Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
Trustmask
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για το φιλτράρισμα!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Microsoft Windows Server 2019 Standard 2-Core Συμπληρώστε με ευελιξία τις ανάγκες αδειοδότησής σας για τον Windows Server 2019 Standard με τα πακέτα 2-Core της Wiresoft! Η τυποποιημένη έκδοση του Windows Server 2019 αναπτύχθηκε ειδικά...
24,90 € *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE
Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 2-Core Ολοκληρώστε τις ανάγκες αδειοδότησης Windows Server 2019 Datacenter με πακέτα 2-Core από τη Wiresoft! Η έκδοση Datacenter του Windows Server 2019 είναι ειδικά σχεδιασμένη για χρήση σε...
149,90 € *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE
Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 16-Core Το λειτουργικό σύστημα διακομιστή Windows Server 2019 Datacenter προσφέρει μέγιστη εικονικοποίηση συνδυάζοντας περιβάλλοντα στις εγκαταστάσεις με το Azure - με πολλές υβριδικές...
1.213,90 € *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE
Microsoft Windows Server 2019 Standard 16-Core Αδειολογήστε άνετα την έκδοση Windows Server 2019 Standard Edition με ένα πακέτο 16 πυρήνων από τη Wiresoft! Η τυπική έκδοση του Windows Server 2019 καλύπτει ήδη τις τυπικές επιλογές...
159,90 € *

Windows Server 2019 - οι πιο σημαντικές νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά

Σε σύγκριση με την έκδοση 2016 του Windows Server, ο Windows Server 2019 προσφέρει αρκετές βελτιώσεις καθώς και προσθήκες που ανεβάζουν τόσο την ασφάλεια όσο και τις δυνατότητες εικονικοποίησης σε νέο επίπεδο.

Τα υβριδικά χαρακτηριστικά που ενσωματώνονται στην έκδοση διακομιστή 2019 επιτρέπουν ακόμη μεγαλύτερη ενσωμάτωση και χρήση των υπηρεσιών Microsoft Azure στο τοπικό κέντρο δεδομένων. Υπηρεσίες όπως το Azure Backup, το Azure Site Recovery, καθώς και το Azure Update Management και ο Azure Network Adapter μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν. Ο προσαρμογέας δικτύου Azure προσφέρει το πλεονέκτημα της σύνδεσης ενός τοπικού διακομιστή με ένα εικονικό δίκτυο Azure στο νέφος Azure.

Ακολουθεί μια επισκόπηση των σημαντικότερων νέων υπηρεσιών στον Windows Server 2019:

Υποστήριξη για Kubernetes και διευρυμένη υποστήριξη για Linux

Η πλατφόρμα Windows Server 2019, όπως και η προηγούμενη έκδοση, υποστηρίζει κοντέινερ ή Kubernetes. Τώρα είναι επίσης δυνατή η παράλληλη χρήση εμπορευματοκιβωτίων Linux και Windows, τα οποία διαχειρίζονται με το Kubernetes. Το Kubernetes έχει επίσης επεκταθεί για να συμπεριλάβει νέες λειτουργίες, όπως η δικτύωση εμπορευματοκιβωτίων. Βελτιώθηκαν επίσης οι μεμονωμένες εικόνες για τα εμπορευματοκιβώτια. Προστέθηκε η εικόνα εμπορευματοκιβωτίου "windows", η οποία έχει μεγαλύτερο εύρος λειτουργιών από τις προηγούμενες εικόνες.

Υποδομή υπερ-συνδυασμένης τεχνολογίας (HCI)

Οι πλατφόρμες HCI είναι ιδανικές για την εικονικοποίηση διακομιστών και επιτραπέζιων υπολογιστών, είναι σχετικά εύκολες στην υλοποίηση και τη διαχείριση, και επίσης κλιμακώνονται. Ο Windows Server 2019 προσφέρει και εδώ νέα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με την έκδοση του 2016, τα οποία απλοποιούν σημαντικά την πολυπλοκότητα και την ανάπτυξη και των υποδομών ΤΠ.

Νέες υπηρεσίες για Software Defined Networking (SDN)

Το Software Defined Networking προσφέρει επίσης αρκετές βελτιώσεις και προσθήκες στην έκδοση 2019. Τα νέα χαρακτηριστικά εδώ περιλαμβάνουν την παρακολούθηση τείχους προστασίας και τη δυνατότητα ομότιτλης σύνδεσης δύο δικτύων, ενώ τα συνδέει απρόσκοπτα. Τα κρυπτογραφημένα δίκτυα προσφέρουν ασφαλή κρυπτογράφηση εικονικών δικτύων με χρήση του Datagram Transport Layer Security (DTLS), το οποίο μπορεί να αποτρέψει προσπάθειες χειραγώγησης και υποκλοπής.

Λειτουργίες ανάλυσης με System Insights

Ο Windows Server 2019 προσφέρει δυνατότητες προγνωστικής ανάλυσης με το System Insights. Με την υποστήριξη ενός μοντέλου μηχανικής μάθησης, μπορούν να αξιολογηθούν δεδομένα του συστήματος διακομιστή, όπως τιμές επιδόσεων και συμβάντα, και να γίνουν ακριβείς προβλέψεις για να μειωθεί η προσπάθεια που απαιτείται για την αντιδραστική διαχείριση των παραστάσεων Windows Server, για παράδειγμα σε περίπτωση συμφόρησης επιδόσεων.

Αυξημένη ασφάλεια για ευαίσθητα δεδομένα στον Windows Server 2019

Η απειλή ή η προστασία των υποδομών και των ευαίσθητων φόρτων εργασίας εξακολουθεί να αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για όλες τις σύγχρονες επιχειρήσεις. Για το σκοπό αυτό, εργαλεία όπως ένας ελεγκτής τομέα και Shielded VMs είναι πλέον διαθέσιμα στον Windows Server 2019. Επιπλέον, έχουν προστεθεί νέες λειτουργίες στο Windows Defender, όπως το Exploit Guard, το οποίο αποτελεί μέρος του Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) και επιτρέπει την παρακολούθηση της πρόσβασης στο δίκτυο και των εγγράφων και φακέλων που βρίσκονται εκεί. Επιπλέον, οι λειτουργίες ασφαλείας του Azure AD, όπως οι Azure AD Banned Passwords και Azure AD Password Protection, επιτρέπουν την προστασία του τοπικού Active Directory.

Άλλα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται μόνο στην έκδοση διακομιστή Datacenter 2019 περιγράφονται στην ακόλουθη σύγκριση.

Σύγκριση μεταξύ Windows Server 2019 Standard και Datacenter

Παρόλο που οι δύο εκδόσεις διακομιστή Standard και Datacenter διαθέτουν σχεδόν το ίδιο εύρος λειτουργιών, διαφέρουν ως προς τις αντίστοιχες επιλογές εικονικοποίησης. Επομένως, το ποια έκδοση του Windows Server 2019 είναι η καταλληλότερη σε κάθε περίπτωση καθορίζεται κυρίως από τον βαθμό εικονικοποίησης που εφαρμόζεται σε μια εταιρεία.

Συνεπώς, υπάρχουν ορισμένες διαφορές που επηρεάζουν την απόφαση για την αγορά μιας συγκεκριμένης έκδοσης: Για παράδειγμα, το Hyper-V είναι πολύ περιορισμένο στην έκδοση Standard, όπως και η χρήση του Storage Spaces Direct και η αντιγραφή αποθήκευσης- μόνο η έκδοση Datacenter προσφέρει το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών εδώ.

Διακομιστής παραθύρων 2019 πρότυπο

Οκεντρικός υπολογιστής παραθύρων 2019 Standard είναι κατάλληλος για μικρότερες και μεγαλύτερες εταιρείες που απαιτούν πιο προηγμένες λειτουργίες. Η υποστήριξη εμπορευματοκιβωτίων σε απεριόριστο αριθμό περιλαμβάνεται στην έκδοση Standard. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε κοντέινερ Hyper-V, πρέπει να προσέχετε ώστε να διασφαλίζεται ότι επιτρέπονται μόνο δύο κοντέινερ, καθώς η έκδοση Standard επιτρέπει μόνο 2 εικονικές μηχανές (VM).

Η Standard Edition έχει όριο μνήμης RAM 24 TB και δεν έχει όριο CPU, με ελάχιστο αριθμό 16 πυρήνων ανά διακομιστή και 8 πυρήνες ανά επεξεργαστή.

Windows Server 2019 Datacenter

ΟWindows Server 2019 Datacenter προσφέρει το ευρύτερο σύνολο δυνατοτήτων από τις εκδόσεις, με σχεδόν απεριόριστα δικαιώματα εικονικοποίησης, αυτή η έκδοση είναι ιδανική για τις ανάγκες των επιχειρήσεων με μεγάλο φόρτο εργασίας ΤΠ και υψηλή εικονικοποίηση.

Όπως και στην τυπική έκδοση, το όριο μνήμης RAM είναι 24 TB και ο αριθμός των πυρήνων είναι απεριόριστος. Ωστόσο, ο επιτρεπόμενος αριθμός εικονικών μηχανών και κοντέινερ Hyper-V είναι απεριόριστος.

Τα πιο σημαντικά διαφορετικά χαρακτηριστικά μεταξύ των εκδόσεων Standard και Datacenter server είναι τα εξής:

Προστατευμένες εικονικές μηχανές (Shielded VM)

Το Shielded Virtual Machines επιτρέπει τη δημιουργία και την προστασία ιδιαίτερα ασφαλών υποδομών εικονικοποίησης. Το Shielded VM σφραγίζει τους εικονικούς διακομιστές και εμποδίζει τα μη εξουσιοδοτημένα άτομα να έχουν πρόσβαση και να αντιγράφουν κρίσιμα δεδομένα ενός VM, το οποίο έχει ανατεθεί σε ένα δημόσιο cloud, για παράδειγμα, και στη συνέχεια να το εκκινήσουν σε έναν ξένο διακομιστή. Έτσι, το Shielded VM προσφέρει αξιόπιστη προστασία από την κατάχρηση και την κλοπή δεδομένων.

Δικτύωση καθορισμένη από λογισμικό

Το SDN - Software Defined Networking - για τον Windows Server 2019 επιτρέπει την κεντρική διαμόρφωση καθώς και τη δυναμική διαχείριση φυσικών συσκευών δικτύου - όπως δρομολογητές και μεταγωγείς - καθώς και εικονικών - π.χ. πύλες.

Λειτουργίες αποθήκευσης

Storage Spaces Direct και Storage Replica

Ανάλογα με την έκδοση διακομιστή, ο Windows Server 2019 προσφέρει διαφορετικό εύρος λειτουργιών αποθήκευσης, ενώ μόνο η έκδοση Datacenter Edition υποστηρίζει όλες τις σχετικές λειτουργίες του Windows Server 2019. Η Standard Edition, για παράδειγμα, δεν διαθέτει Storage Spaces Direct, αλλά διαθέτει Storage Replica.

Αντιγραφή αποθήκευσης για Windows Server

Η αντιγραφή αποθήκευσης στον Windows Server 2019 ελαχιστοποιεί τους χρόνους διακοπής λειτουργίας με την προετοιμασία για καταστροφές και αποτρέπει την απώλεια δεδομένων σε επίπεδο συστήματος αρχείων. Εδώ, η Storage Replica υποστηρίζει τόσο τη σύγχρονη όσο και την ασύγχρονη αντιγραφή: Με τη σύγχρονη αντιγραφή, η Storage Replica αντικατοπτρίζει δεδομένα σε φυσικές τοποθεσίες με τόμους που είναι ασφαλείς σε περίπτωση αποτυχίας.Με την ασύγχρονη αντιγραφή, τα δεδομένα αντικατοπτρίζονται μεταξύ τοποθεσιών χρησιμοποιώντας συνδέσεις δικτύου με μεγαλύτερη καθυστέρηση.

Storage Spaces Direct (S2D) - μόνο σε διακομιστές κέντρου δεδομένων

Με το Storage Spaces Direct, η τοπική αποθήκευση δεδομένων των διακομιστών μπορεί να συνδυαστεί σε ένα εικονικό σύμπλεγμα. Σε αυτή τη συστάδα, οι κόμβοι έχουν διαφορετικούς φυσικούς φορείς δεδομένων, οι οποίοι μπορεί επίσης να είναι διαφορετικά συστήματα φορέων δεδομένων. Η επικοινωνία μεταξύ των επιμέρους φορέων δεδομένων πραγματοποιείται με τη χρήση του πρωτοκόλλου SMB. Το S2D όχι μόνο απλοποιεί την εγκατάσταση και τη διαχείριση των συστημάτων αποθήκευσης που καθορίζονται από λογισμικό (SDS), αλλά επιτρέπει επίσης τη δημιουργία κλιμακούμενων και εξαιρετικά διαθέσιμων συστημάτων αποθήκευσης.

Ελάχιστες απαιτήσεις υλικού για τον Windows Server 2019

Οι ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις είναι απαραίτητες για να διασφαλιστεί η ασφαλής και απρόσκοπτη λειτουργία τουWindows Server 2019. Οι πραγματικές απαιτήσεις εξαρτώνται σε κάθε περίπτωση από την εκάστοτε διαμόρφωση του συστήματος καθώς και από τις εγκατεστημένες εφαρμογές.

RAM: 512 MB

2 GB για διακομιστή με επιλογή εγκατάστασης "desktop display"

Χώρος στο σκληρό δίσκο: 32 GB

Απαιτούμενη ταχύτητα επεξεργαστή: 1,4 GHz με 64Bit

Κάρτα γραφικών με υποστήριξη Super VGA: 1.024 x 768 Px

Αδειοδότηση του Windows Server 2019 Standard και Datacenter

Η Microsoft προσφέρει το μοντέλο αδειοδότησης για τις εκδόσεις Windows Server 2019 Standard και Datacenter αποκλειστικά μέσω του αριθμού των πυρήνων. Όπως και με την προηγούμενη έκδοση 2016, η αδειοδότηση ανά πυρήνα που εισήγαγε η Microsoft βασίζεται σε δύο πυρήνες CPU ως ελάχιστη μονάδα σε κάθε περίπτωση. Εκτός από το υλικό (βασική άδεια χρήσης), οι πελάτες που έχουν πρόσβαση στον Windows Server 2019 πρέπει επίσης να διαθέτουν άδεια χρήσης (CALs).

Πώς λειτουργεί η βασική αδειοδότηση του Windows Server 2019

Η αδειοδότηση του Windows Server 2019 βασίζεται πάντα στο φυσικό υλικό. Κάθε άδεια χρήσης καλύπτει δύο φυσικούς πυρήνες επεξεργαστή. Τόσο η τυπική έκδοση του Windows Server 2019 όσο και η έκδοση Datacenter εκδίδονται με βάση τον αριθμό των πυρήνων επεξεργαστών του φυσικού διακομιστή στον οποίο πρόκειται να εγκατασταθεί το λειτουργικό σύστημα διακομιστή.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς αδειοδότησης της Microsoft, ισχύει ελάχιστη αδειοδότηση 8 πυρήνων ανά επεξεργαστή - ανεξάρτητα από τον πραγματικό αριθμό πυρήνων, ο οποίος μπορεί να είναι μικρότερος. Έτσι, κατά την αδειοδότηση ενός διακομιστή με 2 επεξεργαστές, χρεώνονται τουλάχιστον 16 πυρήνες, οπότε απαιτούνται 8 πακέτα αδειών χρήσης 2 πυρήνων.

Πρόσθετες απαιτήσεις αδειοδότησης για τον Windows Server 2019

Κάθε τυπικός διακομιστής με άδεια χρήσης Windows Server 2019 δικαιούται να εκτελεί το πολύ δύο περιπτώσεις Hyper-V ανά άδεια χρήσης πυρήνα. Ωστόσο, εάν απαιτούνται περισσότερες περιπτώσεις Hyper-V στην έκδοση Standard Edition, πρέπει να επανεγκριθεί η άδεια χρήσης όλων των ενεργών πυρήνων.

Στην έκδοση Datacenter του Windows Server 2019, από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των VM. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν αδειοδοτηθεί όλοι οι πυρήνες επεξεργαστών του διακομιστή.

Ένας διακομιστής με άδεια χρήσης για 16 πυρήνες μπορεί να εκτελεί το πολύ 2 διακομιστές Windows. Για την εκτέλεση 3 διακομιστών Windows, απαιτείται άδεια χρήσης 32 πυρήνων. Ωστόσο, δεν απαιτείται πρόσθετη άδεια χρήσης για περιπτώσεις Linux.

Αγοράστε Windows Server 2019 Editions σε λογική τιμή στη Wiresoft

Οι εκδόσεις Windows Server 2019 είναι διαθέσιμες από τη Wiresoft σε εκδόσεις Standard και Datacenter. Ανάλογα με το αν θέλετε να συμπληρώσετε τις υπάρχουσες άδειες χρήσης του Windows Server 2019 ή να αδειοδοτήσετε τους διακομιστές σας με τη νέα έκδοση, έχετε τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ πρόσθετων αδειών χρήσης 2 πυρήνων ή μεμονωμένων αδειών χρήσης τόμου από πακέτα 16 πυρήνων για τις εκδόσεις Standard και Datacenter. Με τον τρόπο αυτό, η Wiresoft προσφέρει χαμηλού κόστους αχρησιμοποίητες άδειες χρήσης από εταιρείες που έχουν αγοραστεί νόμιμα.

Όταν αγοράζετε άδειες χρήσης του Windows Server 2019 από τη Wiresoft, λαμβάνετε επομένως μόνο αχρησιμοποίητες πρωτότυπες άδειες χρήσης που προέρχονται από ευρωπαϊκές εταιρείες και είναι επομένως συμβατές. Έχουν προηγουμένως ελεγχθεί διεξοδικά από την Wiresoft για τη γνησιότητά τους καθώς και για την άψογη λειτουργικότητά τους. Πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες της Wiresoft το επιβεβαιώνουν αυτό. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις ανάγκες σας για την αδειοδότηση των Windows Server Editions 2019 Standard και Datacenter.