Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021

Διαθέσιμο ως άμεση λήψη

 • SW10495
 • 3YF-00233
 • Μόνιμα έγκυρο
 • Όλες οι γλώσσες
 • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
85,90 € * 94,90 € * (9,48% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Έκδοση Πλήρης έκδοση
Συσκευές 1x
Πεδίο εφαρμογής της παράδοσης Λήψη + άδεια χρήσης
Μεσαίο Λήψη
Χρόνος εκτέλεσης Απεριόριστα
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες
Χρόνος παράδοσης  Λίγα λεπτά
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Όταν πρόκειται για την παρουσίαση περιεχομένου με πειστικό και ζωντανό τρόπο, το Microsoft PowerPoint εξακολουθεί να είναι το κλασικό πρόγραμμα λογισμικού για το σκοπό αυτό. Με τις πολλές επιλογές σχεδιασμού και τις υποστηρικτικές λειτουργίες του, είναι δυνατή η δημιουργία ενημερωτικών διαφανειών που προσελκύουν την προσοχή με δυναμικές μεταβάσεις και κινούμενα σχέδια. Με το PowerPoint for Mac 2021, η τελευταία έκδοση του δοκιμασμένου λογισμικού Office για λειτουργικά συστήματα macOS είναι πλέον διαθέσιμη για αγορά από το Wiresoft. Όχι μόνο οι επαγγελματίες και οι έμπειροι χρήστες, αλλά και οι αρχάριοι και οι χρήστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με το Windows υποστηρίζονται από τα ολοκληρωμένα, διαισθητικά χρηστικά εργαλεία στην εργασία, το σχολείο και το πανεπιστήμιο στην προετοιμασία θεμάτων και περιεχομένου σε διαφάνειες και στη σύνθεσή τους σε μια ζωντανή παρουσίαση που είναι επίσης κατατοπιστική και εντυπωσιακή ως επαγγελματική παρουσίαση βίντεο. Η δυνατότητα να δοθεί προσοχή στην προσβασιμότητα κατά τη δημιουργία της παρουσίασης διευρύνει επίσης τον κύκλο των ατόμων που μπορούν να προσεγγιστούν με τη χρήσητου PowerPoint 2021 για Mac .

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021"

Microsoft PowerPoint για Mac 2021 ως ενιαίο πρόγραμμα γραφείου

Όταν πρόκειται για την παρουσίαση περιεχομένου με πειστικό και ζωντανό τρόπο, το Microsoft PowerPoint εξακολουθεί να είναι το κλασικό πρόγραμμα λογισμικού για το σκοπό αυτό. Με τις πολλές επιλογές σχεδιασμού και τις υποστηρικτικές λειτουργίες του, είναι δυνατή η δημιουργία ενημερωτικών διαφανειών που προσελκύουν την προσοχή με δυναμικές μεταβάσεις και κινούμενα σχέδια.

Με το PowerPoint για Mac 2021, η Wiresoft προσφέρει τώρα την τελευταία έκδοση του δοκιμασμένου λογισμικού γραφείου για τα λειτουργικά συστήματα macOS. Όχι μόνο οι επαγγελματίες και οι έμπειροι χρήστες, αλλά και οι αρχάριοι και οι μη χρήστες των Windows υποστηρίζονται από τα ολοκληρωμένα, διαισθητικά εύχρηστα εργαλεία στην εργασία, το σχολείο και το πανεπιστήμιο στην προετοιμασία θεμάτων και περιεχομένου σε διαφάνειες και τη σύνθεσή τους σε μια ζωντανή διάλεξη, η οποία είναι επίσης κατατοπιστική και εντυπωσιακή ως επαγγελματική παρουσίαση βίντεο. Η δυνατότητα να δοθεί προσοχή στην προσβασιμότητα κατά τη διάρκεια της δημιουργίας διευρύνει επίσης τον κύκλο των ανθρώπων που μπορούν να προσεγγιστούν με τη χρήσητου PowerPoint 2021 για Mac .

Η διεπαφή χρήστη του Microsoft PowerPoint for Mac 2021 έχει επανασχεδιαστεί κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας και έχει γίνει έτσι ακόμη πιο φιλική προς το χρήστη- επιτρέπει στους νέους χρήστες να ξεκινήσουν γρήγορα με το πρόγραμμα. Υποστηρίζονται επίσης από τη μεγάλη ποικιλία προτύπων και επιλογών σχεδιασμού, οι οποίες καθιστούν δυνατή τη δημιουργία διαφανειών παρουσίασης με ατομική εμφάνιση.

Επιπλέον, το PowerPoint για Mac 2021 υποστηρίζει βελτιστοποιημένη χρήση μέσω αφής - αυτό ισχύει τόσο για ταμπλέτες όσο και για τη γενική χρήση ψηφιακών στυλό - ειδικά το νέο εργαλείο σχεδίασης ελεύθερου χεριού διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εφέ και σχημάτων για αυθόρμητη επαγγελματική σχεδίαση.

Το PowerPoint για Mac 2021 διατίθεται μόνο από τους συμβατικούς προμηθευτές ως σταθερό ενσωματωμένο στοιχείο της αντίστοιχης έκδοσης του Office, αλλά μπορείτε επίσης να αγοράσετε το λογισμικό ξεχωριστά στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Wiresoft - και μάλιστα σε ασυναγώνιστη τιμή! Λάβετε επίσης υπόψη τις απαιτήσεις συστήματος που αναφέρονται παρακάτω, προκειμένου να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες. Στη Wiresoft μπορείτε να αποκτήσετε όχι μόνο το PowerPoint για Mac 2021, αλλά και τις προηγούμενες εκδόσεις σε χαμηλή τιμή ως έκδοση ενός χρήστη, καθώς και άλλα προγράμματα γραφείου. Όλα τα σημαντικά νέα χαρακτηριστικά του PowerPoint για Mac 2021 μπορείτε να τα βρείτε στην ακόλουθη λεπτομερή επισκόπηση.

Επισκόπηση των νέων λειτουργιών του PowerPoint στην έκδοση Mac 2021

Το PowerPoint για Mac 2021 περιέχει πολλές βελτιστοποιήσεις και επεκτάσεις στο εύρος των λειτουργιών των υφιστάμενων εργαλείων, καθώς και πολλά νέα χαρακτηριστικά. Ιδιαίτερα αξιοσημείωτη είναι η λειτουργία morph, η προσθήκη γραφικών SVG και 3D και η ακόμη καλύτερη υποστήριξη για τη δημιουργία προσβάσιμων παρουσιάσεων.

Ειδικές λειτουργίες του PowerPoint στην έκδοση για Mac 2021

Η Microsoft έχει ενσωματώσει αρκετές νέες λειτουργίες στο PowerPoint για Mac 2021 που κάνουν τη ροή των παρουσιάσεων ακόμη πιο ενδιαφέρουσα και ποικίλη - μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται, ειδικότερα, το morphing και η βελτιωμένη εγγραφή βίντεο:

 • Η λειτουργία morphing προσφέρει εντελώς νέες επιλογές για κινούμενα σχέδια. Αυτό δημιουργεί απρόσκοπτες μεταβάσεις μεταξύ των επιμέρους διαφανειών με την εμψύχωση μεμονωμένων αντικειμένων, όπως σχήματα, εικόνες και γραφικά SmartArt και WordArt, αλλά και κείμενο - εξαιρούνται μόνο τα διαγράμματα. Για να γίνει αυτό, δύο διαφάνειες πρέπει να έχουν τουλάχιστον ένα κοινό αντικείμενο για να δημιουργηθεί μια μετάβαση μορφής, για την οποία υπάρχουν διάφορα εφέ.
 • Κατά την εγγραφή μιας παρουσίασης, είναι πλέον δυνατή η εγγραφή όχι μόνο σχολίων βίντεο και ήχου, αλλά και χειρονομιών για ψηφιακή εισαγωγή ελεύθερου χεριού: όλα τα στοιχεία - όπως σχόλια και κινούμενα σχέδια, αλλά και κινήσεις του δείκτη και η διάρκεια της προβολής - αποθηκεύονται στην ίδια την παρουσίαση. Αυτό το μετατρέπει σε ένα βίντεο που μπορεί να προβληθεί στο PowerPoint.
 • Με την ενσωμάτωση ενός διαδικτυακού βίντεο, μια διαφάνεια μπορεί να αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμική. Είναι δυνατή η αναπαραγωγή του βίντεο χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψετε την εφαρμογή PowerPoint. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη από την έκδοση macOS 10.13.4 (High Sierra).

Νέα, κλιμακούμενα διαγράμματα και τρισδιάστατα μοντέλα

Το χαρτοφυλάκιο διαγραμμάτων και μοντέλων για το σχεδιασμό διαφανειών του PowerPoint έχει επίσης επεκταθεί στο PowerPoint για Mac 2021 με μια ολόκληρη σειρά πρόσθετων διαγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων τρισδιάστατων μοντέλων που προσφέρουν ακόμη περισσότερες δυνατότητες κατά την εικονογράφηση παρουσιάσεων:

 • Όλα τα διαθέσιμα τρισδιάστατα μοντέλα μπορούν να περιστραφούν ελεύθερα κατά 360° και να κλιμακωθούν χωρίς απώλειες.
 • Χρησιμοποιώντας τη νέα λειτουργία morph, αυτά τα τρισδιάστατα μοντέλα μπορούν επίσης να κινούνται.
 • Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν το δικό τους τρισδιάστατο περιεχόμενο και να το εισάγουν σε μια διαφάνεια του PowerPoint.
 • Επίσης νέα είναι τα αρχεία SVG (Scalable Vector Graphics) - κλιμακούμενα διανυσματικά γραφικά- όπως και τα τρισδιάστατα μοντέλα, αυτά έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να μεγεθυνθούν ή να σμικρυνθούν όπως επιθυμείτε - χωρίς απώλεια της ποιότητας της εικόνας - αλλά μπορούν επίσης να περιστραφούν ελεύθερα και να επεξεργαστούν με έγχρωμα φίλτρα.
 • Ο νέος τύπος διαγράμματος χοάνης είναι κυρίως κατάλληλος για την απεικόνιση των φάσεων της διαδικασίας.

Γενικές λειτουργίες στο PowerPoint για Mac 2021

Εκτός από τα νέα εργαλεία και χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν, το PowerPoint για Mac 2021 διαθέτει επίσης πολλές άλλες καινοτομίες και βελτιστοποιήσεις. Αυτές περιλαμβάνουν, ειδικότερα, υποστήριξη για σχεδίαση με ελεύθερο χέρι, καθώς και υποστήριξη για τη δημιουργία προσβάσιμων εγγράφων παρουσίασης.

Νέες επιλογές προβολής επιφάνειας εργασίας στο PowerPoint για Mac 2021

Ο τυπικός σχεδιασμός του γραφείου των Windows έχει προσαρμοστεί στο PowerPoint για Mac 2021. Οι νέες επιλογές προβολής μπορούν επίσης να απενεργοποιηθούν προαιρετικά:

 • Η εμφάνιση της κορδέλας, η οποία είναι χαρακτηριστική για όλα τα προγράμματα του Office, έχει συνδυαστεί στο PowerPoint για Mac 2021 με την εμφάνιση των πλακιδίων των Windows που χαρακτηρίζει το λειτουργικό σύστημα Windows 10.
 • Οι λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούνται συχνά είναι τώρα πιο εμφανή, καθιστώντας τα πιο εύκολα στην εύρεσή τους.
 • Οι καρτέλες μπορούν επίσης να διατεθούν ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες και η κορδέλα μπορεί να κρυφτεί εντελώς- οι λειτουργίες είναι τότε διαθέσιμες μέσω της γραμμής μενού στην κορυφή.
 • Το PowerPoint για Mac 2021 περιέχει τώρα επίσης θέματα που αντικαθιστούν τα τυπικά χρώματα παραθύρου (κόκκινο) του προγράμματος με αχρωματικούς τόνους. Αυτό προάγει τη συγκέντρωση, ειδικά όταν διαβάζετε το περιεχόμενο μιας διαφάνειας. Η λευκή προβολή είναι πολύ φωτεινή, ενώ το σκούρο γκρι και το μαύρο με τη σκοτεινή λειτουργία προσφέρουν μια ιδιαίτερα μειωμένη προβολή προγραμμάτων με μεγαλύτερη αντίθεση.

Πρακτικό εργαλείο ελεύθερου χεριού και νέα στυλό

ΤοPowerPoint για Mac 2021 διαθέτει τώρα ένα πρακτικό εργαλείο ελεύθερου χεριού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την άμεση σχεδίαση τύπων ή διαγραμμάτων καθώς και γραφικών και την εισαγωγή τους σε μια διαφάνεια. Το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο με ένα στυλό ή, στην περίπτωση λειτουργίας αφής, με ένα δάχτυλο, αλλά και με το ποντίκι του υπολογιστή. Διατίθενται διάφορα χρωματιστά στυλό για την έγχρωμη υπογράμμιση κειμένων, όπως είναι γνωστό από καιρό από το Word. Το εργαλείο σχεδίασης ελεύθερου χεριού στο PowerPoint για Mac 2021 προσφέρει τις ακόλουθες δυνατότητες και εφέ:

 • Για τη σχεδίαση και τη γραφή, καθώς και για την επισήμανση λεπτομερειών, διατίθεται μια ευρεία γκάμα ψηφιακών στυλό, τα οποία έχουν διαφορετική δύναμη και χρώματα για το σκοπό αυτό: ένα στυλό για την κανονική γραφή σημειώσεων, ένα μολύβι με το οποίο μπορούν να σχεδιαστούν σκίτσα και γραφικά και ο κλασικός μαρκαδόρος κειμένου για να υπογραμμίζονται με χρώμα λέξεις ή αποσπάσματα κειμένου. Το πρόγραμμα περιέχει επίσης στυλό με μεταλλικά και άλλα γραφικά εφέ, όπως γαλαξία και ουράνιο τόξο, ασήμι και χρυσό, λάβα και ωκεανό.
 • Η λειτουργία περικοπής για την αφαίρεση ενοχλητικών φόντων έχει βελτιωθεί σημαντικά στο PowerPoint για Mac 2021: τώρα το πρόγραμμα εντοπίζει αυτόματα την περιοχή φόντου και την επιλέγει. Το ενσωματωμένο στυλό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διόρθωση της επιλογής είτε προσθέτοντας είτε αφαιρώντας τμήματα.
 • Η λειτουργία περικοπής μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την επιλογή ορισμένων περιοχών ενός πίνακα προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως γραφικά για μια διαφάνεια.

Δημιουργία προσβάσιμων παρουσιάσεων στο PowerPoint για Mac 2021

Οι επιλογές για το σχεδιασμό διαφανειών στο PowerPoint έτσι ώστε να είναι πιο ευανάγνωστες και κατανοητές για θεατές με προβλήματα όρασης δεν έχουν απλώς βελτιωθεί στην έκδοση 2021 για Mac, αλλά έχουν ενισχυθεί με νέες δυνατότητες:

 • Η υποστηρικτική διόρθωση σφαλμάτων στο PowerPoint για Mac 2021 κάνει ήδη προτάσεις για βελτίωση κατά τη διάρκεια της εργασίας, εν μέρει και βάσει των διεθνώς έγκυρων προτύπων εδώ. Αυτά μπορούν εύκολα να γίνουν αποδεκτά απευθείας με ένα κλικ και το πρόγραμμα τα εφαρμόζει αυτόματα σε μια περιοχή.
 • Το εργαλείο διόρθωσης σφαλμάτων προσθέτει επίσης το εναλλακτικό κείμενο που λείπει σε εικόνες και γραφικά και διορθώνει την ανεπαρκή αντίθεση χρωμάτων. Η προβολή σε κλίμακα του γκρι προσομοιάζει έντονα την αντίληψη ενός ατόμου με αχρωματοψία.
 • Τα προκαθορισμένα προσβάσιμα πρότυπα διαφανειών που είναι ενσωματωμένα στο PowerPoint για Mac 2021 περιέχουν ήδη κατάλληλους τίτλους διαφανειών, συμπεριλαμβανομένης της δομής των επικεφαλίδων.
 • Η λειτουργία AI QuickStarter προσφέρει ένα πρακτικό βοήθημα εκκίνησης για τη δημιουργία μιας παρουσίασης: Αυτό υποστηρίζει πρώτα τους χρήστες με τη θεματική έρευνα. Όταν εισαχθεί ένα θέμα, το QuickStarter εμφανίζει έναν κατάλογο κατάλληλων υποθεμάτων και προτείνει επίσης ένα κατάλληλο σετ διαφανειών για το καθένα. Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας στο Bing, το εργαλείο δημιουργεί διαφάνειες με τα αντίστοιχα περιεχόμενα και τη δομή τους- οι επιθυμητές διαφάνειες μπορούν στη συνέχεια να επιλεγούν κάνοντας κλικ πάνω τους. Τέλος, το μόνο που απομένει είναι να προσθέσετε την κατάλληλη εμφάνιση, συμπεριλαμβανομένων των γραφικών φόντου, και η βάση για την παρουσίαση είναι έτοιμη μέσα σε λίγα λεπτά.

Βελτιωμένη διαδικτυακή συνεργασία σε ένα έγγραφο PowerPoint

Αν πολλά άτομα θέλουν να εργαστούν σε μια παρουσίαση PowerPoint, αυτό είναι επίσης δυνατό σε έναν Mac. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η χρήση μιας από τις δύο υπηρεσίες cloud της Microsoft, OneDrive ή SharePoint. Αρχικά, δημοσιεύεται εκεί ένα αντίγραφο της παρουσίασης, το οποίο στη συνέχεια επεξεργάζονται οι αντίστοιχοι προσκεκλημένοι υπάλληλοι. Αφού όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν κάνει τις αλλαγές ή τις παρατηρήσεις τους, το πρωτότυπο και το αντίγραφο ή τα αντίγραφα συγχωνεύονται και πάλι, οπότε εμφανίζονται οι διαφορές και μπορούν επίσης να αναιρεθούν εάν είναι απαραίτητο.

Απαιτήσεις συστήματος για τη χρήση του Microsoft PowerPoint 2021 σε Mac

Οι ακόλουθες πληροφορίες παραθέτουν τις ελάχιστες απαιτήσεις για την εγκατάσταση και την εκτέλεσητου PowerPoint για Mac 2021 σε μια συσκευή Apple.

Σημειώστε ότι για να χρησιμοποιήσετε ορισμένες από τις λειτουργίες του λογισμικού, πρέπει να είναι εγκατεστημένη τουλάχιστον η έκδοση macOS 10.13.4 (High Sierra).

 • Λειτουργικό σύστημα: μία έκδοση από τα τρία τρέχοντα λειτουργικά συστήματα macOS
 • Επεξεργαστής: Intel ή Apple Silicon (M1)
 • Μνήμη εργασίας: τουλάχιστον 4 GB
 • Σκληρός δίσκος: τουλάχιστον 10 GB διαθέσιμος χώρος
 • Κάρτα γραφικών: τουλάχιστον 1.280 x 800 pixels

Αγοράστε το PowerPoint για Mac 2021 ως μεμονωμένο πρόγραμμα της σουίτας Office Suite σε ειδική τιμή στη Wiresoft

ΤοMS PowerPoint 2021 για Mac είναι ένα τυπικό συστατικό της αντίστοιχης σουίτας Microsoft Office για Mac και συνήθως δεν διατίθεται μόνο του στα συμβατικά καταστήματα λογισμικού. Στη Wiresoft, μπορείτε επίσης να αγοράσετε το πρόγραμμα PowerPoint για Mac 2021 ξεχωριστά!

Τα πλεονεκτήματά σας: Η έκδοση αγοράς του PowerPoint που προσφέρει η Wiresoft είναι μια άδεια χρήσης για έναν χρήστη, η οποία δεν σας υποχρεώνει σε μια μακροπρόθεσμη και ακριβή συνδρομή που περιλαμβάνει ενημερώσεις, ούτε σημαίνει περιορισμούς στις λειτουργίες. Επομένως, αξίζει διπλά να αγοράσετε το PowerPoint για Mac 2021 ως ενιαίο πρόγραμμα από τη Wiresoft, ειδικά αν δεν χρειάζεστε τα άλλα προγράμματα του Office.

Η αγορά του λογισμικού σας με τη Wiresoft είναι πάντα φθηνή και ασφαλής ταυτόχρονα! Η άδεια χρήσης PowerPoint για Mac 2021 για έναν χρήστη που αγοράζετε εδώ είτε προέρχεται από μια μεγαλύτερη άδεια χρήσης για εταιρείες είτε είναι μια μεταχειρισμένη άδεια χρήσης λογισμικού - εξ ου και το πλεονέκτημα της ειδικής τιμής! Όσον αφορά τη λειτουργικότητα, το προσφερόμενο λογισμικό είναι πανομοιότυπο με το αντίστοιχο πρόγραμμα PowerPoint, το οποίο αποτελεί επίσης μέρος της σουίτας Office για Mac 2021. Αυτό σημαίνει ότι μικρότερες εταιρείες και μεμονωμένοι χρήστες, όπως ελεύθεροι επαγγελματίες ή ιδιώτες, μπορούν να επωφεληθούν από όλα τα πλεονεκτήματα της έκδοσης PowerPoint για Mac 2021 και ταυτόχρονα να εξοικονομήσουν χρήματα.

Κάθε πρόγραμμα της Microsoft που προσφέρεται από τη Wiresoft έχει επίσης δοκιμαστεί για την πραγματική, άψογη χρηστικότητά του - έτσι ώστε να είναι διαθέσιμο για λήψη αμέσως μετά την αγορά σας και να μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για απεριόριστο χρονικό διάστημα.

Μπορείτε πάντα να είστε σίγουροι ότι ούτε εσείς ούτε εμείς βρισκόμαστε σε μια νομικά ασαφή κατάσταση όταν αγοράζουμε ή πουλάμε μεταχειρισμένο λογισμικό! Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι συναλλαγές μετο Used Software επιτρέπονται ρητά στην ΕΕ.

Στοκατάστημα λογισμικού της Wiresoft μπορείτε να αγοράσετε το PowerPoint για Mac στην τρέχουσα καθώς και σε παλαιότερες εκδόσεις και όλα τα άλλα προγράμματα του Office ξεχωριστά, καθώς και πολλά άλλα προγράμματα της Microsoft.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το PowerPoint for Mac 2021 ή οποιοδήποτε άλλο λογισμικό του Office, απλά χρησιμοποιήστε τις συμβουλές των ειδικών μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου και συνομιλίας.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες