Chat with us, powered by LiveChat
ΝΟΜΙΚΗ
Επιχειρηματικοί πελάτες
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
Trustmask
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για το φιλτράρισμα!
MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2-Core Η έκδοση SQL Server 2019 Enterprise 2-Core είναι επί του παρόντος η πιο ολοκληρωμένη και ενημερωμένη έκδοση της αποδεδειγμένης σχεσιακής πλατφόρμας δεδομένων της Microsoft.Παρέχει όλες τις πιο...
8.133,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Standard 2-Core Η έκδοση SQL Server 2019 Standard 2-Core Edition είναι επί του παρόντος η πιο ενημερωμένη έκδοση της αξιόπιστης σχεσιακής πλατφόρμας δεδομένων της Microsoft που αναπτύσσεται παγκοσμίως, διότι...
2.046,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD
Microsoft SQL Server 2019 Standard Η έκδοση SQL Server 2019 Standard Edition αποτελεί μέρος της τελευταίας έκδοσης του συστήματος διαχείρισης σχεσιακών δεδομένων της Microsoft- συνδυάζει όλες τις σημαντικές λειτουργίες βάσης δεδομένων,...
490,90 € *

Καινοτόμα χαρακτηριστικά στον SQL Server 2019

Το έξυπνο λογισμικό της Microsoft προσφέρει επίσης μια σειρά καινοτόμων χαρακτηριστικών για την επεξεργασία δεδομένων: Εκτός από την ομαδοποίηση (ανάθεση σε ομάδες) των δεδομένων, αυτές αφορούν επίσης την παρακολούθηση, δηλαδή διάφορους τύπους συστηματικής καταγραφής (καταγραφή, μέτρηση), καθώς και την επεξεργασία των ερωτημάτων ή των καταχωρίσεων κατά τη διάρκεια των αναζητήσεων.

Ιδιαίτερα αξιοσημείωτη στη νέα έκδοση του SQL Server είναι η ευφυής επεξεργασία ερωτημάτων (IQP), η οποία επιταχύνει σημαντικά την επεξεργασία των ερωτημάτων και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική με μεγαλύτερες ποσότητες δεδομένων. Ταυτόχρονα, αυξήθηκε η ταχύτητα πολλών λειτουργιών της βάσης δεδομένων και προστέθηκαν περαιτέρω λειτουργίες.

Ακολουθεί μια λεπτομερής επισκόπηση των σημαντικότερων καινοτομιών στο Microsoft SLQ Server Edition 2019:

Η εικονικοποίηση δεδομένων με το Big DataCluster είναι διαθέσιμη στον SQL Server 2019

Όλο και περισσότερες εταιρείες διαθέτουν εκτεταμένες και συνεχώς αυξανόμενες συλλογές δεδομένων. Με τη λειτουργία Big Data Cluster, στον SQL Server 2019 είναι πλέον διαθέσιμο ένα πλήρες περιβάλλον που χρησιμοποιεί τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης για να αποκτήσει εικόνα σχεδόν σε πραγματικό χρόνο για όλα τα σύνολα δεδομένων. Μεταξύ άλλων, τα Big Data Clusters παρέχουν όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για την εκπαίδευση και την ανάπτυξη μοντέλων μηχανικής μάθησης.

Το Big Data Cluster (BDC) του SQL Server 2019 είναι ένα σύμπλεγμα δοχείων με βάση το Linux από SQL Server και Apache Spark που αναπτύσσεται στο Kubernetes ή στο Azure Kubernetes Services (AKS).

Η λειτουργία PolyBase που έχει ήδη εισαχθεί στον SQL Server 2016 για την επεξεργασία ερωτημάτων Transact SQL από εξωτερικές πηγές δεδομένων έχει πλέον επεκταθεί, μεταξύ άλλων, στις Oracle, MongoD και Terradata για την πρόσβαση σε ορισμένες εξωτερικές πηγές δεδομένων αποθήκευσης.

Χρήση της Java στον SQL Server 2019

Η έκδοση SQL Server 2019 προσφέρει τώρα για πρώτη φορά τη δυνατότητα χρήσης κώδικα Java εντός του συστήματος διαχείρισης βάσεων δεδομένων. Οι προγραμματιστές επωφελούνται τώρα από την ενσωμάτωση του Java Runtime. Ο μεταγλωττισμένος κώδικας Java μπορεί πλέον να εκτελεστεί στον SQL Server χωρίς να χρειάζεται πρώτα να μεταφερθεί για επεξεργασία. Η ενσωμάτωση άλλων γλωσσών προγραμματισμού είναι επίσης δυνατή με τον νέο SQL Server 2019 με βάση τις γλωσσικές επεκτάσεις του SQL Server.

Ασφαλείς θύλακες για κρυπτογραφημένα δεδομένα με Secure Enclaves

Ο SQL Server 2019 επεκτείνει τη δυνατότητα κρυπτογράφησης δεδομένων από τον πελάτη στο DBMS με Secure Enclaves από τη λειτουργία Always Encrypted που εισήχθη στον SQL Server 2016. Ακόμα και οι διαχειριστές βάσεων δεδομένων με τα εκτεταμένα δικαιώματά τους δεν μπορούν στη συνέχεια να δουν αυτά τα δεδομένα.

Διάφορες βελτιώσεις επιδόσεων στον SQL Server 2019

Επιπλέον, ο νέος Microsoft SQL Server 2019 προσφέρει πολλές βελτιώσεις επιδόσεων που ωφελούν όχι μόνο τους χρήστες αλλά και τους διαχειριστές:

Ευφυής επεξεργασία ερωτημάτων: Με την ευφυή επεξεργασία ερωτημάτων (IQP), υπάρχουν επίσης διάφορες βελτιστοποιήσεις στην επεξεργασία των ερωτημάτων στην έκδοση 2019 του SQL Server, οι οποίες συνεπάγονται πλεονέκτημα ταχύτητας, ιδίως κατά την επεξεργασία μεγάλου όγκου δεδομένων.

Ευφυής απόδοση: Η λεγόμενη ευφυής απόδοση αναφέρεται σε μια πρόσθετη αύξηση της ταχύτητας εκτέλεσης των λειτουργιών της βάσης δεδομένων. Ορισμένες από αυτές είναι αυτόματα διαθέσιμες εσωτερικά ή πρέπει πρώτα να ενεργοποιηθούν από τον διαχειριστή της βάσης δεδομένων.

Στιγμιότυπο βάσης δεδομένων: Μέσω ενός στιγμιότυπου βάσης δεδομένων, ο διαχειριστής της βάσης δεδομένων δημιουργεί ουσιαστικά ένα στιγμιότυπο της βάσης δεδομένων. Αυτό το στιγμιότυπο μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για να απεικονίσει μια αξιολόγηση ή μια έκθεση. Εάν η αρχική βάση δεδομένων αλλάξει, το στιγμιότυπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τεκμηρίωση των αποκλίσεων από την προηγούμενη κατάσταση.

Παρακολούθηση των σχεδίων εκτέλεσης (Last Query Plan Statistics): Με αυτόν τον τρόπο, ο SQL Server παρέχει στον διαχειριστή της βάσης δεδομένων μια ενημερωμένη προβολή των τελευταίων σχεδίων εκτέλεσης ερωτημάτων. 

Lightweight Query Profiling Infrastructure (LWP): Η LWP έχει βελτιωθεί ξανά και είναι πλέον ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο SQL Server Management Studio για τα Live Query Statistics.

Accelerated Database Recovery (ADR): επιταχύνει την αποκατάσταση της βάσης δεδομένων μετά από επανεκκίνηση ή εκτεταμένη επαναφορά συναλλαγών.

Μοντέλα αδειοδότησης για τον Microsoft SQL Server 2019 στη Wiresoft

Με τον SQL Server 2019, η Microsoft συνεχίζει τη βασική επιλογή αδειοδότησης που είναι διαθέσιμη από την έκδοση 2016 του διακομιστή. Ανάλογα με την έκδοση του SQL Server 2019 - Standard ή Enterprise - υπάρχουν διαφορετικές επιλογές για την απόκτηση κατάλληλων αδειών χρήσης διακομιστή.

Οι εκδόσεις του SQL Server 2019 με μια ματιά

Στη Wiresoft, μπορείτε να αγοράσετε τις ακόλουθες εκδόσεις του διακομιστή 2019:

SQL Server 2019 Standard Edition: Η έκδοση Standard είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Στην τυπική έκδοση, έχετε τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ της αδειοδότησης ανά διακομιστή/CAL (δηλαδή άδειες διακομιστή και άδειες πρόσβασης) και μιας επιλογής ανά πυρήνα (εδώ δεν απαιτούνται περαιτέρω άδειες πρόσβασης).

SQL Server 2019 Enterprise Edition: Η έκδοση Enterprise έχει σχεδιαστεί για μεσαίου μεγέθους εταιρείες και ιδιαίτερα για μεγάλες εταιρείες ή οργανισμούς. Η άδεια χρήσης εξαρτάται από τον αντίστοιχο αριθμό πυρήνων. Η αδειοδότηση ανά διακομιστή/CAL δεν είναι γενικά διαθέσιμη εδώ.

Διαφορά μεταξύ αδειοδότησης ανά διακομιστή/CAL και ανά πυρήνες

Ενώ η αδειοδότηση ανά διακομιστή/CAL ακολουθεί το συνηθισμένο γνωστό σχήμα, στην αδειοδότηση πυρήνα ο αριθμός των απαιτούμενων αδειών βασίζεται στους πυρήνες. Αυτό σημαίνει αλλαγή στη λεγόμενη μετρική των αδειών, δηλαδή στον τρόπο με τον οποίο υπολογίζεται η αντίστοιχη ανάγκη για άδειες.

Ενώ προηγουμένως δεν είχε σημασία πόσους πυρήνες περιείχε ένας επεξεργαστής, ο αριθμός αυτός είναι πλέον καθοριστικός για τον καθορισμό της απαίτησης άδειας χρήσης.

Η αδειοδότηση πυρήνων έχει ως εκ τούτου ως στόχο να λαμβάνει υπόψη τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό πυρήνων ανά επεξεργαστή, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν επίσης να αντιμετωπιστούν όλο και μεγαλύτερα φορτία εργασίας.

Αδειοδότηση του SQL Server 2019 από τον Server/CAL

Το μοντέλο αδειοδότησης με Server/CAL είναι γνωστό στη Microsoft και για άλλες εκδόσεις διακομιστών. Γίνεται σύμφωνα με τις συνήθεις απαιτήσεις:

Εδώ, κάθε διακομιστής στον οποίο πρόκειται να εκτελεστεί μια παρουσία του SQL Server απαιτεί μια τυπική άδεια χρήσης διακομιστή. Επιπλέον, απαιτείται μια αντίστοιχη άδεια πρόσβασης (CAL) της ίδιας ή μιας νεότερης έκδοσης διακομιστή για κάθε χρήστη ή συσκευή που έχει πρόσβαση στον αδειοδοτημένο διακομιστή SQL, δηλαδή μια CAL χρήστη ή συσκευής.

Με μια CAL 2019, είναι δυνατή η πρόσβαση τόσο στον SQL Server 2019 όσο και στον SQL Server 2017.

Το ποιος τύπος αδειοδότησης είναι πιο ευνοϊκός για μια εταιρεία εξαρτάται από τον αριθμό των χρηστών ή των τελικών συσκευών που πρέπει να αδειοδοτηθούν: Οι CALs χρήστη είναι πιο κατάλληλες εάν ένας εξουσιοδοτημένος χρήστης θέλει να έχει πρόσβαση στον διακομιστή από διαφορετικές συσκευές, ενώ οι CALs συσκευής είναι πιο ευνοϊκές εάν διαφορετικοί χρήστες έχουν πάντα πρόσβαση στον διακομιστή μέσω μιας συγκεκριμένης συσκευής.

Αδειοδότηση του SQL Server 2019 ανά πυρήνα

Σύμφωνα με τη Microsoft, το μοντέλο αδειοδότησης ανά πυρήνα είναι πλέον η κοινή διαδικασία στο cloud, επειδή ενοποιεί έτσι την αδειοδότηση του Windows Server καθώς και του Azure. Απλοποιεί επίσης την κινητικότητα των αδειών χρήσης, για παράδειγμα με το Azure Hybrid Use Benefit. Αυτό σημαίνει ότι η υβριδική χρήση και οι εφαρμογές νέφους μπορούν πλέον να χαρτογραφηθούν καλύτερα για την παροχή λογισμικού.

Με την αδειοδότηση συμβατή με το cloud, μία άδεια χρήσης πυρήνα ισχύει για δύο πυρήνες, αντί για μία άδεια χρήσης ανά επεξεργαστή όπως πριν. Έτσι, η συνολική απαίτηση άδειας χρήσης προκύπτει από τον αντίστοιχο αριθμό πυρήνων ανά επεξεργαστή. Καθορίζεται ελάχιστος αριθμός οκτώ αδειών ανά διακομιστή, με την οποία αδειοδοτούνται τουλάχιστον οκτώ πυρήνες ανά επεξεργαστή. Επομένως, όλοι οι φυσικοί πυρήνες ενός διακομιστή απαιτούν τη δική τους άδεια χρήσης πυρήνα.

Η Microsoft εισήγαγε επίσης τους ακόλουθους κανόνες:

Απαιτούνται τουλάχιστον 8 άδειες χρήσης πυρήνα για κάθε μεμονωμένο επεξεργαστή.

Επιπλέον, απαιτούνται τουλάχιστον 16 άδειες χρήσης πυρήνα για κάθε μεμονωμένο διακομιστή.

Οι άδειες χρήσης πυρήνα που απαιτούνται για κάθε διακομιστή διατίθενται μόνο ως πακέτα 2 πυρήνων: SQL Server Standard 2-Core ή SQL Server Enterprise 2-Core.

Επομένως, το ποια τυπική άδεια χρήσης είναι φθηνότερη σε κάθε περίπτωση, είτε πρόκειται για άδεια χρήσης διακομιστή/CAL είτε για άδεια χρήσης 2 πυρήνων, εξαρτάται από τον τύπο του μηχανήματος: σε μηχανήματα με έως και 2 επεξεργαστές με 8 πυρήνες ο καθένας μπορεί να χορηγηθεί φθηνότερη άδεια χρήσης με την έκδοση SQL Standard Server/CAL. Λόγω του ελάχιστου αριθμού οκτώ πυρήνων που έχει ορίσει η Microsoft, οι μηχανές με λιγότερους πυρήνες δεν μπορούν να αδειοδοτηθούν φθηνότερα.

Με την αδειοδότηση με βάση τον πυρήνα, δεν απαιτούνται άδειες πρόσβασης (CAL).

Άδεια χρήσης Microsoft SQL Server 2019 σε χαμηλή τιμή στη Wiresoft

Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να καλύψετε τις ανάγκες αδειοδότησης της εταιρείας σας με Microsoft SQL Server 2019 Standard ή Enterprise, είτε με Server/CAL είτε με άδεια χρήσης 2 πυρήνων: Στη Wiresoft, λαμβάνετε αυτά τα προϊόντα της Microsoft αποκλειστικά ως πρωτότυπα δικαιώματα χρήσης. Οι άδειες χρήσης της Microsoft είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές στη Wiresoft, επειδή προσφέρουμε αχρησιμοποίητες άδειες χρήσης λογισμικού από ευρωπαϊκές εταιρείες - και μάλιστα απολύτως νόμιμα. Επομένως, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι όλες οι άδειες χρήσης της Wiresoft έχουν ελεγχθεί ως προς την πρωτοτυπία και τη χρηστικότητα. Αυτό επιβεβαιώνεται επίσης από πολλούς ενθουσιώδεις πελάτες. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ερωτήσεις σχετικά με την αδειοδότησή σας με τον Microsoft SQL Server 2019