Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE

Έτοιμο για άμεση αποστολή, χρόνος παράδοσης 24 ώρες

  • SW10119
  • 395-04604
  • Μόνιμα έγκυρο
  • Όλες οι γλώσσες
  • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
2.029,90 € * 2.254,90 € * (9,98% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Έκδοση CU Τρέχον
Μεσαίο Λήψη
Χρόνος εκτέλεσης Απεριόριστα
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες
Πεδίο εφαρμογής της παράδοσης Λήψη + Άδεια χρήσης
Πρόσθετες πληροφορίες Έως και 100 βάσεις δεδομένων γραμματοκιβωτίων


Microsoft Exchange το 2019 είναι μια ενημερωμένη έκδοση της ασφαλούς και ισχυρής πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων που χρησιμοποιείται ιδιαίτερα σε μεγαλύτερες εταιρείες για την κεντρική διαχείριση της κίνησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και των επαφών και των εργασιών και του διαφοροποιημένου προγραμματισμού. Για το σκοπό αυτό, η Server Enterprise έκδοση  Exchange Server Edition Enterprise  παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο εργαλείων - συμπεριλαμβανομένων των βελτιστοποιήσεων των ήδη υπαρχουσών λειτουργιών - για να καταστήσει την επικοινωνία και τη συνεργασία ακόμη πιο αποτελεσματική με ευέλικτες εφαρμογές που καθορίζονται από το χρήστη.

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise

Εκτός από την επεξεργασία κειμένου και τα λογιστικά φύλλα, η διαχείριση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων, των ραντεβού, των επαφών και των εργασιών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στις εταιρείες. Για να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές εργασίες επικοινωνίας, ο Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise είναι η τέλεια υποστήριξη. Με αυτή την αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση λογισμικού έχετε υπό τον έλεγχό σας την πλήρη κυκλοφορία των e-mail, καθώς και την ολοκληρωμένη διαχείριση των ραντεβού. Η τρέχουσα έκδοση Exchange Server 2019 απευθύνεται σε μια μεγάλη ποικιλία εταιρειών, πανεπιστημίων, αλλά και σχολείων και δημόσιων διοικήσεων.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise

Ήδη από το 1996, υπάρχει το καινοτόμο σύστημα αλληλογραφίας και επικοινωνίας Exchange, το οποίο τότε ξεκίνησε από την έκδοση 4.0. Επιπλέον, πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ της έκδοσης Standard και της έκδοσης Enterprise. Σε αντίθεση με την έκδοση Standard, μπορούν να δημιουργηθούν έως και 100 βάσεις δεδομένων ανά διακομιστή, όπου κάθε βάση δεδομένων μπορεί να περιέχει έως και 2 TB δεδομένων στην αντίστοιχη έκδοση διακομιστή. Η λειτουργικότητα χωρίζεται σε δύο λεγόμενους ρόλους:

- Η κύρια λειτουργικότητα περιλαμβάνει το πραγματικό γραμματοκιβώτιο, το οποίο επικοινωνεί με τις βάσεις δεδομένων και ταυτόχρονα λαμβάνει αιτήματα πελατών.
- Το λεγόμενο Edge Transport, το οποίο λειτουργεί μεταξύ του εσωτερικού δικτύου και του Διαδικτύου, φροντίζει για την ασφάλεια της μεταφοράς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Με τον Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise, όλοι οι εργαζόμενοι μπορούν να έχουν ταυτόχρονα πρόσβαση, να διαχειρίζονται και να επεξεργάζονται τα παρεχόμενα δεδομένα. Η βέλτιστη παραγωγικότητα είναι το κύριο μέλημα αυτού του λογισμικού διακομιστή ομαδικού λογισμικού και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ομοίως, οι διάφορες υπηρεσίες μεταφορών, όπως

- Μεταφορά ανταλλαγής,
- Υποβολή μεταφοράς γραμματοκιβωτίου,
- Μεταφορά γραμματοκιβωτίου Παράδοση και
- frontend μεταφορά
μπορούν να συνδυαστούν. Αυτή η ομαδοποίηση μειώνει σημαντικά το φορτίο της CPU και αυξάνει την απόδοση.

Τι σημαίνει intelligent inbox - Exchange Server

Τα εισερχόμενα του Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise δεν είναι μόνο εξαιρετικά αποδοτικά, αλλά προσφέρουν επίσης το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας χάρη στην εξατομίκευση. Με μια λειτουργία γρήγορης αναζήτησης, αναζητούνται τα εισερχόμενα μηνύματα, αλλά και όλα τα μηνύματα στον διακομιστή. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε επίσης να επεκτείνετε την αναζήτησή σας στις δικές σας καταχωρήσεις ημερολογίου και στις καταχωρήσεις ημερολογίου άλλων ατόμων. Το Microsoft Outlook ή το Outlook on the web που υποστηρίζεται από το πρόγραμμα περιήγησης απαιτείται ως λύση-πελάτης για το σκοπό αυτό. Το γραμματοκιβώτιο είναι φυσικά συνδεδεμένο με τις υπάρχουσες επαφές, ώστε κατά την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να μπορούν να βρεθούν γρήγορα και εύκολα οι σωστοί παραλήπτες με την εισαγωγή ενός σύντομου κειμένου. Ο σχεδιασμός και η κλιμάκωση μεγάλων γραμματοκιβωτίων είναι πολύ πιο εύκολος με την έξυπνη λύση εισερχομένων.

Ποιες είναι οι απαιτήσεις συστήματος για τον Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise

Το μόνο που χρειάζεστε ως πελάτης είναι ένας υπολογιστής με επεξεργαστή 64-bit και τουλάχιστον 30 GB χώρο στο σκληρό δίσκο. Σημειώστε ότι η εγκατάσταση κάθε πακέτου γλώσσας ενοποιημένων μηνυμάτων απαιτεί επιπλέον 500 MB το καθένα. Συνιστάται το Microsoft Outlook για την επικοινωνία με τον πελάτη. Είναι ενδιαφέρον ότι το Outlook στον ιστό περιλαμβάνεται ως αυτόνομη εφαρμογή ιστού. Οι Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox καθώς και Safari υποστηρίζονται ως κοινές λύσεις προγράμματος περιήγησης.

Τι παίρνετε όταν παραγγέλνετε τον Microsoft Exchange Server

Για τη χρήση του Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise, δεν θα λάβετε δίσκο από εμάς. Μια τέτοια εγκατάσταση λογισμικού δεν είναι πλέον ενημερωμένη, ιδίως επειδή οι φορείς δεδομένων, όπως τα CD, δεν διαθέτουν πάντα τις τελευταίες εκδόσεις του προγράμματος. Αντ' αυτού, μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την τελευταία έκδοση απευθείας από το Διαδίκτυο. Θα λάβετε ένα MLK για έναν χρήστη από εμάς ως άδεια χρήσης όγκου. Μετά την ενεργοποίηση, επωφελείστε από την τακτική παροχή ενημερώσεων και έτσι διατηρείτε πάντα ενημερωμένο το λογισμικό του διακομιστή. Φυσικά, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την άδειά σας για απεριόριστο χρονικό διάστημα μετά την ενεργοποίηση.

Αν θέλετε να αυξήσετε σημαντικά την απόδοση της επικοινωνίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εργασιών και επαφών στην εταιρεία σας, τότε η τρέχουσα έκδοση Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise είναι ιδανική για αυτό. Μπορείτε να παραγγείλετε το κλειδί άδειας χρήσης για αυτό το προϊόν εδώ.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες