλές εμπειρογνωμόνων στους πελάτες μας μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας, κοινής χρήσης οθόνης ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά τις ώρες λειτουργίας του γραφείου από Δευτέρα έως Παρασκευή (8:00 π.μ. έως 16:00 μ.μ.) - βοηθάμε επίσης στην εγκατάσταση του λογισμικού που αγοράστηκε από τη Wiresoft.

για-μας-2

about-us-3

απόσπασμα

"Χάρη στην 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων μας, οι πελάτες μας δεν χρειάζεται να ανησυχούν μήπως μείνουν μόνοι με το θέμα τους κάποια στιγμή!"

Διευθύνων Σύμβουλος - Soheil Hosseini

ποιότητα

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η Wiresoft αντιπροσωπεύει δοκιμασμένη ποιότητα σε λογική τιμή. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας ελέγχει εκ των προτέρων αν τα προϊόντα προς πώληση πληρούν τα υψηλά ποιοτικά μας πρότυπα. Αυτό διασφαλίζει ότι το προϊόν είναι ένα πρωτότυπο προϊόν αφιερωμένο στον αντίστοιχο οικονομικό τομέα. Τα εμπορεύματα τοποθετούνται στην πλατφόρμα πωλήσεών μας μόνο μετά από επιτυχή έλεγχο. Με αυτόν τον τρόπο, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών ικανοποιημένων πελατών σε όλο τον κόσμο. Με το λογισμικό της Wiresoft είστε στην ασφαλή πλευρά.

about-us-4
about-us-5

 βιωσιμότητα

ΒΙΩΣΙΜΌΤΗΤΑ

Η βιωσιμότητα αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την εταιρεία μας. Ως εκ τούτου, έχουμε λάβει περαιτέρω μέτρα τα τελευταία χρόνια για να διασφαλίσουμε μια πιο υπεύθυνη χρήση των διαθέσιμων πόρων: Για να αντισταθμίσουμε την υψηλή κατανάλωση χαρτιού, σχεδόν όλες οι διαδικασίες της Wiresoft ελέγχονται ψηφιακά. Για χάρη του περιβάλλοντος, οι συνάδελφοί μας έχουν επίσης τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για ένα μειωμένο εισιτήριο εργασίας για να μεταβούν στη δουλειά τους με τα μέσα μαζικής μεταφοράς - για χάρη του περιβάλλοντος.

b2b

B2B

Στο κατάστημά μας B2B, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων λογισμικού για τον εμπορικό και τον δημόσιο τομέα. Προσφέρουμε ειδική εξυπηρέτηση πελατών για πελάτες B2B. Εάν απαιτείται, η επιχειρηματική ομάδα παρέχει επίσης επιτόπια υποστήριξη για επερχόμενα έργα και προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές αγοράς, καθώς και ολοκληρωμένη υποστήριξη για θέματα αδειοδότησης και επερχόμενους ελέγχους. Εξωτερικά, οι τεχνικοί μας σύμβουλοι είναι υπεύθυνοι για προκαταρκτικούς ελέγχους και τεχνικές συμβουλές - όπως η βελτιστοποίηση της διαδικασίας. Εσωτερικά, διαχειρίζονται το περιβάλλον δοκιμών και διεξάγουν εσωτερικές συμβουλές, εργαστήρια και άλλα. Ακόμη και μετά την αγορά, σας προσφέρουμε εντατική επαγγελματική υποστήριξη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.

about-us-6
 
 

ΑΠΌ ΠΟΎ ΠΡΟΕΡΧΌΜΑΣΤΕ

Zeitstrahl 2010 2017 2019 2022 Ιδρύθηκε Διεθνοποίηση Άνοιγμα πρόσθετων τοποθεσιών Εξέταση του επιχειρηματικού μοντέλου από δικηγόρο Δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 27 χώρες
heart_icon 1.000.000 ευχαριστημένοι πελάτες
 
users_icon55 Συνάδελφοι
 
e_icon4.8 Αξιολογήσεις TrustedShops
 
 

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η Wiresoft ως διεπιστημονική και πολυπολιτισμική εταιρεία

 
vision-01

Τα τελευταία χρόνια, η ομάδα μας έχει διευρυνθεί και περιλαμβάνει συναδέλφους από το μάρκετινγκ, την ανάπτυξη, την ξενόγλωσση υποστήριξη πελατών, τις αγορές, τις πωλήσεις και τη γραμματεία. Αυτό μας επιτρέπει να βελτιώνουμε συνεχώς τους επιχειρηματικούς μας τομείς, να διευρύνουμε τη γκάμα των προϊόντων μας και να αυξάνουμε την πελατειακή μας βάση.

 
όραμα-2

Η ομαδική εργασία και η ανοιχτή εταιρική κουλτούρα δεν είναι για εμάς κενές λέξεις, αλλά εσωτερικευμένες και βιωμένες αξίες. Θεωρούμε τους εαυτούς μας ως μια μεγάλη, ποικιλόμορφη και ισχυρή ομάδα: η καλή συνεργασία μεταξύ των συναδέλφων μας βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και την εμπιστοσύνη. Στη Wiresoft, ο καθένας δικαιούται την ευκαιρία να ανακαλύψει τις δικές του προκλήσεις, ώστε να αξιοποιήσει πλήρως τις μοναδικές του δυνατότητες σε μια θετική εργασιακή ατμόσφαιρα.

 
όραμα-3

Ο κοσμοπολιτισμός και η πολυπολιτισμικότητα είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικές αξίες για εμάς: ως εταιρεία θέλουμε να ανταποκρινόμαστε πάντα στις διαφορετικές ανάγκες ενός παγκοσμιοποιημένου κόσμου και δεν ανεχόμαστε κανενός είδους αποκλεισμό. Η πολυπολιτισμική σύνθεση της ομάδας μας αντικατοπτρίζει τον διεθνή προσανατολισμό της Wiresoft: αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε πάντα υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες μας σε έναν πολυπολιτισμικό κόσμο.

 
vision-4

Προσπαθούμε πάντα να παρέχουμε μια εξαιρετικά βολική εμπειρία αγορών σε όλο τον κόσμο μέσω των καλύτερων προσφορών και της εξατομικευμένης εξυπηρέτησης. Εξασφαλίζοντας πάντα μια ευρεία γκάμα ισχυρού επώνυμου λογισμικού, καθώς και ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές και υψηλή φιλικότητα προς τον πελάτη, συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε ως εταιρεία με διεθνή προσανατολισμό και να πλησιάζουμε καθημερινά τους στόχους μας.

 
Κατηγορίες