Chat with us, powered by LiveChat
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΈΝΟ ΑΡΧΙΚΌ ΠΡΟΪΌΝ
ΝΑΥΤΙΛΊΑ ΕΝΤΌΣ 24H
ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΜΈΣΩ CHAT, EMAIL ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΏΝΟΥ
ΔΩΡΕΆΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΉ ΓΡΑΜΜΉ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT WORD 2019

MICROSOFT WORD 2019

75,95 € *

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Διαθέσιμο ως άμεση λήψη


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10123
 • 059-09181
 • Οφέλη

  - Γρήγορη παράδοση
  - Εξουσιοδοτημένο πρωτότυπο προϊόν
  - Αποστολή εντός 24 ωρών
  - Chat, e-mail και τηλεφωνική υποστήριξη
Microsoft Word 2019 - ο ευέλικτος επεξεργαστής κειμένου Το  Word 2019 είναι η...περισσότερα
Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT WORD 2019"

Microsoft Word 2019 - ο ευέλικτος επεξεργαστής κειμένου

Το Word 2019 είναι η τελευταία έκδοση του λογισμικού επεξεργασίας κειμένου της Microsoft που χρησιμοποιείται παγκοσμίως. Το εκτενώς εξοπλισμένο πρόγραμμα Office-με τα ενσωματωμένα εργαλεία και τη διαισθητική λειτουργία του υπερβαίνει κατά πολύ την καθαρή συγγραφή και επεξεργασία κειμένων: πολυάριθμες επιλογές σχεδιασμού επιτρέπουν την εισαγωγή γραφικών και πινάκων, οι ευέλικτες επιλογές για την παρουσίαση και τη μορφοποίηση των εγγράφων δεν είναι κατάλληλες μόνο για την ολοκλήρωση της επαγγελματικής αλληλογραφίας, αλλά και για τη δημιουργία επαγγελματικά σχεδιασμένων διατριβών και ενημερωτικών εκθέσεων, αλλά και επαγγελματικών καρτών, φυλλαδίων και φυλλαδίων, τα οποία μπορούν να αποθηκευτούν απευθείας στο Word ως PDF για εκτύπωση. Οι διάφορες μορφές αρχείων μπορούν επίσης να επεξεργαστούν με το Microsoft Word.

Πολλά τυπικά πρότυπα μορφοποίησης συμπληρώνονται από πρόσθετες εκτεταμένες επιλογές για τη διάταξη σελίδων, προκειμένου να δημιουργηθούν σαφή, γρήγορα αναγνώσιμα κείμενα.Σημαντικά έγγραφα μπορούν επίσης να προστατεύονται από την αντιγραφή ή να επισημαίνονται για περαιτέρω χρήση με την εισαγωγή υδατογραφήματος.

Επιπλέον, πολλά έξυπνα εργαλεία, όπως ο έλεγχος ορθογραφίας και οι επιλογές αυτόματης διόρθωσης, διευκολύνουν και επιταχύνουν τη σύνταξη εγγράφων κειμένου σύμφωνα με τους έγκυρους κανόνες ορθογραφίας.

Η πρακτική κορδέλα καθιστά ιδιαίτερα εύκολη τη γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των επιμέρους εφαρμογών με ένα μόνο κλικ.

Η προαιρετική σύνδεση του επιτραπέζιου προγράμματος με το Microsoft Cloud επιτρέπει επίσης σε πολλούς χρήστες να εργάζονται μαζί σε ένα έγγραφο σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντας πολυάριθμες επιλογές για βελτιωμένη ομαδική εργασία. Επίσης, το Word 2019 διαθέτει ατομική εκχώρηση δικαιωμάτων ανά μεμονωμένο Word.doc, η οποία μπορεί, για παράδειγμα, να περιορίσει ή να εμποδίσει την ανάγνωση ή την επεξεργασία από άλλο άτομο.

Εκτός από αυτά τα δοκιμασμένα χαρακτηριστικά των παλαιότερων εκδόσεων του Word, το MS Word 2019 προσφέρει επίσης μια σειρά νέων πρακτικών χαρακτηριστικών που καθιστούν τη συγγραφή και την επεξεργασία, καθώς και την ανάγνωση εγγράφων κειμένου, ακόμη πιο ευχάριστη και αποτελεσματική από ό,τι πριν. Αυτές περιλαμβάνουν τη λειτουργία Dark Mode, η οποία είναι πιο εύκολη για τα μάτια, ειδικά όταν περνάτε μεγάλο χρονικό διάστημα στην οθόνη, επιλογές καθαρής προβολής για μεγαλύτερα αρχεία κειμένου που επιταχύνουν την αναζήτηση συγκεκριμένων αποσπασμάτων και βελτιωμένη υποστήριξη προσβασιμότητας. Τα εργαλεία εκμάθησης αυξάνουν την αναγνωσιμότητα και η λειτουργία ελεύθερου χεριού σας επιτρέπει να σχεδιάζετε τα δικά σας σκίτσα και διαγράμματα με το χέρι και να τα εισάγετε απευθείας σε ένα έγγραφο. Για να χρησιμοποιήσετε το MS Word 2019 στον υπολογιστή σας, απαιτείται προηγούμενη εγκατάσταση του Windows 10. Μπορείτε να βρείτε όλα τα σημαντικά νέα χαρακτηριστικά του Word 2019 στην ακόλουθη επισκόπηση.

Στο Wiresoft Onlineshop  μπορείτε να αποκτήσετε την τρέχουσα έκδοση του Word 2019 καθώς και τον προκάτοχό του και άλλα Office-προγράμματα ως ειδική ενιαία εφαρμογή σε χαμηλή τιμή.

Όλα τα νέα χαρακτηριστικά του Word 2019 με μια ματιά

Η μετάβαση στην έκδοση 2019 του Word μπορεί να αξίζει ιδιαίτερα για τους χρήστες που δημιουργούν κείμενα επαγγελματικά και θέλουν να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητά τους στη γραφή και την ανάγνωση. Πολλά χαρακτηριστικά τους διευκολύνουν να επικεντρωθούν ακόμη καλύτερα στα ουσιώδη.

Ειδικά αν τα έγγραφα πρέπει να σχεδιαστούν χωρίς εμπόδια για να προσεγγίσουν έναν κύκλο αποδεκτών που δυσκολεύονται να διαβάσουν και να κατανοήσουν κείμενα, οι νέες ενσωματωμένες λειτουργίες, οι οποίες λαμβάνουν επίσης υπόψη τα διεθνή πρότυπα, σας διευκολύνουν να δημιουργήσετε κείμενα που μπορούν να διαβαστούν από όλους.

Διατίθενται επίσης πρόσθετες λειτουργίες για τη δημιουργία και δημοσίευση επιστημονικών εγγράφων, ιδίως όταν χρησιμοποιούνται σύνθετοι τύποι, κάτι που είναι πλέον δυνατό χάρη στην υποστήριξη του LaTeX, του πρότυπου προγράμματος που χρησιμοποιείται παγκοσμίως.

Μεγαλύτερη σαφήνεια μέσω διαφορετικών επιλογών προβολής

Το Word 2019 προσφέρει επίσης περισσότερες οπτικές επιλογές. Για παράδειγμα, αυτή η έκδοση συνδυάζει τη διεπαφή χρήστη με κορδέλα που είναι γνωστή από το Word 2016 με τη σύγχρονη, οικεία εμφάνιση πλακιδίων που είναι επίσης χαρακτηριστική για το Windows 10. Τα συχνά χρησιμοποιούμενα στοιχεία ή λειτουργίες τοποθετούνται σε πιο εμφανή θέση, ώστε να είναι διαθέσιμα ακόμη πιο γρήγορα.

Και αν προτιμάτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη γνώριμη εμφάνιση κορδέλας από την προηγούμενη έκδοση του Word, μπορείτε επίσης να επανασχεδιάσετε το περιβάλλον εργασίας.

Η μεγαλύτερη σαφήνεια ισχύει επίσης για τη χρήση σε συσκευές με οθόνες αφής, όπως τα tablet και τα smartphones, όπου η ευαισθησία της διεπαφής για την εισαγωγή με πένα έχει αυξηθεί.

Ειδικά όταν εργάζεστε σε μεγάλα έγγραφα κειμένου, η αναζήτηση συγκεκριμένων αποσπασμάτων ή τμημάτων μπορεί γρήγορα να γίνει δύσκολη. Στο Word 2019, εκτός από τη γνωστή κάθετη προβολή στην οποία μπορείτε να μετακινηθείτε σε όλες τις σελίδες από πάνω προς τα κάτω, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη νέα λειτουργία "Σελίδα προς σελίδα" για να ξεφυλλίζετε ένα έγγραφο του Word σαν βιβλίο. Για κείμενα μεσαίου μήκους, η νέα λειτουργία "Μικρογραφίες" παρέχει προσανατολισμό: Εδώ, όλες οι σελίδες εμφανίζονται μικρές στην επισκόπηση, ώστε να μπορείτε να πλοηγηθείτε γρήγορα στην επιθυμητή θέση.

Επιπλέον, το Word 2019 διαθέτει πιο διακριτικά φόντα με τα νέα σκοτεινά θέματα Dark Gray και Black, τα οποία υποστηρίζουν επίσης τη συγκεντρωμένη γραφή και ανάγνωση κειμένων.

Μεγαλύτερη προσβασιμότητα με υποστήριξη για διόρθωση σφαλμάτων

Η ενσωματωμένη και βελτιωμένη υποβοηθητική διόρθωση σφαλμάτων του Word 2019 προτείνει βελτιώσεις στον τρόπο με τον οποίο κάνετε ένα έγγραφο προσβάσιμο. Για το σκοπό αυτό, το παρόν βασίζεται, μεταξύ άλλων, σε διεθνή πρότυπα, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το περιεχόμενο είναι εύκολο στην ανάγνωση και την επεξεργασία για τους χρήστες με αναπηρίες.

Κάνοντας κλικ στο στοιχείο μενού "Έλεγχος" στην ενότητα "Έλεγχος προσβασιμότητας", το πρόγραμμα σας κάνει προτάσεις για να τις διορθώσετε, τις οποίες μπορείτε εύκολα να αποδεχτείτε αμέσως με ένα κλικ.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την υποστήριξη ανατροφοδότησης ήχου για το σκοπό αυτό. Στη συνέχεια, η λειτουργία Cue Audio σας συνοδεύει με ηχητικά εφέ και ηχητικές ενδείξεις καθώς εργάζεστε. Δίνει ακουστικές υποδείξεις ή προειδοποιεί εάν αλλάξετε ορισμένες επιλογές χωρίς να το θέλετε, ή ως επιβεβαίωση μετά την εκτέλεση μιας ενέργειας: για παράδειγμα, κατά την αποστολή ενός e-mail ή τη διαγραφή ή την εισαγωγή περιεχομένου.

Εργαλεία εκμάθησης για αποτελεσματικότερη εργασία με κείμενο

Τα εργαλεία εκμάθησης δεν είναι μόνο ένα εύχρηστο χαρακτηριστικό του Word για τους φοιτητές, αλλά διευκολύνουν και τους επαγγελματίες στην κατανόηση του κειμένου. Για παράδειγμα, τα εργαλεία που είναι ενσωματωμένα στο Word 2019 σάς επιτρέπουν να ρυθμίζετε το πλάτος των στηλών, την απόσταση μεταξύ των κειμένων, καθώς και το χρώμα της σελίδας, ώστε να διευκολύνετε τα μάτια σας κάνοντάς τα πιο ξεκάθαρα.

Η εστίαση στη γραμμή αυξάνει τη συγκέντρωσή σας και εξασφαλίζει λιγότερη απόσπαση της προσοχής σας, περιορίζοντας την περιοχή ανάγνωσης σε μία, τρεις ή πέντε γραμμές. Στο Word 2019, όταν θέλετε να ακούσετε ένα κείμενο να διαβάζεται δυνατά, επισημαίνει ταυτόχρονα τις λέξεις που διαβάζετε, ώστε να μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τι ακούτε στο κείμενο.

Η λειτουργία εστίασης που είναι γνωστή από παλαιότερες εκδόσεις του Word χρησιμοποιείται και στο Word 2019 για καλύτερη συγκέντρωση: η εμφάνιση του εγγράφου γίνεται πιο ξεκάθαρη με την απόκρυψη όλων των γραμμών εργαλείων.

Ενσωματωμένη λειτουργία μετάφρασης

Για να μεταφράσετε ένα απόσπασμα κειμένου ή ακόμη και ολόκληρο το κείμενο κατά τη διάρκεια της συγγραφής ή της ανάγνωσης, στο Word 2019 δεν χρειάζεται πλέον να μεταβείτε σε μια ιστοσελίδα μέσω του προγράμματος περιήγησης για να λάβετε τη μετάφραση εκεί: η ενσωματωμένη λειτουργία μετάφρασης το καθιστά αυτό περιττό με τη βοήθεια της αυτόματης αναγνώρισης ομιλίας. Το Microsoft Translator περιλαμβάνει περισσότερες από 60 γλώσσες, 11 από τις οποίες μπορούν να μεταφραστούν.

Εργαλείο σχεδίασης ελεύθερου χεριού

Αυτό που ήταν προηγουμένως δυνατό με τα touchpads ή τα smartphones μπορεί τώρα να γίνει και με το νέο εργαλείο σχεδίασης ελεύθερου χεριού για το Word. Προαιρετικά με την εισαγωγή με στυλό, τη λειτουργία αφής, αλλά και με το ποντίκι του υπολογιστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ελεύθερου χεριού για να κάνετε σημάδια στο κείμενο ή να δημιουργήσετε αυθόρμητα σκίτσα και τύπους και να τα εισαγάγετε.

Για το σκοπό αυτό, η Microsoft παρέχει διάφορες ψηφιακές πένες στο Word 2019, όπως ένα μολύβι για σχεδίαση, ένα στυλό για γραφή και τον μαρκαδόρο για την επισήμανση κειμενικών αποσπασμάτων. Υπάρχουν διάφορα πάχη στυλό για να επιλέξετε, καθώς και 16 μονόχρωμα χρώματα και 8 εφέ.

Κάθε σχεδιασμένο σχήμα ελεύθερου χεριού μπορεί στη συνέχεια να μετακινηθεί ή να αντιγραφεί και να επεξεργαστεί περαιτέρω όπως και άλλα στοιχεία σχεδίασης.

Προσθήκη και επεξεργασία διανυσματικών γραφικών

Μπορείτε να σχεδιάζετε παρουσιάσεις και φύλλα εργασίας στο Word 2019 ενσωματώνοντας εικονογράμματα και σύμβολα καθώς και τρισδιάστατες εικόνες. Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επιλογή εδώ είναι επίσης η χρήση κλιμακούμενων διανυσματικών γραφικών ή αρχείων SVG (Scalable Vector Graphics). Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος, να περιστρέψετε ή ακόμη και να χρωματίσετε διαφορετικά τις εικόνες αυτές χωρίς να χάσετε την ποιότητα της εικόνας.

Χρήση του LaTeX στο Word 2019 για τη δημιουργία τύπων

Κατά τη δημιουργία επιστημονικού κειμένου, υπήρχαν όρια στο πόσο σύνθετοι τύποι μπορούσαν να εμφανιστούν με τη χρήση του επεξεργαστή τύπων. Το Word 2019 υποστηρίζει τώρα το LaTeX για τη δημιουργία επαγγελματικών τύπων που μπορούν να μετατραπούν με αυτό.

Απαιτήσεις συστήματος για το Word 2019

 • Λειτουργικό σύστημα: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 /2022
 • Επεξεργαστής: τουλάχιστον 1,6 GHz
 • RAM: τουλάχιστον 2 GB RAM (32 bit) ή 4 GB RAM (64 bit) - συνιστάται: 4 GB RAM
 • Χώρος στο σκληρό δίσκο: τουλάχιστον 16 GB (32 bit) ή 20 GB (64 bit) στο δίσκο εγκατάστασης
 • Κάρτα γραφικών: 1.280 x 768 pixels, τουλάχιστον DirectX 9 με WDDM 2.0 - συνιστάται: DirectX 10

Υποστηριζόμενες γλώσσες: Γερμανικά, δανικά, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, πολωνικά, ισπανικά και άλλα

Αγοράστε το Word 2019 ως ενιαίο πρόγραμμα Office από τη Wiresoft

Το MS Word είναι ένα παραδοσιακό, βασικό πακέτο της Microsoft Office. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους παρόχους λογισμικού, μπορείτε να αγοράσετε το Word 2019 από το κατάστημα της Wiresoft όχι μόνο ως μέρος της σουίτας Office 2019, αλλά και ως αυτόνομο πρόγραμμα, χωρίς να χρειάζεται να αναλάβετε καμία δέσμευση συνδρομής ή να τηρήσετε κάποιο χρονικό όριο στη χρήση του. Η αγορά του Word 2019 ως αυτόνομου προγράμματος αξίζει επίσης μακροπρόθεσμα, καθώς δεν χρειάζεται να κατεβάζετε επί πληρωμή ενημερώσεις.

Αυτή η αυτόνομη άδεια χρήσης ενός χρήστη είναι πανομοιότυπη με το πρόγραμμα Word που περιλαμβάνεται επίσης στο Office Suite 2019.

Ειδικά για τους αυτοαπασχολούμενους και τις μικρές επιχειρήσεις με μικρό αριθμό εργαζομένων που δεν χρειάζονται όλα τα άλλα προγράμματα που περιλαμβάνονται στο πακέτο Office, η αγορά του Word 2019 ως αυτόνομου προγράμματος είναι ένας ιδιαίτερα προσιτός τρόπος χρήσης αυτού του κλασικού λογισμικού επεξεργασίας κειμένου.

Όλες οι άδειες χρήσης λογισμικού της Microsoft που μπορείτε να αγοράσετε από το Wiresoft Software Store είναι γνήσια προϊόντα της Microsoft που αγοράζετε ως πλήρη έκδοση για έναν χρήστη. Μπορεί να προέρχονται από άδειες όγκου ή να χρησιμοποιούνται, αλλά αυτό δεν σας θέτει σε μειονεκτική θέση. Ως αξιόπιστος έμπορος λιανικής πώλησης λογισμικού, η Wiresoft δεν προσφέρει δοκιμαστικές εκδόσεις περιορισμένου χρόνου ή περιορισμένης χρήσης. Κάθε προϊόν λογισμικού της Wiresoft είναι πλήρως και νόμιμα χρησιμοποιήσιμο από εσάς μετά την αγορά, διότι στην περίπτωση τέτοιων μεταχειρισμένων προγραμμάτων, οποιοδήποτε λογισμικό είχε εγκατασταθεί προηγουμένως από τον αρχικό αγοραστή έχει διαγραφεί με την πώληση στη Wiresoft, καθιστώντας το 100% ελεύθερο και χρησιμοποιήσιμο ξανά. Όλα τα προϊόντα με άδεια χρήσης από την Wiresoft έχουν επίσης δοκιμαστεί διεξοδικά για την πραγματική χρηστικότητά τους.

Επιπλέον, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις αρμόδιες συμβουλές μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου και συνομιλίας, εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του MS Office 2019 ή οποιουδήποτε άλλου λογισμικού Office.

Διαβάστε, γράψτε και συζητήστε κριτικές...περισσότερα
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT WORD 2019"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Τελευταία προβολή