Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE

Έτοιμο για άμεση αποστολή, χρόνος παράδοσης 24 ώρες

 • SW10102
 • 7NQ-01158
 • Μόνιμα έγκυρο
 • Όλες οι γλώσσες
 • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
1.660,90 € * 1.844,90 € * (9,97% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 2 Core 
Ελάχιστη αδειοδότηση 4 Core Pro Server
CAL Δεν απαιτείται
Μεσαίο Λήψη
Χρόνος εκτέλεσης Απεριόριστα
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες
Πεδίο εφαρμογής της παράδοσης Λήψη + Άδεια χρήσης


Η έκδοση SQL Server 2017 Standard  , με τις περιλαμβανόμενες λειτουργίες βάσης δεδομένων, υποβολής εκθέσεων και ανάλυσης, προσφέρει ιδίως στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μια ισχυρή έκδοση της δοκιμασμένης σχεσιακής πλατφόρμας δεδομένων από το Microsoft. Εκτός από πολλές βελτιώσεις και βελτιώσεις στις υπάρχουσες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων των κύριων δεδομένων Services και των αναφορών Services, περιλαμβάνει επίσης σημαντικά νέα χαρακτηριστικά, όπως το Business Intelligence και την τεχνολογία Always Encrypted - καθώς και υψηλό επίπεδο επεκτασιμότητας για την ασφαλή και αξιόπιστη εκτέλεση κρίσιμων επιχειρηματικών φόρτων εργασίας.

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2017 Standard 2-Core

Με τις περιλαμβανόμενες λειτουργίες βάσης δεδομένων, αναφορών και ανάλυσης, η έκδοση SQL Server 2017 Standard προσφέρει ιδίως στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μια ισχυρή έκδοση της δοκιμασμένης σχεσιακής πλατφόρμας δεδομένων της Microsoft. Περιλαμβάνει πολλές επεκτάσεις και βελτιώσεις σε υπάρχουσες λειτουργίες, όπως οι Υπηρεσίες Κύριων Δεδομένων και οι Υπηρεσίες Αναφορών, καθώς και σημαντικά νέα χαρακτηριστικά, όπως η Επιχειρηματική Ευφυΐα και η τεχνολογία Always Encrypted - καθώς και υψηλή επεκτασιμότητα για την ασφαλή και αξιόπιστη εκτέλεση κρίσιμων φόρτων εργασίας. Με τον SQL Server 2017 Standard, αποκτήστε νέες γνώσεις με βάση τα δεδομένα σας με προηγμένες αναλύσεις εντός της βάσης δεδομένων σε Python ή R, καθώς και ουσιαστικές διαδραστικές απεικονίσεις. Προσθέστε σε αυτό την επιλογή γλωσσών ανάπτυξης και λειτουργικών συστημάτων, και μπορείτε να αναπτύξετε εφαρμογές SQL Serve όχι μόνο σε Windows, αλλά και σε Linux και σε δοχεία Docker που βασίζονται σε Linux - καθώς και να τις εκτελέσετε τοπικά ή στο σύννεφο.

Έτσι, η έκδοση SQL Server Standard 2-Core εκπληρώνει όλες τις απαιτήσεις ενός σύγχρονου, ισχυρού συστήματος διαχείρισης σχεσιακών βάσεων δεδομένων, όπως αυτές τυπικά δίνονται ιδίως σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις για την παροχή λογισμικού ERP, CRM και συστημάτων διαχείρισης εμπορευμάτων - ο Microsoft SQL Server περιέχει όλες τις προϋποθέσεις για μια ασφαλή πλατφόρμα για την αποθήκευση δεδομένων.

Η Wiresoft προσφέρει το Edition SQL Server 2017 Standard 2-Core ως μεταχειρισμένο λογισμικό - σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή από τα καινούργια προϊόντα - αυτό είναι πλήρως χρησιμοποιήσιμο και προσφέρει μεγάλο εύρος όσον αφορά τις επιδόσεις και την ασφάλεια, καθώς είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τέτοιες εταιρείες ή οργανισμούς που χρησιμοποιούν αντίστοιχα ισχυρότερους διακομιστές, έτσι ώστε να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί η παραλλαγή που αποτελείται από άδεια χρήσης διακομιστή/CAL. Η αδειοδότηση του Microsoft SQL Server 2017 Standard πραγματοποιείται επίσης για το χρησιμοποιημένο λογισμικό σύμφωνα με τη διαχείριση αδειών της Microsoft. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τους ισχύοντες όρους αδειοδότησης καθώς και τις λειτουργικές περιοχές που περιλαμβάνονται στον SQL Server 2017 Standard μπορείτε να βρείτε στις ακόλουθες λεπτομέρειες.

Τι νέο υπάρχει στον SQL Server 2017 Standard 2-Core

Η έκδοση Standard του SQL Server 2017 προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών που απαιτούνται για τη λειτουργία σε μικρότερες ή μεσαίες επιχειρήσεις για εφαρμογές μεσαίου επιπέδου και data marts - συμπεριλαμβανομένης της υψηλής επεκτασιμότητας, η οποία επιτρέπει επίσης την απρόσκοπτη απόδοσή τους. Εκτός από την υψηλή εικονικότητα, αυτό περιλαμβάνει επίσης υψηλή διαθεσιμότητα με failover, προηγμένο OLTP και αποθήκευση στηλών στη μνήμη, καθώς και λειτουργικές αναλύσεις σε πραγματικό χρόνο και PolyBase. Με την τεχνολογία PolyBase, τα σχεσιακά δεδομένα και τα Big Data μπορούν επίσης να συνδυαστούν και να χρησιμοποιηθούν με ποικίλους τρόπους.

Τα χαρακτηριστικά Business Intelligence παρέχουν πολυδιάστατα μοντέλα και βασικά μοντέλα σε μορφή πίνακα για την ανάλυση συνόλων δεδομένων, καθώς και τα χαρακτηριστικά λειτουργίας αποθήκευσης στη μνήμη, βασικές αναφορές και αναλύσεις. Στην προηγμένη ανάλυση, οι υπηρεσίες μηχανικής μάθησης του SQL Server υποστηρίζουν την ενσωμάτωση λειτουργιών μηχανικής μάθησης, συμπεριλαμβανομένης της συνδεσιμότητας με Python και -R ανοικτού κώδικα, παρέχουν ένα συνεπές περιβάλλον όχι μόνο στα Windows, αλλά και για Linux και Docker, καθώς και υβριδική επεξεργασία συναλλαγών και αναλύσεων σε πραγματικό χρόνο.

Επιπλέον, ο SQL Server 2017 Standard υποστηρίζει πολλά εργαλεία γενικής ανάπτυξης τόσο για τοπική χρήση όσο και στο cloud, συμπεριλαμβανομένων των T-SQL και SQL CLR. Επιπλέον, η έκδοση Standard προσφέρει επίσης ενισχυμένη ασφάλεια με το Always Encrypted, συμπεριλαμβανομένης της υψηλής διαθεσιμότητας Always On και της αποκατάστασης μετά από καταστροφή για Windows και Linux.

Ο SQL Server 2017 Standard περιέχει καινοτομίες για τους ακόλουθους λειτουργικούς τομείς:

Χαρακτηριστικά του SQL Database Engine

Εκτός από την αυξημένη απόδοση, η μηχανή βάσης δεδομένων περιλαμβάνει πρόσθετα χαρακτηριστικά για σύνθετη ανάλυση και βελτιωμένες ροές εργασίας, συμπεριλαμβανομένης της προσαρμοστικής επεξεργασίας ερωτημάτων με βελτιώσεις για προσαρμοστικές συνδέσεις και ανατροφοδότηση σχετικά με την κατανομή μνήμης σε λειτουργία δέσμης. Η αλληλεπικαλυπτόμενη εκτέλεση των συναρτήσεων αξίας πίνακα με πολλαπλές εντολές εξοικονομεί πόρους της CPU, ενώ ταυτόχρονα οι νέες δυναμικές λίστες διαχείρισης αυξάνουν την απόδοση, συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης βελτιστοποίησης- όταν εμφανίζονται προβλήματα απόδοσης ερωτημάτων, αυτά εμφανίζονται αμέσως, δημιουργούνται κατάλληλες προτάσεις επίλυσης και εφαρμόζονται αυτόματα. Επιπλέον, τα συγκροτήματα CLR μπορούν τώρα να προστεθούν σε μια θετική λίστα.

Υπηρεσίες ανάλυσης του SQL Server

Στις Υπηρεσίες ανάλυσης SQL Server (SSAS), ο SQL Server 2017 προσφέρει ενημερώσεις σε υπάρχοντα βασικά χαρακτηριστικά, εκτός από τις βελτιώσεις στα μοντέλα με πίνακες, η λειτουργία με πίνακες είναι πλέον διαθέσιμη ως προεπιλεγμένη επιλογή εγκατάστασης. Η λειτουργία Get Data in Power BI αξιοποιεί τις υπάρχουσες πηγές δεδομένων κατά την εκτέλεση ερωτημάτων στη γλώσσα τύπων Power Query M.

Υπηρεσίες ολοκλήρωσης του SQL Server

Η λειτουργία Scale Out στο SSIS περιέχει βελτιώσεις και π.χ. απλοποιεί την εκτέλεση σε πολλούς υπολογιστές. Το Scale Out Master υποστηρίζει υψηλή διαθεσιμότητα και βελτιστοποιεί το χειρισμό των αρχείων καταγραφής εκτέλεσης κατά την αποτυχία. Ο κατάλογος SSIS περιλαμβάνει άλλη μια παγκόσμια ιδιότητα για τον καθορισμό της προεπιλεγμένης λειτουργίας κατά την ανάπτυξη πακέτων SSIS, καθώς και την υποστήριξη του SQL Server στο Linux.

Linux με SQL Server 2017 Standard

Οι χρήστες μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν το ανοικτό λειτουργικό σύστημα Linux για να έχουν πρόσβαση στον SQL Server. Τόσο για τις εφαρμογές Linux όσο και για τις εφαρμογές C++, η σύνδεση πραγματοποιείται μέσω της διασύνδεσης Open Database Connectivity. Η χρήση του προγράμματος οδήγησης Java Database Connectivity για εφαρμογές Java έχει επίσης βελτιστοποιηθεί.

Νέες υπηρεσίες μηχανικής μάθησης του SQL Server

Η περιοχή που ήταν προηγουμένως γνωστή ως SQL Server R Services μετονομάστηκε σε SQL Server Machine Learning Services, εν μέρει λόγω της υποστήριξης της Python μαζί με την προηγούμενη γλώσσα προγραμματισμού R. Τώρα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σενάρια R ή Python για εκτέλεση.Ο διακομιστής μηχανικής μάθησης της Microsoft μπορεί να εγκατασταθεί για την ανάπτυξη μοντέλων R και Python. Οι προγραμματιστές έχουν επίσης πρόσβαση σε βιβλιοθήκες ML και AI για την Python, οι οποίες είναι διαθέσιμες σε περιβάλλον ανοικτού κώδικα.

Πληροφορίες σχετικά με τις επιδόσεις και τα επιμέρους στοιχεία του SQL Server 2017 Standard Edition

Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση των επιδόσεων και των χαρακτηριστικών που περιλαμβάνονται. Η Standard Edition του Microsoft SQL Server υποστηρίζει μέγιστο αριθμό 24 πυρήνων και μέγιστο μέγεθος βάσης δεδομένων 524 PB. Ισχύουν επίσης οι ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με τα μέγιστα όρια και τις διαθέσιμες λειτουργίες:

Μνήμη

 • Το μέγιστο μέγεθος για δεδομένα βελτιστοποιημένης μνήμης είναι 32 GB ανά βάση δεδομένων
 • Το μέγιστο μέγεθος της δεξαμενής ρυθμιστικού αποθέματος ανά instance είναι 128 GB
 • Η μέγιστη ενδιάμεση μνήμη cache τμήματος columnstore ανά instance είναι 32 GB

Απόδοση OLTP (Online Transaction Processing)

Οι ακόλουθες προδιαγραφές ισχύουν για την Standard Edition:

 • Προηγμένο OLTP με OLTP στη μνήμη, επιχειρησιακή ανάλυση
 • Όσον αφορά τη Βασική υψηλή διαθεσιμότητα, υποστηρίζεται η εναλλαγή αποτυχίας σε μια ενιαία βάση δεδομένων με δύο κόμβους καθώς και ένα μη αναγνώσιμο δευτερεύον αντίγραφο
 • Διαχειρισιμότητα: Υποστηρίζεται το Management Studio και η διαχείριση βάσει πολιτικής

Αποθήκευση δεδομένων

 • Διαθέσιμα για data marts και data warehousing είναι: Κατάτμηση, συμπίεση δεδομένων και καταγραφή αλλαγών, συμπεριλαμβανομένου του στιγμιότυπου της βάσης δεδομένων
 • Το in-memory OLTP και το in-memory columnstore περιορίζονται στα όρια κλιμάκωσης του αντίστοιχου μεγέθους του αποθηκευτικού χώρου στην τυπική έκδοση του SQL Server 2017
 • Η αποθήκευση στηλών και οι επιχειρησιακές αναλύσεις σε πραγματικό χρόνο περιορίζονται σε δύο βαθμούς παραλληλισμού κατ' ανώτατο όριο - δηλαδή δύο πυρήνες ανά ερώτημα
 • Παρακαλώ σημειώστε: Με την PolyBase, η οριζόντια κλιμάκωση των ερωτημάτων δεν είναι δυνατή στην Standard Edition

Χαρακτηριστικά επιχειρηματικής ευφυΐας

Η Standard Edition του SQL Server 2017 παρέχει βασικές λειτουργίες επιχειρηματικής ευφυΐας για εταιρείες με βασικά πολυδιάστατα μοντέλα, καθώς και ένα βασικό μοντέλο πίνακα και λειτουργία αποθήκευσης στη μνήμη, βασικές αναφορές και αναλύσεις. Για την ενσωμάτωση δεδομένων, είναι διαθέσιμες οι υπηρεσίες ολοκλήρωσης του SQL Server και οι ενσωματωμένοι σύνδεσμοι.

Η μέγιστη χρήση της μνήμης εργασίας για τις υπηρεσίες Analysis Services ανά περίπτωση είναι 16 GB σε λειτουργία πίνακα και 64 GB για MOLAP (πολυδιάστατο OLAP). Η μέγιστη χρήση της μνήμης εργασίας για τις Υπηρεσίες αναφοράς είναι 64 GB ανά περίπτωση.

Άλλες πληροφορίες και σημειώσεις

 • Η βασική ενσωμάτωση μηχανικής μάθησης είναι διαθέσιμη για Advanced Analytics, καθώς και: Συνδεσιμότητα με ανοικτού κώδικα Python και -R και περιορισμένος παραλληλισμός
 • Για την προγραμματισιμότητα και τα υποστηριζόμενα εργαλεία ανάπτυξης: T-SQL, SQL CLR, Service Broker, JSON, XML και δεδομένα γραφημάτων
 • Η προηγμένη ασφάλεια παρέχεται από τον SQL Server 2017 με: Πάντα κρυπτογραφημένη, ασφάλεια σε επίπεδο γραμμής, συγκάλυψη δεδομένων, καθώς και αναφορές συμβατότητας με το SQL Server Audit
 • Παρακαλώ σημειώστε: Οι ακόλουθες λειτουργίες ΔΕΝ είναι διαθέσιμες στο Linux: SQL Server Reporting Services, SQL Server Analysis Services, Machine Learning Services, PolyBase και Stretch Database

Απαιτήσεις υλικού και λογισμικού για την SQL 2017 Standard 2-Core

Κατά την εγκατάσταση της έκδοσης Standard 2-Core του MS SQL Server 2017 ισχύουν οι ακόλουθες προδιαγραφές, οι οποίες απαιτούνται για να διασφαλιστεί η βέλτιστη λειτουργία.

Υλικό:

 • Σκληρός δίσκος: 6 GB διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος, ο οποίος εξαρτάται επίσης από τα εγκατεστημένα στοιχεία του SQL Server
 • Μνήμη: τουλάχιστον 4 GB, με την αύξηση του μεγέθους της βάσης δεδομένων η μνήμη θα πρέπει να αυξάνεται για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη απόδοση του SQL Server
 • Τύπος επεξεργαστή: επεξεργαστής x64, π.χ. AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon με υποστήριξη Intel EM64T, Intel Pentium IV με υποστήριξη EM64T - οι επεξεργαστές x86 δεν υποστηρίζονται πλέον, παρακαλώ σημειώστε:
 • Η εγκατάσταση του SQL Server υποστηρίζεται μόνο σε επεξεργαστές x64: Συνιστάται η εγκατάσταση σε υπολογιστή με μορφή αρχείου NTFS ή ReFS
 • Ταχύτητα επεξεργαστή: τουλάχιστον 1,4 GHz- συνιστάται ταχύτητα 2,0 GHz ή ταχύτερη

Λογισμικό:

 • Η έκδοση Standard του SQL Server 2017 απαιτεί το .NET Framework 4.6, με την εγκατάσταση του SQL Server να εγκαθιστά αυτόματα το .NET Framework, τις υπηρεσίες Master Data Services και Replication
 • Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα: Windows Server 2016 Datacenter, Standard καθώς και Essentials; Windows Server 2012 R2 Datacenter; Standard, Essentials καθώς και R2 Foundation; Windows Server 2012 Datacenter, Standard, Essentials καθώς και Foundation
 • Όταν ο SQL Server 2017 εγκαθίσταται σε λειτουργία Server Core, υποστηρίζεται από τις ακόλουθες εκδόσεις Windows Server: Windows Server 2017 Standard και Datacenter; Windows Server 2016 Standard και Datacenter; Windows Server 2012 R2 Standard και Datacenter; Windows Server 2012 Standard και Datacenter

Άλλες σημειώσεις για το λειτουργικό σύστημα:

 • Σε λειτουργικά συστήματα-πελάτες 64-bit, υποστηρίζονται όλες οι δυνατότητες του SQL Server 2017 Standard.
 • Σε λειτουργικά συστήματα-πελάτες 32-bit, υποστηρίζονται τα ακόλουθα χαρακτηριστικά του SQL Server 2017 Standard: SQL Client Connectivity SDK, Integration Services, Data Quality Client, συνδεσιμότητα ή προς τα πίσω συμβατότητα των Client Tools ή Client Tools SDK, όλα τα στοιχεία Distributed Replay καθώς και τον Controller και τον Client, και στοιχεία τεκμηρίωσης

Αδειοδότηση του SQL Server 2017 Standard 2-Core

Για την έκδοση SQL Server 2017 Standard, διατίθεται εναλλακτικά η βασική αδειοδότηση που εισήγαγε η Microsoft με την έκδοση SQL Server 2016, η οποία περιγράφεται παρακάτω. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκδόσεις, όπου ο αριθμός των πυρήνων ενός επεξεργαστή δεν έπαιζε ρόλο στην αδειοδότηση, εφαρμόζεται μια διαφορετική μετρική αδειοδότησης: ο αριθμός των πυρήνων που περιέχονται σε έναν SQL Server αποτελεί πλέον τη βάση για τον καθορισμό της απαίτησης άδειας χρήσης. Για το σκοπό αυτό, διατίθενται πακέτα 2 πυρήνων, ώστε να μπορούν να παραχωρηθούν δύο πυρήνες ανά πακέτο- αυτό ισχύει και για το χρησιμοποιημένο λογισμικό.

Συνεπώς, ο συνολικός αριθμός των αδειών που απαιτούνται για έναν διακομιστή SQL βασίζεται στον μέγιστο αριθμό πυρήνων, με κάθε φυσικό πυρήνα ενός διακομιστή να απαιτεί τη δική του άδεια χρήσης. Η Microsoft προϋποθέτει τουλάχιστον 8 άδειες χρήσης ανά διακομιστή και έχει καθορίσει τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

 • Κάθε φυσικός επεξεργαστής υπολογίζεται με τουλάχιστον 8 πυρήνες.
 • Κάθε φυσικός διακομιστής υπολογίζεται με τουλάχιστον 16 πυρήνες.
 • Όλοι οι φυσικοί και ενεργοί πυρήνες πρέπει να έχουν άδεια χρήσης σύμφωνα με τις δύο προϋποθέσεις που αναφέρονται παραπάνω.
 • Οι βασικές άδειες χρήσης για τον SQL Server 2017 Standard διατίθενται σε πακέτα των 2.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη σωστή αδειοδότηση του SQL Server 2017 Standard 2-Core, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Microsoft Edition SQL Server 2017 Standard 2-Core ως χρησιμοποιημένο λογισμικό από τη Wiresoft

Τα προϊόντα που προσφέρει η Wiresoft ως μεταχειρισμένο λογισμικό με SQL Server 2017 Standard 2-Core δεν διαφέρουν από μια νέα άδεια χρήσης διακομιστή - όχι μόνο επειδή το λογισμικό δεν φθείρεται, αλλά και όσον αφορά τη χρηστικότητά τους. Στη συνέχεια, η Wiresoft απαντά σε όλες τις τυπικές ερωτήσεις σχετικά με τις χρησιμοποιημένες άδειες χρήσης του SQL Server:

Από πού προέρχεται το μεταχειρισμένο λογισμικό SQL Server 2017 Standard 2-Core

Το μεταχειρισμένο λογισμικό SQL Server 2017 Standard 2-Core που προσφέρει η Wiresoft προέρχεται από εταιρείες που το αγόρασαν οι ίδιες καινούργιο και στη συνέχεια το μεταπώλησαν στη Wiresoft. Με την προσφορά τους στο Wiresoft Shop, αυτό χαρακτηρίζεται ως μεταχειρισμένο λογισμικό, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν νέα άδεια χρήσης.

Μια μεταχειρισμένη άδεια χρήσης SQL Server 2017 Standard 2-Core προσφέρει ασφάλεια στον αγοραστή

Ναι: Το μεταχειρισμένο λογισμικό της Wiresoft, όπως ο SQL Server 2017 Standard 2-Core, σας προσφέρει ως πελάτη τα ίδια πλεονεκτήματα με το αντίστοιχο νέο λογισμικό διακομιστή: ασφάλεια αγοραστή μέσω της άμεσης λήψης μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της αγοράς σας, καθώς και την άμεση ενεργοποίηση της άδειας χρήσης με το παρεχόμενο έγκυρο κλειδί άδειας χρήσης.

Είναι νόμιμη τόσο η αγορά όσο και η χρήση του μεταχειρισμένου λογισμικού SQL Server 2017 Standard 2-Core

Ναι: Στη Wiresoft μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ως πελάτης δεν παραβιάζετε κανέναν νόμο, ούτε όταν αγοράζετε μεταχειρισμένο λογισμικό για τον SQL Server 2017 Standard 2-Core ούτε όταν το χρησιμοποιείτε πραγματικά, επειδή το μεταχειρισμένο λογισμικό που προσφέρεται προέρχεται από το απόθεμα αδειών χρήσης μιας εταιρείας. Στην προκειμένη περίπτωση, η ισχύουσα νομολογία επιτρέπει όχι μόνο την εμπορία χρησιμοποιημένου λογισμικού της Microsoft, αλλά και τη χρήση του- αυτό έχει επιβεβαιωθεί αρκετές φορές από διάφορες δικαστικές αποφάσεις.

Το μεταχειρισμένο λογισμικό της Wiresoft, όπως το SQL Server 2017 Standard 2-Core, έχει άλλα πλεονεκτήματα

Το μεταχειρισμένο λογισμικό της Wiresoft προσφέρει σε πολλούς πελάτες ένα οικονομικό πλεονέκτημα, καθώς μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να ενημερώσουν τα αποθέματα λογισμικού τους πολύ φθηνότερα, ώστε να είναι ενημερωμένα από ό,τι με αντίστοιχα νέα προϊόντα. Επιπλέον, μπορούν επίσης να βρουν παλαιότερες εκδόσεις αδειών χρήσης διακομιστών που δεν προσφέρονται πλέον τακτικά. Επιπλέον, το μεταχειρισμένο λογισμικό της Wiresoft προσφέρει επίσης ασφάλεια ελέγχου λόγω της πλήρους επαλήθευσης όλων των αγοραστών!

Στη Wiresoft δεν θα βρείτε μόνο την έκδοση SQL Server 2017 Standard 2-Core ως φθηνό μεταχειρισμένο λογισμικό, αλλά και την έκδοση Standard με άδεια Server/CAL, καθώς και άλλες εκδόσεις του SQL Server 2017, αλλά και νεότερες εκδόσεις του Microsoft SQL Server. Το χαρτοφυλάκιο χρησιμοποιημένου λογισμικού της Wiresoft περιλαμβάνει επίσης πολλά άλλα προγράμματα της Microsoft - με όλα τα πλεονεκτήματα που αναφέρθηκαν. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την αδειοδότηση του SQL Server 2017 Standard ή οποιασδήποτε άλλης έκδοσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συμβουλές των ειδικών μας μέσω συνομιλίας, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες