Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE

Έτοιμο για άμεση αποστολή, χρόνος παράδοσης 24 ώρες

 • SW10460
 • P73-08330
 • Μόνιμα έγκυρο
 • Όλες οι γλώσσες
 • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
67,90 € * 73,90 € * (8,12% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 2 Core Add-on
Συσκευές 1x
Εικονικές μηχανές Απαιτείται βασική άδεια
Μεσαίο Λήψη
Χρόνος εκτέλεσης Απεριόριστα
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες
Πεδίο εφαρμογής της παράδοσης Δικαίωμα χρήσης


Συμπληρώστε με ευελιξία τις απαιτήσεις σας για τις άδειες χρήσης για Windows Server 2022 Standard  με τα πακέτα 2-Core της Wiresoft! Η έκδοση Standard του Windows Server 2022 έχει αναπτυχθεί ειδικά για χρήση σε μικρότερα κέντρα δεδομένων: προσφέρει συνεπώς επαρκείς δυνατότητες για εικονικοποίηση, σε συνδυασμό με καλή επεκτασιμότητα, ισχυρές επιδόσεις καθώς και αποτελεσματικά επίπεδα ασφάλειας, όπως απαιτείται για την αξιόπιστη προστασία δεδομένων και εφαρμογών σε περιβάλλοντα πολλαπλώνCloud.

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2022 Standard 2-Core

Συμπληρώστε ευέλικτα τις απαιτήσεις αδειών χρήσης για το Windows Server 2022 Standard με τα πακέτα 2-Core της Wiresoft! Η τυπική έκδοση του Windows Server 2022 έχει αναπτυχθεί ειδικά για χρήση σε μικρότερα κέντρα δεδομένων: κατά συνέπεια, προσφέρει επαρκείς δυνατότητες για εικονικοποίηση, σε συνδυασμό με καλή επεκτασιμότητα, ισχυρές επιδόσεις καθώς και αποτελεσματικά επίπεδα ασφαλείας, όπως απαιτείται για την αξιόπιστη προστασία δεδομένων και εφαρμογών σε περιβάλλοντα πολλαπλού νέφους.

Το λειτουργικό σύστημα διακομιστή Windows Server 2022 Standard συνδυάζει φυσικά και εικονικά δίκτυα για την παροχή δεδομένων και υπηρεσιών μέσω διακομιστών που βασίζονται στο νέφος, καθιστώντας το ιδανικό για την κάλυψη των αναγκών πληροφορικής των ΜΜΕ. Με το λειτουργικό σύστημα Windows 10 , πολλές βελτιστοποιήσεις καθώς και νέες, ισχυρές λειτουργίες, αυτή η έκδοση είναι ιδανικά εξοπλισμένη για όλους τους φόρτους εργασίας.

Ένας σημαντικός παράγοντας λήψης αποφάσεων για την αγορά της έκδοσης Standard Edition του Windows Server 2022 είναι οι διαθέσιμες επιλογές εικονικοποίησης - συμπεριλαμβανομένων των containers. Αυτό παρέχει απαραίτητες λειτουργίες, ιδίως για τις μικρότερες εταιρείες που θέλουν να παρέχουν αξιόπιστες υποδομές και σε αυτόν τον τομέα.

Στην τυπική έκδοση, ο Windows Server 2022 επιτρέπει στις εταιρείες να συνδέουν στενότερα τα περιβάλλοντα στις εγκαταστάσεις τους με το cloud, μεταξύ άλλων μέσω των Microsoft Azure Services, οι οποίες παρέχουν πρόσθετες υβριδικές λειτουργίες καθώς και επίπεδα ασφαλείας.

Η αδειοδότηση του Windows Server 2022 Standard Edition βασίζεται σε πυρήνες, με ελάχιστο αριθμό 16 πυρήνων ανά διακομιστή. Οι διακομιστές με μεγαλύτερο αριθμό πυρήνων μπορούν επίσης να αδειοδοτηθούν εύκολα και ευέλικτα με πακέτα 2 πυρήνων.

Το πακέτο Windows Server 2022 Standard 2-Core Package μπορείτε να το βρείτε στη Wiresoft ως μεταχειρισμένο λογισμικό - με το μεγάλο πλεονέκτημα της σημαντικά χαμηλότερης τιμής σε σχέση με τα αντίστοιχα καινούργια προϊόντα - και χωρίς διαφορές σε όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά που προσφέρει αυτή η έκδοση όσον αφορά τις λειτουργίες - ειδικά στην εικονικοποίηση -, την ασφάλεια και τις επιδόσεις. Η ακόλουθη επισκόπηση παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με όλα τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες της έκδοσης Windows Server 2022 Standard Edition, καθώς και με τους όρους αδειοδότησης της Microsoft που ισχύουν για τα πακέτα 2 πυρήνων.

Windows Server 2022 Standard για τη λειτουργία περιβαλλόντων πολλαπλού νέφους

Η έκδοση Windows Server 2022 Standard προσφέρει επίσης ορισμένες επιλογές εικονικοποίησης που επηρεάζουν επίσης την ασφάλεια των δεδομένων και των εφαρμογών - σε υψηλότερο επίπεδο από την προηγούμενη έκδοση: σε αυτό συμβάλλουν πολλές βελτιώσεις και προσθήκες σε λειτουργίες που είναι ήδη γνωστές εκεί, όπως και οι επιλογές για τη δημιουργία πλατφόρμων υποδομής υπερσύγκλισης (HCI) που καθορίζονται από λογισμικό- αυτές προσφέρουν ακόμη περισσότερα πλεονεκτήματα για την εικονικοποίηση διακομιστών και υπολογιστών γραφείου μέσω της ευκολότερης υλοποίησης και κλιμάκωσης, καθώς και της καλύτερης διαχειρισιμότητας.

Σύγκριση: Ποια χαρακτηριστικά προσφέρει ο Windows Server 2022 Standard

Η απόφαση για την αγορά της Standard Edition του Windows Server 2022 επηρεάζεται συνήθως από το γεγονός ότι ορισμένες λειτουργίες εικονικοποίησης είτε δεν είναι διαθέσιμες είτε είναι διαθέσιμες με περιορισμένη απόδοση: Το Hyper-V, για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε πολύ περιορισμένο βαθμό εδώ- το ίδιο ισχύει και για τις εικονικές μηχανές (VM) με προστασία, καθώς και για το Storage Spaces Direct και την αντιγραφή αποθήκευσης, καθώς και για το SDN (Software Defined Networking) και το SDS (Software Defined Storage)

(Software Defined Storage).

Επιλογές εικονικοποίησης με τον Windows Server 2022 Standard

Βασικά, ο Windows Server 2022 Edition Standard προσφέρει περιορισμένη εικονικοποίηση - επομένως έχει σχεδιαστεί περισσότερο για εταιρείες όπου αυτή παίζει δευτερεύοντα ρόλο. Ως εκ τούτου, ο αριθμός των εικονικών μηχανών και των δοχείων Hyper-V που μπορούν να λειτουργήσουν περιορίζεται και εδώ, ενώ, όπως και στην πιο εκτεταμένη έκδοση, το όριο μνήμης RAM είναι 24 TB. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε παρακάτω.

Αποθήκευση Replica

Στο Windows Server 2022 Standard Edition, η λειτουργία αποθήκευσης Storage Replica είναι διαθέσιμη με περιορισμούς, αλλά το Storage Spaces Direct δεν υποστηρίζεται. Η Storage Replica υποστηρίζει τόσο τη σύγχρονη όσο και την ασύγχρονη αντιγραφή δεδομένων και αποτρέπει την απώλειά τους σε επίπεδο συστήματος αρχείων: η σύγχρονη αντιγραφή αντικατοπτρίζει δεδομένα σε φυσικές τοποθεσίες με έναν τόμο ασφαλείας για αποτυχία, ενώ η ασύγχρονη αντιγραφή εκτελεί αυτή τη λειτουργία μεταξύ τοποθεσιών μέσω συνδέσεων δικτύου με μεγαλύτερη καθυστέρηση.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά του Windows Server 2022 Standard

Επίσης, στην έκδοση Windows Server 2022 Standard Edition είναι διαθέσιμα τα ακόλουθα βασικά χαρακτηριστικά για την ανάλυση, τη χρήση εμπορευματοκιβωτίων και την ενοποίηση υβριδικών υποδομών:

System Insights για ολοκληρωμένη ανάλυση του διακομιστή

Στον Windows Server 2022, για το σκοπό αυτό είναι διαθέσιμη η λειτουργία προγνωστικής ανάλυσης System Insights, η οποία υποστηρίζεται από ένα μοντέλο μηχανικής μάθησης για πιο αποτελεσματική λειτουργία. Το System Insights παρέχει ολοκληρωμένη εικόνα της λειτουργίας των τοπικά εγκατεστημένων διακομιστών, αναλύοντας δείκτες επιδόσεων και συμβάντα, ώστε να γίνονται ακριβείς προβλέψεις για την αντιδραστική διαχείριση των Windows Server instances, η οποία μπορεί να μειώσει την προσπάθεια και να βοηθήσει τους οργανισμούς να μειώσουν το λειτουργικό κόστος.

Υποστήριξη για Kubernetes και Linux

Ο Windows Server 2022 προσφέρει επίσης ολοκληρωμένη υποστήριξη εμπορευματοκιβωτίων στην Standard Edition. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε κοντέινερ Hyper-V, πρέπει να σημειωθεί ότι η άδεια χρήσης για την Standard Edition επιτρέπει μόνο 2 κοντέινερ, καθώς επιτρέπονται μόνο 2 εικονικές μηχανές (VM). Από την άλλη πλευρά, τα εμπορευματοκιβώτια των Windows μπορούν να λειτουργούν σε απεριόριστο αριθμό.

Επιπλέον, το Kubernetes και το Linux υποστηρίζονται τώρα πληρέστερα, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούνται παράλληλα κοντέινερ Linux και Windows που διαχειρίζονται με το Kubernetes. Ειδικά για το Kubernetes, νέες λειτουργίες όπως η δικτύωση εμπορευματοκιβωτίων είναι επίσης διαθέσιμες στην τυπική έκδοση.

Υψηλότερη προστασία των δεδομένων και του δικτύου με τις υπηρεσίες Azure Services

Με το Azure, οι υβριδικές λειτουργίες είναι επίσης διαθέσιμες στον Windows Server 2022 Standard για να λειτουργούν απρόσκοπτα σε ένα κέντρο δεδομένων στις εγκαταστάσεις καθώς και στο cloud. Μόνο το Azure παρέχει ένα σύννεφο με μια υβριδική υποδομή από άκρη σε άκρη με ενοποιημένες δυνατότητες ασφάλειας, ταυτότητας και διαχείρισης:

 • Το Azure Active Directory επιτρέπει την καθολική διαχείριση και προστασία ταυτοτήτων με χρήση πολλαπλών περιβαλλόντων.
 • Με το Azure Arc, η διαχείριση Azure και οι υπηρεσίες Azure μπορούν να επεκταθούν σε οποιαδήποτε υποδομή.
 • Οι υπηρεσίες Azure, όπως οι Azure Backup, Azure Site Recovery και Azure Monitor, μπορούν να ενεργοποιηθούν γρήγορα και εύκολα μέσω του Windows Admin Center.

Έτσι, οι υπηρεσίες Azure στο Windows Server 2022  Standard δεν προσφέρουν μόνο βελτιωμένη προστασία των τοπικών Active Directorys, αλλά και ευκολότερο συγχρονισμό και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων.

Απαιτήσεις υλικού για την εγκατάσταση και τη λειτουργία του Windows Server 2022 Standard

Ο Windows Server 2022 βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Windows 10. Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τον Windows Server 2022 Standard χωρίς περιορισμούς και με ασφάλεια, το υποκείμενο υλικό πρέπει να πληροί όλες τις ελάχιστες απαιτήσεις που αναφέρονται παρακάτω. Περαιτέρω απαιτήσεις εξαρτώνται επιπλέον από την εκάστοτε διαμόρφωση του συστήματος καθώς και από άλλες εγκατεστημένες εφαρμογές.

 • Χώρος στο σκληρό δίσκο: 32 GB
 • Κύρια μνήμη (RAM): 512 MB
 • Χώρος στο δίσκο για την επιφάνεια εργασίας του διακομιστή: 2 GB
 • Επεξεργαστής: αρχιτεκτονική 64-bit
 • Ταχύτητα επεξεργαστή: 1,4 GHz
 • Κάρτα γραφικών: 1.024 x 768 pixels, υποστήριξη Super VGA
 • Κάρτα δικτύου: Gigabit Ethernet, 1x

Αδειοδότηση με το πακέτο Windows Server 2022 Standard 2-Core Package

Η αδειοδότηση ενός διακομιστή με Windows Server 2022 Standard Edition πραγματοποιείται επίσης για το χρησιμοποιημένο λογισμικό σύμφωνα με τους κανονισμούς αδειοδότησης της Microsoft: Ο αριθμός των πυρήνων χρησιμοποιείται ως βάση για τον υπολογισμό της απαίτησης άδειας χρήσης. Εφαρμόζονται οι ακόλουθες διατάξεις.

Γενικοί όροι άδειας χρήσης της Microsoft για τον Windows Server 2022 Standard

Το λογισμικό διακομιστή, όπως η έκδοση Windows Server 2022 Standard Edition, αδειοδοτείται πάντα με βάση το φυσικό υλικό που χρησιμοποιείται. Εκτός από τον αριθμό των φυσικών επεξεργαστών πυρήνων, λαμβάνεται επίσης υπόψη ο αριθμός των εικονικών διακομιστών. Κάθε άδεια χρήσης διακομιστή καλύπτει 2 φυσικούς πυρήνες επεξεργαστή. Σύμφωνα με τους κανονισμούς αδειοδότησης της Microsoft, λαμβάνεται πάντα ως βάση ένας ελάχιστος αριθμός 8 πυρήνων ανά επεξεργαστή - ακόμη και αν το υπάρχον υλικό διαθέτει λιγότερους από 8 πυρήνες. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται τουλάχιστον 2 επεξεργαστές για κάθε φυσικό διακομιστή, με αποτέλεσμα ο ελάχιστος αριθμός πυρήνων να είναι 16.

Οι διακομιστές με μεγαλύτερο αριθμό πυρήνων από 16 πρέπει να αδειοδοτηθούν επιπλέον με πακέτα 2 πυρήνων για τον Windows Server 2022 Standard.

Περαιτέρω απαιτήσεις αδειοδότησης για τον Windows Server 2022 Standard

Σε ένα περιβάλλον Hyper-V, όλοι οι επεξεργαστές πρέπει να έχουν άδεια χρήσης που αντιστοιχεί στους φυσικούς πυρήνες επεξεργαστών. Η έκδοση Windows Server Standard επιτρέπει την εκτέλεση το πολύ δύο περιπτώσεων Hyper-V ανά άδεια χρήσης πυρήνα. Εάν απαιτούνται περισσότερες περιπτώσεις Hyper-V στην έκδοση Standard Edition, πρέπει να επανεγκριθεί η άδεια χρήσης όλων των ενεργών πυρήνων για το σκοπό αυτό.

Εκτός από την άδεια χρήσης του Windows Server Standard, όλοι οι πελάτες - χρήστες καθώς και τελικές συσκευές - που έχουν πρόσβαση στον Windows Server 2022 πρέπει επίσης να είναι εφοδιασμένοι με τη δική τους άδεια πρόσβασης πελάτη (CAL). Αυτά τα User και Device CALs είναι επίσης διαθέσιμα από τη Wiresoft σε προνομιακή μεταχειρισμένη τιμή.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το χρησιμοποιούμενο λογισμικό της Wiresoft, όπως ο Microsoft Windows Server 2022 Standard Edition

Η λειτουργικότητα ενός πακέτου 2-Core για Windows Server 2022 Standard που προσφέρεται από τη Wiresoft ως μεταχειρισμένο λογισμικό δεν διαφέρει γενικά από την αντίστοιχη νέα, αχρησιμοποίητη άδεια χρήσης διακομιστή - δεδομένου ότι το λογισμικό δεν φθείρεται γενικά. Άλλες τυπικές ερωτήσεις σχετικά με τις χρησιμοποιημένες άδειες χρήσης Windows Server απαντώνται παρακάτω.

Από πού προέρχεται το χρησιμοποιημένο λογισμικό του Windows Server 2022 Standard 2-Core

Το μεταχειρισμένο λογισμικό για το Windows Server 2022 Standard , όπως το πακέτο 2-Core, προέρχεται από εταιρείες που συνήθως το αγόρασαν πρώτα οι ίδιες καινούργιο, όχι πάντα αλλά συχνά το χρησιμοποίησαν και αργότερα το πούλησαν στη Wiresoft. Μέσω της περαιτέρω αγοράς στη Wiresoft ή της προσφοράς στο κατάστημα Wiresoft, αυτό αναφέρεται στη συνέχεια ως μεταχειρισμένο λογισμικό, ακόμη και αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως μια νέα άδεια χρήσης.

Είναι νόμιμη η πώληση καθώς και η αγορά και η χρήση μεταχειρισμένου λογισμικού Windows Server 2022 Standard

Ναι: Με το μεταχειρισμένο λογισμικό της Wiresoft μπορείτε ως αγοραστής να εμπιστευτείτε ότι τόσο η αγορά του Windows Server 2022 Standard 2-Core όσο και η κανονική χρήση δεν παραβιάζουν κανέναν ισχύοντα νόμο: η καθοριστική νομική κατάσταση επιτρέπει τόσο το εμπόριο με μεταχειρισμένο λογισμικό της Microsoft όσο και τη χρήση του, εφόσον προέρχεται από το απόθεμα αδειών χρήσης μιας εταιρείας. Πολλές δικαστικές αποφάσεις έχουν επιβεβαιώσει με σαφήνεια το γεγονός αυτό ξανά και ξανά.

Οι μεταχειρισμένες άδειες χρήσης Windows Server 2022 Standard 2-Core συνοδεύονται επίσης από προστασία του αγοραστή

Ναι: Το πακέτο Windows Server 2022 Standard 2-Core Package που προσφέρεται από τη Wiresoft ως μεταχειρισμένο λογισμικό, καθώς και άλλο μεταχειρισμένο λογισμικό, σας προσφέρει ως αγοραστή την ίδια ασφάλεια και τα ίδια πλεονεκτήματα με το νέο λογισμικό διακομιστή: Έτσι, έχετε τη συνήθη ασφάλεια αγοραστή μέσω της άμεσης λήψης του λογισμικού μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας και την άμεση ενεργοποίηση της άδειας χρήσης με το παρεχόμενο έγκυρο κλειδί άδειας χρήσης.

Το χρησιμοποιούμενο λογισμικό της Wiresoft όπως ο Windows Server 2022 Standard 2-Core έχει άλλα πλεονεκτήματα

Το μεταχειρισμένο λογισμικό Wiresoft προσφέρει επίσης στους πελάτες μας ένα μεγάλο οικονομικό πλεονέκτημα λόγω της χαμηλότερης τιμής του, επειδή μπορούν να ενημερώσουν τα αποθέματα λογισμικού τους πιο οικονομικά από ό,τι με αντίστοιχα καινούργια προϊόντα. Το χρησιμοποιούμενο λογισμικό της Microsoft, όπως αυτό της Wiresoft, μπορεί έτσι να συμβάλει επίσης στη μείωση του κόστους λειτουργίας, επειδή προσφέρει επίσης ασφάλεια ελέγχου λόγω της πλήρους απόδειξης αγοράς!

Στο κατάστημα λογισμικού Wiresoft δεν θα βρείτε μόνο την έκδοση Windows Server 2022 Standard 2-Core Package ως φθηνό μεταχειρισμένο λογισμικό, αλλά και το 16-Core Package για τη βασική αδειοδότηση του διακομιστή σας. Εάν έχετε υψηλότερες απαιτήσεις εικονικοποίησης, θα βρείτε επίσης την έκδοση Windows Server 2022 Datacenter Edition - καθώς και τις αντίστοιχες προ-εκδόσεις του Windows Server 2022 - μαζί με τις αντίστοιχες απαιτούμενες άδειες πρόσβασης πελάτη (CAL). Το ευρύ χαρτοφυλάκιο μεταχειρισμένου λογισμικού της Wiresoft περιλαμβάνει επίσης πολλά άλλα προγράμματα της Microsoft - με όλα τα πλεονεκτήματα που αναφέρθηκαν. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την αδειοδότηση του Windows Server 2022 Standard, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αρμόδιες συμβουλές μας στη συνομιλία ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες