Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE

Έτοιμο για άμεση αποστολή, χρόνος παράδοσης 24 ώρες

 • SW10478
 • 7NQ-00162
 • Μόνιμα έγκυρο
 • Όλες οι γλώσσες
 • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
2.475,90 € * 2.749,90 € * (9,96% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Πυρήνας 2
Ελάχιστη αδειοδότηση 4 πυρήνες ανά διακομιστή
CAL Δεν απαιτείται
Μεσαία Λήψη
Χρόνος εκτέλεσης Απεριόριστα
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες
Πεδίο εφαρμογής της παράδοσης Λήψη + άδεια χρήσης


Ο SQL Server 2022 Standard της Microsoft είναι η τελευταία έκδοση αυτής της αξιόπιστης σχεσιακής πλατφόρμας δεδομένων, η οποία παρέχει στους χρήστες όλες τις απαραίτητες λειτουργίες βάσης δεδομένων και ανάλυσης και αναφοράς που χρησιμοποιούνται συχνά σε όλες τις εταιρείες που χρησιμοποιούν συστήματα διαχείρισης εμπορευμάτων και CRM ή λογισμικό ERP. Ο SQL Server 2022 Standard παρέχει ένα ισχυρό, ικανό για cloud, σύστημα διαχείρισης σχεσιακών βάσεων δεδομένων (RDMS) για όλες αυτές τις εργασίες, το οποίο μπορεί να εκπληρώσει με βέλτιστο τρόπο τις απαιτήσεις τους.

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2022 Standard 2 Core

Το SQL Server 2022 Standard από το Microsoft είναι η τελευταία έκδοση αυτής της αξιόπιστης σχεσιακής πλατφόρμας δεδομένων που παρέχει στους χρήστες όλες τις απαραίτητες λειτουργίες βάσης δεδομένων και ανάλυσης και αναφοράς που χρησιμοποιούνται συχνά σε όλες τις εταιρείες που χρησιμοποιούν συστήματα διαχείρισης εμπορευμάτων και CRM ή λογισμικό ERP. Η SQL Server 2022 Standard παρέχει ένα ισχυρό, Cloud-ικανό σύστημα διαχείρισης σχεσιακών βάσεων δεδομένων (RDMS) για όλους αυτούς τους τομείς εργασιών, το οποίο μπορεί να εκπληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις απαιτήσεις τους.

Με την έκδοση SQL Server 2022 Standard Edition, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις έχουν ήδη στη διάθεσή τους μια βασική βάση δεδομένων διαχείρισης δεδομένων και Business πληροφοριών, η οποία όχι μόνο προσφέρει κατάλληλα εργαλεία για την ανάπτυξη τοπικών εφαρμογών καθώς και εφαρμογών ειδικών για το Cloud, αλλά και επιτρέπει την ιδιαίτερα αποτελεσματική διαχείριση της βάσης δεδομένων χάρη στη χαμηλή ζήτηση πόρων πληροφορικής.

Στο Wiresoft θα βρείτε σύντομα τη νέα έκδοση SQL Server 2022 Standard Edition να προσφέρεται ως μεταχειρισμένο λογισμικό - με όλα τα πλεονεκτήματα όσον αφορά τη λειτουργικότητα, την απόδοση και την ασφάλεια - αλλά σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή από αυτή του νέου λογισμικού. SQL Server 2022 Standard θα είναι πιθανώς και πάλι διαθέσιμο ως Core-βασισμένη στην αδειοδότηση, η οποία είναι ιδιαίτερα κατάλληλη μόνο για πιο ισχυρό Server, καθώς η παραλλαγή με βάση την άδεια διακομιστή/CAL δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εδώ.

Η ακόλουθη επισκόπηση παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις λειτουργίες της SQL Server 2022 Standard που είναι γνωστές από την προηγούμενη έκδοση, καθώς και τους συνήθεις όρους αδειοδότησης Microsoft για το λογισμικό SQL Server.

SQL Server 2022 Standard 2 Core - Περισσότερη ασφάλεια

Ένας σημαντικός τομέας στην επεξεργασία και την παροχή μεγάλου όγκου δεδομένων είναι επίσης η πτυχή της ασφάλειας, προκειμένου να αποτραπεί η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε αυτά. Για το σκοπό αυτό, το SQL Server 2022 Standard παρέχει χαρακτηριστικά όπως το Always Encrypted, το οποίο όχι μόνο προστατεύει τα ευαίσθητα δεδομένα των πελατών με ασφαλείς θύλακες, αλλά επιτρέπει επίσης την εκτέλεση πιο σύνθετων λειτουργιών.

Οι ασφαλείς στήλες βάσεων δεδομένων επεκτείνουν τα όρια εμπιστοσύνης στην πλευρά του διακομιστή για τις εφαρμογές-πελάτες χωρίς να είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτές από την SQL Server, άλλες βάσεις δεδομένων ή έναν διαχειριστή συστήματος. Αυτό επιτρέπει την ασφαλή εκτέλεση λειτουργιών με εμπιστευτικά δεδομένα σε απλό κείμενο.

Συμπληρωματική προστασία παρέχεται από την ασφάλεια σε επίπεδο γραμμής, καθώς και από τη δυναμική κάλυψη δεδομένων, τη διαφανή κρυπτογράφηση βάσεων δεδομένων με επεκτάσιμη διαχείριση κλειδιών, καθώς και από την ταξινόμηση δεδομένων και τον ορισμό ρόλων που καθορίζονται από τον χρήστη.

SQL Server 2022 Standard 2 Core - Αδειοδότηση μέσω Server-Core

Για την έκδοση της SQL Server 2022 Standard, θα ισχύσει κατά πάσα πιθανότητα και πάλι η Core-αδειοδότηση που ορίζεται από το Microsoft, η οποία βασίζεται σε μια διαφορετική πλέον μετρική αδειοδότησης σε σύγκριση με τις προηγούμενες διατάξεις, όπου ο αριθμός των πυρήνων επεξεργαστή ήταν άσχετος με την αδειοδότηση.

Με την αδειοδότηση βάσει της ιστοσελίδας Core, ο αριθμός των πυρήνων αποτελεί τη βάση για τον υπολογισμό της απαίτησης άδειας χρήσης. Προηγουμένως, δύο πυρήνες μπορούσαν να αδειοδοτηθούν με μία άδεια Core. Επομένως, οι άδειες χρήσης Core για SQL Server 2022 Standard είναι πιθανό να είναι και πάλι διαθέσιμες σε πακέτα των δύο.

Η συνολική απαίτηση άδειας χρήσης Pro Server προκύπτει από τον μέγιστο αριθμό πυρήνων που περιλαμβάνονται, κάθε φυσική Core ενός διακομιστή απαιτεί ξεχωριστή άδεια χρήσης. Microsoft εφόσον Pro Server 8 άδειες χρήσης ως ελάχιστο όριο, ενώ στην προηγούμενη έκδοση ίσχυαν οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

 • Κάθε φυσικός επεξεργαστής υπολογίζεται με τουλάχιστον 8 πυρήνες.
 • Κάθε φυσικό Server υπολογίζεται με τουλάχιστον 16 πυρήνες.
 • Όλοι οι φυσικοί και ενεργοί πυρήνες αδειοδοτούνται σύμφωνα με αυτές τις δύο προϋποθέσεις.

Επιπλέον, ορισμένα όρια κλιμάκωσης θα ισχύουν πιθανώς και πάλι για την SQL Server 2022 Standard. Έτσι, η μέγιστη υπολογιστική χωρητικότητα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μία μόνο περίπτωση της SQL Server ήταν προηγουμένως Standard:

 • SQL Server-μηχανή βάσης δεδομένων: λιγότερες από 4 υποδοχές ή 24 πυρήνες
 • Ανάλυση ή υποβολή εκθέσεων Services: λιγότερες από 4 υποδοχές ή 24 πυρήνες

Το μέγιστο ποσό μνήμης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μια μεμονωμένη παρουσία της μηχανής βάσης δεδομένων SQL Server ήταν προηγουμένως:

 • Αποθηκευτικός χώρος: 128 GB
 • Κρυφή μνήμη cache τμήματος Columnstore: 32 GB
 • Αναφορά Services: 64 GB
 • Ανάλυση Services: 16 GB2 (πίνακας) ή 32 GB (MOLAP)

Το ανώτατο όριο για το μέγεθος της σχεσιακής βάσης δεδομένων για την έκδοση SQL Server 2022 Standard ήταν προηγουμένως 524 PB.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τους ισχύοντες όρους για την αδειοδότησή σας στη διεύθυνση Server, επικοινωνήστε με ένα μέλος του προσωπικού στη διεύθυνση Wiresoft.

SQL Server 2022 Standard 2 Core - Απαιτήσεις υλικού 

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το SQL Server 2022 Standard σε ένα κατάλληλο λειτουργικό περιβάλλον, θα πρέπει πιθανώς να πληρούνται οι ακόλουθες απαιτήσεις λογισμικού και υλικού - σημειώστε ότι από τον Οκτώβριο δεν υπάρχουν ακόμη επίσημες πληροφορίες από το Microsoft, οπότε οι πραγματικές ελάχιστες απαιτήσεις ενδέχεται να διαφέρουν από αυτές που αναφέρονται παρακάτω. Για περισσότερες ερωτήσεις και ενημερωμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε με ένα μέλος του προσωπικού στη διεύθυνση Wiresoft.

 • Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα: min. Windows 10, Windows Server 2019
 • Χώρος στο σκληρό δίσκο: τουλάχιστον 6 GB - ανάλογα με τα στοιχεία της SQL Server που είναι εγκατεστημένα σε κάθε περίπτωση
 • Μνήμη εργασίας: τουλάχιστον 4 GB
 • Γραφικά: Κάρτα γραφικών Super VGA με ελάχιστη ανάλυση 800x600 pixel
 • Τύπος επεξεργαστή: επεξεργαστής x64
 • Ταχύτητα επεξεργαστή: τουλάχιστον 1,4 GHz - συνιστάται: 2,0 GHz ή υψηλότερη

Εάν έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του Microsoft SQL Server 2022 Standard ως μεταχειρισμένο λογισμικό ή άλλη έκδοση, καθώς και παλαιότερες εκδόσεις SQL Server ή άλλο λογισμικό Microsoft, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail, τηλεφώνου ή συνομιλίας. 

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες