Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
Trustmask
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για το φιλτράρισμα!
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS
Ως πελάτης, θα πρέπει να είστε ενθουσιασμένος με το VMware vSan 7 Enterprise Plus . Αυτό το προϊόν προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά και οφέλη που μπορούν να βελτιώσουν τη λειτουργία του κέντρου δεδομένων σας. Ακολουθούν ορισμένα...
5.991,90 € *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK
Ως πελάτης, θα πρέπει να εξετάσετε το VMware vSan 7 Enterprise για το Desktop. Αποτελεί ιδανική πλατφόρμα για εικονικούς υπολογιστές γραφείου και προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής σε σύγκριση με τις παραδοσιακές λύσεις...
1.091,90 € *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
VMware vSan είναι μια λύση αποθήκευσης που καθορίζεται από το λογισμικό και σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε συστοιχίες αποθήκευσης σε βασικό υλικό. Με το VMware vSan , μπορείτε να παρέχετε γρήγορα αποθηκευτικό χώρο για...
4.691,90 € *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω για το VMware vSan 7 Advanced . Αυτή η τελευταία έκδοση της πλατφόρμας VMware hyperconverged infrastructure (HCI) προσφέρει νέα ισχυρά χαρακτηριστικά που διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τους πελάτες...
891,90 € *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED VMWARE vSAN 7 ADVANCED
Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω VMware vSan 7 Advanced . Αυτή η τελευταία έκδοση της πλατφόρμας VMware hyperconverged infrastructure (HCI) προσφέρει νέα ισχυρά χαρακτηριστικά που διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τους πελάτες στην...
3.291,90 € *
VMWARE vSAN 7 STANDARD FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 STANDARD FOR DESKTOP 10 PACK
Ως πελάτης του VMware vSan 7 Standard δικαιούστε να επωφεληθείτε από αυτό το ισχυρό λογισμικό. vSan 7 Το Standard είναι σχεδιασμένο για εικονικοποιημένα περιβάλλοντα και προσφέρει επιδόσεις και χαρακτηριστικά αποθήκευσης Enterprise...
361,90 € *
VMWARE vSAN 7 STANDARD VMWARE vSAN 7 STANDARD
Ως πελάτης του VMware vSan 7 Standard δικαιούστε να επωφεληθείτε από αυτό το ισχυρό λογισμικό. vSan 7 Το Standard είναι σχεδιασμένο για εικονικοποιημένα περιβάλλοντα και προσφέρει επιδόσεις και χαρακτηριστικά αποθήκευσης Enterprise...
1.991,90 € *
VMWARE vSAN 7 STANDARD VMWARE vSAN 7 STANDARD
Ως πελάτης του VMware vSan 7 Standard δικαιούστε να επωφεληθείτε από αυτό το ισχυρό λογισμικό. vSan 7 Το Standard είναι σχεδιασμένο για εικονικοποιημένα περιβάλλοντα και προσφέρει επιδόσεις και χαρακτηριστικά αποθήκευσης Enterprise...
2.599,90 € *

Business-Οφέλη με vSan από VMware

Οι ομάδες πληροφορικής επωφελούνται από απλοποιημένες επιχειρησιακές διαδικασίες με το vSan, ενώ ταυτόχρονα η ευελιξία μιας εταιρείας βελτιώνεται σημαντικά μέσω μιας ενιαίας υποδομής καθώς και διαδικασιών και εργαλείων - ξεκινώντας από την άκρη ενός δικτύου μέσω του Core στο Cloud.
Οι ενιαίες κατευθυντήριες γραμμές καθώς και η αυτοματοποίηση των διαδικασιών μειώνουν την προσπάθεια της διαχείρισης της πληροφορικής σε μερικά απλά κλικ. Ως αποτέλεσμα, το προσωπικό πληροφορικής μπορεί να αφιερώσει περισσότερο χρόνο σε σημαντικά στρατηγικά έργα πληροφορικής αντί να ξοδεύει πολύτιμο χρόνο σε καθήκοντα ρουτίνας. Με το VMware vSan , οι οργανισμοί μπορούν να μειώσουν το κόστος και την πολυπλοκότητα των παραδοσιακών λύσεων αποθήκευσης, επιλέγοντας παράλληλα την απλούστερη διαδρομή προς την υπερσυγκεντρωμένη υποδομή και το υβριδικό Cloud.

Η ολοκληρωμένη λύση Hyperconverged Infrastructure (HCI) vSan, ως vSphere-native storage, διευκολύνει επίσης την επέκταση των υφιστάμενων εικονικοποιήσεων σε μια εταιρεία και ταυτόχρονα συμβάλλει στην αύξηση της ευελιξίας και τη μείωση της πολυπλοκότητας και, συνεπώς, του κόστους IT, του TCO και των επιχειρηματικών κινδύνων. Η χρήση του VMware vSan επιταχύνει έτσι όχι μόνο τον εκσυγχρονισμό της υποδομής, αλλά και την καθιστά επεκτάσιμη για μελλοντικές απαιτήσεις, επιτρέποντας στις εταιρείες να αποκτήσουν στρατηγικό και οικονομικό πλεονέκτημα.

Πώς λειτουργεί το VMware vSan 7

vSan πρώτα συγκεντρώνει όλες τις τοπικές ή άμεσα συνδεδεμένες συσκευές αποθήκευσης δεδομένων για να δημιουργήσει μια ενιαία δεξαμενή αποθήκευσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους κεντρικούς υπολογιστές σε ένα σύμπλεγμα vSan. Όλες οι εικονικές μηχανές με εφαρμογές Server εκτελούνται με το vSan στο ίδιο υλικό που παρέχει την αποθήκευση.

Οι μνήμες που βασίζονται στο φλας, όπως οι SSD, οι συσκευές NVMe ή οι NVDIMM, λειτουργούν ως μνήμη προσωρινής αποθήκευσης του αποθηκευτικού χώρου και οι σκληροί δίσκοι ή οι SSD χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση των δεδομένων. Ο σκληρός δίσκος, ο αποθηκευτικός χώρος SSD και ο αποθηκευτικός χώρος προσωρινής αποθήκευσης αποτελούν μαζί μια ομάδα δίσκων. Διάφοροι κεντρικοί υπολογιστές και οι ομάδες δίσκων τους μπορούν με τη σειρά τους να συνδυαστούν σε διάφορους τύπους συστάδων, όπως συστάδες Standard, συστοιχίες με τεντωμένο δίσκο ή συστάδες 2 κόμβων.

Οι πολιτικές αποθήκευσης είναι ένα στοιχειώδες στοιχείο του vSan. Ελέγχουν τις πολιτικές αποθήκευσης: Ελέγχουν την αποθήκευσηServices και καθορίζουν επίσης τις παραμέτρους για την αντιγραφή ή το mirroring. vSan είναι πολύ εύκολο να διαμορφωθεί με τα εργαλεία που είναι διαθέσιμα από το VMware και είναι απόλυτα ενσωματωμένο στο οικοσύστημα VMware.

Το αποτέλεσμα είναι μια σταθερή, ισχυρή και οριζόντια επεκτάσιμη αρχιτεκτονική. Μεταξύ άλλων, αυτό επιτρέπει επίσης οφέλη στην απόδοση, καθώς η αποθήκευση μπορεί να ανατεθεί απευθείας σε μια τοπική εικονική μηχανή (VM), και έτσι συμβάλλει επίσης στη μείωση του λειτουργικού κόστους.

Τα πλεονεκτήματα του VMware vSan 7 με μια ματιά

- Το vSan παρέχει βελτιστοποιημένο με flash, ασφαλέςShared Storage, ενώ όλοι οι κρίσιμοι εικονικοί φόρτοι εργασίας σε μια επιχείρηση μπορούν να προσπελαστούν εύκολα και άμεσα μέσω της διεπαφής χρήστη VMware Native vSphere® .

- Το σύστημα vSan Software Defined Storage είναι κατάλληλο για τυπικές εφαρμογές σε ολόκληρη την επιχείρηση, καθώς και για εικονικά περιβάλλοντα Desktop(VDI), καθώς και για το Server σε υποκαταστήματα.

- Το vSan λειτουργεί σε τυπικούς διακομιστές και εξαρτήματα x86 της βιομηχανίας - προσφέροντας το πλεονέκτημα της έως και 50% χαμηλότερης TCO σε σύγκριση με την παραδοσιακή αποθήκευση.

- Ως η πρώτη λύση με εγγενή, βασισμένη σε λογισμικό και επικυρωμένη κατά FIPS 140-2 κρυπτογράφηση HCI σε αυτό το τμήμα, το vSan 7 παρέχει την ευελιξία που απαιτείται για την εύκολη κλιμάκωση της ΤΠ - χωρίς συμβιβασμούς.

- Με την πλήρη ενσωμάτωση του vSan με τον hypervisor ESXi, οι τοπικοί φυσικοί πόροι αποθήκευσης από τους κεντρικούς υπολογιστές ESXi μπορούν να εικονικοποιηθούν και να μετατραπούν σε ομάδες αποθήκευσης, οι οποίες με τη σειρά τους μπορούν να κατανεμηθούν και να διατεθούν σε εικονικές μηχανές και εφαρμογές ανάλογα με τις απαιτήσεις τους για ποιότητα υπηρεσιών.

- Με το vSan, δεν υπάρχει ανάγκη για εξωτερικό κοινόχρηστο αποθηκευτικό χώρο, ενώ η διαμόρφωση του αποθηκευτικού χώρου απλοποιείται μέσω του Storage Policy-Based Management (SPBM).

- Με τη δημιουργία πολιτικών αποθήκευσης για εικονικές μηχανές (VM), οι απαιτήσεις και οι λειτουργίες αποθήκευσης μπορούν να καθοριστούν μεμονωμένα, συμπεριλαμβανομένης της ενοποίησης των πόρων.

- Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται εις διπλούν - για μέγιστη διαθεσιμότητα και πλεονασμό, ακόμη και αν ένας πλήρης κόμβος αποτύχει. Με το vSan, η ασφάλεια των εσωτερικών δεδομένων αυξάνεται σημαντικά.

- Η υποδομή που είναι προσανατολισμένη στους προγραμματιστές επιτρέπει στους διαχειριστές IT να δημιουργούν ευέλικτα εφαρμογές για τη διαχείριση VMs και containers.

- Με βάση την υπερ-συγκεντρωμένη υποδομή του vSan, είναι δυνατή η ανάπτυξη ενός ενοποιημένου, ψηφιακού επιπέδου ελέγχου - με συνεπείς διαδικασίες από την άκρη μέσω του Core στο Cloud, από την άκρη μέσω του Core, για Cloud-εμπεριεχόμενη ασφάλεια για τα δεδομένα που βρίσκονται σε κατάσταση ηρεμίας, καθώς και για τα δεδομένα που μεταφέρονται από πολυάριθμους δημόσιους παρόχους Cloud.

- Επιπλέον, οι λύσεις υβριδικής αποθήκευσης για ιδιωτικέςCloud και υβριδικέςCloud μπορούν να υλοποιηθούν με το vSan, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης από κορυφαίους παρόχους Cloud.