Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD 2016

Διαθέσιμο ως άμεση λήψη

 • SW10122
 • 059-09076
 • Μόνιμα έγκυρο
 • Όλες οι γλώσσες
 • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
42,90 € * 46,90 € * (8,53% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Έκδοση Πλήρης έκδοση
Συσκευές 1x
Πεδίο παράδοσης Λήψη + άδεια χρήσης
Μεσαίο Λήψη
Χρόνος εκτέλεσης Απεριόριστη
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες
Χρόνος παράδοσης  Λίγα λεπτά
Σύστημα  Παράθυρα (32bit/64bit)
Τερματικός διακομιστής Συμβατό


ΤοWord 2016 είναι μια βελτιστοποιημένη για το σύννεφο έκδοση του αποδεδειγμένου κλασικού λογισμικού επεξεργασίας κειμένου της Microsoft. Το ευρύ φάσμα λειτουργιών, σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο φιλικότητας προς τον χρήστη, καθιστά το Word 2016 ένα απαραίτητο εργαλείο για την επαγγελματική δημιουργία κειμένων - όχι μόνο για καθημερινή χρήση στο γραφείο, αλλά και στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο και στο σπίτι. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία προτύπων μορφοποίησης και στους πολλούς διαισθητικά εύχρηστους οδηγούς, ακόμη και οι άπειροι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ελκυστικά σχεδιασμένα έγγραφα κειμένου με το Word 2016 - από εκτενείς επαγγελματικές αναφορές και έγγραφα έως επιστολές, συμβάσεις, δοκίμια, έγγραφα και προσκλήσεις και πολλά άλλα.

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT WORD 2016"

Microsoft Word 2016 για επαγγελματική επεξεργασία κειμένου

ΤοWord 2016 είναι μια βελτιστοποιημένη για το σύννεφο έκδοση του αποδεδειγμένου κλασικού λογισμικού επεξεργασίας κειμένου της Microsoft. Το ευρύ φάσμα λειτουργιών, σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο φιλικότητας προς τον χρήστη, καθιστά το Word 2016 ένα απαραίτητο εργαλείο για την επαγγελματική δημιουργία κειμένων - όχι μόνο για καθημερινή χρήση στο γραφείο, αλλά και στο σχολείο, το πανεπιστήμιο και το σπίτι. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία προτύπων μορφοποίησης και στους πολλούς διαισθητικά εύχρηστους οδηγούς, ακόμη και οι άπειροι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ελκυστικά σχεδιασμένα έγγραφα κειμένου με το Word 2016 - από εκτενείς επιχειρηματικές αναφορές και έγγραφα έως επιστολές, συμβάσεις, δοκίμια, έγγραφα και προσκλήσεις και πολλά άλλα.

Οι νέοι τύποι διαγραμμάτων διευρύνουν τις δυνατότητες για την προσθήκη περιγραφικών γραφικών σε κείμενα του Word, ο ενσωματωμένος έλεγχος ορθογραφίας και οι νέοι βοηθοί, όπως οι λειτουργίες "Insights" και "Tell Me", προσφέρουν υψηλό επίπεδο άνεσης - τόσο για επαγγελματίες όσο και για αρχάριους.

Πάνω απ' όλα, τοWord 2016 αποτελεί επίσης ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την αποτελεσματικότερη συνεργασία σε κείμενα σε ομάδες: Αυτό εξασφαλίζεται από διάφορες λειτουργίες cloud, με βελτιωμένο ιστορικό εκδόσεων και τη δυνατότητα εκχώρησης δικαιωμάτων ανάγνωσης και χρήσης απευθείας μέσα σε ένα έγγραφο του Word. Σε αυτό προστίθεται η βελτιστοποιημένη λειτουργία αφής, με την οποία το λογισμικό επεξεργασίας κειμένου μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε tablet και smartphones.

Η βελτιωμένη συνεργασία με το Windows 10 επεκτείνει επιπλέον το φάσμα των διαφορετικών λειτουργικών συστημάτων Windows, με τα οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Word 2016, κατ' ευθείαν επίσης από τη συμβατότητα με το Windows 7 αυτή η έκδοση του Word είναι χρησιμοποιήσιμη ιδίως και σε παλαιότερους υπολογιστές.

ΤοMicrosoft Word 2016 αποτελεί τυπικό συστατικό του αντίστοιχου πακέτου Office και ως τέτοιο δεν μπορεί συνήθως να αγοραστεί ξεχωριστά - στη Wiresoft, ωστόσο, μπορείτε να αγοράσετε το πρόγραμμα σε λογική τιμή ως έκδοση για έναν χρήστη. Με την αγορά λαμβάνετε μια ισχυρή έκδοση του δοκιμασμένου λογισμικού επεξεργασίας κειμένου, το οποίο προσφέρει το πλεονέκτημα ότι μπορείτε να το χρησιμοποιείτε χωρίς υποχρεωτικές ενημερώσεις επ' αόριστον.

Νέες ειδικές λειτουργίες του Word στην έκδοση 2016

Το Word 2016 διαφέρει από την προηγούμενη έκδοση όχι μόνο με περαιτέρω βελτιστοποιήσεις των υφιστάμενων λειτουργιών, αλλά και με ορισμένα νέα χαρακτηριστικά. Αυτές αποσκοπούν ιδίως στο να καταστήσουν τη συνεργατική εργασία σε ένα έγγραφο του Word σε μια ομάδα, συμπεριλαμβανομένου του cloud, ακόμη πιο παραγωγική και αποτελεσματική, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων χαρακτηριστικών:

 • Εισαγωγή σε πραγματικό χρόνο: Η λειτουργία "Εισαγωγή σε πραγματικό χρόνο" οργανώνει την ταυτόχρονη, συνεργασία πολλών χρηστών στο ίδιο έγγραφο του Word, καθιστώντας την πιο ξεκάθαρη και ταυτόχρονα πιο εύκολη: δείχνει όλα τα σημεία ενός αρχείου Word όπου ένας συγκεκριμένος χρήστης πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή αλλαγές- αυτό σημαίνει ότι αυτές μπορούν όχι μόνο να παρακολουθούνται, αλλά και να ελέγχονται άμεσα και να διορθώνονται, εάν είναι απαραίτητο.
 • Λειτουργία σχολιασμού: Η βελτιωμένη λειτουργία σχολιασμού καθιστά επίσης την ομαδική επεξεργασία κειμένου στο Word 2016 ακόμη πιο πρακτική: όλα τα σχόλια ενσωματώνονται απευθείας στο σχετικό έγγραφο του Word, ώστε οι χρήστες να μπορούν επίσης να απαντούν απευθείας σε αυτά.Αυτό εξαλείφει την ανάγκη σύνταξης ενός ηλεκτρονικού μηνύματος για το σκοπό αυτό, το περιεχόμενο του οποίου θα πρέπει να επικολληθεί πίσω στο εν λόγω έγγραφο.
 • Αποθήκευση σε καρφιτσωμένο φάκελο: Ο φάκελος στον οποίο βρίσκεται ένα έγγραφο του Word μπορεί πλέον να καρφιτσωθεί ορατά στο πλάι του εγγράφου.Αυτό προσφέρει το πλεονέκτημα ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό ακόμη πιο γρήγορα και πιο άνετα μέσω μιας λίστας άλματος, καθώς και σε όλα τα άλλα έγγραφα που περιέχονται σε αυτό.

Εκτός από αυτές τις λειτουργίες υποστήριξης της ομάδας, το Word 2016 προσφέρει επίσης άλλες δοκιμασμένες λειτουργίες καθώς και προσθήκες για τον γραφικό σχεδιασμό εγγράφων κειμένου ή τη μεταφορά περιεχομένου από έγγραφα εκτός του Word:

 • Περισσότερες επιλογές για τα στυλ Wordart: Το Word 2016 προσφέρει τώρα σημαντικά περισσότερες επιλογές μορφοποίησης για τα διάφορα στυλ που ήταν προηγουμένως διαθέσιμα.Αφού εισαχθεί ένα σχήμα Wordart, υπάρχουν πολλές νέες επιλογές στυλ για περαιτέρω επεξεργασία του στη γκαλερί Τύποι σχημάτων.
 • PDF στο Word: Τώρα είναι ακόμα πιο εύκολο να μεταφέρετε τα περιεχόμενα ενός PDF στο Word 2016.Αντί για την επίπονη αντιγραφή κειμένων και εικόνων, το PDF μπορεί να ανοίξει απευθείας στο Word.Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα πρακτική, καθώς όλα τα γραφικά στοιχεία μπορούν επίσης να μεταφερθούν απευθείας και στη συνέχεια να επεξεργαστούν ελεύθερα στο Word, αντί να χρειάζεται να τα διαθέσετε πρώτα μέσω άλλου προγράμματος. Τέλος, το εν λόγω έγγραφο του Word μπορεί και πάλι να αποθηκευτεί αμέσως από το πρόγραμμα σε μορφή PDF.

Νέες γενικές λειτουργίες στο Word 2016 καθώς και σε άλλα προγράμματα Office 2016

ΤοWord 2016 περιλαμβάνει επίσης διάφορες νέες λειτουργίες που παρέχουν στους χρήστες χρήσιμη υποστήριξη κατά την εργασία με κείμενα- ορισμένες από αυτές είναι επίσης διαθέσιμες σε όλα τα προγράμματα άλλων εφαρμογών Office, όπως το Excel, το PowerPoint κ.λπ., και βελτιώνουν ιδίως την αποτελεσματικότητα κατά τη δημιουργία κειμένων.

Οδηγός "Θα θέλατε" - "Tell Me"

Η κορδέλα του Word 2016 περιλαμβάνει τώρα έναν βοηθό λειτουργίας που ονομάζεται "Tell Me" ("Επιθυμείς"), ο οποίος υποδεικνύεται από ένα εικονίδιο με τη μορφή λαμπάδας και είναι ιδιαίτερα πρακτικός ως βοήθεια για αρχάριους ή νεοεισερχόμενους. Για να χρησιμοποιήσει τη λειτουργία, ο χρήστης απλώς γράφει τι θέλει να κάνει σε ένα έγγραφο του Word στο πεδίο εισαγωγής δίπλα στη λάμπα και το "Πες μου" εξηγεί πού βρίσκεται η εν λόγω λειτουργία ή, σε περίπτωση πιο σύνθετων ερωτήσεων, προσφέρει περαιτέρω βοήθεια για την εκτέλεση της επιθυμητής ενέργειας.

Οδηγός "Insights" - "Ευφυής αναζήτηση"

Εάν ένας χρήστης, ενώ γράφει ή διαβάζει ένα έγγραφο του Word, θέλει να λάβει περισσότερες πληροφορίες ή ακόμη και μια εξήγηση για μεμονωμένους όρους ή προδιαγραφές, δεν χρειάζεται πλέον να κάνει κλικ μακριά από το πρόγραμμα Word για να μεταβεί στο Διαδίκτυο και να αναζητήσει αποτελέσματα εκεί. Τώρα αρκεί να επισημάνετε τον σχετικό όρο ή κάτι παρόμοιο με το ποντίκι και να ενεργοποιήσετε την ευφυή αναζήτηση που υποστηρίζεται από το Bing κάνοντας κλικ. Τα αποτελέσματα αναζήτησης που ταιριάζουν εμφανίζονται απευθείας στο παράθυρο του Word στην πλευρά με την ένδειξη "Insights".

Απλοποιημένη κοινή χρήση εγγράφων του Word

Ο διαμοιρασμός εγγράφων του Word με άλλους είναι τώρα ακόμη πιο γρήγορος και εύκολος: Για να γίνει αυτό, οι χρήστες πρέπει απλώς να κάνουν κλικ στην επιλογή "Κοινή χρήση" στην κορδέλα και να επιλέξουν τις επιθυμητές επιλογές από τις διαθέσιμες. Εδώ μπορούν να εκχωρηθούν ατομικά δικαιώματα ανάγνωσης ή εγγραφής κ.λπ. για τους επιμέρους παραλήπτες.

"Ιστορικό εκδόσεων" για συνεργασία στο Word

Όταν εργάζεστε από κοινού σε ένα έγγραφο του Word -ιδιαίτερα αν αυτό γίνεται ταυτόχρονα στο cloud- είναι σημαντικό να παρακολουθείτε όλες τις αλλαγές που κάνουν οι διάφοροι συμμετέχοντες στο κείμενο. Το ιστορικό εκδόσεων είναι μια απαραίτητη βάση για αυτό. Με τη λειτουργία "Ιστορικό εκδόσεων", οι προηγούμενες εκδόσεις κειμένου παραμένουν επίσης διαθέσιμες: Εμφανίζει παλαιότερες καταστάσεις επεξεργασίας και τις καθιστά επίσης διαθέσιμες για επεξεργασία ξανά.

Νέοι τύποι περιγραφικών διαγραμμάτων

Το Word 2016 παρέχει επίσης στους χρήστες διάφορους νέους τύπους διαγραμμάτων ενσωματωμένους στη διεύθυνση Office, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απεικόνιση στατιστικών πληροφοριών σε ένα κείμενο. Εκτός από τα διαγράμματα TreeMap, καταρράκτη και Pareto (στήλη), αυτά περιλαμβάνουν τύπους διαγραμμάτων όπως ιστογράμματα και διαγράμματα sunburst και box, τα οποία είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για την απεικόνιση ιεραρχικών ή οικονομικών υπολογισμών.

Ενσωμάτωση του OneDrive στο Word 2016

Το Microsoft OneDrive είναι ένας ευέλικτος αποθηκευτικός χώρος cloud για την κοινή χρήση αρχείων μέσω διαδικτύου, ο οποίος μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί στο Word 2016. Οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν έγγραφα του Word στο OneDrive για να έχουν πρόσβαση σε αυτά από οπουδήποτε και από οποιαδήποτε κατάλληλη συσκευή. Έτσι, το OneDrive επιτρέπει επίσης τη συνεργατική διαδικτυακή εργασία σε αρχεία Word, σε όλες τις τοποθεσίες.

Χρήση της προστασίας απώλειας δεδομένων στο Word 2016

Η Προστασία απώλειας δεδομένων (DLP) είναι το αποδεδειγμένο εργαλείο της Microsoft που ορίζει και εφαρμόζει αποτελεσματικές πολιτικές για την πρόληψη της απώλειας δεδομένων. Το DLP είναι πλέον διαθέσιμο στο Word 2016 για όλα τα έγγραφα μέσω του SharePoint Online και του OneDrive for Business. Οι διαχειριστές χρησιμοποιούν ειδικά την Προστασία απώλειας δεδομένων για να ορίσουν πολιτικές που προστατεύουν τα ευαίσθητα δεδομένα στα έγγραφα. Για παράδειγμα, όταν εντοπίζεται ένας πιθανός κίνδυνος ασφάλειας, το DLP το υποδεικνύει στον χρήστη μέσω κατάλληλων ειδοποιήσεων και μπορεί επίσης να αποτρέψει την αποκάλυψη.

Απαιτήσεις συστήματος για το MS Word 2016:

Το Word 2016 είναι διαθέσιμο σε έκδοση 32-bit και 64-bit σύμφωνα με το σχετικό πακέτο Office. Οι ατομικές απαιτήσεις υλικού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την έκδοση.

 • Λειτουργικό σύστημα: Windows 7 ή νεότερο, Windows Server 2008 R2 ή νεότερο, Επεξεργαστής: επεξεργαστής x86 ή x64 bit με τουλάχιστον 1 GHz και SSE2
 • Μνήμη: 1 GB RAM (έκδοση 32-bit), 2 GB RAM (έκδοση 64-bit) τουλάχιστον
 • Χώρος στο σκληρό δίσκο: 3 GB
 • Οθόνη: 1.024 x 768
 • Κάρτα γραφικών: Απαιτείται κάρτα γραφικών DirectX 10 για επιτάχυνση υλικού γραφικών

Αγοράστε το Word 2016 ως αυτόνομο πρόγραμμα του πακέτου Office από την Wiresoft

Το MS Word αποτελεί συνήθως αναπόσπαστο μέρος των πακέτων της Microsoft Office και δεν μπορεί εύκολα να αγοραστεί ξεχωριστά. Σε αντίθεση με τους περισσότερους άλλους προμηθευτές λογισμικού της Microsoft, μπορείτε να αγοράσετε την έκδοση 2016 του Word από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Wiresoft ως αυτόνομο πρόγραμμα: Με τον τρόπο αυτό, δεν χρειάζεται να αναλάβετε καμία υποχρέωση συνδρομής ή να τηρήσετε οποιοδήποτε χρονικό όριο κατά τη χρήση του προγράμματος. Επομένως, η αγορά του Word 2016 ως ενιαίου προγράμματος αξίζει επίσης μακροπρόθεσμα, επειδή δεν χρειάζεται να κατεβάσετε αργότερα καμία πληρωμένη ενημέρωση.

Αυτή η Άδεια χρήσης ενός χρήστη του Word 2016 είναι πανομοιότυπη με το πρόγραμμα Word που περιλαμβάνεται επίσης στην αντίστοιχη Office Suite 2016. Η αγορά της άδειας χρήσης ενός χρήστη του Word 2016 αποτελεί επομένως μια αποδοτική, οικονομική εναλλακτική λύση στο πακέτο Office, ειδικά για τους χρήστες που δεν έχουν ανάγκη τα άλλα προγράμματα Office, όπως για παράδειγμα οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι φοιτητές ή οι μικρές επιχειρήσεις, αλλά δεν θέλουν να στερηθούν αυτό το κλασικό λογισμικό επεξεργασίας κειμένου.

Το Word 2016 και όλες οι άλλες άδειες λογισμικού της Microsoft που προσφέρονται στο κατάστημα λογισμικού Wiresoft είναι πάντα αυθεντικά προϊόντα της Microsoft, τα οποία μπορείτε επίσης να αγοράσετε ως πλήρη έκδοση για έναν χρήστη, ανάλογα με το πρόγραμμα. Αυτά προέρχονται κυρίως από άδειες χρήσης όγκου εταιρειών ή μπορεί να έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί. Ωστόσο, ως αγοραστής μεταχειρισμένου λογισμικού, αυτό δεν συνεπάγεται μειονεκτήματα για εσάς όσον αφορά τη χρηστικότητα. Κάθε προϊόν λογισμικού που διατίθεται στη Wiresoft αγοράζεται εντελώς νόμιμα και μπορεί να μεταφορτωθεί και να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά την πληρωμή. Οποιαδήποτε προηγούμενη εγκατάσταση ενός ήδη χρησιμοποιημένου προγράμματος από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη έχει διαγραφεί με την πώληση στη Wiresoft, ώστε να μπορεί να επανεγκατασταθεί και να είναι 100% χρησιμοποιήσιμο. Συνεπώς, κάθε άδεια χρήσης του Word έχει επίσης ελεγχθεί από τη Wiresoft ως προς την πραγματική χρηστικότητά του. Ως σοβαρός έμπορος λογισμικού, η Wiresoft δεν προσφέρει προς πώληση λογισμικό που ισχύει μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ούτε πρόκειται για δοκιμαστική έκδοση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε περιορισμένο βαθμό.

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις ικανές συμβουλές μας σχετικά με το MS Word 2016 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου και συνομιλίας, ή αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την αγορά οποιουδήποτε άλλου λογισμικού Office.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT WORD 2016"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT WORD 2016"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες