Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD

Διαθέσιμο ως άμεση λήψη

 • SW10496
 • 3YF-00233
 • Μόνιμα έγκυρο
 • Όλες οι γλώσσες
 • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
162,90 € * 179,90 € * (9,45% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Έκδοση Πλήρης έκδοση
Συσκευές 1x
Πεδίο παράδοσης Λήψη + άδεια χρήσης
Μεσαίο Λήψη
Χρόνος εκτέλεσης Απεριόριστη
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες
Χρόνος παράδοσης  Λίγα λεπτά
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


ΤοMS Office 2021 Standard για Mac είναι επί του παρόντος η τελευταία έκδοση του δοκιμασμένου λογισμικού γραφείου της Microsoft για υπολογιστές της Apple, η οποία είναι επίσης διαθέσιμη ως λήψη. Οι χρήστες επωφελούνται έτσι για άλλη μια φορά από την ευέλικτη γκάμα επιμέρους προγραμμάτων που καλύπτουν σχεδόν κάθε τομέα εργασιών ενός σύγχρονου γραφείου και τα οποία είναι επίσης συμβατά μεταξύ τους, για προσβάσιμη παραγωγική εργασία - όχι μόνο μόνο μόνος, αλλά κυρίως σε μια ομάδα: με το Word για τη δημιουργία κειμένων για διάφορους τομείς, το Excel για πολύπλοκους υπολογισμούς σε μορφή υπολογιστικών φύλλων, το PowerPoint για ενημερωτικές, διαδραστικές παρουσιάσεις και το Outlook για ολοκληρωμένη επικοινωνία και προγραμματισμό εργασιών. Αυτά συμπληρώνονται από το OneNote, την εφαρμογή για την οργάνωση των σημειώσεων, καθώς και από το cloud storage OneDrive για τη διαδικτυακή διάθεση δεδομένων, και πιθανώς και πάλι από το Microsoft Teams, το οποίο αντικαθιστά το Skype.

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD"

Microsoft Office Standard 2021 για Mac 

Το MS Office 2021 Standard for Mac είναι επί του παρόντος η τελευταία έκδοση του δοκιμασμένου λογισμικού Microsoft Office για υπολογιστές της Apple, η οποία είναι επίσης διαθέσιμη ως λήψη. Έτσι, οι χρήστες επωφελούνται για άλλη μια φορά από την ευέλικτη γκάμα μεμονωμένων προγραμμάτων που καλύπτουν σχεδόν κάθε τομέα εργασίας ενός σύγχρονου γραφείου, και τα οποία είναι επίσης συμβατά μεταξύ τους, για προσβάσιμη παραγωγική εργασία - όχι μόνο μόνη της, αλλά κυρίως σε μια ομάδα: με το Word για τη δημιουργία κειμένων για διάφορους τομείς, το Excel για πολύπλοκους υπολογισμούς σε μορφή υπολογιστικών φύλλων, το PowerPoint για ενημερωτικές, διαδραστικές παρουσιάσεις και το Outlook για ολοκληρωμένη επικοινωνία και προγραμματισμό εργασιών. Αυτά συμπληρώνονται από το OneNote, την εφαρμογή για την οργάνωση σημειώσεων, καθώς και από την αποθήκευση στο cloud OneDrive για τη διάθεση δεδομένων στο διαδίκτυο, και πιθανότατα και πάλι από το Microsoft Teams, το οποίο αντικαθιστά το Skype.

Ως ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση του Office 2021 Standard for Mac, το νέο λογισμικό Office μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε υπολογιστές Mac που είναι ήδη εξοπλισμένοι με τους νέους επεξεργαστές Apple Silicon. Επιπλέον, μπορεί φυσικά να εξακολουθεί να χρησιμοποιείται σε Mac με βάση την Intel.

Επωφεληθείτε από την προσφορά μεταχειρισμένου λογισμικού της Wiresoft για να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του νέου Office 2021 Standard for Mac ως λήψη και χωρίς καμία υποχρέωση συνδρομής σε χαμηλότερη τιμή από ό,τι στο κανονικό εμπόριο λογισμικού!

Τι νέο υπάρχει στο MS Office 2021 Standard για Mac

Όλες οι εφαρμογές που περιλαμβάνονται στη σουίτα είναι τεχνικά ενημερωμένες, γεγονός που αντικατοπτρίζεται φυσικά και στον αναθεωρημένο σχεδιασμό, αν και η γνωστή δομή του μενού έχει διατηρηθεί. Επιπλέον, η εστίαση στην ομαδική συνεργασία - επίσης στο cloud - έχει ενισχυθεί περαιτέρω. Με τη νέα έκδοση Office Edition, οι χρήστες Mac συνεχίζουν επίσης να επωφελούνται από τα δημοφιλή, ισχυρά εργαλεία - για αποτελεσματική εργασία γραφείου στην καθημερινή εργασία.

Παρόλο που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά όλα τα νέα χαρακτηριστικά του Office 2021 Standard για Mac, η Microsoft ανακοίνωσε διάφορες λεπτομέρειες σχετικά με τα επιμέρους προγράμματα:

 • Word 2021: Η λειτουργία εστίασης γραμμής XLOOKUP μειώνει τους περισπασμούς, διευκολύνοντας τους χρήστες του Word να ελέγχουν ένα έγγραφο γραμμή προς γραμμή.
 • Excel 2021: Η λειτουργία XLOOKUP είναι επίσης διαθέσιμη εδώ για να διευκολύνετε την εύρεση ή τον έλεγχο του περιεχομένου ενός πίνακα ή ενός φύλλου εργασίας του Excel. Επιπλέον, υπάρχει βελτιωμένη υποστήριξη για δυναμικούς πίνακες σε υπολογιστικά φύλλα - με τις νέες συναρτήσεις πίνακα FILTER, SORT, SORTBY, RANDARRAY, SEQUENCE, UNIQUE και XMATCH.
 • PowerPoint 2021: Οι παρουσιάσεις μπορούν τώρα να συμπληρωθούν με ένα προηχογραφημένο φωνητικό σχόλιο, το οποίο διευρύνει τις δυνατότητες εφαρμογής και το περιεχόμενο των πληροφοριών.
 • Outlook:Τα κείμενα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να μεταφραστούν σε περισσότερες από 70 γλώσσες.

Περισσότερες δυνατότητες στο Office 2021 Standard για Mac

Εκτός από τις προαναφερθείσες προσθήκες στα επιμέρους προγράμματα, η τρέχουσα τυπική έκδοση του Office 2021 για χρήστες Mac προσφέρει επίσης μια σειρά από άλλες βελτιώσεις και βελτιώσεις, οι οποίες είναι συχνά διαπρογραμματικές και έτσι προσφέρουν μια πιο αποτελεσματική εμπειρία χρήσης.

Εργαλείο ελεύθερου χεριού στο Word, το Excel και το PowerPoint 

Το εργαλείο ελεύθερου χεριού στα προγράμματα Office Word, Excel και PowerPoint προσφέρει στους χρήστες ένα ευρύ φάσμα επιλογών για τη δημιουργία σχεδίων και σκίτσων ελεύθερου χεριού, καθώς και διαγραμμάτων και τύπων - ανάλογα με τη λειτουργικότητα της τελικής συσκευής, είναι δυνατό να σχεδιάσετε σε ένα έγγραφο με στυλό σε μια ταμπλέτα, με το δάχτυλο σε μια οθόνη αφής ή με το ποντίκι σε μια αυτόνομη συσκευή ή φορητό υπολογιστή - και στη συνέχεια να τα επεξεργαστείτε περαιτέρω με μια σειρά από εφέ και εργαλεία. Το Office 2021 Standard για Mac παρέχει επίσης νέα εργαλεία λάσο και γόμα για το σκοπό αυτό. Μπορούν επίσης να ανοιχτούν και να επεξεργαστούν μορφές αρχείων που δεν ανήκουν στο Office, όπως το ODF.

Ολοκληρωμένη ολοκληρωμένη διαχείριση PDF

Το νέο Office μπορεί πλέον να εμφανίζει αρχεία PDF χωρίς το Adobe Reader και επιτρέπει το σχολιασμό. Τα έντυπα μπορούν επίσης να συμπληρωθούν και να υπογραφούν ψηφιακά. Με τη βελτιωμένη διαχείριση ασφάλειας και εξουσιοδότησης, τα αρχεία προστατεύονται επίσης καλύτερα από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Ομαδική εργασία με το OneDrive

Το OneDrive είναι το πρακτικό εργαλείο για την ομαδική εργασία σε έργα. Οι χρήστες επεξεργάζονται μαζί έγγραφα, λογιστικά φύλλα και διαφάνειες που είναι αποθηκευμένα στο Microsoft OneDrive - στο γραφείο, στο γραφείο στο σπίτι ή στο δρόμο ταυτόχρονα στο MobiDrive Cloud. Οι υπάρχοντες λογαριασμοί Google Drive, OneDrive και Dropbox μπορούν επίσης να συνδεθούν με το Office for Mac μέσω του OneDrive. Οι ολοκληρωμένες επιλογές διαχείρισης για τη χορήγηση δικαιωμάτων πρόσβασης και τροποποίησης διασφαλίζουν ότι τα κρίσιμα δεδομένα και οι πληροφορίες παραμένουν προστατευμένα από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, ακόμη και στο cloud.

Προσβασιμότητα στα προγράμματα του Office

Η προσβασιμότητα έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της υποστηριζόμενης εργασίας σε υπολογιστές - τόσο για τους συντάκτες όσο και για τους αναγνώστες εγγράφων και ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Το Word, το Excel, το PowerPoint καθώς και το OneNote προσφέρουν βελτιστοποιημένο έλεγχο προσβασιμότητας στο Office 2021 Standard for Mac, ο οποίος αυξάνει την ευκολία κατανόησης των εγγράφων και βελτιώνει έτσι τη συνεργασία με άλλους χρήστες.

Αυτό περιλαμβάνει υποστήριξη για τα διεθνώς ισχύοντα πρότυπα κατά τη σύνταξη, καθώς και πρακτικές προτάσεις για τη διάρθρωση και την εμφάνιση του κειμένου. Ενεργοποιώντας τη λειτουργία "Έλεγχος προσβασιμότητας", εμφανίζεται ένας κατάλογος προειδοποιήσεων ή σφαλμάτων στο αντίστοιχο πρόγραμμα, ο οποίος συμπληρώνεται από συμβουλές και συστάσεις για βελτίωση. Όταν προγραμματίζετε ραντεβού με επιχειρηματικούς εταίρους σε άλλες τοποθεσίες, μπορείτε να διασφαλίσετε στο Outlook ότι οι διεθνείς παραλήπτες είναι επίσης παρόντες, εμφανίζοντας τη ζώνη ώρας.

Οι χρήστες του Office 2021 Standard για Mac επωφελούνται επίσης από τους πολλούς τρόπους που διευκολύνουν την εργασία: η ενότητα "Ευκολία χρήσης" περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία ήχων με την επιλογή "Παροχή ανατροφοδότησης με ήχο" για την ενεργοποίηση ηχητικών ενδείξεων. Επιπλέον, τα σκοτεινά θέματα Σκούρο γκρι και μαύρο στο Word στο Office 2021 Standard για Mac παρέχουν βελτιωμένη συγκέντρωση: επιλέγοντας ένα πιο διακριτικό φόντο, οι περισπασμοί μπορούν να μειωθούν και να βελτιωθεί η εστίαση στις εργασίες, ενώ ενεργοποιώντας τη λειτουργία μετατροπής κειμένου σε ομιλία, το περιεχόμενο εγγράφων και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να διαβάζεται δυνατά κατά τη διάρκεια της εργασίας και εν κινήσει.

Ειδικά χαρακτηριστικά του Office 2021 Standard for Mac για διαχειριστές

Εκτός από τα καθαρά οφέλη για τους χρήστες, η έκδοση Office 2021 Standard for Mac αναμένεται να προσφέρει και πάλι πρακτικές λειτουργίες για τους διαχειριστές συστημάτων που ήταν ήδη διαθέσιμες στην προηγούμενη έκδοση, ώστε να διευκολύνεται η διαχείριση των χρηστών και ταυτόχρονα να παρέχεται μεγαλύτερη ασφάλεια:

 • Με το GPO ή αντικείμενο πολιτικής ομάδας, οι διαχειριστές έχουν στη διάθεσή τους αποτελεσματικές πολιτικές ομάδας για την ασφάλεια του Office μέσω προτύπων ADMX, τα οποία προσφέρουν βελτιωμένη ασφάλεια κατά τον έλεγχο των ενημερώσεων καθώς και των μακροεντολών στα έγγραφα.
 • Επιπλέον, ο ίδιος ο έλεγχος ενημερώσεων περιέχει επιλογές για την ενεργοποίηση ενημερώσεων χαρακτηριστικών και λειτουργιών, καθώς και ποιοτικών ενημερώσεων που σχετίζονται με την ασφάλεια, όπως τα patches και τα hotfixes: οι σημαντικές ενημερώσεις χαρακτηριστικών μπορούν να αγνοηθούν, για παράδειγμα, και οι βασικές ενημερώσεις μπορούν να αναβληθούν για έως και 5 εβδομάδες.
 • Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες τερματικού ή τις υπηρεσίες απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας που παρέχονται στο Office for Mac, το λογισμικό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε έναν παλαιότερο Mac.

Όλα τα επιμέρους προγράμματα του MS Office 2021 Standard for Mac με μια ματιά

Με την έκδοση Standard Edition του Microsoft Office 2021 για Mac, οι χρήστες των συσκευών Apple έχουν και πάλι στη διάθεσή τους τα κλασικά, απαραίτητα προγράμματα Office Word, Excel, PowerPoint και Outlook, τα οποία εντυπωσιάζουν με τις ποικίλες δυνατότητες εφαρμογής τους όσο κανένα άλλο λογισμικό γραφείου:

 • ΤοWord 2021 περιέχει τα πάντα για την επαγγελματική δημιουργία εγγράφων κειμένου για πολλές χρήσεις - πρακτικά εργαλεία, όπως η λειτουργία "Ανασκόπηση", διευκολύνουν τη σωστή χρήση ή κατανόηση ξένων λέξεων απευθείας σε ένα έγγραφο, και η Microsoft Academic Search διευκολύνει τη σωστή αναφορά.
 • ΤοExcel 2021 προσφέρει ακόμη περισσότερες δυνατότητες για την απεικόνιση, για παράδειγμα, διαγραμμάτων χαρτών και χωνιών με τις επεκτάσεις PowerPivot και PowerQuery, συμπεριλαμβανομένης της σύγχρονης συνεργασίας σε πραγματικό χρόνο σε φύλλα και υπολογιστικά φύλλα του Excel. Η προστασία απώλειας δεδομένων προστατεύει τα εμπιστευτικά δεδομένα σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ για την προστασία δεδομένων.
 • Με κάθε νέα έκδοση, τοPowerPoint 2021 παρέχει και πάλι περισσότερα ενδιαφέροντα οπτικά εφέ για να δώσει ζωή στις παρουσιάσεις, συμπεριλαμβανομένων κινούμενων σχεδίων όπως ζουμ και μεταβάσεις μορφοποίησης, καθώς και νέα εικονίδια, διανυσματικά αρχεία SVG και τρισδιάστατα μοντέλα για την οπτικοποίηση του περιεχομένου. Ο δείκτης κειμένου που είναι γνωστός από το Word μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο PowerPoint.
 • ΤοOutlook 2021 ταξινομεί αξιόπιστα την καθημερινή πλημμύρα e-mail στις εταιρείες με έξυπνα εργαλεία που ταξινομούν αυτόματα τα e-mail ανάλογα με τη σημασία και τη συνάφεια τους. Η λειτουργία μετατροπής κειμένου σε ομιλία, η οποία διαβάζει τα μηνύματα, εξοικονομεί χρόνο. Στο Outlook, επίσης, η Προστασία απώλειας δεδομένων προστατεύει κρίσιμα δεδομένα σε συνημμένα αρχεία από την αποστολή και την πρόσβαση σε αυτά από μη εξουσιοδοτημένα άτομα

Απαιτήσεις συστήματος για την εγκατάσταση και χρήση του MS Office 2021 Standard για Mac

Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις γνωστές απαιτήσεις συστήματος και τους ισχύοντες όρους χρήσης που ισχύουν για τη νέα έκδοση του MS Office 2021 Standard for Mac. Ενδέχεται επίσης να χρειαστεί να ακολουθήσετε πρόσθετες οδηγίες για χρήση μετά την επίσημη κυκλοφορία.

Απαιτήσεις υλικού για το MS Office 2021 Standard for Mac

Το Office 2021 Standard for Mac είναι η έκδοση της σουίτας του Microsoft Office που τρέχει επίσης σε υπολογιστές Mac με τον νέο επεξεργαστή Apple Silicon. Ωστόσο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε Mac με επεξεργαστές Intel. Η προηγούμενη έκδοση 32-bit δεν είναι πλέον διαθέσιμη, οπότε το λογισμικό μπορεί να εγκατασταθεί μόνο σε συσκευές που βασίζονται σε 64-bit. Συνολικά, πρέπει να τηρούνται οι ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις:

 • Λειτουργικά συστήματα: Το Office για Mac 2021 υποστηρίζεται από τις τρεις πιο πρόσφατες εκδόσεις του macOS. Επί του παρόντος, πρόκειται για το Monterey, το Big Sur και την Catalina.Η υποστήριξη του Mojave αναμένεται να διακοπεί ή να μην ενημερώνεται πλέον
 • Επεξεργαστής: επεξεργαστής Intel ή επεξεργαστής Apple Silicon
 • Χώρος στο σκληρό δίσκο: 10 GB
 • Μνήμη: 4 GB RAM
 • Κάρτα γραφικών: DirectX 9 ή νεότερη έκδοση
 • Ανάλυση οθόνης: 1.024 x 768 pixels

Αδειοδότηση του Microsoft Office 2021 Standard for Mac

Μία άδεια χρήσης της Standard Edition του Microsoft Office 2021 για Mac σας δίνει το δικαίωμα να το χρησιμοποιείτε σε μία συσκευή Apple. Αυτό μπορεί επίσης να περιλαμβάνει την εγκατάσταση ενός αντιγράφου λογισμικού σε έναν διακομιστή δικτύου προκειμένου να χρησιμοποιηθεί εξ αποστάσεως ή μέσω υποδομής εικονικής επιφάνειας εργασίας με μια τελική συσκευή με κατάλληλη άδεια χρήσης.

Αγοράστε το MS Office 2021 Standard for Mac στο Wiresoft ως μεταχειρισμένο λογισμικό σε χαμηλότερη τιμή

Γιατί να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα όταν μπορείτε ήδη να αγοράσετε την τρέχουσα έκδοση Office 2021 Standard Edition for Mac ως μεταχειρισμένο λογισμικό Στη Wiresoft επωφελείστε από τις σημαντικά χαμηλότερες τιμές για το αυθεντικό λογισμικό της Microsoft - με άμεση λήψη και όλα αυτά τα πλεονεκτήματα:

 • Χρήση ενιαίας άδειας χρήσης - χωρίς υποχρέωση συνδρομής
 • Πλήρης σουίτα Office με όλα τα προγράμματα
 • Πλήρης λειτουργικότητα όλων των προγραμμάτων Office - Το χρησιμοποιούμενο λογισμικό Wiresoft είναι πλήρως λειτουργικό, χωρίς χρονικό περιορισμό
 • Νόμιμη χρήση μεταχειρισμένου λογισμικού της Microsoft - επιβεβαιώνεται από δικαστικές αποφάσεις στην ΕΕ

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το τρέχον Microsoft Office 2021 Standard-Edition for Mac σε σχέση με άλλο λογισμικό της Microsoft ή άλλο χρησιμοποιούμενο λογισμικό Τότε απλά επικοινωνήστε μαζί μας στη συνομιλία, μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες