Chat with us, powered by LiveChat
ΝΟΜΙΚΗ
Επιχειρηματικοί πελάτες
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
Trustmask
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για το φιλτράρισμα!
MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD
Microsoft Office 2021 Standard - το απαραίτητο επιχειρηματικό λογισμικό για επιχειρήσεις και αυτοαπασχολούμενους Η πιο πρόσφατη έκδοση της σουίτας Microsoft Office 2021 Standard Edition προσφέρει στους επαγγελματίες χρήστες σε εταιρείες,...
184,90 € *
MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2021 Professional Plus - απαραίτητο για τους επαγγελματίες των επιχειρήσεων Η πιο πρόσφατη έκδοση της ευέλικτης σουίτας Microsoft Office , η οποία χρησιμοποιείται παγκοσμίως, προσφέρει στους επαγγελματίες χρήστες σε...
199,90 € *

Microsoft Office 2021 - το πιο πρόσφατο λογισμικό Office για επαγγελματίες και ιδιώτες χρήστες

Με το Office 2021, η πιο πρόσφατη έκδοση της δοκιμασμένης σουίτας λογισμικού της Microsoft διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις για επαγγελματίες και ιδιώτες χρήστες. Ειδικότερα, το Office 2021 Standard και το Office 2021 Professional Plus προσφέρουν και πάλι μια σημαντική αύξηση των λειτουργιών, καθώς και μεμονωμένα προγράμματα και εκτεταμένες λειτουργίες και έτσι μια ιδιαίτερα ευρεία βάση για την αντιμετώπιση των τυπικών επιχειρηματικών εργασιών στις σύγχρονες επιχειρήσεις: τόσο στη δημιουργία και την επεξεργασία κειμένων και υπολογισμών με ολοκληρωμένη συνεργασία σε έγγραφα όσο και στην ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων μέσω ολοκληρωμένων προτύπων ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της ολοκληρωμένης επικοινωνίας με τους υπαλλήλους και τους επιχειρηματικούς εταίρους. Αυτές οι σουίτες Office 2021 ανεβάζουν επίσης τη συνεργασία στο νέφος - για παράδειγμα στο γραφείο στο σπίτι - σε ένα νέο επίπεδο, για ακόμη υψηλότερα πρότυπα όσον αφορά τη λειτουργικότητα και την αποδοτικότητα.

Οι νέες εκδόσεις Office 2021 Standard καθώς και Office 2021 Professional Plus περιέχουν και πάλι πολυάριθμες βελτιστοποιήσεις και προσθήκες στα δοκιμασμένα προγράμματα του Office Word, Excel, PowerPoint και Outlook, καθώς και στις πρόσθετες εφαρμογές που διατίθενται ανάλογα με την έκδοση, ιδίως στην από κοινού επεξεργασία εγγράφων σε πραγματικό χρόνο, καθώς και στην ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων και πληροφοριών σε ομάδες, και με τη λειτουργία Data Loss Prevention, έχουν στη διάθεσή τους ένα ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο ασφάλειας για το σκοπό αυτό.

Το MS Office 2021 συμπληρώνεται από το ψηφιακό σημειωματάριο OneNote και το Microsoft Teams, το οποίο αντικαθιστά το Skype. Τα προγράμματα του Office μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως εφαρμογές Office Web Apps. Ειδικά στην έκδοση Professional Plus, οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν τη νέα MS Access για διάφορες αναλύσεις δεδομένων,

Οι εκδόσεις Microsoft Office 2021 Standard και Professional Pro μπορούν να βρεθούν μετά την επίσημη κυκλοφορία τους στο κατάστημα λογισμικού Wiresoft ως μεταχειρισμένο λογισμικό - θα επωφεληθείτε από τη χαμηλότερη τιμή σε σύγκριση με το αντίστοιχο νέο προϊόν - απλά επικοινωνήστε με την ομάδα μας και μάθετε πότε αυτές οι εκδόσεις του Office θα είναι διαθέσιμες για εσάς.

Στην επισκόπηση που ακολουθεί παρουσιάζονται οι ήδη γνωστές λειτουργίες του Office 2021 Standard και Professional Plus, καθώς και περαιτέρω καινοτομίες αυτής της έκδοσης που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Κλασικές εφαρμογές Office - ακόμα πιο ισχυρές στην έκδοση 2021 του MS Office

Τόσο στην έκδοση Standard όσο και στην έκδοση Professional Plus, οι κλασικές μεμονωμένες εφαρμογές Word, Excel, PowerPoint και Outlook αποτελούν και πάλι τη ραχοκοκαλιά του νέου MS Office 2021: συμπληρώνονται από το ψηφιακό σημειωματάριο OneNote, το MS Publisher και το εργαλείο επικοινωνίας Microsoft Teams. Η MS Access 2021 περιλαμβάνεται επίσης αποκλειστικά στην έκδοση Professional Plus.

Στην επισκόπηση που ακολουθεί παρουσιάζονται συνοπτικά αυτά τα προγράμματα του Office, συμπεριλαμβανομένων των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους. Για τις πιο πρόσφατες λεπτομέρειες σχετικά με τις πρόσθετες λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στις εκδόσεις MS Office 2021 Standard και Professional Plus, επικοινωνήστε με ένα μέλος της ομάδας Wiresoft.

 • ΤοMicrosoft Word 2021 είναι ένα από τα σημαντικότερα προγράμματα όλων των εκδόσεων του Office για τη δημιουργία ποικίλων εγγράφων κειμένου για επαγγελματικούς και ιδιωτικούς σκοπούς. Στην τρέχουσα έκδοση, το πρόγραμμα δημιουργίας κειμένου υποστηρίζει την αλληλογραφία ακόμη πιο ολοκληρωμένα - όχι μόνο με τις πολλές επιλογές μορφοποίησης και την ενσωμάτωση στοιχείων εικόνας και υπολογισμού, αλλά και με διάφορες βελτιστοποιημένες λειτουργίες που διευκολύνουν όλο και περισσότερο τις εργασίες αυτές. Αυτές περιλαμβάνουν το εργαλείο μετάφρασης που είναι ενσωματωμένο στο Word, μια λειτουργία υπαγόρευσης καθώς και διόρθωση ορθογραφίας, συμπεριλαμβανομένης της διόρθωσης γραμματικής. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να έχουν τη δυνατότητα να τους διαβάζουν δυνατά κείμενα κατά τη διάρκεια της γραφής, ενώ η λειτουργία εισαγωγής ομιλίας έχει επίσης βελτιωθεί περαιτέρω. Με το Word Editor, οι προτάσεις λέξεων και ορθογραφίας μπορούν να υιοθετηθούν απευθείας με ένα κλικ. Η βελτιωμένη αναγνώριση χαρακτήρων του κειμένου που γράφεται με ψηφιακή πένα επιταχύνει επίσης την εισαγωγή κειμένου. Υπάρχουν επίσης βελτιώσεις στην ενσωμάτωση εικόνων και γραφικών, όπως η ενσωμάτωση του μορφότυπου εικόνας HEIC της Apple χωρίς προηγούμενη μετατροπή, πιο σύνθετα γραφικά SVG μπορούν να ενσωματωθούν σε ένα έγγραφο του Word και επίσης να κλιμακωθούν και να επεξεργαστούν χωρίς να απαιτείται περισσότερη μνήμη.
 • ΤοMicrosoft Excel 2021 παρέχει και πάλι πλήθος ισχυρών λειτουργιών και φίλτρων στη νέα έκδοση του Office - μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται δυναμικοί πίνακες καθώς και η βελτιστοποιημένη λειτουργία XVERWEIS, με την οποία τα δεδομένα μπορούν να αναλυθούν διεξοδικά και να υποστούν περαιτέρω επεξεργασία. Για παράδειγμα, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν φίλτρα στον άξονα χρόνου και διάφορες λειτουργίες έχουν βελτιστοποιηθεί ειδικά για οικονομικούς υπολογισμούς- επιπλέον, το Excel προσφέρει και πάλι ευρεία συμβατότητα με τη μορφή αρχείου CSV (Comma Separated Values).
 • Όπως και στην προηγούμενη έκδοση, τοMicrosoft PowerPoint 2021 περιέχει και πάλι ένα ευρύ φάσμα επιλογών σχεδιασμού για ενημερωτικές παρουσιάσεις και περιεκτικές αναφορές. Εκτός από τα εκπληκτικά εφέ, όπως η μορφοποίηση γραφικών και εικόνων για δυναμικές μεταβάσεις, μπορούν επίσης να κλιμακωθούν ελεύθερα στο PowerPoint 2021 ή να εμψυχωθούν με τη λειτουργία ζουμ. Όλα τα κινούμενα σχέδια μπορούν επίσης να εκτελεστούν με ένα ψηφιακό στυλό. Επιπλέον, η εφαρμογή Office προσφέρει μια προβολή των εγγράφων PowerPoint από τον ομιλητή στις επιλογές κοινής χρήσης και με το εργαλείο επικοινωνίας Microsoft Forms, οι ομιλητές μπορούν να ξεκινήσουν μια έρευνα μεταξύ των συμμετεχόντων στην παρουσίαση.
 • ΤοMicrosoft Outlook 2021 προσφέρει ολοκληρωμένα εργαλεία για την επικοινωνία όχι μόνο με τους υπαλλήλους και τους επιχειρηματικούς εταίρους που βρίσκονται σε τοπικό επίπεδο, αλλά και για την παγκόσμια ανταλλαγή μηνυμάτων και δεδομένων. Μεταξύ άλλων, η αυτόματη συνεκτίμηση των διαφορετικών ζωνών ώρας ή της διαφοράς ώρας διευκολύνει τον προγραμματισμό κοινών ραντεβού για συναντήσεις. Το Outlook 2021 υποστηρίζει επίσης οποιονδήποτε αριθμό λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά χρήστη, γεγονός που διευκολύνει τη διαχείριση κατά τη χρήση πολλαπλών λογαριασμών. Επιπλέον, μια νέα γραμμή εργαλείων υπαγόρευσης  είναι διαθέσιμη στο Outlook 2021, συμπεριλαμβανομένων εκτεταμένων φωνητικών εντολών και αυτόματης στίξης κατά τη σύνταξη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εκτός από αυτές τις δοκιμασμένες εφαρμογές του Office, οι χρήστες του Office 2021 Standard ή Professional Plus Edition μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν τα ακόλουθα προγράμματα:

 • ΟPublisher 2021 είναι το ευέλικτο εργαλείο για το σχεδιασμό παρουσιάσεων και δημοσιεύσεων κάθε είδους, οι οποίες είναι επίσης εκτυπώσιμες- η τρέχουσα έκδοση προσφέρει επίσης βελτιωμένη αναγνώριση στυλό και λειτουργίες για επαγγελματική επεξεργασία γραφικών.
 • ΤοOneNote 2021 είναι το πρακτικό ψηφιακό σημειωματάριο για την αυθόρμητη καταγραφή ιδεών και σκίτσων. Μπορεί να συνδεθεί με άλλα προγράμματα του Office για την άμεση εφαρμογή τους.
 • ΤοMicrosoft Teams αντικαθιστά το Skype. Με αυτό, για παράδειγμα, τα μηνύματα στο Outlook μπορούν να κοινοποιηθούν απευθείας σε άλλους συναδέλφους και συνεργάτες.

Αποκλειστικά στην έκδοση Professional Plus του MS Office 2021, οι χρήστες έχουν επίσης στη διάθεσή τους την Access 2021:

 • ΗAccess 2021 προσφέρει, μεταξύ άλλων, τη βελτιστοποιημένη παροχή διαφόρων εφαρμογών βάσεων δεδομένων: αυτές μπορούν να εκτελούνται απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης, γεγονός που εξοικονομεί αποθηκευτικό χώρο και, συνεπώς, αυξάνει την αποδοτικότητα. Τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στην Access 2021 μπορούν, για παράδειγμα, να διατεθούν επίσης ασφαλισμένα σε μια βάση δεδομένων Microsoft SQL.

Ολοκληρωμένες λειτουργίες ασφαλείας στο Office 2021 Standard & Professional Plus αγοράζουν

Η ασφάλεια των εγγράφων και των δεδομένων αποτελεί και πάλι κεντρικό θέμα στην έκδοση MS Office 2021, πολύ περισσότερο που η συνεργασία πολλών εργαζομένων σε έργα στο cloud θέτει νέες προκλήσεις για την προστασία από την απώλεια και την αποκάλυψη πληροφοριών.

Για το σκοπό αυτό, η λειτουργία Group Policy Object (GPO) θα είναι πιθανότατα και πάλι διαθέσιμη στο Office 2021 για τη διαχείριση των πολιτικών ομάδας, οι οποίες εξασφαλίζονται με αρχεία ADMX (τα λεγόμενα ADMinistrative XML Template Files). Αυτό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο των ρυθμίσεων ασφαλείας των μακροεντολών σε εξωτερικά έγγραφα. Το Office 2021 Standard & Professional Plus μπορεί πιθανώς να χρησιμοποιηθεί και σε τερματικό ή απομακρυσμένο διακομιστή επιφάνειας εργασίας- για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπο της Wiresoft.

Ένα από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας της έκδοσης 2021 του MS Office είναι η αποδεδειγμένη πρόληψη απώλειας δεδομένων (DLP) - για την ολοκληρωμένη προστασία των εμπιστευτικών πληροφοριών ή δεδομένων από τη στοχευμένη ή ακούσια αποκάλυψη από έναν υπάλληλο. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την προστασία ευαίσθητων δεδομένων, όπως προσωπικές πληροφορίες σε οργανισμούς ή εταιρείες. Η DLP πληροί έτσι και τις απαιτήσεις του DSVGO. Όλες οι κινήσεις δεδομένων παρακολουθούνται με τον δυναμικό έλεγχο βάσει περιεχομένου και η μεταφορά τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλων εφαρμογών που βασίζονται στο Διαδίκτυο μπλοκάρεται εάν υπάρχει κίνδυνος απώλειας δεδομένων.

Χρησιμοποιώντας την πρόληψη απώλειας δεδομένων, οι διαχειριστές μπορούν να δημιουργήσουν διαφοροποιημένες κατευθυντήριες γραμμές για την πρόσβαση σε δεδομένα που έχουν οριστεί ως ευαίσθητα, με τις οποίες μπορούν να περιοριστούν μερικώς ή πλήρως, καθώς και να ενημερώσουν τους χρήστες για πιθανούς κινδύνους απώλειας δεδομένων.

Στο MS Office 2021 Standard και Professional Plus, οι κανόνες αυτοί μπορούν επίσης να οριστούν για τα επιμέρους προγράμματα: Ποιες πληροφορίες μπορούν να συμπεριληφθούν ή να κοινοποιηθούν σε ένα έγγραφο κ.λπ.

Κατά τη χρήση υπηρεσιών νέφους, όπως το Microsoft OneDrive, τα δεδομένα δεν χάνονται ακόμη και σε περίπτωση βλάβης του διακομιστή ή ελαττωματικών λειτουργιών μιας τελικής συσκευής- οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση και να τα επεξεργάζονται τοπικά ανεξάρτητα.

Πολλά γενικά πλεονεκτήματα του Microsoft Office 2021

Εκτός από αυτά τα ειδικά χαρακτηριστικά των επιμέρους εφαρμογών του Office, το MS Office 2021 Buy στις εκδόσεις Standard και Professional Plus πείθει επίσης με πολλές πρακτικές λειτουργίες γενικής φύσης, οι οποίες, για παράδειγμα, υποστηρίζουν την κινητή εργασία και τη διαισθητική ομαδική εργασία - για την αύξηση της αποτελεσματικότητας στη δημιουργία εγγράφων, υπολογιστικών φύλλων ή παρουσιάσεων και επίσης για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας μεταξύ των εργαζομένων.

Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε πολλές λειτουργίες του Office εν κινήσει με ένα smartphone ή ένα tablet με Windows - εδώ, οι εφαρμογές ιστού που είναι διαθέσιμες στο Office 2021 διευκολύνουν την πρόσβαση σε αυτές- η σαφής διάταξη των επιμέρους λειτουργιών και στοιχείων διευκολύνει την επεξεργασία εγγράφων εν κινήσει- τα αρχεία μπορούν επίσης να ανοίγονται και να μοιράζονται μαζί τους στο cloud.

Το νέο περιβάλλον εργασίας του MS Office 2021 εντυπωσιάζει με την ακόμη πιο ξεκάθαρη παρουσίαση και διάταξη όλων των στοιχείων- πολλές εφαρμογές μπορούν επίσης να εκτελούνται σε σκοτεινή λειτουργία, η οποία υποστηρίζει ιδιαίτερα την εργασία που είναι φιλική προς τα μάτια. Το αναθεωρημένο αναπτυσσόμενο μενού διευκολύνει την αναζήτηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εγγράφων - για το σκοπό αυτό, είναι δυνατή η εναλλαγή μεταξύ ενός γραμματοκιβωτίου και ενός ανοικτού φακέλου με ένα κλικ. Το μενού ιστορικού στο πρόγραμμα-πελάτη επιφάνειας εργασίας προσφέρει επίσης τη δυνατότητα επιστροφής στα τελευταία μέρη που επισκέφθηκε. Οι τηλεφωνικοί αριθμοί μπορούν επίσης να καλυφθούν για να δημιουργήσουν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα ή ανωνυμία.

Επίσης, όλα τα προγράμματα του MS Office 2021 buy υποστηρίζουν ακόμη περισσότερο την προσβασιμότητα, για παράδειγμα με την εφαρμογή διεθνών προτύπων και με πρακτικές προτάσεις για την ευκολότερη κατανόηση των εγγράφων, οι οποίες περιλαμβάνουν επίσης ηχητικές σημειώσεις. Μια μεγάλη ποικιλία ήχων υποστηρίζει επίσης ακουστικά την εργασία με το MS Office 2021.

Αγοράστε το Microsoft Office 2021 Standard και Professional Plus στο Wiresoft ως κατάστημα μεταχειρισμένου λογισμικού

Οι δύο νέες εκδόσεις Microsoft Office 2021 Standard και Professional Plus θα είναι σύντομα διαθέσιμες - μετά την επίσημη κυκλοφορία - από τη Wiresoft ως μεταχειρισμένο λογισμικό.

Θα επωφεληθείτε από αυτά τα πλεονεκτήματα

 • Αυθεντικό λογισμικό της Microsoft με έγκυρο κλειδί άδειας χρήσης - αντί για δοκιμαστικές εκδόσεις περιορισμένης χρήσης ή περιορισμένου χρόνου.
 • Η επισήμανση ως "μεταχειρισμένο λογισμικό" δεν σημαίνει περιορισμούς στη λειτουργικότητα του λογισμικού.
 • Το μεταχειρισμένο λογισμικό έχει δοκιμαστεί από την Wiresoft για πλήρη χρηστικότητα πριν από τη μεταπώληση.
 • Η εμπορία και η χρήση του μεταχειρισμένου λογισμικού της Microsoft είναι νόμιμη επειδή επιτρέπεται από το νόμο.
 • Όταν αγοράζετε μια μεταχειρισμένη άδεια χρήσης από τη Wiresoft, αποκτάτε πάντα ένα νόμιμο και πρωτότυπο προϊόν της Microsoft.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το Microsoft Office 2021 Edition Standard ή Professional Plus, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω συνομιλίας, τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.