Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 USER CAL

Έτοιμο για άμεση αποστολή, χρόνος παράδοσης 24 ώρες

 • SW10054
 • 381-04492
 • Μόνιμα έγκυρο
 • Όλες οι γλώσσες
 • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
28,90 € * 30,90 € * (6,47% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Ποσότητα 1x User CAL
Σύστημα  Διακομιστής Exchange
CAL User CAL
Πεδίο εφαρμογής της παράδοσης Δικαίωμα χρήσης
Διάρκεια Απεριόριστη
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες


Για τις εκδόσεις Standard και Enterprise του Microsoft Exchange Server 2019, κάθε χρήστης που επιθυμεί να έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες του διακομιστή απαιτεί ξεχωριστή άδεια πρόσβασης πελάτη εκτός από την άδεια χρήσης διακομιστή: Exchange Server 2019 User CAL. Αυτή και μόνο εξοπλίζει ένα συγκεκριμένο εγγεγραμμένο άτομο με τα αντίστοιχα δικαιώματα πρόσβασης.

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 USER CAL"

CALs χρηστών για τον Microsoft Exchange Server 2019 ως χρησιμοποιημένο λογισμικό

Για τις εκδόσεις Standard και Enterprise του Microsoft Exchange Server 2019, κάθε χρήστης που θέλει να έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες του διακομιστή απαιτεί μια ξεχωριστή άδεια πρόσβασης πελάτη εκτός από την άδεια διακομιστή: το Exchange Server 2019 User CAL. Αυτό και μόνο παρέχει σε ένα συγκεκριμένο εγγεγραμμένο πρόσωπο τα κατάλληλα δικαιώματα πρόσβασης.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, σύμφωνα με τους όρους που ορίζονται στη Διαχείριση αδειών χρήσης της Microsoft, δεν περιλαμβάνονται άλλα δικαιώματα χρήστη σε μια άδεια χρήσης για τον Exchange Server 2019 Standard ή το Enterprise, οπότε αυτά πρέπει να αγοραστούν επιπλέον με τη μορφή User CAL. Έτσι, οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν όλες τις λειτουργίες του Exchange Server μέσω μιας τελικής συσκευής της επιλογής τους.

Οι μεταχειρισμένες CALs χρηστών για τον Exchange Server 2019 Standard και την Enterprise Edition διατίθενται από τη Wiresoft όχι μόνο σε συμφέρουσα τιμή, αλλά και μεμονωμένα σε μεμονωμένες ποσότητες. Οι χρησιμοποιημένες CALs χρηστών προσφέρουν τις ίδιες λειτουργίες με τις άδειες πρόσβασης πελάτη χρήστη που προσφέρονται ως νέες στο επίσημο πρόγραμμα αδειοδότησης όγκου της Microsoft για τον Exchange Server 2019.

Επωφεληθείτε από όλα τα νέα χαρακτηριστικά του MS Exchange Server 2019 με χρησιμοποιημένα User CALs

Windows Ο Exchange Server 2019 τρέχει επίσης στο Windows Server 2019 Core και παρέχει μια αξιόπιστη και ασφαλή πλατφόρμα για υποδομές ανταλλαγής μηνυμάτων σε επιχειρήσεις. Οι επιμέρους εκδόσεις του Exchange, όπως οι Standard και Enterprise, προσφέρουν όλες τις λειτουργίες για την υποστήριξη της συνεργασίας εκτός από την ολοκληρωμένη επικοινωνία με μεγάλη έμφαση. Μεταξύ άλλων, για το σκοπό αυτό είναι διαθέσιμες οι ακόλουθες νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά:

 • Η βάση δεδομένων Meta Cache Database (MCDB) διασφαλίζει τις μεταπληροφορίες, όπως οι δομές φακέλων γραμματοκιβωτίων, και επιταχύνει επίσης την πρόσβαση στο περιεχόμενο και την αναζήτηση.
 • Η Δυναμική προσωρινή μνήμη βάσης δεδομένων (DDC) αυξάνει την ταχύτητα του Exchange Server και προσφέρει καλύτερη χρήση της χωρητικότητας αποθήκευσης με δυναμική προσαρμογή στις τρέχουσες απαιτήσεις.
 • Το ευρετήριο αναζήτησης βρίσκεται πλέον στη βάση δεδομένων ενός γραμματοκιβωτίου, απλοποιώντας τη διαχείριση και αυξάνοντας την ταχύτητα αναζήτησης.
 • Με το Windows Server Core, είναι επίσης δυνατή η εκτέλεση της τυπικής έκδοσης του συστήματος διακομιστή με απλουστευμένο τρόπο, διευκολύνοντας τη διαμόρφωση και παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια έναντι εισβολέων.
 • Με τους Κανόνες πρόσβασης πελάτη, υπάρχουν περαιτέρω επιλογές για τον περιορισμό της πρόσβασης στην περιοχή ρυθμίσεων του Exchange Server.
 • Η συνεργασία σε έγγραφα ενισχύεται σημαντικά με τη δυνατότητα διάθεσης αρχείων στο OneDrive for Business.
 • Νέες βελτιώσεις στο ημερολόγιο διευκολύνουν την οργάνωση των συσκέψεων: π.χ. με τη βελτιωμένη διαχείριση ημερολογίου, λειτουργίες όπως η προεπιλεγμένη ημερομηνία λήξης, η μη προώθηση, καθώς και διαφορετικές επιλογές για τη διαμόρφωση μηνυμάτων εκτός γραφείου.

CALs χρηστών για τον Exchange Server Standard- και Enterprise-Edition 2019 ως χρησιμοποιούμενο λογισμικό - τα πιο σημαντικά στοιχεία με μια ματιά

Οι CALs χρηστών που προσφέρονται από τη Wiresoft ως μεταχειρισμένο λογισμικό δεν διαφέρουν από τα νέα, έχουν τις ίδιες επιλογές πρόσβασης με τα νέα για να χρησιμοποιούν τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στις εκδόσεις Exchange Server 2019 Standard και Enterprise. Ως εκ τούτου, οι μεταχειρισμένες CALs χρηστών είναι ένας πιο προσιτός τρόπος για να παρέχετε στους υπαλλήλους σας μια άδεια πρόσβασης στον Exchange Server, ειδικά για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και οργανισμούς, και επιπλέον επιτρέπει την εξατομικευμένη αδειοδότηση.

Γενικές πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση αδειών της Microsoft για τον Exchange Server 2019 με CALs

Για τις εκδόσεις Standard και Enterprise του Exchange Server 2019, η Διαχείριση αδειών της Microsoft διαχειρίζεται τη συμπληρωματική αδειοδότηση χρηστών με δικαιώματα πρόσβασης, ώστε οι υπάλληλοι να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι CALs που περιλαμβάνονται στην άδεια χρήσης του διακομιστή προορίζονται μόνο για διαχειριστές πληροφορικής και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τυπικές υπηρεσίες Exchange. Μόνο η άδεια πρόσβασης πελάτη για το User CAL παρέχει σε έναν υπάλληλο τα δικαιώματα χρήσης των λειτουργιών του Exchange Server - σε οποιαδήποτε τελική συσκευή με δυνατότητα Windows. Η CAL χρήστη δεν περιλαμβάνει κανένα άλλο λογισμικό εκτός από τα προσωπικά δικαιώματα πρόσβασης στο περιβάλλον πελάτη/διακομιστή του Exchange Server 2019.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των User CALs για τον Exchange Server 2019 Standard- και τις εκδόσεις Enterprise

Η αδειοδότηση CAL για τις εκδόσεις Standard- και Enterprise του Exchange Server 2019 επιτρέπει την ακριβή, κατά παραγγελία διαχείριση των δικαιωμάτων πρόσβασης για όλους τους υπαλλήλους ενός οργανισμού. Το μοντέλο αδειοδότησης της Microsoft προσφέρει δύο τύπους CALs για τον Exchange Server 2019 για τον σκοπό αυτό:

 • User CAL για τον Exchange Server 2019 - ισχύει για έναν αποκλειστικό χρήστη κάθε φορά
 • Device CAL για τον Exchange Server 2019 - ισχύει για μία αποκλειστική τελική συσκευή (PC, φορητό υπολογιστή, tablet, τηλέφωνο) Δικαιώματα πρόσβασης στον διακομιστή

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των User CALs και των Device CALs για τον Exchange Server 2019

Το User CAL για τον Exchange Server 2019 προσφέρει τις ίδιες επιλογές χρήσης με το Device CAL. Ωστόσο, η διαφορά έγκειται στις αντίστοιχες επιλογές για την πρόσβαση στον Exchange Server, γεγονός που οδηγεί σε διαφορετικά οφέλη. Εκτός από τον αριθμό των εργαζομένων σε μια εταιρεία και τον εξοπλισμό των σταθμών εργασίας τους με έναν υπολογιστή ή κάτι παρόμοιο, παίζει ρόλο και η ροή εργασίας με την οποία οι χρήστες έχουν πρόσβαση στον Exchange Server: Σε ορισμένες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση μέσω εντελώς διαφορετικών τελικών συσκευών, ενώ σε ένα άλλο εργασιακό περιβάλλον, πολλοί εργαζόμενοι μοιράζονται μια ενιαία τελική συσκευή και έτσι έχουν εκ περιτροπής πρόσβαση στον Exchange Server για να καλούν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ.

Συνεπώς, κάθε μεμονωμένος υπάλληλος με δικαιώματα πρόσβασης σε ένα User CAL μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε τελική συσκευή με δυνατότητα Windows για πρόσβαση στις υπηρεσίες Exchange. Έτσι, είναι δυνατή η τοπική και ανεξάρτητη πρόσβαση στον διακομιστή Exchange είτε με τον δικό σας φορητό υπολογιστή ή smartphone - π.χ. ενώ βρίσκεστε στο δρόμο ή στο σπίτιOffice - αλλά κυρίως με οποιαδήποτε άλλη συσκευή είναι διαθέσιμη στο χώρο σας μέσω πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

Το User CAL προσφέρει επομένως καλές επιλογές κινητής χρήσης, καθώς ο χρήστης με άδεια χρήσης δεν έχει περιορισμούς στην επιλογή της πρόσβασης - πάντα υπό την προϋπόθεση ότι η τελική συσκευή που χρησιμοποιεί είναι με δυνατότητα Windows.

Διαφορά στις επιλογές χρήσης των CALs για τον Exchange Server 2019 για τις εκδόσεις Standard και Enterprise

Οι εκδόσεις Standard και Enterprise για τον MS Exchange Server 2019 διαφέρουν, εκτός από τις λειτουργικές βελτιώσεις για την Enterprise, κυρίως στην επεκτασιμότητα των αντίστοιχων απαιτήσεων γραμματοκιβωτίων. Κατ' αρχήν, ωστόσο, είναι επίσης δυνατή η χρήση της έκδοσης Enterprise Edition με ένα User CAL για την έκδοση Standard - ωστόσο, τότε δεν είναι διαθέσιμη μόνο η περιορισμένη λειτουργικότητα της έκδοσης Standard, αλλά και ένας αντίστοιχα μικρότερος αριθμός βάσεων δεδομένων γραμματοκιβωτίων. Επομένως, οι CALs χρηστών για την Enterprise Edition προσφέρουν μεγαλύτερο εύρος λειτουργιών, υπό την προϋπόθεση ότι έχει εγκατασταθεί η άδεια χρήσης Enterprise Server.

Εξασφαλίστε τη συμβατότητα έκδοσης των User CALs για τον Exchange Server 2019

Εκτός από τις προαναφερθείσες επιλογές ανάλογα με την έκδοση, η User CAL για μία από τις εκδόσεις Exchange Server 2019 δεν εξοπλίζει έναν χρήστη μόνο με δικαιώματα πρόσβασης για αυτήν ακριβώς την έκδοση του διακομιστή, αλλά περιλαμβάνει επίσης δικαιώματα πρόσβασης για παλαιότερες εκδόσεις Exchange, όπως η 2016 (downgrade). Έτσι, η User CAL της έκδοσης του Server 2019 προσφέρει ένα πλεονέκτημα έναντι των User CAL παλαιότερων εκδόσεων, οι οποίες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για πρόσβαση σε προηγούμενες εκδόσεις του Exchange Server, αλλά όχι στην έκδοση του Exchange Server 2019 (αναβάθμιση).

Παρόλο που η User CAL για την έκδοση 2019 του Exchange Server είναι η υψηλότερη διαθέσιμη επί του παρόντος, θα πρέπει πάντα να εξετάζετε τη συμβατότητα της άδειας χρήσης διακομιστή και της άδειας πρόσβασης πελάτη, εκτός από τη λειτουργικότητα που περιλαμβάνει η συγκεκριμένη έκδοση.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη σας κατά την αδειοδότηση του Exchange Server 2019 με ένα User CAL

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μια χρησιμοποιημένη CAL χρήστη εξοπλίζει έναν μεμονωμένο χρήστη με δικαιώματα πρόσβασης στον Exchange Server 2019. Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής του χρήστη, η εν λόγω CAL χρήστη δεν μπορεί να μεταβιβαστεί σε άλλο πρόσωπο. Ομοίως, αυτό αποκλείει την αλλαγή του τύπου CAL και τη χρήση του User CAL ως Device CAL.

Αυτοί οι περιορισμοί στη Διαχείριση αδειών χρήσης της Microsoft έχουν σχεδιαστεί για να αποτρέψουν οποιαδήποτε ακατάλληλη πρόσβαση στις υπηρεσίες του Exchange Server 2019. Έτσι, παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια για μια εταιρεία και τις επικοινωνίες της, καθώς άγνωστοι ή μη εξουσιοδοτημένα άτομα δεν έχουν δικαιώματα πρόσβασης στη χρήση των υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλων δεδομένων του διακομιστή.

Συμπέρασμα σχετικά με τα User CALs για τον Exchange Server 2019

Έτσι, το ποιος τύπος άδειας πρόσβασης πελάτη για το Windows Exchange Server 2019 προσφέρει περισσότερα πλεονεκτήματα στη χρήση σε έναν οργανισμό διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση. Εδώ, πάνω απ' όλα, ο επικρατέστερος τύπος πρόσβασης μέσω των υφιστάμενων τελικών συσκευών παίζει καθοριστικό ρόλο: από τη στιγμή που οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν τακτικά εναλλάξ κινητές τελικές συσκευές ή διαφορετικές αυτόνομες συσκευές, π.χ. σε διαφορετικούς χώρους εργασίας, για να έχουν πρόσβαση στον διακομιστή Windows, η προσωπική CAL χρήστη προσφέρει περισσότερα πλεονεκτήματα, επειδή μπορούν πάντα να χρησιμοποιούν τον προσωπικό τους λογαριασμό για το σκοπό αυτό.

Εάν η αδειοδότηση με User CALs για τον Exchange Server 2019 είναι πιο ευνοϊκή για μια εταιρεία από ό,τι με Device CALs, επειδή τότε απαιτούνται λιγότερες άδειες, προκύπτει επομένως από την τυπική ροή εργασιών της εταιρείας. Η γνώση αυτού του γεγονότος αποτελεί τη βέλτιστη βάση για την επιλογή της CAL κατά την αγορά χρησιμοποιημένων αδειών πρόσβασης πελατών για τον Exchange Server 2019.

CALs χρηστών για τον Microsoft Exchange Server 2019 διατίθενται από μία μόνο άδεια χρήσης στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wiresoft

Οι CALs χρηστών για τον Exchange Server 2019 είναι διαθέσιμες στο Wiresoft Online Shop ξεκινώντας από μία μόνο άδεια πρόσβασης πελάτη - επειδή τυχόν διατάξεις αδειοδότησης όγκου της Microsoft δεν ισχύουν μετά την επισήμανση ως "χρησιμοποιημένη", διαφορετικά δεν υπάρχουν μειονεκτήματα που σχετίζονται με τη χρηστικότητα - όχι μόνο επειδή ένα λογισμικό δεν μπορεί να φθαρεί κατ' αρχήν.

Προέλευση των User CALs για τον Exchange Server 2019 ως χρησιμοποιούμενο λογισμικό στη Wiresoft

Αυτές οι User CALs για τον Exchange Server 2019 που προσφέρονται από τη Wiresoft ως μεταχειρισμένο λογισμικό είναι πρωτότυπες άδειες, καθώς προσφέρονται και αλλού στο πλαίσιο του προγράμματος αδειοδότησης της Microsoft- η διαφορά είναι ότι οι User CALs από τη Wiresoft αποτελούσαν μέρος μιας άδειας όγκου για τον Exchange Server 2019 για χρήστες που μια εταιρεία είχε αγοράσει κάποτε ως προηγούμενος ιδιοκτήτης. Η πλήρης άδεια όγκου χρηστών ή ακόμη και μεμονωμένες άδειες πρόσβασης χρηστών μεταπωλούνταν από την τελευταία στη Wiresoft, ενώ οι άδειες όγκου αναλύονταν επίσης σε μεμονωμένες άδειες. Αυτές οι ατομικές CALs χρήστη που προκύπτουν χαρακτηρίζονται στη συνέχεια ως χρησιμοποιημένο λογισμικό. Ωστόσο, παρά τον χαρακτηρισμό τους ως μεταχειρισμένες άδειες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν νέες άδειες για πρόσβαση στις υπηρεσίες του Exchange Server 2019, επειδή δεν διαφέρουν από αυτές ούτε από περιορισμούς στη λειτουργικότητα ούτε από τη διάρκεια ζωής τους.

Διασφάλιση αγοραστή με User CALs για τον Exchange Server 2019 ως μεταχειρισμένο λογισμικό

Τα User CALs για τον Exchange Server 2019 που προσφέρει η Wiresoft ως μεταχειρισμένο λογισμικό δεν είναι μόνο μια προσιτή μορφή αδειοδότησης για τον Exchange Server 2019 για τους πελάτες μας, αλλά η χρήση τους είναι επίσης ασφαλής και νόμιμη! Αυτά τα Wiresoft User CALs προσφέρουν επομένως και σε εσάς ως πελάτη την κατά τα άλλα συνήθη ασφάλεια αγοραστή με άμεση λήψη μετά την αγορά σας, συμπεριλαμβανομένης της άμεσης ενεργοποίησης της άδειας χρήσης μέσω έγκυρου κλειδιού άδειας χρήσης.

Είναι νόμιμη η αγορά και η χρήση μεταχειρισμένων User CALs για τον Exchange Server 2019

Τόσο οι User CALs που μπορείτε να αγοράσετε από τη Wiresoft για τον Exchange Server 2019, όσο και όλες οι άλλες άδειες πρόσβασης πελατών που προσφέρονται στο κατάστημα, προέρχονται από εταιρικά αποθέματα αδειών. Επομένως, τόσο η πώληση όσο και η αγορά μεταχειρισμένων CAL βασίζονται στην έγκυρη νομολογία που επιτρέπει ρητά την εμπορία μεταχειρισμένων αδειών χρήσης της Microsoft, η οποία έχει επίσης επιβεβαιωθεί με σαφήνεια ξανά και ξανά από διάφορες δικαστικές αποφάσεις.

Αυτό σημαίνει ότι τόσο εσείς ως αγοραστής μεταχειρισμένων User CALs για τον Exchange Server 2019 όσο και ως χρήστης έχετε νομική ασφάλεια, καθώς ούτε η Wiresoft ούτε εσείς παραβιάζετε καμία νομική διάταξη κατά τη διαδικασία.

Ένα άλλο πλεονέκτημα: Κάθε μεταχειρισμένο λογισμικό από τη Wiresoft είναι επίσης αξιόπιστο λόγω της πλήρους απόδειξης όλων των προηγούμενων αγοραστών!

Περίληψη: Όλα τα πλεονεκτήματα του χρησιμοποιούμενου λογισμικού Wiresoft για User CALs για τον Exchange Server 2019

Στη Wiresoft, οι μεταχειρισμένες User CALs για τον Exchange Server 2019 σας προσφέρουν μια εναλλακτική λύση χαμηλού κόστους συγκρίσιμη με τις νέες άδειες από πολλούς παραδοσιακούς προμηθευτές λογισμικού - αυτό ισχύει επίσης για τις άδειες πρόσβασης για άλλους διακομιστές της Microsoft.

Δεν υπάρχουν άλλοι περιορισμοί στην αδειοδότησή σας, όπως ο ελάχιστος αριθμός CALs χρηστών που πρέπει να αγοραστούν, ώστε να μπορείτε να αδειοδοτήσετε το προσωπικό σας με προσαρμοσμένο και ευέλικτο τρόπο, ανάλογα με την πραγματική χρήση των υπηρεσιών διακομιστή. Αυτό επιτρέπει επίσης στους πελάτες της Wiresoft να μειώσουν το κόστος αδειοδότησης πρόσβασης χρηστών για τον Exchange Server.

Στο κατάστημα λογισμικού Wiresoft, θα βρείτε όχι μόνο άδειες πρόσβασης χρηστών για τον Exchange Server 2019, αλλά και Device CALs καθώς και αντίστοιχες άδειες πρόσβασης πελατών για τις τρέχουσες προηγούμενες εκδόσεις του MS Exchange Server ως χρησιμοποιούμενο λογισμικό, αλλά και άδειες λογισμικού που περιλαμβάνουν τις αντίστοιχες απαιτούμενες άδειες πρόσβασης για πολλά άλλα προγράμματα του Microsoft Server. Έτσι, με τις μεταχειρισμένες άδειες χρήσης της Wiresoft έχετε μια οικονομική δυνατότητα να συμπληρώσετε το απόθεμα λογισμικού σας και σε άλλους επιχειρηματικούς τομείς, αποφεύγοντας έτσι το κόστος για νέο υλικό καθώς και προβλήματα συμβατότητας που θα μπορούσαν να προκληθούν από τη χρήση ασυνεπών εκδόσεων λογισμικού.

Εκτός από τις άδειες πρόσβασης διακομιστή και πελάτη, θα βρείτε και άλλα προγράμματα λογισμικού της Microsoft στο Wiresoft Software Shop - με όλα τα τυπικά πλεονεκτήματα που προσφέρει το μεταχειρισμένο λογισμικό. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις User CALs για τον MS Exchange Server 2019 ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν της Microsoft, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω chat, email ή τηλεφώνου.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 USER CAL"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 USER CAL"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες