Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL

Διαθέσιμο ως άμεση λήψη

 • SW10043
 • FQC-08190
 • Μόνιμα έγκυρο
 • Όλες οι γλώσσες
 • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
21,90 € * 22,90 € * (4,37% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Έκδοση Πλήρης έκδοση
Συσκευές 1x
Πεδίο παράδοσης Λήψη + άδεια χρήσης
Μεσαίο Λήψη
Χρόνος εκτέλεσης Απεριόριστη
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες
Χρόνος παράδοσης  Λίγα λεπτά
Σύστημα  32bit/64bit


Τα Windows 8.1 Professional είναι η πειστική απάντηση της Microsoft για όλους τους χρήστες που δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την προηγούμενη έκδοση. Ο κύριος λόγος γι' αυτό ήταν ο πλήρως αναθεωρημένος λεγόμενος σχεδιασμός Metro, ο οποίος, στο ύφος των διεπαφών των tablet και των smartphone, εμφάνιζε τα προγράμματα και άλλες λειτουργίες σε οπτικά μειωμένα, μονόχρωμα εικονίδια, γνωστά και ως tiles λόγω του τετράγωνου βασικού τους σχήματος.

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών.

 

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL"

Windows 8.1 Pro - η ισχυρή έκδοση του καινοτόμου λειτουργικού συστήματος της Microsoft ως χρησιμοποιούμενο λογισμικό

Windows 8.1 Professional είναι η πειστική απάντηση της Microsoft για όλους τους χρήστες που δεν ήταν ικανοποιημένοι με την προηγούμενη έκδοση. Ο κύριος λόγος γι' αυτό ήταν ο πλήρως αναθεωρημένος λεγόμενος σχεδιασμός Metro, ο οποίος, στο στυλ των διεπαφών των tablet και των smartphone, εμφάνιζε τα προγράμματα και άλλες λειτουργίες σε οπτικά μειωμένα, μονόχρωμα εικονίδια, γνωστά και ως πλακάκια λόγω του βασικού τετράγωνου σχήματός τους.

Εκτός από την επιστροφή της γνώριμης αρχικής οθόνης  , τοWindows 8.1 προσφέρει μια σειρά από περαιτέρω βελτιώσεις και ειδικά στην έκδοση Pro Edition για τις επιχειρήσεις μια ολόκληρη σειρά από απαραίτητες επιχειρηματικές λειτουργίες, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη διαχείριση των δικτύων και των σχετικών κανόνων ασφαλείας, καθώς και για την προστασία των δεδομένων. Το Windows 8.1 Pro - σχεδιασμένο για χρήση σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις - προσφέρει χαρακτηριστικά όπως Domain Join για να μπορούν οι τελικές συσκευές να έχουν πρόσβαση σε ένα δίκτυο ακόμη και εκτός σύνδεσης, BitLocker για την προστασία των δεδομένων, ειδικά στις φορητές συσκευές, και την ισχυρή τεχνολογία εικονικοποίησης Hyper-V. 

Η αγορά της έκδοσης 8.1 Pro Edition προσφέρει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι αυτό το λειτουργικό σύστημα Windows μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε παλαιότερα συστήματα υλικού. Στο Wiresoft Onlineshop θα βρείτε το Windows 8.1 Pro ως έκδοση αγοράς ενός χρήστη, καθώς και άλλες εκδόσεις και παλαιότερα ή νεότερα λειτουργικά συστήματα και πολλά άλλα προγράμματα της Microsoft. Στην επισκόπηση που ακολουθεί παρουσιάζονται αρχικά οι σημαντικότερες καινοτομίες της Windows 8.1 Pro, ακολουθούμενη από σημαντικά χαρακτηριστικά ολόκληρης της έκδοσης Windows 8.1.

Χαρακτηριστικά του Windows 8.1 Pro Edition

Windows 8.1 Pro, με τις πρόσθετες δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά του, απευθύνεται κυρίως σε εκείνες τις εταιρείες και τους ισχυρούς χρήστες για τους οποίους η ασφάλεια του δικτύου και η εικονικοποίηση παίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο. Τα ακόλουθα χαρακτηριστικά προσφέρουν ολοκληρωμένες δυνατότητες εδώ:

Συμμετοχή στο domain στο Windows 8.1 Pro

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της έκδοσης Windows 8.1 Pro είναι η λειτουργία Domain Join - απαραίτητη για τις εταιρείες για τη διαχείριση των τελικών συσκευών σε ένα δίκτυο .

Η σύνδεση τομέα επιτρέπει στους υπολογιστές να συνδέονται εκτός σύνδεσης σε ένα εταιρικό δίκτυο μέσω του καταλόγου πρόσβασης χωρίς να απαιτείται φυσική σύνδεση ή σύνδεση VPN. Η σύνδεση τομέα χωρίς σύνδεση διέπεται από τις πολιτικές DirectAccess, συμπεριλαμβανομένου του ορισμού κανόνων απομακρυσμένης παροχής.

Όλοι οι υπολογιστές του δικτύου που είναι ενωμένοι σε έναν τομέα διαχειρίζονται από έναν διαχειριστή πληροφορικής μέσω ενός ελεγκτή τομέα - ενός διακομιστή για την κεντρική πιστοποίηση των υπολογιστών και των χρηστών σε ένα δίκτυο υπολογιστών - έτσι ώστε να έχουν κοινή βάση δεδομένων και πολιτική ασφαλείας καθώς και ένα μοναδικό όνομα.

Χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη κονσόλα διαχείρισης πολιτικής ομάδας (GPMC), μπορούν να τροποποιήσουν την πολιτική τομέα ή να δημιουργήσουν νέες πολιτικές. Με το Windows 8.1 Pro, η διαδικασία αυτή είναι επίσης ευκολότερη από ό,τι με τις παλαιότερες εκδόσεις. Διευκολύνει επίσης τους διαχειριστές στη διαχείριση σεναρίων που αφορούν συσκευές που δεν ανήκουν σε συγκεκριμένο τομέα, οι οποίες συνήθως περιλαμβάνουν προσωπικές κινητές συσκευές, όπως φορητούς υπολογιστές, tablet ή smartphones.

Hyper-V για Windows 8.1 Pro

Επίσης ενσωματωμένο σε Windows 8.1 Pro είναι η νέα έκδοση της τεχνολογίας εικονικοποίησης Hyper-V. Εκτός από τη δυνατότητα πλήρους απομόνωσης μεμονωμένων συστημάτων, αυτό προσφέρει τη χρήση διαφόρων λειτουργιών ασφαλείας, όπως η πρόληψη εκτέλεσης δεδομένων (DEP) σε επίπεδο υλικού, καθώς και η μετάφραση διευθύνσεων δικτύου (NAT) για τη διαχείριση διευθύνσεων IPv4.

Το Hyper-V χρησιμοποιείται για την εικονικοποίηση κέντρων δεδομένων καθώς και μικρότερων περιβαλλόντων. Με την έκδοση που είναι διαθέσιμη στο Windows 8.1 Pro, το Hyper-V μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την εικονικοποίηση πελατών. Οι εικονικοί διακομιστές μπορούν να μετακινηθούν ή να αντιγραφούν μεταξύ κεντρικών υπολογιστών Hyper-V ενώ το σύστημα εκτελείται. Επιπλέον, το Hyper-V χειρίζεται επίσης εικόνες σκληρών δίσκων σε μορφή εικονικού σκληρού δίσκου (ή VDHX).

Ασφαλής κρυπτογράφηση σκληρού δίσκου με το BitLocker

Πόσο γρήγορα συμβαίνει να χαθεί ή ακόμη και να κλαπεί ένα tablet και ένας φορητός υπολογιστής. Πολύ πιο κρίσιμο από την απώλεια της κινητής συσκευής είναι ότι τα ευαίσθητα ή προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αυτήν δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν ή να χρησιμοποιηθούν καταχρηστικά. Το BitLocker, το οποίο είναι ενσωματωμένο στο Windows 8.1 Pro, αποτρέπει τουλάχιστον την προβολή αυτών των δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένα άτομα ή τη χρήση τους για εγκληματικούς σκοπούς, κρυπτογραφώντας τα με ασφάλεια.

Επιπλέον, το εύχρηστο εργαλείο "BitLocker To Go" προσφέρει επίσης τη δυνατότητα κρυπτογράφησης στικ USB και εξωτερικών σκληρών δίσκων.

Περισσότερες δυνατότητες στο Windows 8.1 Pro

Επιπλέον, η έκδοση Pro του Windows 81. προσφέρει ενισχυμένη ασφάλεια από άκρο σε άκρο με Trusted Boot και Secure Boot, το τείχος προστασίας Windows, το Windows Defender και το Microsoft SmartScreen, ένα φίλτρο που ανιχνεύει κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να φορτωθεί από μια διεύθυνση URL.

Και με το σύστημα κρυπτογράφησης αρχείων (EFS), τα αρχεία σε δίσκους NTFS μπορούν να κρυπτογραφηθούν με ασφάλεια σε λειτουργικά συστήματα που βασίζονται στο Windows-NT, έτσι ώστε να παραμένουν εμπιστευτικά και προστατευμένα ακόμη και αν μη εξουσιοδοτημένα άτομα αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά μέσω κακώς προστατευμένων δικαιωμάτων πρόσβασης ή κλοπής δίσκων.

Οι σημαντικότερες γενικές καινοτομίες και λειτουργίες της έκδοσης Windows 8.1

Η έκδοση 8.1 διατηρεί πολλές από τις βασικές καινοτομίες της προηγούμενης έκδοσης Windows 8, αλλά βελτιώνει πολλές λεπτομέρειες με τις οποίες οι χρήστες δεν ήταν ικανοποιημένοι. Βασικά, ωστόσο, έχει διατηρηθεί η ιδέα της προσφοράς μιας ενιαίας διεπαφής χρήστη σε όλες τις τελικές συσκευές που λειτουργούν με το Windows 8.1.

Πλακάκια "Modern UI

Η τυπική εμφάνιση του νέου λειτουργικού συστήματος σε κεραμίδια είναι το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό για τους χρήστες: Αντί της προηγούμενης λίστας με όλα τα συχνά χρησιμοποιούμενα προγράμματα κ.λπ., όλες οι χρησιμοποιούμενες και Standard εφαρμογές εμφανίζονται τώρα στο λεγόμενο σχέδιο "Modern UI" - όπου UI σημαίνει "User Interface" - που αναφέρεται από τη Microsoft και ως σχέδιο Metro.

Στην έκδοση 8.1 Pro, αλλά και στις άλλες εκδόσεις, οι χρήστες μπορούν να μεταβούν στην προβολή του μενού Έναρξη που είναι γνωστή από τις παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος, κάνοντας κλικ στο εμφανές κουμπί με τη σημαία. Με το δεξί κλικ έχουν άμεση πρόσβαση σε σημαντικές ρυθμίσεις του Windows καθώς και στις επιλογές επανεκκίνησης ή τερματισμού του συστήματος. Οι χρήστες με το Windows 8.1 έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν αν το λειτουργικό σύστημα θα ξεκινάει με το περιβάλλον εργασίας πλακιδίων ή θα φορτώνει αμέσως την επιφάνεια εργασίας.

Για την επιλογή του φόντου, οι χρήστες μπορούν τώρα να εμφανίζουν τις δικές τους φωτογραφίες κ.λπ. αντί της ενσωματωμένης προεπιλογής εικόνων κ.λπ. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να εμφανίζονται πολλές φωτογραφίες εναλλάξ.

Νέο: Το μέγεθος και το σχήμα των πλακιδίων μπορούν τώρα να προσαρμοστούν. Ο στόχος του εντελώς νέου σχεδιασμού Modern UI ήταν αρχικά η δημιουργία μιας ομοιόμορφης εμφάνισης σε όλες τις τελικές συσκευές - δηλαδή από υπολογιστές ή φορητούς υπολογιστές έως ταμπλέτες και smartphones - με αποτέλεσμα ο σχεδιασμός των πλακιδίων να είναι πιο ελκυστικός οπτικά σε ένα μικρότερο κινητό τηλέφωνο απ' ό,τι σε μια οθόνη γραφείου. Η έκδοση 8.1. pro κ.λπ. προσφέρει τώρα τέσσερα μεγέθη πλακιδίων: Μεγάλο, φαρδύ, μεσαίο και μικρό. Αυτό επιτρέπει σε ασήμαντες ή σπάνια χρησιμοποιούμενες εφαρμογές να είναι οπτικά λιγότερο ενοχλητικές, ενώ για δημοφιλείς εφαρμογές, όπως η νέα εφαρμογή Καιρός, η μεγαλύτερη οθόνη διευκολύνει τη χρήση της λειτουργίας προεπισκόπησης, καθώς δείχνει επίσης πολλές πληροφορίες σε ζωντανή μετάδοση. Επίσης, οι μεγαλύτερες οθόνες περιλαμβάνουν ένα σύντομο κείμενο με πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή, το οποίο είναι χρήσιμο για τον προσανατολισμό σε πιο τεχνικές εφαρμογές.

Βοηθητικό: Για τους χρήστες που δεν είναι (ακόμη) εξοικειωμένοι με την έννοια των πλακιδίων Windows 8.1, η Microsoft έχει ενσωματώσει τη δική της εφαρμογή "Βοήθεια και συμβουλές", με συμβουλές για τη λειτουργία, καθώς και επεξηγηματικά κείμενα και βίντεο.

Προβολή τεσσάρων εφαρμογών ταυτόχρονα με το Windows 8.1 Pro

Με ανοιχτές εφαρμογές Windows 8.1 εμφανίζει τα ενεργά προγράμματα πλακιδίων σε ελεύθερα επιλέξιμο μέγεθος το ένα δίπλα στο άλλο - σε σύγκριση με την έκδοση 8, η οποία εμφάνιζε την πρώτη εφαρμογή σταθερά στο ένα τρίτο του πλάτους της οθόνης και τη δεύτερη εφαρμογή στα δύο τρίτα του πλάτους. Η οθόνη είναι ιδιαίτερα εύχρηστη σε συσκευές με οθόνη υψηλής ανάλυσης. Σε οθόνες επιφάνειας εργασίας με ανάλυση 1.920 x 1.200 pixel, μπορούν να εμφανιστούν ακόμη και τέσσερις ανοιχτές εφαρμογές. Μετακινώντας τη διαχωριστική γραμμή, το μέγεθος των εφαρμογών μπορεί επίσης να μεταβληθεί μετά το άνοιγμα. Ποια εφαρμογή είναι αυτή τη στιγμή ενεργή, υποδεικνύεται από τρεις τελείες στη διαχωριστική γραμμή.

Νέες εφαρμογές στο Windows 8.1

ΤοWindows 8.1. προσφέρει - φυσικά και στην Επαγγελματική Έκδοση - μια σειρά από νέες εφαρμογές, οι οποίες σίγουρα έχουν λείψει σε ορισμένους χρήστες από τα smartphones τους, μεταξύ άλλων:

 • Εφαρμογή αριθμομηχανής: σας επιτρέπει να εκτελείτε απλούς υπολογισμούς και μετατροπές μετρήσεων, όπως χιλιόμετρα σε μίλια. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια επιστημονική προβολή με πιο περίπλοκους τύπους.
 • Εφαρμογή ξυπνητηριού: Εκτός από τις τυπικές λειτουργίες ξυπνητηριού, το ξυπνητήρι προσφέρει επίσης χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης και χρονόμετρο.
 • Εφαρμογή εγγραφής ήχου: Η γνωστή συσκευή εγγραφής ήχου αποτελεί πλέον μέρος του Windows Blue: Με την εφαρμογή, μπορείτε να κάνετε ηχογραφήσεις και να τις επεξεργαστείτε, οι οποίες μπορούν προαιρετικά να αποθηκευτούν και στο SkyDrive.
 • Εφαρμογή "Μαγειρική και απόλαυση": Εδώ, οι λάτρεις της μαγειρικής θα βρουν πολλές εικονογραφημένες συνταγές για πολλές περιστάσεις. Η ενσωματωμένη λειτουργία λίστας αγορών το καθιστά ιδιαίτερα πρακτικό για χρήση σε smartphone.

Για να δημιουργήσετε μια επισκόπηση στον κατακλυσμό των παλαιών και νέων εφαρμογών, αυτές μπορούν να ομαδοποιηθούν στο Windows 8.1, γεγονός που καθιστά περιττό το κλικ σε μακροσκελείς λίστες.

Γραμμή γοητείας στο Windows 8.1

Επιπλέον, είναι διαθέσιμες επιλογές ρυθμίσεων για την απενεργοποίηση τυπικών νέων στοιχείων ελέγχου του Windows 8, όπως η γραμμή Charms Bar. Η ιδέα της Γραμμής Charms που εισήχθη με το Windows 8 είναι να παρέχει στους χρήστες άμεση πρόσβαση στις πέντε σημαντικές λειτουργίες "Αναζήτηση, Κοινή χρήση, Έναρξη, Συσκευές και Ρυθμίσεις". Ενεργοποιείται μόλις ο χρήστης μετακινήσει το δείκτη του ποντικιού στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και σβήνει. Στο Windows 8.1 Pro, κ.λπ., είναι ευκολότερο να απενεργοποιήσετε τη Γραμμή γοητείας, αν δεν τη χρειάζεστε. Επιπλέον, η λειτουργία εναλλαγής μεταξύ μεμονωμένων εφαρμογών μπορεί επίσης να απενεργοποιηθεί κάνοντας κλικ στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

SkyDrive

Ο online αποθηκευτικός χώρος της Microsoft, το SkyDrive, έχει επανασχεδιαστεί για άλλη μια φορά για την έκδοση 8.1. Αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές στον συγχρονισμό: Ενώ προηγουμένως, όταν αντιγράφατε αρχεία στο SkyDrive μέσω της Εξερεύνησης Windows, γινόταν ο αυτόματος συγχρονισμός δεδομένων όλων των αρχείων που ήταν αποθηκευμένα εκεί με όλες τις τελικές συσκευές, το SkyDrive στο Windows 8.1 συγχρονίζει μόνο τους φακέλους και τις μικρογραφίες. Μόνο με διπλό κλικ σε ένα αρχείο η υπηρεσία αποθήκευσης το κατεβάζει. Αυτή η νέα ρύθμιση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη εάν ορισμένες από τις χρησιμοποιούμενες συσκευές έχουν λιγότερο χώρο στο σκληρό δίσκο και η σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι ασθενέστερη. Όλα τα δεδομένα, τόσο τοπικά όσο και αποθηκευμένα στο SkyDrive, διαχειρίζονται μέσω της νέας εφαρμογής SkyDrive. Το Windows 8.1 τοποθετεί επίσης σημαντικές ρυθμίσεις του υπολογιστή και ορισμένα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας στο SkyDrive.

Απαιτήσεις υλικού για την εγκατάσταση του Windows 8.1 Pro κ.λπ.

Προκειμένου το Windows 8.1 Pro να λειτουργεί ομαλά σε μια συσκευή τελικού σημείου, πρέπει να πληροί ορισμένες απαιτήσεις υλικού. Windows 8.1 Pro διατίθεται σε έκδοση 32-bit και 64-bit, και μόνο η έκδοση 64-bit εγγυάται ότι ορισμένα προγράμματα και εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν πλήρως. Κατά την εγκατάσταση του Windows 8.1 πρέπει να πληρούνται οι ακόλουθες βασικές τεχνικές προϋποθέσεις:

 • Επεξεργαστής: τουλάχιστον 1 GHz, με υποστήριξη PAE, NX και SSE2
 • RAM: τουλάχιστον 1 GB για 32-bit ή 2 GB RAM για 64-bit
 • Χώρος στο σκληρό δίσκο: τουλάχιστον 16 GB για 32-bit ή 20 GB για 64-bit
 • Κάρτα γραφικών: Microsoft DirectX 9 με πρόγραμμα οδήγησης WDDM

Windows 8.1 Pro αγοράστε φτηνά στο Wiresoft στο ηλεκτρονικό κατάστημα

ΤοWindows 8.1 Pro προσφέρεται - αν υπάρχει ακόμα - στο συμβατικό εμπόριο ως νέα ενιαία άδεια χρήσης σε μια όχι αμελητέα τιμή. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wiresoft μπορείτε να αγοράσετε το Windows 8.1 Professional ως άδεια χρήσης ενός χρήστη σε πολύ χαμηλότερη τιμή από το λεγόμενο μεταχειρισμένο λογισμικό - θα λάβετε το ίδιο προϊόν λογισμικού.

Ακούστε πώς λειτουργεί: Η ενιαία άδεια που προσφέρεται για το Windows 8.1 Η έκδοση Pro Edition αποτελούσε μέρος μιας άδειας χρήσης όγκου που αγόραζε μια εταιρεία. Με τη μεταπώλησή του - μια απολύτως νόμιμη διαδικασία στην ΕΕ - αυτό διασπάστηκε και μετατράπηκε σε μεμονωμένες άδειες χρήσης, οι οποίες στη συνέχεια ονομάζονται και προσφέρονται ως μεταχειρισμένο λογισμικό. Ωστόσο, αυτή η διάσπαση της άδειας χρήσης τόμου ή ο χαρακτηρισμός ως μεταχειρισμένο λογισμικό δεν έχει καμία αρνητική επίπτωση στη λειτουργικότητα αυτού του επιτραπέζιου λειτουργικού συστήματος Windows 8.1 Pro, μεταξύ άλλων επειδή το λογισμικό δεν υπόκειται σε φθορά.

Η αγορά λογισμικού με τη Wiresoft είναι πάντα φθηνή και ασφαλής ταυτόχρονα! Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 Pro από το κατάστημα Wiresoft όχι μόνο σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή - η αγορά σας είναι επίσης ασφαλής: η Wiresoft πωλεί μόνο αυθεντικό λογισμικό Windows 8.1 Professional που είναι πανομοιότυπο με το προϊόν της Microsoft. Ως εκ τούτου, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς, μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε αμέσως την άδεια χρήσης Windows 8.1 Pro στην τελική σας συσκευή και να την ενεργοποιήσετε με ένα κλειδί άδειας χρήσης που περιλαμβάνεται και ισχύει μόνο για εσάς - χωρίς κανένα χρονικό περιορισμό. Η αγορά μεταχειρισμένου λογισμικού, όπως το Windows 8.1 Pro στο Wiresoft Software Shop, δεν ενέχει κανέναν νομικό κίνδυνο για εσάς, επειδή η εμπορία μεταχειρισμένου λογισμικού είναι σαφώς επιτρεπτή από το νόμο, κάτι που έχει επιβεβαιωθεί από πολλές νομικά δεσμευτικές αποφάσεις.

Η αγορά μεταχειρισμένου λογισμικού από τη Wiresoft προσφέρει στους πελάτες μας μια προσιτή εναλλακτική λύση σε σχέση με άλλες προσφορές για τη χρήση του λειτουργικού συστήματος Windows 8.1 Professional για επιτραπέζιους υπολογιστές. Στους πελάτες μας περιλαμβάνονται ΜΜΕ και οργανισμοί, καθώς και αυτοαπασχολούμενοι και ιδιώτες, οι οποίοι είναι ευτυχείς να επωφεληθούν από την προσφορά λογισμικού χαμηλού κόστους!

Στο κατάστημα λογισμικού Wiresoft θα βρείτε το Windows 8.1 Pro, καθώς και άλλες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος Windows και άλλων προγραμμάτων της Microsoft σε χαμηλή τιμή για άμεση λήψη. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτό ή οποιοδήποτε άλλο λογισμικό της Microsoft, επικοινωνήστε με την αρμόδια υποστήριξή μας μέσω συνομιλίας, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες