Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD

Διαθέσιμο ως άμεση λήψη

  • SW10156
  • D86-05558
  • Μόνιμα έγκυρο
  • Όλες οι γλώσσες
  • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
118,90 € * 130,90 € * (9,17% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Έκδοση Πλήρης έκδοση
Συσκευές 1x
Πεδίο παράδοσης Λήψη + άδεια χρήσης
Μεσαίο Λήψη
Χρόνος εκτέλεσης Απεριόριστη
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες
Χρόνος παράδοσης  Λίγα λεπτά
Σύστημα  Windows (32bit/64bit)
Τερματικός διακομιστής Συμβατό


Σε πολλούς τομείς πρέπει να εμφανίζονται τεχνικές αναπαραστάσεις, διαγράμματα ή κατόψεις. Η λύση λογισμικού Microsoft Visio 2016 Standard είναι ιδανική για το σκοπό αυτό. Πρόκειται για ένα εργαλείο απεικόνισης που διατίθεται από το 2003 στις εκδόσεις Standard και Professional. Το Microsoft Vision ανήκει στη γνωστή οικογένεια Office, αλλά δεν αποτελεί άμεσα μέρος ενός πακέτου Office. Συνεπώς, πρέπει να παραγγείλετε αυτό το λογισμικό ξεχωριστά, εάν απαιτείται. Παρ' όλα αυτά, το Microsoft Visio 2016 Standard είναι πλήρως συμβατό με τις εφαρμογές του Office όσον αφορά την εισαγωγή και την εξαγωγή δεδομένων, οπότε μπορείτε να επεξεργάζεστε εδώ δεδομένα από το Excel χωρίς προβλήματα. Η έκδοση 2016 είναι προσαρμοσμένη στην τρέχουσα έκδοση των Windows με τη γραμμή μενού και τις λειτουργίες της. Επομένως, επωφελείστε εδώ από την απλή λειτουργία.

Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD"

Microsoft Visio 2016 Standard

Σε πολλούς τομείς πρέπει να εμφανίζονται τεχνικές αναπαραστάσεις, διαγράμματα ή κατόψεις. Η λύση λογισμικού Microsoft Visio 2016 Standard είναι ιδανική για το σκοπό αυτό. Πρόκειται για ένα εργαλείο οπτικοποίησης που διατίθεται από το 2003 στις εκδόσεις Standard και Professional. Το Microsoft Vision ανήκει στη γνωστή οικογένεια Office, αλλά δεν αποτελεί άμεσα μέρος ενός πακέτου Office. Επομένως, πρέπει να παραγγείλετε αυτό το λογισμικό ξεχωριστά, εάν απαιτείται. Παρ' όλα αυτά, το Microsoft Visio 2016 Standard είναι πλήρως συμβατό με τις εφαρμογές Office όσον αφορά την εισαγωγή και την εξαγωγή δεδομένων, οπότε μπορείτε να επεξεργάζεστε εύκολα τα δεδομένα του Excel εδώ. Η έκδοση 2016 είναι προσαρμοσμένη στην τρέχουσα έκδοση Windows με τη γραμμή μενού και τις λειτουργίες της. Επομένως, εδώ θα επωφεληθείτε από την ευκολία χρήσης.

Ποια ειδικά χαρακτηριστικά προσφέρει το Microsoft Visio 2016 Standard

Το λογισμικό απεικόνισης Microsoft Visio 2016 Standard λειτουργεί με drag and drop. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία προτύπων, συμβόλων και γραφικών εδώ. Ακόμη και η περαιτέρω χρήση των σχεδίων του AutoCAD είναι εύκολα δυνατή με το Visio. Οι αρχιτέκτονες, για παράδειγμα, χρησιμοποιούν το Visio για να εμφανίζουν με σαφήνεια σχέδια δωματίων με έπιπλα. Για τα γραφικά των επιχειρήσεων, το εργαλείο σας προσφέρει πολυάριθμα, πολύχρωμα εικονίδια και σχήματα, έτσι ώστε αυτά να μπορούν να εμφανίζονται πολύ καθαρά και ελκυστικά.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε οθόνες με οθόνη αφής με το Microsoft Visio 2016 Standard, ώστε να μπορείτε να σχεδιάζετε τα γραφικά σας με το δάχτυλό σας. Αλλά είναι δυνατή και η χρήση μέσω κινητού τηλεφώνου. Έτσι, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Visio εν κινήσει από τη συσκευή σας iOS ή Android. Υποστηρίζεται η πρόσβαση μέσω των σημερινών προγραμμάτων περιήγησης στο διαδίκτυο.

Τα πλεονεκτήματα του Microsoft Visio 2016 Standard

Με τα πολυάριθμα πρότυπα, γραφικά και σχήματα, εσείς ή οι υπάλληλοί σας μπορείτε να εργαστείτε ακόμη πιο δημιουργικά. Δημιουργήστε τις επιχειρηματικές αναφορές, τα διαγράμματα και τις κατόψεις σας με λίγα μόνο κλικ του ποντικιού και ξεχωρίστε αποτελεσματικά από το πλήθος. Η έκδοση Standard απευθύνεται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και σε οικιακούς χρήστεςOffice. Μπορούν να εργάζονται ταυτόχρονα σε μια ομάδα σε μια εργασία και έτσι να μοιράζονται την εργασία. Χάρη στην ενεργοποίηση της Διαχείρισης δικαιωμάτων πληροφοριών εξασφαλίζεται υψηλό επίπεδο προστασίας των δεδομένων. Συνδέστε τα αρχεία του Excel και τις βάσεις δεδομένων της Access με το Microsoft Visio. Η εργασία διευκολύνεται επειδή οι αλλαγές στα συνδεδεμένα αρχεία ενημερώνονται αμέσως και σε όλα τα άλλα προϊόντα Office.

Τι περιλαμβάνεται στο πεδίο εφαρμογής της παράδοσης

Θα λάβετε από εμάς μια άδεια χρήσης για την πλήρη έκδοση του Microsoft Visio 2016 Standard. Αυτό προέρχεται από μια άλλη εταιρεία που έχει κυκλοφορήσει αυτή την άδεια. Μπορείτε εύκολα να καταχωρίσετε αυτή την άδεια στο όνομά σας. Μετά την ενεργοποίηση θα επωφεληθείτε από μια τακτική υπηρεσία ενημέρωσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Visio 2016 Standard για απεριόριστο χρονικό διάστημα. Φυσικά, θα λάβετε από εμάς την άδεια χρήσης για μια γερμανική έκδοση του Visio.

Ποιες είναι οι απαιτήσεις συστήματος

Για ομαλή λειτουργία θα πρέπει να χρησιμοποιείτε υπολογιστή με επεξεργαστή 1 GHz. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε όλες τις λειτουργίες αυτής της έκδοσης του Visio ομαλά και αποτελεσματικά. Αν επιλέξετε την έκδοση 32-bit, θα πρέπει να έχετε κύρια μνήμη 1 GB. Για την έκδοση 64-bit, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 GB μνήμης RAM. Για την εγκατάσταση στον σκληρό δίσκο, θα χρειαστείτε περίπου 3 GB χώρου στο δίσκο.

Το Microsoft Visio 2016 Standard τρέχει στα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα:

- Windows Server 2008 R2 - 64 bit,
- Windows Server 2012 - 64 bit,
- Windows 7 - 32 και 64 bit,
- Windows 8 - 32 και 64 bit,
- Windows 8.1 - 32 και 64 bit και
- Windows 10 - 32 και 64 bit.

Θα θέλατε επίσης να δημιουργήσετε επαγγελματικά γραφικά, διαγράμματα και γραφήματα, τότε θα θέλαμε να σας προτείνουμε το Microsoft Visio 2016 Standard. Μπορείτε να παραγγείλετε τη γερμανική άδεια εδώ σε λογικές τιμές. 

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες