Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
Trustmask
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για το φιλτράρισμα!
MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL
Windows 11 Pro - το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft για επαγγελματίες χρήστες Με τα νέα Windows 11 Pro, οι χρήστες που θέτουν ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις σε ένα λειτουργικό σύστημα έχουν στη διάθεσή τους πλήθος λειτουργιών και...
27,90 € *
MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE
Windows 11 Enterprise - το πιο ολοκληρωμένο λειτουργικό σύστημα της Microsoft για επαγγελματίες χρήστες Με τα νέα Windows 11 Enterprise, οι μεγαλύτερες εταιρείες που θέτουν ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις στην ασφάλεια ενός λειτουργικού...
63,90 € *

Η ενισχυμένη ασφάλεια στα Windows 11 Pro και Windows 11 Enterprise υποστηρίζει, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών ασφαλείας, τη δημιουργία πολιτικών ομάδας για τη διαχείριση χρηστών και τελικών συσκευών, καθώς και για τον έλεγχο της ανάπτυξης ενημερώσεων, π.χ. με το Windows Update for Business. Μόνο η έκδοση Windows 11 Enterprise Edition προσφέρει αποκλειστική ασφάλεια βασισμένη στην εικονικοποίηση και ακεραιότητα κώδικα που προστατεύεται από hypervisor. 

Επιπλέον, οι εκδόσεις των Windows 11 παρουσιάζονται γενικά στο νέο ελκυστικό "Float Design", με μια αναθεωρημένη προβολή της επιφάνειας εργασίας που βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη, καθιστώντας την εκτέλεση τυπικών εργασιών ακόμη πιο διαισθητική - με πολλές βελτιώσεις στην ευχρηστία, όπως το αναθεωρημένο μενού εκκίνησης με κεντρικό έλεγχο, η ενσωμάτωση των ομάδων στη γραμμή εργασιών, καθώς και η επιλογή προβολής "Dark Mode". Οι τελικές συσκευές με λειτουργία αφής επωφελούνται επιπλέον από τη βελτιστοποιημένη χρηστικότητα - επίσης με ψηφιακό στυλό - καθώς και από τη βελτιωμένη αναγνώριση ομιλίας.

Οι δύο εκδόσεις Windows 11 Pro και Windows 11 Enterprise του τρέχοντος λειτουργικού συστήματος της Microsoft μπορούν ήδη να βρεθούν ως μεταχειρισμένο λογισμικό στο Wiresoft Software Shop - με το μεγάλο πλεονέκτημα της χαμηλότερης τιμής τους σε σύγκριση με τα αντίστοιχα νέα προϊόντα. Στην επισκόπηση που ακολουθεί παρουσιάζονται οι σημαντικότερες λειτουργίες σε σύγκριση με τις ελαφρύτερες εκδόσεις, καθώς και οι διαφορές μεταξύ των Windows 11 Pro και Windows 11 Enterprise. Για περισσότερες πληροφορίες, απλά επικοινωνήστε με έναν από τους υπαλλήλους μας. Αγοράστε τα Windows 11 με ασφάλεια.

Οι εκδόσεις Windows 11 Pro και Windows 11 Enterprise με μια ματιά

Τα Windows 11, το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft για υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές και άλλες φορητές συσκευές με Windows, εστιάζουν και πάλι στην τοπικά ανεξάρτητη συνεργασία μεταξύ των χρηστών και στη χρήση δεδομένων στο σύννεφο. Φυσικά, η πτυχή της ασφάλειας διαδραματίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο, ο οποίος επίσης θέτει τη διοίκηση αντιμέτωπη με πολλά και πολύπλοκα καθήκοντα.

Τόσο στην έκδοση Windows 11 Pro όσο και στην έκδοση Enterprise, οι χρήστες καθώς και οι διαχειριστές επωφελούνται από τις εκτεταμένες λειτουργίες ασφαλείας που προστατεύουν την ομαδική εργασία και την πρόσβαση σε υπηρεσίες μέσω του cloud από εισβολείς και διαφυλάσσουν την ακεραιότητα των δεδομένων. Αυτές είναι πιθανό να περιλαμβάνουν και πάλι τις ακόλουθες ήδη γνωστές λειτουργίες:

 • Hyper-V - αυτή η τεχνολογία απεικόνισης της Microsoft επιτρέπει την εκτέλεση άλλων λειτουργικών συστημάτων ως εικονικές μηχανές. Τα κύρια πλεονεκτήματα του Hyper-V είναι τόσο η χαμηλότερη χρήση της χωρητικότητας του διακομιστή όσο και η υψηλότερη ασφάλεια, δεδομένου ότι όλες οι εικονικές υπηρεσίες μπορούν να εκτελούνται ανεξάρτητα η μία από την άλλη- οι εφαρμογές μπορούν επίσης να εκτελούνται καλύτερα σε παλαιότερες τελικές συσκευές.
 • BitLocker - αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιείται για την ασφαλή κρυπτογράφηση των σκληρών δίσκων, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική ειδικά για τις φορητές τελικές συσκευές που συχνά κινδυνεύουν να κλαπούν ή να χαθούν. Το BitLocker κρυπτογραφεί αξιόπιστα ευαίσθητα ή προσωπικά δεδομένα και τα προστατεύει έτσι από κακή χρήση.
 • Τα στικάκια USB και οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι μπορούν επιπλέον να κρυπτογραφηθούν με το εργαλείο "BitLocker To Go".
 • Windows Sandbox - Χωρίς προηγούμενη εγκατάσταση ενός εικονικού σκληρού δίσκου, η εφαρμογή αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκκίνηση μιας εικονικής έκδοσης των Windows 11, προκειμένου να δοκιμαστούν άγνωστα ή ύποπτα προγράμματα ξεχωριστά από τον κεντρικό υπολογιστή και, συνεπώς, σε ασφαλές περιβάλλον.
 • Windows Defender Application Guard (WDAG) - Με αυτή την εφαρμογή, το πρόγραμμα περιήγησης μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για πλοήγηση σε ένα είδος sandbox, απομονώνοντας μη αξιόπιστες ιστοσελίδες καθώς και άγνωστα αρχεία Word, PowerPoint και Excel και, σε περίπτωση αμφιβολίας, εμποδίζοντάς τα να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα και εφαρμογές μιας εταιρείας.

Στα Windows 11 Pro και Enterprise παρέχονται στους διαχειριστές ολοκληρωμένες λειτουργίες για την ανάθεση διαφοροποιημένων δικαιωμάτων σε μεμονωμένους χρήστες καθώς και σε ομάδες για συνεργασία, π.χ. με:

 • Πολιτικές ομάδας για τη διαχείριση δικαιωμάτων πρόσβασης σε δεδομένα και συσκευές μέσω υπολογιστών καθώς και λογαριασμών χρηστών
 • Διαμόρφωση των ενημερώσεων - π.χ. με προθεσμίες συμμόρφωσης καθώς και τη λειτουργία FEatures Kiosk, με την οποία κάθε εργαζόμενος λαμβάνει έναν λογαριασμό χρήστη με ξεχωριστή ταυτότητα
 • Εφαρμογή απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας για απομακρυσμένη πρόσβαση για σύνδεση στον υπολογιστή από απομακρυσμένη τοποθεσία
 • Microsoft Business Store για την παροχή εφαρμογών σε ειδικές ομάδες χρηστών

Μόνο τα Windows 11 Enterprise προσφέρουν τη μέγιστη

Όσον αφορά τη λειτουργικότητα και τις επιδόσεις, η έκδοση Enterprise Edition των Windows 11 προσφέρει το μέγιστο - τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά υποστηρίζουν την υβριδική εργασία σε μεγαλύτερες εταιρείες και οργανισμούς ειδικότερα. Η έκδοση διατίθεται σε 2 εκδόσεις - προσαρμοσμένες στα διαφορετικά μεγέθη και στις αυξανόμενες ανάγκες ασφάλειας των μεγαλύτερων εταιρειών και οργανισμών:

Παράθυρα 11 Enterprise E3

Αυτή η έκδοση περιέχει ακόμη πιο προηγμένες λειτουργίες ασφάλειας και ελέγχου καθώς και δυνατότητες διαχείρισης από τα Windows 11 Pro, για παράδειγμα στην παροχή του λειτουργικού συστήματος, με ελεγχόμενες ενημερώσεις καθώς και πολλές επιλογές για τη διαχείριση συσκευών και εφαρμογών, τη διαχείριση εκτυπωτών χωρίς διακομιστή και την ευρύτερη προστασία από τις τελευταίες απειλές ασφαλείας.

Windows 11 Enterprise E5

Αποκλειστικά σε αυτή την έκδοση των Windows 11 περιλαμβάνεται το Microsoft Defender for Endpoint, το οποίο παρέχει στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ιδιαίτερα την ασφάλεια των τελικών σημείων μια ολιστική λύση "όλα σε ένα" με ακόμη πιο προηγμένες δυνατότητες διαχείρισης - με λειτουργίες όπως:

 • Ανίχνευση και απόκριση προστασίας τελικού σημείου
 • Διαχείριση κινδύνων ασφαλείας
 • Mobile Threat Defence για τον εντοπισμό απειλών και κινδύνων για κινητά, όπως το mobile phishing

Επιπλέον, η έκδοση Windows 11 Enterprise E5 Edition παρέχει στους οργανισμούς βασικές γνώσεις σχετικά με τις τελευταίες απειλές, επωφελούμενη από την ειδική τεχνογνωσία κορυφαίων εμπειρογνωμόνων σε θέματα ασφάλειας, καθώς και προηγμένη παρακολούθηση, συμπεριλαμβανομένων των αναλύσεων και της υποστήριξης για την προστασία των τελικών σημείων στο cloud, μέσω της αξιολόγησης βάσει κινδύνου, της προστασίας συμπεριφοράς νέας γενιάς και των πλούσιων σε χαρακτηριστικά διεπαφών προγραμματισμού εφαρμογών (API) για τη μείωση της επιφάνειας επίθεσης, ιδίως για τις απειλές στον κυβερνοχώρο.

Το Mobile Threat Defense προστατεύει από πολυμορφικό και μεταμορφικό κακόβουλο λογισμικό, καθώς και από απειλές χωρίς αρχεία και απειλές που βασίζονται σε αρχεία. Τα χαρακτηριστικά μηχανικής μάθησης ανιχνεύουν διάφορες επιθέσεις, όπως τα exploits μηδενικής ημέρας. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα απομόνωσης του υλικού κατά την εκκίνηση του συστήματος και την εκτέλεση εφαρμογών μέσω τοπικών και απομακρυσμένων χειρισμών, καθώς και απομόνωσης των εμπορευματοκιβωτίων κατά τη χρήση του Microsoft Edge, για την προστασία από κακόβουλους ιστότοπους.

Γενικά νέα χαρακτηριστικά στα Windows 11 Pro και Enterprise - Αγοράστε τα Windows 11

Εκτός από τις προαναφερθείσες εφαρμογές που είναι αποκλειστικές για τις εκδόσεις Windows 11 Pro και Enterprise, το νέο λειτουργικό σύστημα Windows 11 - όπως ήδη αναφέρθηκε - προσφέρει επίσης αρκετές άλλες νέες λειτουργίες που αξίζει να αναφερθούν, οι οποίες παρέχουν μια περαιτέρω βελτιωμένη εμπειρία χρήσης, ιδίως με την αναβάθμιση της γενικής εμφάνισης. Εφαρμόστηκαν επίσης νέες αρχές σχεδιασμού, για παράδειγμα:

 • Επιπλέουσα σχεδίαση: Το επανασχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας των Windows 11 ξεχωρίζει από τις παλαιότερες εκδόσεις λόγω των διαφανών παραθύρων καθώς και των στοιχείων που μοιάζουν να επιπλέουν, μαζί με τη νέα εικόνα φόντου που θυμίζει φουσκωτό ύφασμα, η οποία δίνει έτσι στην επιφάνεια εργασίας τρισδιάστατη εμφάνιση.
 • Segoe Fluent Icons: Τα Windows 11 εισάγουν επίσης μια νέα γραμματοσειρά εικονιδίων συστήματος με το νέο λειτουργικό σύστημα, η οποία προορίζεται να βελτιώσει την κατανόηση των συμβόλων και των εικονιδίων. Το Segoe Fluent ακολουθεί τρεις αρχές στην αναπαράσταση των γλυφών: Ελάχιστα - τα glyphs περιέχουν μόνο εκείνες τις λεπτομέρειες που είναι απαραίτητες για την επικοινωνία του περιεχομένου- Αρμονικά - τα glyphs βασίζονται σε απλά γεωμετρικά σχήματα, και Εξελιγμένα: - τα glyphs χρησιμοποιούν σύγχρονες μεταφορές που είναι εύκολα κατανοητές από τους χρήστες.
 • Σχεδιασμός Sun Valley: Κατά την αναθεώρηση του μενού περιβάλλοντος, δόθηκε επίσης μεγαλύτερη προσοχή στη σαφήνεια, η οποία γίνεται ιδιαίτερα αισθητή μέσω των γενικά στρογγυλεμένων γωνιών. Τα κινούμενα σχέδια κατά το άνοιγμα των παραθύρων κ.λπ. έχουν επίσης αναθεωρηθεί και εμφανίζονται πιο ρευστά. Τα εικονίδια φακέλων καθώς και τα εικονίδια της Εξερεύνησης έχουν εκσυγχρονιστεί και τα εργαλεία διαχείρισης έχουν μετονομαστεί σε Εργαλεία των Windows. Το πρόγραμμα περιήγησης Edge της Microsoft έχει επίσης ενημερωμένο σχεδιασμό.
 • Η σκοτεινή λειτουργία είναι επίσης διαθέσιμη στις επιμέρους εφαρμογές - για πιο συγκεντρωμένη εργασία στην οθόνη.

Εκτός από τις οπτικές αλλαγές, το μενού Έναρξη και η γραμμή εργασιών έχουν επίσης αναθεωρηθεί λειτουργικά για να βελτιωθεί η σαφήνεια και να γίνουν τα Windows 11 πιο φιλικά προς το χρήστη:

 • Το ενημερωμένο μενού Έναρξη των Windows 11 δεν εμφανίζει πλέον τα ζωντανά πλακίδια που ήταν γνωστά από τις προηγούμενες εκδόσεις και δεν ήταν δημοφιλή σε πολλούς χρήστες, αλλά είναι πλέον περισσότερο προσανατολισμένο προς την εμφάνιση και την αίσθηση των tablet και των smartphones.Αυτό επιδιώκει περαιτέρω τον στόχο μιας πιο ομοιόμορφης διεπαφής χρήστη σε όλες τις τελικές συσκευές με δυνατότητα χρήσης των Windows και προωθεί μια ακόμη πιο απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη.
 • Η γραμμή εργασιών περιέχει νέα εικονίδια, είναι τώρα κεντραρισμένη στο κάτω μέρος της οθόνης, αλλά μπορεί επίσης να ομαδοποιηθεί με αριστερή στοίχιση όπως και πριν.
 • Επιπλέον, η πλατφόρμα επικοινωνίας Teams έχει ενσωματωθεί στη γραμμή εργασιών, η οποία αντικατέστησε το Skype, το οποίο δεν είναι πλέον διαθέσιμο στα Windows 11. Με ένα κλικ, οι χρήστες μπορούν να συνομιλήσουν μεταξύ τους ή να λάβουν μέρος σε μια τηλεδιάσκεψη.
 • Οι λιγότερο συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες έχουν πλέον εξαφανιστεί από το μενού, πράγμα που σημαίνει ότι οι πιο σημαντικές λειτουργίες που χρησιμοποιούνται συχνότερα είναι τώρα περισσότερο στο επίκεντρο.
 • Το Infocentre διαχωρίζει το κέντρο ειδοποιήσεων από τις γρήγορες ρυθμίσεις στην έκδοση των Windows 11, γεγονός που οδηγεί επίσης σε μεγαλύτερη σαφήνεια, ενώ το ημερολόγιο εμφανίζεται όταν κάνετε κλικ στην ημερομηνία.
 • Τα widgets επέστρεψαν στην επιφάνεια εργασίας, και πάλι με τη γραμμή ειδήσεων για "ειδήσεις και ενδιαφέροντα θέματα"- μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν widgets τρίτων κατασκευαστών.
 • Μια νέα λειτουργία tablet είναι διαθέσιμη για συσκευές με οθόνες αφής, η οποία δεν είναι μόνο σαφέστερη επειδή διαθέτει ένα βελτιωμένο πληκτρολόγιο οθόνης, αλλά περιλαμβάνει επίσης νέες λειτουργίες καθώς και χειρονομίες αφής.
 • Με τα Windows 11, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν εφαρμογές Android και να συνδεθεί το smartphone με αυτές.
 • Άλλες ενδιαφέρουσες επιμέρους λειτουργίες που είναι επίσης διαθέσιμες στους χρήστες στα Windows 11 είναι το νέο εργαλείο αποκοπής για στιγμιότυπα οθόνης, πρόσθετες λειτουργίες στην αριθμομηχανή, η βελτιωμένη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και η προαιρετικά διαθέσιμη συλλογή εργαλείων PowerToys της Microsoft.

Για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά των Windows 11 γενικά, καθώς και για τις ειδικές λειτουργίες των εκδόσεων Pro και Enterprise, επικοινωνήστε με την ομάδα της Wiresoft.

Αγοράστε τα Microsoft Windows 11 Editions Pro και Enterprise ως μεταχειρισμένο λογισμικό στη Wiresoft

Τα δύο νέα Microsoft Windows 11 Editions Pro και Enterprise είναι ήδη διαθέσιμα στη Wiresoft ως μεταχειρισμένο λογισμικό σε μειωμένη τιμή. Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτά τα πλεονεκτήματα:

 • Αγοράζετε αυθεντικό λογισμικό της Microsoft με έγκυρο κλειδί άδειας χρήσης - και όχι περιορισμένα χρησιμοποιήσιμες ή περιορισμένες δοκιμαστικές εκδόσεις.
 • Η επισήμανση μιας έκδοσης των Windows 11 ως "μεταχειρισμένο λογισμικό" δεν σημαίνει περιορισμούς στη λειτουργικότητα του λογισμικού.
 • Το μεταχειρισμένο λογισμικό Windows 11 της έκδοσης Pro ή Enterprise Edition έχει ελεγχθεί από τη Wiresoft για την πλήρη χρηστικότητά του πριν από τη μεταπώλησή του.
 • Η εμπορία και η χρήση χρησιμοποιημένου λογισμικού της Microsoft, όπως τα Windows 11, είναι νόμιμη, διότι επιτρέπεται από το νόμο.
 • Με την αγορά μεταχειρισμένης άδειας χρήσης από τη Wiresoft αποκτάτε πάντα ένα νόμιμο και ταυτόχρονα πρωτότυπο προϊόν Microsoft Windows 11.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις εκδόσεις Microsoft Windows 11 Pro και Enterprise, επικοινωνήστε μαζί μας στη συνομιλία, τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.