Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL

Έτοιμο για άμεση αποστολή, χρόνος παράδοσης 24 ώρες

  • SW10081
  • 6VC-02073
  • Μόνιμα έγκυρο
  • Όλες οι γλώσσες
  • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
28,90 € * 30,90 € * (6,47% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Ποσότητα 1x R2 User CAL
Σύστημα  Διακομιστής Windows
CAL RDS User CAL R2
Πεδίο εφαρμογής της παράδοσης Αναγνωριστικό άδειας χρήσης + Κωδικός πιστοποίησης
Χρόνος εκτέλεσης Απεριόριστος
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες
Τερματικός διακομιστής Συμβατό


Οι υπηρεσίες απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας (RDS) των Microsoft Windows είναι ο διάδοχος των παλαιών CALs Terminal Server. Το RDS είναι μια κεντρική πλατφόρμα επιτραπέζιων υπολογιστών και εφαρμογών που σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για την παροχή και διαχείριση επιτραπέζιων υπολογιστών και τη σύνδεση απομακρυσμένων εργαζομένων μέσω τεχνολογιών εικονικοποίησης συνεδριών και υποδομής εικονικών υπολογιστών (Virtual Desktop Infrastructure - VDI). Αυτό σας επιτρέπει να αυξήσετε την ευελιξία και την ασφάλεια των δεδομένων στην εταιρεία μέσω μιας συγκεντρωτικής λύσης επιτραπέζιων υπολογιστών, ενώ ταυτόχρονα απαλλάσσετε το τμήμα πληροφορικής σας από το βάρος της διαχείρισης των επιτραπέζιων υπολογιστών και των εφαρμογών.

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL"

Microsoft Windows Remote Desktop Services 2012 (RDS) 

Η προστασία των δεδομένων είναι ένα μόνιμο ζήτημα όταν πρόκειται για τη διαχείριση των δεδομένων των πελατών σε μια εταιρεία. Εάν η επιχείρησή σας ασχολείται συχνά με ευαίσθητα δεδομένα πελατών, μπορεί να είναι δύσκολο να τα μοιραστείτε με ασφάλεια με τους υπαλλήλους για επεξεργασία. Παρόλο που υπάρχουν πολλές διαθέσιμες λύσεις ασφαλείας, η πολιτική ασφαλείας AppLocker που περιλαμβάνεται στοWindows 8 δεν είναι η λιγότερο σημαντική. Τίποτα όμως δεν είναι τόσο αποτελεσματικό και φθηνό όσο η εργασία στο διαδίκτυο μέσω μιας υπηρεσίας απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. Στο παρελθόν χρησιμοποιούνταν τερματικοί διακομιστές, όπου ο υπάλληλος απλώς χειριζόταν ένα υποτυπώδες τερματικό και όλα τα δεδομένα ήταν συγκεντρωμένα στον διακομιστή. Αυτή η τεχνολογία βελτιώθηκε και αναπτύχθηκε περαιτέρω, έτσι ώστε σήμερα η εργασία να γίνεται σύμφωνα με την ίδια αρχή, αλλά το όλο πράγμα έγινε ακόμη πιο φθηνό και γρήγορο. Εάν ένας εργαζόμενος εργάζεται online από το σπίτι, το πρώτο βήμα είναι συχνά μια ασφαλής λύση σύνδεσης μέσω σύνδεσης VPN. Μετά από αυτό, ο υπάλληλος μπορεί να αρχίσει να εργάζεται, για το οποίο χρειάζεται τα δεδομένα του πελάτη. Ανάλογα με τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται η επιχείρησή σας, αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν εξαιρετικά ευαίσθητα δεδομένα που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πέσουν σε λάθος χέρια. Προκειμένου να αποφεύγονται όσο το δυνατόν περισσότερο οι διακοπές δεδομένων κατά την εργασία στο διαδίκτυο, πολλές εταιρείες βασίζονται σε μια λύση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας, όπως αυτή που μπορείτε να παραγγείλετε εδώ. Τα δεδομένα αποθηκεύονται κεντρικά σε έναν διακομιστή και ο υπάλληλος συνδέεται στον διακομιστή Windows με έναν υπολογιστή. Κατά τη σύνδεση, ο διακομιστής ελέγχει αν υπάρχει έγκυρη άδεια χρήσης. Απλά παραγγείλετε μια άδεια χρήσης διακομιστή Microsoft online και χρησιμοποιήστε την με άδειες χρήσης για το Microsoft Windows Remote Desktop Service 2012, τις οποίες μπορείτε επίσης να αγοράσετε από εμάς. Για να το κάνετε φθηνότερο για εσάς, μπορείτε να αγοράσετε τις άδειες ανά υπάλληλο ή ανά συσκευή online. Ο διακομιστής είναι εντάξει και με τις δύο επιλογές, απλά πρέπει να είναι μια νόμιμα αγορασμένη αρχική άδεια χρήσης, όπως αυτές που μπορείτε να παραγγείλετε γρήγορα online από εμάς.

Αφού ο υπάλληλος εκκινήσει τον υπολογιστή, το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδεθεί στον διακομιστή χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα RDS που περιλαμβάνεται στο Windows. Εδώ εμφανίζονται όλα τα δεδομένα και τα προγράμματα που είναι σημαντικά για την εργασία του - αλλά χωρίς να μεταφέρει αυτά τα προγράμματα και τα δεδομένα. Όλα αυτά παραμένουν στον διακομιστή και διαχειρίζονται εκεί από το προσωπικό πληροφορικής σας. Αυτό διευκολύνει επίσης το τμήμα πληροφορικής σας να διατηρεί αυτά τα δεδομένα και το πρόγραμμα. Όλα παραμένουν κεντρικά σε ένα μέρος και χρειάζεται να συντηρούνται μόνο τοπικά. Έτσι, οι διακοπές λειτουργίας λόγω ενημερώσεων ή σφαλμάτων περιορίζονται στο ελάχιστο. Εάν προκύψει κάποιο σφάλμα, αυτό πρέπει να διορθωθεί μόνο σε ένα σημείο. Όταν ο υπάλληλος συνδεθεί ξανά στον διακομιστή, όλα είναι εντάξει και μπορεί να συνεχίσει. Τα αντίγραφα ασφαλείας μπορούν επίσης να δημιουργηθούν γρήγορα, καθώς χρειάζεται να δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας μόνο των δεδομένων του διακομιστή. Το προσωπικό πληροφορικής σας θα έχει πολύ λιγότερη δουλειά να κάνει και θα μπορεί να αντιδράσει ταχύτερα σε τυχόν προβλήματα που προκύπτουν.

Παραγγελία ευέλικτων μοντέλων αδειών online

Η Microsoft έχει δημιουργήσει ένα ευέλικτο μοντέλο αδειοδότησης για τον διακομιστή Windows και την υπηρεσία απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. Μπορείτε να αγοράσετε είτε μια άδεια χρήσης είτε μια άδεια χρήσης που σχετίζεται με τη συσκευή. Φυσικά, μπορείτε επίσης να συνδυάσετε τα διάφορα μοντέλα - όποιο είναι πιο βολικό για εσάς.
Παραγγέλλοντας online μια άδεια χρήσης όγκου σε χαμηλή τιμή, αγοράζετε από εμάς μια άδεια χρήσης με βάση τον χρήστη σε αυτή την περίπτωση. Αυτό έχει νόημα αν οι υπάλληλοί σας πρέπει να έχουν πρόσβαση στο διακομιστή από διαφορετικές τοποθεσίες ή/και συσκευές. Εάν οι υπάλληλοί σας έχουν πάντα πρόσβαση στο διακομιστή από την ίδια συσκευή, ή ακόμη και εάν αρκετοί υπάλληλοι μοιράζονται έναν υπολογιστή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μάλλον μια άδεια χρήσης που σχετίζεται με τη συσκευή, την οποία μπορείτε φυσικά να αγοράσετε από εμάς σε λογική τιμή.

Αν δεν είστε σίγουροι για το ποιες άδειες πρέπει να παραγγείλετε ή αν θέλετε να συνδυάσετε τα διάφορα μοντέλα αδειών, επικοινωνήστε με το προσωπικό εξυπηρέτησης. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Γρήγορη αποστολή των RDS Cals

Μην αφήνετε τη μακρά ταχυδρομική διαδρομή να σας σταματήσει. Το αργότερο 24 ώρες μετά την ηλεκτρονική σας αγορά θα λάβετε ένα e-mail από εμάς με τα στοιχεία της άδειας χρήσης σας. Η άδεια είναι αμέσως έτοιμη για χρήση. Αυτό σας δίνει ευελιξία ακόμη και αν παρατηρήσετε ότι η επιχείρησή σας επεκτείνεται. Απλά παραγγείλετε ξανά γρήγορα online και συνεχίστε να εργάζεστε χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε πολύ. Με εμάς λαμβάνετε επίσης μόνο πρωτότυπες άδειες χρήσης για προϊόντα της Microsoft. Φυσικά, είμαστε εκεί για εσάς και μετά την αγορά, αν εξακολουθείτε να έχετε απορίες. Είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε μέσω τηλεφώνου ή για γρήγορες, σύντομες ερωτήσεις στην ηλεκτρονική συνομιλία.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες