Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL 2013

Διαθέσιμο ως άμεση λήψη

 • SW10033
 • 065-07304
 • Μόνιμα έγκυρο
 • Όλες οι γλώσσες
 • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
21,90 € * 22,90 € * (4,37% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Έκδοση Πλήρης έκδοση
Συσκευές 1x
Πεδίο παράδοσης Λήψη + άδεια χρήσης
Μεσαίο Λήψη
Χρόνος εκτέλεσης Απεριόριστη
Γλώσσες Όλες οι γλώσσες
Χρόνος παράδοσης  Λίγα λεπτά
Σύστημα  Παράθυρα (32bit/64bit)
Τερματικός διακομιστής Συμβατό


Η τρέχουσα έκδοση του δοκιμασμένου και ισχυρού προγράμματος υπολογιστικών φύλλων Microsoft Excel 2013 εντυπωσιάζει με τις πολυάριθμες νέες και πρακτικές λειτουργίες του, οι οποίες ανεβάζουν την ανάλυση δεδομένων σε νέο επίπεδο. Οι επιχειρηματικοί χρήστες, αλλά και οι φοιτητές και οι μαθητές, επωφελούνται από τις ισχυρές λειτουργίες για την επεξεργασία δεδομένων, καθώς και από τις ποικίλες επιλογές για την ενημερωτική παρουσίασή τους σύμφωνα με διάφορες πτυχές. Το διαισθητικό και φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον εργασίας του Microsoft Excel 2013 επιτρέπει ακόμη και σε άπειρους χρήστες να ξεκινήσουν γρήγορα και εύκολα τη χρήση του προγράμματος.

Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας.

Πληροφορίες για το προϊόν "MICROSOFT EXCEL 2013"

Microsoft Excel 2013 ως έκδοση αγοράς

Το δοκιμασμένο και ισχυρό πρόγραμμα υπολογιστικών φύλλων Microsoft Excel 2013 πείθει στην τρέχουσα έκδοση με τα πολυάριθμα νέα και πρακτικά χαρακτηριστικά του, τα οποία ανεβάζουν την ανάλυση δεδομένων σε νέο επίπεδο. Οι επιχειρηματικοί χρήστες, αλλά και οι φοιτητές και οι μαθητές επωφελούνται από τις ισχυρές λειτουργίες για την επεξεργασία δεδομένων, καθώς και από τις διάφορες δυνατότητες για την ενημερωτική παρουσίασή τους σύμφωνα με διάφορες πτυχές. Το διαισθητικό και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας του Microsoft Excel 2013 επιτρέπει ακόμη και σε άπειρους χρήστες να ξεκινήσουν γρήγορα και εύκολα με το πρόγραμμα.

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Excel 2013 είναι η λειτουργία προεπισκόπησης με αστραπή: εντοπίζει αυτόματα μοτίβα στους πίνακες και κάνει προτάσεις για αυτόματες προσθήκες. Επιπλέον, το Microsoft Excel 2013 προσφέρει όχι μόνο τη νέα μορφή αρχείου Strict Open XML με την επέκταση .xlsx, αλλά και μια λειτουργία συμβατότητας για να διασφαλίζεται η χρήση παλαιότερων εγγράφων Excel.

Τεχνικά, η έκδοσηExcel 2013 έχει το πλεονέκτημα ότι εξακολουθεί να τρέχει σε Windows 7 ή Windows Server 2008. Αυτό σημαίνει ότι το λογισμικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε παλαιότερους υπολογιστές - ένα πλεονέκτημα ειδικά για τους ιδιώτες χρήστες και τους αυτοαπασχολούμενους, αλλά και για τις μικρότερες εταιρείες που αναζητούν μια οικονομική λύση για την κάλυψη των αναγκών τους σε λογισμικό.

Το Excel 2013 προσφέρει επίσης τη δυνατότητα χρήσης του Microsoft SkyDrive για την online αποθήκευση φύλλων εργασίας και φύλλων του Excel, έτσι ώστε να είναι επίσης διαθέσιμα στο cloud και να μπορούν να μοιράζονται και να επεξεργάζονται από άλλους χρήστες μέσω του SharePoint.

ΤοExcel 2103 διατίθεται από τη Wiresoft σε λογική τιμή ως αυτόνομο πρόγραμμα στην έκδοση αγοράς. Η ακόλουθη επισκόπηση παρουσιάζει τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά και τις βελτιώσεις του Excel 2013.

Excel 2013 - Παρουσίαση των σημαντικότερων καινοτομιών

Το δοκιμασμένο λογισμικό υπολογιστικών φύλλων διαθέτει στην έκδοση 2013 Standard νέα εργαλεία που υποστηρίζουν τους χρήστες ακόμη καλύτερα στην επεξεργασία και ανάλυση μεγάλου όγκου δεδομένων. Έτσι, το Excel 2013 αναγνωρίζει μοτίβα κατά την επεξεργασία συνόλων δεδομένων, προτείνει κατάλληλα διαγράμματα και προσφέρει εργαλεία για άμεση επεξεργασία.

Οι μάγοι διευκολύνουν τη χρήση του Excel 2013

Ακόμη και οι βασικές ρυθμίσεις του Excel 2013 έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε οι λειτουργίες να είναι σαφώς διατεταγμένες και, χάρη σε μια σειρά προεπιλογών, πολλές ρυθμίσεις μπορούν να εφαρμοστούν αυτόματα κατά τη δημιουργία νέων φύλλων εργασίας, πράγμα που σημαίνει εξοικονόμηση χρόνου εργασίας με το λογισμικό. Έτσι, οι χρήστες θα βρουν πρότυπα για φόρμες και αναφορές, αλλά και για προϋπολογισμούς, ημερολόγια και άλλα.

Το πρόγραμμα αναγνωρίζει επίσης επαναλαμβανόμενα μοτίβα κατά την επεξεργασία των δεδομένων και τα καθιστά αυτόματα διαθέσιμα. Επιπλέον, προσφέρει ακόμη πιο πειστικές αναπαραστάσεις των δεδομένων για να διευκολύνει την ερμηνεία τους από επιμέρους οπτικές γωνίες κ.ο.κ:

 • Γρήγορη ανάλυση: με την επιλογή της άμεσης ανάλυσης δεδομένων, είναι ήδη δυνατή η άμεση δημιουργία ενός διαγράμματος ή πίνακα από τα διαθέσιμα δεδομένα με δύο μόνο βήματα. Η προεπισκόπηση εμφανίζει τα επιλεγμένα δεδομένα σε μορφοποίηση υπό όρους, π.χ. ως σπινθηρογραμμές ή διάγραμμα.
 • Flash Preview: Ο Flash Fill Assistant αναλαμβάνει την υπόλοιπη εργασία μόλις εντοπίσει ποια λειτουργία πρόκειται να εκτελέσει ο χρήστης. Στη συνέχεια, ο χρήστης εισάγει τα υπόλοιπα δεδομένα στο σύνολό τους, ακολουθώντας το μοτίβο που έχει εντοπίσει στα δεδομένα. Αυτό επιτρέπει τη συμπλήρωση των στηλών δεδομένων σε ένα μόνο βήμα.
 • Συστάσεις διαγραμμάτων: Αυτή η λειτουργία του Excel συνιστά τύπους διαγραμμάτων με βάση τα διαθέσιμα δεδομένα που είναι οι καταλληλότεροι γι' αυτό και τους παρουσιάζει με συγκριτικό τρόπο. Στη συνέχεια, οι χρήστες χρειάζεται μόνο να επιλέξουν το διάγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στην προτιμώμενη παρουσίαση. Τομείς δεδομένων πίνακα: Αυτό το εργαλείο διευκολύνει πολύ την παρακολούθηση των δεδομένων σε ερωτήματα και άλλα υπολογιστικά φύλλα του Excel. Οι φέτες δεδομένων που ήταν προηγουμένως διαθέσιμες μόνο σε δεδομένα PivotTable, είναι πολύ πιο εύκολο να ρυθμιστούν και να χρησιμοποιηθούν, εμφανίζοντας το τρέχον φίλτρο ανά πάσα στιγμή, ώστε οι χρήστες να γνωρίζουν πάντα ποια δεδομένα βλέπουν ξεχωριστά.
 • Ένα ξεχωριστό παράθυρο για κάθε βιβλίο εργασίας: Αντί να κάνετε κλικ μπρος-πίσω μεταξύ δύο καρτελών, το Excel 2013 επιτρέπει την εμφάνιση κάθε βιβλίου εργασίας στο δικό του παράθυρο. Αυτό διευκολύνει πολύ την ταυτόχρονη εργασία σε δύο βιβλία εργασίας, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε μια δεύτερη οθόνη.

Ισχυρή ανάλυση δεδομένων στο Excel 2013

Το πιο σημαντικό είναι ότι το Excel 2013 παρέχει ισχυρά εργαλεία και λειτουργίες για την αποτελεσματική επεξεργασία και χρήση δεδομένων:

 • Οδηγός PivotTables: η δημιουργία ενός PivotTable είναι τώρα ακόμη πιο εύκολη με το Excel 2013, καθώς το πρόγραμμα κάνει διάφορες προτάσεις για το πώς να συνοψίσει τα επιλεγμένα δεδομένα, οι οποίες συμπληρώνονται από μια προεπισκόπηση της διάταξης, έτσι ώστε οι χρήστες να χρειάζεται μόνο να επιλέξουν τον κατάλληλο τύπο που ταιριάζει με την αναπαράσταση που θέλουν.
 • Δημιουργία σύνθετων PivotTables: Στο Excel 2013, είναι επομένως πλέον δυνατή η δημιουργία PivotTables που βασίζονται σε πολλούς πίνακες, όπου μπορούν επίσης να δημιουργηθούν σχέσεις μεταξύ των επιμέρους πινάκων.
 • Χρήση λίστας πεδίων κατά τη δημιουργία διαφορετικών διατάξεων PivotTables: Με μια ενιαία λίστα πεδίων, είναι πλέον δυνατή στο Excel 2013 η δημιουργία της διάταξης για έναν PivotTable για τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο ένας, αλλά τώρα και πολλαπλοί πίνακες. Με τον τρόπο αυτό, ο κατάλογος πεδίων απλοποιεί τα ακόλουθα βήματα: Εύρεση των πεδίων που πρέπει να χρησιμοποιηθούν για έναν PivotTable, προσθήκη περισσότερων πινάκων με μετάβαση σε ένα νέο μοντέλο δεδομένων του Excel και πλοήγηση σε όλους τους κατάλληλους πίνακες.
 • Power Query: Οι χρήστες του MS Office Professional Plus 2013 μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Power Query για να δημιουργήσουν συνδέσεις μεταξύ δεδομένων από δημόσια διαθέσιμες και εσωτερικές πηγές δεδομένων εντός ενός οργανισμού.
 • Συμπεριλάβετε άλλες πηγές δεδομένων: Το Excel 2013 μπορεί επίσης να εισάγει δεδομένα από άλλες πηγές με τη μορφή πινάκων ή PivotTables- για παράδειγμα, μπορεί τώρα να χρησιμοποιεί τροφοδοσίες δεδομένων όπως OData, Windows Azure DataMarket και SharePoint, καθώς και από παρόχους OLE DB.
 • Ερωτήσεις MDX: Αυτή η λειτουργία επιτρέπει τη δημιουργία σχέσεων μεταξύ πινάκων από διαφορετικές πηγές, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν και αυτούς που συνδέονται με έναν κύβο online αναλυτικής επεξεργασίας (OLAP), για ανάλυση χωρίς να χρειάζεται να τους ενοποιήσετε σε έναν ενιαίο πίνακα.
 • Λειτουργία χρονογραμμής: Αντί να μπορείτε να ομαδοποιείτε δεδομένα από PivotTables ή PivotCharts μόνο με βάση τις τιμές ημερομηνίας όπως πριν, είναι πλέον δυνατό στο Excel 2013 να τα φιλτράρετε διαδραστικά και να τα εμφανίσετε σε μια χρονογραμμή για διαφορετικές χρονικές περιόδους.
 • Drilldown, Drillup και Crossdrill: Αυτές οι λειτουργίες διευκολύνουν την πλοήγηση στα διάφορα επίπεδα των ιεραρχιών PivotTable ή PivotChart: Για παράδειγμα, το Drilldown μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εμφάνιση λεπτομερών επιπέδων με πιο διαφοροποιημένο τρόπο, ενώ το Drillup μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πλοήγηση σε ένα υψηλότερο επίπεδο.

Νέα μορφή αρχείου Excel Strict Open XML

Το Excel 2013 διαθέτει επίσης μια νέα μορφή αρχείου που ονομάζεται Strict Open XML workbook με την επέκταση .xlsx, στην οποία μπορούν πλέον να ανοίγονται και να αποθηκεύονται δεδομένα. Μεταξύ άλλων, οι πίνακες που μορφοποιούνται με .xlsx προσφέρουν το πλεονέκτημα ότι διαβάζονται και γράφονται επίσης οι τιμές ημερομηνίας ISO8601, γεγονός που διόρθωσε επίσης το πρόβλημα του δίσεκτου έτους για το έτος 1900, γνωστό από τις προηγούμενες εκδόσεις.

Νέα εργαλεία διαγραμμάτων στο Excel 2013

Εκτός από το κουμπί "Προτεινόμενα διαγράμματα" που έχει ήδη περιγραφεί, το οποίο προτείνει διαγράμματα που είναι κατά προτίμηση κατάλληλα για την εμφάνιση δεδομένων με βάση την τρέχουσα επιλογή δεδομένων, το Excel 2013 περιέχει επίσης μια σειρά άλλων λειτουργιών για την επεξεργασία διαγραμμάτων. Αυτά περιλαμβάνουν τρία πρόσφατα ενσωματωμένα κουμπιά διαγραμμάτων που διευκολύνουν ακόμη περισσότερο την αλλαγή τυπικών στοιχείων όπως ο τίτλος, η ετικέτα και η μορφή:

 • Το εικονίδιο συν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσαρμογή των επιμέρους στοιχείων του διαγράμματος. Μπορούν επίσης να εμφανιστούν πρόσθετες επιλογές.
 • Το εικονίδιο με το πινέλο προσφέρει επιλογές ρύθμισης για διαφορετικά στυλ και χρώματα διαγραμμάτων.
 • Το εικονίδιο του φίλτρου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επακόλουθη επιλογή δεδομένων που θα εμφανιστούν στο υπάρχον διάγραμμα.
 • Ετικέτες δεδομένων: Μπορούν τώρα να εισαχθούν κείμενα σε ορισμένα σημεία δεδομένων, τα οποία όχι μόνο μπορούν να ενημερωθούν αλλά και να διατηρηθούν όταν αλλάζει ο τύπος του διαγράμματος. Αυτά μπορούν επίσης να συνδεθούν με τα σημεία δεδομένων τους μέσω γραμμών αρχηγού.
 • Εμψύχωση διαγραμμάτων: Οι αλλαγές στα δεδομένα πηγής μπορούν τώρα να εμψυχώνονται και να παρακολουθούνται στο Excel 2013.

Χρήση του Excel 2013 με online λειτουργίες

Χρησιμοποιώντας τις διαδικτυακές υπηρεσίες SkyDrive και SharePoint της Microsoft, το Excel 2013 διαθέτει επίσης ορισμένες ειδικές διαδικτυακές λειτουργίες. Αυτό ανοίγει επίσης εντελώς νέες δυνατότητες συνεργασίας, για παράδειγμα, επιτρέποντας την αποθήκευση φύλλων εργασίας κ.λπ. στο διαδίκτυο και την αποφασιστική κοινή χρήση τους:

 • Συνεργασία σε πραγματικό χρόνο: ανεξάρτητα από την τοποθεσία ή την τελική συσκευή που χρησιμοποιείται, όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να εργάζονται μαζί σε ένα φύλλο εργασίας σε πραγματικό χρόνο.
 • Κοινή χρήση φύλλων εργασίας Excel μέσω Lync: Οι χρήστες του Lync χρησιμοποιούν επίσης αρχεία Excel κατά τη διάρκεια μιας online συνάντησης και μπορούν να τα μοιραστούν με άλλους συμμετέχοντες.
 • Μοιραστείτε δεδομένα του Excel σε μια ιστοσελίδα: Οι χρήστες μπορούν να ενσωματώσουν φύλλα εργασίας ή τμήματα αυτών σε μια ιστοσελίδα. Με τον τρόπο αυτό είναι διαθέσιμα σε άλλους υπαλλήλους για να τα ανοίξουν και να τα χρησιμοποιήσουν με το πρόγραμμα Excel.

Απαιτήσεις συστήματος για το Microsoft Excel 2013

Το λογισμικό Office Excel 2013 είναι διαθέσιμο για λήψη σε δύο εκδόσεις: 32-bit και 64-bit. Η έκδοση 64-bit εγκαθίσταται αυτόματα, αλλά μόνο η έκδοση 32-bit μπορεί να εγκατασταθεί σε λειτουργικό σύστημα 32-bit με επεξεργαστή x86.

Ανάλογα με την επιλεγμένη έκδοση, οι απαιτήσεις σε υλικό - για παράδειγμα, σε μνήμη RAM - ενδέχεται να διαφέρουν. Πρέπει να τηρούνται οι ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις:

 • Λειτουργικά συστήματα: Windows 7 έως Windows 10, Windows Server 2008 έως 2012 R2
 • Επεξεργαστής: τουλάχιστον 1 GHz, επεξεργαστής x86 ή 64-bit
 • Μνήμη: τουλάχιστον 1 GB (32 bit) ή 2 GB (64 bit)
 • Χώρος στο σκληρό δίσκο: τουλάχιστον 3 GB
 • Ανάλυση εικόνας: τουλάχιστον 1.024 x 576, κάρτα γραφικών με επιτάχυνση Direct X10

Αγοράστε το Excel 2013 ως ενιαίο πρόγραμμα σε χαμηλή τιμή στην Wiresoft

Στο κατάστημα λογισμικού Wiresoft μπορείτε να αγοράσετε το Excel 2013 σε χαμηλή τιμή - χωρίς καμία υποχρέωση συνδρομής. Έτσι, εκτός από την υπέροχη τιμή για ένα μεταχειρισμένο λογισμικό, η οποία προέρχεται από την άδεια χρήσης όγκου, επωφελείστε από όλα αυτά τα πλεονεκτήματα:

 • Το Excel 2013 το παίρνετε από τη Wiresoft ως λογισμικό ενός χρήστη - χωρίς τα άλλα Office-προγράμματα.
 • Αυτή η άδεια χρήσης του λογισμικού Excel ήταν μέρος μιας μεγαλύτερης άδειας χρήσης, καθώς κατά τα άλλα χρησιμοποιείται μόνο σε εταιρείες.Ως λεγόμενο μεταχειρισμένο λογισμικό, είναι επομένως πολύ φθηνότερο στη Wiresoft!
 • Όταν πωλήθηκε στη Wiresoft, το λογισμικό Excel - εάν χρησιμοποιήθηκε - απεγκαταστάθηκε στον προηγούμενο υπολογιστή, έτσι ώστε η άδεια χρήσης να είναι 100% ελεύθερη και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά.
 • Κάθε μεταχειρισμένο λογισμικό Excel έχει ελεγχθεί από τη Wiresoft πριν από την πώληση για να διασφαλιστεί ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά χωρίς προβλήματα.
 • Ως σοβαρός έμπορος λογισμικού, η Wiresoft δεν προσφέρει δοκιμαστικές εκδόσεις που ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή έχουν περιορισμένη λειτουργικότητα.
 • Με κάθε αγορά άδειας χρήσης στο κατάστημα Wiresoft, μπορείτε να είστε σίγουροι όχι μόνο ότι αγοράζετε ένα αυθεντικό προϊόν της Microsoft, αλλά και ότι η αγορά σας γίνεται σύμφωνα με τους ισχύοντες νομικούς κανονισμούς για το εμπόριο μεταχειρισμένου λογισμικού.

Για όλες τις ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του Microsoft Excel 2013 καθώς και άλλων προϊόντων της Microsoft Office, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή εδώ στη συνομιλία.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "MICROSOFT EXCEL 2013"
Αξιολογήσεις πελατών για "MICROSOFT EXCEL 2013"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες