Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD

Έτοιμο για άμεση αποστολή, χρόνος παράδοσης 24 ώρες

 • SW10101
 • 228-11135
 • Μόνιμα έγκυρο
 • Όλες οι γλώσσες
 • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
407,90 € * 451,90 € * (9,74% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core -
Ελάχιστη αδειοδότηση Κανένα
CAL User CAL/Συσκευή CAL
Μεσαίο Λήψη
Χρόνος εκτέλεσης Απεριόριστα
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες
Πεδίο εφαρμογής της παράδοσης Λήψη + Άδεια χρήσης


Η έκδοση SQL Server 2017 Standard από το Microsoft παρέχει όλες τις ισχυρές λειτουργίες βάσεων δεδομένων, αναφορών και ανάλυσης που αναμένουν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις από ένα σύστημα διαχείρισης σχεσιακών βάσεων δεδομένων.

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

 

 

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD"

Microsoft SQL Server 2017 Standard

Η έκδοση SQL Server 2017 Standard της Microsoft παρέχει όλες τις ισχυρές λειτουργίες βάσεων δεδομένων, αναφορών και ανάλυσης που αναμένουν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις από ένα σύστημα διαχείρισης σχεσιακών βάσεων δεδομένων.

Εκτός από πολλές επεκτάσεις και βελτιώσεις σε υπάρχουσες λειτουργίες - π.χ. στις Υπηρεσίες κύριων δεδομένων και στις Υπηρεσίες αναφοράς - η έκδοση αυτή προσφέρει επίσης πολλά νέα χαρακτηριστικά. Σε αυτά περιλαμβάνονται η τεχνολογία Business Intelligence και η τεχνολογία Always Encrypted - σε συνδυασμό με την υψηλή επεκτασιμότητα για την ασφαλή και αξιόπιστη εκτέλεση τυπικών κρίσιμων φόρτων εργασίας.

Με τον SQL Server 2017 Standard, μπορείτε να αποκτήσετε νέες πληροφορίες για τα δεδομένα σας: με προηγμένες αναλύσεις εντός της βάσης δεδομένων για R και - νέο: επίσης για Python, που συμπληρώνονται από ουσιαστικές διαδραστικές απεικονίσεις. Η διευρυμένη επιλογή μεταξύ διαφορετικών γλωσσών ανάπτυξης και λειτουργικών συστημάτων επιτρέπει την ανάπτυξη εφαρμογών SQL Server όχι μόνο για Windows, αλλά και για Linux, συμπεριλαμβανομένων των εμπορευματοκιβωτίων Docker που βασίζονται σε Linux - εκτός από την τοπική εκτέλεσή τους, είναι επίσης διαθέσιμες στο cloud.

Έτσι, η έκδοση SQL Server Standard Edition πληροί όλες τις απαιτήσεις ενός σύγχρονου, ισχυρού συστήματος διαχείρισης σχεσιακών βάσεων δεδομένων, όπως αυτές που συναντώνται συνήθως σε λογισμικά ERP, CRM και συστήματα διαχείρισης εμπορευμάτων - ο Microsoft SQL Server 2017 Standard προσφέρει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για μια αξιόπιστη και ασφαλή πλατφόρμα αποθήκευσης δεδομένων.

Ο SQL Server 2017 Standard edition προσφέρεται από τη Wiresoft σε ευνοϊκή τιμή ως μεταχειρισμένο λογισμικό - σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή από το αντίστοιχο νέο προϊόν - εφόσον εξακολουθεί να είναι τακτικά διαθέσιμο. Αυτή η χρησιμοποιημένη άδεια χρήσης διακομιστή μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σύνολό της και προσφέρει τις μέγιστες επιδόσεις και την ασφάλεια που χαρακτηρίζουν την έκδοση, γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερα ελκυστική για εταιρείες ή οργανισμούς που χρησιμοποιούν τέτοιους διακομιστές, για τους οποίους ο συνδυασμός άδειας χρήσης διακομιστή και CAL είναι ιδανικός. Η αδειοδότηση του χρησιμοποιημένου Microsoft SQL Server 2017 Standard Edition πραγματοποιείται επίσης σύμφωνα με τους όρους διαχείρισης αδειών της Microsoft. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτό, καθώς και με όλες τις νέες λειτουργίες που περιέχονται στον SQL Server 2017 Standard και σημαντικές βελτιστοποιήσεις θα βρείτε στις ακόλουθες ενότητες.

Τι νέο υπάρχει στον SQL Server 2017 Standard

Ειδικότερα, οι μικρότερες ή μεσαίες επιχειρήσεις επωφελούνται από τις λειτουργίες της Standard Edition του SQL Server 2017, οι οποίες απαιτούνται για την ανάπτυξη και τη χρήση εφαρμογών σε data marts αντίστοιχου μεγέθους και οι οποίες, εκτός από την υψηλή επεκτασιμότητα, αναμένουν επίσης μια ασφαλή, απρόσκοπτη απόδοση. Εδώ, η Standard Edition προσφέρει ήδη υψηλό επίπεδο εικονικοποίησης καθώς και υψηλή διαθεσιμότητα για failover, προηγμένο OLTP και αποθήκευση στηλών στη μνήμη - μεταξύ άλλων και με λειτουργικές αναλύσεις σε πραγματικό χρόνο και τεχνολογία PolyBase, με την οποία μπορούν να συνδυαστούν σχεσιακά δεδομένα και Big Data για την ποικιλόμορφη χρήση τους.

Τα ενημερωμένα χαρακτηριστικά Business Intelligence παρέχουν πολυδιάστατα καθώς και βασικά μοντέλα σε μορφή πίνακα για την ανάλυση μεγάλου όγκου δεδομένων, μεταξύ άλλων και με τα χαρακτηριστικά in-memory storage mode και βασικές αναφορές και αναλύσεις. Τα Advanced Analytics υποστηρίζουν την ενσωμάτωση των λειτουργιών μηχανικής μάθησης με τις υπηρεσίες μηχανικής μάθησης του SQL Server, καθώς και τη συνδεσιμότητα με την - νέα: ανοικτού κώδικα Python - και την R. Αυτά προσφέρουν επίσης ένα συνεπές περιβάλλον όχι μόνο υπό Windows, αλλά και για Linux και Docker, καθώς και υβριδική επεξεργασία συναλλαγών και αναλύσεων σε πραγματικό χρόνο.

Ο SQL Server 2017 Standard υποστηρίζει επίσης πολλά εργαλεία ανάπτυξης τόσο σε εγκαταστάσεις όσο και στο cloud, συμπεριλαμβανομένων των T-SQL και SQL CLR. Και όσον αφορά την ασφάλεια, το Always Encrypted προσφέρει προηγμένη προστασία, συμπεριλαμβανομένης της υψηλής διαθεσιμότητας Always On και της αποκατάστασης μετά από καταστροφή για Windows και τώρα για Linux.

Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις καινοτομίες του SQL Server 2017 Standard σε βασικούς λειτουργικούς τομείς:

Μηχανή βάσης δεδομένων SQL

Η μηχανή βάσεων δεδομένων στον SQL Server 2017 προσφέρει νέες δυνατότητες για σύνθετες αναλύσεις - συμπεριλαμβανομένης της προσαρμοστικής επεξεργασίας ερωτημάτων με βελτιώσεις για προσαρμοστικές ενώσεις και ανατροφοδότηση σχετικά με την κατανομή μνήμης σε λειτουργία δέσμης - εκτός από υψηλότερες επιδόσεις, βελτιώνοντας τις ροές εργασίας. Τα συγκροτήματα CLR μπορούν τώρα να προστεθούν σε μια θετική λίστα. Είναι επίσης δυνατή η επικαλυπτόμενη εκτέλεση συναρτήσεων τιμών πίνακα με πολλαπλές εντολές. Επιπλέον, οι νέες δυναμικές λίστες διαχείρισης, συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης βελτιστοποίησης, εξασφαλίζουν επίσης καλύτερες επιδόσεις: τα προβλήματα απόδοσης των ερωτημάτων εμφανίζονται αμέσως και δημιουργούνται κατάλληλες προτάσεις λύσεων, οι οποίες επίσης εφαρμόζονται αυτόματα.

Υπηρεσίες ανάλυσης του SQL Server

Για τις Υπηρεσίες ανάλυσης SQL Server (SSAS), ο SQL Server 2017 περιλαμβάνει ορισμένες ενημερώσεις σε υπάρχουσες σημαντικές λειτουργίες καθώς και βελτιώσεις στα μοντέλα πινάκων: Για παράδειγμα, η Λειτουργία Πίνακα είναι πλέον διαθέσιμη ως προεπιλεγμένη επιλογή εγκατάστασης. Η σύγχρονη διεπαφή χρήστη Get Data (λειτουργία: Retrieve Data) υποστηρίζει μια ποικιλία πηγών δεδομένων και προσφέρει ποικίλες λειτουργίες στον κατασκευαστή ερωτημάτων για την ανάκτηση δεδομένων και εκφράσεων M κατά τον μετασχηματισμό δεδομένων - μεταξύ άλλων, το Get Data χρησιμοποιεί υπάρχουσες πηγές δεδομένων στο Power BI για ερωτήματα στη γλώσσα τύπων Power Query M.

Υπηρεσίες ολοκλήρωσης του SQL Server

Η βελτιωμένη συνδεσιμότητα επιτρέπει τη σύνδεση μεταξύ των τροφοδοσιών OData του Microsoft Dynamics AX Online και του Microsoft Dynamics CRM Online χρησιμοποιώντας ενημερωμένα στοιχεία OData.

Η λειτουργία Scale Out απλοποιεί την εκτέλεση των πακέτων SSIS σε πολλούς υπολογιστές, οι εκτελέσεις καθώς και οι εργαζόμενοι μπορούν να διαχειρίζονται από έναν μόνο κεντρικό υπολογιστή. Το Scale Out master υποστηρίζει υψηλή διαθεσιμότητα και βελτιστοποιημένο χειρισμό των αρχείων καταγραφής εκτέλεσης.

Χρήση του Linux

Οι χρήστες μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Linux  στον SQL Server 2017 Standard Edition για να έχουν πρόσβαση στον SQL Server μέσω αυτού. Η σύνδεση πραγματοποιείται μέσω της διασύνδεσης Open Database Connectivity Interface - για εφαρμογές Linux καθώς και C++. Οι υπηρεσίες ολοκλήρωσης είναι επίσης διαθέσιμες υπό Linux, έτσι ώστε τα πακέτα SSIS να μπορούν να εκτελεστούν σε υπολογιστές Linux. Επιπλέον, το πρόγραμμα οδήγησης Java Database Connectivity έχει βελτιστοποιηθεί για αντίστοιχες εφαρμογές Java.

Όταν χρησιμοποιείτε Linux, λάβετε υπόψη ότι οι ακόλουθες υπηρεσίες και λειτουργίες δεν είναι διαθέσιμες: SQL Server Reporting Services, SQL Server Analysis Services, Machine Learning Services, PolyBase και Stretch Database.

Νέο: Υπηρεσίες μηχανικής μάθησης του SQL Server

Η περιοχή αυτή, που ονομαζόταν SQL Server R Services στις προηγούμενες εκδόσεις του SQL Server 2017, έχει πλέον μετονομαστεί σε SQL Server Machine Learning Services - ο κύριος λόγος για αυτό είναι η προσθήκη υποστήριξης Python παράλληλα με την προηγούμενη γλώσσα προγραμματισμού R. Επομένως, για την εκτέλεση μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε σενάρια R είτε Python. Προϋπόθεση για την παροχή μοντέλων R και Python είναι η εγκατάσταση του Microsoft Machine Learning Server. Οι προγραμματιστές εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση σε βιβλιοθήκες ML και AI για την Python, οι οποίες είναι διαθέσιμες σε περιβάλλον ανοικτού κώδικα.

Πληροφορίες σχετικά με τη μέγιστη διαθέσιμη απόδοση και τα επιμέρους στοιχεία του SQL Server 2017 Standard Edition

Η ακόλουθη επισκόπηση περιέχει πληροφορίες σχετικά με τις επιδόσεις και τις αντίστοιχες λειτουργίες που περιλαμβάνονται.

Υποστηριζόμενα μεγέθη μνήμης ανά περίπτωση

 • Ο SQL Server 2017 Standard Edition υποστηρίζει τον μέγιστο αριθμό 24 πυρήνων και το μέγιστο μέγεθος βάσης δεδομένων των
 • μέγιστο μέγεθος βάσης δεδομένων 524 PB
 • Για δεδομένα βελτιστοποιημένης μνήμης, το μέγιστο μέγεθος είναι 32 GB
 • Το μέγιστο μέγεθος του buffer pool είναι 128 GB
 • Η μέγιστη ενδιάμεση μνήμη cache τμήματος columnstore είναι 32 GB

Απόδοση OLTP (Online Transaction Processing)

Για την έκδοση Standard Edition του SQL Server 2017, είναι διαθέσιμες οι ακόλουθες δυνατότητες ή ισχύουν τα ακόλουθα ανώτατα όρια:

 • Προηγμένο OLTP με OLTP στη μνήμη καθώς και Operative Analytics
 • Η βασική υψηλή διαθεσιμότητα υποστηρίζει την εναλλαγή αποτυχίας σε μια ενιαία βάση δεδομένων με δύο κόμβους καθώς και ένα μη αναγνώσιμο δευτερεύον αντίγραφο.
 • Υποστηρίζονται επίσης το Management Studio και η διαχείριση βάσει πολιτικής.

Χαρακτηριστικά αποθήκευσης δεδομένων

 • Η κατάτμηση, η συμπίεση δεδομένων και η καταγραφή αλλαγών, συμπεριλαμβανομένου του στιγμιότυπου της βάσης δεδομένων, είναι διαθέσιμες για data marts και data warehousing.
 • Το OLTP στη μνήμη και η αποθήκευση στηλών στη μνήμη περιορίζονται στα όρια κλιμάκωσης του διαθέσιμου μεγέθους μνήμης.
 • Η αποθήκευση στηλών και οι επιχειρησιακές αναλύσεις πραγματικού χρόνου περιορίζονται σε δύο βαθμούς παραλληλισμού κατ' ανώτατο όριο (δύο πυρήνες ανά ερώτημα).
 • Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η οριζόντια κλιμάκωση των ερωτημάτων δεν είναι δυνατή στην SQL Server Standard Edition for PolyBase.

Χαρακτηριστικά επιχειρηματικής ευφυΐας

 • Για τις Υπηρεσίες ανάλυσης, η μέγιστη χρήση μνήμης ανά παρουσία είναι 16 GB για τα tabular και 64 GB για το MOLAP (πολυδιάστατο OLAP).
 • Για τις Υπηρεσίες αναφοράς, η μέγιστη χρήση μνήμης ανά παρουσία είναι 64 GB.
 • Ο SQL Server 2017 Standard Edition παρέχει δυνατότητες επιχειρηματικής ευφυΐας για βασικά πολυδιάστατα μοντέλα, καθώς και ένα βασικό μοντέλο πίνακα, καθώς και λειτουργία αποθήκευσης στη μνήμη, βασικές αναφορές και αναλύσεις.
 • Οι υπηρεσίες ολοκλήρωσης του SQL Server και οι ολοκληρωμένοι σύνδεσμοι είναι διαθέσιμοι για την ολοκλήρωση δεδομένων.

Άλλες προδιαγραφές και σημειώσεις

Επιπλέον ισχύει για τον SQL Server 2017 Standard Edition ή είναι διαθέσιμος:

 • Βασική ενσωμάτωση της μηχανικής μάθησης για προηγμένη ανάλυση
 • Συνδεσιμότητα με Python και -R ανοικτού κώδικα και περιορισμένος παραλληλισμός
 • Για προγραμματισμό και εργαλεία ανάπτυξης: T-SQL, SQL CLR, Service Broker, JSON, XML καθώς και δεδομένα γραφημάτων
 • Προηγμένη ασφάλεια Πάντα κρυπτογραφημένη, ασφάλεια σε επίπεδο γραμμής, κάλυψη δεδομένων και αναφορά συμβατότητας με τον έλεγχο SQL Server Audit

Απαιτήσεις υλικού και λογισμικού για την SQL 2017 Standard

Κατά την εγκατάσταση της έκδοσης Standard του MS SQL Server 2017 ισχύουν οι ακόλουθες προδιαγραφές, οι οποίες απαιτούνται ως ελάχιστο όριο για να διασφαλιστεί η βέλτιστη λειτουργία. Ως γενικός κανόνας:

 • Σε λειτουργικό σύστημα πελάτη 64 bit, υποστηρίζονται όλες οι λειτουργίες του SQL Server 2017 Standard.
 • Από την άλλη πλευρά, σε ένα λειτουργικό σύστημα πελάτη 32 bit υποστηρίζονται μόνο τα ακόλουθα χαρακτηριστικά του SQL Server 2017 Standard: το κιτ ανάπτυξης λογισμικού SQL Client Connectivity, το Integration Services, το Data Quality Client, η συνδεσιμότητα ή η προς τα πίσω συμβατότητα των εργαλείων πελάτη ή το κιτ ανάπτυξης λογισμικού Client Tools, τα στοιχεία Distributed Replay, ο ελεγκτής και ο πελάτης, καθώς και τα στοιχεία τεκμηρίωσης.

Απαιτήσεις υλικού:

 • Σκληρός δίσκος: τουλάχιστον 6 GB διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος - ανάλογα με τα εγκατεστημένα στοιχεία του SQL Server
 • Μνήμη: τουλάχιστον 4 GB, ενώ η μνήμη θα πρέπει να αυξάνεται με την αύξηση του μεγέθους της βάσης δεδομένων, ώστε να διασφαλίζεται η βέλτιστη απόδοση του SQL Server
 • Τύπος επεξεργαστή: επεξεργαστές x64 - AMD Opteron ή AMD Athlon 64, Intel Xeon ή Intel Pentium IV με υποστήριξη EM64T
 • Ταχύτητα επεξεργαστή: τουλάχιστον 1,4 GHz- συνιστάται 2,0 GHz ή ταχύτερα
 • Παρακαλώ σημειώστε: Η εγκατάσταση του SQL Server υποστηρίζεται μόνο σε επεξεργαστές x64 (οι επεξεργαστές x86 δεν υποστηρίζονται πλέον): Επιπλέον, συνιστάται η εγκατάσταση του SQL Server σε υπολογιστή με μορφή αρχείου NTFS ή ReFS

Απαιτήσεις λογισμικού:

 • .NET Framework 4.6, η εγκατάσταση του SQL Server .NET Framework εγκαθίσταται αυτόματα, Master Data Services και Replication
 • Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα: Windows Server 2016 Datacenter, Standard και Essentials, Windows Server 2012 R2 Datacenter, Standard, Essentials και R2 Foundation, Windows Server 2012 Datacenter, Standard, Essentials και Foundation 
 • Η εγκατάσταση του SQL Server 2017 σε λειτουργία Server Core υποστηρίζεται από τις ακόλουθες εκδόσεις του Windows Server: Windows Server 2017 Standard και Datacenter, Windows Server 2016 Standard και Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard και Datacenter και Windows Server 2012 Standard και Datacenter

Αδειοδότηση του SQL Server 2017 Standard σύμφωνα με το μοντέλο Server/CALs

Αυτή η έκδοση SQL Server 2019 Standard Edition προσφέρει αδειοδότηση του διακομιστή σε συνδυασμό με την άδεια διακομιστή που περιγράφεται εδώ και πρόσθετες άδειες πρόσβασης πελατών (CAL) - οι τελευταίες δεν περιλαμβάνονται εδώ και, επομένως, πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά για κάθε χρήστη ή τελική συσκευή. Ακολουθεί μια επισκόπηση των όρων αδειοδότησης της Microsoft:

 • Απαιτείται μία άδεια χρήσης διακομιστή ανά διακομιστή (φυσικό ή εικονικό) στον οποίο πρόκειται να εκτελεστεί ο SQL Server 2017 Standard.
 • Οι περιπτώσεις SQL Server που λειτουργούν σε δοχεία πρέπει επίσης να αδειοδοτηθούν, καθώς αυτές οι εικονικές μηχανές εξισώνονται.
 • Επιπλέον, για κάθε χρήστη ή τελική συσκευή που έχει πρόσβαση σε έναν αδειοδοτημένο SQL Server απαιτείται μια ξεχωριστή άδεια πρόσβασης πελάτη (CAL) τουλάχιστον της ίδιας έκδοσης ή ενδεχομένως μιας υψηλότερης έκδοσης.Οι CAL πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά και διατίθενται ως ξεχωριστό προϊόν εδώ.

Συνεπώς, αυτό το μοντέλο αδειοδότησης είναι κατάλληλο για εταιρείες που αδειοδοτούν έναν διαχειρίσιμο αριθμό χρηστών ή τελικών συσκευών και όπου το συνολικό κόστος αδειοδότησης είναι χαμηλότερο από ό,τι με την αδειοδότηση βάσει πυρήνα.         

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την ατομική σας αδειοδότηση του SQL Server 2017 Standard με CALs, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τον SQL Server 2017 Standard Edition ως χρησιμοποιούμενο λογισμικό

Μια άδεια χρήσης για τον SQL Server 2017 Standard που προσφέρεται από τη Wiresoft ως μεταχειρισμένο λογισμικό δεν διαφέρει από μια αντίστοιχη άδεια χρήσης νέου διακομιστή - εκτός από το γεγονός ότι ένα λογισμικό δεν μπορεί να φθαρεί γενικά, αλλά κυρίως όσον αφορά τη χρηστικότητα και τη λειτουργικότητά του. Παρακάτω θα βρείτε όλες τις απαντήσεις σε τυπικές ερωτήσεις σχετικά με τις μεταχειρισμένες άδειες χρήσης του SQL Server:

Από πού προέρχεται το μεταχειρισμένο λογισμικό SQL Server 2017 Standard που προσφέρει η Wiresoft

Το μεταχειρισμένο λογισμικό που προσφέρει η Wiresoft for SQL Server 2017 Standard ή από άλλη έκδοση ή έκδοση προέρχεται από εταιρείες που το αγόρασαν προηγουμένως οι ίδιες ως καινούργιο και το μεταπώλησαν αργότερα στη Wiresoft - για διάφορους λόγους, για παράδειγμα επειδή πλεονάζει ή έχει αντικατασταθεί από άλλο λογισμικό. Τέτοιες άδειες χρήσης χαρακτηρίζονται ως μεταχειρισμένο λογισμικό στο Wiresoft Shop, αλλά κατ' αρχήν μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως μια νέα άδεια χρήσης.

Η μεταχειρισμένη άδεια χρήσης SQL Server 2017 Standard προσφέρει επίσης ασφάλεια αγοραστή

Ναι: Με το μεταχειρισμένο λογισμικό της Wiresoft, όπως η άδεια χρήσης SQL Server 2017 Standard, έχετε ως πελάτης τα ίδια πλεονεκτήματα κατά την αγορά όπως και με ένα αντίστοιχο νέο λογισμικό διακομιστή: με την ασφάλεια του αγοραστή μέσω της άμεσης λήψης μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της αγοράς και την άμεση ενεργοποίηση της άδειας χρήσης με το παρεχόμενο έγκυρο κλειδί άδειας χρήσης.

Είναι νόμιμη η αγορά και η χρήση του SQL Server 2017 Standard ως μεταχειρισμένου λογισμικού

Ναι: Με το μεταχειρισμένο λογισμικό της Wiresoft, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ως πελάτης δεν παραβιάζετε κανέναν νόμο είτε με την αγορά μιας τέτοιας άδειας χρήσης SQL Server 2017 Standard είτε κατά την πραγματική χρήση του - και αυτό ισχύει και για τη Wiresoft - επειδή αυτό το μεταχειρισμένο λογισμικό προέρχεται από το απόθεμα αδειών χρήσης μιας εταιρείας. Αυτό είναι σημαντικό επειδή η έγκυρη δικαιοδοσία δεν επιτρέπει μόνο το εμπόριο με το μεταχειρισμένο λογισμικό της Microsoft, αλλά και την πραγματική χρήση του- τα γεγονότα αυτά έχουν ήδη επιβεβαιωθεί αρκετές φορές από διάφορες δικαστικές αποφάσεις.

Το μεταχειρισμένο λογισμικό της Wiresoft, όπως η άδεια χρήσης SQL Server 2017 Standard, έχει άλλα πλεονεκτήματα

Το μεταχειρισμένο λογισμικό της Wiresoft από προσφέρει στους πελάτες μας μια οικονομική λύση, ιδίως αν θέλουν να συμπληρώσουν ή να ενημερώσουν τα αποθέματα λογισμικού τους όσο το δυνατόν φθηνότερα, επειδή η τιμή είναι χαμηλότερη από εκείνη του συγκρίσιμου νέου λογισμικού. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για παλαιότερες εκδόσεις αδειών χρήσης διακομιστή που δεν προσφέρονται πλέον τακτικά. Το μεταχειρισμένο λογισμικό της Wiresoft διακρίνεται επίσης από την πλήρη απόδειξη ελέγχου όλων των αγοραστών!

Στο κατάστημα μεταχειρισμένου λογισμικού της Wiresoft δεν θα βρείτε μόνο τον SQL Server 2017 Standard Edition σε συμφέρουσα τιμή, αλλά και τον Standard Edition με Core Licensing, καθώς και άλλες εκδόσεις του SQL Server 2017, καθώς και νεότερες εκδόσεις του Microsoft SQL Server. Το χαρτοφυλάκιο μεταχειρισμένου λογισμικού της Wiresoft περιλαμβάνει επίσης πολλές προσφορές από άλλα προγράμματα της Microsoft - με όλα τα πλεονεκτήματα που αναφέρθηκαν. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την αδειοδότηση του SQL Server 2017 Standard incl. CALs ή οποιασδήποτε άλλης έκδοσης, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τις αρμόδιες συμβουλές μας μέσω συνομιλίας, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες