Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
Trustmask
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για το φιλτράρισμα!
MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2019 Professional Plus - για όλες τις ανάγκες των επαγγελματιών επιχειρήσεων Το τρέχον Office Suite στην έκδοση 2019 προσφέρει στους επαγγελματίες χρήστες (εκτός από τις εκδόσεις Home & Business, Professional και...
57,90 € *
MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD
Microsoft Office 2019 Standard - η έκδοση για επαγγελματίες χρήστες Το Microsoft Office 2019 είναι η τελευταία έκδοση του δοκιμασμένου λογισμικού παραγωγικότητας για τη δημιουργία και το σχεδιασμό κειμένων και υπολογισμών,...
53,90 € *

Microsoft Office 2019 για τα Windows

Σε σύγκριση με τον προκάτοχό της, η νέα έκδοση Office 2019 της Microsoft προσφέρει μια σειρά νέων χαρακτηριστικών που καθιστούν την εργασία σε έγγραφα - μόνη ή σε ομάδα - ακόμη πιο ευέλικτη. Το δοκιμασμένο OneDrive επιτρέπει την απλή κοινή χρήση δεδομένων και εγγράφων στο σύννεφο - για συνεργασία μεταξύ ομάδων σε έγγραφα.

Η Microsoft έχει επίσης προσθέσει περαιτέρω λειτουργίες σε δοκιμασμένα προγράμματα του Office, όπως το Word, το Excel και το PowerPoint, τα οποία προσφέρουν διευρυμένες δυνατότητες για έγγραφα κειμένου, λογιστικά φύλλα και παρουσιάσεις: Το Word περιέχει, μεταξύ άλλων, τη λειτουργία υπαγόρευσης Microsoft Dictate καθώς και ένα εργαλείο μετάφρασης- το Excel περιέχει, για παράδειγμα, τη λύση ανάλυσης "Δημοσίευση στο Power BI" ως νέο στοιχείο μενού- και στο PowerPoint είναι διαθέσιμες νέες κινήσεις όπως το Morph και το Zoom.

Επιπλέον, στα προγράμματα αυτά διατίθενται επίσης τα θέματα φόντου λευκό, σκούρο γκρι και μαύρο, με τα τελευταία χρώματα να είναι ιδιαίτερα ευχάριστα για τα μάτια και να κάνουν έτσι την εργασία στην οθόνη ακόμη πιο ξεκούραστη.

Η νέα έκδοση του Office έχει ελαφρώς διαφορετική εμφάνιση σε σχέση με την έκδοση 2016: Η αρχική σελίδα των προγραμμάτων εμφανίζει πλέον και τα αρχεία του Office που έχουν διαμοιραστεί από τους χρήστες μέσω του cloud. Κατά τα άλλα, οι χρήστες θα βρουν τη συνήθη διαισθητική πλοήγηση στο μενού. Το Microsoft OneNote δεν περιλαμβάνεται πλέον, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα Windows 10 μέσω της εφαρμογής Universal Windows App.

Το πακέτο του MS Office 2019 διατίθεται επίσης ως offline έκδοση

Εκτός από τη συνδρομή λογισμικού, η νέα έκδοση του Microsoft Office διατίθεται επίσης ως έκδοση εκτός σύνδεσης για εγκατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι: οι χρήστες που προτιμούν να εργάζονται με προγράμματα των Windows σε ένα τοπικό περιβάλλον μπορούν να χρησιμοποιούν το πακέτο λογισμικού Office 2019 ως μόνιμο χωρίς σύνδεση στο cloud.

Στη Wiresoft, οι δύο εκδόσεις Office 2019 Standard και Professional Plus είναι διαθέσιμες στην αυτόνομη παραλλαγή. Αυτές προσφέρουν ακόμη πιο ολοκληρωμένες λειτουργίες από τις άλλες εκδόσεις και είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για αυτοαπασχολούμενους ή ελεύθερους επαγγελματίες και για μικρές και μεγαλύτερες εταιρείες.  

Εγκατάσταση μέσω Click to Run

Σε σύγκριση με το Office 2016, η έκδοση του 2019 χρησιμοποιεί την τεχνολογία εγκατάστασης Click-to-Run (κλικ και εκτέλεση). Το C2R προσφέρει μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας και μειώνει τις απαιτήσεις δικτύου με την τεχνολογία βελτιστοποίησης των λήψεων.

Όλες οι εφαρμογές και τα apps του Office εγκαθίστανται αυτόματα. Με το εργαλείο εγκατάστασης του Office, ωστόσο, είναι δυνατή η εγκατάσταση μόνο μεμονωμένων εφαρμογών.

ΤοMS Office 2019 υποστηρίζει μόνο υπολογιστές με Windows 10. Οι υπολογιστές Mac θα πρέπει να έχουν εγκατεστημένη μία από τις τρεις τελευταίες τρέχουσες εκδόσεις MacOs.

Όλες οι εκδόσεις του Office 2019 είναι διαθέσιμες ως εκδόσεις 32-bit και 64-bit. Η έκδοση 64-bit απαιτεί τουλάχιστον 4 GB μνήμης RAM.

Νέες γενικές λειτουργίες στα προγράμματα του Office 2019

Το πακέτο Office 2019 περιέχει μια σειρά νέων λειτουργιών για όλες τις εκδόσεις, οι οποίες είναι διαθέσιμες σε διάφορα προγράμματα, όπως το Word, το Excel και το PowerPoint- επιπλέον, υπάρχουν βελτιωμένες επιλογές στα επιμέρους προγράμματα για την επεξεργασία κειμένου, τις αναλύσεις και το σχεδιασμό προτύπων κ.λπ. Οι σημαντικότερες εξηγούνται συνοπτικά παρακάτω.

Λειτουργία μετάφρασης

Στις τρέχουσες εκδόσεις του Word, του Excel και του PowerPoint υπάρχει τώρα μια λειτουργία μετάφρασης- στο Outlook αυτή μπορεί να εγκατασταθεί στη συνέχεια με το Office AddIn Translator for Outlook. Προσφέρει το πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζεται πλέον να καλέσετε μια ιστοσελίδα μέσω του προγράμματος περιήγησης για να μεταφράσετε ένα κείμενο ή ένα τμήμα, αλλά μπορείτε να το κάνετε αμέσως μέσω του μενού με την επιλογή Έλεγχος > Μετάφραση.

Ελεύθερο σχέδιο

Αυτό το εργαλείο σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να εισάγετε σκίτσα, σχήματα ή ακόμη και μαθηματικές αναπαραστάσεις από ένα ελεύθερο σχέδιο- αυτό είναι δυνατό ακόμη και χωρίς οθόνη αφής, επειδή η εφαρμογή λειτουργεί και με το ποντίκι.

Υποστήριξη διόρθωσης σφαλμάτων για προσβασιμότητα

Η υποστηρικτική διόρθωση σφαλμάτων κάνει προτάσεις για να γίνει ένα έγγραφο προσβάσιμο, ώστε να μπορεί να διαβαστεί και να επεξεργαστεί εύκολα από άτομα με αναπηρία. Αυτό βασίζεται σε διεθνώς δεσμευτικά πρότυπα για την προσβασιμότητα.

Ανατροφοδότηση ήχου

Η ηχητική ανατροφοδότηση, εάν είναι ενεργοποιημένη, παρέχεται με έναν ήχο ως επιβεβαίωση όταν αποστέλλεται ένα email ή όταν διαγράφονται αντικείμενα ή εισάγεται περιεχόμενο. Υπάρχει επίσης μια ηχητική ειδοποίηση όταν οι επιλογές οθόνης έχουν αλλάξει.

Βελτιωμένη υποστήριξη στυλό για συσκευές αφής

Ειδικά οι χρήστες που χρησιμοποιούν το Office 2019 και σε συσκευή με οθόνη αφής μέσω πένας επωφελούνται από τη βελτιστοποιημένη υποστήριξη αυτού του τρόπου λειτουργίας. Δεν έχει βελτιωθεί μόνο η ένταση της πίεσης, αλλά έχουν ενσωματωθεί και νέα εφέ κλίσης. Οι καμπύλες γραμμές μπορούν τώρα να σχεδιάζονται με διαφορετική ένταση πίεσης, με αποτέλεσμα το πλάτος ή η ένταση μιας γραμμής να μπορεί να μεταβάλλεται με την κλίση του στυλό.

Νέες λειτουργίες στα επιμέρους προγράμματα του Office 2019

Επιπλέον, το Office 2019 προσφέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά στα επιμέρους προγράμματα:

Word 2019: Εισαγωγή εικονογραμμάτων με βάση το διάνυσμα

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Word περιλαμβάνει τώρα τη δυνατότητα εισαγωγής γραφικών ή εικονιδίων που βασίζονται σε διανυσματικά στοιχεία στο κείμενο. Η επιλογή Εικονογράμματα περιέχει διάφορα κλιμακούμενα γραφικά που μπορούν να εισαχθούν σε ένα έγγραφο του Word με ένα κλικ και να μεγεθυνθούν χωρίς απώλεια ποιότητας.

Επιπλέον, είναι πλέον δυνατή η απόκρυψη των ράβδων επεξεργασίας και η εμφάνιση ενός κειμένου σε πλήρη οθόνη, γεγονός που υποστηρίζει τη συγκέντρωση κατά την ανάγνωση.

Excel 2019: Νέες λειτουργίες ανάλυσης δεδομένων και τύποι διαγραμμάτων

Εκτός από τις νέες λειτουργίες ανάλυσης δεδομένων, το Excel έχει επίσης επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει περισσότερους τύπους διαγραμμάτων, π.χ. σαφή διαγράμματα χοάνης για την απεικόνιση αγωγών πωλήσεων και χοάνης πωλήσεων, καθώς και χάρτες 2D για την απεικόνιση γεωγραφικών δεδομένων ως ακριβείς απεικονίσεις.

PowerPoint 2019: Κινούμενα σχέδια για τρισδιάστατα αντικείμενα

Το Office 2019 προσφέρει τώρα τη δυνατότητα εισαγωγής και επεξεργασίας τρισδιάστατων αντικειμένων από μια διαδικτυακή γκαλερί ή από την επιφάνεια εργασίας σε έγγραφα του Office. Ειδικά στο PowerPoint, υπάρχουν διαθέσιμες λειτουργίες όπως η μορφοποίηση και το ζουμ για το σκοπό αυτό, ώστε να τα ζωντανεύετε, π.χ. για να περιστρέφετε την προβολή.

Προοπτικές 2019: Επικεντρωθείτε στα ουσιώδη

Η νέα λειτουργία Clutter είναι μια έξυπνη λειτουργία που υποστηρίζει τους χρήστες στη διαχείριση της καθημερινής πλημμυρίδας μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το Clutter αναγνωρίζει αυτόματα ποια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι σημαντικά και τα προωθεί στα εισερχόμενα. Η λειτουργία μετάφρασης είναι επίσης διαθέσιμη μετά την εγκατάσταση μέσω του πρόσθετου Office Translator for Outlook.

Εκδόσεις του Office 2019 στη Wiresoft

Το Office 2019 διατίθεται σε πέντε συνολικά εκδόσεις - από αυτές, το Office 2019 Standard και το Office 2019 Professional Plus προσφέρονται στη Wiresoft. Αυτές οι δύο εκδόσεις έχουν πιο ολοκληρωμένες δυνατότητες και προγράμματα από τις εκδόσεις Home & Student, Home & Business και Professional, με την Professional Pro να περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες της έκδοσης Standard.

Πρότυπο Microsoft Office 2019

Το λογισμικό Office 2019 Standard είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για εταιρείες και ιδιώτες που πρέπει να διαχειρίζονται καθημερινά πιο σύνθετες επιχειρηματικές διαδικασίες και εργασίες.

Για το σκοπό αυτό, είναι διαθέσιμες περαιτέρω πρακτικές λειτουργίες, όπως ο έλεγχος ενημερώσεων ή η εφαρμογή τηλεμετρίας, αλλά και η πολιτική ομάδας, καθώς και οι υπηρεσίες τερματικού ή το RDS και το Microsoft Publisher.

Εφαρμογή τηλεμετρίας

Η εφαρμογή τηλεμετρίας στο Windows Office 2019 Standard με τον πίνακα ελέγχου τηλεμετρίας είναι ένα εργαλείο με τη μορφή ενός βιβλίου εργασίας Excel. Διαμορφώνεται για μια επιχειρησιακή βάση δεδομένων και χρησιμοποιείται για τη συλλογή δεδομένων σχετικά με τη χρήση, την απογραφή και την ακεραιότητα των εγγράφων του Office. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της συμβατότητας των πρόσθετων προγραμμάτων που αφορούν συγκεκριμένες εταιρείες, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η χρήση τους.

Υπηρεσίες απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας

Οι υπηρεσίες απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας (RDS) για το Office Standard καθιστούν προγράμματα όπως το Word, το Excel και το PowerPoint διαθέσιμα ως διαδικτυακές εφαρμογές για online χρήση. Έτσι, ο κύριος χρήστης ενός τερματικού με άδεια χρήσης μπορεί να χρησιμοποιήσει τα προγράμματα αυτά σε μια δεύτερη, κινητή συσκευή.

Εκδότης για δημοσιεύσεις

Το MS Publisher, το οποίο διατίθεται μόνο στην έκδοση για Windows, είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον πειστικό σχεδιασμό όχι μόνο παρουσιάσεων αλλά και εντύπων. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία drag & drop, οι εικόνες και τα γραφικά εισάγονται απευθείας στην περιοχή σχεδίασης του Publisher και επεξεργάζονται εκεί.

Επαγγελματίας του Microsoft Office 2019 συν

Το πακέτο Professional Plus παρέχει στους χρήστες όλες τις λειτουργίες και τις υπηρεσίες του προγράμματος που προσφέρει η έκδοση του Office 2019. Αυτές περιλαμβάνουν τις λειτουργίες Access, Skype for Business, Διατήρηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Πρόληψη απώλειας δεδομένων, Τοποθετημένα γραμματοκιβώτια, Αρχειοθέτηση, Εργαλεία υπολογιστικών φύλλων και Επιχειρησιακή φωνή. Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στα εξής:

Πρόσβαση για απαιτητικούς επαγγελματίες

Η Access είναι ένα ισχυρό εργαλείο στην έκδοση Professional Plus που επιτρέπει στους χρήστες όχι μόνο να δημιουργούν βάσεις δεδομένων για ευέλικτες επιχειρηματικές εφαρμογές, αλλά και να τις διαχειρίζονται ολοκληρωμένα. Διατίθενται ευέλικτα εργαλεία σχεδιασμού για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστημάτων για τη συλλογή και ανάλυση δεδομένων, π.χ. για αναφορές κατάστασης, τα οποία χρησιμοποιούνται διαισθητικά.

Πρόληψη απώλειας δεδομένων (DLP) για την πρόληψη της απώλειας δεδομένων

Η διασφάλιση εμπιστευτικών δεδομένων, όπως οι αριθμοί πιστωτικών καρτών ή τα αρχεία υγείας, τα οποία αποθηκεύονται ολοένα και περισσότερο σε ένα νέφος, αποτελεί βασικό καθήκον για πολλές εταιρείες. Η Πρόληψη απώλειας δεδομένων στο MS Office Professional Plus 2019 παρέχει προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή κλοπή ευαίσθητων δεδομένων που είναι διαθέσιμα, για παράδειγμα, μέσω του Exchange Online, του SharePoint Online ή του OneDrive for Business, αλλά και τοπικά σε αρχεία Word, Excel και PowerPoint. Το DLP μπορεί επομένως να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό και την παρακολούθηση αυτών των δεδομένων και τη διασφάλιση της συμμόρφωσης.

Enterprise Voice για ολοκληρωμένη επικοινωνία

Αυτή η λύση Skype for Business προσφέρει ολοκληρωμένες λειτουργίες για ενοποιημένη επικοινωνία. Το Enterprise Voice μπορεί να συνδεθεί σε υπάρχοντα τηλεφωνικά συστήματα και προσφέρει πρακτικές δυνατότητες, όπως ομάδες απόκρισης, στάθμευση κλήσεων και αποδοχή και διαχείριση ομαδικών κλήσεων.

Απαιτήσεις συστήματος για το Office 2019

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Office 2019 σε έναν υπολογιστή, θα πρέπει να πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις: Συνιστώμενος επεξεργαστής για PC: 1,6 GHz, επεξεργαστής 2 πυρήνων: για Mac: MacOs (μία από τις 3 τρέχουσες εκδόσεις) με επεξεργαστή Intel.

Η κύρια μνήμη για PC: 2 GB στην έκδοση 32bit, 4 GB στην έκδοση 64bit: Mac: 4 GB.

Ελεύθερος χώρος στο σκληρό δίσκο για PC: 4 GB, για Mac: 10 GB. Για βέλτιστη προβολή, η οθόνη θα πρέπει να έχει ανάλυση 1.280 x 768 pixels (PC) ή 1.280 x 800 pixels (Mac).

Αγοράστε το Microsoft Office 2019 Editions σε χαμηλή τιμή στο Wiresoft

Στη Wiresoft, μπορείτε να βρείτε τις εκδόσεις MS Office 2019 Standard καθώς και Professional Plus σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή ως offline έκδοση χωρίς συνδρομή. Και τα δύο προϊόντα είναι πλήρεις εκδόσεις με πλήρη υποστήριξη της Microsoft και όχι εκδόσεις OEM. Η Wiresoft πωλεί μόνο αυθεντικό λογισμικό της Microsoft, πρόκειται για αχρησιμοποίητες και επομένως δωρεάν άδειες χρήσης, οι οποίες προέρχονται από ευρωπαϊκές εταιρείες και έχουν ελεγχθεί από τη Wiresoft ως προς τη γνησιότητα και τη λειτουργικότητά τους. Αυτό επιβεβαιώνεται από τους πολλούς ικανοποιημένους πελάτες μας που εμπιστεύονται τα προϊόντα λογισμικού της Wiresoft. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το ποια έκδοση του Office 2019 ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.