Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL

Έτοιμο για άμεση αποστολή, χρόνος παράδοσης 24 ώρες

 • SW10484
 • 77D-00076
 • Μόνιμα έγκυρο
 • Όλες οι γλώσσες
 • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
358,90 € * 397,90 € * (9,8% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Έκδοση Πλήρης έκδοση
Συσκευές 1x
Πεδίο εφαρμογής της παράδοσης Λήψη + κλειδί άδειας χρήσης
Μεσαίο Λήψη
Χρόνος εκτέλεσης Απεριόριστα
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες
Χρόνος παράδοσης  Λίγα λεπτά
Σύστημα  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Συμβατό


Visual Studio το 2022 από το είναι η τελευταία έκδοση του δοκιμασμένου IDE (Integrated Development Environment), σχεδιασμένο για απαιτητικούς προγραμματιστές καθώς και για μικρές ή μεσαίες ομάδες προγραμματιστών. Η ολοκληρωμένη γκάμα λειτουργιών προσφέρει όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για την υλοποίηση της επόμενης γενιάς εφαρμογών και παιχνιδιών - συμπεριλαμβανομένου του Xamarin για εφαρμογές που βασίζονται σε Android, macOS, iOS, tvOS και watchOS. Professional Microsoft

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL"

Visual Studio 2022 Professional - το ευέλικτο λογισμικό ανάπτυξης ως έκδοση αγοράς

Το Visual Studio 2022 Professional της Microsoft είναι η τελευταία έκδοση του δοκιμασμένου IDE (Integrated Development Environment), σχεδιασμένο για απαιτητικούς προγραμματιστές καθώς και για μικρές ή μεσαίες ομάδες προγραμματιστών. Η ολοκληρωμένη γκάμα λειτουργιών προσφέρει όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για την υλοποίηση της επόμενης γενιάς εφαρμογών και παιχνιδιών - συμπεριλαμβανομένου του Xamarin για εφαρμογές που βασίζονται σε Android, macOS, iOS, tvOS και watchOS. Άλλα χαρακτηριστικά που καθιστούν την ανάπτυξη ακόμη πιο αποτελεσματική είναι το Tool CodeLens για την εμφάνιση της χρήσης μεμονωμένων αποσπασμάτων κώδικα στη λύση χωρίς να χρειάζεται να διακόπτεται η εργασία, το IntelliCode για την επιτάχυνση της εργασίας μέσω προτάσεων λύσεων βασισμένων στην τεχνητή νοημοσύνη και το Visual Studio Live Share, το οποίο υποστηρίζει την ομαδική εργασία μέσω συνεργασίας σε πραγματικό χρόνο. Η πλοήγηση, οι αναδιαμορφώσεις και ο αποσφαλματωτής έχουν επίσης βελτιωθεί στο Visual Studio 2022 Professional. Επιπλέον, το ολοκληρωμένο περιβάλλον ανάπτυξης του Visual Studio 2022 Professional υποστηρίζει επίσης την C# μαζί με παλαιότερες γλώσσες όπως η C και η C++.

Η προσφορά του Visual Studio 2022 Professional Edition ως μεταχειρισμένο λογισμικό στη Wiresoft παρέχει στους προγραμματιστές όλα τα πλεονεκτήματα αυτού του δοκιμασμένου λογισμικού της Microsoft, ώστε να μπορούν να το χρησιμοποιούν οι ίδιοι στον δικό τους υπολογιστή χάρη στην ευνοϊκή τιμή ως ενιαία άδεια χρήσης.

Στο Wiresoft Software-Onlineshop μπορείτε να βρείτε Visual Studio 2022 Professional καθώς και άλλες μεμονωμένες άδειες χρήσης των εκδόσεων ή εκδόσεων του Visual Studio ως έκδοση αγοράς και πολλά άλλα προγράμματα της Microsoft που είναι συμβατά με αυτό. Η ακόλουθη επισκόπηση παρουσιάζει τις σημαντικότερες βελτιστοποιήσεις και τα νέα χαρακτηριστικά του Visual Studio 2022 Professional.

Σημαντικότερα σημεία του Visual Studio 2022 Professional Edition

Εκτός από τη σημαντικά ευκολότερη πλοήγηση, η τρέχουσα έκδοση 2022 του Visual Studio είναι επίσης πιο εύχρηστη για προγραμματιστές με προβλήματα όρασης. Σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση, υπάρχει επίσης βελτιστοποιημένη αναδιαμόρφωση και αναθεώρηση των builds και των φορτώσεων λύσεων. Ο αποσφαλματωτής - ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία προγραμματισμού  - προσφέρει επίσης πρόσθετες επιλογές.

Ροή εργασίας με προτεραιότητα στο Git και ευκολότερη έναρξη κώδικα

Το νέο παράθυρο έναρξης του Visual Studio 2022 προσφέρει τώρα διάφορες επιλογές: Πρώτον, προσφέρεται η δυνατότητα κλωνοποίησης ή ελέγχου κώδικα από ένα αποθετήριο, μαζί με άλλες επιλογές για το άνοιγμα ή τη δημιουργία ενός έργου ή μιας λύσης. Επιπλέον, το εκσυγχρονισμένο παράθυρο εκκίνησης παρουσιάζεται με νέο μπλε σχεδιασμό, ο οποίος ξεχωρίζει από την προηγούμενη έκδοση κυρίως λόγω των πιο απαλών γραμμών γύρω από τα εικονίδια, τις γραμμές εργαλείων και τα παράθυρα εργαλείων. Το μενού έχει μετακινηθεί στην κορυφή της γραμμής τίτλου για να δημιουργηθεί περισσότερος χώρος για τον κώδικα στον επεξεργαστή. Αυτό έχει επίσης βελτιστοποιήσει το χώρο μνήμης χωρίς να αλλάξει η πλοήγηση στο IDE.

Ομοίως, ο προηγούμενος διάλογος έχει αναθεωρηθεί, με την προηγούμενη δενδρική δομή να μην υπάρχει πλέον και να αντικαθίσταται από ένα πεδίο αναζήτησης με διάφορες ισχυρές λειτουργίες αναζήτησης και φιλτραρίσματος - π.χ. ανά γλώσσα, πλατφόρμα και τύπο έργου - για την εύρεση κατάλληλων προτύπων. Η αναζήτηση μπορεί να εφαρμοστεί σε εντολές, επιλογές και μενού, καθώς και σε στοιχεία που μπορούν να εγκατασταθούν.Εκτός από τα αποτελέσματα αναζήτησης για εντολές, εμφανίζονται επίσης οι αντίστοιχοι συνδυασμοί πλήκτρων. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται δυναμικά ενώ ο χρήστης πληκτρολογεί. Η νέα ενσωματωμένη χρήση ενός ασαφούς αλγορίθμου αναζήτησης λαμβάνει επίσης υπόψη τα ορθογραφικά λάθη ή την πιο φυσική γλώσσα.

IntelliCode με υποστήριξη AI στο Visual Studio 2022 Professional

Το νέο IntelliCode αποτελεί εξέλιξη της προηγούμενης αυτόματης συμπλήρωσης IntelliSense στο Visual Studio . Παρέχει διάφορα χαρακτηριστικά με τεχνητή νοημοσύνη, όπως contextual IntelliSense, μορφοποίηση κώδικα και εξαγωγή κανόνα μορφοποίησης για περαιτέρω βελτίωση της παραγωγικότητας της ανάπτυξης. Σε αντίθεση με το IntelliSense, το οποίο εμφάνιζε τις ιδιότητες και τις μεθόδους ως αλφαβητική λίστα, το IntelliCode τις παραθέτει σύμφωνα με τα πιο πιθανά υποψήφια αποτελέσματα, στα οποία προηγείται ένας αστερίσκος. Οι προγραμματιστές που χρησιμοποιούν C# μπορούν επίσης να εφαρμόσουν το IntelliCode σε κώδικα που έχουν αναπτύξει οι ίδιοι και να μάθουν έτσι, ενώ οι άλλες συστάσεις βασίζονται στον τομέα του ανοικτού κώδικα της Microsoft. Στο Visual Studio 2022 Professional, οι συστάσεις με τεχνητή νοημοσύνη από το IntelliSense μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για δύο άλλες γλώσσες: C++ και XAML, και TypeScript/JavaScript και Java, αντίστοιχα, οι οποίες έχουν προστεθεί στο Visual Studio Code.

CodeLens στο Visual Studio 2022 Professional

Το CodeLens επιταχύνει σημαντικά την εργασία του προγραμματιστή με το Visual Studio 2022 Professional, επειδή το εργαλείο λειτουργεί ανεξάρτητα και παράλληλα, χωρίς να χρειάζεται να κλείσει ο συντάκτης. Το CodeLens ανιχνεύει όλες τις αλλαγές σε έναν κώδικα καθώς και το ιστορικό του κώδικα, με

Παραπομπές σε σχετικά τμήματα κώδικα και αλλαγές, αναθεωρήσεις κώδικα, συνδεδεμένα σφάλματα κ.λπ. Πριν από τη συγχώνευση των αλλαγών με τον κώδικα, μπορούν να επανεξεταστούν για να δούμε πώς θα τον επηρεάσουν. Οι δείκτες κώδικα για κώδικα C# και Visual Basic σε επίπεδο στοιχείου δείχνουν επίσης ποιο μέλος της ομάδας έκανε αλλαγές στον κώδικα. Το CodeLense είναι ένα αποκλειστικό χαρακτηριστικό του

Visual Studio 2022 Professional ή Enterprise Edition.

Visual Studio Live Share

Η λειτουργία Live Share που είναι ενσωματωμένη στο Visual Studio 2022 Professional επιτρέπει σε έως και 30 προγραμματιστές να συνεργάζονται σε πραγματικό χρόνο στην ίδια βάση πηγαίου κώδικα, η οποία μοιράζεται, συμπεριλαμβανομένου του πλαισίου. Αυτό είναι εφικτό επειδή το Visual Studio Live Share μεταφέρει μόνο το δέντρο αρχείων και τις πληροφορίες περιβάλλοντος. Έτσι, κάθε μέλος της ομάδας μπορεί να εργάζεται στον πηγαίο κώδικα ανεξάρτητα από τον κεντρικό υπολογιστή στο οικείο περιβάλλον εργασίας. Εδώ ενσωματώνονται επίσης λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης, μεταξύ άλλων για τη βελτίωση της ποιότητας του κώδικα. Ο κοινός εντοπισμός σφαλμάτων είναι επίσης δυνατός με το Visual Studio Live Share.

Περαιτέρω χαρακτηριστικά του Visual Studio 2022 Professional

Επιπλέον, το Visual Studio 2022 Professional προσφέρει πολλές άλλες πρακτικές λειτουργίες:

Αναδιαμόρφωση στο Visual Studio 2022 Professional

Στο Visual Studio 2022 Professional, διατίθενται νέες αναδιαμορφώσεις για τη γλώσσα C#, οι οποίες διευκολύνουν ακόμη περισσότερο την οργάνωση του κώδικα: Για παράδειγμα, τα μέλη μπορούν να μεταφερθούν στη διεπαφή ή στη βασική κλάση και οι χώροι ονομάτων μπορούν να προσαρμοστούν έτσι ώστε να αντιστοιχούν σε μια δομή φακέλων. Οι κατάλληλες προτάσεις εμφανίζονται στη λεγόμενη λάμπα.

Καθαρισμός κώδικα

Το Code Cleanup είναι η λειτουργία για την αυτόματη αναδιαμόρφωση του πηγαίου κώδικα στο Visual Studio 2022, εμφανίζεται ως σκούπα κάτω από τον επεξεργαστή πηγαίου κώδικα. Οι ρυθμίσεις μορφής κώδικα μπορούν να καθοριστούν με τη βοήθεια ενός αρχείου EditorConfig είτε μόνο για ένα συγκεκριμένο έργο είτε για ολόκληρο τον κώδικα μέσω των επιλογών στον επεξεργαστή κειμένου. Για τον καθαρισμό του κώδικα των αρχείων κώδικα C#, το Visual Studio 2022 Professional προσφέρει ένα ξεχωριστό κουμπί "Code Clean-up" στον επεξεργαστή. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να ορίσουν τις τιμές για τις προτιμήσεις και τη σοβαρότητα για κάθε ρύθμιση μορφής κώδικα για κάθε γραμμή ξεχωριστά, όπου για το επίπεδο σοβαρότητας είναι διαθέσιμες οι επιλογές "Μόνο αναδιαμόρφωση", "Πρόταση", "Προειδοποίηση" ή "Σφάλμα". Οι σημειώσεις ή οι προτάσεις που εμφανίζονται σε κάθε περίπτωση μπορούν όχι μόνο να εμφανιστούν με ένα μόνο κλικ, αλλά και να εφαρμοστούν αμέσως, ενώ οι συχνά εμφανιζόμενες διορθώσεις μπορούν επίσης να αποθηκευτούν ως προφίλ.

Αποσφαλμάτωση στο Visual Studio 2022

Ο αποσφαλματωτής στο Visual Studio 2022 Professional όχι μόνο λειτουργεί με διπλάσια ταχύτητα από ό,τι πριν, αλλά και η κατανάλωση μνήμης κατά την αποσφαλμάτωση εφαρμογών C++ εκτός διεργασίας έχει επίσης μειωθεί. Για να αναγνωρίσετε τα αντικείμενα με βάση τις ιδιότητές τους, το μόνο που έχετε να κάνετε στο παράθυρο αποσφαλμάτωσης είναι να σύρετε τον κέρσορα πάνω από μια συγκεκριμένη ιδιότητα και να κάνετε κλικ στο εικονίδιο της καρφίτσας για να εμφανιστούν οι αντίστοιχες πληροφορίες. Τα σημεία διακοπής δεδομένων είναι πλέον διαθέσιμα και για εφαρμογές .NET Core στο Visual Studio 2022, αντί μόνο για C++ όπως πριν. Διακόπτουν την εκτέλεση κώδικα μόλις αλλάξει η τιμή μιας ιδιότητας για ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, ανεξάρτητα από τη θέση.

Xamarin για την ανάπτυξη κινητών συσκευών

Οι εφαρμογές που έχουν κατασκευαστεί με το Xamarin για Android, iOS και Windows έχουν εγγενή εμφάνιση και αίσθηση, γι' αυτό και είναι τόσο δημοφιλείς. Το Xamarin στο Visual Studio 2022 δεν διαθέτει μόνο ταχύτερους χρόνους μεταγλώττισης και ανάπτυξης για Android, αλλά τώρα περιλαμβάνει επίσης έναν επεξεργαστή ιδιοτήτων για Xamarin.Forms XAML καθώς και έναν βελτιστοποιημένο Xamarin.Forms Previewer.

PMA (Per-Monitor-Aware) απόδοση

Οι χρήστες που επιθυμούν να χρησιμοποιούν πολλαπλές οθόνες κατά την ανάπτυξη ή που εργάζονται εξ αποστάσεως θα εκτιμήσουν αυτή τη λειτουργία: Μέχρι τώρα, η χρήση οθονών με διαφορετικές αναλύσεις προκαλούσε διάφορα προβλήματα κατά την ανάπτυξη, για παράδειγμα, η απόδοση γινόταν συνήθως σε λάθος κλίμακα ή το ίδιο το Visual Studio εμφανιζόταν θολό. Το Visual Studio 2022 Professional προσφέρει τώρα απόδοση με δυνατότητα PMA, πράγμα που σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι το λογισμικό αποδίδει σωστά ανεξάρτητα από τους αντίστοιχους παράγοντες κλιμάκωσης. Η ελάχιστη απαίτηση γι' αυτό είναι η ενημέρωση Windows 10 (v1803, RS4) ή το .NET Framework 4.8 RTM.

Εργαλεία εμπορευματοκιβωτίων στο Visual Studio 2022 Professional

Όταν χρησιμοποιούν την υποστήριξη των υπηρεσιών cloud του Azure, οι προγραμματιστές μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν, μεταξύ άλλων, τα εργαλεία ανάπτυξης με containers που περιλαμβάνονται στο Visual Studio, τα οποία απλοποιούν σημαντικά τη δημιουργία, καθώς και την αποσφαλμάτωση και την ανάπτυξη. Το Visual Studio 2022 Professional προσφέρει επίσης υποστήριξη για Docker και Kubernetes εδώ, εφόσον το τελικό σημείο διαθέτει Docker Desktop καθώς και τα απαραίτητα workloads για ανάπτυξη ιστοσελίδων, εργαλεία Azure και εργαλεία ανάπτυξης .NET Core. Το

Η υποστήριξη του Kubernetes επιτρέπει τη σύνδεση μεταξύ ενός έργου στις εγκαταστάσεις και μιας συστάδας Kubernetes στο πλαίσιο της υπηρεσίας Azure Kubernetes Service (AKS).

Απαιτήσεις συστήματος για το Visual Studio 2022 Professional

Οι παρακάτω λεπτομερείς απαιτήσεις δεν παρέχουν μόνο γενικές απαιτήσεις για την εγκατάστασητου Visual Studio 2022 Professional, αλλά περιγράφουν επίσης τις απαιτήσεις για τη χρήση ορισμένων λειτουργιών του Visual Studio 2022 Professional, για τις οποίες ενδέχεται να απαιτούνται δικαιώματα διαχειριστή.

Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα

Κατ' αρχήν, συνιστάται η έκδοση 64 bit για την εγκατάσταση του Visual Studio 2022 Professional, με τις ακόλουθες προδιαγραφές να ισχύουν ως ελάχιστες απαιτήσεις:

 • Windows 10 Έκδοση 1909 ή νεότερη, Windows 11 Έκδοση 21H2,( Home, Professional, Education and Enterprise) 
 • Windows Server 2022: Standard, Datacenter
 • Windows Server 2019: Standard, Datacenter
 • Διακομιστής 2016 παραθύρων: Πρότυπο, Datacenter

Απαιτήσεις υλικού (ελάχιστες προδιαγραφές)

 • Επεξεργαστής: 1,8 GHz- συνιστάται τετραπύρηνος ή καλύτερος. Οι επεξεργαστές ARM δεν υποστηρίζονται
 • Μνήμη: 4 GB RAM. Για τυπικές επαγγελματικές λύσεις, συνιστάται μνήμη RAM 16 GB
 • Χώρος στο σκληρό δίσκο: 850 MB, τυπικές εγκαταστάσεις απαιτούν 20 - 50 GB ελεύθερο χώρο (έως 210 GB ανάλογα με τις εγκατεστημένες λειτουργίες)
 • Ταχύτητα σκληρού δίσκου: συνιστάται η εγκατάσταση σε μονάδα στερεάς κατάστασης (SSD)
 • Κάρτα γραφικών: 1.920 x 1080, συνιστάται 1.366 x 768 ή υψηλότερη

Άλλες απαιτήσεις (επιλογή)

 • Εγκατάσταση του Visual Studio 2022: .NET Framework 4.5.2
 • Τρέχει το .NET Framework 4.7.2, αυτή η έκδοση θα εγκατασταθεί κατά την εγκατάσταση
 • Διάφορα σενάρια που σχετίζονται με το διαδίκτυο: Απαιτείται Internet Explorer 11 ή Microsoft Edge
 • Εξομοιωτής Hyper-V: λειτουργικό σύστημα 64-bit, Hyper-V πελάτης, μετάφραση διευθύνσεων δεύτερου επιπέδου (SLAT)
 • Xamarin.Android: έκδοση 64-bit των Windows, 64-bit Java Development Kit (JDK)
 • Καθολική ανάπτυξη εφαρμογών Windows: Windows 10 (μέσω γραμμής εντολών: Windows Server 2022, Windows Server 2016 και Windows Server 2012 R2)
 • Ανάπτυξη κινητών συσκευών με C++, JavaScript ή .NET υπό Windows 7 SP1: PowerShell 3.0

Αγοράστε το Visual Studio 2022 Professional φτηνά μόνο στο Wiresoft στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Το λογισμικό Visual Studio 2022 Professional διατίθεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wiresoft ως ενιαία άδεια χρήσης σε ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή ως λεγόμενο μεταχειρισμένο λογισμικό.

Η άδεια χρήσης του Visual Studio 2022 Professional Edition που προσφέρεται προς πώληση είναι μια πρώην άδεια χρήσης του Visual Studio volume μιας εταιρείας, η οποία διαλύθηκε και μετατράπηκε σε ατομικές άδειες χρήσης όταν μεταπωλήθηκε ως τέτοια, οπότε χαρακτηρίστηκε ως μεταχειρισμένο λογισμικό. Τέτοιες άδειες χρήσης Microsoft Visual Studio 2022 Professional που προσφέρονται στη Wiresoft προέρχονται μόνο από εταιρείες που βρίσκονται στην Ευρώπη, στην οποία ισχύει το δίκαιο της ΕΕ. Ούτε η διαίρεση ούτε η επισήμανση του παρόντος λογισμικού Visual Studio 2022 Professional ως χρησιμοποιημένου λογισμικού συνεπάγονται περιορισμούς όσον αφορά τη λειτουργικότητά του.

Η αγορά λογισμικού από τη Wiresoft είναι πάντα μια ασφαλής αγορά για εσάς! Η άδεια χρήσης του Visual Studio 2022 Professional που διατίθεται στο κατάστημα Wiresoft δεν έχει μόνο μια απολύτως συμφέρουσα τιμή, αλλά προσφέρει επίσης ασφάλεια κατά την αγορά μέσω της άμεσης λήψης και της ενεργοποίησης της άδειας χρήσης με το παρεχόμενο έγκυρο κλειδί άδειας χρήσης.

Κάθε αγορά του Visual Studio 2022 Professional ή άλλου προγράμματος της Microsoft ως μεταχειρισμένου λογισμικού στο κατάστημα λογισμικού Wiresoft δεν δημιουργεί κανένα νομικό πρόβλημα για τους πελάτες μας, επειδή η εμπορία τέτοιου μεταχειρισμένου λογισμικού επιτρέπεται νομικά, κάτι που έχει επιβεβαιωθεί σαφώς από πολλές δικαστικές αποφάσεις.

Οι μεμονωμένες άδειες χρήσης μεταχειρισμένου λογισμικού, όπως το Visual Studio 2022 Professional Edition, προσφέρουν στους αγοραστές μια εναλλακτική λύση σε χαμηλές τιμές σε σχέση με τις συμβατικές προσφορές, προκειμένου να μπορούν να χρησιμοποιούν αποκλειστικές εκδόσεις προγραμμάτων. Μπορείτε κι εσείς να επωφεληθείτε από την ευνοϊκή προσφορά μας σε προϊόντα λογισμικού της Microsoft!

Στο Wiresoft Software-Shop μπορείτε να βρείτε το Visual Studio 2022 Professional Edition καθώς και άλλες εκδόσεις του Visual Studio και πολλά άλλα προγράμματα της Microsoft ως μεταχειρισμένο λογισμικό για άμεση λήψη. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το Visual Studio 2022 Professional ή κάποιο άλλο πρόγραμμα της Microsoft, απλά χρησιμοποιήστε τις αρμόδιες συμβουλές μας στη συνομιλία ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL"
13 Νοε 2022

CAMIOLO

OTTIMO

Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες