Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE

Έτοιμο για άμεση αποστολή, χρόνος παράδοσης 24 ώρες

 • SW10111
 • 9EA-01044
 • Μόνιμα έγκυρο
 • Όλες οι γλώσσες
 • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
2.459,90 € * 2.731,90 € * (9,96% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 16 Core
Συσκευές 1x
Εικονικές μηχανές Απεριόριστα
Μεσαίο Λήψη
Χρόνος εκτέλεσης Απεριόριστα
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες
Πεδίο εφαρμογής της παράδοσης Λήψη + Άδεια χρήσης


Το λειτουργικό σύστημα διακομιστή Windows Server 2019 Datacenter  προσφέρει μέγιστη εικονικοποίηση συνδέοντας περιβάλλοντα στις εγκαταστάσεις με το Azure - με πολλές υβριδικές λειτουργίες, υψηλές επιδόσεις και πρόσθετα επίπεδα ασφάλειας. Αυτό το καθιστά ιδανικό για χρήση σε σύγχρονα κέντρα δεδομένων, καθώς ανταποκρίνεται στις τρέχουσες προκλήσεις της σύγχρονης πληροφορικής, η οποία απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από τα τοπικά κέντρα δεδομένων και στρέφεται προς το Cloud-βασισμένο στο Services και τις εφαρμογές. 

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 16-Core

Το λειτουργικό σύστημα διακομιστή Windows Server 2019 Datacenter προσφέρει μέγιστη εικονικοποίηση συνδυάζοντας περιβάλλοντα στις εγκαταστάσεις με το Azure - με πολλές υβριδικές λειτουργίες, υψηλές επιδόσεις και πρόσθετα επίπεδα ασφαλείας. Αυτό το καθιστά ιδανικό για χρήση σε σύγχρονα κέντρα δεδομένων, καθώς ανταποκρίνεται στις τρέχουσες προκλήσεις της σύγχρονης πληροφορικής, η οποία απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από τα τοπικά κέντρα δεδομένων και στρέφεται προς υπηρεσίες και εφαρμογές που βασίζονται στο νέφος. Με βάση τα Windows 10 Windows, αυτή η έκδοση λογισμικού διακομιστή είναι ιδανικά εξοπλισμένη για αυτό: Εκτός από πολλές βελτιώσεις στις υπάρχουσες λειτουργίες, προσφέρει επίσης νέα ισχυρά χαρακτηριστικά και υπηρεσίες για αποτελεσματική δικτύωση, καθώς και ευκολότερη διαχείριση και ολοκληρωμένη προστασία ευαίσθητων δεδομένων.

Hyper-V, SDN, Storage Spaces Direct και Storage Replica: Ένας από τους σημαντικότερους λόγους για την αγορά της Datacenter Edition είναι η υποστήριξη των Shielded Virtual Machines για τη δημιουργία ιδιαίτερα ασφαλών υποδομών εικονικοποίησης. Το Software Defined Networking και οι λειτουργίες αποθήκευσης Storage Spaces Direct και Storage Replica περιλαμβάνονται επίσης αποκλειστικά ή πλήρως εδώ. Μόνο η έκδοση Datacenter Edition υποστηρίζει λειτουργίες όπως:

 • Εικονικοποίηση για απεριόριστο αριθμό εικονικών υπολογιστών
 • Απεριόριστο αντίγραφο αποθήκευσης
 • Hyper Converged Infrastructure
 • Προστατευμένες εικονικές μηχανές (VM)
 • Δικτύωση που καθορίζεται από λογισμικό
 • Αποθήκευση που καθορίζεται από λογισμικό

Ο Windows Server 2019 συνδέει στενά τα περιβάλλοντα στις εγκαταστάσεις με τις υπηρεσίες Microsoft Azure, οι οποίες παρέχουν στις εταιρείες πρόσθετα επίπεδα ασφάλειας καθώς και νέες υβριδικές λειτουργίες.

Η αδειοδότηση Windows Server 2019 Edition Datacenter βασίζεται σε πυρήνες και όχι σε CPU, με ελάχιστο αριθμό 16 πυρήνων. Με ένα πακέτο 16 πυρήνων, λαμβάνετε επομένως όλες τις απαραίτητες άδειες χρήσης που απαιτούνται σε κάθε περίπτωση για τη λειτουργία ενός αντίστοιχου διακομιστή.

Στη Wiresoft, μπορείτε να βρείτε το Windows Server 2019 Datacenter Edition 16-Core ως μεταχειρισμένο λογισμικό σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή σε σύγκριση με το καινούργιο λογισμικό - με όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά όσον αφορά τη λειτουργικότητα, τις επιδόσεις καθώς και την ασφάλεια. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά του Windows Server 2019 Datacenter 16-Core καθώς και τους αντίστοιχους όρους αδειοδότησης της Microsoft για αυτό το λογισμικό διακομιστή Windows μπορείτε να βρείτε στην ακόλουθη επισκόπηση.

Windows Server 2019 Datacenter - οι σημαντικότερες νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά

Σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση, ο Windows Server 2019 Datacenter περιέχει αρκετές βελτιώσεις καθώς και προσθήκες σε υπάρχουσες λειτουργίες που ανεβάζουν τις δυνατότητες εικονικοποίησης καθώς και την ασφάλεια σε νέο επίπεδο: Οι πλατφόρμες HCI ή hyper-converged infrastructure προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα στον τομέα της εικονικοποίησης διακομιστών και υπολογιστών γραφείου, δεν είναι μόνο εύκολες στην υλοποίηση και τη διαχείριση, αλλά και στην κλιμάκωση, απλοποιώντας έτσι σημαντικά την πολυπλοκότητα και την ανάπτυξη των υποδομών ΤΠ.

Ποια είναι η προστιθέμενη αξία της έκδοσης Datacenter του Windows Server 2019

Πρώτα απ' όλα, η έκδοση Windows Server Edition Datacenter 2019 προσφέρει τις μέγιστες δυνατότητες εικονικοποίησης και, ως εκ τούτου, είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για εταιρείες στις οποίες αυτό, καθώς και οι υψηλοί φόρτοι εργασίας πληροφορικής παίζουν σημαντικό ρόλο. Ο αριθμός των εικονικών μηχανών και των κοντέινερ Hyper-V που μπορούν να λειτουργήσουν με αυτήν είναι απεριόριστος σε αυτή την έκδοση, ενώ το όριο μνήμης RAM είναι 24 TB. Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά, ορισμένα από τα οποία είναι διαθέσιμα μόνο στην έκδοση Datacenter Edition με μέγιστη λειτουργικότητα, είναι τα εξής:

Θωρακισμένες εικονικές μηχανές

Τα Shielded Virtual Machines επιτρέπουν τη δημιουργία ιδιαίτερα ασφαλών υποδομών εικονικοποίησης. Το Shielded VM σφραγίζει τους εικονικούς διακομιστές με τέτοιο τρόπο ώστε, για παράδειγμα, τα ευαίσθητα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε ένα δημόσιο cloud να προστατεύονται αξιόπιστα από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή χρήση. Οι υπηρεσίες διακομιστών και τα δεδομένα τους κρυπτογραφούνται και θωρακίζονται χρησιμοποιώντας VM του Hyper-V. Είναι επίσης δυνατή η μετατροπή των υφιστάμενων VM σε θωρακισμένα VM. Εκτός από τις VM των Windows, εδώ μπορούν επίσης να δημιουργηθούν προστατευμένες VM Linux. Τα προστατευμένα VM εγκαθίστανται μέσω του Server Manager, του Windows Admin Center ή του PowerShell.

Δικτύωση καθορισμένη από λογισμικό

Η λειτουργία Software Defined Networking (SDN) στον Windows Server 2019 προσφέρει την κεντρική διαμόρφωση φυσικών συσκευών δικτύου, όπως δρομολογητές και μεταγωγείς, καθώς και τη δυναμική διαχείρισή τους - καθώς και των πυλών - καθώς τα επίπεδα δικτύου δεν είναι πλέον συνδεδεμένα με τις συσκευές δικτύου. Οι υπάρχουσες συσκευές που είναι συμβατές με το SDN μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την επίτευξη μεγαλύτερης ολοκλήρωσης μεταξύ των φυσικών και των εικονικών δικτύων. Τα εικονικά στοιχεία δικτύου περιλαμβάνουν εικονικό μεταγωγέα Hyper-V, εικονικοποίηση δικτύου Hyper-V και πύλη RAS.

Το SDN μπορεί να χρησιμοποιηθεί, για παράδειγμα, για:

 • Δυναμική δημιουργία, ασφάλεια και σύνδεση δικτύων
 • Να καθορίζουν πολιτικές για τον έλεγχο φυσικών και εικονικών δικτύων- και
 • Κλιμάκωση πολιτικών δικτύου
 • Επιτάχυνση της παράδοσης των φόρτων εργασίας
 • Ελαχιστοποίηση των κινδύνων ασφαλείας στο δίκτυο

Η έκδοση Datacenter του Windows Server 2019 διαθέτει επίσης μια σειρά από βελτιστοποιήσεις και προσθήκες στο Software Defined Networking, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης τείχους προστασίας και της δυνατότητας ομότιμης και απρόσκοπτης σύνδεσης δύο δικτύων. Επιπλέον, το Encrypted Networks επιτρέπει την ασφαλή κρυπτογράφηση εικονικών δικτύων μέσω του Datagram Transport Layer Security (DTLS) για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης.

Αποθήκευση καθορισμένη από λογισμικό

Το Software-Defined Storage (SDS) στον Windows Server 2019 προσφέρει μια αρχιτεκτονική αποθήκευσης της οποίας το λογισμικό διαχωρίζεται από το υλικό μέσω της εικονικοποίησης για την ελαχιστοποίηση της εξάρτησής τους. Η SDS επιτρέπει επίσης την ευέλικτη κλιμάκωση της χωρητικότητας αποθήκευσης, η οποία συμβάλλει επίσης στην αποδοτικότητα του κόστους.

Αποθήκευση Replica

Η αντιγραφή αποθήκευσης στο Windows Server 2019 Datacenter υποστηρίζει τόσο τη σύγχρονη όσο και την ασύγχρονη αντιγραφή και αποτρέπει την απώλεια δεδομένων σε επίπεδο συστήματος αρχείων. Η σύγχρονη αντιγραφή αντικατοπτρίζει τα δεδομένα σε φυσικές τοποθεσίες με τόμους ασφαλείας, ενώ η ασύγχρονη αντιγραφή τα αντικατοπτρίζει μεταξύ τοποθεσιών χρησιμοποιώντας συνδέσεις δικτύου με μεγαλύτερη καθυστέρηση. Η ετοιμότητα για την αντιμετώπιση καταστροφών ελαχιστοποιεί τον πιθανό χρόνο διακοπής της διαδικασίας. Η αντιγραφή αποθήκευσης είναι διαθέσιμη χωρίς περιορισμό στην έκδοση Datacenter Edition του Windows Server 2019.

Storage Spaces Direct

Η λειτουργία Storage Spaces Direct (S2D) συνδυάζει την τοπική αποθήκευση δεδομένων των διακομιστών σε μια εικονική συστάδα. Οι κόμβοι μιας τέτοιας συστάδας μπορεί να έχουν διαφορετικούς φυσικούς φορείς δεδομένων ή συστήματα φορέων δεδομένων και η επικοινωνία μεταξύ τους πραγματοποιείται μέσω του πρωτοκόλλου SMB. Το Storage Spaces Direct όχι μόνο απλοποιεί την υλοποίηση και τη διαχείριση των συστημάτων SDS (Software-Defined Storage), αλλά επιτρέπει επίσης τη δημιουργία κλιμακούμενων, εξαιρετικά διαθέσιμων συστημάτων αποθήκευσης. Αυτό επιτρέπει στον αποθηκευτικό χώρο του διακομιστή να χρησιμοποιείται ανεξάρτητα από το υλικό του, γεγονός που αυξάνει την αποδοτικότητά του. Επιπλέον, το S2D προσφέρει αυξημένη ασφάλεια αποτυχίας, έτσι ώστε με έναν αντίστοιχα υψηλότερο αριθμό, αρκετοί κόμβοι συστάδας μπορούν να αποτύχουν χωρίς να επηρεαστεί ο ίδιος ο κόμβος.

Άλλα χαρακτηριστικά του Windows Server 2019

Εκτός από αυτά τα χαρακτηριστικά, τα ακόλουθα σημαντικά χαρακτηριστικά είναι επίσης διαθέσιμα στις εταιρείες με την έκδοση Datacenter του Windows Server 2019:

Υποστήριξη Kubernetes

Ο Windows Server 2019 προσφέρει τώρα ακόμη καλύτερη υποστήριξη για το Kubernetes. Τα κοντέινερ Linux και Windows που διαχειρίζονται με το Kubernetes μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν παράλληλα. Για το Kubernetes είναι διαθέσιμες νέες λειτουργίες, όπως η δικτύωση των εμπορευματοκιβωτίων, ενώ έχουν βελτιωθεί και οι μεμονωμένες εικόνες.Είναι επίσης διαθέσιμη η εικόνα εμπορευματοκιβωτίων "windows", η οποία διαθέτει μεγαλύτερο εύρος λειτουργιών.

Λειτουργίες ανάλυσης System Insights

Τα System Insights for Predictive Analytics στον Windows Server 2019, που υποστηρίζονται από ένα μοντέλο μηχανικής μάθησης, επιτρέπουν την ανάλυση δεδομένων του συστήματος διακομιστή, όπως η απόδοση, καθώς και συμβάντα, ώστε να γίνονται ακριβείς προβλέψεις, μειώνοντας την προσπάθεια που απαιτείται για την αντιδραστική διαχείριση των instances του Windows Server.

Αυξημένη προστασία ευαίσθητων δεδομένων

Η αξιόπιστη προστασία των υποδομών και των ευαίσθητων φόρτων εργασίας αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία για τις εταιρείες. Ο Windows Server 2019 παρέχει διάφορες λειτουργίες για το σκοπό αυτό, όπως ο ελεγκτής τομέα και τα ήδη αναφερθέντα Shielded VMs. Επιπλέον, το Windows Defender έχει συμπληρωθεί με νέες λειτουργίες, όπως το Exploit Guard, ως μέρος του Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP), το οποίο επιτρέπει την παρακολούθηση εγγράφων και φακέλων που βρίσκονται στο δίκτυο, καθώς και την πρόσβαση σε αυτά. Διάφορες λειτουργίες ασφαλείας του Azure AD, όπως οι Azure AD Banned Passwords και Azure AD Password Protection, είναι διαθέσιμες για την προστασία των τοπικών Active Directorys.

Άλλες υπηρεσίες Azure για τον Windows Server 2019 με μια ματιά

Οι υβριδικές λειτουργίες που ενσωματώνονται στον Windows Server 2019 προσφέρουν μεγαλύτερη ενσωμάτωση ή ευκολότερη χρήση των υπηρεσιών Microsoft Azure σε ένα κέντρο δεδομένων στις εγκαταστάσεις - συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών όπως Azure Backup, Azure Site Recovery, Azure Update Management καθώς και του Azure Network Adapter. Αυτό προσφέρει το πλεονέκτημα της δυνατότητας σύνδεσης ενός τοπικού διακομιστή σε ένα εικονικό δίκτυο Azure στο Azure Cloud. Η στενότερη συνεργασία των Windows Server και Microsoft Azure Services επιτρέπει τον εύκολο συγχρονισμό των δεδομένων για την απλή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων. Το Storage Migration Assistant δεν διευκολύνει μόνο τη μετάβαση στον Windows Server 2019, αλλά και τη μετάβαση του διακομιστή, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων στο cloud. Το Azure File Sync λειτουργεί ως πιθανή τοποθεσία αποθήκευσης.

Απαιτήσεις υλικού για τον Windows Server 2019 Datacenter

Ο Windows Server 2019 βασίζεται στα Windows 10. Για να διασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργία του Windows Server 2019 Datacenter, πρέπει να πληρούνται οι ελάχιστες απαιτήσεις που αναφέρονται παρακάτω. Οι πραγματικές απαιτήσεις εξαρτώνται επίσης από τη διαμόρφωση του εκάστοτε συστήματος καθώς και από τις εγκατεστημένες εφαρμογές:

 • Μνήμη (RAM): συνιστάται μνήμη 512 MB, ECC ή παρόμοια
 • Χώρος στο σκληρό δίσκο: 32 GB
 • Μνήμη για οθόνη γραφείου: 2 GB
 • Αρχιτεκτονική επεξεργαστή: x64
 • Ταχύτητα επεξεργαστή: 1,4 GHz με 64 Bit
 • Κάρτα δικτύου: 1x Ethernet με ελάχιστη απόδοση GBit/s
 • Κάρτα γραφικών με υποστήριξη Super VGA: 1.024 x 768 pixels

Αδειοδότηση του Windows Server 2019 Datacenter 16-Core

Η αδειοδότηση του Windows Server Edition 2019 Datacenter πραγματοποιείται επίσης για το χρησιμοποιούμενο λογισμικό σύμφωνα με τους κανονισμούς αδειοδότησης της Microsoft αποκλειστικά μέσω του αριθμού των πυρήνων. Ισχύουν οι ακόλουθες διατάξεις:

Γενικοί όροι αδειοδότησης της Microsoft για τον Windows Server 2019

Η αδειοδότηση του Windows Server 2019 Datacenter βασίζεται στο φυσικό υλικό: Ο απαιτούμενος ελάχιστος αριθμός αδειών ανά διακομιστή καθορίζεται όχι μόνο από τον αριθμό των φυσικών πυρήνων επεξεργαστή του κεντρικού υπολογιστή αλλά και από τον αριθμό των εικονικών διακομιστών. Μία άδεια χρήσης καλύπτει δύο φυσικούς πυρήνες επεξεργαστή. Εάν μια εταιρεία χρησιμοποιεί έναν ή περισσότερους διακομιστές με πολλαπλούς επεξεργαστές, απαιτείται μία άδεια χρήσης ανά ζεύγος πυρήνων. Σύμφωνα με τους κανονισμούς αδειοδότησης της Microsoft, λαμβάνεται ως βάση ένας ελάχιστος αριθμός 8 πυρήνων ανά επεξεργαστή - ανεξάρτητα από τον πραγματικό, ενδεχομένως χαμηλότερο αριθμό πυρήνων του υπάρχοντος υλικού. Προκύπτει ότι για την αδειοδότηση ενός διακομιστή με 2 επεξεργαστές απαιτείται τουλάχιστον ένα πακέτο Windows Server 2019 Datacenter 16-Core.

Πρόσθετες απαιτήσεις αδειοδότησης για τον Windows Server 2019 Datacenter

Η αδειοδότηση στο Hyper-V αδειοδοτεί όλους τους λογικούς επεξεργαστές που αντιστοιχούν σε φυσικούς πυρήνες επεξεργαστών. Η έκδοση Windows Server Datacenter Edition σας δίνει το δικαίωμα να εκτελείτε απεριόριστο αριθμό περιπτώσεων Hyper-V ανά άδεια χρήσης πυρήνα. Προϋπόθεση για αυτό είναι να έχουν αδειοδοτηθεί όλοι οι αντίστοιχοι πυρήνες επεξεργαστών του διακομιστή.

Δεν απαιτείται πρόσθετη άδεια χρήσης για περιπτώσεις Linux.

Εκτός από την άδεια χρήσης διακομιστή, όλοι οι πελάτες που έχουν πρόσβαση στον Windows Server 2019 - χρήστες και τελικές συσκευές - πρέπει επίσης να είναι εφοδιασμένοι με μια άδεια πρόσβασης πελάτη (CAL). Αυτά διατίθενται επίσης μεταχειρισμένα από την Wiresoft.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τον Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 16-Core ως μεταχειρισμένο λογισμικό από τη Wiresoft

Το πακέτο Windows Server 2019 Datacenter 16-Core που προσφέρεται ως μεταχειρισμένο λογισμικό στη Wiresoft δεν διαφέρει από μια νέα άδεια χρήσης διακομιστή όσον αφορά τη χρηστικότητά του - όχι μόνο επειδή το λογισμικό γενικά δεν φθείρεται. Οι συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις μεταχειρισμένες άδειες χρήσης Windows Server απαντώνται παρακάτω.

Από πού προέρχεται το μεταχειρισμένο λογισμικό Windows Server 2019 Datacenter 16-Core

Το μεταχειρισμένο λογισμικό Windows Server 2019 Datacenter 16-Core που προσφέρεται στο κατάστημα Wiresoft προέρχεται από εταιρείες που το έχουν αγοράσει προηγουμένως καινούργιο και το έχουν μεταπωλήσει στη Wiresoft. Λόγω της μεταπώλησης ή της προσφοράς στο Wiresoft Shop, αυτό το λογισμικό ονομάζεται μεταχειρισμένο, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως μια νέα άδεια χρήσης.

Μια μεταχειρισμένη άδεια χρήσης Windows Server 2019 Datacenter 16-Core συνοδεύεται από τη συνήθη προστασία του αγοραστή

Ναι: Ο Windows Server 2019 Datacenter 16-Core ως μεταχειρισμένο λογισμικό της Wiresoft σας προσφέρει ως πελάτη τα ίδια πλεονεκτήματα με την αγορά συγκρίσιμου νέου λογισμικού διακομιστή: με ασφάλεια αγοραστή μέσω άμεσης λήψης μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας και άμεση ενεργοποίηση της άδειας χρήσης με το συμπεριλαμβανόμενο έγκυρο κλειδί άδειας χρήσης.

Είναι νόμιμη η αγορά ή η χρήση του μεταχειρισμένου λογισμικού Windows Server 2019 Datacenter 16-Core

Ναι: Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι για τους πελάτες, όχι μόνο η αγορά του μεταχειρισμένου λογισμικού Windows Server 2019 Datacenter 16-Core της Wiresoft, αλλά και η πραγματική χρήση του δεν παραβιάζει καμία ισχύουσα νομοθεσία, επειδή αυτό το λογισμικό προέρχεται από το απόθεμα αδειών μιας εταιρείας. Έτσι, εφαρμόζεται η πρακτική νομολογία, η οποία όχι μόνο επιτρέπει την εμπορία με τέτοιο μεταχειρισμένο λογισμικό της Microsoft, αλλά και τη χρήση του- τα γεγονότα αυτά έχουν επανειλημμένα επιβεβαιωθεί από διάφορες δικαστικές αποφάσεις.

Ποια άλλα πλεονεκτήματα έχει το μεταχειρισμένο λογισμικό από τον Windows Server 2019 Datacenter 16-Core

Το μεταχειρισμένο λογισμικό της Wiresoft προσφέρει στους πελάτες μας κυρίως το οικονομικό πλεονέκτημα της δυνατότητας να ενημερώνουν τα αποθέματα λογισμικού πολύ φθηνότερα από ό,τι με τα καινούργια προϊόντα, ώστε να είναι πάντα ενημερωμένα. Το μεταχειρισμένο λογισμικό της Wiresoft δεν συμβάλλει έτσι μόνο στη μείωση του κόστους λειτουργίας, αλλά προσφέρει επίσης ασφάλεια ελέγχου μέσω της πλήρους επαλήθευσης όλων των αγοραστών!

Στη Wiresoft, δεν θα βρείτε μόνο την έκδοση Windows Server 2019 Datacenter 16-Core ως φθηνό μεταχειρισμένο λογισμικό, αλλά και τα αντίστοιχα πακέτα 2-Core καθώς και την έκδοση Windows Server Standard, επιπλέον και τις αντίστοιχες απαιτούμενες άδειες πρόσβασης πελάτη (CAL) - καθώς και προηγούμενες εκδόσεις του Windows Server 2019. Το ευρύ χαρτοφυλάκιο μεταχειρισμένου λογισμικού της Wiresoft περιλαμβάνει επίσης πολλά άλλα προγράμματα της Microsoft - με όλα τα πλεονεκτήματα που αναφέρθηκαν. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την αδειοδότηση του Windows Server 2019 Datacenter ή οποιασδήποτε άλλης έκδοσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αρμόδιες συμβουλές μας μέσω συνομιλίας, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες