Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL

Έτοιμο για άμεση αποστολή, χρόνος παράδοσης 24 ώρες

 • SW10075
 • R18-05768
 • Μόνιμα έγκυρο
 • Όλες οι γλώσσες
 • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
21,90 € * 22,90 € * (4,37% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Ποσότητα 1x χρήστης CAL
Σύστημα  Windows Server 
CAL Χρήστης CAL
Πεδίο εφαρμογής της παράδοσης Δικαίωμα χρήσης
Διάρκεια Απεριόριστα
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες
Τερματικός διακομιστής δεν είναι συμβατό(δείτε το RDS CAL )


Για την αδειοδότηση μιας τυπικής έκδοσης ή έκδοσης κέντρου δεδομένων του Microsoft Windows Server 2019, εκτός από τις άδειες χρήσης κεντρικού διακομιστή, απαιτείται επίσης μια άδεια πρόσβασης πελάτη για κάθε χρήστη: π.χ. η Windows Server 2019 User CAL, η οποία παρέχει στον αντίστοιχο εγγεγραμμένο χρήστη δικαιώματα πρόσβασης για τον συγκεκριμένο διακομιστή Windows.

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL"

Αγοράστε User CALs για το Microsoft Windows Server 2019 ως μεταχειρισμένες άδειες χρήσης

Για την αδειοδότηση μιας έκδοσης Standard- ή Datacenter-Edition του Microsoft Windows Server 2019, εκτός από τις άδειες κεντρικού διακομιστή για κάθε χρήστη, απαιτείται επίσης μια άδεια πρόσβασης πελάτη: π.χ. η Windows Server 2019 User CAL- αυτή παρέχει στον αντίστοιχο εγγεγραμμένο χρήστη δικαιώματα πρόσβασης για αυτόν τον Windows διακομιστή.

Οι βασικές άδειες χρήσης για την έκδοση Standard- ή Datacenter-Edition του Windows 2019 Server δεν περιέχουν περαιτέρω δικαιώματα χρήστη, έτσι ώστε αυτά να πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά ως User CAL, έτσι ώστε ένας συγκεκριμένος χρήστης να είναι προσωπικά εξουσιοδοτημένος να έχει πρόσβαση στον Windows Server μόνο μέσω μιας - ωστόσο αυθαίρετα επιλέξιμης - τελικής συσκευής.

Μια μεταχειρισμένη User CAL για το Windows Server 2019 από τη Wiresoft όχι μόνο έχει χαμηλότερη τιμή σε σύγκριση με άλλες άδειες πρόσβασης πελάτη που προσφέρονται νέες στο εμπόριο λογισμικού, αλλά είναι επίσης διαθέσιμες μεμονωμένα αντί για πακέτο. Ωστόσο, οι χρησιμοποιημένες CAL έχουν την ίδια λειτουργικότητα με τις άδειες πρόσβασης πελάτη χρήστη για το Windows Server 2019 που διατίθενται μέσω του επίσημου προγράμματος αδειοδότησης όγκου της Microsoft.

Αποκτήστε όλα τα οφέλη του MS Windows Server 2019 με μια προ-εμπορική CAL χρήστη

Η έκδοση Standard- ή Datacenter Edition του Windows Server 2019 προσφέρει πολλές νέες λειτουργίες, ειδικά για τη χρήση εφαρμογών που βασίζονται στο cloud, με βάση το Windows 10. Για παράδειγμα, το Software Defined Networking (SDN) επιτρέπει όχι μόνο την κεντρική διαμόρφωση των φυσικών συσκευών δικτύου, όπως δρομολογητές και μεταγωγείς, αλλά και των εικονικών συσκευών δικτύου - π.χ. πύλες - καθώς και τη δυναμική διαχείρισή τους. Για το σκοπό αυτό, το Windows Server 2019 επιτρέπει τη δυνατότητα peering δύο δικτύων για τη σύνδεσή τους σχεδόν απρόσκοπτα. Άλλες δυνατότητες που μπορούν να επωφεληθούν οι χρήστες με ένα χρησιμοποιημένο User CAL περιλαμβάνουν:

 • Ασφαλής κρυπτογράφηση των εικονικών δικτύων με τα διαθέσιμα Encrypted Networks και Datagram Transport Layer Security (DTLS)
 • Τα νέα χαρακτηριστικά Hyper-Converged Infrastructure (HCI) μειώνουν την πολυπλοκότητα και απλοποιούν την ανάπτυξη υποδομών ITV
 • Βελτιωμένη ενσωμάτωση του Linux με Shielded VMs
 • Αξιοποίηση των κοντέινερ Kubernetes
 • Προηγμένη προστασία από απειλές για προστασία ευαίσθητων δεδομένων και έγκαιρη ανίχνευση επιθέσεων
 • Storage Spaces Direct για τη συγκέντρωση των αποθεμάτων δεδομένων τοπικών διακομιστών σε ένα εικονικό σύμπλεγμα
 • Το Storage Replica αποτρέπει την απώλεια δεδομένων σε επίπεδο συστήματος αρχείων και ελαχιστοποιεί το χρόνο διακοπής λειτουργίας με την προετοιμασία για καταστροφές

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα χρησιμοποιημένα User CALs για Windows Server Standard- και Datacenter-Edition 2019

Το μεταχειρισμένο λογισμικό της Wiresoft, όπως και το User CAL, διαθέτει επίσης τις ίδιες επιλογές για να επωφεληθείτε από όλες τις ενσωματωμένες δυνατότητες της αντίστοιχης έκδοσης Windows Server 2019: Αυτό προσφέρει ειδικά σε μικρότερες και μεσαίες εταιρείες και οργανισμούς μια οικονομική εναλλακτική λύση στην αδειοδότηση διακομιστών, καθώς μπορεί επίσης να προσαρμοστεί ανάλογα με την περίπτωση:

Πληροφορίες σχετικά με την αδειοδότηση CAL του Windows Server 2019

Οι όροι αδειοδότησης της Microsoft προσφέρουν για τις εκδόσεις Standard και Datacenter την αδειοδότηση του Windows Server 2019 σύμφωνα με πυρήνες/πυρήνες επεξεργαστών, η οποία πρέπει να συμπληρώνεται από την αδειοδότηση των χρηστών ή των τελικών συσκευών- τυχόν CALs που περιλαμβάνονται στην άδεια χρήσης του διακομιστή είναι αποκλειστικά εξοπλισμένες με δικαιώματα διαχειριστή, έτσι ώστε για τη χρήση των πραγματικών υπηρεσιών του διακομιστή Windows κάθε αποκλειστικός χρήστης απαιτεί μια άδεια πρόσβασης (User CAL)- αυτή πρέπει επίσης να αντιστοιχεί στην ίδια ή σε μια υψηλότερη έκδοση του διακομιστή Windows- περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω.

Μόνο αυτή η προσωπική άδεια πρόσβασης πελάτη παρέχει στον χρήστη το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του διακομιστή Windows της έκδοσης 2019, περιέχει καθαρά δικαιώματα πρόσβασης για το περιβάλλον πελάτη/διακομιστή του διακομιστή Windows 2019 και δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί άλλο λογισμικό.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αδειοδότησης του Windows Server 2019 Standard- ή της έκδοσης Datacenter με CALs χρηστών

Η αδειοδότηση CAL του Windows Server 2019 επιτρέπει την ευέλικτη και βασισμένη στις ανάγκες διαχείριση δικαιωμάτων των χρηστών. Η χρήση με χρησιμοποιημένες άδειες πρόσβασης για τους χρήστες αποτελεί μια πιο οικονομική επιλογή, ιδίως για τις ΜΜΕ, για τη χρήση των υπηρεσιών διακομιστή Windows, καθώς εδώ οι άδειες πρόσβασης πελάτη πρέπει να αγοραστούν μόνο για όσους υπαλλήλους χρειάζονται πραγματικά. Το μοντέλο αδειοδότησης της Microsoft προσφέρει δύο τύπους CAL για το Windows Server 2019:

 • Windows Server 2019 User CAL: δίνει δικαιώματα πρόσβασης στον διακομιστή σε έναν αποκλειστικό χρήστη
 • Windows Server 2019 User CAL: αυτό δίνει σε μια ειδική τελική συσκευή (PC, Laptop, Tablet, τηλέφωνο) δικαιώματα πρόσβασης στον διακομιστή

Οι CALs χρήστη μπορούν επίσης να συνδυαστούν με CALs συσκευής.

Λάβετε υπόψη τη συμβατότητα έκδοσης των CALs με το Windows Server 2019!

Ένα User CAL για το Windows Server 2019 δεν παρέχει στον αντίστοιχο χρήστη μόνο δικαιώματα πρόσβασης σε ένα Windows Server στην έκδοση 2019, αλλά και σε παλαιότερες εκδόσεις, όπως το 2014 (υποβάθμιση). Αυτό προσφέρει ένα πλεονέκτημα έναντι των CALs που είναι σαφώς σχεδιασμένα μόνο για μια προηγούμενη έκδοση του Windows Server 2019, καθώς δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πρόσβαση στην έκδοση Windows Server 2019 (αναβάθμιση). Επομένως, κατά την αγορά User CALs για το Windows Server 2019, θα πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα ώστε να διασφαλίζεται ότι η άδεια χρήσης διακομιστή και η άδεια πρόσβασης πελάτη είναι συμβατές.

Τι άλλο πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την αδειοδότηση του Windows Server 2019 με μια χρησιμοποιημένη CAL χρήστη

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, μόνο ένας συγκεκριμένος εγγεγραμμένος υπάλληλος λαμβάνει τα προσωπικά δικαιώματα πρόσβασης για τον Windows Server 2019 με το User CAL, οπότε είναι σημαντικό εδώ να μπορεί να επιλέγεται ελεύθερα η αντίστοιχη τελική συσκευή με δυνατότητα Windows. Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή του χρήστη, αυτό δεν μπορεί πλέον να αλλάξει. Κατ' αρχήν, δεν είναι επίσης δυνατή η αλλαγή του τύπου CAL από User σε Device CAL ή το αντίστροφο. Ωστόσο, είναι δυνατός ο συνδυασμός των User CALs με τα Device CALs για το Windows Server 2019.

Αυτές οι διατάξεις της Microsoft στην αδειοδότηση CAL αποσκοπούν στην αποτροπή της αθέμιτης πρόσβασης στο Windows Server 2019. Επιπλέον, παρέχουν επίσης ασφάλεια για μια εταιρεία και τα δεδομένα της, αποκλείοντας μη εξουσιοδοτημένους ή τρίτους χρήστες από τη χρήση των υπηρεσιών.

Πώς διαφέρει η υπηρεσία CAL χρήστη για το Windows Server 2019 από την υπηρεσία CAL συσκευής

Κατ' αρχήν, μια χρησιμοποιημένη User CAL για το Windows Server 2019 δεν διαφέρει ως προς τη λειτουργικότητα από μια άδεια πρόσβασης πελάτη με βάση τη συσκευή - που ονομάζεται Device CAL. Τα αντίστοιχα πλεονεκτήματά τους εμφανίζονται μόνο στον τυπικό τρόπο με τον οποίο, σε έναν οργανισμό, υπάρχει πρόσβαση στον διακομιστή Windows:

Μια άδεια πρόσβασης χρήστη για το Windows Server 2019 συνδέεται αποκλειστικά με έναν συγκεκριμένο υπάλληλο, αλλά με αυτόν τον τρόπο προσφέρει την ελεύθερη επιλογή της τελικής συσκευής για πρόσβαση στο Windows Server, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται. Σε σύγκριση με την άδεια πρόσβασης που σχετίζεται με την τελική συσκευή, η CAL χρήστη προσφέρει επομένως διαφορετικό πεδίο χρήσης, καθώς ο χρήστης που λαμβάνει την άδεια δεν δεσμεύεται από τον υπολογιστή ή κάτι παρόμοιο που χρησιμοποιεί - πάντα υπό την προϋπόθεση ότι η τελική συσκευή που χρησιμοποιεί έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση στον διακομιστή Windows όχι μόνο από τον σταθερό υπολογιστή στο χώρο εργασίας της εταιρείας, αλλά και εξωτερικά: π.χ. μέσω ενός ιδιωτικού φορητού υπολογιστή, tablet ή smartphone - κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού ή και στο σπίτιOffice.

Τα User CALs για το Windows Server 2019 προσφέρουν επομένως σε αυτούς τους υπαλλήλους μια πιο ευέλικτη χρήση των λειτουργιών του διακομιστή Windows, οι οποίοι αλλάζουν συχνά το περιβάλλον εργασίας και χρησιμοποιούν μια αντίστοιχη υπάρχουσα τελική συσκευή για να συνδεθούν στον διακομιστή μέσω αυτής, επειδή με το User CAL χρησιμοποιούν πάντα τον προσωπικό τους λογαριασμό για το σκοπό αυτό.

Συμπέρασμα

Έτσι, το ποιος τύπος άδειας πρόσβασης πελάτη για το Windows Server 2019 προσφέρει περισσότερα πλεονεκτήματα κατά τη χρήση σε μια εταιρεία διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση. Εδώ, κυρίως, παίζει ρόλο ο αριθμός των υπαλλήλων που χρησιμοποιούν τον διακομιστή Windows, σε σχέση με τον επικρατέστερο τύπο πρόσβασης μέσω των υφιστάμενων τελικών συσκευών: από τη στιγμή που η πλειοψηφία χρησιμοποιεί εναλλάξ κινητές τελικές συσκευές ή διάφορες αυτόνομες συσκευές, και επομένως και διαφορετικούς σταθμούς εργασίας για την πρόσβαση στον διακομιστή Windows, το προσωπικό CAL χρήστη προσφέρει περισσότερα πλεονεκτήματα. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η απόφαση για τον κατάλληλο τύπο αδειοδότησης πρόσβασης πελάτη πρέπει να ληφθεί πριν από την αγορά, επειδή η User CAL για το Windows Server 2019 δεν μπορεί να αναταξινομηθεί σε Device CAL ή το αντίστροφο. Ωστόσο, είναι δυνατό να συνδυάσετε ή να χρησιμοποιήσετε παράλληλα τα User CALs και τα Device CALs για το Windows Server 2019.

Μεταχειρισμένα User CALs για το Microsoft Windows Server 2019 είναι ήδη διαθέσιμα από μία άδεια χρήσης στο Wiresoft Online Shop

Οι μεταχειρισμένες CALs χρηστών για το MS Windows Server 2019 διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wiresoft ήδη ως άδεια χρήσης ενός χρήστη - τυχόν διατάξεις περί αδειών χρήσης όγκου της Microsoft δεν ισχύουν εδώ. Η σήμανση ως "μεταχειρισμένο" δεν σημαίνει κανένα γενικό μειονέκτημα στη χρηστικότητα των User CALs, επειδή το λογισμικό δεν μπορεί να φθαρεί κατ' αρχήν.

Πληροφορίες σχετικά με τα χρησιμοποιημένα User CALs για το Windows Server 2019 από την Wiresoft

Οι μεταχειρισμένες άδειες CAL χρηστών για το Windows Server 2019 είναι τυπικές άδειες πρόσβασης για υπαλλήλους, καθώς διατίθενται κατά τα άλλα στο πλαίσιο του προγράμματος αδειοδότησης της Microsoft- σε αντίθεση με αυτές, αποτελούσαν κάποτε μέρος μιας άδειας χρήσης όγκου χρηστών για το Windows Server 2019 ως μεταχειρισμένο λογισμικό, που αγοράστηκε από τον προηγούμενο αγοραστή, συνήθως μια εταιρεία. Οι άδειες πρόσβασης χρηστών που δεν χρειάζονταν από την τελευταία, ή ακόμη και η πλήρης άδεια όγκου, μεταπωλήθηκαν στη Wiresoft. Κατά τη διαδικασία αυτή, η άδεια όγκου διαλύθηκε και μετατράπηκε σε ατομικές άδειες και οι προκύπτουσες ατομικές άδειες πρόσβασης χρηστών χαρακτηρίστηκαν στη συνέχεια ως χρησιμοποιημένο λογισμικό. Παρά την επισήμανσή τους ως "μεταχειρισμένες", οι εν λόγω User CALs για το Windows Server 2019 είναι πλήρως χρησιμοποιήσιμες, διότι δεν διαφέρουν από μια νέα άδεια χρήσης με οποιονδήποτε περιορισμό στη λειτουργικότητά τους ή στη διάρκεια ζωής τους.

Ασφάλεια αγοραστή του χρησιμοποιημένου λογισμικού για User CALs για Windows Server 2019

Οι μεταχειρισμένες CALs χρηστών για το Windows Server δεν αποτελούν μόνο μια φθηνότερη εναλλακτική λύση για την αδειοδότηση του διακομιστή Windows για τους πελάτες της Wiresoft, αλλά είναι επίσης ασφαλείς! Ως πελάτης, αποκτάτε ήδη ένα single User CAL για το Microsoft Windows Server 2019 από εμάς σε μειωμένη τιμή σε σύγκριση με τα "αχρησιμοποίητα" νέα CALs, διαφορετικά έχετε τη συνήθη ασφάλεια αγοραστή μέσω της άμεσης λήψης και της άμεσης ενεργοποίησης της άδειας χρήσης με το παρεχόμενο κλειδί άδειας χρήσης όγκου.

Είναι νόμιμη η αγορά και η χρήση μεταχειρισμένων CAL για το Windows Server 2019

Όλες οι άδειες χρήσης και άλλες άδειες πρόσβασης για το Windows Server 2019 που αγοράζετε από τη Wiresoft προέρχονται από το απόθεμα αδειών χρήσης εταιρειών ή οργανισμών. Ως εκ τούτου, η πώληση καθώς και η αγορά υπόκεινται στην ισχύουσα δικαιοδοσία, η οποία επιτρέπει ρητά το εμπόριο μεταχειρισμένου λογισμικού- διάφορες δικαστικές αποφάσεις έχουν επιβεβαιώσει σαφώς τη νομιμότητα.

Ως εκ τούτου, για τους πελάτες, η αγορά των User CALs για το Windows Server 2019 ή άλλων αδειών πρόσβασης πελατών που προσφέρονται στη Wiresoft ως μεταχειρισμένο λογισμικό, καθώς και η χρήση τους, προσφέρει νομική ασφάλεια, αφού ούτε η Wiresoft ούτε εσείς ως πελάτης παραβιάζετε οποιεσδήποτε νομικές διατάξεις. Επιπλέον, οι μεταχειρισμένες CALs της Wiresoft είναι επίσης αδιάβλητες λόγω της πλήρους απόδειξης όλων των προηγούμενων αγοραστών!

Τα πλεονεκτήματα της Wiresoft κατά την αγορά μεταχειρισμένων CALs χρηστών για το Windows Server 2019

Περίληψη: Το μεταχειρισμένο λογισμικό της Wiresoft προσφέρει στους πελάτες μας μια προσιτή εναλλακτική λύση σε σχέση με πολλές προσφορές από άλλους προμηθευτές λογισμικού, όχι μόνο για τις User CALs για το Windows Server 2019, αλλά και για άλλες άδειες πρόσβασης.Επιπλέον, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, δεν υπάρχουν περιορισμοί στον ελάχιστο αριθμό User CALs που πρέπει να αγοραστούν κατά τη στιγμή της αγοράς, σε αντίθεση με την άκαμπτη κλιμάκωση για τις άδειες πρόσβασης πελατών, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις και άλλοι πελάτες να μπορούν να μειώσουν το κόστος αδειοδότησης του διακομιστή τους, έχοντας τη δυνατότητα να αδειοδοτούν με ακρίβεια την πραγματική χρήση των υπηρεσιών διακομιστή Windows.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Wiresoft, μπορείτε να βρείτε Device CALs για το Windows Server 2019 - καθώς και άδειες για άλλες εκδόσεις του Windows Server ή άλλου λογισμικού διακομιστή, συμπεριλαμβανομένων των αντίστοιχων αδειών πρόσβασης - εκτός από τις άδειες πρόσβασης χρησιμοποιημένου λογισμικού για User CALs. Έτσι, μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε ή να ενημερώσετε το υπάρχον απόθεμα λογισμικού σας σε άλλους τομείς με μεταχειρισμένες άδειες χρήσης σε λογική τιμή και να αποφύγετε το κόστος απόκτησης νέου υλικού, καθώς και προβλήματα συμβατότητας λόγω μη ενιαίων εκδόσεων λογισμικού.

Εκτός από τα CAL ή το λογισμικό διακομιστή, θα βρείτε και άλλα προϊόντα λογισμικού της Microsoft στο Wiresoft Software Shop - με όλα τα πλεονεκτήματα του μεταχειρισμένου λογισμικού της Wiresoft. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις User CALs για το Windows Server 2019 ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν της Microsoft, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω chat, email ή τηλεφώνου.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες