Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS

Έτοιμο για άμεση αποστολή, χρόνος παράδοσης 24 ώρες

  • SW10543
  • VS7-EPL-C
  • Μόνιμα έγκυρο
  • Όλες οι γλώσσες
  • EU
ΛΉΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ + ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗΣ
2.603,90 € * 2.891,90 € * (9,96% αποθηκευμένο)

συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Με κάθε αγορά από την Wiresoft υποστηρίζετε την Kinderschutzbund.


Είστε επιχειρηματικός πελάτης
ή έχετε νομικές ερωτήσεις

Είμαι εδώ για σας.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Πληροφορίες για το προϊόν "VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS"

VMware vSphere 7 Enterprise Plus: Το επόμενο επίπεδο εικονικοποίησης

Αυξήστε την απόδοση, την αποδοτικότητα και την ασφάλεια της υποδομής IT σας με το VMware vSphere 7 Enterprise Plus. Αυτή η κορυφαία τεχνολογία εικονικοποίησης δίνει τη δυνατότητα στην επιχείρησή σας να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος, παρέχοντας παράλληλα την ευελιξία και την επεκτασιμότητα που απαιτούνται για μελλοντική ανάπτυξη και καινοτομία.

Υψηλότερη απόδοση και αξιοπιστία

Το VMware vSphere 7 Enterprise Plus έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τις υψηλότερες επιδόσεις και αξιοπιστία. Υποστηρίζει έως 768 vCPUs και 24 TB vRAM ανά εικονική μηχανή, ώστε να μπορούν να αντιμετωπιστούν με ευκολία ακόμη και οι πιο απαιτητικοί φόρτοι εργασίας. Επιπλέον, η τεχνολογία vSphere Distributed Resource Scheduler (DRS) επιτρέπει τη δυναμική κατανομή και εξισορρόπηση των πόρων, ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή απόδοση, ακόμη και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα.

Επαναστατικά χαρακτηριστικά ασφαλείας

Το VMware vSphere 7 Enterprise Plus προσφέρει ένα ισχυρό σύνολο χαρακτηριστικών ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων και των εφαρμογών του οργανισμού σας. Το vSphere Trust Authority διασφαλίζει ότι στο περιβάλλον σας είναι ενεργοί μόνο αξιόπιστοι κεντρικοί υπολογιστές, ενώ το vSphere Identity Federation παρέχει ενισχυμένο έλεγχο πρόσβασης και ασφάλεια.

VMware vSphere 7 Enterprise Plus: Βελτιστοποιήστε τη στρατηγική πληροφορικής σας

Το VMware vSphere 7 Enterprise Plus δεν είναι απλώς μια τεχνολογία, αλλά ένα εργαλείο που σας βοηθά να βελτιστοποιήσετε τη στρατηγική σας στον τομέα της πληροφορικής και να προωθήσετε την επιχείρησή σας. Με μια σειρά προηγμένων λειτουργιών και ενοποιήσεων, σας δίνει τη δυνατότητα να εκσυγχρονίσετε την υποδομή πληροφορικής σας και να δημιουργήσετε λύσεις έτοιμες για το μέλλον.

Απρόσκοπτη ενσωμάτωση υβριδικού νέφους

Το VMware vSphere 7 Enterprise Plus υποστηρίζει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση υβριδικού cloud και προσφέρει πλήρη συμβατότητα με κορυφαίες υπηρεσίες cloud, όπως το VMware Cloud on AWS, το Azure VMware Solution και το Google Cloud VMware Engine. Με το vSphere 7 Enterprise Plus, μπορείτε να μετακινήσετε χωρίς κόπο φόρτους εργασίας μεταξύ των on-premises και των περιβαλλόντων cloud, επιτρέποντάς σας να επωφεληθείτε από την ευελιξία και την επεκτασιμότητα των υπηρεσιών cloud χωρίς να θυσιάσετε τον έλεγχο και την ασφάλεια της on-premises υποδομής σας.

Υποστήριξη σύγχρονων φόρτων εργασίας

Το VMware vSphere 7 Enterprise Plus είναι έτοιμο για σύγχρονους φόρτους εργασίας και περιπτώσεις χρήσης. Με εγγενή υποστήριξη για Kubernetes και φόρτους εργασίας container, μπορείτε να αναπτύσσετε και να διαχειρίζεστε σύγχρονες, cloud-native εφαρμογές εξίσου εύκολα με τις παραδοσιακές εφαρμογές που βασίζονται σε VM.

Συνολικά, το VMware vSphere 7 Enterprise Plus είναι μια ισχυρή, ευέλικτη και ασφαλής λύση εικονικοποίησης που μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να αντιμετωπίσει τις τρέχουσες προκλήσεις και να προετοιμαστεί για μελλοντικές ευκαιρίες. Χρησιμοποιήστε το vSphere 7 Enterprise Plus για να αυξήσετε την αποδοτικότητα και την απόδοση της υποδομής πληροφορικής σας και να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Καινοτόμα χαρακτηριστικά για βελτιστοποιημένες διαδικασίες

Με το vSphere 7 Enterprise Plus, επωφελείστε από καινοτόμα χαρακτηριστικά που σας βοηθούν να βελτιστοποιήσετε τις διαδικασίες και να αξιοποιήσετε στο έπακρο την υποδομή πληροφορικής σας.

διαχείριση κύκλου ζωής vSphere

Το vSphere Lifecycle Manager είναι μια κεντρική λειτουργία που διασφαλίζει ότι το περιβάλλον σας είναι πάντα ενημερωμένο. Σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε κεντρικά και να αυτοματοποιείτε αναβαθμίσεις, επιδιορθώσεις και αλλαγές ρυθμίσεων σε ολόκληρο το περιβάλλον vSphere. Με τον τρόπο αυτό ελαχιστοποιείται η χειροκίνητη προσπάθεια, μειώνεται ο κίνδυνος και διασφαλίζεται ότι το περιβάλλον σας είναι πάντα βέλτιστα διαμορφωμένο.

Εγγενής ασφάλεια και συμμόρφωση

Σε έναν κόσμο όπου η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και η προστασία των δεδομένων είναι υψίστης σημασίας, το vSphere 7 Enterprise Plus προσφέρει ενσωματωμένες δυνατότητες διαχείρισης της ασφάλειας. Αυτές περιλαμβάνουν την κρυπτογράφηση VM Encryption για την κρυπτογράφηση δεδομένων τόσο κατά την ηρεμία όσο και κατά τη μεταφορά, και την ασφαλή εκκίνηση για να διασφαλίζεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένος και υπογεγραμμένος κώδικας εκτελείται στους κεντρικούς υπολογιστές σας. Επιπλέον, το vSphere 7 Enterprise Plus υποστηρίζει την παρακολούθηση και την υποβολή εκθέσεων συμμόρφωσης, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις προτύπων όπως το GDPR, το HIPAA και το PCI DSS.

Συμπέρασμα: VMware vSphere 7 Enterprise Plus - Η λύση σας για μια στιβαρή υποδομή ΤΠ

Τελικά, το VMware vSphere 7 Enterprise Plus προσφέρει πολύ περισσότερα από απλή εικονικοποίηση. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα που σας βοηθά να βελτιστοποιήσετε την υποδομή πληροφορικής σας, να καλύψετε τις ανάγκες ασφαλείας σας και να θέσετε τις βάσεις για μελλοντική ανάπτυξη και καινοτομία.

Επεκτάσιμες και ευέλικτες λύσεις

Με το VMware vSphere 7 Enterprise Plus αποκτάτε μια ευέλικτη και επεκτάσιμη λύση που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την υποδομή IT στις ακριβείς ανάγκες της επιχείρησής σας. Δεν έχει σημασία αν διαχειρίζεστε ένα μικρό τμήμα πληροφορικής ή ένα μεγάλο κέντρο δεδομένων, το vSphere 7 Enterprise Plus αναπτύσσεται μαζί με τις ανάγκες σας.

Επενδύστε στο μέλλον

Επενδύοντας στο VMware vSphere 7 Enterprise Plus, δεν επενδύετε απλώς σε ένα λογισμικό, αλλά στη μελλοντική βιωσιμότητα της επιχείρησής σας. Με την υποστήριξή του για σύγχρονους φόρτους εργασίας, τα ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας και την εύκολη ενσωμάτωση με το cloud, το vSphere 7 Enterprise Plus διασφαλίζει ότι είστε έτοιμοι για τις προκλήσεις της πληροφορικής του μέλλοντος.

Συμπερασματικά, το VMware vSphere 7 Enterprise Plus επαναπροσδιορίζει την εικονικοποίηση και δίνει τη δυνατότητα στους οργανισμούς να εκσυγχρονίσουν την υποδομή IT και να επιτύχουν αποτελεσματικότερα τους επιχειρηματικούς τους στόχους. Ανακαλύψτε τα πολλά οφέλη του VMware vSphere 7 Enterprise Plus για την επιχείρησή σας σήμερα.

Περαιτέρω σύνδεσμοι προς "VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS"
Αξιολογήσεις πελατών για "VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS"
Γράψτε μια κριτική
Οι κριτικές θα ενεργοποιηθούν μετά την επαλήθευση.

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Έχω λάβει γνώση των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες