Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 USER CAL

Έτοιμο για άμεση αποστολή, χρόνος παράδοσης 24 ώρες

 • SW10071
 • R18-04281
 • Μόνιμα έγκυρο
 • Όλες οι γλώσσες
 • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
12,90 € *

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Ποσότητα 1x R2 User CAL
Σύστημα  Windows Server 
CAL Χρήστης CAL R2
Πεδίο εφαρμογής της παράδοσης Δικαίωμα χρήσης
Διάρκεια Απεριόριστα
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες
Τερματικός διακομιστής δεν είναι συμβατό(δείτε το RDS CAL )


Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στον Microsoft Windows Server 2012 R2 - ο οποίος διατίθεται από τη Wiresoft στις εκδόσεις Standard και Datacenter - απαιτείται επίσης μια άδεια πρόσβασης πελάτη ανά χρήστη εκτός από την άδεια διακομιστή: Windows Server 2012 R2 User CAL. Χορηγεί σε έναν εγγεγραμμένο χρήστη τα αντίστοιχα δικαιώματα πρόσβασης, τα οποία μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει σε οποιαδήποτε τελική συσκευή με δυνατότητα χρήσης των Windows.

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 USER CAL"

Αγοράστε μεταχειρισμένα User CALs για Microsoft Windows Server 2012 R2

Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στον Microsoft Windows Server 2012 R2 - ο οποίος διατίθεται από τη Wiresoft στις εκδόσεις Standard και Datacenter - απαιτείται επίσης μια άδεια πρόσβασης πελάτη ανά χρήστη εκτός από την άδεια διακομιστή: η Windows Server 2012 R2 User CAL. Χορηγεί σε έναν εγγεγραμμένο χρήστη τα αντίστοιχα δικαιώματα πρόσβασης, τα οποία μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει σε οποιαδήποτε τελική συσκευή με δυνατότητα χρήσης των Windows.

Σύμφωνα με τις διατάξεις της διαχείρισης αδειών χρήσης της Microsoft, η άδεια χρήσης διακομιστή για τον Windows Server 2012 R2 δεν περιλαμβάνει περαιτέρω δικαιώματα χρήστη, οπότε αυτά πρέπει να αποκτηθούν επιπλέον με τη μορφή μιας User CAL. Μόνο ο χρήστης που είναι εγγεγραμμένος με αυτό έχει δικαίωμα πρόσβασης στις λειτουργίες του Windows Server.

Οι CALs χρηστών για τον Windows Server 2012 R2 δεν είναι διαθέσιμες από τη Wiresoft μόνο σε ιδιαίτερα ευνοϊκές τιμές ως μεταχειρισμένο λογισμικό - μπορούν επίσης να αγοραστούν για μόλις μία άδεια πρόσβασης πελάτη - για ευέλικτη αδειοδότηση των εργαζομένων βάσει των αναγκών τους. Οι μεταχειρισμένες άδειες πρόσβασης σε λογισμικό για τον Windows Server 2012 R2 προσφέρουν τις ίδιες λειτουργίες με τις αντίστοιχες User CALs που προσφέρονται στο πρόγραμμα αδειοδότησης όγκου της Microsoft ως καινούργια προϊόντα - αν είναι καθόλου διαθέσιμες εκεί.

Αξιοποιήστε πλήρως τον Windows Server 2012 R2 με μια χρησιμοποιημένη CAL χρήστη

Τα ήδη χρησιμοποιούμενα User CALs προσφέρουν επίσης όλες τις επιλογές χρήσης της έκδοσης του διακομιστή 2012 R2, του διαδόχου του Windows Server 2012: Λόγω της υποστήριξης των Windows 8, είναι επίσης έτοιμο για cloud, ώστε να μπορεί να δημιουργηθεί ένας cloud server για τη χρήση δεδομένων μέσω μιας τελικής συσκευής στο cloud.

Ποια χαρακτηριστικά και οφέλη είναι διαθέσιμα στις εκδόσεις Datacenter και Standard του Windows Server 2012 R2 με ένα User CAL

Η έκδοση Windows Server 2012 R2 είναι διαθέσιμη από τη Wiresoft ως τυποποιημένη και Datacenter Edition. Το εύρος των λειτουργιών είναι το ίδιο, αλλά διαφέρουν ως προς τον διαφορετικό βαθμό των λειτουργιών εικονικοποίησης:

Η τυποποιημένη έκδοση του κεντρικού υπολογιστή 2012 R2 των Windows έχει σχεδιαστεί για εταιρείες που είτε δεν χρησιμοποιούν καθόλου την εικονικοποίηση είτε λειτουργούν μόνο λίγες εικονικές μηχανές, ενώ η έκδοση Datacenter του κεντρικού υπολογιστή 2012 R2 των Windows περιέχει όλες τις λειτουργίες για τη λειτουργία ενός εικονικοποιημένου περιβάλλοντος νέφους καθώς και οποιουδήποτε αριθμού εικονικών μηχανών στο ρόλο Hyper-V στον κεντρικό υπολογιστή των Windows που χρησιμοποιείται.

Εκτός από τις πολυάριθμες βελτιστοποιήσεις των λειτουργιών στους τομείς του δικτύου, της αποθήκευσης και της διαχείρισης - π.χ. με βελτιωμένη πρόσβαση και προστασία των πληροφοριών, καθώς και μια υποδομή εικονικών υπολογιστών γραφείου με διεπαφή χρήστη βελτιστοποιημένη για οθόνες αφής - ο διακομιστής Microsoft Windows 2012 R2 περιέχει επίσης τη λειτουργία διακομιστή IP Address Management (IPAM) και τις ακόλουθες νέες λειτουργίες, οι οποίες είναι επίσης διαθέσιμες με ένα χρησιμοποιημένο User CAL:

 • Νέα, ισχυρότερη Διαχείριση εργασιών
 • Internet Information Service 8.0 με διαχείριση πιστοποιητικών Extended Validation
 • SMB 3.0 για ταχύτερη και ευκολότερη πρόσβαση στην κοινή χρήση αρχείων
 • Το Hyper-V προσφέρει υψηλότερο βαθμό εικονικοποίησης με πρόσβαση σε εικονικούς διακομιστές με βάση το RDP
 • PowerShell 3.0 για αποτελεσματική διαχείριση των ρυθμίσεων του συστήματος
 • Οι συνεδρίες του πρωτοκόλλου απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας (RDP) εκτελούνται μέσω του κεντρικού υπολογιστή, εξαλείφοντας την ανάγκη για απευθείας σύνδεση RDP στον εικονικό διακομιστή
 • Το System Center Virtual Machine Manager 2012 R2 υποστηρίζει Windows Server 2012 R2 και Hyper-V Server 2012 R2 για παράλληλη λειτουργία
 • Οι VM της γενιάς 2 υποστηρίζουν Secure Boot και το πρότυπο UEFI του BIOS
 • Βελτιωμένη υποστήριξη για Linux με δυναμική μνήμη για πελάτες Linux
 • Αποδελτίωση δεδομένων σε εικονικούς σκληρούς δίσκους
 • Τα Storage Spaces συνδέουν δίσκους SSD και SATA
 • Το NTFS έχει συμπληρωθεί από το ανθεκτικό σύστημα αρχείων

CALs χρηστών στο σύστημα αδειοδότησης της Microsoft

Μαζί με την κυκλοφορία του Windows Server 2012 R2, η Microsoft ενημέρωσε το μοντέλο αδειοδότησης. Ανάλογα με την έκδοση, είναι δυνατή είτε η αδειοδότηση ανά πυρήνα διακομιστή, ώστε να μην απαιτούνται πρόσθετες CALs χρηστών, είτε η αδειοδότηση του διακομιστή συν τον απαιτούμενο αριθμό αδειών πρόσβασης πελάτη (CALs). Συνεπώς, η τελευταία παραλλαγή της αδειοδότησης πρόσβασης με User CALs είναι συχνά η πιο ευνοϊκή λύση για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Σε αυτή την περίπτωση, κάθε άδεια χρήσης διακομιστή συμπληρώνεται, για παράδειγμα, με User CALs, τα οποία παρέχουν σε έναν χρήστη τα αντίστοιχα δικαιώματα χρήσης των τυπικών λειτουργιών διακομιστή των Windows. Εκτός από αυτά τα δικαιώματα πρόσβασης για το περιβάλλον πελάτη/εξυπηρετητή του Windows Server 2012 R2, το User CAL δεν περιέχει κανένα άλλο λογισμικό.

Χρήση User CALs ως χρησιμοποιούμενο λογισμικό για τις εκδόσεις Windows Server 2012 R2 Standard και Datacenter

Επομένως, τα User CALs που προσφέρονται ως μεταχειρισμένο λογισμικό στο Wiresoft Shop δεν διαφέρουν από τα νέα User CALs: προσφέρουν τις ίδιες δυνατότητες χρήσης των υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες στον Windows Server 2012 R2 ανά Standard ή Datacenter Edition. Για πολλές εταιρείες και οργανισμούς, οι μεταχειρισμένες CALs χρηστών είναι μια πιο οικονομική επιλογή για τον εξοπλισμό των υπαλλήλων με άδεια πρόσβασης σε διακομιστή- επιπλέον, τέτοιες παλαιότερες εκδόσεις CALs συνήθως δεν προσφέρονται πλέον ως νέες. Η ακόλουθη επισκόπηση συνοψίζει όλα τα πλεονεκτήματα και τα ειδικά χαρακτηριστικά του χρησιμοποιούμενου λογισμικού CAL.

Ποιοι τύποι CAL είναι διαθέσιμοι για τις εκδόσεις Windows Server 2012 R2 Standard και Datacenter

Η αδειοδότηση πρόσβασης πελάτη για τον Windows Server 2012 R2 διατίθεται σε δύο τύπους CAL:

 • CAL χρήστη για Windows Server 2012 R2 - για έναν χρήστη
 • Device CAL για Windows Server 2012 R2 - για μία τελική συσκευή (π.χ. PC, φορητό υπολογιστή, tablet, τηλέφωνο)

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των CAL χρήστη και CAL συσκευής για τον Windows Server 2012 R2

Οι CAL χρήστη και οι CAL συσκευής για Windows Server 2012 R2 δεν διαφέρουν ως προς τις διαθέσιμες λειτουργίες και υπηρεσίες. Η θεμελιώδης διαφορά έγκειται στον τρόπο με τον οποίο χορηγείται η εξουσιοδότηση πρόσβασης για τον Windows Server: Με το User CAL, ένα άτομο εξουσιοδοτείται να έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες του Windows Server.Με αυτόν τον προσωπικό λογαριασμό, μπορεί να χρησιμοποιεί εντελώς διαφορετικές τελικές συσκευές για το σκοπό αυτό, εναλλάξ και ανεξαρτήτως τοποθεσίας, υπό την προϋπόθεση ότι είναι ικανές για Windows και έχουν συμβατή έκδοση λειτουργικού συστήματος. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί, για παράδειγμα, να χρησιμοποιεί έναν φορητό υπολογιστή ή ένα tablet όταν βρίσκεται εν κινήσει, τον σταθερό υπολογιστή στον χώρο εργασίας του προηγουμένως και τον προσωπικό του υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή στο γραφείο του σπιτιού του κ.ο.κ. Επομένως, η αδειοδότηση με User CALs μπορεί να είναι πιο συμφέρουσα από την αδειοδότηση με τελικές συσκευές, εάν οι εργαζόμενοι σε μια εταιρεία εργάζονται συχνά εν κινήσει και ελέγχουν συχνά τα e-mail τους ή έχουν πρόσβαση σε δεδομένα διακομιστή κ.λπ. - σε αντίθεση με μια κατάσταση εργασίας όπου πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν μία και την ίδια καταχωρημένη τελική συσκευή.

Ποιο εύρος εφαρμογής προσφέρει η χρησιμοποιημένη CAL χρήστη για τον Windows Server 2012 R2 σε κάθε μία από τις εκδόσεις Standard και Datacenter

Ανάλογα με το αν η τυπική ή η Datacenter Edition του Windows Server 2012 R2 είναι εγκατεστημένη σε μια εταιρεία ή κάτι παρόμοιο, διαφορετικές λειτουργίες είναι διαθέσιμες μέσω του User CAL: Είναι δυνατή η χρήση της Datacenter Edition του Windows Server 2012 R2 με μια User CAL για την Standard Edition - ωστόσο, είναι διαθέσιμη μόνο η περιορισμένη λειτουργικότητα της Standard Edition. Το User CAL για την έκδοση Datacenter Edition προσφέρει το εκτεταμένο πεδίο δυνατοτήτων και λειτουργιών για την έκδοση Datacenter Edition του Windows Server 2012 R2. Εάν η πρόσβαση στην Standard Edition του Windows Server 2012 R2 γίνεται με αυτή την CAL χρήστη, τότε είναι διαθέσιμες μόνο οι λειτουργίες της Standard Edition.

Σημειώστε τη συμβατότητα έκδοσης των CALs χρήστη για Windows Server 2012 R2

Το User CAL για Windows Server 2012 R2 παρέχει στον εγγεγραμμένο χρήστη, εκτός από τα δικαιώματα χρήσης των λειτουργιών που είναι διαθέσιμες ανάλογα με την έκδοση, δικαιώματα χρήσης για παλαιότερες εκδόσεις Windows Server (downgrade). Αντίθετα, η User CAL για την έκδοση 2012 R2 του Windows Server δεν περιλαμβάνει δικαιώματα για υψηλότερες εκδόσεις διακομιστών, όπως το 2016 (αναβάθμιση). Επομένως, πριν από την αγορά User CALs για τον Windows Server 2012 R2, θα πρέπει όχι μόνο να εξετάσετε τις διαθέσιμες δυνατότητες ανά έκδοση, αλλά και να δώσετε προσοχή στη συμβατότητα μεταξύ της υπάρχουσας άδειας χρήσης του Windows Server και της άδειας πρόσβασης πελάτη.

Τι άλλο πρέπει να λαμβάνετε υπόψη όταν αγοράζετε μεταχειρισμένα User CALs για Windows Server 2012 R2

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η User CAL για τον Windows Server 2012 R2 παρέχει άδεια χρήσης σε έναν μόνο χρήστη και τον εξοπλίζει με τα δικαιώματα πρόσβασης που ορίζονται ανά έκδοση. Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή του χρήστη, η CAL χρήστη δεν μπορεί πλέον να μεταβιβαστεί σε άλλον χρήστη. Κατ' αρχήν, είναι επίσης αδύνατο να αλλάξετε τον τύπο CAL και να χρησιμοποιήσετε το User CAL ως Device CAL.

Αυτές οι διατάξεις για τα User CALs που προβλέπονται στη διαχείριση αδειών της Microsoft αποσκοπούν στην αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στον Windows Server 2012 R2, γεγονός που παρέχει στις εταιρείες μεγαλύτερη προστασία των δεδομένων και ασφάλεια στην επικοινωνία, καθώς οι υπηρεσίες και τα δεδομένα του διακομιστή δεν είναι προσβάσιμα χωρίς το User CAL.

Συμπέρασμα σχετικά με τις χρησιμοποιημένες CAL χρηστών για τον Microsoft Windows Server 2012 R2

Το ποιος τύπος άδειας πρόσβασης πελάτη προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία καθώς και την πιο αποδοτική αδειοδότηση σε μια εταιρεία καθορίζεται κατά περίπτωση. Εκτός από τον αριθμό των αδειοδοτημένων υπαλλήλων που έχουν πρόσβαση στον Windows Server, ο αριθμός των τελικών συσκευών που χρησιμοποιούνται είναι επίσης σημαντικός: Από τη στιγμή που η πλειονότητα των χρηστών έχει πρόσβαση στον Windows Server 2012 R2 μέσω διαφορετικών τελικών συσκευών και τοπικά ανεξάρτητα, η αδειοδότηση με User CALs προσφέρει περισσότερα πλεονεκτήματα.

Το καλύτερο σημείο εκκίνησης για την επιλογή του τύπου CAL είναι επομένως η ακριβής γνώση των τυπικών διαδικασιών της εταιρείας κατά τη χρήση του Windows Server 2012 R2. Στο παράδειγμα που περιγράφεται παραπάνω, η αδειοδότηση με User CALs είναι πιο συμφέρουσα για την εταιρεία από την αδειοδότηση με Device CALs, επειδή πρέπει να αγοραστούν λιγότερες άδειες πρόσβασης πελατών.

CALs χρηστών για Microsoft Windows Server 2012 R2 ως χρησιμοποιημένο λογισμικό στο Wiresoft Online Shop

Οι CALs χρηστών ως μεταχειρισμένο λογισμικό για τον Windows Server 2012 R2 διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wiresoft για μόλις μία άδεια χρήσης - τυχόν ισχύοντες κατά τα άλλα κανονισμοί της Microsoft σχετικά με την κλιμάκωση των αδειών χρήσης δεν ισχύουν εδώ- κατά τα άλλα, το μεταχειρισμένο λογισμικό δεν προσφέρει διαφορές με τη μορφή μειονεκτημάτων ή περιορισμών σε σύγκριση με τις νέες άδειες χρήσης - επίσης επειδή το λογισμικό δεν μπορεί να φθαρεί κατ' αρχήν.

Από πού προέρχεται το λογισμικό που χρησιμοποιεί η Wiresoft για τα User CALs για τον Windows Server 2012 R2

Οι μεταχειρισμένες CALs χρηστών για Windows Server 2012 R2 που προσφέρει η Wiresoft είναι αρχικές άδειες από το πρόγραμμα αδειοδότησης της Microsoft- ως εκ τούτου, αποτελούσαν μέρος μιας άδειας όγκου χρηστών για Windows Server 2012 R2 που αγοράστηκε από μια εταιρεία και στη συνέχεια πωλήθηκε στη Wiresoft. Έτσι, ολόκληρες άδειες όγκου αναλύθηκαν σε μεμονωμένες άδειες και οι προκύπτουσες μεμονωμένες CALs χρηστών αναφέρονται ως χρησιμοποιημένο λογισμικό, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως μια νέα άδεια για πρόσβαση στον Windows Server 2012 R2, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά για εγγραφή, δεδομένου ότι δεν διαφέρουν από τις νέες άδειες ούτε από περιορισμούς στη λειτουργικότητά τους ούτε από την περίοδο χρήσης τους.

Ασφάλεια αγοραστή με χρησιμοποιημένες CALs χρηστών για Windows Server 2012 R2

Η προσφορά μεταχειρισμένου λογισμικού για User CALs για Windows Server 2012 R2 από τη Wiresoft παρέχει στους πελάτες ασφάλεια κατά την αδειοδότηση των Windows Server 2012 R2! Επομένως, οι CALs μεταχειρισμένων χρηστών περιέχουν τη συνήθη ασφάλεια του αγοραστή με άμεση λήψη μετά την αγορά, συμπεριλαμβανομένης της άμεσης ενεργοποίησης της άδειας χρήσης με ένα έγκυρο κλειδί άδειας χρήσης όγκου.

Είναι νόμιμη η αγορά και η χρήση μεταχειρισμένων CAL χρηστών για Windows Server 2012 R2

Κατά την αγορά μεταχειρισμένων User CALs για Windows Server 2012 R2 καθώς και κατά τη χρήση τους, οι πελάτες της Wiresoft μπορούν να είναι σίγουροι ότι δεν παραβιάζουν οποιουσδήποτε νομικούς κανονισμούς. Οι μεταχειρισμένες CALs χρηστών για τον Windows Server 2012 R2 - καθώς και άλλες άδειες πρόσβασης πελατών που διατίθενται στο κατάστημα Wiresoft - προέρχονται από το απόθεμα αδειών χρήσης των εταιρειών. Επομένως, κατά την εμπορία μεταχειρισμένων CALs χρηστών, εφαρμόζεται η ισχύουσα νομολογία, η οποία επιτρέπει ρητά την πώληση, καθώς και την αγορά και χρήση μεταχειρισμένων CALs χρηστών της Microsoft- αυτό έχει επιβεβαιωθεί σαφώς αρκετές φορές από διάφορες δικαστικές αποφάσεις. Το μεταχειρισμένο λογισμικό της Wiresoft προσφέρει επίσης ασφάλεια ελέγχου εδώ λόγω της πλήρους απόδειξης όλων των προηγούμενων αγοραστών!

Πλεονεκτήματα των χρησιμοποιημένων CALs χρηστών για Windows Server 2012 R2 με μια ματιά

Το μεταχειρισμένο λογισμικό της Wiresoft για CALs χρηστών για Windows Server 2012 R2 δεν είναι μόνο σε λογικές τιμές, αλλά και ακόμα διαθέσιμο εδώ στο κατάστημα σε σύγκριση με την προσφορά CAL των περισσότερων παρόχων λογισμικού, παρόλο που δεν πρόκειται για τρέχουσα έκδοση - αυτά τα πλεονεκτήματα ισχύουν και για άλλες άδειες πρόσβασης πελατών και άδειες διακομιστών της Microsoft ως μεταχειρισμένο λογισμικό.

Επιπλέον, η αδειοδότηση με CALs χρησιμοποιημένων χρηστών εξαλείφει τη συχνά συνηθισμένη διαβάθμιση, ώστε να μπορείτε να αδειοδοτήσετε κατά παραγγελία τον ακριβή αριθμό τελικών συσκευών στην εταιρεία σας - σύμφωνα με την πραγματική χρήση των υπηρεσιών του Windows Server.

Οι μεταχειρισμένες CALs της Wiresoft προσφέρουν την πρακτική δυνατότητα συμπλήρωσης των αποθεμάτων παλαιότερου λογισμικού, επειδή η προσφορά είναι διαθέσιμη τόσο για τις τρέχουσες όσο και για τις παλαιότερες εκδόσεις λογισμικού- αυτό σημαίνει ότι μπορούν να αποφευχθούν προβλήματα συμβατότητας, όπως αυτά που θα μπορούσαν να προκληθούν από την παράλληλη χρήση διαφορετικών εκδόσεων λογισμικού, γεγονός που μειώνει επίσης το κόστος αγοράς νέου υλικού.

Εκτός από τα User CALs για τις εκδόσεις Windows Server 2012 R2, μπορείτε επίσης να βρείτε τα αντίστοιχα Device CALs ως μεταχειρισμένο λογισμικό στο Wiresoft Software Shop. Επιπλέον, η προσφορά μεταχειρισμένου λογισμικού της Wiresoft για το λογισμικό της Microsoft περιλαμβάνει και άλλα προγράμματα - με όλα τα προαναφερθέντα πλεονεκτήματα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις User CALs για τον MS Windows Server 2012 R2 ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν της Microsoft, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω chat, e-mail ή τηλεφώνου.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 USER CAL"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 USER CAL"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες