Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
Trustmask
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για το φιλτράρισμα!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2010 Standard Σε μια εταιρεία, οι δίαυλοι επικοινωνίας πρέπει να είναι ευέλικτοι, σαφείς, διαφανείς και οικονομικά αποδοτικοί. Το Windows Exchange Server 2010 σας υποστηρίζει σε αυτό και σας βοηθά να επιτύχετε...
76,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2013 Standard Σε μια επιχείρηση, τα κανάλια επικοινωνίας πρέπει να είναι ευέλικτα, σαφή, διαφανή και οικονομικά αποδοτικά. Windows Ο Exchange Server 2013 σας βοηθά να επιτύχετε ένα εντελώς νέο επίπεδο απόδοσης...
97,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το προϊόν διαθέτει πολυάριθμες νέες υπηρεσίες, λειτουργίες και τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν τις εταιρείες όσον αφορά το σχεδιασμό των...
608,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2016 Standard Edition Ο Windows Exchange Server 2016 προσφέρει μια αξιόπιστη πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων με την οποία μπορούν να διαχειριστούν κεντρικά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι επαφές,...
127,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise Ο Windows Server 2016 είναι μια δοκιμασμένη πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων για την κεντρική διαχείριση ηλεκτρονικών μηνυμάτων και επαφών καθώς και ραντεβού και εργασιών και η έκδοση διακομιστή...
909,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2019 Standard Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την εταιρεία σας να διαθέτει ευέλικτους διαύλους επικοινωνίας μεταξύ των εργαζομένων και των πελατών ανά πάσα στιγμή. Ειδικότερα, η ασφαλής διακίνηση ηλεκτρονικού...
169,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise Εκτός από την επεξεργασία κειμένου και τα λογιστικά φύλλα, η διαχείριση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων, των ραντεβού, των επαφών και των εργασιών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στις εταιρείες. Για να...
1.001,90 € *

Επισκόπηση των εκδόσεων του Windows Exchange Server που διατίθενται σήμερα στο κατάστημα Wiresoft

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Wiresoft θα βρείτε όχι μόνο την τελευταία έκδοση του Exchange Server 2019, αλλά και τις προηγούμενες εκδόσεις, για τις οποίες είναι συνήθως διαθέσιμη και η υποστήριξη της Microsoft. Αυτό σας επιτρέπει να συμπληρώσετε τις τρέχουσες άδειες χρήσης του διακομιστή σας στην αντίστοιχη έκδοση σε λογική τιμή ή να αναβαθμίσετε σε μια υψηλότερη έκδοση. Οι ακόλουθες εκδόσεις Exchange είναι διαθέσιμες στις εκδόσεις Standard και Enterprise:

Για όλες τις άδειες χρήσης διακομιστή για Windows Exchange Server που διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wiresoft, θα βρείτε επίσης τις αντίστοιχες άδειες πρόσβασης πελατών, με τις οποίες μπορείτε να εξοπλίσετε τους υπαλλήλους σας με εξατομικευμένο και ταυτόχρονα οικονομικό τρόπο.

Για να χρησιμοποιήσετε τον Windows Exchange Server ως εφαρμογή γραφείου, συνιστάται το Microsoft Outlook ως λογισμικό πελάτη, αν και δεν αποτελεί μέρος καμίας από τις εκδόσεις του Exchange Server. Εάν δεν χρησιμοποιείτε το λογισμικό Outlook που περιλαμβάνεται στο πακέτο Office, μπορείτε επίσης να αγοράσετε το Outlook και τον Microsoft Exchange Server μαζί από τη Wiresoft.

Παρακάτω θα βρείτε μια σύντομη επισκόπηση των σημαντικότερων λειτουργιών και καινοτομιών των αντίστοιχων εκδόσεων του διακομιστή. Μπορείτε να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες στις αντίστοιχες σελίδες των προϊόντων, αλλά και απευθείας από την ομάδα μας - μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή συνομιλίας.

Exchange Server 2019

ΟMicrosoft Exchange Server 2019 είναι επί του παρόντος η πιο ενημερωμένη έκδοση της δοκιμασμένης πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων με εκτεταμένες λειτουργίες που καθορίζονται από τον χρήστη και, ως εκ τούτου, είναι ευέλικτες για την ανταλλαγή μηνυμάτων και τη συνεργασία σε ολόκληρη την εταιρεία. Εδώ, το Exchange δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην ασφαλή κυκλοφορία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η οποία συμπληρώνεται από ολοκληρωμένες επιλογές για συντονισμό ραντεβού, ολοκλήρωση εργασιών και διαχείριση επαφών. Ο ρόλος του διακομιστή γραμματοκιβωτίων προσφέρει σημαντική βελτίωση των επιδόσεων με τις λειτουργίες Exchange Transport, Mailbox Transport Submission, Mailbox Transport Delivery και Frontend Transport. Οι εφαρμογές του Exchange Server μπορούν να αναπτυχθούν τόσο τοπικά όσο και στο cloud. Τα βασικά χαρακτηριστικά του Exchange 2019 περιλαμβάνουν:

 • Meta Cache Database (MCD) για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μετα-πληροφοριών, όπως η δομή των φακέλων ενός γραμματοκιβωτίου, και την επιτάχυνση της πρόσβασης και της αναζήτησης.
 • Δυναμική κρυφή μνήμη βάσης δεδομένων (DDC) για την εξαρτώμενη από την κατάσταση δυναμική προσαρμογή της χωρητικότητας αποθήκευσης, ιδίως κατά τη διάρκεια υψηλού φόρτου εργασίας.
 • Αναδιοργάνωση του ευρετηρίου αναζήτησης - αυτό βρίσκεται τώρα απευθείας στην αντίστοιχη βάση δεδομένων ενός γραμματοκιβωτίου.
 • Το Windows Server Core προσφέρει μια απλοποιημένη έκδοση του τυπικού συστήματος διακομιστή, διευκολύνοντας τη διαμόρφωση και απενεργοποιώντας τις περιττές αλλά απαιτητικές σε πόρους υπηρεσίες, ενώ παράλληλα προσφέρει λιγότερα σημεία επίθεσης.
 • Οι Κανόνες πρόσβασης πελάτη επιτρέπουν τον περιορισμό της πρόσβασης στην περιοχή διαμόρφωσης των διακομιστών, τόσο για το Κέντρο διαχείρισης όσο και για το PowerShell.
 • Πολλές βελτιώσεις στο ημερολόγιο, ιδίως όσον αφορά την οργάνωση των συσκέψεων, όπως η προεπιλεγμένη ημερομηνία λήξης, η μη προώθηση, η βελτιωμένη διαχείριση ημερολογίου και περισσότερες επιλογές για τη διαμόρφωση μηνυμάτων εκτός γραφείου και την ανάθεση ενός πληρεξουσίου μέσω PowerShell.
 • Το OneDrive for Business προσφέρει βελτιωμένη συνεργασία σε έγγραφα, ενσωματώνοντας τόσο τοπικά αποθηκευμένα όσο και διαδικτυακά αρχεία.

Exchange Server 2016

Η έκδοση 2016 του Microsoft Exchange Server προσφέρει υψηλό βαθμό ελέγχου και ταυτόχρονα διαφάνεια στην οργάνωση της κίνησης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και την

Έλεγχος και διαχείριση άλλων διαδικασιών επικοινωνίας. Η διαχείριση και η αρχειοθέτηση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων και των επαφών μπορεί να γίνεται κεντρικά, ενώ βελτιώθηκε επίσης η κοινή εργασία σε έγγραφα, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης των εκδόσεων. Με τη μείωση των ρόλων του διακομιστή σε δύο - γραμματοκιβώτιο και μεταφορά άκρων - βελτιστοποιήθηκε η αρχιτεκτονική του διακομιστή και ταυτόχρονα απλοποιήθηκε η κλιμάκωση, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης υποστήριξης για υπηρεσίες cloud. Ο Exchange Server 2016 διαθέτει, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα βασικά χαρακτηριστικά:

 • Το Outlook στον Ιστό είναι η νέα ονομασία για το Outlook Web Access ή το Outlook Web App. Η διαδικτυακή πρόσβαση στον διακομιστή Exchange προσφέρει μια βελτιστοποιημένη διαδικτυακή διεπαφή, η οποία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί χωρίς προηγούμενη εγκατάσταση της εφαρμογής Outlook σε smartphone ή tablet.
 • Η αρχιτεκτονική αναζήτησης eDiscovery λειτουργεί ασύγχρονα και αποκεντρωμένα, με τη συμμετοχή πολλών διακομιστών. Κατά την εισαγωγή όρων αναζήτησης στο Outlook ή στο Outlook στον Ιστό, εμφανίζονται προτάσεις με βάση συχνά χρησιμοποιούμενες επαφές, καθώς και e-mail, ημερολόγια και προηγούμενα ερωτήματα αναζήτησης, συμπεριλαμβανομένων φίλτρων όπως εύρος ημερομηνιών.
 • Η βελτιωμένη επεκτασιμότητα αναζήτησης αυξάνει τον αριθμό των γραμματοκιβωτίων και των γραμματοκιβωτίων αρχειοθέτησης από 5.000 σε 10.000.
 • Τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο OneDrive for Business και στο SharePoint 2016 μπορούν τώρα απλά να εισαχθούν ως σύνδεσμος σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να ανοιχτούν από τον παραλήπτη.
 • Υποστηρίζοντας υβριδικά σενάρια, ένα γραμματοκιβώτιο μπορεί να βρίσκεται είτε σε έναν τοπικό διακομιστή είτε στο σύννεφο. Τα τοπικά γραμματοκιβώτια μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν μέσω της αρχειοθέτησης Exchange Online ή της διαχείρισης δικαιωμάτων Azure.
 • Η Πρόληψη Απώλειας Δεδομένων (DLP) προστατεύει την ασφάλεια των δεδομένων στην κυκλοφορία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τόσο κατά την αποστολή εμπιστευτικών πληροφοριών όσο και κατά τη λήψη παραποιημένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Exchange Server 2013

ΟExchange Server 2013 προσφέρει μια σειρά από πρακτικές λειτουργίες που καθιστούν τη συνεργασία μεταξύ εργαζομένων και ομάδων αποτελεσματική και διαφανή. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στον έλεγχο και την προστασία των κρίσιμων δεδομένων χωρίς να παρεμποδίζονται οι επιχειρηματικές διαδικασίες. Παράλληλα, βελτιστοποιήθηκε η διαχείριση των γραμματοκιβωτίων και των ημερολογίων, μεταξύ άλλων με τη μείωση των ρόλων του διακομιστή σε τρεις - με: Διακομιστής γραμματοκιβωτίου, πρόσβαση πελάτη και μεταφορά άκρου. Όλες οι λειτουργίες του Exchange Server μπορούν να παρέχονται τόσο τοπικά όσο και στο cloud. Η εφαρμογή Outlook Web App διαθέτει βελτιωμένη διεπαφή χρήστη: η υποστήριξη των οθονών αφής επεκτείνει επίσης τη χρήση του Exchange 2013 σε κινητές συσκευές. Τα ακόλουθα χαρακτηριστικά ανήκουν επίσης στις βασικές καινοτομίες της έκδοσης του διακομιστή 2013:

 • Η λειτουργία ευφυούς αναζήτησης συμβάλλει στη βελτίωση όχι μόνο της ποιότητας των αποτελεσμάτων αναζήτησης, αλλά και της επικοινωνίας εντός της εταιρείας: Οι πληροφορίες μπορούν έτσι να ανακτηθούν από διάφορες πηγές και να συνοψιστούν.
 • Η λειτουργία Compliance-eDiscovery προσφέρει βελτιωμένη ενσωμάτωση του Microsoft Lync 2013 και του Microsoft SharePoint 2013, η οποία καθιστά πλέον δυνατή και την αναζήτηση σε γραμματοκιβώτια ιστοτόπων.
 • Η επιτόπια ηλεκτρονική ανακάλυψη απλοποιεί την ανάκτηση δεδομένων με βελτιστοποιημένες λειτουργίες αναζήτησης και ευρετηρίου, γεγονός που διευκολύνει επίσης την εκπλήρωση των απαιτήσεων συμμόρφωσης.
 • Απλοποιημένη μεταφορά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον ρόλο διακομιστή γραμματοκιβωτίου, ο οποίος αποτελείται από την υπηρεσία Front-End Transport Service (FET), την υπηρεσία Hub Transport Service (HT) και την υπηρεσία Mailbox Transport Service (MT) και αντικαθιστά τον προηγούμενο ρόλο Hub Transport Server. Η υπηρεσία Unified Messaging περιέχει τις λειτουργίες που εκτελούσε προηγουμένως ο ρόλος του διακομιστή Unified Messaging.
 • Το Exchange Admin Centre (EAC) περιλαμβάνει την προηγούμενη Exchange Management Console (EMC) και το Exchange Control Panel (ECP), ενώ ταυτόχρονα είναι βελτιστοποιημένο για τοπικές, διαδικτυακές και υβριδικές εγκαταστάσεις.
 • Το Journal Report Decryption παρέχει τη δυνατότητα προστασίας των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της Διαχείρισης δικαιωμάτων πληροφοριών - IRM - στο Microsoft Outlook καθώς και στην εφαρμογή Office Outlook Web App.
 • Η πρόληψη απώλειας δεδομένων - DLP - αποτρέπει όχι μόνο την απώλεια δεδομένων, αλλά και την τυχαία ή σκόπιμη αποστολή ευαίσθητων δεδομένων σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα.
 • Το ActiveSync Mobile Access επιτρέπει στις κινητές συσκευές να συγχρονίζονται με το γραμματοκιβώτιο Exchange και να έχουν πρόσβαση σε ημερολόγια, επαφές και εργασίες.

Exchange Server 2010

Ο Exchange Server 2010 είναι μια δημοφιλής έκδοση του λογισμικού groupware της Microsoft που εξακολουθεί να χρησιμοποιείται σε πολλές εταιρείες ως διακομιστής μεταφοράς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και για τη διαχείριση ραντεβού και εργασιών. Για το λόγο αυτό, η Microsoft προσφέρει εκτεταμένη υποστήριξη για τον Exchange Server 2010, πιθανότατα μέχρι και τον Οκτώβριο του 2020.

Ο Exchange Server 2010 πείθει με την αξιοπιστία, τις επιδόσεις και το μεγάλο εύρος λειτουργιών για την κυκλοφορία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - οι οποίες, ειδικά για την πρόσβαση στο Outlook Web Access και τη διαχείριση, έχουν πολλές βελτιώσεις και επεκτάσεις, που υποστηρίζονται από την ευελιξία στην εφαρμογή πολλών λειτουργιών καθώς και από τους κανονισμούς συμμόρφωσης. Η διαμόρφωση γίνεται μέσω του PowerShell, ενώ οι υπηρεσίες WebServices ελέγχουν την πρόσβαση στα γραμματοκιβώτια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και τους δημόσιους φακέλους και την αντιγραφή. Άλλα χαρακτηριστικά και καινοτομίες που αξίζουν ιδιαίτερης μνείας περιλαμβάνουν:

 • Το Outlook Web Access ή η εφαρμογή Outlook Web App - OWA - προσφέρει τους φακέλους αναζήτησης που είναι γνωστοί στο Outlook, καθώς και τα αγαπημένα για την ταξινόμηση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων προβολών, για παράδειγμα για το ημερολόγιο, καθώς και τη λειτουργία αρχειοθέτησης. Το Outlook 2010 μπορεί να συνδεθεί με διάφορους λογαριασμούς Exchange χωρίς να χρειάζεται να δημιουργηθεί ξεχωριστό προφίλ.
 • Με την ηλεκτρονική αρχειοθέτηση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον διακομιστή Exchange, είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτά από οπουδήποτε. Η αποθήκευση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ορίζεται μεμονωμένα με πολιτικές περιόδου διατήρησης, διευκολύνοντας τη συμμόρφωση.
 • Το Unified Messaging προσφέρει τώρα έναν ενιαίο φάκελο εισερχομένων για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φωνητικά μηνύματα, καθώς και SMS και φαξ- τα φωνητικά μηνύματα μπορούν επίσης να παραδίδονται ως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τη λειτουργία Speech2Text ή να εμφανίζονται στο smartphone ως προεπισκόπηση κειμένου.
 • Η διαχείριση των χρηστών είναι δυνατή είτε μέσω της κονσόλας διαχείρισης Exchange Management Console, είτε μέσω του Remote PowerShell είτε μέσω του Outlook Web Access. Το OWA προσφέρει τη δική του διεπαφή διαχείρισης για το σκοπό αυτό.Ο έλεγχος πρόσβασης βάσει ρόλων (RBAC) παρέχει επίσης σε μεμονωμένους υπαλλήλους καθορισμένα δικαιώματα, για παράδειγμα για τη διαχείριση ομάδων διανομής.
 • Η λειτουργία ανθεκτικότητας γραμματοκιβωτίου προσφέρει μια επιλογή υψηλής διαθεσιμότητας εκτός από την αποκατάσταση από καταστροφή. Η λειτουργία Database Availablity Group (DAG) επιτρέπει επίσης την αντιγραφή βάσεων δεδομένων Exchange μεταξύ διαφορετικών διακομιστών, με αντιγραφή με χρήση των αρχείων καταγραφής συναλλαγών.
 • Η οργάνωση των συνομιλιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διευκολύνεται περαιτέρω από μια ολόκληρη σειρά πρακτικών λειτουργιών- αυτές μπορούν να οργανωθούν ως νήματα καθώς και ανά θέμα, με την προβολή συνομιλίας να ταξινομεί τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανάλογα, ενώ η αγνόηση συνομιλίας αποκρύπτει τις ασήμαντες συνομιλίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η λειτουργία Office Communicator OC εμφανίζει την κατάσταση παρουσίας των συναδέλφων και το Consistent Experience ενοποιεί τη λειτουργία των λειτουργιών στον υπολογιστή, το κινητό τηλέφωνο ή το διαδίκτυο. Η λειτουργία ημερολογίου επιτρέπει την τήρηση των κανόνων συμμόρφωσης.

Το μοντέλο αδειοδότησης της Microsoft για τον Exchange Server με άδεια χρήσης διακομιστή και CALs

Η αδειοδότηση των εκδόσεων του Microsoft Exchange Server αποτελείται από την άδεια χρήσης του διακομιστή και τον αριθμό των απαιτούμενων αδειών πρόσβασης πελατών (CAL). Σύμφωνα με τη Microsoft, πρέπει να τηρούνται οι ακόλουθες διατάξεις:

1. Κάθε μεμονωμένος διακομιστής απαιτεί τη δική του άδεια χρήσης διακομιστή Exchange.

2. Η άδεια χρήσης του διακομιστή περιέχει δικαιώματα πρόσβασης για τους διαχειριστές ώστε να μπορούν να διαχειρίζονται τον διακομιστή Exchange - ωστόσο, αυτά δεν αντιπροσωπεύουν δικαιώματα χρήσης για τις υπηρεσίες Exchange.

3. Κάθε εργαζόμενος που θέλει να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του Exchange Server πρέπει να διαθέτει άδεια πρόσβασης πελάτη - CAL - για το σκοπό αυτό.

4. Οι CALs για τον Exchange Server διατίθενται σε δύο παραλλαγές: ως CAL χρήστη που σχετίζεται με το άτομο και ως CAL συσκευής που σχετίζεται με τη συσκευή.

Ποιες άδειες χρήσης διακομιστή είναι διαθέσιμες για τις εκδόσεις Exchange Server

Υπάρχει ξεχωριστή άδεια χρήσης διακομιστή για κάθε έκδοση του Exchange Server - συνήθως Standard και Enterprise. Με την αγορά τους, αποκτάτε το δικαίωμα να εφαρμόσετε το αντίστοιχο λογισμικό διακομιστή στον διακομιστή της εταιρείας σας. Η πιο σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο εκδόσεων είναι ο αριθμός των διαθέσιμων βάσεων δεδομένων γραμματοκιβωτίων:

 • Ήδη η Standard Edition 2010 υποστηρίζει έως και 5 βάσεις δεδομένων γραμματοκιβωτίων και συνεπώς είναι συχνά επαρκής για τις απαιτήσεις των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.
 • Η έκδοση Enterprise Edition, με την υποστήριξή της για έως και 100 βάσεις δεδομένων γραμματοκιβωτίων, καλύπτει τις απαιτήσεις μεγάλων εταιρειών και οργανισμών.

Το λειτουργικό πεδίο εφαρμογής της αντίστοιχης έκδοσης του Windows Exchange Server 2010 ελέγχεται μέσω των αδειών πρόσβασης πελάτη. Επομένως, δεν δεσμεύονται από μια συγκεκριμένη έκδοση Exchange, έτσι ώστε με μια Enterprise CAL να μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον Exchange Standard Server και με μια Standard CAL τον Exchange Enterprise Server. Η CAL για τις εκδόσεις Exchange Enterprise είναι, τρόπον τινά, μια προσθήκη στην CAL για τις εκδόσεις Exchange Standard.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αδειοδότηση με CALs μπορείτε να βρείτε εδώ ή στις επιμέρους εκδόσεις του Exchange Server στο Wiresoft Online Shop.

Αγορά άδειας χρήσης και συμβουλευτική για τον Exchange Server στη Wiresoft

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wiresoft θα βρείτε όλες τις άδειες χρήσης των περιγραφόμενων εκδόσεων διακομιστή - από Exchange 2008 έως Exchange 2019 - στην έκδοση Standard και Enterprise Edition ως πρωτότυπα προϊόντα άδειας χρήσης της Microsoft. Επιπλέον, σας προσφέρουμε τις αντίστοιχες άδειες πρόσβασης πελατών για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες και τις υπηρεσίες της αντίστοιχης έκδοσης.Μπορείτε να τις αγοράσετε μεμονωμένα και να καλύψετε έτσι τις απαιτήσεις σας για το CAL με εξατομικευμένο και ταυτόχρονα οικονομικό τρόπο.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ειδικές, μειωμένες τιμές μας για όλες τις άδειες χρήσης διακομιστών και CALs: Αυτά προέρχονται από ευρωπαϊκές εταιρείες, είναι αχρησιμοποίητα και επομένως πλήρως λειτουργικά. Επιπλέον, έχουν ελεγχθεί από την Wiresoft για 100% αυθεντικότητα. Ως πελάτης της Wiresoft, είστε πάντα στην ασφαλή πλευρά όταν αγοράζετε άδειες χρήσης - και μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις συμβουλές των εμπειρογνωμόνων μας για τυχόν απορίες σας - στην ηλεκτρονική συνομιλία, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου.