Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD

Διαθέσιμο ως άμεση λήψη

 • SW10444
 • 021-07261
 • Μόνιμα έγκυρο
 • Όλες οι γλώσσες
 • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
166,90 € * 184,90 € * (9,73% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Έκδοση Πλήρης έκδοση
Συσκευές 1x
Πεδίο εφαρμογής της παράδοσης Λήψη + άδεια χρήσης
Μεσαίο Λήψη
Χρόνος εκτέλεσης Απεριόριστα
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες
Χρόνος παράδοσης  Λίγα λεπτά
Σύστημα  Windows (32bit/64bit)
Τερματικός διακομιστής Συμβατό


Η τελευταία έκδοση του Microsoft Office Suite 2021 στην έκδοση Standard Edition προσφέρει στους επαγγελματίες χρήστες σε εταιρείες καθώς και στους αυτοαπασχολούμενους ένα ακόμη πιο βελτιωμένο επίπεδο λειτουργικότητας και αποδοτικότητας - τόσο στη δημιουργία και την επεξεργασία εγγράφων όσο και στην ολοκληρωμένη επικοινωνία και την ασφαλή συνεργασία και ανταλλαγή δεδομένων και εγγράφων. Έτσι, το Office 2021 ανεβάζει τη συνεργασία στο σύννεφο - αλλά και στο γραφείο στο σπίτι - σε ένα νέο επίπεδο. Για το σκοπό αυτό, το νέοπρότυπο MS Office 2021 Standard παρέχει ολοκληρωμένα πρότυπα ασφαλείας που λαμβάνουν επίσης υπόψη τους ισχύοντες κανονισμούς προστασίας δεδομένων.

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD"

Microsoft Office 2021 Standard - το απαραίτητο επιχειρηματικό λογισμικό για επιχειρήσεις και αυτοαπασχολούμενους

Η πιο πρόσφατη έκδοση της σουίτας Microsoft Office 2021 Standard Edition προσφέρει στους επαγγελματίες χρήστες σε εταιρείες, καθώς και στους αυτοαπασχολούμενους, ένα ακόμη πιο βελτιωμένο επίπεδο λειτουργικότητας και αποδοτικότητας - τόσο στη δημιουργία και την επεξεργασία εγγράφων, όσο και στην ολοκληρωμένη επικοινωνία και την ασφαλή συνεργασία και ανταλλαγή δεδομένων και εγγράφων. Έτσι, το Office 2021 ανεβάζει τη συνεργασία στο σύννεφο - αλλά και στο γραφείο στο σπίτι - σε ένα νέο επίπεδο. Επιπλέον, το νέο πρότυπο MS Office 2021 παρέχει ολοκληρωμένα πρότυπα ασφαλείας που λαμβάνουν επίσης υπόψη τους ισχύοντες κανονισμούς προστασίας δεδομένων.

Όπως πάντα, πολυάριθμες βελτιώσεις και προσθήκες στα δοκιμασμένα προγράμματα Word, Excel, PowerPoint και Outlook αποτελούν μέρος αυτής της νέας έκδοσης του MS Office: μεταξύ άλλων, οι ολοκληρωμένες επιλογές για την από κοινού επεξεργασία εγγράφων σε πραγματικό χρόνο διευκολύνουν την ασφαλή εργασία καθώς και την προστατευμένη ανταλλαγή πληροφοριών στην ομάδα και την εργασία χωρίς εμπόδια. Το MS Office 2021 Standard συμπληρώνεται από το ψηφιακό σημειωματάριο OneNote και το Microsoft Teams, το οποίο αντικαθιστά το Skype. Όλα τα προγράμματα του Office μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως Office Web Apps.

Επιπλέον, η αποδεδειγμένη λειτουργία ασφαλείας Data Loss Prevention στο MS Office 2021 Standard προστατεύει από την απώλεια δεδομένων μέσω ολοκληρωμένων διατάξεων ασφαλείας και ατομικών δικαιωμάτων πρόσβασης- η έκδοση συμμορφώνεται επίσης με τους αυστηρούς κανονισμούς προστασίας δεδομένων:

Επιπλέον, η τρέχουσα έκδοση Standard Edition 2019 περιέχει μια σειρά πρακτικών βελτιστοποιήσεων για επαγγελματική και αποτελεσματική καθώς και ανταλλαγή εγγράφων για συνεργατική εργασία, ιδίως στο σύννεφο.

Μπορείτε ήδη να βρείτε το Microsoft Office 2021 Standard Edition στο Wiresoft Software Shop ως μεταχειρισμένο λογισμικό - σε χαμηλότερη τιμή σε σύγκριση με αντίστοιχα νέα προϊόντα - είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε άμεσα με την ομάδα μας και να μάθετε πότε θα είναι επίσημα διαθέσιμη σε εσάς αυτή η έκδοση του Office, καθώς και άλλες εκδόσεις του MS Office 2021. Στην επισκόπηση που ακολουθεί παρουσιάζονται όλες οι εφαρμογές του Office που περιλαμβάνονται και παρέχονται πληροφορίες για όλες τις καινοτομίες αυτής της έκδοσης που είναι ήδη γνωστές και οι οποίες είναι διαθέσιμες σε εσάς με το Office 2021 Standard.

Αποδεδειγμένες εφαρμογές Office ακόμα πιο ισχυρές στο MS Office Standard 2021

Στην Standard Edition του νέου MS Office 2021, οι επιμέρους εφαρμογές Word, Excel, PowerPoint και Outlook αποτελούν επίσης τη ραχοκοκαλιά, συμπληρωμένες από το OneNote και το Microsoft Teams. Για την έκδοση Microsoft Office 2021 Standard Edition, οι λειτουργίες αυτές έχουν βελτιστοποιηθεί και έχουν προστεθεί περαιτέρω λειτουργίες για να γίνει η συνολική συνεργασία ακόμη πιο αποτελεσματική:

 • ΤοMicrosoft Word 2021 εξακολουθεί να είναι το απαραίτητο πρόγραμμα για τη δημιουργία κειμένων, η τρέχουσα έκδοση υποστηρίζει επίσης την εργασία σε έγγραφα, για παράδειγμα, με ένα ενσωματωμένο εργαλείο μετάφρασης, μια βελτιστοποιημένη λειτουργία υπαγόρευσης και μια βελτιωμένη διόρθωση ορθογραφίας, συμπεριλαμβανομένης της διόρθωσης γραμματικής. Χρησιμοποιώντας το εργαλείο εξόδου ομιλίας, μπορείτε να σας διαβάζουν κείμενα ενώ γράφετε- αντίθετα, η λειτουργία εισαγωγής ομιλίας έχει επίσης βελτιωθεί περαιτέρω. Ο αναθεωρημένος συντάκτης διευκολύνει την αποδοχή προτάσεων γραφής και ορθογραφίας απευθείας με ένα κλικ. Η αναγνώριση του εικονικού μελανιού έχει επίσης βελτιωθεί, έτσι ώστε ένα κείμενο που γράφεται με ψηφιακή πένα σε μια οθόνη να μετατρέπεται ακόμη καλύτερα σε κείμενο Word. Υπάρχουν επιμέρους βελτιώσεις, για παράδειγμα, στα γραφικά SVG: τώρα μπορούν να ενσωματωθούν, να κλιμακωθούν και να επεξεργαστούν και πιο σύνθετα έγγραφα εικόνων χωρίς να απαιτείται πολλή μνήμη. Οι λεγόμενες εικόνες HEIC μπορούν επίσης να εισαχθούν απευθείας από iPhones ή iPads χωρίς μετατροπή.
 • Εκτός από νέες λειτουργίες και φίλτρα, όπως τα φίλτρα χρονογραμμής, τοMicrosoft Excel προσφέρει τώρα επίσης δυναμικούς πίνακες και μια βελτιωμένη λειτουργία XVERWEIS για την επαγγελματική ανάλυση και επεξεργασία δεδομένων στην έκδοση 2021 του Office. Οι λειτουργίες πίνακα για τους οικονομικούς υπολογισμούς έχουν επίσης βελτιστοποιηθεί- η μεγάλη συμβατότητα με αρχεία CSV έχει επίσης διατηρηθεί. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις δυνατότητες που διαθέτει το Excel στο MS Office 2021 Standard Edition δεν είναι ακόμη γνωστές, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα της Wiresoft αν έχετε ερωτήσεις.
 • Ως συνήθως, τοMicrosoft PowerPoint 2021 προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών σχεδιασμού με μια ποικιλία συναρπαστικών εφέ, όπως μορφοποίηση γραφικών και εικόνων, καθώς και άλλες επιλογές επεξεργασίας εικόνας. Τα αρχεία Ultra-HD μπορούν επίσης να εισαχθούν απευθείας σε παρουσιάσεις με το PowerPoint- τα γραφικά μπορούν να κλιμακωθούν ελεύθερα και να μεγεθυνθούν σε μια εικόνα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία zoom- τα κινούμενα σχέδια μπορούν επίσης να εκτελεστούν με ένα ψηφιακό στυλό. Οι επιλογές κοινής χρήσης περιλαμβάνουν τώρα επίσης την προβολή ενός αρχείου PowerPoint από τον ομιλητή και με τα Microsoft Forms μπορεί να ξεκινήσει μια άμεση έρευνα μεταξύ των συμμετεχόντων σε μια συνάντηση.
 • ΤοMicrosoft Outlook 2021 υποστηρίζει την παγκόσμια επικοινωνία με επιχειρηματικούς εταίρους και υπαλλήλους σε άλλες τοποθεσίες, μεταξύ άλλων λαμβάνοντας αυτόματα υπόψη τις διαφορετικές ζώνες ώρας καθώς και τις διαφορές ώρας κατά τον προγραμματισμό των ραντεβού. Το νέο Outlook 2021 υποστηρίζει επίσης τη δημιουργία και διαχείριση οποιουδήποτε αριθμού λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά χρήστη, γεγονός που είναι ιδιαίτερα επωφελές για τους χρήστες που χρειάζονται πολλούς λογαριασμούς. Με το Microsoft Teams, τα μηνύματα στο Outlook μπορούν να μοιράζονται απευθείας με άλλους συναδέλφους και συνεργάτες- τέλος, το Outlook 2021 περιέχει μια νέα γραμμή εργαλείων υπαγόρευσης που διευκολύνει τη σύνταξη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με βελτιωμένες φωνητικές εντολές καθώς και αυτόματη στίξη.
 • ΤοPublisher 2021 περιέχει πολλές επιλογές για τη δημιουργία ενδιαφέρουσων εκτυπώσιμων παρουσιάσεων και δημοσιεύσεων, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης αναγνώρισης στυλό και της επαγγελματικής επεξεργασίας γραφικών.
 • ΤοOneNote και το Microsoft Teams συμπληρώνουν το MS Office Standard 2021 Edition: το εύχρηστο ψηφιακό σημειωματάριο μπορεί να συνδεθεί με άλλα προγράμματα, ενώ το Microsoft Teams αντικαθιστά τώρα το Skype.

Επωφεληθείτε από πολλά άλλα πλεονεκτήματα του Microsoft Office 2021 Standard

Η έκδοση MS Office 2021 Standard Edition δεν προσφέρει μόνο πολλές βελτιστοποιήσεις και νέες λειτουργίες στα επιμέρους προγράμματα, αλλά και μια σειρά από γενικά πρακτικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα, τα οποία, μεταξύ άλλων, υποστηρίζουν επίσης την εργασία μέσω κινητού τηλεφώνου και διευκολύνουν τη διαισθητική ομαδική συνεργασία σε έγγραφα, λογιστικά φύλλα ή παρουσιάσεις, καθώς και την επικοινωνία μεταξύ των εργαζομένων.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε πολλές λειτουργίες του Office εν κινήσει μέσω smartphone ή tablet: οι διαδικτυακές εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο Office 2021 διευκολύνουν ακόμη περισσότερο την πρόσβαση, έτσι ώστε οι επιμέρους λειτουργίες και τα στοιχεία για τη γρήγορη επεξεργασία εγγράφων εν κινήσει να βρίσκονται ακόμη πιο γρήγορα. Τα αρχεία μπορούν επίσης να ανοίγονται και να μοιράζονται με τις συσκευές άλλων χρηστών στο cloud.

Το περιβάλλον εργασίας του Office 2021 πείθει με τη σαφή διάταξή του, ενώ πολλές εφαρμογές μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε σκοτεινή λειτουργία, η οποία υποστηρίζει εργασία φιλική προς τα μάτια. Επιπλέον, το νέο πτυσσόμενο μενού στην περιοχή αναζήτησης διευκολύνει ακόμη περισσότερο την αναζήτηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εγγράφων - οι χρήστες απλά εναλλάσσονται μεταξύ του αντίστοιχου γραμματοκιβωτίου και ενός ανοικτού φακέλου με ένα κλικ. Μέσω του μενού ιστορικού στο πρόγραμμα-πελάτη επιφάνειας εργασίας, μπορείτε επίσης να επιστρέψετε απευθείας στα τελευταία μέρη που επισκεφτήκατε. Υπάρχει επίσης η νέα επιλογή για την απόκρυψη τηλεφωνικών αριθμών, η οποία μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και ανωνυμία.

Επίσης, στο Office 2021, το αντικείμενο πολιτικής ομάδας (GPO) είναι πιθανό να είναι διαθέσιμο για τη διαχείριση των πολιτικών ομάδας, οι οποίες εξασφαλίζονται με τη χρήση αρχείων ADMX. Εκτός από τον έλεγχο των ενημερώσεων, περιλαμβάνουν επίσης ρυθμίσεις ασφαλείας για τον έλεγχο των μακροεντολών σε εξωτερικά έγγραφα. Επιπλέον, η έκδοση Office 2021 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε τερματικό ή απομακρυσμένο διακομιστή γραφείου- η άδεια χρήσης θα περιλαμβάνει κατά πάσα πιθανότητα και πάλι ένα δεύτερο δικαίωμα χρήσης για έναν φορητό υπολογιστή ενός καθορισμένου χρήστη.

Τέλος, όλα τα προγράμματα του Office 2021 υποστηρίζουν επίσης την προσβασιμότητα, μεταξύ άλλων μέσω της χρήσης διεθνών προτύπων καθώς και με πρακτικές προτάσεις για τη διάταξη των εγγράφων, οι οποίες μπορούν επίσης να συμπληρωθούν με ηχητικές οδηγίες. Η ενότητα "Ευκολία στη χρήση" προσφέρει διάφορες επιλογές εδώ, όπως μια μεγάλη επιλογή ήχων στο "Παροχή ανατροφοδότησης με ήχο".

Data Loss Prevention διαθέσιμο στο Office 2021 Standard - για την προστασία από την απώλεια και τη μη εξουσιοδοτημένη αποκάλυψη κρίσιμων δεδομένων

Το εργαλείο της Microsoft Data Loss Prevention (DLP), το οποίο έχει δοκιμαστεί για πολλές εκδόσεις του Office, χρησιμοποιείται επίσης στο MS Office 2021 Standard για την αξιόπιστη προστασία εμπιστευτικών πληροφοριών ή δεδομένων από σκόπιμη ή τυχαία αποκάλυψη από τους υπαλλήλους. Με τον τρόπο αυτό, οι οργανισμοί ή οι εταιρείες διασφαλίζουν ιδίως την προστασία των προσωπικών δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, όπως επιτάσσει, για παράδειγμα, και η DSVGO. Όλες οι κινήσεις δεδομένων, όπως οι μεταφορές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω εφαρμογών που βασίζονται στο Διαδίκτυο, όχι μόνο παρακολουθούνται μέσω δυναμικού ελέγχου βάσει περιεχομένου, αλλά και μπλοκάρονται σε περίπτωση παραβίασης των κανονισμών.

Οι διαχειριστές του συστήματος μπορούν να δημιουργήσουν ατομικούς, διαφοροποιημένους κανόνες για την πρόσβαση σε ορισμένα δεδομένα, ανάλογα με τον χρήστη ή τις ομάδες, προκειμένου να περιορίσουν ή να αποκλείσουν πλήρως την πρόσβαση ή τη μεταφορά τους, ενώ οι χρήστες μπορούν επίσης να ειδοποιούνται για πιθανούς κινδύνους σε περίπτωση άμεσης απειλής απώλειας δεδομένων.

Στο νέο MS Office 2021, οι διαχειριστές μπορούν ευκολότερα να καθορίζουν για μεμονωμένα προγράμματα ποιες πληροφορίες μπορούν να ενσωματωθούν σε ένα έγγραφο. Επιπλέον, όταν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες cloud, όπως το Microsoft OneDrive, τα σημαντικά δεδομένα δεν θα χαθούν ακόμη και σε περίπτωση βλάβης του διακομιστή ή δυσλειτουργίας μιας τερματικής συσκευής- οι χρήστες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση και να επεξεργάζονται αυτά τα αρχεία από οπουδήποτε.

Απαιτήσεις συστήματος για το Microsoft Office 2021 Standard

Οι ακόλουθες απαιτήσεις συστήματος ισχύουν επίσης ως χρησιμοποιούμενο λογισμικό για το MS Office 2021 Standard Edition. Επιπλέον, ανάλογα με τη χρήση περαιτέρω εφαρμογών ή προγραμμάτων, ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω απαιτήσεις όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο κ.λπ.

 • Λειτουργικά συστήματα: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Επεξεργαστής: 1 GHz (32 ή 64-bit)
 • Μνήμη εργασίας: τουλάχιστον 2 GB RAM
 • Χώρος στο σκληρό δίσκο: τουλάχιστον 3 GB
 • Ανάλυση εικόνας: τουλάχιστον 1.280 x 800 pixels
 • Κάρτα γραφικών: DirectX 10

Ποιες εκδόσεις των Windows είναι συμβατές με το λογισμικό MS Office 2021 Standard

Όπως έχει ήδη αναφερθεί στις απαιτήσεις συστήματος, όλες οι εκδόσεις του Microsoft Office 2021 απαιτούν τουλάχιστον Windows 10 ως λειτουργικό σύστημα για τη σωστή λειτουργία τους. Συνεπώς, το Microsoft Office 2021 Standard δεν είναι συμβατό με τα Windows 8, 7 ή παλαιότερες εκδόσεις. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με την ομάδα της Wiresoft.

Πώς χορηγείται η άδεια χρήσης του Microsoft Office 2021 Standard

Ως συνήθως, αυτή η τυπική έκδοση του Microsoft Office 2021 έχει άδεια χρήσης για μια συγκεκριμένη τελική συσκευή. Ανάλογα με τους εκάστοτε ισχύοντες κανονισμούς της Microsoft, έχετε το δικαίωμα να εγκαταστήσετε οποιονδήποτε αριθμό αντιγράφων αυτής της έκδοσης του Office και των προηγούμενων εκδόσεων σε αυτόν τον υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξής τους σε διακομιστή δικτύου, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσετε εξ αποστάσεως ή μέσω Υποδομής Εικονικής Επιφάνειας Εργασίας (VDI) μέσω της συσκευής με άδεια χρήσης. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπο της Wiresoft.

Αγοράστε το Microsoft Office 2021 Standard που χρησιμοποιείται στο κατάστημα λογισμικού Wiresoft

Το νέο Microsoft Office 2021 Standard Edition είναι ήδη διαθέσιμο ως μεταχειρισμένη άδεια χρήσης στη Wiresoft - αυτό σημαίνει ότι η τιμή του είναι χαμηλότερη από εκείνη του τρέχοντος νέου προϊόντος. Επιπλέον, όταν αγοράζετε μεταχειρισμένο λογισμικό Office 2021 Standard από τη Wiresoft, επωφελείστε πάντα από τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, το λογισμικό MS Office 2021 Standard είναι άμεσα διαθέσιμο σε εσάς μέσω της Ηλεκτρονικής Παράδοσης Λογισμικού (ESD).
 • Αυτή η άδεια χρήσης MS Office 2021 Standard, καθώς και όλες οι άλλες μεταχειρισμένες άδειες χρήσης που προσφέρονται προς πώληση από τη Wiresoft, δεν είναι ούτε δοκιμαστική έκδοση με περιορισμένη ισχύ ή περιορισμένη χρονική περίοδο, ούτε συνοδεύεται από ήδη ενεργοποιημένο κλειδί άδειας χρήσης. Αντίθετα, αγοράζετε ένα προϊόν λογισμικού της Microsoft από το κατάστημά μας που είναι εξουσιοδοτημένο μόνο για εσάς.
 • Έτσι, λαμβάνετε μία μόνο άδεια χρήσης του MS Office 2021 Standard, η οποία συνήθως αγοράστηκε και μεταπωλήθηκε για πρώτη φορά από μια ευρωπαϊκή εταιρεία. Η παρούσα μεταπώληση χαρακτηρίζει την παρούσα άδεια χρήσης του λογισμικού MS Office 2021 Standard ως μεταχειρισμένη, χωρίς η λέξη "μεταχειρισμένο" να συνεπάγεται περιορισμούς στη λειτουργικότητα του λογισμικού ή να σημαίνει ότι έχει πράγματι χρησιμοποιηθεί.
 • Εάν ένας αρχικός αγοραστής είχε ήδη εγκαταστήσει αυτό το λογισμικό MS Office σε έναν υπολογιστή, αυτό διαγράφηκε και πάλι πριν από την πώληση στη Wiresoft, έτσι ώστε αυτή η άδεια χρήσης λογισμικού να είναι και πάλι 100% δωρεάν και διαθέσιμη χωρίς περιορισμούς.
 • Όλες οι αντίστοιχες μεταχειρισμένες άδειες χρήσης MS Office Standard 2021 που αγοράστηκαν από την Wiresoft ελέγχθηκαν επίσης από εμάς για πλήρη χρηστικότητα πριν από την πώληση.
 • Η νομική βάση για τη μεταπώληση μεταχειρισμένου λογισμικού της Microsoft, όπως το Office Standard 2021, είναι η ισχύουσα νομοθεσία, η οποία επιτρέπει ρητά την πώληση και την αγορά καθώς και τη χρήση αυτού του λογισμικού.
 • Αυτό σημαίνει ότι όταν αγοράζετε μια μεταχειρισμένη άδεια χρήσης από τη Wiresoft μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε και χρησιμοποιείτε ένα νόμιμο και ταυτόχρονα πρωτότυπο προϊόν της Microsoft.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την αγορά της άδειας χρήσης του Microsoft Office Standard 2021 ή άλλου λογισμικού Office 2021 Edition ως μεταχειρισμένο, καθώς και παλαιότερων εκδόσεων του Office ή άλλου λογισμικού της Microsoft, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή συνομιλίας.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD"
14 Ιουλ 2023

Ottimo servizio

Consegna immediata e facile utilizzo del programma. Mi piace fare acquisti qui!

14 Ιουλ 2023

Raccomandabile

Tutto è stato perfetto! Dall'ordine all'installazione, nessun problema. Grande team di Wiresoft!

14 Ιουλ 2023

Recomendable

¡Todo fue perfecto! Desde el pedido hasta la instalación, ningún problema. ¡Gran equipo en Wiresoft!

14 Ιουλ 2023

Molto affidabile

Sono più che soddisfatto con il processo fluido. Il servizio clienti ha risposto a tutte le mie domande con pazienza.

14 Ιουλ 2023

Aanbevolen

Alles was perfect! Van de bestelling tot de installatie, geen enkel probleem. Geweldig team bij Wiresoft!

14 Ιουλ 2023

Zeer betrouwbaar

Ik ben meer dan tevreden met het naadloze proces. De klantenservice heeft al mijn vragen geduldig beantwoord

14 Ιουλ 2023

Muy confiable

Estoy más que satisfecho con el proceso fluido. El servicio de atención al cliente respondió a todas mis preguntas con paciencia.

14 Ιουλ 2023

Empfehlenswert

Alles war perfekt! Von der Bestellung bis zur Installation, kein Problem. Tolles Team bei Wiresoft!

14 Ιουλ 2023

Sehr zuverlässig

Ich bin mehr als zufrieden mit dem reibungslosen Ablauf. Der Kundensupport hat all meine Fragen geduldig beantwortet.

14 Ιουλ 2023

Gran rendimiento

¡Estoy emocionada! Entrega rápida y el programa funciona perfectamente. ¡Genial!

14 Ιουλ 2023

Top prestatie

Ik ben enthousiast! Snelle levering en het programma werkt perfect. Geweldig!

14 Ιουλ 2023

Ottima prestazione

Sono entusiasta! Consegna veloce e il programma funziona perfettamente. Grande!

14 Ιουλ 2023

Servizio perfetto

Servizio eccellente e supporto. Consiglio Wiresoft.

14 Ιουλ 2023

Top Leistung

Bin begeistert! Schnelle Lieferung und das Programm läuft einwandfrei. Klasse!

14 Ιουλ 2023

Servizio affidabile

Ho ordinato più volte e sono sempre stato soddisfatto. Processo di acquisto fluido, consegna veloce. Semplicemente fantastico!

14 Ιουλ 2023

Perfecte service

Uitstekende dienstverlening en ondersteuning. Ik kan Wiresoft alleen maar aanbevelen.

14 Ιουλ 2023

Betrouwbare service

Al meerdere keren besteld en altijd tevreden. Soepele koopproces, snelle levering. Gewoon top!

14 Ιουλ 2023

Servicio fiable

He comprado varias veces y siempre estoy contento. Proceso de compra sin problemas, entrega rápida. ¡Excelente!

14 Ιουλ 2023

Facile e veloce

Pagato e in pochissimo tempo il programma era già sul mio laptop. Molto impressionante.

11 Ιουλ 2023

Erstklassiger Shop und Service

Habe mein Office 2021 Standard direkt nach dem Kauf erhalten und es funktioniert. Vielen Dank dafür!

Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες