Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL

Έτοιμο για άμεση αποστολή, χρόνος παράδοσης 24 ώρες

 • SW10428
 • R18-05768
 • Μόνιμα έγκυρο
 • Όλες οι γλώσσες
 • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
93,90 € * 102,90 € * (8,75% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Ποσότητα 5x χρήστης CAL
Σύστημα  Windows Server 
CAL Χρήστης CAL
Πεδίο εφαρμογής της παράδοσης Δικαίωμα χρήσης
Διάρκεια Απεριόριστα
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες
Τερματικός διακομιστής δεν είναι συμβατό(δείτε το RDS CAL )


Για την αδειοδότηση μιας τυπικής έκδοσης ή έκδοσης κέντρου δεδομένων του Microsoft Windows Server 2019, εκτός από τις άδειες χρήσης κεντρικού διακομιστή, απαιτείται επίσης μια άδεια πρόσβασης πελάτη για κάθε χρήστη: π.χ. η Windows Server 2019 User CAL, η οποία παρέχει στον αντίστοιχο εγγεγραμμένο χρήστη δικαιώματα πρόσβασης για τον συγκεκριμένο διακομιστή Windows.

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL"

αγοράστε 5 User CALs για τον Microsoft Windows Server 2019 ως μεταχειρισμένες άδειες χρήσης

Για την αδειοδότηση μιας τυπικής έκδοσης ή έκδοσης κέντρου δεδομένων του Microsoft Windows Server 2019, εκτός από τις άδειες χρήσης κεντρικού διακομιστή, απαιτείται επίσης μια άδεια πρόσβασης πελάτη για κάθε χρήστη: π.χ. η Windows Server 2019 User CAL, η οποία παρέχει στον αντίστοιχο εγγεγραμμένο χρήστη δικαιώματα πρόσβασης για τον συγκεκριμένο διακομιστή Windows.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι βασικές άδειες χρήσης για την τυπική έκδοση ή την έκδοση κέντρου δεδομένων του Windows 2019 Server δεν περιέχουν περαιτέρω δικαιώματα χρήστη, έτσι ώστε αυτά να πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά ως User CAL, έτσι ώστε ένας συγκεκριμένος χρήστης να έχει μόνο προσωπική εξουσιοδότηση πρόσβασης στον Windows Server μέσω μιας -έστω και ελεύθερα επιλέξιμης- τελικής συσκευής.

Μια μεταχειρισμένη User CAL για τον Windows Server 2019 από τη Wiresoft όχι μόνο έχει χαμηλότερη τιμή από άλλες άδειες πρόσβασης πελάτη που προσφέρονται νέες στο εμπόριο λογισμικού, αλλά είναι επίσης διαθέσιμες μεμονωμένα αντί για πακέτο. Ωστόσο, οι χρησιμοποιημένες CAL έχουν την ίδια λειτουργικότητα με τις άδειες πρόσβασης πελάτη χρήστη για τον Windows Server 2019 που διατίθενται μέσω του επίσημου προγράμματος αδειοδότησης όγκου της Microsoft.

Επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα του MS Windows Server 2019 με μια προ-ιδιοκτησία χρήστη CAL

Η τυπική έκδοση ή έκδοση κέντρου δεδομένων του Windows Server 2019 προσφέρει πολλές νέες λειτουργίες, ιδίως για τη χρήση εφαρμογών που βασίζονται στο cloud και βασίζονται στα Windows 10. Για παράδειγμα, το Software Defined Networking (SDN) επιτρέπει όχι μόνο την κεντρική διαμόρφωση φυσικών συσκευών δικτύου, όπως δρομολογητές και μεταγωγείς, αλλά και εικονικών συσκευών δικτύου - π.χ. πύλες - καθώς και τη δυναμική διαχείρισή τους. Επιπλέον, ο Windows Server 2019 επιτρέπει τη δυνατότητα ομότιμων συνδέσεων δύο δικτύων για τη σύνδεσή τους σχεδόν απρόσκοπτα. Άλλες δυνατότητες που μπορούν να επωφεληθούν οι χρήστες με ένα χρησιμοποιημένο User CAL περιλαμβάνουν:

 • Ασφαλής κρυπτογράφηση των εικονικών δικτύων με τα διαθέσιμα Encrypted Networks και Datagram Transport Layer Security (DTLS)
 • Τα νέα χαρακτηριστικά Hyper-Converged Infrastructure (HCI) μειώνουν την πολυπλοκότητα και απλοποιούν την εγκατάσταση υποδομών ITV
 • Βελτιωμένη ενσωμάτωση του Linux με Shielded VMs
 • Χρήση κοντέινερ Kubernetes
 • Προηγμένη προστασία από απειλές για προστασία ευαίσθητων δεδομένων και έγκαιρη ανίχνευση επιθέσεων
 • Storage Spaces Direct για τη συγκέντρωση της αποθήκευσης δεδομένων τοπικών διακομιστών σε ένα εικονικό σύμπλεγμα
 • Η αντιγραφή αποθήκευσης αποτρέπει την απώλεια δεδομένων σε επίπεδο συστήματος αρχείων και ελαχιστοποιεί το χρόνο διακοπής λειτουργίας με την προετοιμασία για καταστροφές

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις χρησιμοποιημένες CAL χρηστών για Windows Server Standard και Datacenter Edition 2019

Το χρησιμοποιημένο λογισμικό της Wiresoft, όπως το User CAL, διαθέτει επίσης τις ίδιες επιλογές για να κάνει χρήση όλων των ενσωματωμένων λειτουργιών της αντίστοιχης έκδοσης Windows Server 2019: Αυτό προσφέρει ιδίως σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και οργανισμούς μια οικονομική εναλλακτική λύση για την αδειοδότηση διακομιστών, καθώς μπορεί επίσης να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες τους:

Πληροφορίες σχετικά με την αδειοδότηση CAL του Windows Server 2019

Οι όροι αδειοδότησης της Microsoft προσφέρουν αδειοδότηση του Windows Server 2019 ανά πυρήνα/πυρήνα επεξεργαστή για τις εκδόσεις Standard και Datacenter, η οποία πρέπει να συμπληρώνεται από την αδειοδότηση των χρηστών ή των τελικών συσκευών.

Μόνο αυτή η προσωπική άδεια πρόσβασης πελάτη παρέχει στον χρήστη το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του Windows Server της έκδοσης 2019.Περιέχει καθαρά δικαιώματα πρόσβασης για το περιβάλλον πελάτη/εξυπηρετητή του Windows Server 2019 και κανένα άλλο λογισμικό που πρέπει να εγκατασταθεί.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αδειοδότησης της έκδοσης Windows Server 2019 Standard ή Datacenter Edition με User CALs

Η αδειοδότηση CAL του Windows Server 2019 επιτρέπει ευέλικτη και βασισμένη στις ανάγκες διαχείριση δικαιωμάτων χρηστών. Η χρήση χρησιμοποιημένων αδειών πρόσβασης για τους χρήστες είναι ένας πιο οικονομικός τρόπος χρήσης των υπηρεσιών του Windows Server, ιδίως για τις ΜΜΕ, καθώς οι άδειες πρόσβασης πελάτη πρέπει να αγοραστούν μόνο για όσους υπαλλήλους χρειάζονται πραγματικά. Το μοντέλο αδειοδότησης της Microsoft προσφέρει δύο τύπους CAL για τον Windows Server 2019:

 • Windows Server 2019 User CAL: αυτό δίνει σε έναν αποκλειστικό χρήστη δικαιώματα πρόσβασης στο διακομιστή
 • Windows Server 2019 User CAL: παρέχει δικαιώματα πρόσβασης στον διακομιστή σε μια ειδική τελική συσκευή (PC, φορητό υπολογιστή, tablet, τηλέφωνο)

Οι CALs χρήστη μπορούν επίσης να συνδυαστούν με CALs συσκευής.

Σημειώστε τη συμβατότητα έκδοσης των CALs με τον Windows Server 2019!

Ένα User CAL για τον Windows Server 2019 δεν παρέχει μόνο τα δικαιώματα πρόσβασης του σχετικού χρήστη σε έναν Windows Server της έκδοσης 2019, αλλά και σε παλαιότερες εκδόσεις, όπως το 2014 (υποβάθμιση). Αυτό προσφέρει ένα πλεονέκτημα έναντι των CAL που έχουν σχεδιαστεί ειδικά μόνο για μια προηγούμενη έκδοση του Windows Server 2019, καθώς δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πρόσβαση στην έκδοση του Windows Server 2019 (αναβάθμιση). Επομένως, κατά την αγορά User CALs για τον Windows Server 2019, θα πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα ώστε να διασφαλίζεται ότι η άδεια χρήσης διακομιστή και η άδεια πρόσβασης πελάτη είναι συμβατές.

Τι άλλο πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την αδειοδότηση του Windows Server 2019 με μια χρησιμοποιημένη CAL χρήστη

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, μόνο ένας συγκεκριμένος εγγεγραμμένος υπάλληλος λαμβάνει τα προσωπικά δικαιώματα πρόσβασης για τον Windows Server 2019 με το User CAL, οπότε είναι σημαντικό εδώ να μπορεί να επιλεγεί ελεύθερα η αντίστοιχη τελική συσκευή με δυνατότητα χρήσης των Windows. Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή του χρήστη, αυτό δεν μπορεί πλέον να αλλάξει. Κατ' αρχήν, δεν είναι επίσης δυνατή η αλλαγή του τύπου CAL από User σε Device CAL ή το αντίστροφο. Ωστόσο, είναι δυνατός ο συνδυασμός των User CALs με τα Device CALs για τον Windows Server 2019.

Αυτές οι διατάξεις της Microsoft για την αδειοδότηση CAL αποσκοπούν στην αποτροπή αθέμιτης πρόσβασης στον Windows Server 2019. Επιπλέον, παρέχουν επίσης ασφάλεια για μια εταιρεία και τα δεδομένα της, καθώς αποκλείονται από τη χρήση των υπηρεσιών μη εξουσιοδοτημένοι ή τρίτοι χρήστες.

Πώς διαφέρει η CAL χρήστη για τον Windows Server 2019 από την CAL συσκευής

Κατ' αρχήν, μια χρησιμοποιημένη CAL χρήστη για τον Windows Server 2019 δεν διαφέρει ως προς τη λειτουργικότητα από μια άδεια πρόσβασης πελάτη με βάση τη συσκευή - που ονομάζεται Device CAL. Τα αντίστοιχα πλεονεκτήματά τους είναι εμφανή μόνο στον τυπικό τρόπο με τον οποίο γίνεται η πρόσβαση στον Windows Server σε μια εταιρεία:

Μια άδεια πρόσβασης χρήστη για τον Windows Server 2019 δεσμεύεται αποκλειστικά από έναν συγκεκριμένο υπάλληλο, αλλά προσφέρει την ελεύθερη επιλογή της τελικής συσκευής για πρόσβαση στον Windows Server, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται. Σε σύγκριση με την άδεια πρόσβασης που σχετίζεται με την τελική συσκευή, η CAL χρήστη προσφέρει επομένως διαφορετικό πεδίο χρήσης, καθώς ο χρήστης που λαμβάνει την άδεια δεν δεσμεύεται από τον υπολογιστή ή κάτι παρόμοιο που χρησιμοποιεί - πάντα υπό την προϋπόθεση ότι η τελική συσκευή που χρησιμοποιεί έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση στο διακομιστή Windows όχι μόνο από τον σταθερό υπολογιστή στο χώρο εργασίας της εταιρείας, αλλά και εξωτερικά: π.χ. μέσω ενός ιδιωτικού φορητού υπολογιστή, tablet ή smartphone - κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού ή και στο γραφείο στο σπίτι.

Επομένως, οι User CALs για τον Windows Server 2019 προσφέρουν σε αυτούς τους υπαλλήλους μια πιο ευέλικτη χρήση των λειτουργιών του Windows Server, οι οποίοι αλλάζουν συχνά το περιβάλλον εργασίας τους και χρησιμοποιούν μια υπάρχουσα τελική συσκευή για να συνδεθούν στον διακομιστή, επειδή με την User CAL χρησιμοποιούν πάντα τον προσωπικό τους λογαριασμό για τον σκοπό αυτό.

Συμπέρασμα

Το ποιος τύπος άδειας πρόσβασης πελάτη για τον Windows Server 2019 προσφέρει περισσότερα πλεονεκτήματα κατά τη χρήση σε μια εταιρεία διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση. Ο αριθμός των υπαλλήλων που χρησιμοποιούν τον Windows Server σε σχέση με τον επικρατέστερο τύπο πρόσβασης μέσω των υφιστάμενων τελικών συσκευών παίζει ρόλο εδώ: από τη στιγμή που η πλειοψηφία χρησιμοποιεί εναλλάξ κινητές τελικές συσκευές ή διάφορες αυτόνομες συσκευές, και επομένως και διαφορετικούς σταθμούς εργασίας για πρόσβαση στον Windows Server, η προσωπική CAL χρήστη προσφέρει περισσότερα πλεονεκτήματα. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η απόφαση για τον κατάλληλο τύπο αδειοδότησης πρόσβασης πελάτη πρέπει να ληφθεί πριν από την αγορά, επειδή η User CAL για τον Windows Server 2019 δεν μπορεί να μετατραπεί σε Device CAL ή το αντίστροφο. Ωστόσο, είναι δυνατό να συνδυάσετε τα User CALs και τα Device CALs για τον Windows Server 2019 ή να τα χρησιμοποιήσετε παράλληλα.

Μεταχειρισμένα User CALs για Microsoft Windows Server 2019 διαθέσιμα από μία μόνο άδεια χρήσης στο Wiresoft Online Shop

Οι μεταχειρισμένες CALs χρηστών για τον MS Windows Server 2019 διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wiresoft ήδη ως άδεια χρήσης ενός χρήστη - οι διατάξεις περί αδειών χρήσης όγκου της Microsoft δεν ισχύουν εδώ. Η επισήμανση ως "μεταχειρισμένο" δεν συνεπάγεται γενικά μειονεκτήματα στη χρηστικότητα των User CALs, καθώς το λογισμικό δεν μπορεί να φθαρεί καταρχήν.

Πληροφορίες σχετικά με τα χρησιμοποιημένα User CALs για τον Windows Server 2019 από την Wiresoft

Οι μεταχειρισμένες User CALs για τον Windows Server 2019 είναι τυπικές άδειες πρόσβασης για τους υπαλλήλους, καθώς είναι κατά τα άλλα επίσης διαθέσιμες στο πλαίσιο του προγράμματος αδειοδότησης της Microsoft- αντίθετα, αποτελούσαν κάποτε μέρος μιας άδειας χρήσης όγκου χρηστών για τον Windows Server 2019 ως μεταχειρισμένο λογισμικό, την οποία απέκτησε ο προηγούμενος αγοραστής, συνήθως μια εταιρεία. Οι άδειες πρόσβασης των χρηστών που δεν απαιτούνταν από την τελευταία, ή ακόμη και η πλήρης άδεια χρήσης όγκου, πωλήθηκαν στη Wiresoft. Κατά τη διαδικασία αυτή, η άδεια χρήσης όγκου διαλύθηκε και μετατράπηκε σε ατομικές άδειες χρήσης και οι προκύπτουσες ατομικές άδειες πρόσβασης χρηστών χαρακτηρίστηκαν ως χρησιμοποιημένο λογισμικό. Παρά την επισήμανσή τους ως "μεταχειρισμένες", οι εν λόγω CALs χρηστών για τον Windows Server 2019 είναι πλήρως χρησιμοποιήσιμες, επειδή δεν διαφέρουν από μια νέα άδεια χρήσης όσον αφορά οποιονδήποτε περιορισμό στη λειτουργικότητά τους ή τη διάρκεια ζωής τους.

Ασφάλεια αγοραστή για μεταχειρισμένο λογισμικό για CALs χρηστών για Windows Server 2019

Οι μεταχειρισμένες CALs χρηστών για Windows Server δεν αποτελούν μόνο μια φθηνότερη εναλλακτική λύση για την αδειοδότηση Windows Server για τους πελάτες της Wiresoft, αλλά είναι επίσης ασφαλείς! Ως πελάτης, λαμβάνετε ήδη από εμάς ένα single User CAL για τον Microsoft Windows Server 2019 σε μειωμένη τιμή σε σύγκριση με τα "αχρησιμοποίητα" νέα CALs, έχετε, κατά τα άλλα, τη συνήθη ασφάλεια του αγοραστή μέσω της άμεσης λήψης και της άμεσης ενεργοποίησης της άδειας χρήσης με το παρεχόμενο κλειδί άδειας χρήσης.

Είναι νόμιμη η αγορά και η χρήση μεταχειρισμένων CAL για τον Windows Server 2019

Όλες οι άδειες χρήσης και άλλες άδειες πρόσβασης για τον Windows Server 2019 που αγοράζετε από τη Wiresoft προέρχονται από το απόθεμα αδειών χρήσης εταιρειών ή οργανισμών. Επομένως, τόσο η πώληση όσο και η αγορά υπόκεινται στην ισχύουσα νομοθεσία, η οποία επιτρέπει ρητά την εμπορία μεταχειρισμένου λογισμικού- διάφορες δικαστικές αποφάσεις έχουν επιβεβαιώσει σαφώς τη νομιμότητα.

Για τους πελάτες, η αγορά των User CALs για Windows Server 2019 ή άλλων αδειών πρόσβασης πελατών που προσφέρονται από τη Wiresoft ως χρησιμοποιημένο λογισμικό καθώς και η χρήση τους προσφέρει επομένως νομική ασφάλεια, καθώς ούτε η Wiresoft ούτε εσείς ως πελάτης παραβιάζετε οποιεσδήποτε νομικές διατάξεις. Επιπλέον, οι μεταχειρισμένες CALs της Wiresoft είναι επίσης αδιάβλητες λόγω της πλήρους απόδειξης όλων των προηγούμενων αγοραστών!

Τα πλεονεκτήματα της Wiresoft κατά την αγορά μεταχειρισμένων User CALs για τον Windows Server 2019

Περίληψη: Το μεταχειρισμένο λογισμικό της Wiresoft προσφέρει στους πελάτες μας μια προσιτή εναλλακτική λύση σε σχέση με πολλές προσφορές από άλλους προμηθευτές λογισμικού, όχι μόνο για τις User CALs για τον Windows Server 2019, αλλά και για άλλες άδειες πρόσβασης.Επιπλέον, όπως έχει ήδη αναφερθεί, δεν υπάρχουν περιορισμοί στον ελάχιστο αριθμό User CALs που πρέπει να αγοραστούν κατά την αγορά - σε αντίθεση με την άκαμπτη κλιμάκωση για τις άδειες πρόσβασης πελατών, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις και άλλοι πελάτες να μπορούν να μειώσουν το κόστος αδειοδότησης του διακομιστή τους, έχοντας τη δυνατότητα να αδειοδοτούν με ακρίβεια την πραγματική χρήση των υπηρεσιών του Windows Server.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Wiresoft, θα βρείτε Device CALs για τον Windows Server 2019, εκτός από τις άδειες πρόσβασης χρησιμοποιημένου λογισμικού για User CALs - καθώς και άδειες για άλλες εκδόσεις του Windows Server ή άλλου λογισμικού διακομιστή, συμπεριλαμβανομένων των αντίστοιχων αδειών πρόσβασης. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε ή να ενημερώσετε το υπάρχον απόθεμα λογισμικού σας σε άλλους τομείς με μεταχειρισμένες άδειες χρήσης σε ευνοϊκές τιμές και να αποφύγετε το κόστος απόκτησης νέου υλικού, καθώς και προβλήματα συμβατότητας λόγω μη ενιαίων εκδόσεων λογισμικού.

Εκτός από τα CALs ή το λογισμικό διακομιστή, θα βρείτε και άλλα προϊόντα λογισμικού της Microsoft στο Wiresoft Software Shop - με όλα τα πλεονεκτήματα του μεταχειρισμένου λογισμικού Wiresoft. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις User CALs για τον Windows Server 2019 ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν της Microsoft, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω chat, email ή τηλεφώνου.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες