Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD

Διαθέσιμο ως άμεση λήψη

 • SW10010
 • 021-10609
 • Μόνιμα έγκυρο
 • Όλες οι γλώσσες
 • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
109,90 € * 120,90 € * (9,1% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Έκδοση Πλήρης έκδοση
Συσκευές 1x
Πεδίο παράδοσης Λήψη + άδεια χρήσης
Μεσαίο Λήψη
Χρόνος εκτέλεσης Απεριόριστη
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες
Χρόνος παράδοσης  Λίγα λεπτά
Σύστημα  Παράθυρα (32bit/64bit)
Τερματικός διακομιστής Συμβατό


ΤοMicrosoft Office 2019 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση του δοκιμασμένου λογισμικού παραγωγικότητας για τη δημιουργία και το σχεδιασμό κειμένων καθώς και υπολογισμών, συμπεριλαμβανομένης της σαφούς παρουσίασης καθώς και της δημοσίευσής τους και για την ασφαλή επικοινωνία με άλλους υπαλλήλους και συνεργάτες. Η Standard Edition Office 2019 παρέχει στους επαγγελματίες των επιχειρήσεων ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο λειτουργιών και εργαλείων με τα οποία όλες οι τυπικές εργασίες στις επιχειρήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν χωρίς κόπο. Χρησιμοποιήστε το Word με τις ευέλικτες επιλογές του για την επεξεργασία κειμένων, το Excel για τη δημιουργία και την αξιολόγηση πινάκων και το PowerPoint για ελκυστικές παρουσιάσεις των αποτελεσμάτων, τις οποίες μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε έτοιμες για εκτύπωση με το λογισμικό επιτραπέζιων εκδόσεων Publisher. Με το Outlook, η διαχείριση του καθημερινού κατακλυσμού των ηλεκτρονικών μηνυμάτων γίνεται σαφής και η οργάνωση της επικοινωνίας με τους συνεργάτες και τους συναδέλφους πιο αποτελεσματική.

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD"

Microsoft Office 2019 Standard - η έκδοση για επαγγελματίες χρήστες

ΤοMicrosoft Office 2019 είναι η τελευταία έκδοση του δοκιμασμένου λογισμικού παραγωγικότητας για τη δημιουργία και το σχεδιασμό κειμένων και υπολογισμών, συμπεριλαμβανομένης της σαφούς παρουσίασης και δημοσίευσής τους, καθώς και για την ασφαλή επικοινωνία με άλλους υπαλλήλους και συνεργάτες.

Το Standard Edition Office 2019 παρέχει στους επαγγελματίες των επιχειρήσεων ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο λειτουργιών και εργαλείων για να χειρίζονται χωρίς κόπο όλες τις τυπικές επιχειρηματικές εργασίες. Χρησιμοποιήστε το Word με τις ευέλικτες επιλογές του για την επεξεργασία κειμένων, το Excel για τη δημιουργία και την αξιολόγηση πινάκων και το PowerPoint για ελκυστικές παρουσιάσεις των αποτελεσμάτων, τις οποίες μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε έτοιμες για εκτύπωση με το λογισμικό επιτραπέζιων εκδόσεων Publisher. Το Outlook καθιστά ξεκάθαρη τη διαχείριση της καθημερινής πλημμυρίδας ηλεκτρονικών μηνυμάτων και πιο αποτελεσματική την οργάνωση της επικοινωνίας με τους συνεργάτες και τους συναδέλφους.

Με την αγορά του Microsoft Office 2019 Standard οι ιδιώτες αλλά και οι επαγγελματίες χρήστες λαμβάνουν με τα συστατικά Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher καθώς και το ψηφιακό σημειωματάριο OneNote όλα τα σημαντικά εργαλεία που χρειάζονται για να διαχειρίζονται με επιτυχία όλες τις καθημερινές εργασίες για την επεξεργασία δεδομένων και εγγράφων - συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, αποδεδειγμένα χαρακτηριστικά, όπως το Data Loss Prevention, προστατεύουν από την απώλεια δεδομένων, ενώ οι πλήρως διαχειρίσιμες πολιτικές ασφαλείας ρυθμίζουν επίσης τα ατομικά δικαιώματα πρόσβασης στα αρχεία.Φυσικά, το MS Office συμμορφώνεται επίσης με τους αυστηρούς κανονισμούς προστασίας δεδομένων της ΕΕ.

Επιπλέον, το πακέτο λογισμικού της τρέχουσας έκδοσης Standard Edition 2019 περιέχει μια σειρά πρακτικών βελτιστοποιήσεων για επαγγελματική και αποτελεσματική εργασία χωρίς εμπόδια, καθώς και για την ανταλλαγή εγγράφων για συνεργατική εργασία, ιδίως στο σύννεφο. Επιπλέον, όλα τα προγράμματα Office μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως Office Web Apps.

Η έκδοση Office 2019 Standard - που διαφορετικά διατίθεται μόνο ως μέρος μιας συμφωνίας αδειοδότησης όγκου - διατίθεται στο κατάστημα λογισμικού Wiresoft ως μεμονωμένη άδεια χρήσης- επιπλέον, επωφελείστε επίσης από την ιδιαίτερα χαμηλή προσφορά μας. Η ακόλουθη επισκόπηση σας παρουσιάζει όλα τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει το Office 2019.

Αυξημένη ευκολία χρήσης στο Office 2019 Standard

Εκτός από τα νέα χαρακτηριστικά του προγράμματος, η σουίτα Office του 2019 σημειώνει επίσης πολλές επιμέρους βελτιώσεις στις υπάρχουσες εφαρμογές που αυξάνουν σημαντικά τη φιλικότητα προς το χρήστη καθώς και τη συνολική ευκολία χρήσης.

Αυτό περιλαμβάνει επίσης χαρακτηριστικά για τη βελτιστοποίηση της προσβασιμότητας σε όλα τα προγράμματα, για παράδειγμα με την υποστήριξη διεθνών προτύπων, συμπεριλαμβανομένων πρακτικών προτάσεων για το σχεδιασμό των αντίστοιχων εγγράφων, τα οποία συμπληρώνονται από ηχητικές σημειώσεις. Για το σκοπό αυτό, περιλαμβάνονται πρόσθετες επιλογές στην ενότητα "Ευκολία χρήσης" με ένα ευρύ φάσμα τόνων για την επιλογή "Παροχή ανατροφοδότησης με ήχο". Το Word διαθέτει τώρα πιο διακριτικά φόντα για συγκεντρωμένη εργασία στο Office 2019 με τα θέματα Dark Dark Grey και Black, καθώς και μια λειτουργία Text-to-Speech.

Τα εργαλεία εκμάθησης - που βρίσκονται στο στοιχείο μενού Προβολή - διευκολύνουν ακόμη περισσότερο την προσαρμογή του πλάτους των στηλών, των χρωμάτων και άλλων ρυθμίσεων για τη βελτίωση της αναγνωσιμότητας του κειμένου. Με τη λειτουργία Read Aloud, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την ταχύτητα ανάγνωσης.

Επιπλέον, υπάρχουν βελτιωμένες επιλογές για τη χρήση σχεδίων ελεύθερου χεριού στα διάφορα προγράμματα, τα οποία μπορούν να ενσωματωθούν για την εικονογράφηση κειμένων και πινάκων.

Όταν χρησιμοποιείτε τοOffice 2019 Standard σε συσκευή με οθόνη αφής, τα προγράμματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο με το δάχτυλο όσο και με γραφίδα.

Η ταυτόχρονη επεξεργασία και διαχείριση εγγράφων και αρχείων από πολλούς χρήστες έχει επίσης βελτιστοποιηθεί περαιτέρω - για το σκοπό αυτό, διατίθεται η υπηρεσία cloud της Microsoft OneDrive, μέσω της οποίας είναι δυνατή η ταυτόχρονη πρόσβαση σε δεδομένα καθώς και η ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο ή η απελευθέρωσή τους από οπουδήποτε. Η ολοκληρωμένη ασφάλεια παρέχεται με την επικαιροποιημένη διαχείριση των δικαιωμάτων πρόσβασης και τροποποίησης, ώστε να είναι δυνατή η ανταλλαγή ευαίσθητων πληροφοριών μέσω του νέφους.

Οι σημαντικότερες καινοτομίες του Office-Suite 2019 με μια ματιά

Στο Office 2019 Standard υπάρχουν επίσης πολλές νέες λειτουργίες και εργαλεία στα δοκιμασμένα προγράμματα Word, Excel, PowerPoint, Outlook και Access:

 • Word 2019 επιταχύνει την εργασία σε κείμενα μέσω διαφόρων εργαλείων - για παράδειγμα, ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει αμέσως ξένες λέξεις ή ξενόγλωσσες εκφράσεις με τη λειτουργία "Ανασκόπηση", χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψει το πρόγραμμα για να το κάνει. Είναι επίσης δυνατό να σχεδιάζετε με ελεύθερο χέρι απευθείας στο έγγραφο- διατίθενται επίσης χρωματιστά εικονογράμματα για την οπτική επισήμανση χωρίων.
 • Excel 2019 προσφέρει νέες επιλογές απεικόνισης για αναφορές με διαγράμματα χάρτη και χωνιού, μεταξύ άλλων- αυτό περιλαμβάνει επίσης κλιμακούμενα διανυσματικά γραφικά και, και πάλι, βελτιωμένη ενσωμάτωση και εμφάνιση σχεδίων ελεύθερου χεριού. Επιπλέον, είναι πλέον δυνατή η συνένωση κειμένων. Επίσης, νέα στο Excel είναι η Προστασία απώλειας δεδομένων για την αναζήτηση ευαίσθητων τύπων δεδομένων, όπως οι αριθμοί πιστωτικών καρτών.
 • PowerPoint 2019 περιλαμβάνει νέα οπτικά εφέ για την εμψύχωση παρουσιάσεων ή για να τις κάνει πιο δυναμικές, όπως οι μεταβάσεις ζουμ ή den morph. Επιπλέον, είναι διαθέσιμες νέες εικόνες και επεξεργάσιμα εικονογράμματα, συμπεριλαμβανομένων διανυσματικών γραφικών, καθώς και η δυνατότητα ενσωμάτωσης των δικών σας εικονογραφήσεων που δημιουργούνται με ψηφιακή πένα. Ο μαρκαδόρος που ήταν προηγουμένως γνωστός από το Word μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί και στο PowerPoint για την έγχρωμη επισήμανση των αποσπασμάτων.
 • Outlook 2019 προσφέρει τη δυνατότητα ταξινόμησης των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανάλογα με τη σημασία και τη συνάφεια, καθώς και τη δυνατότητα δυνατής ανάγνωσης, η οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν ταξιδεύετε. Η προστασία απώλειας δεδομένων (DLP) διασφαλίζει ότι τα κρίσιμα δεδομένα προστατεύονται από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Άλλα χαρακτηριστικά του Office 2019 Standard με μια ματιά

Οι ακόλουθες λειτουργίες είναι επίσης διαθέσιμες στους χρήστες του Office Standard Edition εκτός από τις λειτουργίες του προγράμματος που έχουν ήδη αναφερθεί, ορισμένες από τις οποίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τους διαχειριστές και προσφέρουν κυρίως αυξημένη ασφάλεια, καθώς και διευρυμένες επιλογές ελέγχου.

Ενεργοποίηση του Office 2019 Standard μέσω του Volume License Key (VLK)

Σε αυτή την έκδοση Office, που διατίθεται κυρίως σε πελάτες αδειών χρήσης όγκου, το Volume License Key παρέχει στους διαχειριστές μεγαλύτερων οργανισμών ένα βολικό εργαλείο για την αυτοματοποιημένη ενεργοποίηση και διαχείριση του λογισμικού της Microsoft.

Πολιτική ομάδας για ενισχυμένη ασφάλεια

Το αντικείμενο πολιτικής ομάδας (GPO) παρέχει πολιτικές ομάδας για την ασφάλεια του Office 2019 χρησιμοποιώντας αρχεία ADMX. Εκτός από τον έλεγχο των ενημερώσεων, αυτό επηρεάζει επίσης τις ρυθμίσεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου των μακροεντολών σε εξωτερικά έγγραφα.

Χρήση μέσω Terminal Services / Remote Desktop Services (RDS)

ΤοOffice 2019 Standard μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε τερματικό ή απομακρυσμένο διακομιστή γραφείου. Επιπλέον, η άδεια χρήσης περιλαμβάνει δικαίωμα δευτερεύουσας χρήσης για τον φορητό υπολογιστή ενός καθορισμένου χρήστη.

Εφαρμογή τηλεμετρίας

Η εφαρμογή τηλεμετρίας χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη. Για το σκοπό αυτό, η Τηλεμετρία διαβιβάζει τεχνικά δεδομένα (δεδομένα τηλεμετρίας) στο λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή στον οποίο είναι εγκατεστημένο το Office Standard .

Έλεγχος ενημέρωσης

Ο έλεγχος ενημερώσεων προσφέρει στους διαχειριστές διάφορες επιλογές για ενημερώσεις χαρακτηριστικών ή λειτουργιών και ενημερώσεις ποιότητας που σχετίζονται με την ασφάλεια, όπως διορθώσεις και διορθώσεις: οι λιγότερο σημαντικές ενημερώσεις χαρακτηριστικών μπορούν να αγνοηθούν και οι βασικές ενημερώσεις μπορούν να αναβληθούν για μέγιστο διάστημα 5 εβδομάδων.

Γενικές απαιτήσεις συστήματος για το Microsoft Office 2019 Standard

Οι ακόλουθες απαιτήσεις συστήματος ισχύουν για όλες τις εκδόσειςMS Office 2019 Standard καθώς και για όλες τις άλλες εκδόσεις, για τις οποίες ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες απαιτήσεις.

 • Λειτουργικό σύστημα: Η απαίτηση είναι Windows 10
 • Επεξεργαστής: 1,6 GHz ή υψηλότερος, διπύρηνος επεξεργαστής
 • RAM: 2 GB RAM (32 bit) ή 4 GB RAM
 • Σκληρός δίσκος: τουλάχιστον 4 GB διαθέσιμος χώρος
 • Ανάλυση/κάρτα γραφικών: τουλάχιστον 1.280 x 768
 • και για διεπαφή με επιτάχυνση GPU: DirectX 10

Συμβατότητα του Office 2019 Standard με τα λειτουργικά συστήματα και τα συστήματα διακομιστών Windows

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να επισημάνουμε για άλλη μια φορά ότι το Microsoft Office 2019 Standard καθώς και όλες οι άλλες εκδόσεις απαιτούν οπωσδήποτε το Windows 10 ως λειτουργικό σύστημα προκειμένου να διασφαλιστεί η εγκατάσταση καθώς και η σωστή λειτουργία του λογισμικού. Το Microsoft Office 2019 δεν είναι συμβατό με την προηγούμενη έκδοση Windows 8, ούτε με παλαιότερες εκδόσεις.

Για να χρησιμοποιήσετε το Office Standard 2019 σε συνδυασμό με το Remote Desktop Services, απαιτείται το Windows Server 2019.

Έκδοση 32-bit ή 64-bit - τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την εγκατάσταση του Office 2019 Standard

ΤοOffice 2019 είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις 32-bit και 64-bit. Σε αυτή την περίπτωση, το λογισμικό εγκαθίσταται σε έναν υπολογιστή χρησιμοποιώντας μόνο το πρόγραμμα εγκατάστασης Click-To-Run (επίσης γνωστό ως "αρχείο click-and-lose"). Να τι πρέπει να ξέρετε: Όταν ενεργοποιείτε την άδεια χρήσης του Microsoft Office 2019 Standard, η έκδοση 32-bit του Office κατεβαίνει και εγκαθίσταται από προεπιλογή. Αυτή η έκδοση συνιστάται από τη Microsoft ακόμη και αν χρησιμοποιείτε την έκδοση 64-bit του Windows στον συγκεκριμένο υπολογιστή. Το πλεονέκτημα της έκδοσης 32-bit είναι ότι είναι πιο συμβατή με πολλές άλλες εφαρμογές και πρόσθετα που χρησιμοποιούνται από κοινού με το Office.

Δεν είναι δυνατή η ταυτόχρονη εγκατάσταση των εκδόσεων Office 32-bit και 64-bit του Office 2019 Standard σε έναν υπολογιστή.

Καλό είναι να γνωρίζετε: Ποιοι είναι οι όροι αδειοδότησης του Microsoft Office 2019 Standard

Κάθε έκδοση του Microsoft Office 2019 έχει άδεια χρήσης για ένα πολύ συγκεκριμένο τελικό σημείο - επιτραπέζιο υπολογιστή, φορητό υπολογιστή κ.λπ. Όταν αγοράζετε την άδεια χρήσης του λογισμικού, αγοράζετε επίσης το δικαίωμα εγκατάστασης οποιουδήποτε αριθμού αντιγράφων του Office Standard , καθώς και όλων των προηγούμενων εκδόσεων, στη συγκεκριμένη συσκευή τελικού σημείου. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε ένα αντίγραφο σε έναν διακομιστή δικτύου για χρήση είτε εξ αποστάσεως είτε μέσω Υποδομής Εικονικής Επιφάνειας Εργασίας (VDI) με την αδειοδοτημένη συσκευή τελικού σημείου.

Αγοράστε το Microsoft Office 2019 Standard σε εξαιρετική τιμή από το κατάστημα λογισμικού της Wiresoft

Το Microsoft Office 2019 Standard Edition είναι συνήθως διαθέσιμο μόνο ως άδεια χρήσης όγκου - αλλά στη Wiresoft μπορείτε να το αγοράσετε ως πολύ φθηνότερη μεμονωμένη άδεια χρήσης - συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων πλεονεκτημάτων :

 • Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής σας, η άδεια χρήσης του Office 2019 Standard είναι άμεσα διαθέσιμη σε εσάς ως Ηλεκτρονική Λήψη Λογισμικού (ESD) για εγκατάσταση.
 • Η άδεια χρήσης του Microsoft Office 2019 Standard που αγοράζετε είναι άδεια χρήσης ενός τόμου.
 • Με όλες τις άδειες χρήσης Microsoft Office που διατίθενται για αγορά από τη Wiresoft, θα λάβετε ένα προϊόν λογισμικού που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από εσάς στο σύνολό του.
 • Οποιοδήποτε εγκατεστημένο λογισμικό Office από έναν αρχικό αγοραστή διαγράφηκε κατά την πώληση στη Wiresoft, οπότε η εν λόγω άδεια χρήσης είναι 100% ελεύθερη και χρησιμοποιήσιμη.
 • Όλες οι μεμονωμένες άδειες που προέρχονται από άδειες όγκου έχουν ελεγχθεί διεξοδικά από τη Wiresoft ως προς την πραγματική τους χρηστικότητα.
 • Η Wiresoft ως σοβαρός έμπορος λογισμικού δεν προσφέρει δοκιμαστικές εκδόσεις που ισχύουν μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με περιορισμένο τρόπο.
 • Όταν αγοράζετε μια άδεια χρήσης από τη Wiresoft, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε ένα αυθεντικό προϊόν της Microsoft σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις.

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την αγορά άδειας χρήσης Microsoft Office 2019 Standard, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή συνομιλίας.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες