Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL

Έτοιμο για άμεση αποστολή, χρόνος παράδοσης 24 ώρες

 • SW10392
 • 359-06866
 • Μόνιμα έγκυρο
 • Όλες οι γλώσσες
 • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
516,90 € * 572,90 € * (9,77% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Ποσότητα 5x χρήστης CAL
Σύστημα  SQL Server 
CAL Χρήστης CAL
Πεδίο εφαρμογής της παράδοσης Αναγνωριστικό άδειας + Κωδικός πιστοποίησης 
Χρόνος εκτέλεσης Απεριόριστα
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες


Για να μπορεί ένας χρήστης να χρησιμοποιεί όλες τις υπηρεσίες και λειτουργίες SQL του Microsoft SQL Server 2019, απαιτείται μια αντίστοιχη άδεια πρόσβασης πελάτη - η SQL Server 2019 User CAL - με την οποία μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτήν από οποιαδήποτε τελική συσκευή. Η ίδια η άδεια χρήσης του διακομιστή SQL 2019 δεν περιλαμβάνει δικαιώματα χρήστη, οπότε αυτά πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά με τη μορφή CAL για τους χρήστες. Τα 5 User CALs χορηγούν το αντίστοιχο δικαίωμα σε πέντε εγγεγραμμένους χρήστες.

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL"

5x User CALs για τον SQL Server 2019 ως χρησιμοποιημένο λογισμικό

Προκειμένου να χρησιμοποιήσει όλες τις υπηρεσίες και λειτουργίες SQL του Microsoft SQL Server 2019, ένας χρήστης χρειάζεται μια αντίστοιχη άδεια πρόσβασης πελάτη - το SQL Server 2019 User CAL - με την οποία μπορεί να έχει πρόσβαση από οποιαδήποτε τελική συσκευή. Η ίδια η άδεια χρήσης του SQL 2019 Server δεν περιλαμβάνει δικαιώματα χρηστών, οπότε αυτά πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά με τη μορφή CAL για χρήστες. Τα 5 User CALs χορηγούν την κατάλληλη άδεια σε πέντε εγγεγραμμένους χρήστες.

Ως μεταχειρισμένο λογισμικό, τα SQL Server 2019 User CALs της Wiresoft προσφέρουν το μεγάλο πλεονέκτημα ότι είναι ήδη διαθέσιμα μεμονωμένα και σε χαμηλότερη τιμή από τις αντίστοιχες προσφορές των συνήθων παρόχων αδειών χρήσης. Ταυτόχρονα, διαθέτουν τις ίδιες λειτουργίες με τις άδειες πρόσβασης χρήστη-πελάτη για τον SQL Server 2019 που διατίθενται στο πλαίσιο του επίσημου προγράμματος αδειοδότησης όγκου της Microsoft.

Αποκτήστε όλα τα οφέλη του MS SQL Server 2019 με μια μεταχειρισμένη User CAL

Ο SQL Server 2019 είναι η τελευταία έκδοση της πλατφόρμας δεδομένων της Microsoft, η οποία παρέχει σε μια εταιρεία όλες τις σημαντικές λειτουργίες βάσης δεδομένων, αναφορών και ανάλυσης που πρέπει να προσφέρει ένα σύγχρονο, ισχυρό σύστημα διαχείρισης σχεσιακών βάσεων δεδομένων (RDMS), το οποίο χρησιμοποιείται, για παράδειγμα, για συστήματα προγραμματισμού επιχειρησιακών πόρων, λογισμικό ERP καθώς και συστήματα CRM.

Ανάλογα με την έκδοση του διακομιστή, αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο την ομαδοποίηση (ανάθεση ομάδων) των δεδομένων, αλλά και την παρακολούθηση για συστηματική συλλογή καθώς και την επεξεργασία στοχευμένων ερωτημάτων. Εδώ, οι χρήστες με ένα SQL User CAL 2019 μπορούν να επωφεληθούν από το Intelligent Query Processing (IQP) για την επιτάχυνση των ερωτημάτων σε μεγαλύτερα σύνολα δεδομένων, καθώς και από τη λειτουργία Big Data Cluster με εργαλεία για μοντέλα μηχανικής μάθησης, καθώς και από το PolyBase για την επεξεργασία ερωτημάτων Transact-SQL από εξωτερικές πηγές δεδομένων.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Πάντα κρυπτογραφημένο για την κρυπτογράφηση των δεδομένων από τον πελάτη στο ΣΔΒΔ
 • Ευφυής επεξεργασία ερωτημάτων (IQP) για τη βελτιστοποίηση ερωτημάτων σε μεγάλα σύνολα δεδομένων
 • Ευφυής απόδοση, η οποία παρέχει επιταχυνόμενη ταχύτητα εκτέλεσης για λειτουργίες βάσης δεδομένων
 • Στιγμιότυπα βάσης δεδομένων για την τεκμηρίωση πιθανών αποκλίσεων
 • Last Query Plan Statistics για ενημερωμένες προβολές των σχεδίων εκτέλεσης ερωτημάτων
 • Μια βελτιωμένη υποδομή προφίλ ερωτημάτων ελαφρού βάρους, και
 • Επιταχυνόμενη ανάκτηση βάσης δεδομένων για επιταχυνόμενη ανάκτηση βάσης δεδομένων μετά από επανεκκίνηση ή επαναφορά συναλλαγής

CALs χρηστών για την έκδοση SQL Server 2019 Standard

Με ένα μεταχειρισμένο λογισμικό User CAL από την Wiresoft, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη λειτουργικότητα του SQL Server 2019 Standard-Edition: Είναι σχεδιασμένο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και προσφέρει την επιλογή αδειοδότησης ανά διακομιστή/CAL, η οποία απαιτεί έναν αντίστοιχο αριθμό αδειών πρόσβασης (Client Access Licenses) για τους χρήστες επιπλέον της άδειας διακομιστή.

Μοντέλο αδειοδότησης για τον SQL Server 2019 μέσω αδειών διακομιστή και CALs

Η αδειοδότηση ανά διακομιστή και CALs χρηστών βασίζεται στις συνήθεις απαιτήσεις που καθορίζονται από τη Microsoft: Κάθε διακομιστής που εκτελεί μια παρουσία του SQL Server απαιτεί μια άδεια χρήσης διακομιστή Standard. Επιπλέον, κάθε αποκλειστικός χρήστης που αποκτά πρόσβαση στον αδειοδοτημένο SQL Server απαιτεί μια αντίστοιχη άδεια πρόσβασης (User CAL) της ίδιας ή μιας νεότερης έκδοσης του server. Ως εκ τούτου, αυτό το μοντέλο αδειοδότησης αναφέρεται επίσης ως αδειοδότηση Server/CAL.

Η διαχείριση αδειών της Microsoft διακρίνει έτσι μεταξύ της αδειοδότησης των διακομιστών και της αδειοδότησης των μεμονωμένων χρηστών. Οι τελευταίοι εξουσιοδοτούνται να χρησιμοποιούν τις λειτουργίες του SQL Server μόνο μέσω του User CAL. Αυτή η Άδεια Πρόσβασης Πελάτη περιλαμβάνει αποκλειστικά δικαιώματα πρόσβασης σε περιβάλλον πελάτη/διακομιστή, χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση λογισμικού. Οι άδειες πρόσβασης πελάτη-χρήστη διέπουν τα δικαιώματα χρήσης για τον SQL Server 2019, εκτός από τα δικαιώματα πρόσβασης στον αδειοδοτημένο διακομιστή, περιέχουν επίσης τις σχετικές υπηρεσίες.

Σημειώστε τη συμβατότητα έκδοσης για τα User CALs για τον SQL Server 2019

Έτσι, με μια User CAL για τον SQL Server 2019, είναι επίσης δυνατή η πρόσβαση στον SQL Server 2017 ή σε μια παλαιότερη έκδοση (υποβάθμιση). Ωστόσο, το αντίστροφο σενάριο της χρήσης μιας User CAL μιας παλαιότερης έκδοσης του SQL Server, όπως η 2017, για πρόσβαση σε μια υψηλότερη έκδοση του SQL Server, όπως η 2019 (αναβάθμιση), δεν είναι δυνατό.

Γιατί είναι διαθέσιμη η χρήση βάσει CAL για την έκδοση SQL Server 2019 Standard

Μόνο για την έκδοση Standard-Edition του SQL Server 2019, η Microsoft προσφέρει επίσης αδειοδότηση βάσει CAL για τους χρήστες (ή τα τελικά σημεία). Αυτό επιτρέπει ακόμη και σε εκείνους τους χρήστες να χρησιμοποιούν τις λειτουργίες του SQL Server των οποίων ο διακομιστής έχει χαμηλότερη απόδοση, όπως συμβαίνει, για παράδειγμα, ειδικά στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όπου αυτή είναι αρκετά επαρκής. Η αδειοδότηση με άδειες χρήσης βάσει πρόσβασης για τους χρήστες είναι ένας πιο οικονομικός τρόπος χρήσης του SQL Server από τις εταιρείες αυτές, καθώς χρειάζεται να αγοράσουν μόνο όσες ακριβώς άδειες πρόσβασης πελάτη-χρήστη χρειάζονται. Το μοντέλο αδειοδότησης της Microsoft προσφέρει δύο διαφορετικούς τύπους CAL για χρήση του SQL Server 2019:

 • SQL Server 2019 User CAL: εξοπλίζει έναν αποκλειστικό χρήστη με δικαιώματα πρόσβασης
 • SQL Server 2019 Device CAL: παρέχει δικαιώματα πρόσβασης σε μια ειδική τελική συσκευή (PC, φορητό υπολογιστή, tablet, κινητό)

Ποια είναι τα ειδικά χαρακτηριστικά της αδειοδότησης με User CALs για τον SQL Server 2019

Η Άδεια πρόσβασης χρήστη-πελάτη είναι μια μεμονωμένη άδεια που παρέχει σε συγκεκριμένους χρήστες δικαιώματα πρόσβασης στον SQL Server 2019. Σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι δυνατή η αλλαγή του χρήστη που έχει οριστεί πρώτα εκ των υστέρων, ούτε η αλλαγή του τύπου ανάθεσης. Αυτοί οι περιορισμοί παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια και αποτρέπουν την κακή χρήση των CALs, έτσι ώστε, για παράδειγμα, να μην έχουν πρόσβαση σε κρίσιμα για την επιχείρηση δεδομένα μιας εταιρείας μη εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι ή ξένοι.

Ποια είναι τα οφέλη της User CAL για τον SQL Server 2019

Η Άδεια χρήσης για τον SQL Server 2019 δεν συνδέεται με μια συγκεκριμένη τελική συσκευή, αλλά αποκλειστικά με ένα συγκεκριμένο άτομο. Έτσι, το User CAL για τον SQL Server 2019 καταχωρίζει μόνο έναν χρήστη με βάση το όνομα. Παρέχει έτσι σε αυτόν τον χρήστη το δικαίωμα πρόσβασης στον SQL Server, όπου η επιλογή της τελικής συσκευής μέσω της οποίας γίνεται η πρόσβαση σε κάθε περίπτωση είναι ελεύθερη, αλλά αυτό μπορεί πάντα να συμβεί μόνο από έναν και μόνο υπολογιστή ή κάτι παρόμοιο ταυτόχρονα.

Σε σύγκριση με την άλλη έκδοση άδειας πρόσβασης πελάτη, την εξαρτώμενη από τη συσκευή CAL, η CAL χρήστη έχει επομένως το πλεονέκτημα ότι η χρήση δεν δεσμεύεται τοπικά. Εφόσον η τελική συσκευή που χρησιμοποιεί ο αδειοδοτημένος χρήστης έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση στον SQL Server όχι μόνο εντός της εταιρείας, π.χ. στο χώρο εργασίας, αλλά και εκτός - π.χ. με φορητό υπολογιστή, tablet ή smartphone - στο τρένο, σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή στο σπίτιOffice.

Η User CAL για τον SQL Server προσφέρει επομένως ευέλικτη και κινητή χρήση των λειτουργιών του SQL Server, ιδίως για χρήστες που εργάζονται συχνά από διαφορετικές τοποθεσίες και συνδέονται τακτικά στον διακομιστή, επειδή με την User CAL χρησιμοποιούν πάντα τον προσωπικό τους λογαριασμό.

Συμπέρασμα

Το ποιος τύπος CALs για τον SQL Server 2019 προσφέρει περισσότερα οφέλη σε έναν συγκεκριμένο οργανισμό μπορεί να διαφέρει κατά περίπτωση. Η απόφαση για τη σωστή αδειοδότηση πρόσβασης πελάτη πρέπει να ληφθεί πριν από την αγορά, επειδή μια SQL Server User CAL δεν μπορεί να μετατραπεί σε Device CAL ή το αντίστροφο.

Δεν βασίζεται μόνο στον αριθμό των εργαζομένων, αλλά και στον κυρίαρχο τύπο χρήσης των τελικών συσκευών: Εάν η πλειονότητα των υπαλλήλων χρησιμοποιεί τακτικά διαφορετικούς υπολογιστές, όχι μόνο εσωτερικά αλλά και εξωτερικά, καθώς και κινητά ή σε διαφορετικούς σταθμούς εργασίας για να έχει πρόσβαση στον SQL Server, ο εξοπλισμός τους με User CALs προσφέρει περισσότερα πλεονεκτήματα.

Αγοράστε User CALs για τον Microsoft SQL Server 2019 ξεκινώντας από μία άδεια χρήσης στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wiresoft

Οι CALs χρηστών για τον SQL Server 2019 διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wiresoft για μόλις μία άδεια χρήσης - ως μεταχειρισμένο λογισμικό, προσφέρουν σημαντικά χαμηλότερη τιμή, ενώ η μεταχειρισμένη κατάσταση δεν παρουσιάζει μειονεκτήματα όσον αφορά τη χρηστικότητα.

Τι είναι τα User CALs για τον SQL Server 2019 ως χρησιμοποιούμενο λογισμικό

Οι User CALs για τον SQL Server 2019 που προσφέρονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Wiresoft είναι κανονικές άδειες πρόσβασης από το πρόγραμμα αδειοδότησης της Microsoft- ως μέρος μιας άδειας όγκου για χρήστες του SQL Server 2019, αγοράστηκαν αρχικά από μια εταιρεία που μεταπώλησε τις μη απαραίτητες άδειες πρόσβασης χρηστών ή ολόκληρη την άδεια όγκου στη Wiresoft. Η άδεια όγκου αναλύθηκε σε επιμέρους άδειες και οι User CALs χαρακτηρίστηκαν ως χρησιμοποιημένο λογισμικό. Ωστόσο, αυτό δεν συνεπάγεται γενική φθορά του λογισμικού SQL Server User CAL, ούτε οποιονδήποτε άλλο περιορισμό όσον αφορά τη λειτουργικότητά του ή τον χρονικό περιορισμό του.

Ποια ασφάλεια προσφέρουν τα User CALs για τον SQL Server 2019 ως χρησιμοποιημένο λογισμικό

Η αγορά μεταχειρισμένων SQL Server User CALs από τη Wiresoft δεν είναι μόνο προσιτή για τους πελάτες μας, αλλά και ασφαλής! Όχι μόνο αποκτάτε το Single User CAL για τον Microsoft SQL Server 2019 σε χαμηλότερη τιμή από το συγκρίσιμο νέο λογισμικό, αλλά έχετε επίσης την ασφάλεια του αγοραστή με την άμεση λήψη καθώς και την ενεργοποίηση της άδειας χρήσης με το παρεχόμενο κλειδί άδειας χρήσης όγκου:

Όλα τα User CALs για τον SQL Server 2019 που προσφέρονται στη Wiresoft προέρχονται από το απόθεμα αδειών χρήσης εταιρειών που βρίσκονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Για εσάς ως πελάτη, η αγορά μιας User CAL για τον SQL Server 2019 - ή οποιασδήποτε άλλης άδειας πρόσβασης πελάτη της Microsoft που προσφέρεται στη Wiresoft ως μεταχειρισμένο λογισμικό - καθώς και η χρήση της σημαίνει ασφάλεια δικαίου, επειδή δεν παραβιάζει κανέναν ισχύοντα κανονισμό, κάτι που έχει επίσης επιβεβαιωθεί με σαφήνεια ξανά και ξανά από διάφορες δικαστικές αποφάσεις. Λόγω της πλήρους απόδειξης του αγοραστή, το μεταχειρισμένο λογισμικό της Wiresoft είναι επίσης αδιάβλητο!

Τα πλεονεκτήματά σας με μεταχειρισμένο λογισμικό από User CALs for SQL Server 2019

Η προσφορά της Wiresoft των User CALs για τον SQL Server 2019 ή άλλων αδειών πρόσβασης πελατών ως μεταχειρισμένο λογισμικό δεν είναι μόνο μια ως επί το πλείστον εναλλακτική λύση σε χαμηλές τιμές σε σχέση με συγκρίσιμες εμπορικά διαθέσιμες προσφορές, αλλά προσφέρει επίσης στους πελάτες μας ελεύθερη επιλογή στην αγορά του ακριβούς αριθμού User CALs που απαιτούνται για την αδειοδότηση των υπηρεσιών για τον SQL Server, γεγονός που μειώνει το κόστος αδειοδότησης.

Με την ευρεία γκάμα CALs ως μεταχειρισμένο λογισμικό στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Wiresoft, έχετε επίσης τη δυνατότητα να αγοράσετε Device CALs για τον SQL Server 2019 καθώς και άδειες πρόσβασης για παλαιότερες ή νεότερες εκδόσεις του MS SQL Server εκτός από τα User CALs. Με την αγορά CALs για παλαιότερες εκδόσεις του SQL Server, αποφεύγετε την ανάγκη αγοράς νέου υλικού ή τα συχνά προβλήματα συμβατότητας. Επωφεληθείτε από τη μεγάλη γκάμα χρησιμοποιημένου λογισμικού διαφορετικών εκδόσεων CAL για τον SQL Server στη Wiresoft!

Στο κατάστημα λογισμικού της Wiresoft θα βρείτε CALs χρηστών και συσκευών για τον SQL Server 2019, καθώς και άλλες άδειες πρόσβασης πελατών της Microsoft ή προγράμματα διακομιστών - σε χαμηλές τιμές ως μεταχειρισμένο λογισμικό, συμπεριλαμβανομένης της άμεσης λήψης και ενεργοποίησης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις User CALs για τον SQL Server 2019 ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν της Microsoft, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω chat, email ή τηλεφώνου.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες