Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK 2019

Διαθέσιμο ως άμεση λήψη

  • SW10129
  • 543-06601
  • Μόνιμα έγκυρο
  • Όλες οι γλώσσες
  • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
51,90 € * 56,90 € * (8,79% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Έκδοση Πλήρης έκδοση
Συσκευές 1x
Πεδίο εφαρμογής της παράδοσης Λήψη + άδεια χρήσης
Μεσαίο Λήψη
Χρόνος εκτέλεσης Απεριόριστα
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες
Χρόνος παράδοσης  Λίγα λεπτά
Σύστημα  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Συμβατό


Microsoft Outlook το2019 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση του δοκιμασμένου προγράμματος για την επαγγελματική οργάνωση της κίνησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά και για τον κεντρικό προγραμματισμό και συντονισμό ραντεβού και επαφών, όπως είναι χαρακτηριστικό στη σύγχρονη καθημερινή ζωή στο . σε σύγκριση με άλλα λογισμικά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Office Business Outlook Outlook 2019 πείθει χάρη στο ευρύ φάσμα εργαλείων και επιλογών, με τα οποία μπορούν να διαχειριστούν ακόμη και πολύπλοκα έργα και εκτεταμένες επικοινωνίες. υποστηρίζεται από το διαισθητικά εύχρηστο και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας, το οποίο επιτρέπει ακόμη και σε άπειρους χρήστες να ξεκινήσουν γρήγορα και εύκολα με το λογισμικό. Επιπλέον, η βελτιστοποιημένη λειτουργία αφής καθιστά το πρόγραμμα εύχρηστο ακόμη και σε tablet και smartphones. User

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT OUTLOOK 2019"

Microsoft Outlook 2019 - το ευέλικτο λογισμικό Office για τη διαχείριση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επαφών, εργασιών και άλλων - ως αυτόνομο πρόγραμμα

ΤοMicrosoft Outlook 2019 είναι η τελευταία έκδοση του δοκιμασμένου Office-προγράμματος για την επαγγελματική οργάνωση της κίνησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά και για τον κεντρικό προγραμματισμό και συντονισμό των ραντεβού και των επαφών, όπως ανήκει στις τυπικές εργασίες στη σύγχρονη επιχειρηματική καθημερινότητα.

Σε σύγκριση με άλλα λογισμικά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Outlook πείθει με το μεγάλο εύρος εργαλείων και δυνατοτήτων του, με τα οποία μπορούν να διαχειριστούν ακόμη και πολύπλοκα έργα και εκτεταμένες επικοινωνίες.

Οι χρήστες υποστηρίζονται από τη διαισθητική και φιλική προς το χρήστη διεπαφή χρήστη του Outlook 2019, η οποία επιτρέπει ακόμη και σε άπειρους χρήστες να ξεκινήσουν γρήγορα και εύκολα με το λογισμικό. Σε αυτό προστίθεται η βελτιστοποιημένη για την αφή χρηστικότητα, η οποία καθιστά το πρόγραμμα εύκολο στη χρήση ακόμη και σε tablet και smartphones. Ο απλός συγχρονισμός μεταξύ διαφορετικών συσκευών διασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις επαφές, τις εργασίες και τα ραντεβού τους από οπουδήποτε με το Outlook 2019.

Το λογισμικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσφέρει επίσης, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα δημιουργίας ξεκάθαρων δομών φακέλων καθώς και φακέλων που σχετίζονται με θέματα, προκειμένου να οργανώσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ. με ουσιαστικό τρόπο. Οι έξυπνες λειτουργίες βοηθούν στο διαχωρισμό των σημαντικών από τα ασήμαντα και τα ταξινομούν αυτόματα αναλόγως. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή όλες τις σχετικές εργασίες και τα σημαντικά ραντεβού. Πολλές χρήσιμες λειτουργίες τους βοηθούν να επικεντρωθούν στα ουσιώδη και έτσι να εξοικονομήσουν πολύτιμο χρόνο.

Με το Outlook 2019, είναι επίσης δυνατή η διαχείριση πολλαπλών λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω ενός περιβάλλοντος εργασίας και η σύνδεσή τους μεταξύ τους. Αυτό επιτρέπει την ευθυγράμμιση διαφορετικών ημερολογίων, συμπεριλαμβανομένων των ραντεβού, αποφεύγοντας έτσι τις χρονικές επικαλύψεις. Χάρη στη σαφή γραμμή πλοήγησης, όλες οι λειτουργίες για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εργασίες, επαφές και ημερολόγια είναι γρήγορα διαθέσιμες. Επιπλέον, το περιβάλλον εργασίας που αναθεωρήθηκε στο Outlook 2019 είναι ακόμη πιο διαισθητικό και άνετο στη χρήση από ό,τι πριν.

Το MS Outlook 2019 διατίθεται διαφορετικά μόνο ως σταθερό συστατικό της αντίστοιχης έκδοσης Office ή από μια ποσότητα 5 αδειών χρήσης, αλλά στη Wiresoft μπορείτε επίσης να αγοράσετε το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεμονωμένα - και μάλιστα σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή. Οι αγοραστές του Outlook 2019, οι οποίοι θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν όλα τα νέα πλεονεκτήματά του, θα πρέπει να σημειώσουν ότι το λογισμικό Office τρέχει μόνο κάτω από το Windows 10.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wiresoft, μπορείτε να αποκτήσετε όχι μόνο αυτή την τρέχουσα έκδοση του Outlook 2019, αλλά και παλαιότερες καθώς και άλλα Office-προγράμματα ιδιαίτερα φθηνά ως έκδοση αγοράς. Όλα τα ενδιαφέροντα νέα χαρακτηριστικά του Outlook 2019 μπορείτε να τα βρείτε στην ακόλουθη λεπτομερή επισκόπηση.

Τα πιο σημαντικά νέα χαρακτηριστικά του Outlook 2019 για Windows

Το Outlook 2019 περιέχει αρκετές βελτιώσεις καθώς και νέες λειτουργίες σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση, οι οποίες καθιστούν την καθημερινή οργάνωση της κίνησης και των ραντεβού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και των εργασιών ακόμη πιο αποτελεσματική. Πολλές από τις απλουστεύσεις είναι ιδιαίτερα επωφελείς στις λεπτομέρειες και διευκολύνουν την εστίαση στα ουσιώδη: από την ταξινόμηση των εισερχόμενων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανάλογα με τη σημασία τους έως την υπηρεσία Safe Link για τον εντοπισμό επιβλαβών συνδέσμων και την οργάνωση των ραντεβού μεταξύ των ζωνών ώρας.

Το Inbox with Relevance χειρίζεται κάθε πλημμύρα emails

Η λειτουργία "Εισερχόμενα με συνάφεια" βοηθά κυριολεκτικά τους χρήστες να ξεχωρίσουν την ήρα από το σιτάρι - αφού η σημερινή κίνηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιέχει δυστυχώς πολλά περιττά, αν όχι ανεπιθύμητα μηνύματα ή μηνύματα με συνημμένα αρχεία κακόβουλου λογισμικού, εκτός από τα πραγματικά σημαντικά μηνύματα.

Η λειτουργία αυτή χωρίζει τα εισερχόμενα σε δύο καρτέλες - με τις ενδείξεις "Σχετικό" και "Άλλο". Τα πιο σημαντικά μηνύματα διατηρούνται φυσικά κάτω από την πρώτη καρτέλα, ενώ ο χρήστης ενημερώνεται επίσης για άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία ταξινομούνται στην κατηγορία "Άλλα" και μπορεί να τα δει αλλάζοντας την καρτέλα. Περαιτέρω λειτουργίες, όπως η "Εστίαση ", μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ταξινόμηση μεμονωμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μία φορά ή γενικά στην άλλη καρτέλα ανάλογα με τις ανάγκες. Ωστόσο, απαιτείται λογαριασμός Microsoft Exchange για τη χρήση του Inbox with Relevance.

Εύκολη ταξινόμηση των emails

Για τους χρήστες που δεν επιθυμούν να ενεργοποιήσουν τα Εισερχόμενα με συνάφεια ή που εργάζονται χωρίς λογαριασμό Exchange, διάφορες επιλογές ταξινόμησης είναι και πάλι διαθέσιμες στο Outlook 2019, καθώς και το φίλτρο "Μη αναγνωσμένα" στη λίστα μηνυμάτων.

Σημειώστε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως "αναγνωσμένα" όταν τα διαγράφετε

Ειδικά με μεγάλη κίνηση email, μια γρήγορη επισκόπηση όλων των μη αναγνωσμένων μηνυμάτων είναι ιδιαίτερα σημαντική, ώστε να μην παραλείπεται τίποτα. Ωστόσο, πολλά μηνύματα είναι άσχετα και διαγράφονται αδιάβαστα. Όλα αυτά τα μη αναγνωσμένα μηνύματα που βρίσκονται στο φάκελο Διαγραμμένα στοιχεία μπορούν τώρα να επισημανθούν ως αναγνωσμένα με λίγα μόνο κλικ, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κλικ σε κάθε ένα ξεχωριστά.

Η λειτουργία εστίασης στο Outlook 2019 διευκολύνει τη συγκέντρωση

Ιδιαίτερη προσοχή αξίζει επίσης η πρόσφατα ενσωματωμένη λειτουργία εστίασης, η οποία στοχεύει ακριβώς στο αντίθετο, δηλαδή να προστατεύει τον χρήστη από τα άλλα ενεργά προγράμματα καθώς και από τα μηνύματα κατά την ανάγνωση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή την οργάνωση συσκέψεων, αποκρύπτοντάς τα προσωρινά

Ακρόαση του περιεχομένου των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Όταν το γραφείο είναι πολυάσχολο και ο χρόνος είναι λίγος, η ανάγνωση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με εκτενές περιεχόμενο μπορεί να σας καθυστερήσει. Το Outlook 2019 προσφέρει μια λύση σε αυτό το πρόβλημα, επιτρέποντας την ανάγνωση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δυνατά, ακόμη και μέσα στο πρόγραμμα, ενώ ο παραλήπτης μπορεί να ολοκληρώσει ταυτόχρονα άλλες, πιο σημαντικές εργασίες.

Ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την υπηρεσία Safe Link της Microsoft

Το Outlook 2019 δίνει επίσης ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια των δεδομένων στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Η νέα υπηρεσία Safe-Link προστατεύει από κακόβουλο λογισμικό και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου phishing, ιδίως κρυμμένα σε συνδέσμους. Οι σύνδεσμοι που ενσωματώνονται σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εμφανίζονται με μια πολύ καλύτερη προεπισκόπηση, ενώ στο παρασκήνιο ένας σαρωτής πραγματικού χρόνου φιλτράρει αξιόπιστα τους συνδέσμους κακόβουλου λογισμικού και phishing.

Βελτιστοποιημένη χρήση του Outlook 2019 με την αφή

Οι χρήστες tablet και smartphone μπορούν να χρησιμοποιούν το Outlook ακόμα πιο εύκολα χάρη στη νέα ενσωμάτωση χειρονομιών. Για το σκοπό αυτό, οι χειρονομίες "Swipe αριστερά" και "Swipe δεξιά" είναι διαθέσιμες για ενέργειες όπως "Mark as read", "Delete", "Archive", "Flag" και "None", οι οποίες μπορούν να εκχωρηθούν μεμονωμένα.

Εμφάνιση τριών ζωνών ώρας για προγραμματισμό

Η παγκόσμια συνεργασία μεταξύ εταιρειών θέτει νέες απαιτήσεις στην οργάνωση των έργων και των ραντεβού. Το Outlook 2019 προσφέρει τώρα τη δυνατότητα προσθήκης πολλαπλών ζωνών ώρας σε ένα ημερολόγιο. Αυτό εμφανίζει τη διαθεσιμότητα της τοπικής ώρας του καθενός, διευκολύνοντας την επιλογή μιας ώρας που εξυπηρετεί όλους, όταν προγραμματίζετε διεθνείς συναντήσεις.

Μην χάνετε υπενθυμίσεις ραντεβού

Για να διασφαλίσετε ότι δεν θα χάσετε σημαντικά ραντεβού, το Outlook 2019 προσφέρει διάφορους τρόπους για να σας τα υπενθυμίζει. Εδώ, είναι προαιρετικά δυνατό να εμφανιστεί μια εμφανής υπενθύμιση πάνω από το τρέχον ανοικτό παράθυρο ή να τραβήξετε την προσοχή σε αυτό με ένα διακριτικό αναβοσβήσιμο στη γραμμή εργασιών.

Εμφάνιση των συμμετεχόντων σε μια σύσκεψη

Για να γνωρίζετε ποιος συμμετέχει σε μια συνάντηση που έχει οργανώσει κάποιος άλλος, το Outlook 2019 σας επιτρέπει τώρα να βλέπετε τις απαντήσεις άλλων ατόμων στο αντίστοιχο αίτημα στον δικό σας υπολογιστή.

Βελτιώστε τον οπτικό αντίκτυπο των emails με αρχεία SVG

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν επίσης να αποκτήσουν πληροφοριακό περιεχόμενο και αντίκτυπο μέσω οπτικού περιεχομένου, για παράδειγμα, με την εισαγωγή από τον αποστολέα ενός διανυσματικού γραφικού - που ονομάζεται επίσης Scalable Vector Graphics (SVG). Το Outlook 2019 περιλαμβάνει μια επιλογή τέτοιων μοτίβων SVG που μπορούν να χρησιμοποιηθούν δωρεάν.

Το πλεονέκτημα των διανυσματικών γραφικών είναι, πρώτον, η δυνατότητα κλιμάκωσής τους: αυτό σημαίνει ότι μπορούν να μεγεθυνθούν ή να μειωθούν σε μέγεθος χωρίς απώλεια της ποιότητας της εικόνας, καθώς και να περιστραφούν όπως επιθυμείτε. Επιπλέον, διατίθενται διάφορα φίλτρα για επεξεργασία, για παράδειγμα, για να αλλάξετε το χρώμα.

Προσβάσιμη επικοινωνία στο Outlook 2019

ΤοOutlook 2019 προσφέρει επίσης τη δυνατότητα επικοινωνίας χωρίς εμπόδια, έτσι ώστε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ. να μπορούν να διαβάζονται και να γίνονται κατανοητά και από εκείνους που περιορίζονται από κάποια αναπηρία. Με τον τρόπο αυτό, το πρόγραμμα εφαρμόζει διεθνώς έγκυρα πρότυπα. Στη λίστα "Συνιστώμενες ενέργειες" εμφανίζονται οι αντίστοιχες λύσεις σε κάθε περίπτωση. Η υποστηρικτική διόρθωση σφαλμάτων μπορεί να ενεργοποιηθεί στο Outlook 2019 ήδη κατά τη σύνταξη ενός μηνύματος, έτσι ώστε τίποτα να μην εμποδίζει την αυθόρμητη σύνταξη μηνυμάτων. Οι αυτόματες προτάσεις βελτίωσης μπορούν να γίνουν αποδεκτές με ένα κλικ και να εφαρμοστούν αυτόματα στο Outlook.

Απαιτήσεις συστήματος για το Outlook 2019

Το Outlook 2019 είναι διαθέσιμο για τη διεύθυνση Windows σε εκδόσεις 32-bit και 64-bit. Από προεπιλογή, εγκαθίσταται η έκδοση 32-bit. Το πλεονέκτημά του είναι η μεγαλύτερη συμβατότητα με πολλές άλλες εφαρμογές και πρόσθετα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί με τα προγράμματα Office.

  • Λειτουργικό σύστημα - απαιτείται: Windows 10 ή Windows Server 2019
  • Επεξεργαστής: Διπύρηνος, 1,6 GHz ή υψηλότερος
  • Χώρος στο σκληρό δίσκο: τουλάχιστον 16 GB (32 bit) ή τουλάχιστον 20 GB (64 bit)
  • RAM: τουλάχιστον 2 GB RAM (32 Bit) ή τουλάχιστον 4 GB RAM (64 Bit)
  • Κάρτα γραφικών: τουλάχιστον 1.280 x 768 pixels, τουλάχιστον DirectX 9 με WDDM 2.0 - συνιστάται: DirectX 10

Αγοράστε το Outlook ως μεμονωμένο πρόγραμμα του Office Suite 2019 φτηνά στο Wiresoft

Ως κλασικό συστατικό των σουιτών Microsoft Office, το Outlook 2019 είναι συνήθως διαθέσιμο μόνο στο πλαίσιο του αντίστοιχου πακέτου Office. Η Wiresoft, από την άλλη πλευρά, προσφέρει επίσης το Outlook 2019 προς πώληση ως αυτόνομο πρόγραμμα - σε αντίθεση με τους περισσότερους άλλους παρόχους λογισμικού της Microsoft. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζετε διπλά όταν αγοράζετε λογισμικό με τη Wiresoft, αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο πρόγραμμα Office, επειδή παίρνετε το Outlook 2019 μεμονωμένα σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή!

Τα πλεονεκτήματά σας όταν αγοράζετε το Outlook 2019 από την Wiresoft: Αγοράζετε μια άδεια χρήσης ενός χρήστη που δεν σας υποχρεώνει σε μια ακριβή συνδρομή με πληρωμένες ενημερώσεις, ούτε έχει περιορισμούς στη λειτουργικότητα. Πρόκειται για μια έκδοση μόνο για αγορά που είναι καταχωρημένη μόνο σε εσάς.

Ασφαλής αγορά λογισμικού με την Wiresoft: Η άδεια χρήσης Outlook 2019 Single User που αγοράζετε στο κατάστημα λογισμικού μας προέρχεται συνήθως από μια μεγαλύτερη άδεια χρήσης ή είναι ένα μεταχειρισμένο λογισμικό που δεν χρησιμοποιείται πλέον από τον αρχικό αγοραστή. Το σύνολο των λειτουργιών εδώ είναι 100% χρησιμοποιήσιμο και εντελώς πανομοιότυπο με το Outlook 2019, το οποίο περιλαμβάνεται επίσης στο Office Suite 2019. Ως αξιόπιστος έμπορος μεταχειρισμένου λογισμικού της Microsoft, η Wiresoft προσφέρει επίσης μόνο επίσημες πλήρεις εκδόσεις που είναι πανομοιότυπες με τα προγράμματα της Microsoft που διατίθενται σε άλλα καταστήματα.

Η αγορά μεταχειρισμένου λογισμικού στη Wiresoft είναι απολύτως νόμιμη και χωρίς κίνδυνο: ούτε εσείς ούτε εμείς βρισκόμαστε σε μια νομικά επισφαλή ζώνη! Επιπλέον, κάθε πρόγραμμα της Microsoft που προσφέρεται στη Wiresoft, είτε πρόκειται για μεταχειρισμένο λογισμικό είτε για μέρος μιας άδειας χρήσης, έχει ελεγχθεί από εμάς ως προς την πραγματική, άψογη χρηστικότητά του, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλήρως και επ' αόριστον μετά την ολοκλήρωση της αγοράς και της λήψης.

Ειδικά οι ιδιώτες χρήστες ή οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από όλα τα πλεονεκτήματα του Outlook 2019 με την αγορά λογισμικού από την Wiresoft. Στο κατάστημα λογισμικού της Wiresoft θα βρείτε επίσης όχι μόνο το Outlook, αλλά και όλα τα άλλα προγράμματα Office προς πώληση, καθώς και πολλά άλλα προγράμματα της Microsoft.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το Outlook 2019 ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα Office, απλά χρησιμοποιήστε τις συμβουλές των ειδικών μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου και συνομιλίας.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT OUTLOOK 2019"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT OUTLOOK 2019"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες