ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΈΝΟ ΑΡΧΙΚΌ ΠΡΟΪΌΝ
ΝΑΥΤΙΛΊΑ ΕΝΤΌΣ 24H
ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΜΈΣΩ CHAT, EMAIL ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΏΝΟΥ
ΔΩΡΕΆΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΉ ΓΡΑΜΜΉ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL

234,95 € *

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Έτοιμο για άμεση αποστολή, χρόνος παράδοσης 24 ώρες


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

  • SW10466

Οφέλη

- Γρήγορη παράδοση
- Εξουσιοδοτημένο πρωτότυπο προϊόν
- Αποστολή εντός 24 ωρών
- Chat, e-mail και τηλεφωνική υποστήριξη
Microsoft Windows Server 2022 - 5 Pack Device CAL Για κάθε τελική συσκευή με την οποία οι...περισσότερα
Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL"

Microsoft Windows Server 2022 - 5 Pack Device CAL

Για κάθε τελική συσκευή με την οποία οι χρήστες έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες διακομιστή του Microsoft Windows Server 2022 στην έκδοση Standard ή Datacenter Edition, απαιτείται μια πρόσθετη άδεια πρόσβασης πελάτη (Device CAL), η οποία δεν περιλαμβάνεται στην άδεια χρήσης διακομιστή. Μόνο έτσι ο χρήστης της τελικής συσκευής με δυνατότητα χρήσης των Windows που είναι εξοπλισμένη με αυτό, αποκτά τα αντίστοιχα δικαιώματα πρόσβασης. Δεν έχει σημασία αν ένας επιτραπέζιος υπολογιστής, φορητός υπολογιστής, smartphone ή tablet με λειτουργικό σύστημα Windows διαθέτει άδεια χρήσης με το Device CAL. Έτσι, ο αγοραστής μιας DeviceCAL είναι ελεύθερος να αποφασίσει με ποια αδειοδοτημένη τελική συσκευή θέλει να έχει πρόσβαση στο Windows Server 2022 .

Μεταχειρισμένα Device CALs για Windows Server 2022 μπορούν ήδη να βρεθούν στη Wiresoft! Επωφεληθείτε από τη χαμηλότερη τιμή σε σύγκριση με τις νέες άδειες πρόσβασης πελατών για τελικές συσκευές που προσφέρονται στο εμπόριο λογισμικού, καθώς και από τη δυνατότητα να καθορίσετε μόνοι σας τον ακριβή αριθμό CALs που χρειάζεστε για το λογισμικό Windows Server σας!

Απεριόριστη χρήση του Windows Server 2022 με χρησιμοποιημένα Device CALs

Η νέα έκδοση Microsoft Windows Server 2022 βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Windows 10 - περιέχει ήδη πολλές νέες λειτουργίες τόσο στην τυπική όσο και στην εκτεταμένη έκδοση Datacenter Edition, η οποία προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, ιδίως για πολύπλοκα δίκτυα, καθώς και περαιτέρω επιλογές για την κοινή χρήση δεδομένων, εφαρμογών και υπηρεσιών με άλλους. Ανάλογα με την έκδοση Windows Server 2022 Edition, οι χρήστες με ένα Device CAL μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τις πολλές δυνατότητες και βελτιώσεις επιδόσεων σε υβριδικά σενάρια, όσον αφορά την εικονικοποίηση και ιδιαίτερα τη χρήση των Windows containers.

Ασφάλεια δικτύου με Windows Server 2022

Η ασφάλεια εξακολουθεί να είναι το πιο σημαντικό θέμα κατά τη δημιουργία και τη διαχείριση δικτύων. Οι χρήστες έχουν πολλές νέες δυνατότητες στη διάθεσή τους στον Windows Server Version 2022 με Device CAL, όπως η τελευταία έκδοση του Transport Layer Security - TLS 1.3 - , TPM 2.0 (Trusted Platform Module), ακεραιότητα κώδικα σύμφωνα με το VBS (ασφάλεια βασισμένη στην εικονικοποίηση) καθώς και HVCI (ασφάλεια βασισμένη στον hypervisor),

καθώς και τα πρότυπα AES-128 και AES-256 για την κρυπτογράφηση δικτύων RDMA μέσω SMB (Server Message Block), Virtual OSE (Περιβάλλον Λειτουργικού Συστήματος), για να αναφέρουμε μερικές μόνο σημαντικές λειτουργίες.

Ανάλογα με την έκδοση, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λειτουργίες όπως το Hyper-V, το Software-Defined Networking (SDN), το Storage Spaces Direct (SSD), καθώς και το Storage Replica και τα Shielded Virtual Machines (SVM) με Device CAL για να δημιουργήσετε ιδιαίτερα ασφαλείς υποδομές εικονικοποίησης.

Χρήση του Device CAL για τη διαχείριση πλατφορμών δοχείων στον Windows Server 2022

Οι χρήστες θα έχουν επίσης βελτιωμένες δυνατότητες στα χέρια τους όταν χρησιμοποιούν τα Windows Containers, τόσο όσον αφορά τη συμβατότητα των εφαρμογών όσο και τη διεπαφή χρήστη των Windows Container με το Kubernetes, πράγμα που σημαίνει συγκεκριμένα ακόμη περισσότερες βελτιώσεις στις επιδόσεις και ευρύτερη υποστήριξη. Η δημιουργία δοχείων σε εφαρμογές .NET έχει επίσης βελτιωθεί.

Υπηρεσίες αποθήκευσης και μετάβασης στον Windows Server 2022

Όσον αφορά τις δυνατότητες μετεγκατάστασης δεδομένων και υπηρεσιών, το Device CAL στον Windows Server 2022 προσφέρει περαιτέρω προσθήκες και βελτιώσεις στις υπηρεσίες μετεγκατάστασης αποθήκευσης, όπως η μετεγκατάσταση τοπικών χρηστών και ομάδων, καθώς και η αποθήκευση, ανεξάρτητοι διακομιστές και συστάδες failover, καθώς και η αποθήκευση διακομιστών Linux.

Με μια CAL για ένα τελικό σημείο με δυνατότητα Windows, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από πολλές επιμέρους βελτιώσεις επιδόσεων στον Windows Server 2022, όπως η υποστήριξη για φωλιασμένη εικονικοποίηση μέσω επεξεργαστών AMD, η τυπική χρήση του Microsoft Edge, καθώς και οι βελτιώσεις στο πρωτόκολλο ελέγχου μετάδοσης (TCP), το Recent ACKnowledgment (RACK) και το Receive Segment Coalescing (RSC).

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπο της Wiresoft.

Πληροφορίες σχετικά με την αδειοδότηση με Device CALs για τον Windows Server 2022 ως χρησιμοποιημένο λογισμικό

Βασικά, η Used Software προσφέρει με ένα Device CAL για Windows Server 2022 το ίδιο εύρος δυνατοτήτων πρόσβασης για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στην αντίστοιχη έκδοση. Ένα άλλο πλεονέκτημα της αγοράς CALs μεταχειρισμένων συσκευών είναι η δυνατότητα να αποφασίσετε μόνοι σας πόσες άδειες πρόσβασης πελατών θέλετε να αγοράσετε. Με άλλα λόγια, ο περιορισμός που επιβάλλεται από τη συνήθη κλιμάκωση της Microsoft στο Device CALs δεν ισχύει πλέον. Αυτό εξοικονομεί χρήματα από την αγορά λογισμικού, ιδίως για τους αυτοαπασχολούμενους και τις μικρότερες εταιρείες, επειδή η Wiresoft τους επιτρέπει να υπολογίζουν τις απαιτήσεις αδειοδότησής τους σε εξατομικευμένη βάση.

Πώς αδειοδοτείται ο Windows Server 2022 με Device CALs

Για πρόσβαση σε μία από τις εκδόσεις Windows Server 2022 - Standard ή Datacenter - η διαχείριση αδειών της Microsoft παρέχει προαιρετικά την αδειοδότηση κάθε μεμονωμένης τελικής συσκευής με τη δική της άδεια πρόσβασης πελάτη. Όπως και με τις προηγούμενες εκδόσεις διακομιστή, αυτή η Device CAL πρέπει να αντιστοιχεί στην ίδια έκδοση διακομιστή Windows, προκειμένου να επιτρέπεται η χρήση των λειτουργιών της σε μια τελική συσκευή με Windows. Επομένως, η εν λόγω Device CAL περιέχει μόνο τα δικαιώματα πρόσβασης για το περιβάλλον πελάτη/εξυπηρετητή του Windows Server 2022 - και κανένα λογισμικό που πρέπει να εγκατασταθεί περαιτέρω.

Το μοντέλο αδειών χρήσης της Microsoft προσφέρει δύο τύπους CALs για το Windows Server 2022 :

  • Device CAL για Windows Server 2022: αυτό δίνει σε μια ειδική τελική συσκευή (PC, φορητό υπολογιστή, tablet, τηλέφωνο) τα δικαιώματα πρόσβασης στον διακομιστή
  • User CAL για Windows Server 2022: παρέχει δικαιώματα πρόσβασης στον διακομιστή σε έναν αποκλειστικό χρήστη

Είναι επίσης δυνατή η παράλληλη χρήση CALs χρήστη και CALs συσκευής.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αδειοδότησης CAL για τον Windows Server 2022

Η αδειοδότηση με βάση το CAL του Windows Server 2022 επιτρέπει κυρίως την ευέλικτη και συνεπώς τη διαχείριση δικαιωμάτων βάσει των αναγκών για όλες τις τελικές συσκευές που χρησιμοποιούνται σε σύγκριση με την αδειοδότηση με βάση τον πυρήνα. Ειδικά με τις άδειες πρόσβασης σε μεταχειρισμένες συσκευές της Wiresoft, δεν υπάρχει καθορισμένη, άκαμπτη κλίμακα αδειοδότησης - επομένως, αγοράζετε ακριβώς τον αριθμό των Device CALs που πραγματικά χρειάζεστε και μπορείτε επίσης να αγοράσετε πρόσθετες μεμονωμένες CALs ανά πάσα στιγμή.

Χρησιμοποιήστε συμβατότητα έκδοσης για Device CALs για Windows Server 2022!

Η Device CAL για Windows Server 2022 είναι σήμερα η πιο ενημερωμένη άδεια πρόσβασης πελάτη που προσφέρει η Microsoft. Δεν εξοπλίζει μόνο μια τελική συσκευή με δικαιώματα πρόσβασης για τον Windows Server 2022, αλλά περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση σε παλαιότερες εκδόσεις όπως το 2019 (υποβάθμιση). Έτσι, η τρέχουσα έκδοση Device CAL για Windows Server 2022 προσφέρει ένα αποφασιστικό πλεονέκτημα έναντι των παλαιότερων εκδόσεων Device CAL, οι οποίες ισχύουν το πολύ για την αντίστοιχη προηγούμενη έκδοση Windows Server, αλλά όχι για την παρούσα έκδοση Windows Server 2022 (αναβάθμιση).

Τι πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την αδειοδότηση του Windows Server 2022 με ένα Device CAL

Όπως έχει ήδη αναφερθεί παραπάνω, με ένα Device CAL μόνο μια τελική συσκευή (μεμονωμένη συσκευή) λαμβάνει τα δικαιώματα πρόσβασης για τον Windows Server 2022. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για χρησιμοποιημένο λογισμικό ή νέο λογισμικό.

Μόλις ολοκληρωθεί η καταχώριση της τελικής συσκευής με το Device CAL, η άδεια αυτή δεν μπορεί πλέον να μεταφερθεί σε άλλο υπολογιστή, φορητό υπολογιστή κ.λπ. Επίσης, δεν είναι δυνατή η αλλαγή του τύπου CAL, δηλαδή η χρήση του Device CAL ως User CAL. Ωστόσο, είναι δυνατή η παράλληλη χρήση Device CALs και Device CALs για Windows Server 2022 .

Αυτές οι διατάξεις της διαχείρισης των αδειών CAL της Microsoft συμβάλλουν επίσης, μεταξύ άλλων, στην αποτροπή αθέμιτης πρόσβασης σε έναν Windows Server 2022. Έτσι, τα Device CALs προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια σε μια εταιρεία και τα δεδομένα της, καθώς οι τελικές συσκευές που δεν έχουν αδειοδοτηθεί σωστά δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα μιας Device CAL για τον Windows Server 2022

Όσον αφορά τις λειτουργίες που είναι διαθέσιμες κατά τη χρήση των υπηρεσιών του Windows Server 2022, η Device CAL δεν διαφέρει από την User CAL. Ωστόσο, η ειδική για κάθε συσκευή άδεια πρόσβασης πελάτη προσφέρει άλλα πλεονεκτήματα λόγω των διαφορετικών τρόπων πρόσβασης στον Windows Server: Μια τελική συσκευή με Windows που διαθέτει άδεια χρήσης με το Device CAL μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε εξουσιοδοτημένο υπάλληλο σε μια εταιρεία για πρόσβαση σε διακομιστή. Και αν η τελική συσκευή με άδεια χρήσης μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως φορητή συσκευή, όπως φορητός υπολογιστής ή tablet, ο εκάστοτε χρήστης μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για να αποκτήσει πρόσβαση στον διακομιστή Windows τοπικά και ανεξάρτητα - π.χ. στο γραφείο του σπιτιού ή στο δρόμο. Συνεπώς, το Device CAL προσφέρει μεγάλο πλεονέκτημα εάν η τελική συσκευή με άδεια χρήσης χρησιμοποιείται εναλλάξ από πολλούς υπαλλήλους.

Ασφάλεια αγοραστή με μεταχειρισμένα Device CALs για Microsoft Windows Server 2022 από την Wiresoft

Οι CALs συσκευών για το Windows Server 2022 ως μεταχειρισμένο λογισμικό διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wiresoft, ξεκινώντας από μία άδεια πρόσβασης πελάτη. Επωφεληθείτε εδώ από τη χαμηλότερη τιμή του μεταχειρισμένου λογισμικού σε σύγκριση με συγκρίσιμες νέες CALs - και επίσης από την ασφάλεια του αγοραστή σας καθώς και από αυτά τα πλεονεκτήματα:

  • Με την αγορά χρησιμοποιημένων Device CALs, οι πελάτες της Wiresoft λαμβάνουν μια αρχική ενιαία άδεια χρήσης που αγοράστηκε προηγουμένως από μια εταιρεία και στη συνέχεια πωλήθηκε στη Wiresoft.
  • Η νομική βάση για την εμπορία μεταχειρισμένων αδειών πρόσβασης πελατών στον Microsoft Windows Server 2022 είναι η ισχύουσα νομοθεσία, η οποία επιτρέπει την πώληση, την αγορά και τη χρήση τους.
  • Εάν η Device CAL έχει ήδη ενεργοποιηθεί από έναν προηγούμενο ιδιοκτήτη, η εν λόγω άδεια χρήσης διαγράφηκε ξανά πριν από την πώλησή της στη Wiresoft, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά 100% ελεύθερα.
  • Για μεταπώληση, αυτή η Device CAL για Windows Server 2022 χαρακτηρίζεται ως μεταχειρισμένη, όπου η ένδειξη "μεταχειρισμένη" δεν σημαίνει περιορισμούς στη λειτουργικότητα αυτής της άδειας χρήσης.
  • Επίσης, αυτή η άδεια πρόσβασης πελάτη, καθώς και άλλες μεταχειρισμένες άδειες Microsoft που προσφέρονται προς πώληση από τη Wiresoft, δεν είναι ούτε περιορισμένης χρήσης άδειες ούτε άδειες με χρονικό περιορισμό, αλλά πρόκειται για ένα προϊόν λογισμικού που εξουσιοδοτείται μετά την αγορά σας μόνο για εσάς, το οποίο έχει ελεγχθεί από τη Wiresoft πριν από την πώληση για την πλήρη χρηστικότητά του.
Διαβάστε, γράψτε και συζητήστε κριτικές...περισσότερα
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Τελευταία προβολή