Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD

Έτοιμο για άμεση αποστολή, χρόνος παράδοσης 24 ώρες

  • SW10118
  • 312-04405
  • Μόνιμα έγκυρο
  • Όλες οι γλώσσες
  • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
345,90 € * 382,90 € * (9,66% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Έκδοση CU Τρέχον
Μεσαίο Λήψη
Χρόνος εκτέλεσης Απεριόριστα
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες
Πεδίο εφαρμογής της παράδοσης Λήψη + Άδεια χρήσης
Πρόσθετες πληροφορίες Έως και 5 βάσεις δεδομένων γραμματοκιβωτίων


Microsoft Exchange το 2019 είναι μια νέα έκδοση της δοκιμασμένης, ισχυρής πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων που χρησιμοποιείται για την κεντρική διαχείριση της κίνησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, των επαφών και των εργασιών, καθώς και για τον προγραμματισμό σε μικρές εταιρείες και επιχειρήσεις. Το Server Standard Exchange Server Standard Έκδοση παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο νέων εργαλείων, καθώς και βελτιστοποιήσεις για τις υπάρχουσες λειτουργίες, προκειμένου να σχεδιάσει ο χρήστης την αποτελεσματική επικοινωνία και συνεργασία με ευέλικτα χρησιμοποιήσιμες εφαρμογές.

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"

Microsoft Exchange Server 2019 Standard

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την εταιρεία σας να διαθέτει ευέλικτους διαύλους επικοινωνίας μεταξύ των εργαζομένων και των πελατών ανά πάσα στιγμή. Ειδικότερα, η ασφαλής διακίνηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο συντονισμός ραντεβού, η ολοκλήρωση εργασιών και η αξιόπιστη διαχείριση επαφών είναι πρωταρχικής σημασίας. Σε αυτή την περίπτωση, η λύση λογισμικού Microsoft Exchange Server 2019 Standard μπορεί να συνιστάται για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και για οικιακούς χρήστεςOffice. Με αυτό, αποκτάτε ένα ολοκληρωμένο πακέτο ξεγνοιασιάς, το οποίο σας απαλλάσσει από πολλές καθημερινές εργασίες στον τομέα της επικοινωνίας. Ακόμη και η προηγούμενη έκδοση του 2016 ήταν μια πρωτοποριακή επιτυχία. Τώρα μπορείτε να επωφεληθείτε από την τελευταία έκδοση 2019 με βελτιωμένη απόδοση.

Ποια είναι τα οφέλη του Microsoft Exchange Server 2019 Standard

Το Microsoft Exchange υπάρχει από το 1996 και προσαρμόζεται συνεχώς στις ανάγκες των επιχειρήσεων από την έκδοση 4.0. Ενώ η έκδοση Enterprise απευθύνεται σε μεγαλύτερες εταιρείες, αρχές και ιδρύματα και παρέχει μεγαλύτερο εύρος γραμματοκιβωτίων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και βάσεων δεδομένων, η έκδοση Standard είναι απολύτως επαρκής για πολλούς επιχειρησιακούς τομείς. Με αυτή την έκδοση, οι διάφορες διαδρομές μεταφοράς συγκεντρώνονται στο λεγόμενο ρόλο διακομιστή γραμματοκιβωτίου. Αυτό περιλαμβάνει
- Μεταφορά ανταλλαγής,
- Υποβολή μεταφοράς γραμματοκιβωτίου,
- Μεταφορά γραμματοκιβωτίου Παράδοση και
- frontend transport.

Χάρη σε αυτή την ομαδοποίηση, η απόδοση της CPU σας θα διευκολυνθεί σημαντικά. Ο Microsoft Exchange Server 2019 Standard είναι ένα λογισμικό διακομιστή που εκτελείται σε όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο, όπως το Google Chrome, το Safari, το Firefox, ο Internet Explorer 11 ή ο Microsoft Edge.

Έχετε στη διάθεσή σας έως και πέντε βάσεις δεδομένων ανά διακομιστή, οι οποίες λειτουργούν ως ενεργές ή παθητικές βάσεις δεδομένων γραμματοκιβωτίων. Ο Microsoft Exchange Server 2019 Standard χρησιμοποιείται με τη βοήθεια του αποδεδειγμένου λογισμικού-πελάτη Microsoft Outlook. Επιπλέον, το πεδίο εφαρμογής της παράδοσης περιλαμβάνει επίσης την εφαρμογή ιστού Outlook on the Web. Ενώ η ενεργή βάση δεδομένων χρησιμοποιείται για την εισερχόμενη και εξερχόμενη αλληλογραφία, υπάρχει επίσης η παθητική βάση δεδομένων για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την επαναφορά. Για τις μικρότερες επιχειρήσεις και το σπίτιOffice οι πέντε βάσεις δεδομένων που παρέχονται είναι απολύτως επαρκείς.

Τι εννοείται με τον όρο ευφυή εισερχόμενα

Βασικά, το έξυπνο γραμματοκιβώτιο κάνει την επιχείρησή σας πιο παραγωγική. Όχι μόνο μπορεί να εξατομικευτεί, αλλά παρέχει επίσης μια αποτελεσματική λειτουργία αναζήτησης. Εδώ, μπορείτε όχι μόνο να αναζητήσετε ταχύτερα σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά και επαφές, ραντεβού και εργασίες. Ο Microsoft Exchange Server 2019 Standard συνδέει αυτές τις περιοχές μεταξύ τους, ώστε να έχετε πάντα μια επισκόπηση όλων των σημαντικών δεδομένων. Ιδιαίτερα πρακτική είναι η λειτουργία μέσω του δοκιμασμένου προγράμματος-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Microsoft Outlook, το οποίο σας προσφέρει επίσης το δοκιμασμένο περιβάλλον εργασίας Microsoft Windows. Το Outlook on the Web αναπτύχθηκε αρχικά για το σύννεφο, αλλά μπορεί φυσικά να χρησιμοποιηθεί εύκολα και για την κανονική κυκλοφορία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ποιες είναι οι απαιτήσεις συστήματος για τον Microsoft Exchange Server 2019 Standard

Ο Microsoft Exchange Server 2019 Standard είναι στην πραγματικότητα αρκετά απαιτητικός. Απαιτείται υπολογιστής με αρχιτεκτονική 64-bit, καθώς και χώρος στο σκληρό δίσκο τουλάχιστον 30 GB. Τα περισσότερα περιβάλλοντα γραφείων έχουν αυτή τη βασική διαμόρφωση. Σημειώστε ότι απαιτούνται επιπλέον 500 MB για την εγκατάσταση του πακέτου γλώσσας ενοποιημένων μηνυμάτων ή UF.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την άδεια χρήσης τόσο στο δικό σας κέντρο δεδομένων ως λύση διακομιστή όσο και μέσω cloud. Η Microsoft σας παρέχει την αντίστοιχη λύση υποδοχής για το σκοπό αυτό. Εδώ, ο Microsoft Exchange Server 2019 Standard σας αδειοδοτείται μέσω της Άδειας συνδρομής χρήστη. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την online υπηρεσία που έχει δημιουργήσει η Microsoft καθώς και τον δικό σας διακομιστή σε λειτουργία. Ο Microsoft Exchange Server 2019 Standard μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ ευέλικτα με αυτόν τον τρόπο.

Τι περιλαμβάνεται στο εύρος της παράδοσης κατά την αγορά του Microsoft Exchange Server 2019

Η χρονοβόρα εγκατάσταση από CD ανήκει πλέον στο παρελθόν. Θα λάβετε ένα πρακτικό MLK ενός χρήστη χωρίς φορέα δεδομένων ως άδεια χρήσης όγκου. Μετά την εγκατάσταση, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τη νέα λύση λογισμικού. Θα σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Εάν απαιτείται, θα πρέπει να παραγγείλετε και το λογισμικό πελάτη του Outlook. Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Outlook on the Web που περιλαμβάνεται. Φυσικά, θα επωφεληθείτε από τις τακτικές ενημερώσεις λογισμικού από τη Microsoft. Έτσι παραμένετε πάντα στις πιο πρόσφατες συνθήκες. Δεν θα πρέπει να μην αναφέρουμε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την άδεια χρήσης του Microsoft Exchange Server 2019 Standard χωρίς περιορισμούς. Δεν υπάρχει χρονικό όριο.

Ίσως θα θέλατε κι εσείς να διαχειρίζεστε και να χρησιμοποιείτε κεντρικά τα σημαντικά κανάλια επικοινωνίας στην επιχείρησή σας ή στο σπίτι σαςOffice. Για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τις επαφές, τα ραντεβού και τις εργασίες, θα θέλαμε να σας προτείνουμε τον Microsoft Exchange Server 2019 Standard. Μπορείτε να παραγγείλετε το κλειδί άδειας χρήσης για αυτό το προϊόν εδώ σε λογικές τιμές.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες