Chat with us, powered by LiveChat
ΝΟΜΙΚΗ
Επιχειρηματικοί πελάτες
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
Trustmask
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για το φιλτράρισμα!
MICROSOFT SQL SERVER 2008 STANDARD CAL MICROSOFT SQL SERVER 2008 STANDARD CAL
Microsoft SQL Server 2008 Standard-CAL Ο SQL Server 2008 Standard είναι ένα ιδανικό σύστημα διαχείρισης βάσεων δεδομένων με το οποίο μπορείτε να διαχειρίζεστε αξιόπιστα και με ασφάλεια όλα τα δεδομένα της επιχείρησής σας. Για να μπορείτε...
29,90 € *

Χαρακτηριστικά επιχειρηματικής ευφυΐας στον Microsoft SQL Server 2008

Τα ακόλουθα εργαλεία BI είναι διαθέσιμα στην έκδοση SQL Server 2008 με άδεια πρόσβασης πελάτη:

SSAS στον SQL Server 2008

Οι υπηρεσίες ανάλυσης του SQL Server αποτελούν το θεμέλιο για ουσιαστική ανάλυση και γρήγορη επεξεργασία όλων των επιχειρηματικά σημαντικών δεδομένων. Με το πρόσθετο PowerPivot for Excel 2010, μεγάλες ποσότητες δεδομένων μπορούν να εισαχθούν απευθείας από την αποθήκη δεδομένων, να αναλυθούν και, στη συνέχεια, να εμφανιστούν με σαφήνεια σύμφωνα με τις σχετικές πτυχές με τη χρήση Online Analytical Processing (OLAP). Η αναζήτηση πεδίου για ονόματα και ονομαστικές ποσότητες είναι εξίσου δυνατή με το PowerPivot όπως και η αναζήτηση σχέσεων μεταξύ πινάκων που δεν συνδέονται μεταξύ τους. Οι αναλύσεις PowerPivot μπορούν επίσης να διατεθούν σε άλλους υπαλλήλους ως αναφορές στις βιβλιοθήκες εγγράφων του SharePoint.

SSIS

Οι δοκιμασμένες υπηρεσίες ολοκλήρωσης του SQL Server παρέχουν επίσης τα τρία σημαντικά στοιχεία για εφαρμογές επιχειρηματικής ευφυΐας στην έκδοση SQL 2008: Εκτός από την ανάλυση, πρόκειται για την ενσωμάτωση και την υποβολή εκθέσεων, οι οποίες μαζί αποτελούν την προϋπόθεση για όλες τις διαδικασίες ETL - για το σκοπό αυτό, οι χρήστες με CAL έχουν στη διάθεσή τους ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο εργαλείων για την αποθήκευση δεδομένων.

SSRS

Οι υπηρεσίες αναφοράς του SQL Server έχουν επεκταθεί με διάφορες λειτουργίες: τα πεδία κειμένου μπορούν πλέον να περιστρέφονται έως και 270 μοίρες και τα διαλείμματα σελίδων επιτρέπονται πλέον σε δεδομένα και ομάδες tablix.

MDS

Οι υπηρεσίες κύριων δεδομένων (Master Data Services) είναι ένα νέο εργαλείο στον SQL Server 2008. Με τις υπηρεσίες κύριων δεδομένων (MDS), τα δεδομένα μπορούν να διαχειρίζονται κεντρικά και να διατίθενται ταυτόχρονα σε διάφορες εφαρμογές με προστατευμένο τρόπο, συμπεριλαμβανομένων των ευαίσθητων δεδομένων πελατών και λογαριασμών που είναι απαραίτητα για τις συναλλαγές.

Διαμεσολαβητής υπηρεσιών

Ο διαμεσολαβητής υπηρεσιών για τον SQL Server 2008 προσφέρει στους χρήστες βελτιστοποιημένες επιλογές CAL για τη διανομή του φόρτου εργασίας του διακομιστή σε πολλαπλές βάσεις δεδομένων. Παρέχει επίσης νέες δυνατότητες ουράς, διευκολύνοντας την επικοινωνία μεταξύ διαφορετικών βάσεων δεδομένων.

StreamInsight

Το StreamInsight στον SQL Server 2008 επιτρέπει τον έλεγχο και την επεξεργασία συνεχών ροών δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Το StreamInsight υποστηρίζεται από την τεχνολογία CEP (Complex Event Processing), η οποία χρησιμοποιείται κυρίως στο διαδικτυακό λιανικό εμπόριο για την επεξεργασία πληροφοριών πιστωτικών καρτών, αλλά και στην εφοδιαστική και την παρακολούθηση δικτύων.

Report Builder V3.0

Το νέο εργαλείο Report Builder V3.0 για τον SQL Server 2008 R2 βελτιστοποιεί την ενημερωμένη εμφάνιση των αναφορών και των γραφικών κατά την επεξεργασία, η οποία έχει συμπληρωθεί με νέους τύπους δεδομένων στα συστήματα γεωπληροφόρησης. Μέσω του SharePoint, οι επιμέρους περιοχές μπορούν πλέον να δημοσιεύονται και ως περιεχόμενο ιστού.

Το μοντέλο αδειοδότησης της Microsoft με CALs για τον SQL Server 2008

Εκτός από τη δυνατότητα αδειοδότησης του SQL Server 2008 με βάση τον αριθμό των φυσικών και εικονικών επεξεργαστών που χρησιμοποιούνται σε ένα περιβάλλον λειτουργικού συστήματος, για ορισμένες εκδόσεις, όπως η SQL Standard, υπάρχει η εναλλακτική λύση να αγοραστεί πρώτα μια ξεχωριστή άδεια χρήσης διακομιστή για την εγκατάσταση του λογισμικού SQL και να συμπληρωθεί αυτή με έναν αντίστοιχο αριθμό αδειών πρόσβασης πελατών, οι οποίες δίνουν στους υπαλλήλους το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες SQL καθώς και τα δεδομένα που διαχειρίζονται σε αυτές.

Με ένα SQL Server 2008 CAL μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις ακόλουθες εκδόσεις του SQL Server 2008 (συμπεριλαμβανομένων των προ-εκδόσεων): Standard, Enterprise, SBS, οι οποίες διατίθενται επίσης ως άδειες χρήσης διακομιστή σε προνομιακή τιμή από τη Wiresoft.

Αδειοδότηση του SQL Server 2008 ιδιαίτερα οικονομικά με το συνδυασμό της άδειας χρήσης διακομιστή και των αδειών πρόσβασης πελατών

Το μοντέλο άδειας χρήσης CAL για τον SQL Server 2008 προσφέρει οικονομικό πλεονέκτημα ειδικά για εταιρείες και ιδρύματα με μικρότερο αριθμό υπαλλήλων που έχουν πρόσβαση στα δεδομένα και τις υπηρεσίες του διακομιστή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η αδειοδότηση ανά επεξεργαστή προσφέρει πλεονέκτημα μόνο από έναν μεγαλύτερο αριθμό πελατών, καθώς δεν υπάρχει ανώτατο όριο εδώ. Από την άλλη πλευρά, με τα SQL CALs, αγοράζετε μόνο όσες μεμονωμένες άδειες χρήσης χρειάζεστε πραγματικά στην εταιρεία σας. Εδώ, με τη Wiresoft, μπορείτε να προσαρμόσετε ή να επεκτείνετε την ανάγκη σας για CALs σε λογική τιμή. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε περιττές δαπάνες που προκαλούνται από αχρησιμοποίητες άδειες και οι υπάλληλοί σας είναι πάντα σωστά αδειοδοτημένοι. Ταυτόχρονα, με την τυπική CAL επωφελείστε από τις βασικές λειτουργίες του SQL Server 2008.

Αδειοδότηση διακομιστή/CAL για τον SQL Server 2008 - βήμα προς βήμα

Προτού αποφασίσετε να αγοράσετε έναν από τους δύο τύπους αδειών χρήσης για τον SQL Server 2008, θα πρέπει να έχετε ξεκαθαρίσει πόσο μεγάλη είναι η πραγματική ανάγκη της εταιρείας σας για άδειες πρόσβασης πελατών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είναι δυνατή η μεταγενέστερη εναλλαγή μεταξύ των δύο μοντέλων άδειας χρήσης "Pro Processor" και "Server/CAL".

Εάν έχετε επιλέξει τη συχνά φθηνότερη παραλλαγή της αδειοδότησης διακομιστή συν CALs, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι σε αυτή την περίπτωση ο εταιρικός διακομιστής αδειοδοτείται ξεχωριστά από τους χρήστες που θα έχουν πρόσβαση σε αυτόν. Η άδεια χρήσης του διακομιστή περιέχει επίσης δύο CALs, αλλά αυτές εξουσιοδοτούν μόνο τους διαχειριστές να διαχειρίζονται τον διακομιστή αδειών χρήσης και να εκτελούν τυπικές εργασίες πληροφορικής. Ωστόσο, δεν επιτρέπουν στους υπαλλήλους να χρησιμοποιούν τις εγκατεστημένες υπηρεσίες SQL Services. Για το σκοπό αυτό, χρειάζονται τις CALs που έχουν ήδη αναφερθεί, οι οποίες είναι προαιρετικά διαθέσιμες ως CAL συσκευής ή CAL χρήστη.

Μια SQL CAL απαιτείται επίσης εάν ο διακομιστής SQL δεν είναι άμεσα προσβάσιμος, αλλά λειτουργεί ως βάση δεδομένων για άλλες εφαρμογές διακομιστή, όπως ο SharePoint Server ή ο Office Project Server.

User CAL και Device CAL για τον SQL Server 2008 - Διαφορές

Οι άδειες πρόσβασης πελάτη διατίθενται - όπως αναφέρθηκε συνοπτικά παραπάνω - σε δύο τύπους: ως User CAL, η οποία εξουσιοδοτεί ακριβώς έναν υπάλληλο να έχει πρόσβαση στον SQL Server, και ως Device CAL, η οποία αδειοδοτεί ακριβώς μία τελική συσκευή με δυνατότητα χρήσης των Windows. Για την ακρίβεια, το μοντέλο αδειοδότησης της Microsoft θεωρεί ότι αυτά τα δύο είναι διαφορετικοί τύποι αδειών, παρόλο που μπορούν να χρησιμοποιηθούν πανομοιότυπες λειτουργίες του SQL Server. Θα πρέπει να σημειωθούν τα ακόλουθα:

  • Μια CAL χρήστη δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως CAL συσκευής μετά την έκδοση της άδειας χρήσης - και το αντίστροφο.
  • Ομοίως, δεν είναι δυνατή η μεταβίβαση (άδεια χρήσης) της άδειας χρήσης που έχει εκχωρηθεί σε έναν χρήστη ή μια συσκευή σε άλλον χρήστη ή άλλη συσκευή - εξαίρεση:
  • Η αλλαγή από μια Device CAL σε μια User CAL (ή το αντίστροφο) είναι δυνατή εάν η άδεια χρήσης SQL έχει Software Assurance, και τότε μόνο κατά την ανανέωση της Software Assurance (ή της Volume Licence Agreement).
  • Μια CAL χρήστη ή συσκευής μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για πρόσβαση στον εταιρικό διακομιστή. Δεν παρέχει στον χρήστη το δικαίωμα να συνδεθεί στον διακομιστή άλλης εταιρείας.
  • Είναι δυνατό να συνδυάσετε τις CALs συσκευής και τις CALs χρήστη και, συνεπώς, να χρησιμοποιήσετε παράλληλα και τις δύο άδειες πρόσβασης πελάτη σε ένα περιβάλλον.

Ακολουθεί σύντομη περιγραφή των αντίστοιχων πλεονεκτημάτων των αδειών πρόσβασης χρήστη και συσκευής.

User CAL για τον SQL Server 2008

Η Standard User CAL επιτρέπει ακριβώς σε έναν καθορισμένο χρήστη να έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες του SQL Server 2008 και στα δεδομένα που διαχειρίζεται εκεί. Η πρόσβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω οποιασδήποτε τελικής συσκευής συμβατής με Windows, εκτός από τον συμβατικό επιτραπέζιο υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή, για παράδειγμα, επίσης μέσω tablet ή κινητού τηλεφώνου. Το User CAL περιλαμβάνει έτσι τη δυνατότητα να μην είναι τοπικά δεσμευμένη η πρόσβαση στον SQL Server και, επομένως, να είναι δυνατή και εκτός της τοποθεσίας του διακομιστή στην εταιρεία - π.χ. στο γραφείο του σπιτιού ή στο δρόμο. Συνεπώς, το User-CAL προσφέρει πλεονεκτήματα για τους υπαλλήλους που είτε δεν χρησιμοποιούν σταθερό σταθμό εργασίας είτε χρησιμοποιούν συχνά διαφορετικές τελικές συσκευές.

Device CAL για τον SQL Server 2008

Με την Τυπική CAL συσκευής, μια μόνο τελική συσκευή έχει άδεια χρήσης των υπηρεσιών του SQL Server. Η μόνη προϋπόθεση είναι ότι η συσκευή πρέπει να είναι συμβατή με τα Windows και να έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να αδειοδοτηθεί μόνο ένας επιτραπέζιος υπολογιστής με το Device CAL, αλλά και ένας φορητός υπολογιστής, ένα tablet ή ένα smartphone. Κάθε εργαζόμενος σε μια εταιρεία που είναι εξουσιοδοτημένος να χρησιμοποιεί αυτή την αδειοδοτημένη συσκευή μπορεί έτσι να έχει πρόσβαση στον SQL Server 2008. Η αδειοδότηση με ένα Device CAL είναι ιδιαίτερα πρακτική εάν ένας κατάλληλα εξοπλισμένος σταθμός εργασίας χρησιμοποιείται εναλλάξ από διαφορετικούς υπαλλήλους, όπως συμβαίνει συνήθως, για παράδειγμα, σε βάρδιες ή για ορισμένα έργα.

Η αδειοδότησή σας με Standard CALs για τον Microsoft SQL Server 2008 στη Wiresoft

Είτε θέλετε να συμπληρώσετε ή να καλύψετε τις ανάγκες σας σε άδειες χρήσης για τον SQL Server 2008 με CALs - η Wiresoft σας προσφέρει τις αντίστοιχες SQL Device CALs καθώς και User CALs ως ιδιαίτερα οικονομικές μεμονωμένες άδειες χρήσης. Το πλεονέκτημα της αγοράς μιας άδειας χρήσης από τη Wiresoft είναι η χαμηλότερη τιμή σε σύγκριση με τις νέες CAL - με το ίδιο εύρος λειτουργιών - και ταυτόχρονα αποκτάτε αυθεντικές άδειες πρόσβασης της Microsoft, οι οποίες προέρχονται από ευρωπαϊκές εταιρείες και είναι 100% χρησιμοποιήσιμες.

Όλα τα CAL που διατίθενται στο Wiresoft Shop έχουν ελεγχθεί διεξοδικά για τη γνησιότητά τους πριν από την πώληση, ώστε εσείς ως πελάτης να μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αγοράζετε ένα πλήρως λειτουργικό προϊόν λογισμικού. Σύμφωνα με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, επιτρέπεται νόμιμα η αγορά και μεταπώληση προϊόντων λογισμικού καθώς και αδειών χρήσης για εκδόσεις διακομιστών από τη Microsoft.

Η προσφορά αδειοδότησης της Wiresoft σας επιτρέπει μια ιδιαίτερα οικονομική αδειοδότηση: αντί για πακέτα αδειών, αγοράζετε μόνο τον ακριβή αριθμό αδειών πρόσβασης πελατών που πραγματικά χρειάζεστε για την εταιρεία σας προκειμένου να χρησιμοποιήσετε τον SQL Server 2008. Μπορείτε επίσης να βασιστείτε στις εξειδικευμένες συμβουλές μας, τις οποίες πολλοί από τους προηγούμενους πελάτες μας έχουν ήδη εκμεταλλευτεί. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την εξατομικευμένη αδειοδότησή σας για τον SQL Server, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου ή συνομιλήστε μαζί μας.