Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL

Έτοιμο για άμεση αποστολή, χρόνος παράδοσης 24 ώρες

  • SW10586
  • DG7GMGF0F4LS
  • Μόνιμα έγκυρο
  • Όλες οι γλώσσες
  • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
49,90 € * 54,90 € * (9,11% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Ποσότητα 1x
Σύστημα  SharePoint Server
CAL Standard User CAL
Πεδίο παράδοσης Δικαίωμα χρήσης
Διάρκεια Απεριόριστη
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες


Η αγορά ενός Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL   σημαίνει ότι δίνετε τη δυνατότητα σε (έναν άλλο) υπάλληλο να έχει εύκολη πρόσβαση σε έγγραφα της εταιρείας και να συνεργάζεται σε έργα από οπουδήποτε. Είτε στο γραφείο, είτε στο χώρο εργασίας, είτε στο γραφείο στο σπίτι - με το SharePoint οι σχετικές πληροφορίες μπορούν να ανταλλάσσονται με ασφάλεια και ευκολία. Το λογισμικό συνεργασίας προσφέρει διάφορους τρόπους ομαδικής εργασίας. Μαζί μας, μπορείτε να αποκτήσετε SharePoint 2019 πρωτότυπες άδειες πρόσβασης μεταξύ άλλων . Σε αντίθεση με τη Device CAL , η User CAL απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Το άτομο αυτό μπορεί να έχει πρόσβαση στον διακομιστή SharePoint της εταιρείας με όλες τις συσκευές του. Έτσι, μια Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για υπαλλήλους που εργάζονται εναλλάξ στον υπολογιστή της εταιρείας, σε φορητό υπολογιστή και σε κινητό τηλέφωνο. 

Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL"

Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL

Η αγορά ενός Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL σημαίνει ότι δίνετε τη δυνατότητα σε (έναν άλλο) υπάλληλο να έχει εύκολη πρόσβαση σε έγγραφα της εταιρείας και να συνεργάζεται σε έργα από οπουδήποτε. Είτε στο γραφείο, είτε στο πεδίο, είτε στο home office - με το SharePoint οι σχετικές πληροφορίες μπορούν να ανταλλάσσονται με ασφάλεια και ευκολία. Το λογισμικό συνεργασίας  προσφέρει διάφορους τρόπους ομαδικής εργασίας. Σε εμάς, μπορείτε να αποκτήσετε SharePoint 2019 πρωτότυπες άδειες πρόσβασης μεταξύ άλλων. Σε αντίθεση με το Device CAL, το User CAL απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Το άτομο αυτό μπορεί να έχει πρόσβαση στον διακομιστή SharePoint της εταιρείας με όλες τις συσκευές του. Έτσι, μια Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για υπαλλήλους που εργάζονται εναλλάξ στον υπολογιστή της εταιρείας, σε φορητό υπολογιστή και σε κινητό τηλέφωνο. 

SharePoint 2019 Standard CAL η σωστή άδεια για όλους

Ο κατασκευαστής του SharePoint Server 2019 έχει αναπτύξει ένα σύστημα αδειοδότησης όπου είναι δυνατοί οι συνδυασμοί. Σε κάθε περίπτωση, μια εταιρεία χρειάζεται μία ή περισσότερες άδειες χρήσης του διακομιστή. Αυτές είναι διαθέσιμες από εμάς, όπως και οι επιπλέον χρήσιμες άδειες χρήσης Enterprise. Προκειμένου οι υπάλληλοι να έχουν πραγματική πρόσβαση στον διακομιστή SharePoint, απαιτούνται CALs. Ο όρος αυτός σημαίνει Client Access Licence. Ένα CAL μπορεί να απευθύνεται σε έναν χρήστη (όπως στο παρόν προϊόν) ή σε μια συσκευή ("Device CAL"). Στην προσφορά αυτή, αγοράζεται μια άδεια χρήσης για την έκδοση Standard του SharePoint 2019. Εάν ο χρήστης θέλει να απολαμβάνει και τις λειτουργίες του Enterprise, χρειάζεται ένα πρόσθετο Enterprise CAL. Μπορείτε να συνδυάσετε τις συσκευές και τους χρήστες CALs σε μια εταιρεία ή ένα τμήμα. Έτσι, μπορεί κανείς να εξετάσει για ποιους έχει νόημα να αγοράσουν μια Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL και ποιοι είναι καλύτερα με μια άδεια χρήσης συσκευής. 

Κύρια χαρακτηριστικά του SharePoint Server 2019 Standard 

Ουσιαστικά, ο στόχος του SharePoint είναι να καταστήσει τις πληροφορίες και τα ψηφιακά εργαλεία εργασίας εύκολα διαθέσιμα στους υπαλλήλους που είναι εξουσιοδοτημένοι να τα χρησιμοποιούν. Επιπλέον, η ομαδική εργασία απλοποιείται σημαντικά - οι ομάδες μπορούν να εργάζονται από κοινού σε έργα, ενώ το πρόγραμμα αναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την τεκμηρίωση. Ως λογισμικό επικοινωνίας, το SharePoint προσφέρει, για παράδειγμα, την υποδομή για τις εταιρικές σελίδες στο διαδίκτυο και στο intranet. Το πρόγραμμα θεωρείται επίσης ως εύληπτο λογισμικό διαχείρισης επιχειρηματικού περιεχομένου (ECM). Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό στην καθημερινή εργασία είναι η διαφοροποιημένη αναζήτηση. Μεταξύ άλλων, εμφανίζει προεπισκόπηση των αποτελεσμάτων και σας επιτρέπει να αναζητήσετε πρόσωπα ή θέματα. 

Πληθώρα βελτιώσεων και απλουστεύσεων

Οι χρήστες ενός Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL μπορούν να επωφεληθούν από τις καινοτομίες της έκδοσης 2019 του SharePoint. Μεταξύ άλλων, το φάσμα των λειτουργιών έχει επεκταθεί με το Flow για το OneDrive και τη μορφοποίηση λιστών. Για πιο απλή επεξεργασία πληροφοριών, οι νέες καταχωρίσεις μπορούν πλέον να ανακοινώνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω ειδοποιήσεων στο Microsoft Teams. Επιπλέον, τα σύγχρονα τμήματα ιστού με δυναμικό περιεχόμενο, όπως οι ροές Twitter, είναι πλέον εύκολο να ενσωματωθούν. Σημαντική είναι επίσης η επανασχεδιασμένη διεπαφή χρήστη, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν πολλά στοιχεία πιο γρήγορα. Στη λειτουργία αναζήτησης, για παράδειγμα, έχει βελτιωθεί η ευρετηρίαση - τώρα, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται επίσης γραμματοσειρές και αντικείμενα σε εικόνες. 

Στοχαστικές λεπτομέρειες στο SharePoint 2019

Υπάρχουν, φυσικά, και άλλες καινοτομίες για τις οποίες μπορεί να αξίζει να αγοράσετε ένα Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL. Για παράδειγμα, η ασφάλεια μπορεί να αυξηθεί με την κατάθεση των δεδομένων από τις εταιρείες σε περιφερειακά κέντρα δεδομένων, εφόσον απαιτείται. Όσον αφορά την επεξεργασία δεδομένων, υπάρχουν αρκετές μικρές βελτιώσεις. Για παράδειγμα, στην έκδοση 2019 είναι πλέον δυνατή η ταυτόχρονη εργασία σε έγγραφα Excel και υπάρχει προεπισκόπηση εγγράφων για περισσότερους από 270 τύπους αρχείων. Όσοι χρησιμοποιούν το Microsoft Teams θα παρατηρήσουν βαθύτερη ενσωμάτωση, ενώ οι συνδρομητές του Office365 μπορούν να χρησιμοποιούν τις λειτουργίες κοινής χρήσης σε όλα τα στοιχεία του Office.

Μια άδεια χρήσης Microsoft SharePoint Server 2019 είναι μια καλή επιλογή όταν ένας νέος υπάλληλος εντάσσεται σε μια ομάδα ή όταν ένα τμήμα αναδομείται. Παρεμπιπτόντως, μια SharePoint 2019 CAL μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την πρόσβαση σε έναν SharePoint 2016 server.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες