Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
Trustmask
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για το φιλτράρισμα!
MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD
MS Project 2021 Standard - η τελευταία έκδοση του λογισμικού διαχείρισης έργων ως έκδοση αγοράς Το Project 2021 Standard είναι η τελευταία έκδοση του ευέλικτου λογισμικού διαχείρισης έργων της Microsoft, το οποίο έχει σχεδιαστεί κυρίως...
144,90 € *
MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL
Microsoft Project 2021 Professional - η νέα επαγγελματική έκδοση του αποδεδειγμένου λογισμικού διαχείρισης έργων Με το Project 2021 Professional, η Microsoft κυκλοφόρησε μια τρέχουσα έκδοση του ευέλικτου λογισμικού που είναι απαραίτητο...
209,90 € *

Αγοράστε το Project 2021 - την τελευταία έκδοση του λογισμικού διαχείρισης έργων της Microsoft

Το Microsoft Project 2021 είναι η τελευταία έκδοση του ευέλικτου λογισμικού διαχείρισης έργων, το οποίο, ανάλογα με την έκδοση, έχει σχεδιαστεί για τον προγραμματισμό και τη διαχείριση εργασιών σε εταιρείες και οργανισμούς διαφορετικού μεγέθους. Με το Project μπορούν να καταγράφονται όλοι οι παράγοντες που σχετίζονται με τον έλεγχο των έργων, όπως οι προθεσμίες, το προσωπικό, οι πόροι και οι προϋπολογισμοί, και να εμφανίζονται με σαφήνεια οι εξελίξεις σε κάθε φάση. Για μια ευκολότερη εκκίνηση στο MS Project, οι χρήστες μπορούν να καταφύγουν σε τυπικά τυποποιημένα πρότυπα για διάφορες εργασίες, τα οποία περιέχουν ήδη όλες τις βασικές διαδικασίες και τα στοιχεία που εμπλέκονται - αυτά μπορούν στη συνέχεια να προσαρμοστούν ή να επεκταθούν μεμονωμένα ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες. Η αγορά του MS Project 2021, για παράδειγμα, επιτρέπει επίσης αναλύσεις "τι θα γίνει αν", καθώς και τη δημιουργία διαφόρων σεναρίων, προκειμένου να εντοπίζονται οι κίνδυνοι σε πρώιμο στάδιο και να λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα εκ των προτέρων ή ακόμη και κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης για να διασφαλιστεί η επιτυχία ενός έργου. Ανάλογα με την έκδοση - Standard και Professional - διατίθενται περαιτέρω επιλογές για το σκοπό αυτό, οι οποίες επηρεάζουν επίσης τη συνεργασία στο σύννεφο.

Επιπλέον, υπάρχουν ολοκληρωμένες επιλογές υποβολής εκθέσεων - τόσο για τις επιμέρους φάσεις όσο και μετά την ολοκλήρωση των καθορισμένων εργασιών - ώστε να παρέχονται στους υπαλλήλους και τους επιχειρηματικούς εταίρους αναλύσεις για επιμέρους πτυχές καθώς και τελικές εκθέσεις, π.χ. ως ιδέες και βέλτιστες πρακτικές.

Μπορείτε να βρείτε τις εκδόσεις Project 2021 Standard και Professional ως μεταχειρισμένο λογισμικό στο Wiresoft Software Shop αμέσως μετά την επίσημη κυκλοφορία - θα επωφεληθείτε από τη χαμηλότερη τιμή τους σε σύγκριση με το αντίστοιχο νέο προϊόν. Στη συνέχεια, θα μάθετε τα πάντα για τις νέες λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του Project 2021 που είναι γνωστά μέχρι στιγμής και θα ενημερωθείτε για τις διαφορές μεταξύ της έκδοσης Standard και της έκδοσης Professional.

Για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με το MS Project 2021, απλά επικοινωνήστε με έναν από τους υπαλλήλους μας. Θα μάθετε επίσης ποιες άλλες εφαρμογές της Microsoft που διατίθενται από τη Wiresoft είναι συμβατές με το Project 2021, οι οποίες είναι επίσης διαθέσιμες ως μεταχειρισμένο λογισμικό.

Για ποιες ομάδες-στόχους έχει σχεδιαστεί το MS Project 2021

Το Microsoft Project 2021 αναπτύχθηκε τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες στη διαχείριση έργων, οι οποίοι, ανάλογα με το επίπεδο των γνώσεών τους, είτε χρησιμοποιούν τα δικά τους πρότυπα κατά τον προγραμματισμό νέων έργων είτε δημιουργούν νέα σχέδια έργων από την αρχή με βάση ένα ουδέτερο, κενό διάγραμμα Gantt, είτε χρησιμοποιούν τη μεγάλη ποικιλία προτύπων για τύπους έργων που περιέχουν ήδη όλα τα τυπικά στοιχεία. Τα δεδομένα που περιέχονται σε αρχεία Excel, Word, Outlook ή PowerPoint, καθώς και οι λίστες εργασιών μπορούν να εισαχθούν στο Project διατηρώντας την εκεί μορφοποίηση και τα περιγράμματα, γεγονός που μειώνει την προσπάθεια που απαιτείται για την επεξεργασία.

Ανάλογα με την έκδοση του MS Project 2021 - buy Standard ή Professional - οι χρήστες έχουν πρόσθετες επιλογές για χρήση ή συγχρονισμό με εξωτερικές πηγές δεδομένων.

Σε αντίθεση με την προηγούμενη έκδοση, το MS Project 2021 Buy διαθέτει ένα ακόμη πιο σαφές περιβάλλον εργασίας για τη διευκόλυνση της πρόσβασης σε συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες. Η βελτιωμένη φιλικότητα προς το χρήστη συμπληρώνεται από τα σχέδια "σκούρο γκρι" και "λευκό", γνωστά από το MS Office, τα οποία επιτρέπουν πιο συγκεντρωμένη εργασία στην οθόνη με τη μείωση των χρωμάτων.

Μεγιστοποιήστε την επιτυχία των έργων με - Αγοράστε το MS Project 2021

Είτε πρόκειται για νεοσύστατες επιχειρήσεις, μικρομεσαίες επιχειρήσεις ή μεγάλες εταιρείες - μέσω της επαγγελματικής διαχείρισης έργων, οι επιτυχίες μπορούν να προγραμματιστούν καλύτερα και οι κίνδυνοι να ελαχιστοποιηθούν - το αντικείμενο των εργασιών περιλαμβάνει πάντα ουσιαστικά τα ακόλουθα στοιχεία, τα οποία μπορούν να διαφοροποιηθούν περαιτέρω ή να συμπληρωθούν ανάλογα με την πολυπλοκότητα:

 • Δημιουργία ενός σχεδίου έργου, συμπεριλαμβανομένου του χάρτη πορείας
 • Καθορισμός πόρων και συμμετεχόντων
 • Καθορισμός ορόσημων μέχρι την επίτευξη του στόχου
 • Παρακολούθηση και έλεγχος της προόδου του έργου καθώς και της διαθεσιμότητας των δυνατοτήτων
 • Υποβολή εκθέσεων, κατά τη διάρκεια του εν εξελίξει έργου καθώς και μετά την ολοκλήρωσή του για σκοπούς τεκμηρίωσης

Τυπικές εργασίες που μπορούν να ολοκληρωθούν ευκολότερα με το MS Project 2021 περιλαμβάνουν:

 • Δυναμικός προγραμματισμός έργου: Με τα σχέδια έργου του MS Project, η προσπάθεια του έργου, η διάρκεια του έργου καθώς και η ανάπτυξη των συμμετεχόντων μπορούν να προγραμματίζονται δυναμικά και συνεπώς ευέλικτα. Οι προβολές χρονοδιαγράμματος διευκολύνουν την τήρηση των προθεσμιών στα επιμέρους επαγγέλματα.
 • Χρήση επιχειρηματικής ευφυΐας για σύνθετα έργα: Ανάλογα με την εγκατεστημένη έκδοση του MS Project, το Power BI μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία διαδραστικών πινάκων ελέγχου που όχι μόνο δείχνουν τη συνολική κατάσταση ενός έργου, αλλά παρέχουν επίσης λεπτομερείς πληροφορίες για μεμονωμένους τομείς του έργου. Αυτό επιτρέπει την καλύτερη αξιολόγηση των κινδύνων και, εάν είναι απαραίτητο, τον έγκαιρο σχεδιασμό μέτρων έκτακτης ανάγκης.
 • Ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων: Με το MS Project 2021, οι ροές εργασίας μπορούν να αυτοματοποιηθούν, καθώς και να σχεδιαστούν και να χρησιμοποιηθούν επίσης στο σύννεφο μεμονωμένες λύσεις, π.χ. για κινητές συσκευές.
 • Προγραμματισμός του προϋπολογισμού: Χάρη στον ολοκληρωμένο έλεγχο των πόρων και των δυνατοτήτων, οι συμφορήσεις και οι εκρήξεις κόστους μπορούν να αναγνωριστούν έγκαιρα και έτσι να αποφευχθούν καλύτερα.
 • Ανατροφοδότηση έργου: Με τα ενσωματωμένα εργαλεία ανατροφοδότησης, οι εμπλεκόμενοι σε ένα έργο μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ειδική τεχνογνωσία τους για την ανάπτυξη προτάσεων λύσεων και να συντονιστούν μεταξύ τους, ώστε να διασφαλίσουν από κοινού την προγραμματισμένη ολοκλήρωση και επιτυχία ενός έργου. Σε αυτό μπορούν να συμβάλουν και οι γρήγορα δημιουργούμενες αναφορές προόδου και οι αναφορές από προηγούμενα έργα.

Για όλες αυτές τις εργασίες, το Project 2021 παρέχει ολοκληρωμένα εργαλεία τόσο στην έκδοση Standard όσο και στην έκδοση Professional για την καταγραφή και την ολοκληρωμένη χαρτογράφηση και τον έλεγχο όλων των διαδικασιών και των στοιχείων που εμπλέκονται στη διαχείριση έργων. Η τρέχουσα έκδοση του MS Project προσφέρει έτσι τα ακόλουθα θεμελιώδη πλεονεκτήματα για τους χρήστες:

 • Δημιουργία έργων γρήγορα και εύκολα: Με τα πρακτικά πρότυπα του MS Project 2021, ακόμη και οι αρχάριοι μπορούν να σχεδιάζουν και να συντονίζουν με επιτυχία εργασίες. Για να το κάνουν αυτό, μπορούν να επιλέξουν από πολυάριθμα πρότυπα που βασίζονται στις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου και μπορούν να προσαρμοστούν μεμονωμένα, αντί να χρειάζεται να δημιουργήσουν ένα σχέδιο διαχείρισης έργων από το μηδέν. Εκτός από τα δοκιμασμένα πρότυπα Standard όπως τα διαγράμματα Gantt, πολλοί άλλοι τύποι, όπως τα διαγράμματα δικτύου ή τα διαγράμματα ροής, είναι διαθέσιμοι στο Project 2021.
 • Διαχειριστείτε τα έργα με μεγαλύτερη σαφήνεια: Τα ισχυρά εργαλεία διαχείρισης έργων προσφέρουν όλες τις προϋποθέσεις για τη λεπτομερή διαχείριση ακόμη και απαιτητικών έργων σε όλους τους επιμέρους τομείς και επαγγέλματα, καθώς και για τον έλεγχό τους σε όλες τις επιμέρους φάσεις, διατηρώντας παράλληλα πάντα την εποπτεία όλων των συσχετίσεων. Για το σκοπό αυτό, το MS Project 2021 παρέχει διάφορες επιλογές απεικόνισης, π.χ. προβολές ως φόρμες, λογιστικά φύλλα ή στήλες για την ανάδειξη ορισμένων πτυχών ενός έργου, συμπληρωμένες από διάφορα φίλτρα με τα οποία μπορούν να εμφανιστούν με σαφήνεια οι επιμέρους εργασίες και πόροι - συμπεριλαμβανομένων των συνδέσμων και των αναθέσεών τους σε άλλες φάσεις ή έργα.
 • Ευκολότερη συνεργασία στην ομάδα: Ακόμα και με τοπικά κατανεμημένα μέλη ενός έργου, όλοι οι συμμετέχοντες χρησιμοποιούν την ίδια έκδοση σχεδίου μαζί με το MS Project 2021 και έτσι διατηρούν ανά πάσα στιγμή την εποπτεία όλων των τρεχουσών εξελίξεων και των αντίστοιχων αρμοδιοτήτων. Η από κοινού ανταλλαγή εμπειριών αυξάνει επίσης την αποτελεσματικότητα στην υλοποίηση των τρεχουσών και μελλοντικών εργασιών. Τα μέλη της ομάδας μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες με τη μορφή αναφορών.

Σημαντικές λειτουργίες στο MS Project 2021

Εκτός από τις βασικές λειτουργίες που αναφέρθηκαν, το MS Project 2021 Standard καθώς και το Professional διαθέτει και άλλες δοκιμασμένες λειτουργίες που είτε τις συμπληρώνουν, π.χ. στη διαχείριση πόρων και τη δημιουργία αναφορών, είτε παρέχουν πρόσθετες λειτουργίες, π.χ. για τη διαχείριση χαρτοφυλακίου:

Διαχείριση χαρτοφυλακίου

Η διαχείριση χαρτοφυλακίου είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του MS Project 2021, καθώς επιτρέπει την καταγραφή όχι μόνο ενός έργου, αλλά όλων των έργων και την παρακολούθηση της αντίστοιχης προόδου τους. Έτσι, οι διαχειριστές έργων έχουν ανά πάσα στιγμή εικόνα όλων των τρεχουσών καταστάσεων - εάν ένα έργο δεν εξελίσσεται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, μπορούν να αντιδράσουν άμεσα και να λάβουν αντίμετρα. Τα πιο συχνά περιστατικά εδώ είναι οι εργασίες που δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και οι δαπάνες που ξεπερνούν τον προϋπολογισμό. Ειδικά όταν άλλα έργα επηρεάζονται από αυτές τις ανεπιθύμητες εξελίξεις επειδή οι προγραμματισμένοι πόροι γίνονται σπάνιοι ή μη διαθέσιμοι, η τρέχουσα κατάσταση μπορεί να γίνει άμεσα ορατή στο MS Project 2021 μέσω της ανεξάρτητης ενημέρωσης με ένα μόνο κλικ και να αναγνωριστούν κρίσιμες καταστάσεις.

Η σύνδεση του MS Project 2021 με το Power BI παρέχει επίσης λεπτομερείς επιλογές εμφάνισης για τη διαχείριση του προϋπολογισμού όσον αφορά την ανάλυση καθώς και προτάσεις για βελτιώσεις.

Διάρθρωση και σύνδεση μεμονωμένων εργασιών έργου

Το MS Project 2021 διακρίνει μεταξύ τεσσάρων τύπων δραστηριοτήτων ή τύπων δραστηριοτήτων κατά την καταχώρηση και τον έλεγχο έργων, οι οποίοι βασίζονται σε έναν τύπο προγραμματισμού στον οποίο οι τρεις τιμές των εργασιών, της διάρκειας και των μονάδων κατανομής σχετίζονται μεταξύ τους:

 • Σταθερές μονάδες
 • Σταθερή εργασία
 • Σταθερή διάρκεια
 • Έλεγχος δραστηριότητας

Το MS Project 2021 παρέχει μια μάσκα για το σκοπό αυτό, μέσω της οποίας μπορούν να ελέγχονται οι διάφορες εργασίες:

 • Οι εργασίες μπορούν να εισαχθούν σε ένα ραβδόγραμμα, συμπεριλαμβανομένης της ταυτόχρονης προσθήκης πολλών εργασιών, καθώς και της ανάθεσης των αντίστοιχων πόρων και των σχέσεων.
 • Όλες οι εργασίες μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους είτε μέσω του αναπτυσσόμενου μενού είτε στον πίνακα εργασιών στο πεδίο "συλλογικό όνομα εργασίας".
 • Μπορούν να οριστούν ξεχωριστές ημερομηνίες έναρξης και λήξης για κάθε χρονοδιάγραμμα και οι μπάρες χρονοδιαγράμματος μπορούν να επισημανθούν ειδικά, γεγονός που παρέχει μεγαλύτερη σαφήνεια για τις συνδεδεμένες εργασίες.
 • Οι μεμονωμένες εργασίες εντός ενός έργου μπορούν να ταξινομηθούν ιεραρχικά ανάλογα με τη σημασία τους - η λειτουργία αυτή είναι ιδιαίτερα πρακτική για πιο σύνθετα χρονοδιαγράμματα έργων, καθώς οι μεμονωμένες αλλαγές εφαρμόζονται αυτόματα σε όλες τις συνδεδεμένες εργασίες.
 • Ομοίως, μεμονωμένες εργασίες μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους για να απεικονιστεί η σχέση τους.

Διαχείριση πόρων

Η διαχείριση πόρων στο MS Project 2021 διακρίνει βασικά μεταξύ τριών τύπων πόρων: "εργασία", "υλικά" και "κόστος". Αυτό επιτρέπει τον λεπτομερή, σαφέστερο και, συνεπώς, αποτελεσματικότερο προγραμματισμό και διαχείριση όλων των πόρων που έχουν προγραμματιστεί για ένα έργο. Μέσω της δεξαμενής πόρων, αυτοί μπορούν να διαχειριστούν κεντρικά για τον προγραμματισμό μεταξύ των έργων και να ανατεθούν με σαφήνεια στις επιμέρους δραστηριότητες- έτσι μπορούν να αποφευχθούν οι περιορισμοί όσον αφορά τη χρονική τους διαθεσιμότητα καθώς και οι πιθανοί κίνδυνοι σε περίπτωση υπερφόρτωσης του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και σε περίπτωση υπέρβασης των ορίων κόστους.

Δημιουργία εκθέσεων - Αγοράστε το MS Project 2021

Η δημιουργία ουσιαστικών αναφορών για ένα έργο είναι μια ουσιαστική πτυχή - και της ευέλικτης διαχείρισης έργων - εδώ το MS Project προσφέρει πολλές επιλογές για την οπτικοποίηση των δεδομένων του έργου με κατατοπιστικό τρόπο, ανάλογα με τη χρήση για την οποία προορίζεται. Αυτό ισχύει όχι μόνο για την κατάσταση ενός εν εξελίξει έργου, αλλά και για αναφορές σχετικά με ολοκληρωμένες εργασίες. Οι γνώσεις και οι βέλτιστες πρακτικές που αποκτώνται μπορούν να μοιραστούν με άλλα μέλη της ομάδας ή συνεργάτες. Το Project 2021 παρέχει ένα ευρύ φάσμα υποδειγμάτων εκθέσεων για τους πιο συνηθισμένους τύπους έργων, τα οποία μπορούν να εμπλουτιστούν περαιτέρω με εικόνες ή γραφικά κ.λπ. Οι εκθέσεις που δημιουργούνται μπορούν να διατεθούν σε άλλους σε μορφές .PDF, .XPS, .CSV, .XML.

Αποκλειστικά χαρακτηριστικά του MS Project 2021 Professional Edition

Εκτός από τις λειτουργίες που αναφέρθηκαν, το MS Project 2021 Professional Edition διαθέτει επίσης τις ακόλουθες αποκλειστικές λειτουργίες, οι οποίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τη διαχείριση έργων σε μεγάλους οργανισμούς και εταιρείες:

 • Βελτιωμένη σαφήνεια στο Teamplanner
 • Πρόσθετα πρότυπα και εργαλεία σχεδιασμού για την αύξηση της παραγωγικότητας
 • Προαιρετική συνεργασία με το MS SharePoint και τον MS Project Server
 • Προαιρετική χρήση του Project Online

Για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με το MS Project 2021 Professional Edition, επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπο της Wiresoft.

Αγοράστε το MS Project 2021 στις εκδόσεις και Professional από τη Wiresoft ως μεταχειρισμένο λογισμικό της Microsoft

Οι εκδόσεις και το Professional του Microsoft Project 2021 διατίθενται από τη Wiresoft ως μεταχειρισμένο λογισμικό σε ευνοϊκές τιμές από την επίσημη κυκλοφορία. Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτά τα πλεονεκτήματα:

 • Η εμπορία και η χρήση μεταχειρισμένου λογισμικού της Microsoft, όπως η αγορά του MS Project 2021, είναι νόμιμη και επομένως επιτρέπεται από το νόμο.
 • Ο χαρακτηρισμός μιας έκδοσης του Microsoft Project 2021 - Standard ή Professional - από τη Wiresoft ως "μεταχειρισμένο λογισμικό" δεν συνεπάγεται περιορισμούς στη λειτουργικότητα αυτού του λογισμικού MS Project.
 • Όταν αγοράζετε μια έκδοση Project 2021 Edition από τη Wiresoft, αποκτάτε ένα πρωτότυπο, πλήρως λειτουργικό λογισμικό της Microsoft - και όχι μια δοκιμαστική έκδοση περιορισμένης χρήσης ή περιορισμένου χρόνου.
 • Το μεταχειρισμένο λογισμικό, όπως μία από τις εκδόσεις Project 2021 - Standard ή Professional - έχει επίσης δοκιμαστεί από τη Wiresoft για πλήρη χρηστικότητα πριν από τη μεταπώληση.
 • Όταν αγοράζετε μεταχειρισμένο λογισμικό από τη Wiresoft, αποκτάτε πάντα ένα νόμιμο και πρωτότυπο προϊόν Microsoft Project 2021.

Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με μια έκδοση του Microsoft Project 2021 ή άλλο μεταχειρισμένο λογισμικό της Microsoft, απλώς επικοινωνήστε μαζί μας μέσω συνομιλίας, τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.