Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD

Έτοιμο για άμεση αποστολή, χρόνος παράδοσης 24 ώρες

 • SW10477
 • 228-04778
 • Μόνιμα έγκυρο
 • Όλες οι γλώσσες
 • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
620,90 € * 688,90 € * (9,87% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core -
Ελάχιστη αδειοδότηση Κανένα
CAL User CAL/Συσκευή CAL
Μεσαίο Λήψη
Χρόνος εκτέλεσης Απεριόριστα
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες
Πεδίο εφαρμογής της παράδοσης Λήψη + Άδεια χρήσης


Το SQL Server 2022 Standard από το Microsoft είναι η τελευταία έκδοση αυτής της αξιόπιστης σχεσιακής πλατφόρμας δεδομένων, η οποία παρέχει στους χρήστες όλες τις απαραίτητες λειτουργίες βάσης δεδομένων και ανάλυσης και αναφοράς που χρησιμοποιούνται συχνά σε όλες τις εταιρείες που χρησιμοποιούν συστήματα διαχείρισης εμπορευμάτων και CRM ή λογισμικό ERP. Η SQL Server 2022 Standard παρέχει ένα ισχυρό, Cloud-ικανό σύστημα σχεσιακής βάσης δεδομένων Management (RDMS) για όλους αυτούς τους τομείς εργασιών, το οποίο μπορεί να εκπληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις απαιτήσεις τους.

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD"

Microsoft SQL Server 2022 Standard

Το SQL Server 2022 Standard από το Microsoft είναι η τελευταία έκδοση αυτής της αξιόπιστης σχεσιακής πλατφόρμας δεδομένων που παρέχει στους χρήστες όλες τις απαραίτητες λειτουργίες βάσης δεδομένων και ανάλυσης και αναφοράς που χρησιμοποιούνται συχνά σε όλες τις εταιρείες που χρησιμοποιούν συστήματα διαχείρισης εμπορευμάτων και CRM ή λογισμικό ERP. Η SQL Server 2022 Standard παρέχει ένα ισχυρό, Cloud-ικανό σύστημα διαχείρισης σχεσιακών βάσεων δεδομένων (RDMS) για όλους αυτούς τους τομείς εργασιών, το οποίο μπορεί να εκπληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις απαιτήσεις τους.

Με την έκδοση SQL Server 2022 Standard Edition, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις έχουν ήδη στη διάθεσή τους μια βασική βάση δεδομένων διαχείρισης δεδομένων και Business πληροφοριών, η οποία όχι μόνο προσφέρει κατάλληλα εργαλεία για την ανάπτυξη τοπικών εφαρμογών καθώς και εφαρμογών ειδικών για το Cloud, αλλά και επιτρέπει την ιδιαίτερα αποτελεσματική διαχείριση της βάσης δεδομένων χάρη στη χαμηλή ζήτηση πόρων πληροφορικής.

Στο Wiresoft θα βρείτε σύντομα τη νέα έκδοση SQL Server 2022 Standard Edition να προσφέρεται ως μεταχειρισμένο λογισμικό - με όλα τα πλεονεκτήματα όσον αφορά τη λειτουργικότητα, την απόδοση και την ασφάλεια - αλλά σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή από αυτή του νέου λογισμικού. SQL Server 2022 Standard θα είναι πιθανώς και πάλι διαθέσιμο ως Core-βασισμένη στην αδειοδότηση, η οποία είναι ιδιαίτερα κατάλληλη μόνο για πιο ισχυρό Server, καθώς η παραλλαγή με βάση την άδεια διακομιστή/CAL δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εδώ.

Η ακόλουθη επισκόπηση παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις λειτουργίες της SQL Server 2022 Standard που είναι γνωστές από την προηγούμενη έκδοση, καθώς και τους συνήθεις όρους αδειοδότησης Microsoft για το λογισμικό SQL Server.

SQL Server 2022 Standard - Επισκόπηση σημαντικών λειτουργιών

Μεταξύ των λειτουργιών που αξίζει να αναφερθούν ιδιαίτερα στην έκδοση SQL Server 2022 Standard είναι και πάλι οι διαθέσιμες εξαιρετικά κλιμακούμενες υπηρεσίες Cloud καθώς και, μεταξύ άλλων, η τεχνολογία κρυπτογράφησης δεδομένων Always Encrypted Microsoft, η οποία παρέχει ασφαλείς θύλακες και μπορεί να επεκταθεί, για παράδειγμα, με την ενσωμάτωση της γλώσσας Java.

Άλλα κρίσιμα χαρακτηριστικά της SQL Server 2022 Standard για την ολοκληρωμένη επεξεργασία δεδομένων περιλαμβάνουν την ομαδοποίηση των δεδομένων καθώς και την παρακολούθηση για τη συστηματική συλλογή τους κατά τη διάρκεια της καταγραφής καθώς και των μετρήσεων.

Ιδιαίτερα η χρήση συστοιχιών μεγάλων δεδομένων στην SQL Server 2022 Standard διευρύνει τις δυνατότητες ανάλυσης και επεξεργασίας δεδομένων με πολλούς τρόπους. Αυτό συμπληρώνεται από την ενσωμάτωση του κατανεμημένου συστήματος αρχείων Hadoop (HDFS), του Apache Spark και άλλων εργαλείων ανάλυσης, την έξυπνη επεξεργασία των ερωτημάτων αναζήτησης και τη χρήση εμπορευματοκιβωτίων σε όλες τις σχετικές διαδικασίες. Η πιστοποίηση της συμβατότητας των βάσεων δεδομένων αποφεύγει την πιθανή ασυμβατότητα των εφαρμογών και επιτρέπει επίσης όχι μόνο την τοπική ενημέρωση ενός συστήματος βάσεων δεδομένων SQL, αλλά και εκείνη στην περιφέρεια καθώς και στο Cloud.

Η αυξημένη ασφάλεια προσφέρεται και πάλι στο SQL Server 2022 Standard με χαρακτηριστικά όπως η επιταχυνόμενη ανάκτηση βάσεων δεδομένων, καθώς και λειτουργίες ταξινόμησης και αξιόπιστης παρακολούθησης των δεδομένων, οι οποίες προειδοποιούν επίσης για ύποπτες δραστηριότητες.

Η ακόλουθη επισκόπηση παρέχει λεπτομερέστερες πληροφορίες για τους επιμέρους λειτουργικούς τομείς.

SQL Server 2022 Standard - Εικονικοποίηση δεδομένων με συστοιχίες μεγάλων δεδομένων

Η ισχυρή διαχείριση μεγάλων δεδομένων συνεχίζει να διαδραματίζει βασικό ρόλο στην ανάλυση και επεξεργασία μεγάλου όγκου δεδομένων. Εδώ, η SQL Server 2022 Standard προσφέρει όχι μόνο ισχυρές επιδόσεις αλλά και καλή επεκτασιμότητα - σε συνδυασμό με ισχυρά εργαλεία ανάλυσης, όπως η έξυπνη επεξεργασία ερωτημάτων, τα οποία επεξεργάζονται τα δεδομένα αξιόπιστα και ταυτόχρονα γρήγορα και τα καθιστούν διαθέσιμα για τις διάφορες εφαρμογές στις επιχειρήσεις.

Εδώ, η SQL Server 2022 Standard προσφέρει επίσης τη δυνατότητα μεταφοράς των φόρτων εργασίας Big Data στην SQL Server αντί της διαχείρισής τους σε τοπικές πλατφόρμες που βασίζονται στο Hadoop, για παράδειγμα, όπως συνέβαινε προηγουμένως. Με τους ενσωματωμένους συνδέσμους ή το SQL Server PolyBase, μπορούν επίσης να ερωτηθούν εξωτερικές βάσεις δεδομένων όπως η Oracle, η Teradata, η Mongo DB, το HDFS καθώς και το Azure Data Lake χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν ή να αναπαραχθούν πρώτα τα αντίστοιχα δεδομένα.

Η χρήση συστοιχιών μεγάλων δεδομένων με την SQL Server 2022 επιτρέπει επίσης την ανάπτυξη κλιμακούμενων συστοιχιών SQL Server, Spark και HDFS containers με το Kubernetes, το οποίο επιτρέπει επίσης την παράλληλη αναζήτηση, εγγραφή και επεξεργασία δεδομένων με Transact-SQL. Ομοίως, οι συστάδες Big Data επιτρέπουν την εκτέλεση εργασιών τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης σε δεξαμενές αποθήκευσης HDFS, καθώς και την παροχή εφαρμογών τόσο ως εμπορευματοκιβώτια όσο και ως εφαρμογές με τη μορφή υπηρεσιών ιστού που έχουν πρόσβαση στα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε μια συστάδα Big Data για τον σκοπό αυτό. Επιπλέον, είναι επίσης διαθέσιμα τα Big Data Clusters στην SQL Server 2022 Standard:

 • Η λίμνη δεδομένων είναι μια κλιμακούμενη δεξαμενή αποθήκευσης HDFS που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση δεδομένων από διάφορες εξωτερικές πηγές για ανάλυση καθώς και για συνδυασμό με σχεσιακά δεδομένα.
 • Το Data Mart επιτρέπει την οριζόντια κλιμάκωση των συστοιχιών Big Data για τη βελτίωση της απόδοσης των αναλύσεων δεδομένων, μεταξύ άλλων με την ενσωμάτωση δεδομένων από πολλαπλές πηγές μέσω κόμβων συγκέντρωσης δεδομένων που χρησιμεύουν ως προσωρινή μνήμη.
 • Τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης καθώς και το Spark μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν με τις γλώσσες R, Python, Scala και Java, για παράδειγμα.

SQL Server 2022 Standard - Ισχυρές επιδόσεις 

Η έκδοση SQL Server 2022 Standard χαρακτηρίζεται από υψηλή επεκτασιμότητα και απόδοση σημαντικών λειτουργιών, καθώς και από αξιόπιστη υψηλή διαθεσιμότητα. Η υψηλή διαθεσιμότητα επιτυγχάνεται, μεταξύ άλλων, μέσω της υποστήριξης Server Core , καθώς και των πάντα ενεργών failover cluster instances και ενός failoverServer για την ανάκτηση μετά από καταστροφή και τη βελτιωμένη ανάκτηση βάσεων δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των κρυπτογραφημένων αντιγράφων ασφαλείας.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αποθήκευση στηλών για μεγάλα δυαδικά αντικείμενα, βάση δεδομένων στη μνήμη με OLTP1 στη μνήμη, υβριδικό buffer pool και υποστήριξη μόνιμης μνήμης για τη βελτίωση των επιδόσεων για κρίσιμους φόρτους εργασίας, υποστήριξη έως και 50 instances, stretch database, κατάτμηση πινάκων και ευρετηρίων και συμπίεση δεδομένων, παράλληλη επεξεργασία για κατατμημένους πίνακες και πολλαπλά filestream containers.

SQL Server 2022 Standard - Απαιτήσεις υλικού

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το SQL Server 2022 Standard σε ένα κατάλληλο λειτουργικό περιβάλλον, θα πρέπει πιθανώς να πληρούνται οι ακόλουθες απαιτήσεις λογισμικού και υλικού - σημειώστε ότι από τον Οκτώβριο δεν υπάρχουν ακόμη επίσημες πληροφορίες από το Microsoft, οπότε οι πραγματικές ελάχιστες απαιτήσεις ενδέχεται να διαφέρουν από αυτές που αναφέρονται παρακάτω. Για περισσότερες ερωτήσεις και ενημερωμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε με ένα μέλος του προσωπικού στο Wiresoft.

 • Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα: min. Windows 10, Windows Server 2019
 • Χώρος στο σκληρό δίσκο: τουλάχιστον 6 GB - ανάλογα με τα στοιχεία της SQL Server που είναι εγκατεστημένα σε κάθε περίπτωση
 • Μνήμη εργασίας: τουλάχιστον 4 GB
 • Γραφικά: Κάρτα γραφικών Super VGA με ελάχιστη ανάλυση 800x600 pixel
 • Τύπος επεξεργαστή: επεξεργαστής x64
 • Ταχύτητα επεξεργαστή: τουλάχιστον 1,4 GHz - συνιστάται: 2,0 GHz ή υψηλότερη
Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες