Chat with us, powered by LiveChat
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΈΝΟ ΑΡΧΙΚΌ ΠΡΟΪΌΝ
ΝΑΥΤΙΛΊΑ ΕΝΤΌΣ 24H
ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΜΈΣΩ CHAT, EMAIL ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΏΝΟΥ
ΔΩΡΕΆΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΉ ΓΡΑΜΜΉ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE

MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE

10.899,95 € *

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Έτοιμο για άμεση αποστολή, χρόνος παράδοσης 24 ώρες


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10103
 • 7JQ-01275
 • Οφέλη

  - Γρήγορη παράδοση
  - Εξουσιοδοτημένο πρωτότυπο προϊόν
  - Αποστολή εντός 24 ωρών
  - Chat, e-mail και τηλεφωνική υποστήριξη
Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core Ο Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core...περισσότερα
Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core

Ο Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core είναι ένα σχεσιακό σύστημα διαχείρισης βάσεων δεδομένων, το οποίο αντιστοιχεί στο τρέχον SQL-Standard. Η λύση SQL Server διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις. Η έκδοση Enterprise 2017 σας προσφέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις. Ιδιαίτερα αξιοσημείωτη είναι η ενότητα OLTP στη μνήμη, η οποία υποστηρίζει 30 φορές ταχύτερες εφαρμογές και έως και 100 φορές ταχύτερα ερωτήματα στη βάση δεδομένων.

Σε αυτή την έκδοση, όλες οι λειτουργίες ασφαλείας έχουν βελτιωθεί σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση. Για παράδειγμα, η βάση δεδομένων έχει πλέον προσανατολιστεί προς ένα υβριδικό περιβάλλον. Ο Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο τοπικά σε έναν υπολογιστή-πελάτη όσο και στο σύννεφο. Το πλεονέκτημα μιας λύσης cloud είναι ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε εκεί όλα τα δεδομένα, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να τα επαναφέρετε εάν χρειαστεί.

Τι άλλο προσφέρει ο Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core

Αυτή η έκδοση του SQL Server μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί ως αποθήκη δεδομένων. Με αυτόν τον τρόπο, οι υπάλληλοι της εταιρείας σας μπορούν εύκολα να αποκτήσουν εικόνα των σχετικών επιχειρηματικών δεδομένων και να αντιδράσουν αναλόγως. Παρέχει επίσης μια πλατφόρμα επιχειρηματικής ευφυΐας που προσφέρει μια επεκτάσιμη υποδομή. Έτσι, η επιχειρηματική ευφυΐα προσφέρεται οπουδήποτε χρειάζεται η επιχείρησή σας.

Ο πραγματικός SQL Server σας προσφέρει μια ποικιλία χρήσιμων υπηρεσιών. Αυτές περιλαμβάνουν αναλυτικά στοιχεία, δημιουργία εκθέσεων, υπηρεσίες ολοκλήρωσης, μέχρι και το αποδεδειγμένο εργαλείο δεδομένων SQL Server Data Tool. Ο Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core υποστηρίζει ερωτήματα σε βάσεις δεδομένων Transact-SQL, ενώ υποστηρίζει επίσης OLE DB και ODBC.

Το καινοτόμο σύστημα διαχείρισης βάσεων δεδομένων Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core

Χάρη στις εξελιγμένες τεχνικές του, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα που αφορούν την επιχείρησή σας ακόμη πιο γρήγορα με αυτό το σύστημα διαχείρισης βάσεων δεδομένων. Τα σύνολα δεδομένων μπορούν να αναλυθούν, να ταξινομηθούν, να φιλτραριστούν, να τροποποιηθούν και να απεικονιστούν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις που αποκτάτε για να κάνετε την επιχείρησή σας ακόμη καλύτερη και πιο κερδοφόρα.

Περισσότερα στοιχεία για τον Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core

Η έκδοση 2017 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά στις 02.10.2017. Ο διακομιστής SQL μπορεί πλέον να εκτελεστεί από πολλαπλές εκδόσεις Linux που εκτελούνται σε δοχεία Docker καθώς και από SQL VM στο Azure. Έτσι, υποστηρίζει τα Red Hat Enterprise, Ubuntu και SUSE Linux Enterprise. Πλεονεκτικά, ο Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core προσφέρει αυτόματη βελτιστοποίηση της βάσης δεδομένων.

Αρχικά, η Microsoft SQL δημιουργήθηκε το 1989 για το λειτουργικό σύστημα OS/2 της IBM, και μόλις το 1993 αναπτύχθηκε για το Windows NT. Από το 2000, το σύστημα αυτό προσφέρεται σε εκδόσεις Enterprise και Standard. Και οι δύο εκδόσεις διαφέρουν ως προς το εύρος των λειτουργιών και ως προς τις απαιτήσεις υλικού.

Τι παραλαμβάνετε στο πλαίσιο της παράδοσης

Θα λάβετε μια άδεια χρήσης όγκου MLK για έναν χρήστη σε πολυγλωσσική έκδοση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε το λογισμικό σας σε πολλές γλώσσες. Δεν απαιτείται πλέον μέσο δεδομένων για την εγκατάσταση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τον Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core.

Ενδιαφέρον είναι ότι μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την άδεια χρήσης όγκου χωρίς περιορισμούς. Σύμφωνα με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, το μεταχειρισμένο λογισμικό μπορεί να μεταπωληθεί χωρίς προβλήματα από το 2012. Αυτή η άδεια όγκου είναι μια δωρεάν άδεια που δεν απαιτείται από άλλη εταιρεία. Με τη βοήθεια του κλειδιού άδειας χρήσης, αυτή η έκδοση καταχωρείται στο όνομά σας. Θα επωφεληθείτε από τακτικές ενημερώσεις λογισμικού μετά την ενεργοποίηση.

Το σύστημα διαχείρισης βάσεων δεδομένων είναι έτοιμο για χρήση αμέσως μετά τη λήψη. Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

Διαβάστε, γράψτε και συζητήστε κριτικές...περισσότερα
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.
Παρακαλούμε εισάγετε τη συμβολοσειρά στο παρακάτω πεδίο κειμένου.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Τελευταία προβολή