Chat with us, powered by LiveChat
ΝΟΜΙΚΗ
Επιχειρηματικοί πελάτες
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
Trustmask
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για το φιλτράρισμα!
MICROSOFT SQL SERVER 2012 BUSINESS INTELLIGENCE MICROSOFT SQL SERVER 2012 BUSINESS INTELLIGENCE
Microsoft SQL Server 2012 Business Intelligence Αγοράστε Server: Microsoft SQL Server 2012 Business Intelligence Για να παρακολουθείτε συνεχώς τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες και να μπορείτε να τις βελτιστοποιείτε, χρειάζεστε ένα...
2.908,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2012 ENTERPRISE MICROSOFT SQL SERVER 2012 ENTERPRISE
Microsoft SQL Server 2012 Enterprise Ο SQL Server 2012 είναι μια σημαντική έκδοση προϊόντος με πολλά νέα χαρακτηριστικά: Αξιοπιστία για κρίσιμες εφαρμογές με υψηλότερη διαθεσιμότητα, αστραπιαία ερωτήματα και προηγμένα χαρακτηριστικά...
4.105,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2012 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2012 STANDARD
SQL Server 2012 Standard Τα ιδιαίτερα δυνατά σημεία είναι ο τομέας της επιχειρηματικής ευφυΐας και των κρίσιμων εφαρμογών, καθώς και η ενσωμάτωση ενός νέφους σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Η εικονικοποίηση περιγράφει μια...
288,90 € *

Άλλα νέα χαρακτηριστικά που αξίζει να αναφερθούν για τον SQL Server 2012 είναι η ισχυρότερη ενσωμάτωση της λύσης cloud SQL Azure: Με αυτήν, οι βάσεις δεδομένων μπορούν επίσης να παρέχονται μέσω του διαδικτύου και οι τοπικές βάσεις δεδομένων μπορούν να συγχρονίζονται. Η διαχείριση του SQL Azure γίνεται από το SQL Server Management Studio. Επιπλέον, η νέα λειτουργία Contained Databases απλοποιεί σημαντικά τη μετακίνηση βάσεων δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των εξαρτημένων αντικειμένων.

Το Columnstore index (Transact-SQL) εισάγει ένα πρότυπο για την αποθήκευση και την αναζήτηση μεγάλων πινάκων αποθήκης δεδομένων. Το ευρετήριο Columnstore χρησιμοποιεί αποθήκευση και επεξεργασία δεδομένων με βάση τις στήλες, επιτυγχάνοντας έως και δεκαπλάσια απόδοση ερωτημάτων σε σχέση με τη συμβατική αποθήκευση με βάση τις γραμμές.

Τέλος, οι νέες υπηρεσίες ποιότητας δεδομένων (DQS) του SQL Server επιτρέπουν τη δημιουργία μιας βάσης γνώσεων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση σημαντικών εργασιών ποιότητας δεδομένων, όπως η τυποποίηση, καθώς και η διόρθωση, η επέκταση και ο αποδιπλασιασμός των δεδομένων.

Ομοίως, το μοντέλο αδειοδότησης της Microsoft έχει επίσης προσαρμοστεί στις τρέχουσες επιδόσεις των σύγχρονων συστημάτων διακομιστών. Η τυπική έκδοση του SQL Server 2012, η οποία είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις 32 και 64 bit, διαθέτει ήδη σύνδεση με το cloud. Αυτό μπορεί να αγοραστεί είτε με μια βασική άδεια χρήσης είτε με μια άδεια χρήσης διακομιστή και CALs. Κάθε έκδοση του SQL Server 2012 έχει διαφορετικούς κανόνες για τη σωστή αδειοδότησή της. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό παρακάτω.

ΟSQL Server 2012 είναι επίσης συμβατός με τις παλαιότερες εκδόσεις των Windows 7 ή 8. Με μια άδεια χρήσης του SQL Server 2012 λαμβάνετε έτσι ένα εξαιρετικά ισχυρό λογισμικό διακομιστή που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε πολλά σενάρια.

Ο Microsoft SQL Server 2012 διατίθεται από τη Wiresoft στις ακόλουθες εκδόσεις και σε ασυναγώνιστη τιμή:

 • SQL Server 2012 Standard
 • SQL Server 2012 Επιχειρηματική ευφυΐα
 • SQL Server 2012 Enterprise

Η έκδοση SQL Server Standard περιέχει ήδη πολλές λειτουργίες για χρήση στην καθημερινή επιχείρηση, καθώς και εκτεταμένα εργαλεία διαχείρισης για την κάλυψη των απαιτήσεων μικρότερων εταιρειών και οργανισμών, συμπεριλαμβανομένης της εικονικοποίησης και της ασφάλειας δεδομένων

Εικονικοποίηση και ασφάλεια δεδομένων.

Με την έκδοση Business Intelligence Edition, ένα ακόμη μέλος συμπληρώνει τον αριθμό των διαθέσιμων εκδόσεων διακομιστή για την SQL 2012. Η premium έκδοση, SQL Server 2012 Enterprise, προσφέρει στους τελικούς χρήστες το ευρύτερο χαρτοφυλάκιο λειτουργιών και υπηρεσιών με το οποίο μπορούν να δημιουργηθούν επεκτάσιμες και ταυτόχρονα εξαιρετικά διαθέσιμες εφαρμογές διακομιστή SQL.

Θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε σχετικά με την αγορά της έκδοσης του SQL Server που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και να σας ετοιμάσουμε ένα προσαρμοσμένο πακέτο αδειών χρήσης διακομιστή.

Σύντομη επισκόπηση των εκδόσεων του SQL Server 2012

Εκτός από τις εκδόσεις Standard - για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις - και Enterprise, με το πλήρες φάσμα λειτουργιών - που αναπτύχθηκε για τις απαιτήσεις μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών - που είναι γνωστές από τις προηγούμενες εκδόσεις SQL, η νέα έκδοση Business Intelligence Edition αποτελεί το νέο μέλος της εκτεταμένης οικογένειας του SQL Server, η οποία περιλαμβάνει και άλλες εκδόσεις. Όπως υποδηλώνει το όνομα, η έκδοση BI σχεδιάστηκε ειδικά για τις απαιτήσεις των εταιρειών που θέλουν να χρησιμοποιούν ισχυρά εργαλεία για τυπικές επιχειρηματικές εργασίες.

Εκτός από την έκδοση 64-bit, οSQL Server 2012 διατίθεται και σε έκδοση 32-bit, αν και συνιστάται η εγκατάσταση της έκδοσης 64-bit. Στις εκδόσεις Standard, Business Intelligence και Enterprise, το μέγιστο μέγεθος των βάσεων δεδομένων περιορίζεται σε 524 PByte (petabyte).

Σημαντικές λειτουργίες επιχειρηματικής ευφυΐας της έκδοσης SQL Server 2012

Με τις ολοκληρωμένες λειτουργίες SQL Server BI της έκδοσης 2012, οι εταιρείες μπορούν να εφαρμόσουν μια λειτουργική πλατφόρμα BI. Για το σκοπό αυτό, προσφέρει εκτεταμένες λειτουργίες αναφοράς και ανάλυσης:

 • BI Semantic Model (BISM): Με το BI Semantic Model, ο SQL Server 2012 παρέχει ένα εργαλείο για τη δημιουργία μοντέλων στις SQL Server Analysis Services (SSAS) και στο Powerpivot for Excel - το τελευταίο επιτρέπει στους διαχειριστές να δημιουργούν αμιγώς ταμπλετικά μοντέλα.
 • Σημασιολογική αναζήτηση για επιχειρηματική ευφυΐα: Η σημασιολογική αναζήτηση επεκτείνει την ήδη υπάρχουσα λειτουργία αναζήτησης πλήρους κειμένου στον SQL Server με νέα σενάρια που υπερβαίνουν την αναζήτηση λέξεων-κλειδιών: Η σημασιολογική αναζήτηση σάς επιτρέπει να αναζητάτε ομοιότητες μεταξύ εγγράφων, αναλύοντας τις αντίστοιχες έννοιές τους.
 • SQL Server PowerPivot for SharePoint: Με το SQL Server PowerPivot, ο διακομιστής SharePoint συνδέεται με τον SQL Server 2012 προκειμένου να είναι δυνατή η χρήση των αντίστοιχων λειτουργιών. Με το PowerPivot, τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα τοπικά σε πίνακες του Excel ή σε βάσεις δεδομένων της Access μπορούν να γίνουν προσβάσιμα σε άλλους χρήστες και να αναλυθούν γρήγορα.
 • Υπηρεσίες ανάλυσης στον SQL Server 2012: Οι SSAS παρέχουν λύσεις για τη δημιουργία καθώς και τη διάθεση αναλυτικών βάσεων δεδομένων, οι οποίες μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν σε εφαρμογές BI, όπως το Excel, το Performance Point, το Reporting Services κ.λπ. Η περίπτωση Analysis Services έχει σχεδιαστεί για διαφορετικούς τύπους λύσεων: Οι διαχειριστές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ μιας πολυδιάστατης ή μιας επιτραπέζιας λύσης.
 • SQL Server Data Tools (SSDT): Το SSDT είναι ο διάδοχος του Business Intelligence Development Studio στην έκδοση του SQL Server 2008 R2.Τα SQL Server Data Tools μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία αποθηκών δεδομένων και τη διαχείριση των Analysis Services στον SQL Server 2012.
 • Δείκτες Columnstore: Οι δείκτες Columnstore στον SQL Server 2012 είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για τυπικές εφαρμογές αποθήκης δεδομένων. Επιτρέπουν την ομαδοποίηση, τη διαχείριση και την ανάκτηση δεδομένων σε μορφή δεδομένων που βασίζεται σε στήλες. Κατά τη διαδικασία αυτή, όλες οι στήλες συνδέονται μεταξύ τους για τη δημιουργία ενός συνολικού ευρετηρίου.
 • Υπηρεσίες ποιότητας δεδομένων (DQS): Με τις Υπηρεσίες ποιότητας δεδομένων (DQS), διαδικασίες όπως ο καθαρισμός δεδομένων και η αντιστοίχιση δεδομένων βελτιώνονται στον SQL Server 2012. Το DQS καθαρίζει και βελτιστοποιεί σύνολα δεδομένων, εντοπίζοντας και εξαλείφοντας τα διπλά ή ασυνεπή δεδομένα πριν χρησιμοποιηθούν για αναφορές στις Υπηρεσίες αναφοράς ή στις αποθήκες δεδομένων.
 • Power View: Ένα άλλο χαρακτηριστικό BI είναι το Power View, ένα πρόσθετο για τον SharePoint Server. Το Power View είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο πίνακα οργάνων για την ανάλυση δεδομένων καθώς και για τη δημιουργία ad-hoc αναφορών, το οποίο επιτρέπει τη γρήγορη οπτικοποίηση δεδομένων.

Το τρέχον μοντέλο αδειοδότησης για τον SQL Server 2012 από τη Microsoft

Η τροποποιημένη μετρική αδειοδότησης ισχύει για την έκδοση SQL Server 2012. Με αυτό, η Microsoft καθορίζει τον τύπο καθώς και την ανάγκη για άδειες χρήσης που είναι διαθέσιμες ανά έκδοση διακομιστή. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν διαφορετικές επιλογές αδειοδότησης για το λογισμικό SQL.

Η άδεια χρήσης του επεξεργαστή που ήταν γνωστή από προηγούμενες εκδόσεις δεν υπάρχει πλέον. Έχει αντικατασταθεί από την αδειοδότηση πυρήνων, όπου κάθε πυρήνας όλων των επεξεργαστών ενός διακομιστή πρέπει να αδειοδοτείται. Ενώ η απόδοση του διακομιστή με βάση τους πυρήνες δεν έπαιζε ρόλο στην αδειοδότηση των παλαιότερων εκδόσεων διακομιστών της Microsoft, ο αριθμός των πυρήνων αποτελεί το σημείο εκκίνησης για τον υπολογισμό της απαιτούμενης άδειας στις εκδόσεις SQL Server Enterprise. Έτσι, η αυξανόμενη απόδοση των διακομιστών, η οποία μπορεί να διαχειριστεί υψηλότερο φόρτο εργασίας και η οποία καθίσταται δυνατή λόγω του αριθμού των πυρήνων, γίνεται η βάση για την αδειοδότηση.

Οι εικονικοί διακομιστές μπορούν επίσης να εξοπλιστούν, μεταξύ άλλων, με άδειες χρήσης Server/CAL. Σε αυτή την περίπτωση, όπως και με την τυπική έκδοση, απαιτούνται επιπλέον άδειες πρόσβασης πελάτη (CAL) εκτός από τις άδειες χρήσης διακομιστή. Με την αδειοδότηση πυρήνα, από την άλλη πλευρά, δεν απαιτούνται CALs για πρόσβαση στον διακομιστή.

Επισκόπηση των επιλογών αδειοδότησης για τον SQL Server 2012

Αυτή η επισκόπηση παρουσιάζει τους διαφορετικούς τύπους αδειοδότησης για τις εκδόσεις SQL Server 2012 που διατίθενται από τη Wiresoft:

 • Standard Edition (SE) - εδώ μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αδειοδότησης με πυρήνες ή ανά διακομιστή συν CALs
 • Business Intelligence Edition (BI) - μπορεί να αδειοδοτηθεί μόνο ανά διακομιστή συν CALs
 • Enterprise Edition (EE) - είναι δυνατή μόνο η αδειοδότηση με βάση τον πυρήνα

Αδειοδότηση του Τυπική έκδοση

Η Standard Edition της έκδοσης 2012 του SQL Server είναι η μόνη που προσφέρει την επιλογή μεταξύ της αδειοδότησης 2 πυρήνων και της αδειοδότησης ανά Server/CALs. Η κατάσταση αυτή βασίζεται στο γεγονός ότι η Microsoft διαφοροποιεί τις διαφορετικές απαιτήσεις των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων σε σχέση με τις μεγαλύτερες και μεγάλες επιχειρήσεις όσον αφορά τις επιδόσεις και την επεκτασιμότητα του SQL Server

Την απόδοση και την επεκτασιμότητα των λειτουργιών SQL. Με την οικονομικά ευνοϊκότερη εναλλακτική λύση αδειοδότησης των Server & CALs, αυτοί μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τις επιδόσεις και τις ευέλικτες λειτουργίες cloud του SQL Server 2012 στην εταιρεία, προσαρμοσμένες σε χαμηλότερες, αλλά για τους σκοπούς τους συνήθως απολύτως επαρκείς επιδόσεις διακομιστή.

Ωστόσο, οι οργανισμοί και οι εταιρείες μικρότερου μεγέθους χρειάζονται μερικές φορές και την πλήρη ισχύ της SQL, η οποία μπορεί να καλυφθεί μόνο με την άδεια χρήσης Core. Για να αγοράσετε εξαρχής τον σωστό τύπο άδειας χρήσης για την SQL Server Standard Edition, θα πρέπει να

Προσδιορίστε πρώτα τους τυπικούς φόρτους εργασίας και, επιπλέον, τον αριθμό των υπαλλήλων που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του SQL Server. Επομένως, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι συμφέρουσα η αγορά αδειών χρήσης Core.

Στην ενότητα που ακολουθεί επισημαίνονται οι διαφορές μεταξύ των δύο επιλογών αδειοδότησης για τον SQL Server 2012. Για να μάθετε ποια αδειοδότηση Standard Edition είναι η καλύτερη για την εταιρεία σας, απλώς επικοινωνήστε μαζί μας για μια διαβούλευση, ευχαρίστως να συζητήσουμε.

Χορήγηση άδειας χρήσης SQL Server Standard και Enterprise Edition με πακέτα 2 πυρήνων

Για την αδειοδότηση βασισμένη στον πυρήνα του SQL Server 2012, ισχύουν οι ακόλουθες απαιτήσεις σύμφωνα με τα κριτήρια που ορίζει η Microsoft:

 • Κάθε άδεια χρήσης πυρήνα ισχύει για ακριβώς δύο πυρήνες - με τον τρόπο αυτό δεν υπολογίζεται ο καθαρός αριθμός πυρήνων ανά επεξεργαστή - αλλά ισχύουν επίσης τα ακόλουθα:
 • Ο ελάχιστος αριθμός πυρήνων είναι πάντοτε 16 - ανεξάρτητα από το αν ένας κινητήρας έχει στην πραγματικότητα λιγότερους πυρήνες.
 • Ένας διακομιστής με μικρότερο αριθμό πυρήνων από 16 δεν μπορεί να αδειοδοτηθεί σε χαμηλότερη τιμή.
 • Οι βασικές άδειες χρήσης είναι διαθέσιμες μόνο ως πακέτα 2.

Αυτό σημαίνει: Πρέπει να αγοράσετε τουλάχιστον 16 άδειες χρήσης πυρήνα = 8 πακέτα αδειών χρήσης 2 πυρήνων. Η πρόσθετη αδειοδότηση με CALs χρήστη ή συσκευής δεν ισχύει.

Αδειοδότηση Server/CAL για SQL Server 2012 Standard και Business Intelligence

Η αδειοδότηση του SQL Server 2012 Standard ή Business Intelligence με άδεια διακομιστή και πρόσθετες άδειες πρόσβασης πελάτη (CAL) αποτελείται από τα ακόλουθα δύο στοιχεία:

 • Κάθε διακομιστής απαιτεί τη δική του άδεια χρήσης. Περιέχει δικαιώματα πρόσβασης διαχειριστή που προορίζονται αποκλειστικά για τη διαχείριση.
 • Κάθε υπάλληλος που πρόκειται να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες και τις λειτουργίες του διακομιστή απαιτεί άδεια πρόσβασης πελάτη (CAL).
 • Αυτές οι CAL διατίθενται σε δύο παραλλαγές: ως CAL χρήστη και ως CAL συσκευής.
 • Μόλις εκδοθεί μια άδεια πρόσβασης πελάτη, δεν μπορεί να μεταβιβαστεί ή να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκτός από τον καθορισμένο.

Αδειοδότηση του Microsoft SQL Server 2012 με τη Wiresoft σε ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή

Η Wiresoft προσφέρει την έκδοση SQL Server 2012 στις εκδόσεις Standard, Business Intelligence και Enterprise ως πρωτότυπες άδειες χρήσης της Microsoft σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Οι τιμές του λογισμικού στη Wiresoft είναι τόσο ευνοϊκές επειδή οι προσφερόμενες άδειες χρήσης είναι αχρησιμοποίητα, δωρεάν δικαιώματα χρήσης που προέρχονται από ευρωπαϊκές εταιρείες και αποκτήθηκαν από εμάς εντελώς νόμιμα. Η αγορά και μεταπώληση προϊόντων λογισμικού, όπως οι άδειες χρήσης διακομιστών, επιτράπηκε ρητά με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.

Επομένως, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε ένα πλήρως λειτουργικό πακέτο αδειών χρήσης από τη Wiresoft, το οποίο είναι 100% χρησιμοποιήσιμο και έχει επίσης ελεγχθεί διεξοδικά για τη γνησιότητά του.

Πολλοί πελάτες βασίζονται ήδη στην ασυνήθιστη προσφορά άδειας χρήσης της Wiresoft για την εξοικονόμηση κόστους - συμπεριλαμβανομένων των συμβουλών εμπειρογνωμόνων. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την πιο συμφέρουσα αδειοδότηση για εσάς με τις εκδόσεις Microsoft SQL Server 2012.