Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE

Διαθέσιμο ως άμεση λήψη

 • SW10451
 • KV3-00309
 • Μόνιμα έγκυρο
 • Όλες οι γλώσσες
 • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
130,90 € * 143,90 € * (9,03% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Έκδοση Πλήρης έκδοση
Συσκευές 1x
Πεδίο παράδοσης Λήψη + άδεια χρήσης
Μεσαίο Λήψη
Χρόνος εκτέλεσης Απεριόριστη
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες
Χρόνος παράδοσης  Λίγα λεπτά
Σύστημα  64bit


Με τα νέα Windows 11 Enterprise, ειδικά οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις που έχουν ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις στην ασφάλεια ενός λειτουργικού συστήματος λαμβάνουν το μέγιστο των λειτουργιών και των δυνατοτήτων για την αποτελεσματική διαχείριση όλων των σχετικών εργασιών. Τα Windows 11 Enterprise έχουν αναπτυχθεί ειδικά για υβριδικά συστήματα που εργάζονται σε τέτοιες εταιρείες και οργανισμούς που απαιτούν αυξημένη ασφάλεια αλλά και πιο ολοκληρωμένη διαχείριση. Αυτή η έκδοση προσφέρει υψηλότερο επίπεδο προστασίας, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας που βασίζεται στην εικονικοποίηση και της ακεραιότητας κώδικα που προστατεύεται από hypervisor. Αντί για τη χρήση κωδικών πρόσβασης, οι χρήστες συνδέονται άνετα και με ασφάλεια μέσω του Windows Hello for Business με έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών επιπέδων.

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE"

Windows 11 Enterprise - το πιο ολοκληρωμένο λειτουργικό σύστημα της Microsoft για επαγγελματίες χρήστες

Με τα νέα Windows 11 Enterprise, οι μεγαλύτερες εταιρείες που θέτουν ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις στην ασφάλεια ενός λειτουργικού συστήματος λαμβάνουν το μέγιστο των λειτουργιών και των δυνατοτήτων για την αποτελεσματική διαχείριση όλων των σχετικών εργασιών. Τα Windows 11 Enterprise έχουν αναπτυχθεί ειδικά για υβριδικά συστήματα που εργάζονται σε τέτοιες εταιρείες και οργανισμούς που απαιτούν αυξημένη ασφάλεια και πιο ολοκληρωμένη διαχείριση. Αυτή η έκδοση προσφέρει υψηλότερο επίπεδο προστασίας, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας που βασίζεται στην εικονικοποίηση και της ακεραιότητας κώδικα που προστατεύεται από τον επόπτη. Αντί να χρησιμοποιούν κωδικούς πρόσβασης, οι χρήστες συνδέονται εύκολα και με ασφάλεια μέσω του Windows Hello for Business με έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών επιπέδων.

Τα Windows 11 Enterprise προσφέρουν το μέγιστο των δυνατοτήτων και είναι διαθέσιμα σε 2 εκδόσεις:

 • Τα Windows 11 Enterprise E3 περιλαμβάνουν περισσότερα χαρακτηριστικά ασφαλείας και ελέγχου, καθώς και προηγμένα χαρακτηριστικά διαχείρισης.
 • Τα Windows 11 Enterprise E5 διαθέτουν επίσης το Microsoft Defender for Endpoint με ακόμη πιο προηγμένες λειτουργίες διαχείρισης.

Τα Windows 11 Enterprise παρουσιάζονται με ένα νέο περιβάλλον εργασίας που κάνει την εργασία στον υπολογιστή ακόμη πιο διαισθητική και, συνεπώς, πιο φιλική προς τον χρήστη. Οι πιο εντυπωσιακές καινοτομίες περιλαμβάνουν το ελκυστικό "float design" με αιωρούμενα στοιχεία, το αναθεωρημένο μενού εκκίνησης με κεντρικό έλεγχο, την ενσωμάτωση της "Ομάδας" στη γραμμή εργασιών, μια περαιτέρω βελτιωμένη λειτουργία αναζήτησης, βελτιστοποιημένες επιλογές για εργασία με αφή, ψηφιακή πένα και αναγνώριση φωνής, καθώς και τη "Σκοτεινή λειτουργία" για εστιασμένη εργασία.

Αυτές οι πλήρεις εκδόσεις 64 Bit των Windows 11 Enterprise δεν είναι διαθέσιμες στο κανονικό εμπόριο λογισμικού για ιδιώτες πελάτες ή μεμονωμένα: Με τη Wiresoft έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε αυτές τις εκδόσεις ως μεταχειρισμένο λογισμικό και, συνεπώς, ως μεμονωμένες άδειες χρήσης και να επωφεληθείτε έτσι από το πλεονέκτημα των επιχειρηματικών λειτουργιών και των επιδόσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες των Windows 11 Enterprise, ανατρέξτε στην ακόλουθη επισκόπηση - καθώς και στην προσωπική επαφή με έναν υπάλληλο της Wiresoft στη ζωντανή συνομιλία.

Τα Windows 11 Enterprise προσφέρουν απλά περισσότερα για τις επιχειρήσεις

Τα νέα Windows 11 Enterprise προσφέρουν τον μέγιστο αριθμό λειτουργιών και εργαλείων, τα οποία έχουν μεγάλη σημασία για τη διαχείριση των χρηστών και των τελικών συσκευών, ιδίως σε μεγάλες εταιρείες με πολλούς υπαλλήλους.

Τα Windows 11 Enterprise είναι διαθέσιμα σε δύο παραλλαγές - προσαρμοσμένες στα διαφορετικά μεγέθη και τις ανάγκες ασφαλείας των εταιρειών:

Windows 11 Enterprise E3 - με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Ευέλικτες επιλογές για την ανάπτυξη του λειτουργικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων των ελεγχόμενων ενημερώσεων
 • Ολοκληρωμένες επιλογές διαχείρισης για συσκευές και εφαρμογές
 • Διαχείριση εκτυπώσεων χωρίς διακομιστή για καθολική εκτύπωση
 • Προηγμένη προστασία από τις πιο πρόσφατες απειλές ασφαλείας

Windows 11 Enterprise E5 - περιλαμβάνει επίσης:

 • Microsoft Defender - η ολοκληρωμένη ολιστική λύση ειδικά για μεγαλύτερες επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ασφάλεια τελικών σημείων που παρέχεται μέσω του cloud, με χαρακτηριστικά όπως:
 • Προστασία τελικών σημείων και ανίχνευση και απόκριση
 • Διαχείριση κινδύνων ασφαλείας
 • Mobile Threat Defense (MTD) για τον εντοπισμό απειλών και κινδύνων σε φορητές συσκευές, όπως το mobile phishing

Ακόμη πιο ολοκληρωμένη προστασία από απειλές με το Microsoft Defender για Windows 11 Enterprise E5

Με το Microsoft Defender for Windows 11 Enterprise E5, οι οργανισμοί αποκτούν μοναδικές γνώσεις σχετικά με τις απειλές και επωφελούνται από την τεχνογνωσία των παγκόσμιας κλάσης εμπειρογνωμόνων ασφαλείας με προηγμένη παρακολούθηση, ανάλυση και υποστήριξη.

Αυτή η ολιστική λύση αυτοματοποιημένης ασφάλειας προστατεύει ειδικά τα τερματικά σημεία στο cloud - συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης και απόκρισης τερματικών σημείων - με χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν:

 • αξιολόγηση βάσει κινδύνου, μείωση της επιφάνειας επίθεσης και προστασία επόμενης γενιάς βάσει συμπεριφοράς, πλούσια σε χαρακτηριστικά API και ενοποιημένη διαχείριση ευπαθειών για την ανάληψη άμεσης και κατάλληλης δράσης
 • ιδίως προστασία από νέο πολυμορφικό και μεταμορφικό κακόβουλο λογισμικό - εκτός από απειλές χωρίς αρχεία και απειλές που βασίζονται σε αρχεία
 • Η προηγμένη ανάλυση συμπεριφοράς και η μηχανική μάθηση ανιχνεύουν επιθέσεις και εκμεταλλεύσεις μηδενικής ημέρας μέσω της παρακολούθησης της συμπεριφοράς
 • Μείωση των επιφανειών επίθεσης σε οργανισμούς που είναι ευάλωτοι σε απειλές στον κυβερνοχώρο
 • Απομόνωση με βάση το υλικό για την προστασία της ακεραιότητας ενός συστήματος - τόσο κατά την εκκίνηση όσο και κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης μέσω τοπικών και απομακρυσμένων αποδείξεων
 • Απομόνωση εμπορευματοκιβωτίων για τον Microsoft Edge για προστασία από κακόβουλους ιστότοπους

Άλλα νέα χαρακτηριστικά στα Windows 11 Enterprise

Οι χρήστες θα επωφεληθούν επίσης από πολλές άλλες λειτουργίες της νέας έκδοσης Windows 11 Enterprise Edition - ένα μεγάλο μέρος αυτών είναι οι πρόσθετες λειτουργίες ασφαλείας, αλλά υπάρχουν επίσης αρκετές ενδιαφέρουσες καινοτομίες στον τομέα της διαχείρισης του συστήματος εκτός από γενικές βελτιστοποιήσεις.

Ασφάλεια

Όσον αφορά την ασφάλεια, τα ακόλουθα χαρακτηριστικά είναι διαθέσιμα στα Windows 11 Enterprise:

 • Το Hyper-V είναι μια τεχνολογία απεικόνισης που επιτρέπει την εκτέλεση λειτουργικών συστημάτων ως εικονικών υπολογιστών. Τα πλεονεκτήματα του Hyper-V περιλαμβάνουν τη χαμηλότερη χρήση της χωρητικότητας του διακομιστή, καθώς και την επακόλουθη μειωμένη χρήση ενεργειακών πόρων, καθώς και την υψηλότερη ασφάλεια λόγω της ξεχωριστής εκτέλεσης των εικονικών υπηρεσιών.
 • Το BitLocker είναι μια αποτελεσματική τεχνολογία κρυπτογράφησης για την ασφαλή κρυπτογράφηση σκληρών δίσκων - ειδικά από φορητές συσκευές όπως tablet και φορητούς υπολογιστές. Με το "BitLocker To Go", μπορούν επίσης να κρυπτογραφηθούν στικάκια USB και εξωτερικοί σκληροί δίσκοι.
 • Το Windows Sandbox επιτρέπει τη χρήση μιας εικονικής έκδοσης των Windows 11 χωρίς την εγκατάσταση ενός VHD (εικονικού σκληρού δίσκου) για τη δοκιμή άγνωστων προγραμμάτων και εφαρμογών.
 • Το Windows Defender Application Guard (WDAG) επιτρέπει επίσης τη χρήση του προγράμματος περιήγησης σε ένα είδος sandbox. Αυτό καθιστά δυνατή την αποτροπή επιθέσεων που συμβαίνουν κατά την πλοήγηση στο Διαδίκτυο, απομονώνοντας τους ιστότοπους που έχουν δηλωθεί ως αναξιόπιστοι, καθώς και τα αρχεία Word, PowerPoint και Excel και εμποδίζοντας έτσι την πρόσβαση σε αξιόπιστα δεδομένα της εταιρείας.

Διαχείριση

Σε μεγαλύτερες εταιρείες, η διαφοροποιημένη διαχείριση μεγάλου αριθμού μεμονωμένων χρηστών ή ομάδων είναι μια πρόκληση που δεν πρέπει να υποτιμάται. Τα Windows 11 Enterprise παρέχουν νέες δυνατότητες για το σκοπό αυτό:

 • Ομαδικές πολιτικές για τη διαχείριση τελικών συσκευών, καθώς και λογαριασμών και ομάδων χρηστών, τόσο για δικαιώματα πρόσβασης σε δεδομένα και συσκευές όσο και για ενημερώσεις - π.χ. με προθεσμίες συμμόρφωσης - και για βελτιστοποίηση της αποθήκευσης (Storage Sense).
 • Στη λειτουργία περιπτέρου, κάθε εργαζόμενος λαμβάνει έναν λογαριασμό χρήστη με ξεχωριστή ταυτότητα, γεγονός που απλοποιεί τη διαμόρφωση των τελικών συσκευών.
 • Μέσω της εφαρμογής απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας, είναι δυνατή η απομακρυσμένη πρόσβαση από έναν υπολογιστή, ένα tablet ή ένα smartphone από μια απομακρυσμένη τοποθεσία, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ο δικός σας υπολογιστής στην τοποθεσία της εταιρείας.
 • Το Microsoft Business Store παρέχει εφαρμογές σε μια κεντρική τοποθεσία που μπορούν να διατεθούν σε συγκεκριμένους χρήστες.

Γενικές καινοτομίες με τα Windows 11 Enterprise

Τα Windows 11 περιέχουν επίσης πολλές λειτουργίες της έκδοσης Enterprise Edition καθώς και προσθήκες που προσφέρουν στους χρήστες μια νέα εμφάνιση και αίσθηση κατά την εργασία - π.χ. με:

 • "Floating Design": Ο νέος σχεδιασμός του περιβάλλοντος εργασίας των Windows 11 διακρίνεται από διαφανή, αιωρούμενα παράθυρα που του δίνουν τρισδιάστατη εμφάνιση, μαζί με τη νέα ταπετσαρία που μοιάζει με διπλωμένο ύφασμα, καθώς και πολλά νέα εικονίδια συστήματος.
 • το "Segoe Fluent" είναι ο νέος σχεδιασμός για την απεικόνιση των γλυφών. Το Segoe Fluent βασίζεται σε τρεις αρχές: Μια γλυφή περιέχει μόνο τις λεπτομέρειες που είναι απαραίτητες για τη μετάδοση του νοήματος (ελάχιστες). Κάθε γλυφή βασίζεται σε απλά γεωμετρικά σχήματα (Basic) και έχει ένα εύληπτο μοντέρνο στυλ (Evolved).
 • Ο νέος σχεδιασμός "Sun Valley" ξεχωρίζει λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών των στοιχείων. Επιπλέον, οι λιγότερο συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες έχουν πλέον εξαφανιστεί από το μενού, έτσι ώστε οι πιο σημαντικές λειτουργίες να είναι πιο γρήγορα προσβάσιμες.
 • Το νέο μενού εκκίνησης των Windows 11 Enterprise δεν εμφανίζει πλέον τα "ζωντανά πλακίδια" όπως πριν, αλλά είναι περισσότερο προσανατολισμένο προς την εμφάνιση και την αίσθηση των smartphones της Microsoft - το αποτέλεσμα είναι ότι οι χρήστες βρίσκουν πλέον ένα ομοιόμορφο περιβάλλον εργασίας χρήστη σε όλους τους τύπους τελικών συσκευών.
 • Η γραμμή εργασιών - συμπεριλαμβανομένων των νέων εικονιδίων - είναι τώρα κεντραρισμένη στο κάτω μέρος της οθόνης, ενώ η θέση μπορεί να είναι αριστερά ευθυγραμμισμένη όπως και πριν. Περιέχει επίσης την πλατφόρμα επικοινωνίας Teams, η οποία αντικαθιστά πλέον το Skype- οι χρήστες μπορούν να συνομιλούν ή να συμμετέχουν σε βιντεοδιασκέψεις με ένα κλικ.
 • Στο κέντρο πληροφοριών, το κέντρο ειδοποιήσεων διαχωρίζεται από τις γρήγορες ρυθμίσεις και κάνοντας κλικ στην ημερομηνία εμφανίζεται το ημερολόγιο.
 • Τα widgets που έχουν λείψει από πολλούς επιστρέφουν, με τη γραμμή ειδήσεων "Ειδήσεις και ενδιαφέροντα θέματα", μπορούν να προστεθούν widgets από άλλους παρόχους.
 • Η νέα λειτουργία tablet περιλαμβάνει περισσότερες χειρονομίες αφής και ένα βελτιωμένο πληκτρολόγιο οθόνης.
 • Με τα Windows 11, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν εφαρμογές Android ή να συνδεθεί το smartphone.
 • Ένα νέο εργαλείο αποκοπής για στιγμιότυπα οθόνης καθώς και μια νέα αριθμομηχανή με πρόσθετες λειτουργίες, ο νέος σχεδιασμός για το πρόγραμμα περιήγησης Edge της Microsoft κ.λπ. είναι επίσης μεταξύ των προσθηκών στα Windows 11 Enterprise.

Αποδεδειγμένες αποκλειστικές λειτουργίες των Windows 11 Enterprise

Στην τρέχουσα έκδοση των Windows 11 Enterprise, οι δοκιμασμένες λειτουργίες της προηγούμενης έκδοσης θα είναι πιθανότατα και πάλι διαθέσιμες, με:

 DirectAccess για απομακρυσμένους χρήστες, ώστε να χρησιμοποιούν τη συνδεσιμότητα των πόρων του δικτύου ακόμη και χωρίς σύνδεση VPN

 • Windows To Go Creator, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τα Windows 11 Enterprise σε ένα USB stick ή ένα σκληρό δίσκο USB ακόμη και σε μια ξένη τελική συσκευή,
 • AppLocker: καθορίζει κανόνες για τη χρήση εφαρμογών σε έναν υπολογιστή Enterprise, συμπεριλαμβανομένης της λευκής λίστας
 • Το BranchCache βελτιστοποιεί το εύρος ζώνης και βελτιώνει την ταχύτητα
 • Το καθολικό φίλτρο εγγραφής αποθηκεύει τα δεδομένα στην κύρια μνήμη, ώστε να είναι διαθέσιμα μέχρι την επανεκκίνηση
 • Το Credential Guard διασφαλίζει τα δεδομένα σύνδεσης μέσω "ασφάλειας βασισμένης στην εικονικοποίηση", απομονωμένης από το υπόλοιπο λειτουργικό σύστημα
 • Το Device Guard επιτρέπει τη διαμόρφωση των σταθμών εργασίας έτσι ώστε να μπορούν να εκτελούνται μόνο καθορισμένες εφαρμογές
 • Το Desktop Analytics είναι μια υπηρεσία που βασίζεται στο cloud και παρέχει πληροφορίες σχετικά με χρήσιμες ενημερώσεις σε πελάτες των Windows.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα αυτών και άλλων χαρακτηριστικών της προ-έκδοσης των Windows 11 Enterprise, επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπο της Wiresoft.

Απαιτήσεις υλικού για τα Windows 11 Enterprise

Τα Windows 11 Enterprise μπορούν να εγκατασταθούν σε μια έκδοση 64-bit. Για να χρησιμοποιήσετε ένα από αυτά σε έναν τοπικό υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή χωρίς περιορισμούς, το υλικό του πρέπει να πληροί ορισμένες απαιτήσεις που διαφέρουν από εκείνες των προηγούμενων εκδόσεων. Επιπλέον, στην έκδοση Windows 11 Enterprise Edition, μπορούν πλέον να εγκατασταθούν έως και 2 TB μνήμης RAM αντί για 128 GB και υποστηρίζονται το πολύ 2 πλήρεις επεξεργαστές ή 128 πυρήνες CPU. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπο της Wiresoft. Ισχύουν οι ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις:

 • Επεξεργαστής: Διπύρηνη CPU (1 GHz) με υποστήριξη 64-bit
 • Μνήμη: 4 GB RAM
 • Χώρος στο σκληρό δίσκο: 64 GB (64-bit)
 • Σύστημα: UEFI έκδοση 2.3.1 ή νεότερη με ενεργοποιημένη την ασφαλή εκκίνηση για ασφαλή εκκίνηση
 • Firmware: Μονάδα αξιόπιστης πλατφόρμας (TPM) έκδοση 2.0
 • Κάρτα γραφικών: DirectX 12 με πρόγραμμα οδήγησης WDDM 2.0
 • Οθόνη: Υψηλής ανάλυσης (720p), μεγαλύτερη από 9 ίντσες, κανάλι χρώματος 8 bit

Αγοράστε τα Windows 11 Enterprise E3 και E5 ήδη σήμερα ως μεταχειρισμένο λογισμικό σε χαμηλές τιμές στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wiresoft

Το νέο λειτουργικό σύστημα Windows 11 Enterprise διατίθεται πλέον στις δύο εκδόσεις Enterprise E3 καθώς και Enterprise E5 ως μεταχειρισμένο λογισμικό στο Wiresoft Software Shop - επομένως, όχι μόνο είναι διαθέσιμα σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή από τα συγκρίσιμα νέα προϊόντα, αλλά δεν ισχύουν πλέον και οι περιορισμοί για τις νέες άδειες λογισμικού Enterprise, οι οποίοι ισχύουν για τις πωλήσεις σε ιδιώτες πελάτες καθώς και για τις μεμονωμένες άδειες γενικά. Επιπλέον, επωφελείστε και από τα ακόλουθα πλεονεκτήματα όταν αγοράζετε μεταχειρισμένο λογισμικό με τη Wiresoft:

 • Με την αγορά των Microsoft Windows 11 Enterprise Edition, οι πελάτες της Wiresoft λαμβάνουν μια αρχική άδεια χρήσης λογισμικού που είχε προηγουμένως αγοραστεί από μια εταιρεία και πουλήθηκε στη Wiresoft.
 • Η νομική βάση για τη μεταπώληση του μεταχειρισμένου λογισμικού Windows 11 Enterprise είναι η ισχύουσα νομοθεσία, η οποία επιτρέπει την πώληση λογισμικού της Microsoft καθώς και την αγορά και τη χρήση.
 • Το Λογισμικό Windows 11 Enterprise περιγράφεται ως "μεταχειρισμένο" όταν μεταπωλείται και η λέξη "μεταχειρισμένο" δεν υπονοεί περιορισμούς στη λειτουργικότητά του ή ότι έχει πράγματι χρησιμοποιηθεί.
 • Εάν το λογισμικό Windows 11 Enterprise έχει ήδη εγκατασταθεί ή ενεργοποιηθεί από τον προηγούμενο αγοραστή, έχει διαγραφεί ξανά πριν πωληθεί στη Wiresoft, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά 100% εκ νέου.
 • Αυτό το μεταχειρισμένο λογισμικό Windows 11 Enterprise που προσφέρεται για μεταπώληση από την Wiresoft έχει επίσης δοκιμαστεί για πλήρη χρηστικότητα πριν από την πώληση.
 • Μια άδεια χρήσης λογισμικού Windows 11 Enterprise που προσφέρεται προς πώληση ως μεταχειρισμένη από τη Wiresoft, καθώς και άλλο μεταχειρισμένο λογισμικό της Microsoft, δεν είναι ούτε μια περιορισμένης χρήσης ή δοκιμαστική έκδοση με περιορισμένο χρόνο, αλλά ένα προϊόν λογισμικού που έχει εξουσιοδοτηθεί για εσάς τους ίδιους, το οποίο θα ενεργοποιηθεί μετά την αγορά σας.
 • Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της αγοράς σας, το λογισμικό Windows 11 Enterprise είναι άμεσα διαθέσιμο σε εσάς μέσω Ηλεκτρονικής Λήψης Λογισμικού (ESD).
 • Όταν αγοράζετε μια μεταχειρισμένη άδεια χρήσης λογισμικού της Microsoft από τη Wiresoft, μπορείτε επομένως να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε και χρησιμοποιείτε πάντα ένα πρωτότυπο και νόμιμο προϊόν της Microsoft.

Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με την αγορά των Windows 11 Enterprise E3 ή E5 ως μεταχειρισμένου λογισμικού ή οποιασδήποτε άλλης έκδοσης του νέου λειτουργικού συστήματος Windows 11, καθώς και παλαιότερων εκδόσεων των Windows ή άλλου λογισμικού της Microsoft, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή συνομιλίας.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες