Chat with us, powered by LiveChat
ΝΟΜΙΚΗ
Επιχειρηματικοί πελάτες
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
Trustmask
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για το φιλτράρισμα!
VMWARE vCENTER SERVER 7 STANDARD VMWARE vCENTER SERVER 7 STANDARD
VMware vCenter Server 7 Standard παρέχει μια κεντρική πλατφόρμα για το Management του περιβάλλοντός σας VMware. Προσφέρει απλουστευμένο Management των περιβαλλόντων vSphere, βελτιωμένη απόδοση και επεκτασιμότητα και ενισχυμένη ασφάλεια....
4.501,90 € *
VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD
VMware vCenter Server 8 Standard για τη διαχείριση εικονικών υποδομών ο vCenter Server 8 Standard είναι ένα ισχυρό θεμελιώδες εργαλείο για τη διαχείριση μιας υποδομής που βασίζεται στο vSphere και το περιβάλλον της. Το προηγμένο...
5.659,90 € *
VMWARE vCENTER SERVER 7 FOUNDATION VMWARE vCENTER SERVER 7 FOUNDATION
Ψάχνετε για μια αξιόπιστη, προσιτή και εύχρηστη λύση εικονικοποίησης Τότε το VMware vCenter Server 7 Foundation είναι για εσάς. Αυτό το λογισμικό είναι ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις που θέλουν να επωφεληθούν από την εικονικοποίηση...
1.101,90 € *

Τι χαρακτηριστικά προσφέρει το vCenter Server 7

vCenter Server 7 προσφέρει τόσο απλό όσο και ολοκληρωμένο έλεγχο, συμπεριλαμβανομένης της διαφάνειας σε όλα τα επίπεδα, μέσω της κεντρικής διαχείρισης των εικονικών κεντρικών υπολογιστών και των εικονικών μηχανών μέσω μιας ενιαίας κονσόλας. Τα ισχυρά εργαλεία του vCenter Server απλοποιούν έτσι την αποτελεσματική διαχείριση των υποδομών vSphere και προσφέρουν επίσης εκτεταμένες επιλογές ελέγχου. Επιπλέον, η ζωντανή μετανάστευση των φόρτων εργασίας μέσω vMotion, η πλήρης κλωνοποίηση και η ψυχρή μετανάστευση είναι επίσης δυνατές με το vCenter Server . Τα API υπηρεσιών ιστού διευκολύνουν επίσης την ευέλικτη ενσωμάτωση του vCenter Server στο υπάρχον λογισμικό διαχείρισης συστημάτων.

Αυτό παρέχει σε έναν μόνο διαχειριστή άμεση ορατότητα στη διαμόρφωση όλων των βασικών στοιχείων μιας υπάρχουσας εικονικής υποδομής, ενώ παράλληλα διαχειρίζεται εκατοντάδες φόρτους εργασίας, υπερδιπλασιάζοντας την παραγωγικότητα της λύσης vCenter Server σε σύγκριση με τη διαχείριση φυσικών υποδομών. Επειδή το vCenter Server τρέχει στο Photon OS, οι διορθώσεις και οι αναβαθμίσεις πραγματοποιούνται ανεξάρτητα από τρίτους, ενώ οι χρόνοι επίλυσης προβλημάτων μπορούν να μειωθούν με μια δωρεάν άδεια χρήσης για το Log Insight.

Αξιόπιστη ανάπτυξη εικονικής υποδομής

vCenter Server παρέχει προληπτική, αυτοματοποιημένη διαχείριση για τη δυναμική παροχή νέων Services. Οι πόροι μπορούν να κατανεμηθούν με τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα. Οι πόροι μπορούν να κατανεμηθούν και να βελτιστοποιηθούν με μέγιστη αποτελεσματικότητα. Για παράδειγμα, 15 περιπτώσεις vCenter Server μπορούν να διαχειριστούν έως και 70.000 εικονικές μηχανές και 5.000 κεντρικούς υπολογιστές. Μέσω της δυναμικής διαχείρισης πόρων, συμπεριλαμβανομένης της κατανομής πόρων, το vCenter Server κατανέμει έξυπνα τους διαθέσιμους πόρους στις εικονικές μηχανές. Αυτό επιτρέπει την εύκολη τήρηση των επιπέδων εξυπηρέτησης σύμφωνα με τις συμφωνίες επιπέδου εξυπηρέτησης (SLA) για κρίσιμες για την επιχείρηση εφαρμογές.

Υψηλή επεκτασιμότητα και δυνατότητα επέκτασης στο υβριδικό σύστημα Cloud

Με το vCenter Server , είναι επίσης δυνατή η απρόσκοπτη επέκταση των περιβαλλόντων στις εγκαταστάσεις σε δημόσια clouds που βασίζονται στο vSphere, όπως το VMware Cloud στο AWS - έως και 2.000 κεντρικοί υπολογιστές και 35.000 εικονικές μηχανές μπορούν να διαχειριστούν διαφανώς με μία μόνο vCenter Server περίπτωση - ανεξάρτητα από την έκδοση του vCenter Server που εκτελείται.

Περαιτέρω εργαλεία και λειτουργίες του VMware vCenter Server

Άλλα χαρακτηριστικά που μπορούν να αναπτυχθούν μέσω του vCenter Server περιλαμβάνουν:

 • VMware vSphere vMotion
 • VMware vSphere Κατανεμημένος χρονοπρογραμματιστής πόρων
 • VMware vSphere Υψηλή διαθεσιμότητα (HA)
 • VMware vSphere Ανοχή σφαλμάτων
 • VMware vRealize Orchestrator για τη δημιουργία ροών εργασίας βέλτιστων πρακτικών
 • VMware vCenter Server Εργαλείο σύγκλισης για ευκολότερη μετάβαση
 • vRealize Το Log Insight for vCenter Server στην έκδοση light παρέχει βελτιωμένη διαφάνεια καθώς και οπτικοποίηση των τάσεων των συμβάντων για ταχύτερη επίλυση προβλημάτων

Τα βασικά πλεονεκτήματα του VMware vCenter Server 7 με μια ματιά

Ως κεντρική, επεκτάσιμη πλατφόρμα, το VMware vCenter Server προσφέρει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα για την εύκολη και αυτοματοποιημένη διαχείριση των εικονικών υποδομών:

 • Εύκολη εγκατάσταση: ΤοvCenter Server μπορεί να αναπτυχθεί ως προ-διαμορφωμένη εικονική συσκευή σε λίγα μόνο βήματα.
 • Κεντρικός, φιλικός προς το χρήστη έλεγχος: Με το βασισμένο σε HTML5 vSphere Client vCenter Server , ολόκληρη η υποδομή vSphere μπορεί να διαχειριστεί από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης - με ανταπόκριση και από μία μόνο τοποθεσία. Με ένα μόνο κλικ, οι χρήστες μπορούν να εκχωρήσουν μεμονωμένους ρόλους, να περιηγηθούν στην απογραφή vCenter Server ή να παρέχουν νέες εικονικές μηχανές.
 • Επεκτασιμότητα του vSphere Server μέσω ανοικτής αρχιτεκτονικής πρόσθετων στοιχείων: οι διαχειριστές ΤΠ μπορούν να ενσωματώσουν και να διαχειριστούν πρόσθετα στοιχεία από πιστοποιημένους συνεργάτες VMware στο vCenter Server χρησιμοποιώντας τα πρόσθετα στοιχεία vSphere Client . Το ανοικτό vSphere Client plug-in SDK επιτρέπει την υλοποίηση λειτουργιών δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, ασφάλειας δεδομένων, διαχείρισης ασφάλειας, δικτύου και διακομιστή απευθείας μέσω του vCenter Server .
 • Υψηλή προστασία των περιπτώσεων vCenter Server : vCenter Server Υψηλή διαθεσιμότητα - προστατεύει τη συσκευή vCenter Server και το αντίστοιχο Services με εγγενή υψηλή διαθεσιμότητα και RTO λιγότερο από 10 λεπτά.
 • Εύκολη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας: Ο ενσωματωμένος χρονοπρογραμματιστής VMware για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά απλοποιεί τον προγραμματισμό των αντιγράφων ασφαλείας της συσκευής vCenter Server , συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης του αριθμού των διατηρούμενων αντιγράφων ασφαλείας.
 • Ενοποιημένη διαχείριση επιδιορθώσεων και αναβαθμίσεων: Το VMware vSphere Update Manager απλοποιεί και επιταχύνει την αυτοματοποιημένη σάρωση και επιδιόρθωση των ενεργών ESXi hosts. Η συσκευή vCenter Server μπορεί επίσης να αναπτυχθεί επαναλαμβανόμενα από ένα πρότυπο χρησιμοποιώντας RESTful APIs.
 • Υψηλή ασφάλεια και διαθεσιμότητα από το vSphere: Αυτοματοποιημένες και προληπτικές λειτουργίες διαχείρισης, όπως η αυτόματη εξισορρόπηση φορτίου και οι έτοιμες προς χρήση ροές εργασίας αυτοματοποίησης, εξασφαλίζουν υψηλή διαθεσιμότητα.