Chat with us, powered by LiveChat
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΈΝΟ ΑΡΧΙΚΌ ΠΡΟΪΌΝ
ΝΑΥΤΙΛΊΑ ΕΝΤΌΣ 24H
ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΜΈΣΩ CHAT, EMAIL ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΏΝΟΥ
ΔΩΡΕΆΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΉ ΓΡΑΜΜΉ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 DEVICE CAL

MICROSOFT SQL SERVER 2019 DEVICE CAL

169,95 € *

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Έτοιμο για άμεση αποστολή, χρόνος παράδοσης 24 ώρες


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10158
 • 359-06865
 • Οφέλη

  - Γρήγορη παράδοση
  - Εξουσιοδοτημένο πρωτότυπο προϊόν
  - Αποστολή εντός 24 ωρών
  - Chat, e-mail και τηλεφωνική υποστήριξη
Device CAL για τον SQL Server 2019 ως χρησιμοποιημένο λογισμικό Προκειμένου να μπορεί να κάνει...περισσότερα
Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT SQL SERVER 2019 DEVICE CAL"

Device CAL για τον SQL Server 2019 ως χρησιμοποιημένο λογισμικό

Προκειμένου να μπορεί να κάνει χρήση των λειτουργιών που προσφέρει ο Microsoft SQL Server 2019, ένας χρήστης χρειάζεται οπωσδήποτε μια αντίστοιχη άδεια πρόσβασης πελάτη - π.χ. το SQL Server 2019 Device CAL. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ίδια η άδεια χρήσης του SQL 2019 Server για την έκδοση Standard Edition στην παραλλαγή Server/CAL δεν περιλαμβάνει δικαιώματα χρήστη- αυτά πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά, π.χ. με τη μορφή άδειας πρόσβασης για μια τελική συσκευή. Αυτό το Device CAL χορηγεί άδεια πρόσβασης στο διακομιστή μόνο στον υπολογιστή που είναι εξοπλισμένος με αυτό.

Ως μεταχειρισμένο λογισμικό, τα SQL Server 2019 Device CALs της Wiresoft δεν προσφέρουν μόνο το μεγάλο πλεονέκτημα ότι διατίθενται και μεμονωμένα, αλλά και ότι έχουν επίσης χαμηλότερη τιμή από τις αντίστοιχες προσφορές των συνήθων παρόχων αδειών χρήσης. Διαθέτουν τις ίδιες λειτουργίες με τις άδειες πρόσβασης Device Client Access για τον SQL Server 2019 που διατίθενται μέσω του επίσημου προγράμματος αδειοδότησης όγκου της Microsoft.

Επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα του MS SQL Server 2019 με μια χρησιμοποιημένη συσκευή CAL

Ο SQL Server 2019 είναι επί του παρόντος η τελευταία έκδοση της πλατφόρμας βάσεων δεδομένων της Microsoft. Οι εταιρείες που χρησιμοποιούν συστήματα προγραμματισμού επιχειρησιακών πόρων, λογισμικό ERP ή συστήματα CRM μπορούν να χρησιμοποιούν όλες τις σημαντικές λειτουργίες βάσης δεδομένων, υποβολής εκθέσεων και ανάλυσης αυτού του ισχυρού συστήματος διαχείρισης σχεσιακών βάσεων δεδομένων που απαιτούνται.

Ανάλογα με την έκδοση, ο SQL Server 2019 περιέχει, εκτός από τη δυνατότητα ομαδοποίησης (ομαδοποίηση) των δεδομένων, και λειτουργίες παρακολούθησης για τη συστηματική καταγραφή τους κατά την επεξεργασία στοχευμένων ερωτημάτων βάσης δεδομένων. Με το SQL Server 2019 Device CAL, οι χρήστες σε μια αποκλειστική τελική συσκευή επωφελούνται από όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Intelligent Query Processing για την επιτάχυνση των ερωτημάτων σε μεγαλύτερους όγκους δεδομένων, καθώς και από τη νέα λειτουργία Big Data Cluster με εργαλεία μηχανικής μάθησης και PolyBase για τη βελτιστοποιημένη επεξεργασία ερωτημάτων Transact-SQL από εξωτερικές πηγές δεδομένων.

Άλλα χαρακτηριστικά του SQL Server 2019:

 • Το Always Encrypted κρυπτογραφεί με ασφάλεια τα δεδομένα - τόσο του πελάτη όσο και του DBMS
 • Ευφυής επεξεργασία ερωτημάτων βελτιστοποιεί τα ερωτήματα σε μεγάλα σύνολα δεδομένων
 • Η έξυπνη απόδοση προσφέρει υψηλότερη ταχύτητα εκτέλεσης για λειτουργίες βάσης δεδομένων
 • Στιγμιότυπα βάσης δεδομένων τεκμηριώνουν πιθανές αποκλίσεις
 • Τα τελευταία στατιστικά στοιχεία για το σχέδιο ερωτήσεων παρέχουν ενημερωμένες προβολές των ερωτήσεων
 • lightweight Query Profiling Infrastructure ενεργοποιημένη από προεπιλογή
 • Accelerated Database Recovery για ταχύτερη ανάκτηση βάσεων δεδομένων μετά από επανεκκίνηση ή επαναφορά συναλλαγών

CALs συσκευής για την έκδοση SQL Server 2019 Standard Edition

Ακόμα και με μια μεταχειρισμένη Device CAL από τη Wiresoft, μπορείτε να κάνετε πλήρη χρήση των συνήθων λειτουργιών και υπηρεσιών του SQL Server 2019 Standard Edition: Ειδικά οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις επωφελούνται από την επιλογή αδειοδότησης ανά διακομιστή/CAL, η οποία αποτελείται από την άδεια χρήσης διακομιστή και έναν ποικίλο αριθμό αδειών πρόσβασης (άδειες πρόσβασης πελάτη) για συσκευές.

Μοντέλο αδειοδότησης για τον SQL Server 2019 με άδειες χρήσης διακομιστή και CALs

Η επιλογή της αδειοδότησης ενός SQL Server 2019 συν τα Device CALs είναι σύμφωνη με τις διατάξεις που ορίζει η Microsoft - αυτό το μοντέλο αδειοδότησης αναφέρεται ως αδειοδότηση Server/CAL. Συνεπώς, η διαχείριση αδειών χρήσης της Microsoft διακρίνει μεταξύ της αδειοδότησης των διακομιστών και της αδειοδότησης των μεμονωμένων τελικών συσκευών ή χρηστών. Για κάθε διακομιστή στον οποίο εκτελείται πρώτα μια παρουσία του SQL Server απαιτείται μια τυπική άδεια χρήσης διακομιστή 2019. Για την πρόσβαση στον αδειοδοτημένο SQL Server, απαιτείται επιπλέον μια ξεχωριστή άδεια πρόσβασης(Device CAL) της ίδιας ή υψηλότερης έκδοσης διακομιστή για κάθε ειδική τελικήσυσκευή.

Μόνο το Device CAL εξουσιοδοτεί τη συσκευή να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του SQL Server της έκδοσης 2019. Μια άδεια πρόσβασης πελάτη για τελικές συσκευές δεν περιέχει πρόσθετο λογισμικό που πρέπει να εγκατασταθεί, αλλά μόνο τα δικαιώματα πρόσβασης στο περιβάλλον πελάτη/εξυπηρετητή για τον SQL Server 2019.

Η συμβατότητα έκδοσης πρέπει να λαμβάνεται υπόψη για τα Device CALs για τον SQL Server 2019

Μια Device CAL για τον SQL Server 2019 επιτρέπει επίσης την πρόσβαση στον SQL Server 2017 ή σε παλαιότερη έκδοση (υποβάθμιση). Ωστόσο, η αντίστροφη περίπτωση, δηλαδή η χρήση της Device CAL μιας παλαιότερης έκδοσης του SQL Server, όπως η 2016, για πρόσβαση σε μια υψηλότερη έκδοση του SQL Server, όπως η 2019, δεν είναι δυνατή. Επομένως, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή έκδοση των Device CALs σας όταν χρησιμοποιείτε τον SQL Server 2019.

Γιατί υπάρχουν άδειες πρόσβασης πελατών για την έκδοση SQL Server 2019 Standard

Για την Standard Edition του SQL Server 2019, η Microsoft προσφέρει προαιρετικά, μεταξύ άλλων, αδειοδότηση με βάση CAL για συσκευές (τελικές συσκευές). Η αδειοδότηση πρόσβασης στον διακομιστή μέσω Device CALs είναι πιο οικονομική, ειδικά για τις ΜΜΕ των οποίων ο SQL Server έχει χαμηλότερες επιδόσεις αλλά είναι επαρκής για τις ανάγκες τους. Για αυτόν τον τύπο χρήσης του SQL Server 2019, το μοντέλο αδειοδότησης της Microsoft προσφέρει δύο διαφορετικούς τύπους CAL:

 • SQL Server 2019 Device CAL: παρέχει δικαιώματα πρόσβασης στον διακομιστή σε μια ειδική τελική συσκευή (PC, φορητό υπολογιστή, tablet, κινητό)
 • SQL Server 2019 User CAL: εξοπλίζει έναν αποκλειστικό χρήστη με δικαιώματα πρόσβασης στον διακομιστή

Η αγορά, για παράδειγμα, αρκετών αδειών πρόσβασης πελατών συσκευών για τη χρήση των λειτουργιών του SQL Server είναι τότε συνήθως φθηνότερη από την αδειοδότηση διακομιστή ανά πυρήνα.

Ποια ειδικά χαρακτηριστικά πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αδειοδότηση με Device CALs για τον SQL Server 2019

Μια Device CAL είναι μια άδεια χρήσης με την οποία παρέχεται σε μια πολύ συγκεκριμένη τελική συσκευή (συσκευή) δικαίωμα πρόσβασης στον SQL Server 2019. Δεν είναι δυνατή η μεταγενέστερη αλλαγή της τελικής συσκευής που καθορίστηκε κατά την αρχική εγγραφή, ούτε είναι δυνατή η αλλαγή του τύπου ανάθεσης - από Device σε User CAL. Αυτοί οι περιορισμοί αποσκοπούν στην αποτροπή της κατάχρησης των CALs και προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια, επειδή οι μη εξουσιοδοτημένοι ή ξένοι χρήστες δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στον διακομιστή μιας εταιρείας.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της Device CAL για τον SQL Server 2019

Κατ' αρχήν, δεν υπάρχει καμία διαφορά στο πεδίο εφαρμογής των λειτουργιών μεταξύ της άδειας πρόσβασης πελάτη με βάση την τελική συσκευή και της άδειας πρόσβασης για τους χρήστες. Τα αντίστοιχα πλεονεκτήματα γίνονται εμφανή μέσω του τύπου των τυπικών προσπελάσεων του SQL Server. Οι εταιρείες που χρησιμοποιούν ένα διακομιστή SQL συνήθως διαφέρουν ως προς τον αριθμό ή τον τύπο των σταθμών εργασίας που χρησιμοποιούνται για κοινές ροές εργασίας: Για παράδειγμα, σε ορισμένα έργα αρκετοί υπάλληλοι μπορεί να μοιράζονται έναν υπολογιστή ή να τον χρησιμοποιούν εκ περιτροπής, ενώ σε ένα άλλο εργασιακό περιβάλλον ένας και ο ίδιος χρήστης χρησιμοποιεί τακτικά εντελώς διαφορετικές τελικές συσκευές για πρόσβαση στον διακομιστή SQL.

Το γεγονός ότι η άδεια χρήσης συσκευής για τον SQL Server 2019 συνδέεται αποκλειστικά με μια συγκεκριμένη τελική συσκευή με δυνατότητα χρήσης των Windows - αντί με έναν χρήστη για τη χρήση του δικαιώματος πρόσβασης στον SQL Server - έχει ως αποτέλεσμα διαφορετικούς τύπους χρήσης ανάλογα με τον τύπο: Εάν πρόκειται για μια φορητή τελική συσκευή, όπως ένας φορητός υπολογιστής, ο εκάστοτε χρήστης μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για πρόσβαση στον SQL Server όχι μόνο εντός της εταιρείας, π.χ. στο χώρο εργασίας, αλλά και εκτός αυτής - π.χ. σε άλλη τοποθεσία της εταιρείας ή στο γραφείο του σπιτιού. Με έναν υπολογιστή, η πρόσβαση γίνεται φυσικά πάντα στην ίδια θέση.

Συμπέρασμα

Το ποιος τύπος CAL για τον SQL Server 2019 προσφέρει περισσότερες πιθανές χρήσεις σε μια συγκεκριμένη εταιρεία διαφέρει ανάλογα με το επικρατέστερο σενάριο εφαρμογής. Η απόφαση για τον τύπο της αδειοδότησης πρόσβασης πελάτη πρέπει να ληφθεί ήδη πριν από την αγορά, διότι, όπως ήδη αναφέρθηκε, μια Device CAL για τον SQL Server δεν μπορεί στη συνέχεια να μετατραπεί σε User CAL ή το αντίστροφο.

Δεν παίζει ρόλο μόνο ο αριθμός των εργαζομένων, αλλά και ο κύριος τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούνται οι τελικές συσκευές: Εάν πολλοί υπάλληλοι χρησιμοποιούν εναλλάξ τον ίδιο υπολογιστή για πρόσβαση στον SQL Server, είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά είτε από κινητά, τότε η αδειοδότηση με Device CALs προσφέρει περισσότερα πλεονεκτήματα. Επομένως, τα Device CALs είναι η κατάλληλη μορφή αδειοδότησης μόλις αρκετοί υπάλληλοι έχουν τακτική πρόσβαση στον SQL Server εναλλάξ μέσω μιας και μόνο τελικής συσκευής.

Αγοράστε Device CALs για τον Microsoft SQL Server 2019 από μία μόνο άδεια χρήσης στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wiresoft

Τα Device CALs για τον SQL Server 2019 διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wiresoft από μία μόνο άδεια χρήσης - η προσφορά ως μεταχειρισμένο λογισμικό είναι σημαντικά φθηνότερη από μια συγκρίσιμη νέα άδεια χρήσης, χωρίς η κατάσταση "μεταχειρισμένο" του CAL να σημαίνει μειονεκτήματα όσον αφορά τη χρηστικότητα, καθώς το λογισμικό δεν μπορεί να φθαρεί.

Ποια είναι τα χρησιμοποιούμενα Device CALs για τον SQL Server 2019

Οι Device CALs για τον SQL Server 2019 που προσφέρονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Wiresoft είναι αρχικές άδειες πρόσβασης, όπως διατίθενται στο πλαίσιο του προγράμματος αδειοδότησης της Microsoft, με τη διαφορά ότι αποτελούσαν κάποτε μέρος μιας άδειας όγκου του SQL Server 2019 για τελικές συσκευές που αγοράστηκε από μια εταιρεία η οποία μεταπώλησε στη Wiresoft τις άχρηστες μεμονωμένες άδειες πρόσβασης συσκευής ή την άδεια όγκου. Αυτή η πρώην άδεια όγκου διαχωρίστηκε και μετατράπηκε σε μεμονωμένες άδειες, ενώ κατά τη διαδικασία αυτή οι Device CALs χαρακτηρίστηκαν ως χρησιμοποιημένο λογισμικό ή Used Software. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η σήμανση αυτή δεν συνεπάγεται καμία φθορά του λογισμικού Device CAL για τον SQL Server, ούτε συνεπάγεται περιορισμό της λειτουργικότητάς του ή της χρήσης του για απεριόριστο χρονικό διάστημα.

Ποια ασφάλεια προσφέρουν τα χρησιμοποιημένα Device CALs για τον SQL Server 2019

Η αγορά μεταχειρισμένου λογισμικού, όπως τα Device CALs for SQL Server από τη Wiresoft, δεν είναι μόνο φθηνότερη για τους πελάτες, αλλά και ασφαλής! Όχι μόνο αποκτάτε ένα ενιαίο Device CAL για τον Microsoft SQL Server 2019 σε φθηνότερη τιμή από το αντίστοιχο νέο λογισμικό, αλλά έχετε επίσης ασφάλεια αγοραστή μέσω της άμεσης λήψης μετά την πληρωμή και της ενεργοποίησης της άδειας χρήσης με το παρεχόμενο κλειδί άδειας χρήσης όγκου.

Τα Device CALs για τον SQL Server 2019 που διατίθενται στη Wiresoft προέρχονται από τα αποθέματα αδειών χρήσης διαφόρων εταιρειών. Συνεπώς, η συνήθης δικαιοδοσία ισχύει για το εμπόριο μεταχειρισμένου λογισμικού. Αυτό εγκρίνει ρητά την εμπορία μεταχειρισμένου λογισμικού, κάτι που έχει επιβεβαιωθεί με σαφήνεια ξανά και ξανά από διάφορες δικαστικές αποφάσεις.

Για εσάς ως πελάτη, η αγορά των Microsoft Device CALs for SQL Server 2019 ή άλλων αδειών πρόσβασης πελατών που προσφέρει η Wiresoft, καθώς και η χρήση ως μεταχειρισμένο λογισμικό, σημαίνει ασφάλεια δικαίου, επειδή δεν παραβιάζονται νομικές διατάξεις. Και λόγω της πλήρους απόδειξης όλων των αγοραστών, τα χρησιμοποιημένα CALs από τη Wiresoft είναι επίσης αδιάβλητα!

Τα πλεονεκτήματά σας κατά την αγορά μεταχειρισμένων Device CALs για τον SQL Server 2019

Η προσφορά Device CALs για τον SQL Server 2019 ή άλλων CALs ως μεταχειρισμένο λογισμικό από τη Wiresoft όχι μόνο παρέχει στους πελάτες μας μια εναλλακτική λύση χαμηλού κόστους σε σχέση με άλλες προσφορές, αλλά τους δίνει επίσης την ελευθερία να αποφασίσουν για τον ακριβή αριθμό των Device CALs που απαιτούνται για την ακριβή αδειοδότηση της χρήσης των υπηρεσιών του SQL Server, αντί για την πιο μη πρακτική κλιμάκωση των αδειών, μειώνοντας έτσι το κόστος αδειοδότησης.

Η ευρεία γκάμα χρησιμοποιημένων CALs λογισμικού στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wiresoft περιλαμβάνει CALs συσκευών καθώς και CALs χρηστών για τον SQL Server 2019 και παλαιότερες εκδόσεις αδειών πρόσβασης για τον MS SQL Server, συμπεριλαμβανομένων των αντίστοιχων αδειών διακομιστή. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποφύγετε την αγορά νέου υλικού ή τυχόν προβλήματα συμβατότητας που μπορεί να προκύψουν. Επωφεληθείτε από τη μεγάλη γκάμα χρησιμοποιημένου λογισμικού για διάφορες CALs για SQL Server κ.λπ. στη Wiresoft!

Στο κατάστημα λογισμικού Wiresoft θα βρείτε Device CALs για τον SQL Server 2019, καθώς και άδειες πρόσβασης πελάτη για άλλο λογισμικό Microsoft Server - πάντα σε ευνοϊκή τιμή ως μεταχειρισμένο λογισμικό και άμεσα χρησιμοποιήσιμο μέσω άμεσης λήψης και ενεργοποίησης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις Device CALs για τον SQL Server 2019 ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν της Microsoft, απλά χρησιμοποιήστε τις συμβουλές των ειδικών μας στη συνομιλία ή μέσω e-mail ή τηλεφώνου.

Διαβάστε, γράψτε και συζητήστε κριτικές...περισσότερα
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT SQL SERVER 2019 DEVICE CAL"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.
Παρακαλούμε εισάγετε τη συμβολοσειρά στο παρακάτω πεδίο κειμένου.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Τελευταία προβολή