Chat with us, powered by LiveChat
ΝΟΜΙΚΗ
Επιχειρηματικοί πελάτες
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
Trustmask
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για το φιλτράρισμα!
MICROSOFT SQL SERVER 2012 DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2012 DEVICE CAL
Microsoft SQL Server 2012 Device CAL Ο SQL Server 2012 Standard είναι ένα ιδανικό σύστημα διαχείρισης βάσεων δεδομένων με το οποίο μπορείτε να διαχειρίζεστε αξιόπιστα και με ασφάλεια όλα τα δεδομένα της εταιρείας σας. Για να αποκτήσετε...
65,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2012 USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2012 USER CAL
Microsoft SQL Server 2012 User CAL Ο SQL Server 2012 Standard είναι ένα ιδανικό σύστημα διαχείρισης βάσεων δεδομένων με το οποίο μπορείτε να διαχειρίζεστε αξιόπιστα και με ασφάλεια όλα τα δεδομένα της εταιρείας σας. Για να αποκτήσετε...
65,90 € *

Νέες λειτουργίες και βελτιστοποιήσεις της έκδοσης SQL Server 2012

Οι σημαντικότερες καινοτομίες της έκδοσης SQL Server 2012 περιλαμβάνουν τη βελτιστοποίηση των επιδόσεων για τις υπηρεσίες SharePoint, οι οποίες υποστηρίζουν τους χρήστες με CAL στη συνεργασία, το συντονισμό και τη διαχείριση εργασιών.

Με τις ομάδες διαθεσιμότητας Always On, ο SQL Server 2012 παρέχει μια ισχυρή λύση υψηλής διαθεσιμότητας που υποστηρίζει επίσης ταχεία ανάκαμψη από καταστροφές με έως και εννέα αντίγραφα διαθεσιμότητας και πολλαπλές μεθόδους εναλλαγής αποτυχίας.

το xVelocity αυξάνει επίσης την απόδοση του διακομιστή SQL για ερωτήματα που σχετίζονται με την αποθήκευση δεδομένων με τα δύο συστατικά Analysis Services In-Memory Analytics Engine και SQL Server Relational Database Column.

Με τις νέες υπηρεσίες ποιότητας δεδομένων (DQS) του SQL Server, μπορεί να δημιουργηθεί μια βάση δεδομένων γνώσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σημαντικές εργασίες ποιότητας δεδομένων, όπως η τυποποίηση και η διόρθωση, η επέκταση και ο αποδιπλασιασμός των δεδομένων. Επιπλέον, λειτουργίες όπως ο καθαρισμός δεδομένων και η αντιστοίχιση δεδομένων έχουν βελτιωθεί περαιτέρω στον SQL Server 2012. Οι εγγραφές δεδομένων καθαρίζονται από διπλότυπα ή ασυνεπή δεδομένα, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις υπηρεσίες αναφοράς ή σε εφαρμογές αποθήκης δεδομένων.

Επιπλέον, η λειτουργία BI Power View for SharePoint Server επιτρέπει όχι μόνο την ανάλυση δεδομένων αλλά και τη δημιουργία ad-hoc αναφορών, συμπεριλαμβανομένης της οπτικοποίησης δεδομένων.

Ο δείκτης Columnstore (Transact-SQL) είναι το σημερινό πρότυπο για την αναζήτηση και αποθήκευση μεγάλων πινάκων σε αποθήκες δεδομένων. Για το σκοπό αυτό, το ευρετήριο columnstore χρησιμοποιεί αποθήκευση δεδομένων με βάση τις στήλες κατά την επεξεργασία των δεδομένων, η οποία επιτρέπει έως και δέκα φορές υψηλότερη απόδοση ερωτημάτων σε σύγκριση με την αποθήκευση με βάση τις γραμμές. Με άδεια πρόσβασης πελάτη, η σημασιολογική αναζήτηση για επιχειρηματική ευφυΐα επεκτείνει την υπάρχουσα λειτουργία αναζήτησης πλήρους κειμένου με νέες επιλογές αναζήτησης που υπερβαίνουν αυτές με λέξεις-κλειδιά: Αναζητά ομοιότητες μεταξύ εγγράφων αναλύοντας το νόημά τους.

Επιπλέον, ο SQL Server 2012 προσφέρει ακόμη ισχυρότερη ενσωμάτωση της λύσης cloud SQL Azure, με την οποία οι τοπικές βάσεις δεδομένων μπορούν να συγχρονιστούν και να διατεθούν μέσω του Διαδικτύου. Η διαχείριση της SQL Azure γίνεται από το SQL Server Management Studio.

Η έκδοση SQL Server 2012 Standard παρέχει ήδη στους υπαλλήλους που διαθέτουν ένα User ή Device CAL πολλές λειτουργίες για χρήση στην καθημερινή εργασία, καθώς και εκτεταμένα εργαλεία διαχείρισης, έτσι ώστε να ικανοποιούνται και οι τυπικές απαιτήσεις μικρότερων εταιρειών και οργανισμών, επίσης όσον αφορά την εικονικοποίηση και την ασφάλεια δεδομένων.

Για την έκδοση του SQL Server 2012, μπορείτε να αγοράσετε την άδεια χρήσης διακομιστή καθώς και μεμονωμένες άδειες πρόσβασης από τη Wiresoft σε ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή. Η Wiresoft είναι ο αρμόδιος συνεργάτης σας που θα σας συμβουλεύσει σχετικά με την ευέλικτη και οικονομική αδειοδότηση του SQL Server 2012. Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για το πώς μπορείτε να εξοπλίσετε την εταιρεία σας ιδιαίτερα οικονομικά με Microsoft CALs, ώστε να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες της SQL.

Αδειοδότηση SQL Server 2012 Standard Edition των Windows με CALs στη Wiresoft εύκολα και οικονομικά

Ανεξάρτητα από το αν είστε ήδη κάτοχος άδειας χρήσης της Standard Edition του SQL Server 2012 και θέλετε να καλύψετε ή να συμπληρώσετε την ανάγκη σας για CALs, ή αν θέλετε να αγοράσετε το πλήρες πακέτο Server Licence plus CALs από τη Wiresoft - διαθέτουμε όλες τις απαραίτητες άδειες χρήσης στη μεγάλη γκάμα λογισμικού μας. Με την Standard Edition του Microsoft SQL Server 2012, επιλέγετε μια δοκιμασμένη έκδοση του συστήματος βάσεων δεδομένων Microsoft SQL, η οποία περιλαμβάνει πολλές σημαντικές λειτουργίες βελτιστοποιημένες για την επιχειρηματική ευφυΐα. Παρακάτω θα βρείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εξατομικευμένη αδειοδότησή σας.

Το μοντέλο αδειοδότησης CAL της Microsoft για τον SQL Server 2012

Με την έκδοση SQL Server 2012, η Microsoft άλλαξε τις μετρήσεις αδειοδότησης που ίσχυαν προηγουμένως. Αυτό ρυθμίζει ποιοι τύποι αδειών είναι διαθέσιμοι για κάθε έκδοση διακομιστή. Η προηγούμενη αδειοδότηση ανά επεξεργαστή αντικαταστάθηκε από την αδειοδότηση ανά πυρήνα, έτσι ώστε κάθε πυρήνας ενός διακομιστή να πρέπει πλέον να αδειοδοτείται ξεχωριστά. Αυτή η μορφή αδειοδότησης ισχύει κυρίως για τις Enterprise Editions. Η τυπική έκδοση του SQL Server 2012 είναι η μόνη που προσφέρει στον αγοραστή τη δυνατότητα είτε να αδειοδοτήσει τους πυρήνες των διακομιστών του είτε να επιλέξει την εναλλακτική μορφή αδειοδότησης, η οποία αποτελείται από μια άδεια χρήσης διακομιστή συν άδειες πρόσβασης πελάτη.

Η δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο εναλλακτικών λύσεων κατά την αδειοδότηση της έκδοσης SQL Standard λαμβάνει υπόψη το γεγονός ότι οι μικρότερες και μεσαίες επιχειρήσεις μπορεί να έχουν μικρότερο αριθμό χρηστών των υπηρεσιών διακομιστή, αλλά οι απαιτήσεις τους όσον αφορά τις δυνατότητες εικονικοποίησης και τις επιδόσεις του διακομιστή είναι συγκρίσιμες με εκείνες των μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών.

Ωστόσο, οι περισσότερες εταιρείες με έναν μάλλον διαχειρίσιμο αριθμό εργαζομένων έχουν συνήθως μικρότερες απαιτήσεις όσον αφορά το λειτουργικό εύρος καθώς και την επεκτασιμότητα των υπηρεσιών SQL. Για αυτούς, το μοντέλο αδειοδότησης Server/CALs είναι συνήθως η ευνοϊκότερη επιλογή αδειοδότησης, χωρίς να χρειάζεται να παραιτηθείτε από βασικές λειτουργίες του SQL Server 2012.

Η αδειοδότηση της SQL Standard Edition 2012 με CALs

Για να διασφαλίσετε ότι η απόφασή σας να εξοπλίσετε τους διακομιστές της εταιρείας με το μοντέλο αδειοδότησης CAL ανταποκρίνεται στις καθημερινές επιχειρηματικές απαιτήσεις, είναι σκόπιμο να προσδιορίσετε τους τυπικούς φόρτους εργασίας καθώς και τον αριθμό των εργαζομένων που έχουν τακτική πρόσβαση στον διακομιστή.

Με αυτόν τον τρόπο, το μοντέλο αδειοδότησης διακομιστή/CAL με τα μεμονωμένα CALs της Wiresoft μπορεί να είναι απολύτως ευέλικτο και να προσαρμόζεται ατομικά στην εταιρεία σας, έτσι ώστε να αγοράζετε πραγματικά μόνο όσα CALs χρειάζεστε πραγματικά. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε περιττά έξοδα και έχετε μια σωστή και ταυτόχρονα αποτελεσματική αδειοδότηση. Επιπλέον, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αγοράσετε περαιτέρω μεμονωμένες CAL από εμάς, εάν αυξηθεί ο αριθμός των υπαλλήλων σας που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του διακομιστή SQL.

Πώς λειτουργεί η αδειοδότηση Server/CAL για τον SQL Server 2012

Η αδειοδότηση ανά διακομιστή συν CALs κάνει διάκριση μεταξύ της υλοποίησης του λογισμικού SQL Server και της χρήσης των αντίστοιχων υπηρεσιών από έναν χρήστη. Με την τυπική έκδοση του SQL Server 2012, όπως και με το συγκρίσιμο άλλο λογισμικό διακομιστή, πρέπει πρώτα να χορηγηθεί άδεια χρήσης για τον/τους εταιρικό/ούς διακομιστή/ες. Αυτή η άδεια χρήσης διακομιστή περιλαμβάνει επίσης δύο CAL με τη μορφή δύο αδειών χρήσης ή συσκευής, οι οποίες προορίζονται αποκλειστικά για να επιτρέπουν στους διαχειριστές να συνδέονται στο διακομιστή για να εκτελούν τυπικές εργασίες διαχείρισης ΤΠ. Για όλες τις πραγματικές λειτουργίες και υπηρεσίες που προσφέρει ο SQL Server 2012 στους χρήστες, ακόμη και οι διαχειριστές - όπως οι υπάλληλοι - χρειάζονται από μία επιπλέον άδεια πρόσβασης πελάτη.

Τυπικές διαφορές μεταξύ της User CAL και της Device CAL για τον SQL Server 2012

Οι άδειες πρόσβασης του πελάτη διατίθενται σε δύο τύπους: αφενός ως CAL χρήστη, η οποία παρέχει δικαίωμα πρόσβασης σε έναν ακριβώς χρήστη, και αφετέρου ως CAL συσκευής, με την οποία παρέχεται άδεια πρόσβασης σε μία ακριβώς τελική συσκευή. Τα User CALs και τα Device CALs είναι επομένως δύο διαφορετικά προϊόντα αδειών χρήσης. Αυτό σημαίνει ότι μια CAL χρήστη δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως CAL συσκευής - ή το αντίστροφο. Ομοίως, αφού εκδοθεί μια άδεια χρήσης σε έναν χρήστη ή μια τελική συσκευή, δεν μπορεί να καταχωρηθεί εκ νέου (να χορηγηθεί άδεια χρήσης) σε άλλον χρήστη ή άλλη τελική συσκευή.

Επίσης, τα CAL μπορούν ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο στη δική σας εταιρεία. Συνεπώς, δεν είναι δυνατόν ένας χρήστης να συνδεθεί στον διακομιστή μιας άλλης εταιρείας με την CAL του.

Από την άλλη πλευρά, οι άδειες πρόσβασης πελατών για χρήστες και συσκευές δεν διαφέρουν ή διαφέρουν ελάχιστα όσον αφορά το εύρος των λειτουργιών ή των υπηρεσιών. Ωστόσο, αντιπροσωπεύουν δύο διαφορετικούς τρόπους πρόσβασης στις λειτουργίες του SQL Server. Και οι δύο τύποι CAL μπορούν να συνδυαστούν όπως επιθυμείτε, ώστε να μπορείτε να αδειοδοτείτε παράλληλα τόσο χρήστες όσο και συσκευές. Ακολουθεί μια σύντομη σύγκριση των πλεονεκτημάτων των CALs χρήστη και συσκευής.

Device CAL για τον SQL Server

Το Device CAL για τον Microsoft SQL Server 2012 παρέχει άδεια χρήσης σε μία μόνο τελική συσκευή για τη χρήση των αντίστοιχων υπηρεσιών διακομιστή. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για επιτραπέζιο υπολογιστή, φορητό υπολογιστή ή tablet ή ακόμη και για κινητό τηλέφωνο που λειτουργεί με Windows. Έτσι, οποιοσδήποτε υπάλληλος που έχει άδεια χρήσης αυτής της συσκευής με άδεια χρήσης μπορεί να έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες και τα δεδομένα του SQL Server 2012 Standard.

Επομένως, η αδειοδότηση με Device CALs είναι ιδιαίτερα κατάλληλη εάν οι σταθμοί εργασίας χρησιμοποιούνται από πολύ διαφορετικούς υπαλλήλους σε έναν οργανισμό, π.χ. σε βάρδιες ή σε βάση έργου.

Άδεια πρόσβασης χρήστη για τον SQL Server

Από την άλλη πλευρά, η User CAL για τον Microsoft SQL Server 2012 εξουσιοδοτεί πάντα ακριβώς έναν καθορισμένο χρήστη, ο οποίος μπορεί να έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες ή τα δεδομένα του SQL Server 2012. Σε αντίθεση με το Device CAL, αυτό μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε τελική συσκευή συμβατή με Windows - ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για επιτραπέζιο υπολογιστή, tablet, φορητό υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο - και από οπουδήποτε, ακόμη και εν κινήσει.

Συνεπώς, η άδεια πρόσβασης χρήστη είναι ιδιαίτερα επωφελής για τους υπαλλήλους που χρησιμοποιούν τακτικά πολύ διαφορετικούς υπολογιστές και δεν βρίσκονται μόνο στην έδρα της εταιρείας, αλλά χρησιμοποιούν επίσης τελικές συσκευές στο χώρο εργασίας ή στο γραφείο στο σπίτι.

CALs για τον Microsoft SQL Server 2012 - ιδιαίτερα φθηνά στη Wiresoft

Η Wiresoft προσφέρει Device CALs καθώς και User CALs για τον SQL Server 2012 Standard-Edition σε ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή. Πρόκειται πάντα για πρωτότυπες ευρωπαϊκές άδειες χρήσης της Microsoft, οι οποίες προέρχονται από ευρωπαϊκές εταιρείες και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και επομένως είναι 100% χρησιμοποιήσιμες. Η ομάδα της Wiresoft έχει ελέγξει προσεκτικά όλα τα CAL που διατίθενται στο κατάστημα για τη γνησιότητά τους εκ των προτέρων.

Εσείς ως πελάτης μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα αγοράσετε πλήρως χρησιμοποιήσιμες CALs όταν αγοράζετε μια άδεια χρήσης από τη Wiresoft. Επιπλέον, σύμφωνα με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, είναι απολύτως νόμιμη η πώληση και η αγορά προϊόντων λογισμικού, π.χ. για διακομιστές, καθώς και CALs.

Μπορείτε και εσείς να επωφεληθείτε ιδιαίτερα από το πλεονέκτημα τιμής που σας παρέχει η Wiresoft με το CALS for SQL Server 2012 καθώς και με άλλες άδειες πρόσβασης πελατών λογισμικού της Microsoft. Πολλοί από τους προηγούμενους ικανοποιημένους πελάτες μας δεν εμπιστεύονται μόνο την ποιότητα του λογισμικού της Wiresoft, αλλά και τις συμβουλές των ειδικών μας. Για να μάθετε πώς μπορείτε επίσης να αδειοδοτήσετε τον διακομιστή σας πιο οικονομικά με CALs, απλά επικοινωνήστε μαζί μας για μια διαβούλευση, ευχαρίστως και μέσω chat.