Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL

Διαθέσιμο ως άμεση λήψη

 • SW10028
 • D87-07499
 • Μόνιμα έγκυρο
 • Όλες οι γλώσσες
 • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
199,90 € * 220,90 € * (9,51% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Έκδοση Πλήρης έκδοση
Συσκευές 1x
Πεδίο παράδοσης Λήψη + άδεια χρήσης
Μεσαίο Λήψη
Χρόνος εκτέλεσης Απεριόριστη
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες
Χρόνος παράδοσης  Λίγα λεπτά
Σύστημα  Windows (32bit/64bit)
Τερματικός διακομιστής Συμβατό


Το Visio 2019 είναι η τελευταία έκδοση του εξελιγμένου λογισμικού της Microsoft για την κατατοπιστική απεικόνιση τόσο επιχειρηματικών όσο και τεχνικών διαδικασιών και πλαισίων- με τα εργαλεία και τις φόρμες που περιλαμβάνονται, ακόμη και πολύπλοκα ζητήματα ή σύνολα δεδομένων μπορούν να παρουσιαστούν και να κοινοποιηθούν με σαφήνεια. Το περιβάλλον εργασίας που είναι ήδη οικείο από τα προγράμματα MS Office καθιστά ιδιαίτερα εύκολη την έναρξη χρήσης του Visio 2019, ώστε ακόμη και οι νέοι χρήστες να μπορούν να βρουν γρήγορα τον δρόμο τους και να χρησιμοποιούν διαισθητικά τα διάφορα εργαλεία και χαρακτηριστικά για να μετατρέψουν τα υπάρχοντα δεδομένα ή τις ιδέες σε κατατοπιστικά διαγράμματα, ανάλογα με τις απαιτήσεις του έργου: Τα σχήματα που είναι διαθέσιμα στο Visio 2019 Professional είναι κατάλληλα για τη λεπτομερή δημιουργία ροών εργασίας και οργανωτικών διαγραμμάτων, καθώς και τεχνικών διαδικασιών και συστημάτων κ.λπ. - το σχήμα "wireframe" είναι νέο εδώ. Επιπλέον, ειδικά στην έκδοση Professional Edition, προσφέρονται πλέον και διαγράμματα δομής UML, τα οποία είναι κατάλληλα για τη μοντελοποίηση κλάσεων και διεπαφών. Επιπλέον, το λογισμικό έχει βελτιστοποιηθεί για ευκολότερη εισαγωγή και ταχύτερη επεξεργασία αρχείων DWG από το AutoCAD.

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL"

Visio 2019 Professional - το επαγγελματικό λογισμικό οπτικοποίησης της Microsoft ως ενιαία άδεια χρήσης για αγορά

Το Visio 2019 είναι η τελευταία έκδοση του εξελιγμένου λογισμικού της Microsoft για την κατατοπιστική απεικόνιση τόσο επιχειρηματικών όσο και τεχνικών διαδικασιών και πλαισίων- με τα εργαλεία και τις φόρμες που περιλαμβάνονται, ακόμη και πολύπλοκα ζητήματα ή σύνολα δεδομένων μπορούν να παρουσιαστούν και να κοινοποιηθούν με σαφήνεια.

Το περιβάλλον εργασίας που είναι ήδη οικείο από τα προγράμματα MS Office καθιστά ιδιαίτερα εύκολη την εκκίνηση με το Visio 2019, έτσι ώστε ακόμη και οι νέοι χρήστες να μπορούν να βρουν γρήγορα τον δρόμο τους και να χρησιμοποιήσουν διαισθητικά τα διάφορα εργαλεία και χαρακτηριστικά για να μετατρέψουν υπάρχοντα δεδομένα ή ακόμη και ιδέες σε κατατοπιστικά διαγράμματα, ανάλογα με τις απαιτήσεις του έργου: Τα σχήματα που είναι διαθέσιμα για το σκοπό αυτό στο Visio 2019 Professional είναι κατάλληλα για τη λεπτομερή δημιουργία ροών εργασίας και οργανωτικών διαγραμμάτων, καθώς και τεχνικών διαδικασιών και συστημάτων κ.λπ. - το σχήμα "wireframe model" είναι νέο εδώ. Επιπλέον, ειδικά στην Επαγγελματική Έκδοση, προσφέρονται πλέον και διαγράμματα δομής UML, τα οποία είναι κατάλληλα για τη μοντελοποίηση κλάσεων και διεπαφών. Επιπλέον, το λογισμικό έχει βελτιστοποιηθεί για ευκολότερη εισαγωγή και ταχύτερη επεξεργασία αρχείων DWG από το AutoCAD.

Το Visio 2019 Professional έχει επίσης βελτιωθεί για χρήση σε συσκευή με δυνατότητα αφής, επομένως το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις κατάλληλες συσκευές με ψηφιακό στυλό καθώς και με ένα δάχτυλο, ακόμη και για να σχεδιάσετε ή να προσθέσετε σημειώσεις. Και όταν συνδέεται με το Azure Active Directory ή έναν Exchange Server, το Visio 2019 μπορεί να εισάγει δεδομένα απευθείας σε σχήματα από το Excel, για παράδειγμα.

Για ποιους χρήστες προορίζεται η έκδοση Visio 2019 Professional

Εκτός από τις μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις, η έκδοση Visio 2019 Professional προορίζεται κυρίως για μεγαλύτερες επιχειρήσεις και οργανισμούς όπου η ομαδική εργασία είναι το κύριο μέλημα όταν πρόκειται για τη δημιουργία απεικονίσεων διαδικασιών και επιχειρηματικών δομών κ.λπ., επαγγελματικά και σε πολύ υψηλό επίπεδο. Για το σκοπό αυτό, διατίθεται ένας μεγάλος αριθμός σχημάτων, σαφώς ταξινομημένων σε πρότυπα, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν περαιτέρω σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις και στη συνέχεια να αποθηκευτούν ως νέα δικά σας πρότυπα για επαναχρησιμοποίηση. Μέσω του MS SharePoint Server ή του OneDrive, τα διαγράμματα που δημιουργούνται με το Visio 2019 μπορούν επίσης να διαμοιραστούν στο cloud με συναδέλφους στην ομάδα ή συνεργάτες και να διατεθούν χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη λειτουργία σχολιασμού.

Η Επαγγελματική έκδοση του Microsoft Visio 2019 που προσφέρεται στο κατάστημα λογισμικού Wiresoft είναι μια μεμονωμένη άδεια χρήσης σε έκδοση αγοράς - πρόκειται για μεταχειρισμένο λογισμικό, το οποίο έχει σημαντικά χαμηλότερη τιμή σε σύγκριση με το κανονικό εμπόριο, το οποίο συνήθως το πωλεί μόνο ως μέρος μιας συμφωνίας άδειας χρήσης όγκου. Αυτό προσφέρει στις εταιρείες όλων των μεγεθών μια ευνοϊκή οικονομική ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν ολοκληρωμένα αυτό το επαγγελματικό λογισμικό απεικόνισης της Microsoft στις δραστηριότητές τους.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wiresoft Software, υπάρχουν επίσης άλλες εφαρμογές της Microsoft συμβατές με το Visio 2019 που διατίθενται ως μεμονωμένες άδειες χρήσης μεταχειρισμένου λογισμικού με έκπτωση, όπως το Windows 10, το οποίο αποτελεί υποχρεωτική προϋπόθεση για τη χρήση του Vision 2019. Η ακόλουθη επισκόπηση παρουσιάζει εν συντομία τα βασικά χαρακτηριστικά και τις καινοτομίες της Επαγγελματικής έκδοσης Visio 2019.

Χρησιμοποιήστε εκτεταμένη επιλογή διαγραμμάτων Visio ή απλά δημιουργήστε τα δικά σας σχήματα

Το Visio 2019 Professional περιέχει έναν πολύ μεγάλο αριθμό διαγραμμάτων Visio για όλους τους πιθανούς τομείς εφαρμογών, τα οποία είναι σαφώς οργανωμένα σε διάφορα πρότυπα που περιέχουν τα αντίστοιχα μεμονωμένα σχήματα. Τα σχήματα μπορούν να συμπληρωθούν απευθείας με κείμενο, το οποίο το πρόγραμμα εισάγει αυτόματα κατά τη συγγραφή, αλλά μπορούν επίσης, για παράδειγμα, να συνδεθούν απευθείας με ένα φύλλο Excel ή μια βάση δεδομένων Exchange ή με δεδομένα που εισάγονται μέσω των υπηρεσιών MS SharePoint ή OneDrive.

Το χαρτοφυλάκιο Visio 2019 Professional προσφέρει πάνω από 600 σχήματα για το σκοπό αυτό, και περίπου 400 από αυτά είναι επίσης "έξυπνα" σχήματα: τα μεταδεδομένα που συνδέονται με αυτά αναπροσαρμόζονται αυτόματα στο εν λόγω σχήμα όταν ενημερώνονται. Επιπλέον, πολλά σχήματα είναι συμβατά με τα βιομηχανικά πρότυπα, οπότε τα διαγράμματα αυτά περιέχουν υποχρεωτικές πληροφορίες. Συνολικά, το Visio 2019 Professional Edition παρέχει στους χρήστες όλα όσα χρειάζονται για δημιουργική εργασία για την αναπαράσταση διαδικασιών ή συστημάτων με κατανοητό τρόπο. Το Visio 2019 Professional περιλαμβάνει επίσης περισσότερα:

Νέο: Διαγράμματα UML αποκλειστικά στην επαγγελματική έκδοση Visio 2019

Τα διαγράμματα επικοινωνίας, συνιστωσών και ανάπτυξης μπορούν να δημιουργηθούν ιδιαίτερα καλά στο Visio 2019 Professional με τα ενσωματωμένα εργαλεία UML, για παράδειγμα, για την απεικόνιση θυρών και διεπαφών, καθώς και σχέσεων και συνιστωσών: Η UML - Ενοποιημένη Γλώσσα Μοντελοποίησης - αναπτύχθηκε ως μια γραφική γλώσσα μοντελοποίησης ειδικά για την οπτικοποίηση και την τεκμηρίωση, καθώς και για την προδιαγραφή και τον σχεδιασμό στοιχείων λογισμικού και άλλων συστημάτων.

Για να αναφέρουμε μερικά μόνο παραδείγματα του τρόπου με τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα διαγράμματα UML στο Visio 2019 Professional: Τα διαγράμματα κλάσεων της UML παρουσιάζουν έτσι μια στατική άποψη των κλάσεων καθώς και των σχέσεων μεταξύ των αντικειμένων ενός συστήματος, ενώ τα διαγράμματα συστατικών χωρίζουν ένα τέτοιο σύστημα σε συναφή συστατικά, οπότε μπορεί επίσης να εμφανιστεί η δομή ενός κώδικα. Επιπλέον, τα διαγράμματα ανάπτυξης της UML απεικονίζουν τη διαμόρφωση των στοιχείων υλικού και λογισμικού και τα διαγράμματα ακολουθίας της UML δείχνουν όλους τους φορείς ή τα αντικείμενα που συμμετέχουν σε μια αλληλεπίδραση.

Νέο: Διαγράμματα συμβολισμού βάσεων δεδομένων

Η έκδοση Professional Edition περιλαμβάνει επίσης τον τύπο Database Notation Diagrams, που ονομάζεται επίσης Μοντέλο Σχέσεων Οντοτήτων (ER Model ή ERM), το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ενός γραφικού μοντέλου μιας απλής ή σύνθετης βάσης δεδομένων.

Άλλες βελτιώσεις και προσθήκες στο Visio 2019

Εκτός από αυτά, το Visio 2019 Professional προσφέρει επίσης περισσότερους νέους τύπους διαγραμμάτων ή χαρακτηριστικών και βελτιστοποιημένη υποστήριξη για αρχεία AutoCAD:

Τα νέα διαγράμματα εκκίνησης καθιστούν ταχύτερη την εκκίνηση με το Visio 2019

Το Visio 2019 περιλαμβάνει επίσης νέα διαγράμματα εκκίνησης στα διαγράμματα Brainstorming, Οργανωτικό Διάγραμμα και "Γλώσσα Προδιαγραφών και Περιγραφής" - εν συντομία SDL, τα οποία χρειάζονται συχνά για την παρουσίαση διαγραμμάτων ροής, ροών εργασίας και χρονοδιαγραμμάτων. Το πρόγραμμα παρέχει επίσης πρακτική καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας ενός κατάλληλου τύπου διαγράμματος, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους αρχάριους.

Τα σχήματα που περιλαμβάνονται ήδη στο Visio 2019 Professional μπορούν επίσης να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις. Έτσι, μεμονωμένα στοιχεία μπορούν να επεξεργαστούν με τα εργαλεία διαμόρφωσης - όπως κλίσεις και διαφάνεια, εφέ όπως σκιές και λάμψη, καθρέφτες και 3D: για το σκοπό αυτό, τα κείμενα μπορούν να αλλάξουν την κατεύθυνση εκτέλεσης, τη μορφοποίηση και το χρώμα, καθώς και οι γραμμές/περιοχές μπορούν να ρυθμιστούν ως προς το πάχος, το στυλ και το χρώμα- επιπλέον, είναι επίσης δυνατή η επεξεργασία ολόκληρου του διαγράμματος.

Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους σχήματα στο Vision 2019 Professional και να τα αποθηκεύσουν ώστε να είναι διαθέσιμα ως κύριο σχήμα την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιηθούν, προσθέτοντάς τα στο πρότυπο Αγαπημένα.

Νέο: Διαγράμματα συρμάτων

Επίσης, το Visio 2019 έχει νέο τύπο διαγράμματος wireframe.Τα διαγράμματα wireframe χρησιμοποιούνται κυρίως για να σκιαγραφηθούν ιδέες για τη διεπαφή χρήστη, τα χαρακτηριστικά και το περιεχόμενο μιας εφαρμογής κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης εφαρμογών.

Νέο: Η υποστήριξη του AutoCAD έχει βελτιστοποιηθεί

Επιπλέον, η υποστήριξη του AutoCAD στο Visio 2019 έχει πλέον βελτιωθεί και επεκταθεί: τα αρχεία DWG ή DXF που δημιουργήθηκαν με την έκδοση AutoCAD 2007 ή παλαιότερη μπορούν πλέον να εισαχθούν ταχύτερα, καθώς και να κλιμακωθούν καλύτερα, ενώ η επικάλυψη σχήματος είναι επίσης πιο ευέλικτη. Αντικείμενα AutoCAD που εισάγονται στο Visio 2019, όπως.

Οι κατόψεις κτιρίων ή τα σχεδιαγράμματα μπορούν να μετατραπούν σε ένα σχήμα Visio και στη συνέχεια να συμπληρωθούν με άλλα σχήματα, για παράδειγμα, για τον σχεδιασμό της διάταξης και της κατανομής των θέσεων εργασίας ή των μηχανημάτων και του εξοπλισμού σε ένα δωμάτιο.

Τυπικοί τύποι διαγραμμάτων Visio στην επαγγελματική έκδοση Visio 2019

Οι ακόλουθοι τύποι διαγραμμάτων είναι απλά παραδείγματα των πιο συχνά χρησιμοποιούμενων σχημάτων που είναι διαθέσιμα στο Visio 2019 Professional:

Για το σχεδιασμό και τη μηχανική των κτιρίων:

 • Οικατόψεις απεικονίζουν τον τρόπο χρήσης των χώρων, όπως για παράδειγμα στο σχεδιασμό του χώρου μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού.
 • Τασχέδια κτιρίων επιτρέπουν τεχνικές αναπαραστάσεις υποδομής ή υπηρεσιών κτιρίου, όπως κυκλώματα, εγκαταστάσεις, σωληνώσεις και άλλα συστήματα, σύμφωνα με το πρότυπο IEEE.

Διαδικασίες που σχετίζονται με την εταιρεία και το έργο:

 • Ταδιαγράμματα ροής απεικονίζουν τις επιμέρους φάσεις των επιχειρηματικών διαδικασιών ή ακόμη και των τεχνικών διαδικασιών,
 • Ειδικότερα, τα διαγράμματα Swimlane χρησιμοποιούνται για την ανάθεση μεμονωμένων βημάτων εργασίας σε διάφορα τμήματα της εταιρείας.
 • Ταδιαλειτουργικά διαγράμματα ροής του τύπου διαγράμματος IDEF0 μοντελοποιούν τις αποφάσεις του συστήματος ή της εταιρείας, ενώ τα διαγράμματα BPMN χρησιμοποιούνται κυρίως στην επιχειρησιακή πληροφορική ή στη διαχείριση διαδικασιών.
 • Τα διαγράμματα επιχειρησιακών διαδικασιών χρησιμοποιούνται για την εξήγηση πολύπλοκων επιχειρησιακών διαδικασιών.
 • Τα διαγράμματα Pivot χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση μεγαλύτερου όγκου δεδομένων, ενώ τα
 • Τα διαγράμματαχρονοδιαγράμματος τεκμηριώνουν τη ροή των επιχειρηματικών διαδικασιών.
 • Τατρισδιάστατα ραβδογράμματα απεικονίζουν, για παράδειγμα, τις πωλήσεις, τα κέρδη ή άλλους KPI.

Τεχνικές παραστάσεις:

 • Ταδιαγράμματα ροής διεργασιών χρησιμοποιούνται κυρίως για την απεικόνιση χημικών και βιομηχανικών διεργασιών και του εξοπλισμού που απαιτείται στη διεργασία.
 • Ταδιαγράμματα πληροφορικής, όπως τα διαγράμματα ITIL (Information Technology Infrastructure Library), χρησιμοποιούνται για την απεικόνιση λειτουργιών και ρόλων που έχουν προκαθοριστεί σε ένα σύστημα, π.χ. σε ενεργούς καταλόγους και βάσεις δεδομένων.

Άλλοι τύποι δομικών διαγραμμάτων:

 • Ταοργανογράμματα αποσαφηνίζουν τη δομή της οργάνωσης και των ιεραρχιών, συμπεριλαμβανομένων των εξαρτήσεων.
 • Ταδιαγράμματα ακολουθίας περιέχουν όλους τους συμμετέχοντες σε μια αλληλεπίδραση, συμπεριλαμβανομένων των γεγονότων.
 • Ταδιαγράμματα δραστηριοτήτων, από την άλλη πλευρά, περιγράφουν τις εσωτερικές συμπεριφορές των μεθόδων και των ενεργειών.
 • Ταδιαγράμματα καταστάσεων απεικονίζουν, για παράδειγμα, τον κύκλο ζωής των αντικειμένων του προϊόντος.
 • Τα διαγράμματα περιπτώσεων χρήσης απεικονίζουν τις επιμέρους φάσεις ενός έργου, ενώ τα
 • Ταδιαγράμματα επικοινωνίας δείχνουν την αλληλεπίδραση των στοιχείων ενός συστήματος.

Απαιτήσεις υλικού και άλλες απαιτήσεις για τη χρήση του Microsoft Visio 2019 Professional

Ουσιαστικά, η έκδοση MS Vision 2019 Professional Edition, τόσο στην έκδοση 32-bit όσο και στην έκδοση 64-bit, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε συνδυασμό με το Windows 10 ή το Windows Server 2019! Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αντίστοιχες ελάχιστες απαιτήσεις μπορείτε να βρείτε στην ακόλουθη επισκόπηση:

 • Επεξεργαστής: τουλάχιστον 1,6 GHz, διπύρηνος
 • Λειτουργικά συστήματα (απολύτως απαραίτητα): Windows 10, Windows Server 2019
 • RAM: τουλάχιστον 4 GB RAM (64-bit) ή 2 GB RAM (32-bit)
 • Χώρος στο σκληρό δίσκο: τουλάχιστον 4,0 GB ελεύθερος χώρος στο δίσκο
 • Οθόνη/ανάλυση οθόνης: 1.280 x 768
 • Γραφικά: Κάρτα γραφικών DirectX 10 για την επιτάχυνση του υλικού γραφικών
 • Έκδοση .NET: Ορισμένες λειτουργίες του Vision 2019 απαιτούν την εγκατάσταση του .NET 3.5 ή 4.6
 • Η χρήση των περιγραφόμενων λειτουργιών κοινής χρήσης αρχείων Visio που βασίζονται στο cloud απαιτεί λογαριασμό OneDrive, OneDrive for Business ή SharePoint

MS Visio 2019 Professional Edition - αγοράστε τη μεμονωμένη άδεια χρήσης σας φτηνά στο Wiresoft

Η Wiresoft προσφέρει το MS Visio 2019 Professional Edition στο ηλεκτρονικό κατάστημα ως άδεια χρήσης ενός χρήστη, πρόκειται για το λεγόμενο μεταχειρισμένο λογισμικό, το οποίο έχει έτσι σημαντικά χαμηλότερη τιμή σε σύγκριση με το συγκρίσιμο νέο προϊόν. Η έκδοση αγοράς του Visio 2019 σας προσφέρει, εκτός από τη μείωση της τιμής, το επιπλέον μεγάλο πλεονέκτημα της απεριόριστης χρηστικότητας, σε αντίθεση με τη συνδρομητική έκδοση.

Η προσφερόμενη άδεια χρήσης ενός χρήστη της επαγγελματικής έκδοσης του MS Visio 2019 προέρχεται από μια άδεια όγκου αυτού του προγράμματος της Microsoft, η οποία αγοράστηκε για πρώτη φορά και ενδεχομένως χρησιμοποιήθηκε επίσης από μια εταιρεία. Όταν αυτή η άδεια χρήσης όγκου μεταπωλήθηκε, αναλύθηκε σε μεμονωμένες άδειες χρήσης και έτσι χαρακτηρίστηκε ως μεταχειρισμένο λογισμικό ή "Μεταχειρισμένο λογισμικό". Ούτε η διάσπαση της άδειας όγκου Visio 2019 Professional σε τέτοιες μεμονωμένες άδειες ούτε η επακόλουθη νέα επισήμανση ως "Μεταχειρισμένο λογισμικό" περιλαμβάνουν περιορισμούς όσον αφορά τη λειτουργικότητα ή τη χρηστικότητά του - όχι μόνο επειδή η διαδικασία αυτή δεν παραβιάζει καμία έγκυρη νομική διάταξη, αλλά και επειδή το λογισμικό γενικά δεν μπορεί να φθαρεί.

Αγοράζοντας λογισμικό με τη Wiresoft - πάντα μια ασφαλής συμφωνία με πολλά πλεονεκτήματα για εσάς! Όταν αγοράζετε μια άδεια χρήσης που διατίθεται στο κατάστημα Wiresoft, όπως το MS Visio 2019 Professional, επωφελείστε όχι μόνο από την πραγματικά χαμηλή τιμή, αλλά και από την ασφαλή άμεση λήψη μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής και την άμεση ενεργοποίηση της άδειας χρήσης του λογισμικού με το κλειδί άδειας χρήσης που περιλαμβάνεται. Επιπλέον, η αγορά μεταχειρισμένων αδειών χρήσης λογισμικού για αποκλειστικές εκδόσεις προγραμμάτων της Microsoft, όπως το MS Visio 2019 Professional ή άλλα προγράμματα, σας δίνει τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιείτε μόνοι σας χωρίς περιορισμούς συνδρομής.

Στο κατάστημα λογισμικού Wiresoft για μεταχειρισμένο λογισμικό της Microsoft, μπορείτε να βρείτε το Visio 2019 Professional Edition καθώς και άλλες εκδόσεις ή εκδόσεις του Visio και άλλου λογισμικού της Microsoft, όπως το Windows 10 και το Windows Server 2019, τα οποία απαιτούνται για τη χρήση του Visio 2019 Professional. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το MS Visio 2019 Professional ή οποιοδήποτε άλλο λογισμικό της Microsoft που προσφέρεται στο κατάστημα, απλώς χρησιμοποιήστε τις συμβουλές των ειδικών μας στη συνομιλία ή μέσω email ή τηλεφώνου.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες