Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE

Έτοιμο για άμεση αποστολή, χρόνος παράδοσης 24 ώρες

 • SW10458
 • P71-09391
 • Μόνιμα έγκυρο
 • Όλες οι γλώσσες
 • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
352,90 € * 390,90 € * (9,72% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 2 Core Add-on
Συσκευές 1x
Εικονικές μηχανές Απαιτείται βασική άδεια
Μεσαίο Λήψη
Χρόνος εκτέλεσης Απεριόριστα
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες
Πεδίο εφαρμογής της παράδοσης Δικαίωμα χρήσης


Ολοκληρώστε τις ανάγκες αδειοδότησης για Windows Server 2022 Datacenter με τα πακέτα2-Core  της Wiresoft! Η έκδοση Datacenter του Windows Server 2022 είναι ειδικά σχεδιασμένη για χρήση σε μεγαλύτερα, σύγχρονα κέντρα δεδομένων: προσφέρει σχεδόν απεριόριστες επιλογές εικονικοποίησης και υψηλή επεκτασιμότητα - συμπεριλαμβανομένων θωρακισμένων VM και πολλών υβριδικών λειτουργιών - και συνδυάζει αξιόπιστες επιδόσεις και πρόσθετα επίπεδα ασφαλείας για την ολοκληρωμένη προστασία δεδομένων και εφαρμογών σε περιβάλλοντα πολλαπλώνCloud.

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter 2-Core

Ολοκληρώστε τις ανάγκες αδειοδότησης για το Windows Server 2022 Datacenter μεπακέτα2-Core από τη Wiresoft! Η έκδοση Datacenter του Windows Server 2022 είναι ειδικά σχεδιασμένη για χρήση σε μεγαλύτερα, σύγχρονα κέντρα δεδομένων: προσφέρει σχεδόν απεριόριστες επιλογές εικονικοποίησης και υψηλή επεκτασιμότητα - συμπεριλαμβανομένων των Shielded VMs και πολλών υβριδικών λειτουργιών - και συνδυάζει αξιόπιστες επιδόσεις και πρόσθετα επίπεδα ασφαλείας για ολοκληρωμένη προστασία δεδομένων και εφαρμογών σε περιβάλλοντα πολλαπλού νέφους.

Το λειτουργικό σύστημα διακομιστών Windows Server 2022 Datacenter επιτρέπει την ασφαλή σύνδεση φυσικών και εικονικών δικτύων ή την παροχή διακομιστών που βασίζονται σε νέφος και, ως εκ τούτου, είναι άριστα προσαρμοσμένο στις τρέχουσες απαιτήσεις της σύγχρονης πληροφορικής. Βασισμένη στο λειτουργικό σύστημα Windows 10, αυτή η έκδοση προσφέρει πολλές βελτιστοποιήσεις για τις υπάρχουσες λειτουργίες, καθώς και νέα, ισχυρά χαρακτηριστικά και υπηρεσίες.

Σημαντικοί παράγοντες απόφασης για την αγορά της έκδοσης Datacenter Edition του Windows Server 2022 είναι οι λειτουργίες Hyper-V, Software Defined Networking (SDN), Storage Spaces Direct και Storage Replica: Μαζί με τις Shielded Virtual Machines για τη λειτουργία απεριόριστου αριθμού εικονικών υπολογιστών, αυτές είναι απαραίτητες λειτουργίες για όλες τις εταιρείες που πρέπει να παρέχουν αξιόπιστες υποδομές εικονικοποίησης. Η έκδοση Datacenter Edition περιλαμβάνει επίσης αποκλειστικά χαρακτηριστικά όπως:

 • Απεριόριστο αντίγραφο αποθήκευσης
 • Hyper Converged Infrastructure
 • Δικτύωση που καθορίζεται από λογισμικό
 • Αποθήκευση που καθορίζεται από λογισμικό

Ο Windows Server 2022 προσφέρει στις εταιρείες μια στενή σύνδεση μεταξύ των τοπικών περιβαλλόντων και των δοκιμασμένων υπηρεσιών Microsoft Azure - αυτές παρέχουν περαιτέρω υβριδικές λειτουργίες και πρόσθετα επίπεδα ασφάλειας, καθώς και υποστήριξη για τη μετάβαση αλλαγών και διακομιστών, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων στο σύννεφο με την υπηρεσία Storage Migration Service.

Η αδειοδότηση του Windows Server 2022 Datacenter βασίζεται πάντα σε πυρήνες, με ελάχιστο αριθμό 16 πυρήνων ανά διακομιστή. Οι μεγαλύτεροι διακομιστές μπορούν να αδειοδοτηθούν επιπλέον με πακέτα 2 πυρήνων. Αυτό σας επιτρέπει να επεκτείνετε τις απαιτήσεις σας για την άδεια χρήσης με ευκολία και ευελιξία.

Στη Wiresoft μπορείτε να βρείτε το Windows Server 2022 Datacenter 2-Core Package ως μεταχειρισμένο λογισμικό - σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή από το αντίστοιχο νέο λογισμικό - όπου προσφέρει όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά Datacenter όσον αφορά τη λειτουργικότητα, τις επιδόσεις και την ασφάλεια. Η ακόλουθη επισκόπηση παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις ισχυρές λειτουργίες του Windows Server 2022 Datacenter και τους όρους αδειοδότησης της Microsoft με πακέτα 2 πυρήνων.

Windows Server 2022 Datacenter - για σχεδόν απεριόριστη εικονικοποίηση

Η έκδοση Windows Server 2022 Datacenter ανεβάζει τις δυνατότητες της εικονικοποίησης - καθώς και την ασφάλεια των δεδομένων και των εφαρμογών - σε ένα νέο επίπεδο: εκτός από πολλές βελτιώσεις και προσθήκες σε λειτουργίες που είναι ήδη γνωστές από την προηγούμενη έκδοση, διαθέτει τη δυνατότητα δημιουργίας πλατφόρμων υποδομής HCI (hyperconvergent) που καθορίζονται από λογισμικό, οι οποίες προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα στην εικονικοποίηση διακομιστών και υπολογιστών γραφείου, επειδή είναι όχι μόνο ευκολότερες στην υλοποίηση και τη διαχείριση, αλλά και στην κλιμάκωση, απλοποιώντας έτσι την παροχή ακόμη και πολύπλοκων υποδομών πληροφορικής.

Ποια προστιθέμενη αξία προσφέρει ο Windows Server 2022 Datacenter

Βασικά, το Windows Server 2022 Edition Datacenter προσφέρει το μέγιστο των επιλογών εικονικοποίησης - γι' αυτό και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τις εταιρείες στις οποίες αυτό παίζει σημαντικό ρόλο παράλληλα με τους σχετικούς υψηλότερους φόρτους εργασίας πληροφορικής. Στην έκδοση Datacenter Edition, ο αριθμός των εικονικών μηχανών και των κοντέινερ Hyper-V που μπορούν να λειτουργήσουν είναι απεριόριστος, με όριο μνήμης RAM 24 TB. Για το σκοπό αυτό, διατίθενται επίσης τα ακόλουθα σημαντικά χαρακτηριστικά με μέγιστη λειτουργικότητα:

Διευρυμένη προστασία στο cloud με Shielded Virtual Machines

Οι θωρακισμένες εικονικές μηχανές (Shielded VM) επιτρέπουν τη δημιουργία υποδομών εικονικοποίησης υψηλής ασφάλειας. Οι εικονικοί διακομιστές διασφαλίζονται έτσι με τέτοιο τρόπο ώστε τα δεδομένα και οι εφαρμογές που είναι αποθηκευμένα σε ένα δημόσιο νέφος να προστατεύονται αξιόπιστα από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή χρήση. Τα υπάρχοντα VM μπορούν επίσης να μετατραπούν σε Shielded VM και να δημιουργηθούν προστατευμένα VM Linux. Τα προστατευμένα VM μπορούν να εγκατασταθούν με τη Διαχείριση διακομιστών, στο Κέντρο διαχείρισης των Windows ή μέσω του PowerShell.

Δικτύωση καθορισμένη από λογισμικό

Η λειτουργία Software-Defined Networking (SDN) στο Windows Server 2022  επιτρέπει την κεντρική διαμόρφωση τόσο φυσικών (όπως δρομολογητές, μεταγωγείς και πύλες) όσο και εικονικών συσκευών και στοιχείων δικτύου (όπως εικονικοί μεταγωγείς Hyper-V, εικονικοποίηση δικτύου Hyper-V και πύλες RAS), καθώς και τη δυναμική διαχείρισή τους. Οι υπάρχουσες συμβατές με SDN συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επίτευξη υψηλότερης ολοκλήρωσης μεταξύ του φυσικού και του εικονικού δικτύου, καθώς τα επίπεδα δικτύου δεν είναι πλέον συνδεδεμένα με τις συσκευές δικτύου. Ο Windows Server 2022 Datacenter Edition προσφέρει τη δυνατότητα ομότιμης και απρόσκοπτης σύνδεσης δύο δικτύων, καθώς και παρακολούθηση τείχους προστασίας.

Με το SDN είναι δυνατόν, για παράδειγμα:

 • Δυναμική δημιουργία, ασφάλεια και σύνδεση δικτύων
 • Καθορισμός πολιτικών για τον έλεγχο φυσικών και εικονικών δικτύων
 • Κλιμάκωση πολιτικών δικτύου
 • Επιτάχυνση της ανάπτυξης των φόρτων εργασίας
 • Ελαχιστοποίηση των κινδύνων ασφάλειας δικτύου
 • Κρυπτογραφημένα δίκτυα για ασφαλή κρυπτογράφηση εικονικών δικτύων μέσω του Datagram Transport Layer Security (DTLS)

Αποθήκευση καθορισμένη από λογισμικό

Η αποθήκευση που καθορίζεται από το λογισμικό (SDS) στο Windows Server 2022  αποσυνδέει το υλικό αποθήκευσης από το λογισμικό αποθήκευσης. Αυτό σημαίνει ότι η διαχείριση, η κλιμάκωση και η διαθεσιμότητα της αποθήκευσης δεδομένων μπορεί να γίνεται ανεξάρτητα από το υποκείμενο υλικό αποθήκευσης. Μπορεί επίσης να αντικατασταθεί ή να επεκταθεί εύκολα χωρίς να αλλάξουν οι επιχειρησιακές διαδικασίες, γεγονός που συμβάλλει επίσης στην αποδοτικότητα του κόστους.

Αποθήκευση Replica

Στον Windows Server 2022 Datacenter, η λειτουργία Storage Replica είναι διαθέσιμη χωρίς περιορισμό. Αυτό υποστηρίζει τόσο τη σύγχρονη όσο και την ασύγχρονη αντιγραφή δεδομένων, αποτρέποντας αποτελεσματικά την απώλειά τους σε επίπεδο συστήματος αρχείων. Ενώ η σύγχρονη αντιγραφή αντικατοπτρίζει τα δεδομένα σε φυσικές τοποθεσίες με όγκο ασφαλείας, η ασύγχρονη αντιγραφή μεταξύ τοποθεσιών πραγματοποιείται μέσω συνδέσεων δικτύου με μεγαλύτερη καθυστέρηση. Η ετοιμότητα και αποκατάσταση σε περίπτωση καταστροφών (DR) ελαχιστοποιεί επίσης τον κίνδυνο διακοπής λειτουργίας.

Storage Spaces Direct (S2D)

Το Storage Spaces Direct συνδυάζει την τοπική αποθήκευση δεδομένων των διακομιστών σε μια εικονική συστάδα. Οι κόμβοι του μπορούν να συνδέουν διαφορετικούς φυσικούς φορείς δεδομένων ή συστήματα φορέων δεδομένων- η επικοινωνία μεταξύ τους πραγματοποιείται μέσω του πρωτοκόλλου SMB. Το S2D προσφέρει έτσι αυξημένη ασφάλεια αποτυχίας, έτσι ώστε σε περίπτωση μεγαλύτερου αριθμού, αρκετοί κόμβοι της συστάδας μπορούν επίσης να αποτύχουν χωρίς να επηρεαστεί η ίδια η συστάδα.

Εκτός από την απλή υλοποίηση και διαχείριση των συστημάτων αποθήκευσης που καθορίζονται από λογισμικό (SDS), το Storage Spaces Direct επιτρέπει επίσης τη δημιουργία κλιμακούμενων, εξαιρετικά διαθέσιμων συστημάτων αποθήκευσης, με τα οποία ο χώρος αποθήκευσης του διακομιστή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα από το υλικό του και, συνεπώς, πιο αποδοτικά.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά του Windows Server 2022

Εκτός από αυτά τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά της έκδοσης Windows Server 2022  Datacenter Edition, οι εταιρείες έχουν στη διάθεσή τους και τα ακόλουθα σημαντικά χαρακτηριστικά:

Ολοκληρωμένη ανάλυση με System Insights

Υποστηριζόμενο από ένα μοντέλο μηχανικής μάθησης,το  Windows Server 2022  προσφέρει τη δυνατότητα προγνωστικής ανάλυσης System Insights. Αυτό παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία των τοπικά εγκατεστημένων διακομιστών με την ανάλυση των δεικτών απόδοσης και των συμβάντων τους για την πραγματοποίηση ακριβών προβλέψεων, οι οποίες μπορούν να συμβάλουν στη μείωση της προσπάθειας που συνεπάγεται η αντιδραστική διαχείριση των περιπτώσεων Windows Server, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση του λειτουργικού κόστους.

Υποστήριξη για Kubernetes και Linux

Στον Windows Server 2022, το Kubernetes και το Linux υποστηρίζονται τώρα καλύτερα: Έτσι, τα κοντέινερ Linux και Windows που διαχειρίζονται με το Kubernetes μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν παράλληλα. Νέες λειτουργίες, όπως η δικτύωση εμπορευματοκιβωτίων, είναι επίσης διαθέσιμες για το Kubernetes, και οι μεμονωμένες εικόνες έχουν βελτιωθεί εδώ.

Υψηλότερη προστασία των δεδομένων και του δικτύου με τις υπηρεσίες Azure Services

Η αξιόπιστη προστασία όχι μόνο των δεδομένων, αλλά και των δικτυακών υποδομών αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία για τις επιχειρήσεις. Ο Windows Server 2022 προσφέρει ισχυρές λειτουργίες όπως το Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) με Exploit Guard και Domain Controller.

Εδώ, τα υβριδικά χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα στο Windows Server 2022  επιτρέπουν τη βελτιωμένη προστασία των τοπικών Active Directories καθώς και την ευκολότερη χρήση των υπηρεσιών Microsoft Azure - έτσι ώστε η στενότερη συνεργασία μεταξύ Windows Server και υπηρεσιών Azure να επιτρέπει τον απλό συγχρονισμό δεδομένων ή τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων, μεταξύ άλλων με:

 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας Azure
 • Ανάκτηση τοποθεσίας Azure
 • Διαχείριση ενημερώσεων Azure
 • Απαγορευμένοι κωδικοί πρόσβασης Azure AD
 • Προστασία κωδικού πρόσβασης Azure AD και
 • Προσαρμογέας δικτύου Azure

Αυτό συνδέει έναν τοπικό διακομιστή στο νέφος Azure με ένα εικονικό δίκτυο Azure. Ο Βοηθός μετεγκατάστασης αποθήκευσης διευκολύνει επίσης τη μετεγκατάσταση διακομιστή, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων στο cloud, όπου το Azure File Sync μπορεί να λειτουργήσει ως τοποθεσία αποθήκευσης.

Απαιτήσεις υλικού για την εκτέλεση του Windows Server 2022 Datacenter

Το λογισμικό Windows Server 2022 βασίζεται στα Windows 10. Για να διασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλής λειτουργία του Windows Server 2022 Datacenter , το χρησιμοποιούμενο υλικό πρέπει να πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις που αναφέρονται παρακάτω. Οι πραγματικές απαιτήσεις εξαρτώνται επίσης από τη διαμόρφωση του εκάστοτε συστήματος και τις εγκατεστημένες εφαρμογές.

 • Χώρος στο σκληρό δίσκο: 32 GB
 • Χώρος αποθήκευσης RAM: 512 MB
 • Μνήμη για οθόνη γραφείου διακομιστή: 2 GB
 • Αρχιτεκτονική επεξεργαστή: x64
 • Ταχύτητα επεξεργαστή: 1,4 GHz / 64 bit
 • Κάρτα γραφικών με υποστήριξη Super VGA: 1.024 x 768 pixels
 • Κάρτα δικτύου: 1x Ethernet με ελάχιστη απόδοση στην περιοχή GBit/s

Αδειοδότηση με Windows Server 2022 Datacenter 2-Core

Κατά την αδειοδότηση διακομιστών με Windows Server 2022 Datacenter , πρέπει να τηρούνται οι κανονισμοί αδειοδότησης της Microsoft, ακόμη και για το χρησιμοποιημένο λογισμικό, οι οποίοι χρησιμοποιούν τον αριθμό των πυρήνων ως βάση υπολογισμού. Ισχύουν οι ακόλουθες διατάξεις:

Γενικοί όροι άδειας χρήσης της Microsoft για τον Windows Server 2022 Datacenter

Το λογισμικό διακομιστών της Microsoft, όπως ο Windows Server 2022 Datacenter, αδειοδοτείται πάντα αρχικά με βάση το φυσικό υλικό. Εκτός από τον αριθμό των φυσικών επεξεργαστών πυρήνων, υπολογίζεται επίσης ο αριθμός των εικονικών διακομιστών. Μια άδεια χρήσης διακομιστή καλύπτει πάντα δύο φυσικούς πυρήνες επεξεργαστή. Οι κανονισμοί αδειοδότησης της Microsoft βασίζονται σε έναν ελάχιστο αριθμό 8 πυρήνων ανά επεξεργαστή - ανεξάρτητα από το αν το υπάρχον υλικό διαθέτει λιγότερους από 8 πυρήνες. Επιπλέον, τουλάχιστον 2 επεξεργαστές ανά φυσικό διακομιστή = 16 πυρήνες.

Εάν ένας Windows Server σε μια εταιρεία διαθέτει μεγαλύτερο αριθμό πυρήνων από 16, τότε αυτοί μπορούν επίσης να αδειοδοτηθούν ευέλικτα με τα πακέτα 2-Core για Windows Server 2022 Datacenter.

Άλλες απαιτήσεις αδειοδότησης για τον Windows Server 2022 Datacenter

Σε ένα περιβάλλον Hyper-V, όλοι οι επεξεργαστές έχουν άδεια χρήσης που αντιστοιχεί στους φυσικούς πυρήνες επεξεργαστών. Ειδικότερα, η έκδοση Windows Server Datacenter επιτρέπει την εκτέλεση απεριόριστου αριθμού περιπτώσεων Hyper-V. Προϋπόθεση γι' αυτό είναι, όπως έχει ήδη αναφερθεί, να έχουν ήδη αδειοδοτηθεί όλοι οι αντίστοιχοι πυρήνες επεξεργαστών του διακομιστή.

Δεν απαιτείται άδεια χρήσης για περιπτώσεις Linux στην έκδοση Datacenter Edition.

Εκτός από την άδεια χρήσης του διακομιστή Windows, όλοι οι πελάτες - χρήστες και τελικές συσκευές - που έχουν πρόσβασηστο  Windows Server 2022  πρέπει επίσης να είναι εφοδιασμένοι με μια άδεια πρόσβασης πελάτη (CAL). Τα CALs χρηστών και συσκευών είναι επίσης διαθέσιμα από τη Wiresoft σε λογικές τιμές.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το χρησιμοποιούμενο λογισμικό Wiresoft για τον Microsoft Windows Server 2022 Datacenter

Ένα πακέτο 2-Core για Windows Server 2022 Datacenter που προσφέρεται από τη Wiresoft ως μεταχειρισμένο λογισμικό δεν διαφέρει ως προς τη χρηστικότητά του από μια αντίστοιχη νέα, αχρησιμοποίητη άδεια χρήσης διακομιστή - όχι μόνο επειδή το λογισμικό γενικά δεν φθείρεται. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν συχνά περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με τις χρησιμοποιημένες άδειες χρήσης διακομιστών Windows - οι απαντήσεις σε αυτές δίνονται παρακάτω.

Από πού προέρχεται μεταχειρισμένο λογισμικό όπως ο Windows Server 2022 Datacenter 2-Core

Το λογισμικό Windows Server 2022 Datacenter που προσφέρεται από τη Wiresoft ως μεταχειρισμένο, όπως το πακέτο 2-Core , προέρχεται από οργανισμούς ή εταιρείες που συνήθως το έχουν αγοράσει οι ίδιοι ως καινούργιο, ενδεχομένως το έχουν χρησιμοποιήσει και αργότερα το έχουν πουλήσει στη Wiresoft. Μετά την πώληση στη Wiresoft ή με την προσφορά στο κατάστημα, αυτό αναφέρεται ως εκ τούτου ως μεταχειρισμένο λογισμικό, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως μια νέα άδεια χρήσης.

Είναι νόμιμη η πώληση, η αγορά και η χρήση μεταχειρισμένου λογισμικού Windows Server 2022 Datacenter

Ναι: Στη Wiresoft μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι για εσάς ως πελάτη τόσο η αγορά ενός μεταχειρισμένου λογισμικού, όπως το Windows Server 2022 Datacenter 2-Core, όσο και η πραγματική, επίσημη χρήση από εσάς δεν παραβιάζει κανέναν ισχύοντα νόμο, επειδή η συνήθης δικαιοδοσία δεν επιτρέπει μόνο το εμπόριο με μεταχειρισμένο λογισμικό της Microsoft, αλλά και τη χρήση του, εάν το λογισμικό προέρχεται από το απόθεμα αδειών χρήσης μιας εταιρείας. Διάφορες δικαστικές αποφάσεις σχετικά με το θέμα αυτό έχουν επιβεβαιώσει σαφώς το γεγονός αυτό ξανά και ξανά.

Μια μεταχειρισμένη άδεια χρήσης Windows Server 2022 Datacenter 2-Core συνοδεύεται επίσης από τη συνήθη προστασία του αγοραστή

Ναι: Το μεταχειρισμένο λογισμικό, όπως το προσφερόμενο Windows Server 2022 Datacenter 2-Core Package, σας προσφέρει ως πελάτη της Wiresoft τα ίδια πλεονεκτήματα με το συγκρίσιμο νέο λογισμικό διακομιστή: έχετε τη συνήθη ασφάλεια του αγοραστή μέσω της άμεσης λήψης μετά την αγορά και μπορείτε να ενεργοποιήσετε την άδεια χρήσης του διακομιστή σας αμέσως με το συμπεριλαμβανόμενο έγκυρο κλειδί άδειας χρήσης.

Έχει το μεταχειρισμένο λογισμικό Windows Server 2022 Datacenter 2-Core άλλα πλεονεκτήματα

Το μεταχειρισμένο λογισμικό προσφέρει στους πελάτες της Wiresoft πάνω απ' όλα ένα μεγάλο οικονομικό πλεονέκτημα, επειδή μπορούν να ενημερώνουν τα αποθέματα λογισμικού τους πολύ φθηνότερα από ό,τι με καινούργια προϊόντα, και έτσι να τα διατηρούν εύκολα ενημερωμένα. Το μεταχειρισμένο λογισμικό της Wiresoft μπορεί έτσι να συμβάλει στη μείωση του λειτουργικού κόστους, επειδή προσφέρει επίσης ασφάλεια ελέγχου λόγω του πλήρους αρχείου όλων των αγοραστών!

Στο κατάστημα λογισμικού Wiresoft δεν θα βρείτε μόνο τα πακέτα 2 πυρήνων της έκδοσης Windows Server 2022 Datacenter ως φθηνό μεταχειρισμένο λογισμικό, αλλά και τα αντίστοιχα πακέτα 16 πυρήνων για βασική αδειοδότηση. Εάν έχετε μικρότερες απαιτήσεις εικονικοποίησης, μπορείτε επίσης να βρείτε την έκδοση Windows Server 2022 Standard Edition - καθώς και τις προηγούμενες εκδόσεις Windows Server 2022  - και τις αντίστοιχες απαιτούμενες άδειες πρόσβασης πελάτη (CAL). Το ευρύ χαρτοφυλάκιο μεταχειρισμένου λογισμικού της Wiresoft περιλαμβάνει επίσης πολλά άλλα προγράμματα της Microsoft - με όλα τα πλεονεκτήματα που αναφέρθηκαν. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την αδειοδότηση του Windows Server 2022 Datacenter ή οποιασδήποτε άλλης έκδοσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις συμβουλές των ειδικών μας μέσω chat, e-mail ή τηλεφώνου.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες