Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021

Διαθέσιμο ως άμεση λήψη

 • SW10494
 • 3YF-00233
 • Μόνιμα έγκυρο
 • Όλες οι γλώσσες
 • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
85,90 € * 94,90 € * (9,48% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Έκδοση Πλήρης έκδοση
Συσκευές 1x
Πεδίο εφαρμογής της παράδοσης Λήψη + άδεια χρήσης
Μεσαίο Λήψη
Χρόνος εκτέλεσης Απεριόριστα
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες
Χρόνος παράδοσης  Λίγα λεπτά
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Outlook for Mac 2021 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος για υπολογιστές της Microsoft Apple  για την επαγγελματική κεντρική οργάνωση της κίνησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, των επαφών και των εργασιών - και επομένως πρακτικά απαραίτητο στη σύγχρονη καθημερινότητα. εξακολουθεί να είναι ίσως αξεπέραστο σε σύγκριση με συγκρίσιμα λογισμικά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - με το ευρύ φάσμα λειτουργιών και επιλογών του, η επιχειρηματική επικοινωνία μπορεί να οργανωθεί αποτελεσματικά πέρα από χρονικά και εθνικά σύνορα και ακόμη και πολύπλοκα έργα μπορούν να διαχειριστούν ευκολότερα με το πρόγραμμα. Το διαισθητικό και φιλικό προς το χρήστη νέο περιβάλλον εργασίας του Business Outlook  Desktop Outlook για Mac 2021 υποστηρίζει τους επαγγελματίες αλλά και τους άπειρους χρήστες στην καθημερινή τους εργασία στο γραφείο, καθώς το πρόγραμμα επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη έναρξη της χρήσης των διαθέσιμων λειτουργιών.

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021"

Microsoft Outlook για Mac 2021 ως αυτόνομο πρόγραμμα - για τη διαχείριση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επαφών και ραντεβού

Το Outlook για Mac 2021 είναι η τελευταία έκδοση του προγράμματος της Microsoft για τους υπολογιστές Apple   για την επαγγελματική κεντρική οργάνωση της κίνησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, των επαφών και των εργασιών - και, συνεπώς, σχεδόν απαραίτητο στη σύγχρονη επαγγελματική ζωή. Σε σύγκριση με συγκρίσιμα λογισμικά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Outlook εξακολουθεί να είναι αξεπέραστο - με το ευρύ φάσμα λειτουργιών και επιλογών που διαθέτει, η επιχειρηματική επικοινωνία μπορεί να οργανωθεί αποτελεσματικά πέρα από χρονικά και εθνικά σύνορα, ενώ ακόμη και πολύπλοκα έργα μπορούν να διαχειριστούν ευκολότερα με το πρόγραμμα.

Το διαισθητικό και ταυτόχρονα φιλικό προς το χρήστη νέο περιβάλλον εργασίας του Outlook για Mac 2021 υποστηρίζει επαγγελματίες και αρχάριους στην καθημερινή εργασία τους στο γραφείο, καθώς το πρόγραμμα καθιστά γρήγορη και εύκολη την έναρξη χρήσης των διαθέσιμων λειτουργιών.

Το Outlook for Mac 2021 προσφέρει επίσης καλύτερη επισκόπηση της κίνησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της δυνατότητας δημιουργίας σύνθετων δομών φακέλων για τις αντίστοιχες εργασίες ή θέματα- αυτό επιτρέπει την οργάνωση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων και των σχετικών πληροφοριών επικοινωνίας κ.λπ. με λογικό και διαφανή τρόπο. Οι έξυπνες λειτουργίες στα εισερχόμενα υποστηρίζουν τους χρήστες στην καθημερινή τους επικοινωνία, ώστε να διακρίνουν τα ασήμαντα από τα σημαντικά και να τα ταξινομούν έξυπνα. Με αυτόν τον τρόπο, διατηρείται ανά πάσα στιγμή η επισκόπηση όλων των πραγματικά σχετικών εργασιών και των σημαντικών ραντεβού.

Άλλες χρήσιμες λειτουργίες στο Outlook για Mac 2021 βοηθούν επίσης στην εξοικονόμηση χρόνου, επιτρέποντας στους χρήστες να επικεντρωθούν καλύτερα στα ουσιώδη. Η δυνατότητα που παρέχει το Outlook για Mac 2021 να συνδέει και να διαχειρίζεται πολλαπλούς λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω ενός ενιαίου περιβάλλοντος εργασίας επιτρέπει τον καλύτερο συντονισμό της επικοινωνίας. Για παράδειγμα, κατά τη διοργάνωση συνεδριάσεων, τα ατομικά ημερολόγια των συμμετεχόντων, συμπεριλαμβανομένων των ήδη καταχωρημένων ραντεβού, συγχρονίζονται ώστε να αποφεύγονται εξαρχής οι χρονικές επικαλύψεις.

Στη σαφώς διατεταγμένη γραμμή πλοήγησης, είναι άμεσα διαθέσιμες όλες οι λειτουργίες που απαιτούνται για τη διαχείριση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εργασιών, καθώς και για την επεξεργασία επαφών και ημερολογίων. Επιπλέον, έχει αναθεωρηθεί το περιβάλλον εργασίας για το Outlook για Mac 2021 , το οποίο είναι πλέον ακόμη πιο άνετο στη χρήση σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση χάρη στα διαισθητικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες.

Επίσης, νέα είναι η βελτιστοποιημένη χρηστικότητα μέσω αφής, έτσι ώστε το Outlook να μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί καλύτερα και σε tablet και smartphones. Επιπλέον, αυτή η έκδοση προσφέρει ευκολότερο συγχρονισμό μεταξύ των διαφόρων τελικών συσκευών, έτσι ώστε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι επαφές, οι εργασίες και τα ραντεβού να είναι προσβάσιμα τοπικά και ανεξάρτητα μέσω του Outlook για Mac 2021.

Το MS Outlook για Mac 2021 δεν διατίθεται σε κανονικά καταστήματα ως άδεια χρήσης για έναν χρήστη, αλλά προσφέρεται μόνο ως αναπόσπαστο μέρος της ομώνυμης έκδοσης του Office for Mac - στη Wiresoft, ωστόσο, μπορείτε να αγοράσετε το λογισμικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft και μεμονωμένα - σε ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή!

Εκτός από αυτή την έκδοση του Outlook για Mac, μπορείτε επίσης να βρείτε παλαιότερες εκδόσεις καθώς και τα άλλα προγράμματα Office για macOS ως μεμονωμένες εκδόσεις αγοράς στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wiresoft. Μια λεπτομερής επισκόπηση όλων των ενδιαφερουσών νέων χαρακτηριστικών της έκδοσης Outlook για Mac 2021 μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Παρουσίαση των σημαντικότερων νέων χαρακτηριστικών του Outlook για Mac 2021 για την κυκλοφορία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση, τοOutlook για Mac 2021 περιέχει μια ολόκληρη σειρά βελτιστοποιημένων υφιστάμενων λειτουργιών, καθώς και εντελώς νέες λειτουργίες που διευκολύνουν ακόμη περισσότερο την οργάνωση της κίνησης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τον συντονισμό των ραντεβού και των εργασιών σας. Οι επιμέρους μικρότερες βελτιώσεις μαζί προσφέρουν σημαντική αύξηση των επιδόσεων, επειδή διευκολύνουν ακόμη περισσότερο την επικέντρωση στα ουσιώδη: αυτό αρχίζει με την έξυπνη ταξινόμηση της εισερχόμενης κίνησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανάλογα με τη σημασία της, συμπληρώνεται από την ασφαλή ανίχνευση των επιβλαβών συνδέσμων που περιέχονται σε αυτήν μέσω της υπηρεσίας Microsoft Safe-Link και δεν τελειώνει με την αυτόματη μετατροπή των ζωνών ώρας για την οργάνωση των ραντεβού εκτός σπιτιού.

Τα εισερχόμενα με σημασία για την αντιμετώπιση του καθημερινού κατακλυσμού e-mails

Η καθημερινή κίνηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια εταιρεία περιέχει συνήθως πολλά περιττά και ανεπιθύμητα μηνύματα εκτός από πραγματικά σημαντικά μηνύματα. Η λειτουργία "Εισερχόμενα με συνάφεια" προσφέρει μια χρήσιμη λύση εδώ, επειδή βοηθά τους χρήστες να διαχωρίσουν τα σημαντικά από τα ασήμαντα, προ-διαλέγοντας και ταξινομώντας τα ανάλογα. Για το σκοπό αυτό, το Inbox with Relevance χρησιμοποιεί δύο καρτέλες για τα εισερχόμενα - με τις ονομασίες "Relevant" και "Other". Τα μηνύματα που αναγνωρίζονται ως σημαντικά διατηρούνται αυτόματα στην καρτέλα "Σχετικά", ενώ όλα τα υπόλοιπα αντίστοιχα στην καρτέλα "Άλλα". Ωστόσο, το Outlook ενημερώνει τον χρήστη για τα άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο οποίος μπορεί να τα δει αμέσως αλλάζοντας απλώς την καρτέλα.

Άλλες λειτουργίες, όπως η "Εστίαση", συμπληρώνουν την προ-ταξινόμηση, καθορίζοντας ποια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα ταξινομηθούν είτε μία φορά είτε γενικά στο αντίστοιχο άλλο μητρώο. Για τη χρήση του Inbox with Relevance απαιτείται ένας λογαριασμός Microsoft Exchange.

Σημείωση από @mention

Για να τραβήξει την προσοχή σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή σε μια πρόσκληση σε μια συνάντηση, ο συντάκτης εισάγει το σύμβολο @, συμπληρωμένο από το αντίστοιχο όνομα, στο σώμα του κειμένου. Αυτό επισημαίνει το όνομα στο σώμα του μηνύματος, Outlook για Mac 2021 στη συνέχεια το προσθέτει επίσης αυτόματα στη γραμμή θέματος και το @ εμφανίζεται επίσης δίπλα στο μήνυμα στα εισερχόμενα.

Ανάγνωση και επιβεβαίωση παράδοσης των e-mail

Για να βεβαιωθείτε ότι ο παραλήπτης ενός μηνύματος όχι μόνο το παρέλαβε αλλά και το διάβασε, το Outlook για Mac 2021 χρησιμοποιεί αφενός την επιβεβαίωση παράδοσης ότι ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει πράγματι παραδοθεί στο γραμματοκιβώτιο του παραλήπτη και αφετέρου την επιβεβαίωση ανάγνωσης που λαμβάνει ο αποστολέας όταν το μήνυμα έχει ανοιχτεί.

Χρήση προτύπων e-mail για παρόμοια μηνύματα

Συχνά, στην καθημερινή κίνηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υπάρχουν τακτικά αποστέλλονται μηνύματα των οποίων το περιεχόμενο αλλάζει σπάνια, π.χ. μηνύματα κατάστασης κ.λπ. Αυτό μπορεί να γίνει ακόμη πιο γρήγορα με τη δημιουργία και τη χρήση αποθηκευμένων προτύπων που είναι άμεσα διαθέσιμα όταν χρειάζεται. Πριν από την αποστολή του προτύπου, πρέπει να προστεθούν μόνο οι νέες πληροφορίες.

Καθυστερημένη αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το Outlook για Mac 2021 προσφέρει τη δυνατότητα να καθορίσετε τον χρόνο αποστολής των μηνυμάτων με βάση καθορισμένους κανόνες. Αυτό σημαίνει ότι η μετάδοση μεμονωμένων μηνυμάτων καθώς και όλων των μηνυμάτων μπορεί να καθυστερήσει - κατά ολόκληρες ημέρες καθώς και κατά ώρες και λεπτά. Το αντίστοιχο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποθηκεύεται στο φάκελο Προσχέδια μέχρι την καθορισμένη ώρα και αποστέλλεται ακόμη και αν το Outlook δεν είναι ανοιχτό στον υπολογιστή.

Περαιτέρω καινοτομίες στο Outlook για Mac 2021 για τον οργανισμό

Οι ακόλουθες νέες ή βελτιστοποιημένες λειτουργίες διευκολύνουν επίσης την οργάνωση των ραντεβού και προσφέρουν πρακτικές διευκολύνσεις για την επικοινωνία:

 • Συντονισμός διαφορετικών ζωνών ώρας: Ιδιαίτερα πρακτικό όταν προγραμματίζετε ένα ταξίδι σε άλλη ζώνη ώρας: το Outlook για Mac 2021 έχει εδώ τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα αντίστοιχο συμβάν με τις τοπικές ώρες έναρξης και λήξης. Η αυτόματη μετατροπή των πληροφοριών εξαλείφει την ανάγκη για αναζήτηση στο Διαδίκτυο και τη δική σας μετατροπή.
 • Συνοπτικέςκάρτες για ταξίδια: Αυτή η πιο έξυπνη λειτουργία του Outlook όχι μόνο προσθέτει αυτόματα τα ταξίδια που έχουν κρατηθεί σε ένα ημερολόγιο, αλλά χρησιμοποιεί επίσης ανεξάρτητα τις ίδιες συνοπτικές κάρτες για όλα τα ραντεβού και τις ημερομηνίες που αναγνωρίζει στις κρατήσεις - εκτός από την ημερομηνία και την ώρα, τους τόπους και τους σημαντικούς αριθμούς καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.
 • Λειτουργίαεστίασης βελτιώνει τη συγκέντρωση: Η λειτουργία εστίασης, που ενσωματώθηκε πρόσφατα στο Outlook για Mac 2021, βελτιώνει τη συγκέντρωση στην εργασία, είτε γράφει ή διαβάζει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε συντονίζει συσκέψεις, αποκρύπτοντας προσωρινά όλες τις άλλες ενεργές εφαρμογές καθώς και τα νέα μηνύματα.
 • Ηυπηρεσία Microsoft Safe-Link παρέχει ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Το Outlook για Mac 2021 παρέχει ενισχυμένη ασφάλεια κατά τη λήψη δυνητικά επιβλαβών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ειδικότερα, η υπηρεσία Microsoft Safe-Link Service ανιχνεύει κακόβουλο λογισμικό που κρύβεται σε συνδέσμους ηλεκτρονικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ηλεκτρονικού "ψαρέματος", οι οποίοι εμφανίζονται στη βελτιστοποιημένη προεπισκόπηση. Ο ενσωματωμένος σαρωτής σε πραγματικό χρόνο φιλτράρει αξιόπιστα το κακόβουλο λογισμικό και τους συνδέσμους phishing.
 • Βελτιστοποιημένη λειτουργία του Outlook για Mac 2021 μέσω αφής: Οι χρήστες του Outlook για Mac 2021 σε tablet ή smartphone μπορούν να χειρίζονται το πρόγραμμα ακόμα πιο διαισθητικά χάρη στη βελτιωμένη χρήση των χειρονομιών. Ενέργειες όπως "Mark as read", "Mark", "Delete", "Archive" και "None" μπορούν να οριστούν ξεχωριστά με τις κινήσεις "Swipe left" και "Swipe right".
 • Εμφάνιση των συμμετεχόντων σε μια συνάντηση: Εάν ένας άλλος υπάλληλος οργανώσει μια συνάντηση, οι απαντήσεις των προσκεκλημένων ατόμων στο αίτημα στο Outlook για Mac 2021 μπορούν επίσης να εμφανιστούν στο δικό τους Mac.
 • Βελτιώστε οπτικά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με αρχεία SVG: Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συχνά κερδίζουν σε πληροφοριακό περιεχόμενο καθώς και σε αντίκτυπο εάν ο αποστολέας εισάγει ένα κατάλληλο αρχείο SVG - Scalable Vector Graphics ή διανυσματικά γραφικά. Τα διανυσματικά γραφικά δεν έχουν μόνο το πλεονέκτημα ότι είναι κλιμακούμενα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να μεγεθυνθούν, να μειωθούν ή να περιστραφούν χωρίς απώλεια της ποιότητας της εικόνας. Μπορούν επίσης να υποστούν περαιτέρω επεξεργασία με διάφορα φίλτρα. Το Outlook για Mac 2021 προσφέρει μια επιλογή κατάλληλων μοτίβων SVG για το σκοπό αυτό.

Απαιτήσεις συστήματος για τη χρήση του Microsoft Outlook 2021 σε Mac

Οι ακόλουθες πληροφορίες δείχνουν τις ελάχιστες απαιτήσεις για την εγκατάσταση και εκτέλεση του Outlook για Mac 2021 σε μια συσκευή της Apple.

 • Λειτουργικό σύστημα: Έκδοση ενός από τα τρία τελευταία λειτουργικά συστήματα macOS
 • Επεξεργαστής: Intel ή Apple Silicon (M1)
 • Μνήμη: τουλάχιστον 4 GB
 • Σκληρός δίσκος: τουλάχιστον 10 GB διαθέσιμος χώρος
 • Κάρτα γραφικών: τουλάχιστον 1.280 x 800 pixels

Αγοράστε το Outlook για Mac ως αυτόνομο πρόγραμμα του Office Suite for Mac 2021 σε χαμηλή τιμή από την Wiresoft

Ως τυπικό λογισμικό των σουιτών του Microsoft Office για Mac, το Outlook για Mac 2021 διατίθεται από τους περισσότερους εμπόρους μόνο όταν αγοράζεται η αντίστοιχη πλήρης έκδοση του Office. Η Wiresoft, από την άλλη πλευρά, προσφέρει επίσης το Outlook για Mac 2021 ξεχωριστά στο κατάστημα λογισμικού της. Όταν αγοράζετε λογισμικό από τη Wiresoft, επωφελείστε διπλά: αφενός, από όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει αυτή η έκδοση αγοράς σε σύγκριση με τη συνδρομητική έκδοση, η οποία συνήθως περιλαμβάνει ενημερώσεις που υπόκεινται σε χρέωση- αφετέρου, από την ιδιαίτερα ευνοϊκή τιμή!

Το Outlook για Mac 2021 που προσφέρει η Wiresoft δεν διαφέρει σε τίποτα από το λογισμικό που περιλαμβάνεται στο αντίστοιχο πακέτο Office, ούτε έχει περιορισμούς όσον αφορά τη λειτουργικότητα.

Ασφαλής αγορά λογισμικού με την Wiresoft: Outlook για Mac 2021 είναι μια άδεια χρήσης ενός χρήστη που προέρχεται από μια μεγαλύτερη άδεια χρήσης που δεν χρησιμοποιείται πλέον από τον αρχικό αγοραστή - συνήθως μια εταιρεία. Αυτό το λογισμικό κατοχυρώνεται σε εσάς μόνο μετά την αγορά. Ως σοβαρός έμπορος, η Wiresoft προσφέρει μόνο τέτοιο μεταχειρισμένο λογισμικό της Microsoft, του οποίου η αγορά και η πώληση εντός της ΕΕ είναι απολύτως νόμιμη και χωρίς κίνδυνο. Πρόκειται πάντα για επίσημες πλήρεις εκδόσεις που είναι πανομοιότυπες με τα προγράμματα που προσφέρει η Microsoft. Για την ασφάλειά σας, κάθε πρόγραμμα της Microsoft που προσφέρεται με άδεια χρήσης έχει ελεγχθεί από εμάς για τέλεια χρηστικότητα, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε πλήρως και επ' αόριστον μετά την εγκατάστασή του.

Αυτό σημαίνει ότι ειδικά οι ιδιώτες και οι αυτοαπασχολούμενοι καθώς και οι μικρές εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλα τα πλεονεκτήματα του Outlook για Mac 2021 ως αυτόνομο πρόγραμμα αγοράζοντας το λογισμικό από τη Wiresoft. Εκτός από το Outlook για Mac, μπορείτε επίσης να βρείτε άλλα προγράμματα Office για Mac καθώς και άλλο λογισμικό της Microsoft σε προνομιακή τιμή στο κατάστημα λογισμικού.

Για ερωτήσεις σχετικά με το Outlook για Mac 2021 ή άλλη έκδοση ή άλλο πρόγραμμα του Office για Mac, χρησιμοποιήστε απλώς τις αρμόδιες συμβουλές μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου και συνομιλίας.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες