Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE

Έτοιμο για άμεση αποστολή, χρόνος παράδοσης 24 ώρες

 • SW10117
 • 395-04540
 • Μόνιμα έγκυρο
 • Όλες οι γλώσσες
 • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
1.842,90 € * 2.046,90 € * (9,97% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Έκδοση CU Τρέχον
Μεσαίο Λήψη
Χρόνος εκτέλεσης Απεριόριστα
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες
Πεδίο εφαρμογής της παράδοσης Λήψη + Άδεια χρήσης
Πρόσθετες πληροφορίες Έως και 100 βάσεις δεδομένων γραμματοκιβωτίων


Windows Server το 2016 είναι μια δοκιμασμένη πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων για την κεντρική διαχείριση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επαφών, καθώς και ραντεβού και εργασιών και η έκδοση του 10. Ιδιαίτερα οι μεγαλύτερες εταιρείες και τα ιδρύματα επωφελούνται από την υψηλή επεκτασιμότητά του, καθώς και από πολλές πρακτικές λειτουργίες για ευέλικτη, ακόμη και τοπικά ανεξάρτητη χρήση, η οποία υποστηρίζει την ομαδική συνεργασία και βελτιώνει την ασφάλεια. Server Windows

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE"

Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise

Ο Windows Server 2016 είναι μια δοκιμασμένη πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων για την κεντρική διαχείριση ηλεκτρονικών μηνυμάτων και επαφών καθώς και ραντεβού και εργασιών και η έκδοση διακομιστή των Windows 10. Έτσι, ιδίως οι μεγαλύτερες εταιρείες και τα ιδρύματα επωφελούνται από την υψηλή επεκτασιμότητα καθώς και από πολλές πρακτικές λειτουργίες για ευέλικτη, ακόμη και τοπικά ανεξάρτητη χρήση, η οποία υποστηρίζει την ομαδική συνεργασία και βελτιώνει την ασφάλεια.

Ως ένα ισχυρό σύστημα επικοινωνίας, ο Exchange Server 2016 αποτελεί σημαντικό στοιχείο κάθε σύγχρονης εταιρείας για τον έλεγχο και τη διαχείριση τυπικών διαδικασιών εργασίας. Το λογισμικό διακομιστή λειτουργεί ως εσωτερική και εξωτερική διεπαφή, συνδέει αξιόπιστα τους υπαλλήλους και τα τμήματα ακόμη και σε διαφορετικές τοποθεσίες και συμβάλλει ολοκληρωμένα στην αύξηση της συνολικής αποτελεσματικότητας των εταιρειών: τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι επαφές και τα ραντεβού μπορούν να διαχειρίζονται κεντρικά και να αρχειοθετούνται και να αναζητούνται με σαφήνεια. Μια διαφοροποιημένη διαχείριση δικαιωμάτων καθορίζει την ατομική πρόσβαση των υπαλλήλων σε δεδομένα και ραντεβού, έτσι ώστε ο Microsoft Exchange Server 2016 να προσφέρει ταυτόχρονα μέγιστο έλεγχο και διαφάνεια.

Με τη βελτιστοποίηση της αρχιτεκτονικής του διακομιστή, ο αριθμός των ρόλων διακομιστή στον Exchange Server 2016 Enterprise έχει μειωθεί σε δύο ρόλους - γραμματοκιβώτιο και μεταφορά άκρου - και η κλιμάκωση έχει επίσης απλοποιηθεί και η υποστήριξη για υπηρεσίες cloud έχει βελτιωθεί.

Η έκδοση Enterprise του Exchange Server 2016 είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για την επικοινωνία μεγάλων εταιρειών ή οργανισμών με πολλούς υπαλλήλους, καθώς υποστηρίζει έως και 100 βάσεις δεδομένων γραμματοκιβωτίων ανά διακομιστή.

Η Wiresoft προσφέρει την Enterprise Edition του Exchange Server 2016 ως μεταχειρισμένο λογισμικό - σε χαμηλότερη, μειωμένη τιμή σε σύγκριση με το νέο λογισμικό - εάν είναι ακόμη διαθέσιμο. Συνεπώς, το μεταχειρισμένο λογισμικό είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τις μεγάλες εταιρείες και τους οργανισμούς που αναζητούν έναν οικονομικό τρόπο εξοικονόμησης κόστους για να χρησιμοποιήσουν πιο ισχυρό λογισμικό, όπως το Exchange 2016 Enterprise, στις δραστηριότητές τους. Ακόμη και ως μεταχειρισμένο λογισμικό, αυτή η έκδοση Exchange Edition προσφέρει το μέγιστο δυνατό από άποψη επεκτασιμότητας, επιδόσεων και ασφάλειας, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σύνολό της.

Πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστή άδεια χρήσης για κάθε διακομιστή Exchange, καθώς και άδειες πρόσβασης πελατών. Ακόμη και με το χρησιμοποιημένο λογισμικό Exchange Server Enterprise, η αδειοδότηση πραγματοποιείται σύμφωνα με τους επίσημους κανόνες διαχείρισης αδειών της Microsoft. Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη βέλτιστη αδειοδότησή σας καθώς και με τις βελτιώσεις και τις νέες λειτουργίες του Exchange Server 2016 Enterprise θα βρείτε στην ακόλουθη ενότητα.

Σύγκριση των Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise και Standard

Η μεγαλύτερη διαφορά της Enterprise Edition του Exchange Server 2016 σε σύγκριση με την Standard Edition είναι η δυνατότητα λειτουργίας και διαχείρισης έως και 100 βάσεων δεδομένων γραμματοκιβωτίων με έως και 2 terabytes η καθεμία ανά διακομιστή, γεγονός που καθιστά την Enterprise Edition ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για μεγαλύτερο αριθμό χρηστών. Περαιτέρω διαφορές είναι:

 • Χρήση της Πρόληψης απώλειας δεδομένων μέσω του Exchange Admin Center: Με το ενσωματωμένο Ευφυές Φίλτρο Μηνυμάτων (IMF) και την τεχνολογία φίλτρων SmartScreen, τα δυνητικά επιβλαβή μηνύματα φιλτράρονται πριν εισέλθουν σε ένα γραμματοκιβώτιο.
 • Οι χρήστες επωφελούνται από την κεντρική αποθήκευση δεδομένων, τον έλεγχο των αναγκών αποθήκευσης και τις σύγχρονες απαιτήσεις συμμόρφωσης.
 • Τα πιο εκτεταμένα δικαιώματα εικονικοποίησης επιτρέπουν τη λειτουργία απεριόριστων εικονικών μηχανών και κοντέινερ Hyper-V.
 • Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν: Storage Spaces Direct, Storage Replica καθώς και Shielded Virtual Machines, μια νέα στοίβα δικτύου καθώς και το OneDrive for Business για επεξεργασία, ενημέρωση και κοινή χρήση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.

Περαιτέρω πλεονεκτήματα του Microsoft Exchange Server 2016 με μια ματιά

Η έκδοση 2016 του διακομιστή παραθύρων περιέχει μια σειρά από σημαντικές καινοτομίες καθώς και βελτιώσεις των υφιστάμενων λειτουργιών. Πρωταρχικός από αυτούς είναι η βελτιστοποίηση της αρχιτεκτονικής του διακομιστή με τη μείωση του αριθμού των ρόλων του διακομιστή σε δύο: γραμματοκιβώτιο και ακραία μεταφορά - περισσότερα σχετικά με αυτό παρακάτω. Επιπλέον, η κλιμάκωση έχει απλοποιηθεί και η υποστήριξη για υπηρεσίες cloud έχει βελτιωθεί περαιτέρω. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

Βελτιωμένη αναζήτηση με eDiscovery

Η αρχιτεκτονική αναζήτησης eDiscovery έχει ανασχεδιαστεί στον Exchange Server 2016 και λειτουργεί ασύγχρονα καθώς και αποκεντρωμένα, χρησιμοποιώντας πολλαπλούς διακομιστές, ώστε η αναζήτηση να είναι πολύ ταχύτερη. Κατά την εισαγωγή ενός όρου αναζήτησης στο Outlook 2016 ή στο Outlook στον Ιστό, εμφανίζονται προτάσεις με βάση τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες επαφές, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο γραμματοκιβώτιο και τα προηγούμενα ερωτήματα αναζήτησης. Επιπλέον, τα φίλτρα συμφραζομένων - π.χ. για το εύρος ημερομηνίας και τους σχετικούς αποστολείς - βοηθούν στην ευκολότερη εύρεση συγκεκριμένων πληροφοριών. Με το Outlook στον Ιστό, είναι δυνατή η αναζήτηση στο δικό σας ημερολόγιο καθώς και στα ημερολόγια άλλων ατόμων.

Συνεργασία στο cloud

Στο Outlook 2016 ή στο Outlook on the Web, τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο OneDrive for Business ή στο SharePoint 2016 μπορούν να εισαχθούν σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως σύνδεσμος αντί για συνημμένο αρχείο όπως πριν. Ο εν λόγω παραλήπτης μπορεί να ανοίξει το συνδεδεμένο αρχείο απευθείας στον υπολογιστή του σαν συνημμένο αρχείο. Τα δικαιώματα πρόσβασης μπορούν να ρυθμιστούν μεμονωμένα και να ενεργοποιηθούν αυτόματα.

Υποστήριξη υβριδικού νέφους

Ο Exchange Server 2016 υποστηρίζει υβριδικά σενάρια - δεν έχει σημασία αν το γραμματοκιβώτιο βρίσκεται σε τοπικό διακομιστή ή στο σύννεφο. Τα τοπικά γραμματοκιβώτια μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν με τις επεκτάσεις cloud Exchange Online Archiving και Azure Rights Management.

DLP για την πρόληψη απώλειας δεδομένων

Η πρόληψη απώλειας δεδομένων (DLP), μια επέκταση των κανόνων μεταφοράς, βελτιώνει την ασφάλεια των δεδομένων στον Exchange Server 2016 και συμβάλλει στην προστασία τους από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Οι μέθοδοι που είναι διαθέσιμες στο Data Loss Prevention για την ταξινόμηση ή την αποστολή εμπιστευτικών πληροφοριών δεν παρεμποδίζουν τη ροή εργασίας: μόλις υπάρξει κίνδυνος ανάγνωσης δεδομένων χωρίς εξουσιοδότηση ή παραποιημένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με συνημμένα αρχεία που περιέχουν κακόβουλο λογισμικό να προσγειωθούν στο γραμματοκιβώτιο, οι επηρεαζόμενοι χρήστες λαμβάνουν αντίστοιχη ειδοποίηση τόσο στο Outlook όσο και στο Outlook on the Web.

Προοπτικές στον Ιστό

Το Outlook on the Web είναι η νέα ονομασία για την πρόσβαση μέσω διαδικτύου στον Exchange Server, γνωστή προηγουμένως ως "Outlook Web Access" ή "Outlook Web App". Αυτό έχει αναθεωρηθεί εκτενώς και βελτιστοποιηθεί από τη Microsoft, έτσι ώστε το Outlook να μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ένα smartphone ή tablet υπό Android ή iOS χωρίς την εγκατάσταση της εφαρμογής Outlook. Η λειτουργία σάρωσης απλοποιεί τη διαχείριση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από έναν συγκεκριμένο αποστολέα: για παράδειγμα, αυτά διατηρούνται μόνο για έναν ορισμένο αριθμό ημερών ή αποθηκεύεται μόνο το πιο πρόσφατο μήνυμα.

Το Outlook στον Ιστό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με το Google Chrome, το Safari και το Firefox χωρίς σημαντικούς περιορισμούς, αντί για τα προγράμματα περιήγησης Edge και Internet Explorer 11 της Microsoft.

Νέες λειτουργίες ημερολογίου

Το ημερολόγιο δεν απέκτησε μόνο νέα εμφάνιση, αλλά και νέες λειτουργίες, όπως υπενθυμίσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ορισμένα συμβάντα του ημερολογίου και τη δυνατότητα να προτείνετε διαφορετική ώρα για προσκλήσεις συναντήσεων.

Τεχνικές πληροφορίες για τον Exchange Server 2016 Enterprise

Οι ακόλουθες λεπτομέρειες περιέχουν διάφορες πληροφορίες σχετικά με τα σενάρια που υποστηρίζονται από τον Exchange Server 2016, καθώς και τις ελάχιστες απαιτήσεις για διακομιστές και υλικό και λογισμικό για να διασφαλιστεί η βέλτιστη λειτουργία του λογισμικού Exchange.

Αλλαγές στην αρχιτεκτονική του διακομιστή σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση

Οι σημαντικότερες αλλαγές στον Exchange Server 2016 σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση περιλαμβάνουν:

 • Μείωση των ρόλων του διακομιστή: Στο Exchange 2016, ο ρόλος Client Access Server (CAS) έχει καταργηθεί, επομένως υπάρχει μόνο ο ρόλος Mailbox. Η πρόσβαση σε έναν διακομιστή MBX2016 ελέγχεται μέσω εξισορροπητών φορτίου. Οι πελάτες συνδέονται στην υπηρεσία πρόσβασης πελατών στον διακομιστή γραμματοκιβωτίων και προωθούνται στον αντίστοιχο διακομιστή γραμματοκιβωτίων με την ενεργή βάση δεδομένων. Η επικοινωνία εξακολουθεί να πραγματοποιείται σε επίπεδο πρωτοκόλλου.
 • Προεπιλεγμένο πρωτόκολλο MAPI over HTTP: Το προεπιλεγμένο πρωτόκολλο για την επικοινωνία στον Exchange Server 2016 μέσω του Outlook είναι τώρα MAPI over HTTP. Το MAPI over HTTP προσφέρει βελτιστοποιημένη αξιοπιστία και σταθερότητα για τις συνδέσεις του Outlook και του Exchange και υποδεικνύει σφάλματα μεταφοράς. Επιπλέον, μετά από αδρανοποίηση ή αλλαγή δικτύου, το Outlook συνδέεται στον διακομιστή πολύ πιο γρήγορα από ό,τι πριν, επειδή το MAPI over HTTP υποστηρίζει επίσης τη συνέχιση των διακοπτόμενων συνδέσεων και δεν απαιτείται επανασύνδεση σε περίπτωση σύντομων διακοπών.
 • Βελτιωμένη επεκτασιμότητα της αναζήτησης: Ένα άλλο πλεονέκτημα του Exchange Server 2016 είναι η βελτιστοποιημένη επεκτασιμότητα της αναζήτησης. Ο αριθμός των γραμματοκιβωτίων και των γραμματοκιβωτίων αρχείου που μπορούν να αναζητηθούν έχει αυξηθεί από 5.000 σε 10.000, έτσι ώστε να είναι δυνατή η ταυτόχρονη αναζήτηση συνολικά 20.000 γραμματοκιβωτίων.
 • Σενάρια συνύπαρξης: Στο πλαίσιο του Exchange 2016, αυτά είναι δυνατά με τον Exchange Server 2010 SP3 RU11 καθώς και με τον Exchange Server 2013 CU11. Τα αιτήματα πελατών μέσω ενός διακομιστή πρόσβασης πελατών Exchange 2013 CU11 προωθούνται σε έναν διακομιστή γραμματοκιβωτίων Exchange 2016. Οι παλαιότερες εκδόσεις Exchange δεν υποστηρίζονται πλέον.

Απαιτήσεις συστήματος για τον Windows Exchange Server 2016

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τον Windows Exchange Server 2016 Enterprise Edition στο μέγιστο βαθμό, πρέπει να πληρούνται οι απαιτήσεις υλικού και λογισμικού που καθορίζονται εδώ. Για την επικοινωνία με τον πελάτη μέσω επιτραπέζιου υπολογιστή, η εγκατάσταση του Microsoft Outlook είναι επίσης απαραίτητη προϋπόθεση. Ισχύουν οι ακόλουθες ελάχιστες προδιαγραφές:

 • Λειτουργικά συστήματα: τουλάχιστον Windows Server 2012 R2 Standard ή Datacenter, Windows Server 2016 Standard ή Datacenter
 • Επεξεργαστής: επεξεργαστής 64-bit, εναλλακτικά επεξεργαστής AMD με υποστήριξη πλατφόρμας AMD64
 • Σκληρός δίσκος: τουλάχιστον 30 GB χώρος στο σκληρό δίσκο εγκατάστασης καθώς και
 • τουλάχιστον 500 MB ανά εγκατάσταση ενός πακέτου φωνής Unified Messaging- τουλάχιστον 500 MB για τη βάση δεδομένων ουρών αναμονής
 • Ρόλος γραμματοκιβωτίου: 8 GB
 • Ρόλος Edge Transport: 4 GB
 • Ανάλυση οθόνης: τουλάχιστον 1.024 x 768 pixels
 • Active Directory: τουλάχιστον Windows Server 2008 R2 ή νεότερη έκδοση
 • Επίπεδο τομέα και λειτουργικό επίπεδο δάσους: τουλάχιστον Windows Server 2008 R2

Αδειοδότηση της έκδοσης Exchange Server 2016 Enterprise Edition

Η έκδοση Enterprise Edition του Microsoft Exchange Server 2016 έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις απαιτήσεις γραμματοκιβωτίων μεγάλων επιχειρήσεων.Απαιτείται ξεχωριστή άδεια χρήσης διακομιστή για κάθε εκτελούμενη παρουσία του Exchange Server 2016 Enterprise - ανεξάρτητα από το αν εκτελείται σε φυσικό ή εικονικό περιβάλλον λειτουργικού συστήματος. Μια παρουσία του Exchange Server θεωρείται ότι εκτελείται ήδη όταν το λογισμικό φορτώνεται στη μνήμη ή όταν εκτελούνται οι εντολές του.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τον Exchange Server 2016 Enterprise Edition ως χρησιμοποιούμενο λογισμικό της Wiresoft

Όταν αγοράζετε τον Exchange Server 2016 Enterprise ως μεταχειρισμένο λογισμικό, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι είναι νόμιμο και ότι αυτή η άδεια χρήσης διακομιστή προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες χρήσης με ένα αντίστοιχο νέο λογισμικό άδειας χρήσης διακομιστή - όχι μόνο επειδή το λογισμικό δεν φθείρεται, αλλά κυρίως όσον αφορά τη γενική λειτουργικότητα και την άδεια χρήσης. Παρακάτω θα βρείτε όλες τις απαντήσεις σε τυπικές ερωτήσεις σχετικά με την αγορά μεταχειρισμένου λογισμικού Exchange Server.

Από πού προέρχεται το χρησιμοποιούμενο λογισμικό Wiresoft Exchange Server 2016 Enterprise

Το μεταχειρισμένο λογισμικό Exchange Server 2016 Enterprise που προσφέρει η Wiresoft στο κατάστημα λογισμικού προέρχεται συνήθως από εταιρείες που αγόρασαν προηγουμένως το λογισμικό ως καινούργιο και το μεταπώλησαν στη Wiresoft. Οι λόγοι για την πώληση είναι συχνά ότι είτε οι πλεονάζουσες ή άλλως αχρησιμοποίητες άδειες χρήσης δεν χρειάζονται είτε ολόκληρο το λογισμικό έχει αντικατασταθεί από άλλο τύπο ή έκδοση και συνεπώς δεν απαιτείται πλέον. Η Wiresoft χαρακτηρίζει όλες τις άδειες χρήσης που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί ή μεταπωληθεί ως μεταχειρισμένο λογισμικό, αν και, όπως ήδη αναφέρθηκε, μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως μια νέα άδεια χρήσης διακομιστή.

Το μεταχειρισμένο λογισμικό για τον Exchange Server 2016 Enterprise προσφέρει ασφάλεια στον αγοραστή

Ναι: Η αγορά μεταχειρισμένου λογισμικού, όπως η άδεια χρήσης Exchange Server 2016 Enterprise, προσφέρει στους πελάτες της Wiresoft τα ίδια πλεονεκτήματα με ένα αχρησιμοποίητο λογισμικό διακομιστή: με την ασφάλεια του αγοραστή μέσω άμεσης λήψης και άμεσης ενεργοποίησης της άδειας χρήσης μέσω του παρεχόμενου, απεριόριστου κλειδιού άδειας χρήσης.

Είναι νόμιμη η αγορά και η χρήση του Exchange Server 2016 Enterprise ως μεταχειρισμένου λογισμικού

Ναι: Το μεταχειρισμένο λογισμικό που προσφέρει η Wiresoft προέρχεται από τα αποθέματα αδειών χρήσης εταιρειών. Το εμπόριο καθώς και η πραγματική χρήση μεταχειρισμένου λογισμικού υπόκεινται στη συνήθη δικαιοδοσία: και τα δύο έχουν κηρυχθεί νόμιμα από τη δικαιοδοσία αυτή - αυτό έχει επίσης επιβεβαιωθεί με σαφήνεια ξανά και ξανά από διάφορες δικαστικές αποφάσεις.

Ποια άλλα πλεονεκτήματα έχει το χρησιμοποιούμενο λογισμικό Wiresoft

Με το μεταχειρισμένο λογισμικό της Wiresoft, οι εταιρείες και οι οργανισμοί μπορούν, για παράδειγμα, να ενημερώσουν ή να συμπληρώσουν τα υπάρχοντα αποθέματα λογισμικού τους σε ευνοϊκή τιμή, επειδή η τιμή του μεταχειρισμένου λογισμικού είναι χαμηλότερη από εκείνη των αντίστοιχων νέων προϊόντων. Ως εκ τούτου, στο κατάστημα λογισμικού Wiresoft θα βρείτε επίσης παλαιότερες εκδόσεις του Exchange Server που δεν προσφέρονται πλέον ως νέες, γεγονός που έχει το πλεονέκτημα ότι μπορούν να αποφευχθούν ακριβότερες αναβαθμίσεις. Το χρησιμοποιούμενο λογισμικό Wiresoft έχει το επιπλέον πλεονέκτημα ότι προσφέρει επίσης ασφάλεια ελέγχου λόγω του πλήρους αρχείου όλων των αγοραστών

Η προσφορά χρησιμοποιημένου λογισμικού της Wiresoft περιλαμβάνει όχι μόνο την Enterprise Edition του Exchange Server 2016, αλλά και την Standard Edition - συμπεριλαμβανομένων των αντίστοιχων απαιτούμενων αδειών πρόσβασης πελατών, καθώς και νεότερες εκδόσεις. Επιπλέον, θα βρείτε ευνοϊκές προσφορές για πολλά άλλα προγράμματα της Microsoft - με όλα τα πλεονεκτήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την αδειοδότηση του Exchange Server 2016 Enterprise, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω chat, e-mail ή τηλεφώνου.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες