Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016

Διαθέσιμο ως άμεση λήψη

 • SW10147
 • D47-00764
 • Μόνιμα έγκυρο
 • Όλες οι γλώσσες
 • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
50,90 € * 55,90 € * (8,94% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Έκδοση Πλήρης έκδοση
Συσκευές 1x
Πεδίο εφαρμογής της παράδοσης Λήψη + άδεια χρήσης
Μεσαίο Λήψη
Χρόνος εκτέλεσης Απεριόριστα
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες
Χρόνος παράδοσης  Λίγα λεπτά
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


PowerPoint for Mac είναι το ευέλικτο πρόγραμμα λογισμικού από το για την Apple για να σχεδιάζετε και να σχεδιάζετε αποτελεσματικά ζωντανές παρουσιάσεις σε έναν υπολογιστή Mac και να τις παρουσιάζετε εύκολα σε συνεργάτες και συναδέλφους. Αυτή η έκδοση 2016 του για Mac αποτελεί έτσι ένα ακόμη ορόσημο του ευρέως χρησιμοποιούμενου και εκτιμώμενου λογισμικού , το οποίο χρησιμοποιείται σε πολλούς τομείς - όχι μόνο σε εταιρείες, αλλά και σε σχολεία και πανεπιστήμια. Το for Mac 2016 υποστηρίζει τόσο τους αρχάριους όσο και τους επαγγελματίες χρήστες με πολλά ενσωματωμένα, διαισθητικά εύχρηστα εργαλεία για τη δημιουργία ενημερωτικών διαφανειών παρουσιάσεων και τη σαφή μετάδοση του περιεχομένου τους σε μια διάλεξη. MicrosoftUser Business PowerPoint Office PowerPoint

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016"

Microsoft PowerPoint για Mac 2016 ως αυτόνομο πρόγραμμα του Office

ΤοPowerPoint για Mac είναι το ευέλικτο πρόγραμμα λογισμικού της Microsoft για τους χρήστες της Apple, με το οποίο μπορούν να σχεδιάζουν και να παρουσιάζουν αποτελεσματικά ζωντανές παρουσιάσεις σε έναν υπολογιστή Mac και να τις παρουσιάζουν εύκολα σε συνεργάτες και συναδέλφους. Αυτή η έκδοση 2016 του PowerPoint για Mac παρέχει έτσι άλλο ένα ορόσημο του ευρέως χρησιμοποιούμενου και εκτιμώμενου λογισμικού γραφείου, το οποίο χρησιμοποιείται σε πολλούς τομείς - όχι μόνο στην εταιρεία, αλλά και στο σχολείο και στις σπουδές. Το PowerPoint για Mac 2016 υποστηρίζει τόσο τους αρχάριους όσο και τους επαγγελματίες χρήστες με πολλά ενσωματωμένα, διαισθητικά εύχρηστα εργαλεία για τη δημιουργία ενημερωτικών διαφανειών παρουσίασης και τη σαφή μετάδοση του περιεχομένου τους σε μια διάλεξη.

Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή του Microsoft PowerPoint για Mac 2016 επιτρέπει επίσης μια γρήγορη και απλή εισαγωγή στο λογισμικό. Μια μεγάλη ποικιλία προτύπων και γραφικών μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα για τον σχεδιασμό κάθε παρουσίασης ξεχωριστά.

Βασικά, η έκδοση Mac του PowerPoint 2016 είναι μια εντυπωσιακή αναθεώρηση του προηγούμενου σχεδιασμού: παρά τη βελτιστοποιημένη προσαρμογή για το OS X, έχει διατηρηθεί η τυπική διεπαφή χρήστη που είναι γνωστή από τα Windows με τη γνώριμη διάταξή της. Υιοθετήθηκαν επίσης οι συντομεύσεις πληκτρολογίου που είναι γνωστές από την έκδοση των Windows, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει πλεονέκτημα για τους χρήστες που εναλλάσσονται συχνά μεταξύ των δύο λειτουργικών συστημάτων. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να στερηθούν τα γνωστά χαρακτηριστικά του συστήματος Mac. Επιπλέον, στο PowerPoint για Mac 2016 έχει βελτιστοποιηθεί η συμβατότητα μεταξύ των εγγράφων μεταξύ διαφορετικών πλατφορμών, έτσι ώστε οι παρουσιάσεις που έχουν δημιουργηθεί υπό Windows και αυτές υπό OS X να παρουσιάζουν μεγαλύτερη ομοιομορφία στην παρουσίαση.

Οι χρήστες της Apple που χρησιμοποιούν επίσης την υπηρεσία cloud της Microsoft OneDrive μπορούν επίσης να μοιράζονται έγγραφα που έχουν δημιουργηθεί με το PowerPoint για Mac 2016 με συναδέλφους στο διαδίκτυο - για πιο αποτελεσματική συνεργασία.

Αυτό το πρόγραμμα PowerPoint για Mac 2016 δεν διατίθεται μόνο από τη Wiresoft ως αναπόσπαστο μέρος της αντίστοιχης σουίτας Office, αλλά μπορείτε επίσης να το αγοράσετε μεμονωμένα - χωρίς καμία υποχρέωση συνδρομής! Εκτός από το PowerPoint για Mac 2016, οι παλαιότερες και οι νεότερες εκδόσεις διατίθενται επίσης σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wiresoft - και ως αυτόνομο πρόγραμμα. Η ακόλουθη επισκόπηση περιέχει όλα τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του PowerPoint για Mac 2016.

Επισκόπηση όλων των σημαντικών λειτουργιών και επεκτάσεων του PowerPoint για Mac 2016

Εκτός από πολλές βελτιστοποιήσεις και βελτιώσεις των υφιστάμενων λειτουργιών, αυτή η έκδοση PowerPoint για Mac 2016 περιέχει επίσης νέα εργαλεία και προσαρμογές για να σας δώσει ακόμη περισσότερα περιθώρια κατά τη δημιουργία παρουσιάσεων, αλλά και για να διευκολύνει τη διαδικτυακή συνεργασία με άλλους χρήστες.

Νέες λειτουργίες του PowerPoint για Mac στην έκδοση 2016

Οι νέες λειτουργίες του PowerPoint δεν επεκτείνουν μόνο τις δυνατότητες ομαδικής εργασίας κατά τη δημιουργία μιας παρουσίασης, αλλά και κατά την παρουσίαση:

 • Επισημάνετε λεπτομέρειες στο Mac με το εργαλείο Brush: Μεμονωμένα στοιχεία μιας διαφάνειας, όπως γραφικά ή λέξεις ή αποσπάσματα κειμένου, μπορούν να επισημανθούν αυθόρμητα κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης από τον παρουσιαστή χρησιμοποιώντας το εργαλείο πινέλου που είναι ενσωματωμένο στο PowerPoint για Mac για να τραβήξει την προσοχή του ακροατηρίου σε μεμονωμένες λεπτομέρειες. Το πλεονέκτημα αυτού του εργαλείου έναντι του δείκτη λέιζερ ή του ραβδιού είναι, αφενός, ότι χρησιμοποιείται απευθείας στο PowerPoint 2016 στην οθόνη και ότι τα στοιχεία που επισημαίνονται με αυτό παραμένουν ορατά. Από την άλλη πλευρά, αυτή η ενέργεια συμβαίνει μόνο στη λειτουργία παρουσίασης. Το ίδιο το έγγραφο PowerPoint παραμένει αμετάβλητο.
 • Χρονοδιάγραμμα: Με το εργαλείο Χρονοδιάγραμμα, η διάρκεια της παρουσίασης γίνεται πολύ πιο προβλέψιμη. Με μεγαλύτερες παρουσιάσεις, μπορεί γρήγορα να συμβεί ότι οι ερωτήσεις ή οι πρόσθετες εξηγήσεις καθυστερούν την παρουσίαση και δυσκολεύουν την τήρηση ενός καθορισμένου χρονοδιαγράμματος. Το εργαλείο παρακολούθησης του χρόνου βοηθάει στην καλύτερη διαχείριση του χρόνου και στην αποτελεσματική χρήση του χρόνου παρουσίασης: Όταν ενεργοποιηθεί, εμφανίζει την ώρα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ώστε ο παρουσιαστής να μπορεί να αντιδράσει ανάλογα σε περίπτωση καθυστερήσεων κ.λπ. και να κάνει άμεσα αλλαγές.
 • Λειτουργία κοινής χρήσης: Με τη σημαντική βελτιστοποίηση και τον επανασχεδιασμό της λειτουργίας κοινής χρήσης, οι παρουσιάσεις του PowerPoint στον Mac μπορούν να διαμοιράζονται πολύ πιο εύκολα και γρήγορα μέσω καναλιών κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και άλλα.

Χρήση πρακτικών λειτουργιών του Office στο PowerPoint για Mac 2016

Ως κλασικό πρόγραμμα του MS Office, το PowerPoint για Mac 2016 περιέχει επίσης μια σειρά από γενικές λειτουργίες που διευκολύνουν τη δημιουργία παρουσιάσεων και διευρύνουν τις δυνατότητες συνεργασίας. Αυτά περιλαμβάνουν ιδίως τα ακόλουθα χαρακτηριστικά και εργαλεία:

 • Η ενσωμάτωση του OneDrive είναι επίσης διαθέσιμη για Mac: Με την ενσωμάτωση των υπηρεσιών cloud της Microsoft OneDrive στο Office 2016 για Mac, οι χρήστες Mac μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στα έγγραφα PowerPoint που είναι αποθηκευμένα στο OneDrive από οποιαδήποτε συσκευή Apple μέσω του διαδικτύου. Αυτό διευρύνει σημαντικά τις επιλογές εργασίας σε διαφάνειες ανεξάρτητα από την τοποθεσία και επιτρέπει επίσης σε άλλους υπαλλήλους να έχουν πρόσβαση σε αυτές, π.χ. για να τις επεξεργαστούν ή να τις σχολιάσουν.
 • Απλοποιημένη κοινή χρήση εγγράφων: Η κοινή χρήση εγγράφων είναι τώρα ακόμη πιο εύκολη: Για να τα μοιραστούν, οι χρήστες απλώς κάνουν κλικ στη λειτουργία "Κοινή χρήση" στην κορδέλα μενού του προγράμματος PowerPoint. Σε κάθε πρόσωπο που θα έχει πρόσβαση στο έγγραφο μπορούν να δοθούν ατομικά δικαιώματα ανάγνωσης, επεξεργασίας ή προώθησης του εγγράφου κ.λπ.
 • Βελτιωμένο ιστορικό εκδόσεων εγγράφων: Ειδικά όταν και άλλοι υπάλληλοι χρησιμοποιούν ή διορθώνουν ένα έγγραφο PowerPoint, είναι σημαντικό να διατηρείτε την εποπτεία. Αυτό περιλαμβάνει επίσης τη διατήρηση παλαιότερων εκδόσεων κατά την αναθεώρηση. Η λειτουργία "Ιστορικό εκδόσεων" χρησιμοποιείται για την αποθήκευση αυτών, ώστε να μπορούν να ανακληθούν ξανά και να χρησιμοποιηθούν ξανά, εάν είναι απαραίτητο.
 • Προστασία δεδομένων με προστασία απώλειας δεδομένων (DLP ): Η λειτουργία DLP για το περιεχόμενο εγγράφων είναι επίσης διαθέσιμη στο PowerPoint 2016 για Mac μέσω του OneDrive. Ιδιαίτερα σε εσωτερικές παρουσιάσεις, μπορεί να συμβεί να περιέχουν ή να παρουσιάζουν οι διαφάνειες δεδομένα που δεν προορίζονται για τους εξωτερικούς και, ως εκ τούτου, πρέπει να προστατεύονται. Η Προστασία απώλειας δεδομένων όχι μόνο εντοπίζει τους κινδύνους ασφαλείας, αλλά και δημιουργεί κεντρικά κατευθυντήριες γραμμές για κάθε έγγραφο, έτσι ώστε η ασφάλεια των δεδομένων να διατηρείται πάντα όταν τα έγγραφα αποδεσμεύονται σε άλλους χρήστες.

Οι παρακάτω βασικές λειτουργίες καθιστούν επίσης την εργασία με το PowerPoint για Mac 2016 ακόμη πιο αποτελεσματική:

 • Σημειώσεις σε διαφάνειες πάντα στο χέρι: Δεν υπάρχει πάντα χώρος για όλες τις πληροφορίες σε μια διαφάνεια, ιδίως για πληροφορίες που προστίθενται αυθόρμητα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης. Αόρατες στο ακροατήριο, αλλά άμεσα προσβάσιμες στον παρουσιαστή, οι προσωπικές σημειώσεις και προσθήκες είναι ορατές στο παράθυρο του προγράμματος PowerPoint και συνεπώς άμεσα διαθέσιμες.
 • Ανατροφοδότηση στην περιοχή σχολίων: Το ίδιο ισχύει και για τις σημειώσεις και τα σχόλια των συναδέλφων κατά τη δημιουργία των διαφανειών της παρουσίασης, καθώς και κατά τη διάρκεια της ίδιας της διάλεξης. Τα σχόλιά τους είναι άμεσα διαθέσιμα σε ξεχωριστό παράθυρο.
 • Αλλαγή τρόπου προβολής: Τα κουμπιά στη γραμμή κατάστασης επιτρέπουν στους χρήστες να εναλλάσσονται άμεσα μεταξύ των διαφόρων επιλογών προβολής, συμπεριλαμβανομένου ενός ρυθμιστικού ζουμ για την ταχύτερη προσαρμογή μιας διαφάνειας.
 • Περισσότερος χώρος στην οθόνη: Για να μεγιστοποιήσουν το μέγεθος μιας διαφάνειας, οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ για να εμφανίσουν και να αποκρύψουν την κορδέλα.
 • Προσαρμογή της γραμμής εργαλείων για πρόσβαση στο DeepL: Οι λειτουργίες που χρειάζονται συχνά μπορούν να τοποθετηθούν απευθείας στη γραμμή μενού ως εντολή συντόμευσης, ώστε να είναι άμεσα διαθέσιμες με ένα μόνο κλικ.

Απαιτήσεις συστήματος για το PowerPoint για Mac 2016:

Το PowerPointγια Mac 2016 είναι διαθέσιμο μόνο στην έκδοση 64-bit. Επιπλέον, ισχύουν οι ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις για την εγκατάσταση ή τη λειτουργία του λογισμικού γραφείου:

 • Επεξεργαστής: επεξεργαστής Intel
 • Λειτουργικό σύστημα: Mac OS X, τουλάχιστον έκδοση 10.10 (Yosemite) ή νεότερη
 • Μνήμη εργασίας: τουλάχιστον 4 GB RAM
 • Χώρος στο σκληρό δίσκο: τουλάχιστον 6 GB σε μορφή HFS+ (Mac OS Extended ή HFS Plus)
 • Ανάλυση οθόνης: τουλάχιστον 1.280 x 800

Αγοράστε το PowerPoint για Mac 2016 ως αυτόνομο πρόγραμμα γραφείου σε χαμηλή τιμή από τη Wiresoft

Ως κανονικό συστατικό πολλών σουιτών του Microsoft Office, τοPowerPoint για Mac 2016 δεν διατίθεται κανονικά ξεχωριστά ή μόνο ως συνδρομητική έκδοση σε κανονικά καταστήματα. Στη Wiresoft, ωστόσο, μπορείτε επίσης να αγοράσετε το PowerPoint for Mac 2016 ξεχωριστά ως αυτόνομο πρόγραμμα.

Το σαφές πλεονέκτημά σας όταν αγοράζετε λογισμικό μέσω της Wiresoft: Η άδεια χρήσης ενός χρήστη του PowerPoint για Mac 2016 που προσφέρεται στο κατάστημα είναι μια έκδοση αγοράς, η οποία επομένως δεν σας δεσμεύει σε μια συνδρομή, η οποία συνήθως σας δεσμεύει μακροπρόθεσμα - με υποχρεωτικές ενημερώσεις ή χρονικούς περιορισμούς στη χρήση - και είναι συνήθως επίσης ακριβή. Επομένως, η αγορά λογισμικού με τη Wiresoft αξίζει τον κόπο για διάφορους λόγους, ακόμη και αν δεν θέλετε να αγοράσετε άλλα προγράμματα Office για Mac.

Και: Η αγορά λογισμικού με τη Wiresoft είναι ασφαλής: Η διαθέσιμη άδεια χρήσης ενός χρήστη του PowerPoint για Mac 2016 που αγοράζετε στο κατάστημά μας ήταν συνήθως μέρος μιας μεγαλύτερης άδειας χρήσης όγκου, όπως χρησιμοποιείται από εταιρείες. Ως εκ τούτου, πρόκειται για ένα λεγόμενο μεταχειρισμένο λογισμικό - εξ ου και η πολύ χαμηλή τιμή μας! Παρ' όλα αυτά, όταν αγοράζετε το μεταχειρισμένο λογισμικό που προσφέρουμε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό δεν είναι ούτε για εσάς ούτε για εμάς μια νομικά ασαφής κατάσταση, επειδή η εμπορία μεταχειρισμένου λογισμικού επιτρέπεται σαφώς από το νόμο στην Ευρώπη και είναι επομένως απολύτως νόμιμη!

Όσον αφορά τη λειτουργικότητα, αυτή η άδεια χρήσης λογισμικού PowerPoint για Mac 2016 είναι απολύτως πανομοιότυπη με το πρόγραμμα PowerPoint που περιλαμβάνεται επίσης στην αντίστοιχη σουίτα Office για Mac 2016. Για λόγους αρχής, η Wiresoft προσφέρει μόνο πλήρεις εκδόσεις προγραμμάτων της Microsoft που είναι πανομοιότυπες με τις εκδόσεις που διατίθενται από την ίδια τη Microsoft.

Κάθε τέτοια προσφερόμενη μεμονωμένη άδεια χρήσης προγράμματος της Microsoft, η οποία προέρχεται από μια μεγαλύτερη άδεια χρήσης όγκου, έχει ελεγχθεί από τη Wiresoft για τέλεια, απεριόριστη χρηστικότητα.Ως εκ τούτου, αυτό το λογισμικό PowerPoint για Mac 2016 είναι επίσης καταχωρημένο σε εσάς μόνο μετά την επιτυχή αγορά και λήψη και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί 100% από εσάς.

Το μεταχειρισμένο λογισμικό δεν είναι επωφελές μόνο για τους ιδιώτες χρήστες, αλλά και για τους αυτοαπασχολούμενους και τις μικρές εταιρείες, εάν η αγορά μιας συμβατικής άδειας χρήσης ενός χρήστη ή μιας άδειας όγκου δεν είναι συμφέρουσα, επειδή επωφελούνται από όλα τα πλεονεκτήματα του PowerPoint για Mac 2016 και ταυτόχρονα εξοικονομούν χρήματα.

Εκτός από το πρόγραμμα PowerPoint για Mac 2016, θα βρείτε και άλλα προγράμματα του MS Office για Mac ως άδεια χρήσης για έναν χρήστη, καθώς και άλλα προγράμματα της Microsoft, εκτός από νεότερες και παλαιότερες εκδόσεις αγοράς αυτού του λογισμικού στο κατάστημα λογισμικού Wiresoft.

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το PowerPoint για Mac 2016 ή άλλο πρόγραμμα του MS Office για Mac, απλά χρησιμοποιήστε τις αρμόδιες συμβουλές μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου και συνομιλίας.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες